PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : medyadaki anti-BESIKTAS kampanyasi

Erhan Gocmen
25-04-2007, 12:47
degerli dostlar,
ozellikle besiktasin galatasarayi ligde yenip ciddi bir sampiyon adayi olmasindan sonra hemen hemen butun medyada bir anti-besiktas kampanyasi baslatildigini dusunuyorum.
52 saniyelik kufur icin saha kapatma cezasindan tutun, futbolculara verilen cezalar, maclar icerisinde verilen-verilmeyen penaltilar hepimizin gozleri onunde cereyan eden olaylar.
benim bu basligi acmaya gerek gormemdeki asil sebep ise uzerinde cok fazla durulmadigina inandigim; gazete ve televizyonu kullanarak besiktas uzerinde yaratilmaya calisilan PSIKOLOJIK baskidir.
bu psikolojik baski, hemen tamami fenerbahce yanlisi-yalakasi medya kalemsorleri tarafindan baslatilmis olup, giderek artan bir ivmeyle devam etmektedir.
besiktasin oynadigi oyunun zaaflarini surekli desifre etmek ve her mac oncesi besiktasin rakibi konumundaki takimin hocasina taktik verir nitelikte bunlari altini cize cize deklere etmek, istanbula gelen anadolu takimlarinin genel lig performanslarini asan hirsta oyun yapilarinin yaninda mac icerisinde surekli futbolcularimizi tahrik ve taciz etmeleri; rakip takim taraftarlarinin (kume dusmeye oynayan sakaryaspor taraftarlari da dahil) maclardan once, sonra ve mac esnasinda yaptigi tahrik ve tacizler...hergun bir fenerbahce yoneticisinin butun hakem camiasini ve futbol otoritelerini etki altina alacak sekilde beyanatlar vermek icin tvlerde gazetelerde yer bulmasi....iste bu ve benim gozumden kacan bircok sebep bana gore anti-besiktas kampanyasinin birer isareti.
hepimizin cok iyi bildigi gibi, hedeflere giden yolda psikoloji cok onemli bir entruman ve bu enstrumani iyi kullananlar rakiplerine gore hep bir adim onde.
baskan demirorenin medya yolu ile zaman zaman yaptigi/yapmaya calistigi motivasyonlar ise karsimizda bu orgutlu psikolojik savasi organize edenlerininkinin yannda gercekten hafif kalmakta.
besiktas icin, besiktas askına yukarida bahsettiğim anti-besiktas kampanyasina karsi verilecebilecek yanitlari, taktikleri; kullanilabilecek argumanlari burada tartismak, ortaya cikarmak ve hayata gecirmek konusunda biseyler yapilmali.
degerli goruslerini bizlerle paylasan dostlara simdiden sevgiler.
erhan gocmen

Muhittin Saban
26-04-2007, 13:23
Bizim bir şey yapmamıza gerek kalmıyor sevgili Erhan!

Zira Beşiktaş yönetiminden fazla mesaiye kalıp konuşma meraklısı bazı yöneticiler medyanın ve rakiplerin ağzına şişirilip şişirilip patlatılan sakızlı balonları ikram ediyorlar zaten.

Levent Erdoğan;

"Teşvik Primi 'Etik'tir" !

Hadi gelde savun.....

Umut Tutun
29-04-2007, 14:03
Beşiktaş kulübünün görevlileri olan yöneticilerin söyledikleri ve yaptıkları üzerine kursa idik gerçekten savunma problemi gibi birşeyden söz edebilirdik.

ama hep dediğimiz gibi, Beşiktaşın gerçek sahibi olarak bizler için yöneticilerin çizdiği hiçbir çerçeve sınırlarımızı ifade etmedi, etmeyecek. bunu kendileri de anladıkları gün, evet belki işimiz daha kolay olur, ancak Beşiktaş daha da özgürleşecektir.

Beşiktaşa yapılan her saldırıda yönetici unvanlı insanlar nerelerde kaybolurlarsa olsunlar, biz yolumuza devam ediyoruz, gereken cevaplar da hep verildi, verilecek.

yolunu kaybeden Beşiktaş görevlisinin yapacağı tek şey Beşiktaş'ın gerçek sahiplerini rehber edinmektir.

Serenat Tutaklı
01-05-2007, 21:50
Kulübümüz’den Açıklama

Vatan Gazetesi’nde bugün “Kendinize Gelin” başlığı ile yayımlanan haber, gerçek dışı iddialardan oluşmaktadır.
Haberde, Sivasspor maçı dönüşünde uçakta coşku içerisinde olan kafilemizde bazı Yönetim Kurulu üyelerimize, Teknik Direktörümüz Sayın Tigana’nın, “Ne oluyor burada, kendinize gelin” şeklinde çıkıştığı manşeti atılmıştır.

Teknik Direktörümüz’ün Yönetim Kurulu Üyelerimiz’e bu şekilde bir ifadeyle hitapta bulunması kesinlikle söz konusu değildir.

Uçakta, rakibimiz Fenerbahçe’nin Denizlispor ile berabere kaldığının anons edilmesinden sonra başlayan coşkuya ilk müdahele Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner tarafından yapılmış ve herkes sukunete davet edilmiştir.

Sayın Öner’in müdahelesi üzerine Teknik Direktörümüz Sayın Tigana da takım kaptanımız vasıtası ile futbolcularımızın daha sakin olmalarını istemiştir. Ardından da tezahüratlar sona ermiş, yolculuk sakin bir şekilde tamamlanmıştır.

Yönetim Kurulumuz ile Teknik Direktörümüz Tigana arasında karşılıklı saygıya dayalı bir ilişki olduğunu hatırlatır, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

bjk.com.tr

Gürhan Oğuz
02-05-2007, 09:20
gazetesi ile,
televizyonu ile
dergisi ile
yazarı ve çizeri ile

her cepheden saldırdınız yıkamadınız
ama hala anlamadınız biz bir barikatız
siz peynirden imparatorluklara verdiniz sırtınızı
bizim gücümüz taraftardan gelir ve 104 yıldır ne fırtınalar ne depremler ne saldırılar gördü hala ve hala ayakta ise bunu siz düşünün medyanın ....şakları

Serenat Tutaklı
07-05-2007, 16:22
Kulübümüz’den Açıklama

Dün bazı yazılı ve görsel basında, Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in derbi maç sonrası Fenerbahçeli yöneticileri Protokol Tribünü’nden çıkarttığı şeklinde asılsız haberler yer almıştır.

Maç sonunda her iki takımın yöneticilerinin birlikte protokol odasına geçmeleri sonrasında içeride çok büyük bir kalabalık olduğunu fark eden Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, arabalarını bekleyen Fenerbahçeli yöneticilerle 30 dakika birlikte oturmuş, tansiyonun hiçbir şekilde yükselmemesi için protokol odasındaki televizyonun kapatılmasını ve odadaki yöneticiler dışındaki tüm Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli konukların stattan yavaş yavaş ayrılmalarını rica etmiştir.

Sayın Başkanımız daha önceki maçlarda da olduğu gibi, konukların en iyi şekilde ağırlanması, konukların stada girişinden, maç sonu arabalarına gidişlerine kadar büyük itina gösterilmesini sağlamıştır.

Sayın Başkanımız’ın böylesine titizlikle ev sahipliği yaptığı karşılaşmadan sonra bu tarz maksatlı haberlere imza atanları kınıyoruz.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Asılsız Haberler
07.05.2007

Bugün bazı basın organlarında, Kulübümüz’ün Sayın Mustafa Denizli, Sayın Mircea Lucescu ile anlaştığı, Sayın Magath’ın da teknik direktör adaylarımız arasında yer aldığı şeklinde asılsız haberler yer almıştır.
Teknik Direktörümüz Sayın Jean Tigana’nın sezon sonuna kadar Takımımız’ın başında olacağını, 2008 sezonu için ise ligin bitimiyle beraber karşılıklı değerlendirmelerde bulunarak karar verileceğini açıklamıştık.
Buna rağmen, Fortis Türkiye Kupası final maçımız öncesinde bugün basında yer alan bu haberleri maksatlı bulduğumuzu bildiririz.

BEŞİKTAŞ JK

bjk.com.tr

Umut Tutun
07-05-2007, 16:56
noldu bizim otomatik yalanlama makinası projesi ?

Özer Özçetin
08-05-2007, 18:16
Kanaltürk haber müdürü Barbaros Çıdal,sonunda iyiler kazanır diye bir yazı kaleme almış ve ön cümleye şunu sıkıştırmış,Şerefli mücadleden dem vuranlar sonunda iyilerin kazanacağını unuttu galiba.
Şerefli mücadeleyi tırnak içine alarak kendince fenerlilere şirinlik yaptığını sana zavallı,aklınca da Beşiktaş taraftarını övmüş sonrasında gelebilecek sövgüleri engellemek için.
Biz sevinmek için sevmedik dedikçe,bunlar nasıl olsa herşeye razılar anlamını çıkarıoyr bu fenerin borazancıları.

Ali Mandacı
29-05-2007, 20:28
Yalçın Karadeniz’den Açıklama
29.05.2007 15:34

Bugün Sabah ve Fotomaç Gazetelerinde “İmzaya Gidiyor” başlığı ile yayımlanan haberde, Yönetim Kurulu’nun çağrısı ile Divan Kurulu’nun ve Camiamız’dan bazı isimlerin biraraya gelerek, teknik direktör konusunu konuştukları iddia edilmiştir.
Haberdeki bu iddia gerçek dışıdır. Sözü geçen toplantı, talebimiz üzerine gerçekleşmiş ve Kulübümüz’ün mali konuları görüşülmüştür. Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Divan Kurulu üyelerimiz bu toplantıları belirli zaman aralıklarında sohbet amaçlı gerçekleştirmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım.

Yalçın Karadeniz
BJK Divan Kurulu Başkanı

"külübün yalanlamalarını"bir yerde toplayalım

Serenat Tutaklı
29-05-2007, 22:09
Kulübün yalanlamalarını bir dosya halinde topluyorum.

Ali Mandacı
02-06-2007, 16:18
Kulübümüz’den Açıklama
02.06.2007 12:58

Sabah gazetesinde bugün yayımlanan "Tello'nun Transferi Yönetimi Karıştırdı" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Bonservisi elinde olan bu futbolcunun transferi sırasında menajerine ödenecek ücret, transferden sorumlu Yönetim Kurulu üyelerimiz arasında değerlendirilmiştir. Bonservis ücretinin ödenmediği transferlerde menajerlerin daha yüksek ücret alması, dünyada yapılan bütün transferlerde görülen olağan bir durumdur.

Dolayısıyla haberi oluşturan, Tello'nun menajerine ödenecek ücretin Yönetim Kurulumuz'da bir karışıklık yarattığı iddiası, tamamen asılsızdır.

Tello Beşiktaş'a kazandırmaktan mutluluk duyduğumuz, Türkiye'ye gelmiş en kariyerli ve buna oranla maliyeti en düşük yabancı futbolculardan biridir.

BEŞİKTAŞ JK

Ali Mandacı
14-06-2007, 21:41
Jean Tigana, İhlas Haber Ajansı muhabiri Kemal Çolak'a yaptığı açıklamada, Fransız oyuncu Makelele'nin Beşiktaş'a transferini engellediği yönünde basında çıkan haberlere tepki göstererek, "Makelele ile hiçbir zaman telefon görüşmesi yapmadım. Ben, 1.5 sene kader birliği yaptığım, emek verdiğim hiçbir kulüp hakkında kötü bir kelime dahi konuşmam. Şu ana kadar beni Avrupa'dan yaklaşık 50 gazeteci aradı. Hiçbirisiyle de hiçbir şey konuşmadım" ifadelerini kullandı.

Haziran ayı sonunda kızının okulu için İstanbul'da olacağını kaydeden Tigana, Türkiye'den ayrıldıktan sonra kendisi hakkında bu ve buna benzer birçok haber çıktığını, bundan da büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Sanırım bir basın toplantısı daha yapma durumum olacak. Ben, Türkiye'yi çok seviyorum. Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş'a çok genç futbolcular kazandırdım. O genç futbolcularla da gurur duyuyorum. Tek bir hayalim var, iskeletini oluşturduğum Beşiktaş'ın başarıya koşması. Her zaman Beşiktaş için yardıma hazırım" şeklinde konuştu.

ajansspor.com

Ali Mandacı
19-06-2007, 13:49
Rüştü Reçber’den Açıklama
19.06.2007 12:37

Kalecimiz Rüştü Reçber, bugün Sabah Gazetesi’nde yer alan, “Fenerbahçeli Kalacağım” başlıklı haberi yalanladı. Rüştü Reçber’in açıklaması:
“Beşiktaş’a transfer olduğum günden itibaren hiçbir medya kuruluşu ile röportaj yapmadığım halde, bugün Sabah Gazetesi’nde ismim kullanılarak, asla söylemediğim ifadelere yer verilmiştir.

Fenerbahçeli bir yazarın imzası ile yayınlanan bu hayali röportajın, beni ve Beşiktaş’ı yıpratma amacı taşıdığına inanıyorum. O gazetecinin, Beşiktaş’a imzayı attığım ilk günden itibaren yıpratma çabası içinde olmasını da maksatlı buluyorum.

Milli Takımımız’ın kalecisi olarak Türk Sporu’nda örnek ve etik davranmaya her zaman önem verdiğimi, profesyonelliğin gereği olarak formasını giydiğim takımın ruhuyla hareket eden bir oyuncu olduğumu, Beşiktaş’a transferim gerçekleştiği andan itibaren Beşiktaş ruhuna ve Beşiktaşlı duruşuna uygun olarak davrandığımı tüm kamuoyunun bilmesini isterim.

Beni ve Beşiktaş’ı yıpratmaya çalışanları kınıyor, Beşiktaş Camiası’ndan ve taraftarından bu tarz asılsız haberleri ciddiye almamalarını rica ediyorum.

Kalesini koruyacağım takımımdaki arkadaşlarım ile birlikte, Beşiktaş’ı büyük başarılara taşıyacağımıza inanıyorum.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım,”

Rüçtü Reçber

bjk.com

bu arada Rüştü de Yöneticilerimiz gibi ruha ve duruşa cabuk adapte olmuş:mndc: