PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yanlış Olurda Bukadar Olmaz

Huseyin Aksoy
26-04-2007, 12:02
Nobre duruma göre
Uzun süredir Fenerbahçe’nin maç kasetlerini izleyen Tigana, derbi kadrosunu da belirledi. Kalede Vedran Runje’yi görevlendirecek olan Fransız çalıştırıcı, savunma düzenini de bozmayacak ve Mustafa Doğan, Gökhan Zan, İbrahim Toraman ve Baki dörtlüsüyle sahaya çıkacak. Orta sahada ise Serdar, Burak, Delgado, Kleberson ve İbrahim Üzülmez oynayacak. Forvette ise Bobo forma giyecek. Hocasıyla görüşüp oynamak istediğini belirten Nobre’nin ise kadroya alındığı ve maçın gidişatına göre şans bulabileceği belirtildi.

Fanatik Gazetesinin bugunki yazısı Kleberson ilk 11 de oynayacakmış günlerce manşetlerde Kleberson Kaçtı yazın sonra Beşiktaşta ilk 11 de oynayacak deyin sadece gülüyorum :)

Umut Şen
26-04-2007, 12:04
Baki de kart cezalısı zaten :D ya ben ya da fanatik yanlış biliyor :)

Muhittin Saban
26-04-2007, 12:19
Bu kadro Fanatik'te çalışan Beşiktaş'lı muhabirin "fantezi"sinin ürünü sanırım.:-))

Ozgur Selcuk
26-04-2007, 13:45
ricordinho yerine klebeson yazmışlar ayrıca baki de kart cezalısı degil sivas maçında cezalı

İskender Kalafat
27-04-2007, 01:43
eğer rico yerine kleb yazılmışsa ve bu bir yanlışlıktan ibaretse bobo-nobre dışında doğru kadro vermiş fanatik.

Sinan Dedeli
28-04-2007, 00:52
o degilde bugun fanatik türkiye kupasi final macinin izmir de olacagini yazmis. baska hiçbir gazetede ve internette herhangi bir yerde böyle bir habere rastlamadim. umarim bu kolpa haber degildir. yoksa yanarim yanarim maçla ilgili o kadar kurdugum hayallere yanarim. bilen varsa yazarsa sevinirim.

Serenat Tutaklı
28-04-2007, 00:59
Daha açıklanmadı nerede olacağı.Keşke İzmir olsa ama geçen sene burdaydı.Bu sene de olmaz sanırım.

Ferhat Talan
28-04-2007, 12:39
dun sabah ntv de soyledı maçın izmirde olacagını

bir izmirde olsun varya süper olur

umarım kolpa haber olmaz

Cihan Güngör
28-04-2007, 22:17
Fenerbahçe itiraz etsin, Kleberson'u oynatmadık diye...