PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor-Beşiktaş 29/04/2007 Pazar saat 15:00/0-1

Muhittin Saban
27-04-2007, 13:30
Evet, dananın kuyruğu bu hafta iyice incelecek. Tabi bizim tuttuğumuz taraf mı kopar yoksa başkasının mı bunu bilmek zor. Tabi bu hafta bu kopmanın nasıl olacağı Pazar günü Beşiktaş'ımızın Sivasspor ile oynayacağı maçtan sonra biraz daha netlik kazanacak.

Maç Programı;

Sivasspor-Beşiktaş
29/07/2007 Pazar
Başlama saati:15:00

Sivas 4 Eylül Stadı

Hadi bakalım Kartallar, bu maç için o asi yüreklerinizden kopup kanat çırpışlarınızda ses bulan duygularınız neler? Bir aktarın, biz de keyifle okuyalım.

Bülent Uygun'un yaranma payını da göz önüne alırsam,"Çok zor bir maç."

Ancak Beşiktaş bize " Yıl 2007 Biz Zoru Severiz" felsefesini aşıladığı için bu maçı zor da olsa alacağız.

Serenat Tutaklı
27-04-2007, 13:40
Korktuğum maçlardan biri ancak dün gece ki o birbirine bağlılığı gördüm ya Sivas korksun,biz değil.

Seninle uyanıp erkenden yola
Çıkıp gitmek var ya bir deplasmana
Elimde sigara bir yarım bira
Aşkının tarifi yok bu dünyada
Dilimde beste "Yağmurlu Bir Gün"
Sensizlik bizlere inan ki zulüm
Seni bu tribünde görmediğim gün
Mezarım olacaktır BEŞİKTAŞIM!

Bu arada maç saat 15'de

Huseyin Aksoy
27-04-2007, 14:42
Bu Maçı alacaz başka yolu yok

Emirhan Oğuz
27-04-2007, 15:30
Kardeşim Muhittin, gözünü seveyim maçın skorunu 7-0 olarak tahmin et.... ki böylece 2-0 olsun bizim olsun :o

Benim totem ise dün gece için tuttu: Ne stada gittim, ne izledim, ne dinledim. Aynı totemi bu maç için de mi icra etsem :confused: Hem 12 + 12 saat deplasman külfetinden sıyırırım, hem takım 3 puanı kapmış olur :cool:

Her neyse, gitmeyiz, Bolu Dağı'nda travestobursa ile hiproankara'yı bekleme zevkinden mahrum kalırız bu kerelik; yeter ki Beşiktaşım şampiyon olsun ;)

Gelene kalana, izleyene dinleyene selam.

Muhittin Saban
27-04-2007, 16:59
Kardeşim Muhittin, gözünü seveyim maçın skorunu 7-0 olarak tahmin et.... ki böylece 2-0 olsun bizim olsun :o

.

Emirhan abi,

Sanırım fener-beşiktaş Kupa maçı başlığında yaptığım " İçim coşuyor bu maçı alacağız almakla kalmayıp fark atacağız" ifadelerime nazire yaptın.

Evet abi haklısın ben öngörümü biraz daha yüksek çizgiye çekeyim de senin temennin kabul olsun:-))

Sivas: 1 - Beşiktaş: 8 :-))

Gökhan Gürses
27-04-2007, 17:28
zorlu bir maç. ama biz zorlu maçları genelde kazandık. kesin kazanırız gözüyle baktığımız maçlarda puan bıraktık.

emirhan abi her maç totem e yüklenmek olmaz. :)

Bahadır Ahıska
27-04-2007, 17:33
ya gökhan ben de inanmam totem olayına ama sokak kafede benimle yer değiştirmek isteyen arkadaşı en sonunda kırmayarak yer değiştik ve sonrasında gol oldu. :)

Özlem Erdoğdu
27-04-2007, 18:05
Bahadır abinin de totemi oldu:) Artık seninle maçlarda falan yer değiştirelim:D

Serdar Özen
27-04-2007, 18:24
yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana ...
bu maçı bari rahat kazanalım zor maç ama alıcaz inşallah

Eren Cemaloğlu
27-04-2007, 18:58
ufak bir aradan sonra tekrar geri döndüm foruma ve ilk mesajımı bu başlığa atıyom hadi hayırlısı.cok zor bir maç olucak.şu kontra atakları engelleyebilirsek rahat kazanırız.ama eger ofsayt taktiği uygularsak cok pozisyon veririz.inşallah tigana akıllı bir taktik uygular da kazanırız.

Serdar Özen
27-04-2007, 19:32
eren inşallah bi daha ara vermezsin... tigananın taktiklerini anlamak mümkün değil
hayırlısı diyorum hücum oynayıp çok atsak olmaz mı acaba...

Emre Yildirim
28-04-2007, 00:24
Maça gidecek yok mu forumda.....

Hande Eroğlu
28-04-2007, 02:55
bundan sonrakı hiç bir maçın kolay olmadığı bır gerçek umarım başarı bızımle olur

yakışır bize yakışır bize şampıyonluk yakışır bize

Ömür Hıncal
28-04-2007, 04:59
Bu maç şampiyonluk maçıdır. Kazanmamız durumunda gönül rahatlığıyla diyebilirimki şampiyonuz.

Metin Yalçınkaya
28-04-2007, 12:12
bu maç bizim açımızdan zor olucak bence çünkü başlarında ki adam bülent uygun bu adama fenerbahçeden birileri mutlaka birşeyler söyleyeceklerdir ama inanıyorum ki biz eze eze bu maçı da alıp allahın izni ile şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz inandık çocuklar bizler inandık

Anıl Tanrıyar
28-04-2007, 14:00
ankaradan gidilcek mi? özgür abi okursan senden haber beklıyorum msnde olur:)

Serenat Tutaklı
28-04-2007, 15:04
Rico,Nobre,Serdar ve Mehmet Sedef sarı kart görürse F.Bahçe maçında yok.Bakalım neler olacak?Abuk sabuk şeyler bekliyorum.Yanılmam dileğiyle.

Serenat Tutaklı
28-04-2007, 15:28
Çalışmaya tedavisine devam edilen Koray Avcı katılmazken, Fenerbahçe maçında aldığı darbe nedeniyle sağ ayak bileğinde ödem ve ağrı meydana gelen Delgado düz koşu yaptı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, bu iki futbolcumuzun sakatlıkları nedeniyle Sivas'a götürülmeyeceğini açıkladı.

bjk.com.tr

Emirhan Oğuz
28-04-2007, 16:07
ufak bir aradan sonra tekrar geri döndüm foruma ve ilk mesajımı bu başlığa atıyom hadi hayırlısı.cok zor bir maç olucak.şu kontra atakları engelleyebilirsek rahat kazanırız.ama eger ofsayt taktiği uygularsak cok pozisyon veririz.inşallah tigana akıllı bir taktik uygular da kazanırız.

Erenciğim kardeşim, aslına bakılırsa bu "ofsayt taktiği" denen şey, başka ifade ile "çizgi defans", basbayağı bizim takımın oyun kurgusunun bel kemiği.

Kafalarındaki klişelere bakarak, o jargon içinden takımın oyununu okumaya çalışan köşe-zekalı medyalamacılar, kadayıfları da nevzuhur kalemleri de, bu tanımla Beşiktaşımıza yönelik değer-indirgeme taktiğini uyguluyorlar kendileri....

Takım, savunma gerisine hızlı gönderilen toplar karşısında aynı hızla dönemediği veya pozisyon atladığı, basit diye nitelenen gol yediği durumda, çağdışı ofsayt taktiğiyle oynattı deniyor; tersi durumda, neredeyse sıfır pozisyonla maç bitirildiğinde ise "Bu Beşiktaşa gol atmak zor!"

Günümüz futbolu denilip habire gerekliliklerinden dem vurulan oyuna ulaşmaya bizim takım hayli yakınlaştı bence. Çift katmanlı savunma ve saldırı kurgusu için uygun oyuncu eksikliğimiz var, sorun burada. Ne Rico ne Delgado, verili kapasiteleriyle bu kurgulamaya uymuyorlar; Delgado doksan dakikayı çıkarabilecek hale geldiğinde bu kurgunun içine oturabilecektir, son beş maçlık saldırgan oyun biçimini izlediğimizde bunu hissedebiliriz; Rico ise bence gelecek sezonun takımında "zor anların büyücüsü" olarak ancak yer edinebilir. Hoca'nın çift katmanlı bileşik kurgu açısından Burak'ta görmüş olduğu ışıltı ise henüz şimşekler çaktırma evresinde değil; oyuncumuzu demoralize etmeyi sürdürürsek geçmiş olsun, sabredersek gelişme gösterebilir, sınırlı yeteneğine karşın savaşçı cihazla donanması lazım.

Bu oyun kurgusunda, tek uzun pasla olduğu kadar, basbayağı hızlı çok aşamalı paslaşmalarla ("maestro" esaslı örgün saldırı :) ) göbekten tahribat veya kanatlardan yarma eylemi üzerinden altı pas baskınları yoluyla türlü çeşitli goller bulmak mamkün; biz az atabiliyoruz ama bu tanım içine giren tüm golleri de attık bugüne kadar...

"Abi koca sezonda o kadar golü eşek olsa atar", diyorsanız, ona bir şey diyemem.

Lakin bu forum sezonun ilk maçlarından itibaren Hoca'sına da oyuncusuna da sahip çıkmış, Mercimek'i yedirtmemiş, Nobre'yi küstürmemiş, Sedef'i cesaretlendirmekten geri durmamıştır. Bu ölümcül geçiş eşiğinde de herkes öyle davranmalıdır. Palavracı klişecilerin yorumlarına karşı uyanık olalım, Hoca'mıza sahip çıkmayı, oyuncularımızı desteklemeyi sürdürelim.

Bundan sonrası slogandır, marştır.

Kucaklarım geçici ayrılık sonrası aramıza dönen genç kardeşlerimizi ve gelenek olduğu üzere, forumumuzun karakterini anlatma çabası içeren topikleri de ziyaret etmelerini öneririm.

Sevgilerimle.

Ercan Caner
28-04-2007, 16:10
sivası yenersek kesinlikle ŞAMPİYONUZ

Umut Şen
28-04-2007, 16:58
arkadaşlar muhtar kurulu deplasmana gitmeyenler için bi şeyler düşünüldü mü ben sokağa gitmek istiyorum da :D

Ertan Eylem
28-04-2007, 21:15
Biz Sivas ellerinde sasımızı çalacağız şüphesiz.Ve orada bir ateş yakacağız o ateş insanları, aydınları yakan gericiler in ateşi değil.İnsan olmanın erdemli ve onurlu olmanın KARTALCA ATEŞİ

Ali Mandacı
28-04-2007, 21:28
Takımımız’a Sivas’ta Coşkulu Karşılama
28.04.2007 20:22

Sivasspor ile oynayacağı Süper Lig 30. hafta maçı için Sivas'a giden Futbol Takımımız, taraftarlarımızca büyük coşkuyla karşılandı.

Havaalanı'nda Takımımız'ı karşılayan taraftarlarımız Siyah Beyazlılarımız'a büyük ilgi gösterirken, Şampiyonluk tezahüratları ile destek verdi. Futbolcularımızla hatıra fotoğrafı çektiren Sivaslı taraftarlarımız, Ekibimiz'e kalacağı otele kadar araç konvoyları ile eşlik etti.

Öte yandan Sivasspor Başkanı ve yönetim kurulu, Yönetim Kurulumuz'a akşam yemeği verdi.

bjk.com:cool:

Namik Kartaloglu
28-04-2007, 22:26
Riza Calimbay, Asik veysel diyari sivas ta medya maymunlarinin ve !!!!lerin oyununa gelmeyecegimizi ve sivasspor da bu "basini önune egmeyen" durusunu göstererek oyununu oynar ve KAYBEDER! Baska hic bir alternatif yok! Kart sinirindakiler oynamasin yedek kadroyla da aliriz maci.

Erkan Özberk
29-04-2007, 00:54
Delgado, Koray ve Baki kadroda yok:( :mad:

A.Tugan Çetin
29-04-2007, 01:06
Yenersek çok büyük bir güven ve azim olacak takımımızda 5 Mayıs için.Çok büyük bir yol katedmiş olacağız.Haydi Kartalım uçur bizi sevinçten göklere!

Şampiyon olalım bu sene
Uçalım göklere...

Gürhan Oğuz
29-04-2007, 11:51
sivas maçı sezon başından beri oynadığımız en kritik maçlardan biri olacak bu kesin

takımın üzerinde stresin fazla olacağını zannetmiyorum
sabırla ve oyundan kopmadan 90 dakika mücadelmizi vereceğiz

sivas maça doğal olarak asılacaktır işte burda taraftarımızın da sahada kartallar gibi sabırlı olması gerekir
taraftar desteğinin her şart altında devamı gerekecektir
bizler bunu verelim gerisini sahadaki kartallarımız halleder

zafer yolunuz açık olsun
ruhunuz yeter

Şenel Kızıldaş
29-04-2007, 13:42
Maça gitmeyenler için bi program yokmu ya Sokak kahvesi falan bilen biri cevap yazsın az kaldı maça...

Buket Yıldız
29-04-2007, 13:52
ben çok korkuyorum sivastan yaa her seferinde o kadar maç alıyoruz sivasa gelince tıkanıp kalıyoruz aynısı olmaz umarım:(

Umut Şen
29-04-2007, 13:54
Maça gitmeyenler için bi program yokmu ya Sokak kahvesi falan bilen biri cevap yazsın az kaldı maça...

istanbul da programları olan iptal etsin zaten miting kalabalığı en son bizim sokağa dayandı çünkü :D

Metin Yalçınkaya
29-04-2007, 14:01
bence bu maçı alırız almasına ama işte oyunlar oynanmazsa üzerimize çok iyi olur benim korkum sarı kartı olan futbolcularımız inş. onların üzerine bir oyun oynanmaz orda bir servet çetin varki herşeyi yapar ne de olsa fb li o da inş. ben yanılırım allahın izni ile GELİYORUZ.....

Armagan Gencdis
29-04-2007, 14:39
Basında yaratılan hava,fb nin ağlamaları,sivas belediyesinin!verdiği pirim göz önüne alınırsa çok zor bir maç olacak. Bizim şampiyonluğa olan inancımız tam takımımızda ne kadar inandığını bu maçta göstermek zorunda.Haydi kartalım sivas ellerinde sazımız çalınsın.

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 16:15
haydi kartalim tirnak kalmadi koparmaya

Buket Yıldız
29-04-2007, 16:48
hadi be kartalım hadi bee:(

MUHTAR
29-04-2007, 16:52
Gooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllll llllllllllll

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 16:53
Gooooooollllllllllllllllllllllllll

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 16:53
Offffffff kalp mi dayanir böyle maclara

Buket Yıldız
29-04-2007, 16:54
GOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL

SEVİYORUZ SENİ AKIN:):)

Bahadır Ahıska
29-04-2007, 16:54
berbat futbol ama mucize bir gol. :)

Buket Yıldız
29-04-2007, 16:55
allahim Bİ An Önce Bİtsİn Yaaa

Ulaş Pekgüzel
29-04-2007, 16:55
golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll gollllllllllllllllllllll gooooollllllllllllllllllllllllll ulannnnnnnnnn offffffff yaaaaaaaaaa gittim gittim geldimm yaaaaaaaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!!!!!

sivası yendiğimize 3 puan aldgımıza sevinmedim şu fener maçından sonra böyle madara olmak kötü olurduuuuu...!

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 16:56
Bitti be of of of

Ahmet Ayyıldırım
29-04-2007, 17:03
ağlamak istiyorummmmmmmm

beşiktaş ulaaaaaaaaan!!!

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 17:08
Hani deriz ya "Besiktas sen bizim Allahimizsin" Allahimiz bizim sabrimizi deniyor, son saniyeye kadar yanindamiyiz diye? Allahim demistik ya ölene kadar! Vallahi bu sevdadan vazgecmedik ama senin yaptiginda hic hos degil:o kulularinda kalp te olabilir yani.

Umut Şen
29-04-2007, 17:09
Muhtar sen bizim herşeyimizsin :D o nasıl gol diye bağırmak öylee, futbol dan bi beklentim yoktu ancak atilla abinin yanında takılmaktan olacak ki uzatmalarda gol atarız diye kendi kendime konuşuyorudum bu sebeple maçın sonuna kadar hiçç stres yapmadım önemli olan 3 puan dı....

Serkan Balcı
29-04-2007, 17:10
bir tane atak olmazmı kardeş.
bu saat den sonra kötü oynadı falan önemi yok.
Eğer TANRI varsa bizi seviyor galiba.
Bende önce BEŞİKTAŞ ı sonra TANRI yı seviyorum.

Murat Ödemiş
29-04-2007, 17:15
çıkmayan candan ümit kesilmez...canım çıkmak üzereydi..rico paşasın paşamızsın...ibrahim akın saol ....

bu arada yaşasın bir mayıs çok şık olmuş çok yakışmış..site yöneticilerinede teşekkürler...

Barbaros Özel
29-04-2007, 17:16
öldürdün beni Kartalım...

Birkan Bürüngüz
29-04-2007, 17:22
yürüyüşteydim haberleri serenattan aldım sağolsun :)
beşiktaşım dakika 90da da olsa sevindirdi yine bizi

Ömür Hıncal
29-04-2007, 17:25
Bu işi daha fazla "uzatmaya" gerek yok :) feneri yenin gökleri yerle bir edelim alem taraftar görsün.

sevincine can kurban ibrahim akın sağolasın. Allah çocugunu analı babalı saglıklı buyutsun ;)

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 17:28

Yuruyusteyken son saniyede o haberi almak rahat bir sey olmali? Birde TV ve radyo basinda olanlara sor sen Birkan can ölduk ölduk dirildikkkkkk!

Muhittin Saban
29-04-2007, 17:29
Biri bana bu “Şey”in ne olduğunu açıklasın!!!

Ben böyle duyguları bu yaşadığıma kadar hatırlamıyorum. Maçın 90 dakikasın düşünüyorum “Acaba Beşiktaş gol atarsa sevinecek miyim?” diye. Çünkü Beşiktaş öyle bir futbol oynuyor ki o çok iyi bildiğimiz kartallar gibi saldıran rakibi ısıran bir mücadele yok ortada. Böyle mücadelelere alıştırılan 40 yıllık bir Beşiktaş taraftarı olarak bu sene resmen mutasyona uğradım ve maç seyretme tarzım değişti.Onun için gol gelmesinin yüzde olarak çok zayıf olduğu bu anda düşünürken gol geldi. Ve ben spontane olarak irade dışı bir refleks ile “ GOOOLLLL ” diye bağırdım. İnanın hiç o modda değildim ama tarif edemeyeceğim bir ivme ile çıldırdım.

Evet anlatacak biri var mı bu “Şey”in ne olduğunu?

Yok eğer “Biz de anlayamıyoruz sadece yaşıyoruz” diyorsanız ben size bu rahatsızlığın teşhisini koyayım o zaman;

Beşiktaş’lı futbolcuların sezon başından beri Şampiyonluk mücadelesine hazır edilmemeleri sonucu vücutlarında bir enzim salgılanmaya başladı. Bu enzim “ Biz şimdi ne yapacağız” enzimi!

Ayrıca bu enzimin salgılanması sonucu belleklerinden bir olgu yok oldu. O da “hücum yapma ile gol atmaya çabalama” olgusu. Bizim futbolcuların bu sene oynadığı sistem tıpkı Chelsee- Beşiktaş maçında ki 2-0’lık galibiyetin korunması sisteminin ve anlayışının aynısı. Evet Beşiktaş takımı bu sene tek bir şey öğrendi o da “Gol yememe, savunma yapma ve buna bağlı olarak da müthiş bir ofsayt(Çizgi Ofsayt) taktiği uygulaması.

Evet bu maç için söylenecek birkaç şey varsa onlar da şu dur;

* İbrahim Akın’ı affederek bu maçta şans veren ve ona güvendiğini gösteren Tigana’ya haklı bir teşekkür.

* Tigana’nın verdiği bu şansı çok iyi değerlendiren ve artık “Ben geldim” diyen İbrahim Akın’a da esaslı bir teşekkür.

* Tanrının ellerini ve bir ermiş soğukkanlılığını maç sonuna kadar kullanan Runje’ye de çoklu bir teşekkür. Dolaylı olarak yine de bütün takıma teşekkür.

* Deplasmana giderek takımı yalnız bırakmaya taraftarlara da ayrı bir teşekkür.

Son olarak da maçı tv den seyreden ve radyodan dinleyen Beşiktaş’lı yüreklerin puan kaybetme riskinin olduğu bu maçta son dakikaya kadar strese ve bu kalp ritmine dayandıkları için büyük bir alkış göndermek istiyorum.

Başka bir zevk yaşıyorum harika....

Hadi bakalım “Cehennemi Dünya üzerinde yaşatmak için İnönü’ye beklediğimiz Fenerbahçe’yi ezmeye geldi sıra.”

Güvenli Uçuş Hedefe Uçuş

Rasim Bektaş
29-04-2007, 17:29
kime baksam göz yaşını tutamınyor!
Geliyoruz dedik güldüler!
Bize gülenlere inat takımımızı sezon başından beri destekledik. Bu desteği hakettiklerini gösterecek olan futbolcu kardeşlerimizdi ve öylede oldu. Bize bu mutluluğu yaşatan, sevinç göz yaşlarını döktüren bütün futbolcu kardeşlerimize teşekkürler!

Kimse langırt maçından kallavi oyun beklemesindi, şişirmek ve ofsayitin ne olduğunu görmek isteyenler bu maçı tekrar ve tekrar izlesin lütfen!

Ve taraftarımıza bin selam olsun, inandık ve bu yolda asla pes etmedik.

Geleceğin takımına şahitlik eden bütün Kartallar; Gelenekten Geleceğe Beşiktaş Sen Bizim Her Şey'imizsin diyebilmekse kutlu duruş evet diyorum: Beşiktaş Sen Bizim Her Şey'imizsin!

Umut Şen
29-04-2007, 17:31

:D birkan bi el sallasaydın be yürüyüşün bi ucu da bizim buradaydı, bu saatten sonra takımdan iyi oyun beklemek zaten boş bi beklentidir 1-0 olsun bizim olsun ama runjeeeeeee runjeeeeeeee

Ömür Hıncal
29-04-2007, 17:36
runjeden fahriye tüm topculara ayrı ayrı pankart yazmak gerek fener macında,evlatların ilgiye ve destege oldugundan fazla ıhtıyacı var artık. kendilerine güvenmeleri için.

Serenat Tutaklı
29-04-2007, 17:44
Yazacak gücüm yok hala titriyorum...Uzun bir aradan sonra dışarda izledim maçı.Ruhumu şu an teslim edebilirim..offf...Herkes kalsın sağlıcakla

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 17:48
Haydi Muhittin can sen de yaz okuyayim cikayim. Ölmeye gidiyorum! Kalbim mac esnasinda durmustu sadece erteledim ölmeyi.

Selen Eskier
29-04-2007, 17:54
mutluyuz :)

Ali Adnan Bozkurt
29-04-2007, 17:57
1-0 oldu bizim oldu inşallah hep böyle olur.:D

Rasim Bektaş
29-04-2007, 17:59
67' İbrahim Akın(Girdi) - Mert Nobre(Çıktı)

84' Ricardinho'nun topu direkten dödü. Sivasspor ceza sahası dışında serbest vuruş kullanan Brezilyalı futbolcunun sert atışı, kimseye çarpmadan kaleye yöneldi ve direkten döndü.

90+2'de Ricardinho'nun derinlemesine pasıyla sol çarprazdan ceza sahasına giren ve kaleci ile karşı karşıya kalan İbrahim Akın, yerden bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1

Ozgur Ozdemi
29-04-2007, 18:06
92. dakikaya gelmeden önce yıllar öncesine gitti aklım, seneler öncesinde Adana'da Adana'ya Sifo Mehmet'in attığı golün dakikasına, dakika 90'a. O sene sonunda gelen şampiyonluğa.
Ama ne yalan söyleyeyim, ikinci yarı her pas hatasından sonra böylesi bir mucizeye inancım kalmadı, ki mucizeler zaten inançsızlık karşısında doğarlar ve öye de oldu.
92. dakikada çıldırasıya bağırarak sadece yan odada zor bela uyuttuğumuz kızımı, bebeğimizi uyandırmakla kalmadım, yüreğimde tozlanan maziyi ve o yıllarda dakika 90'da olsa maçı nasıl olsa alırız rahatlığını da... Galatasaray maçınan beridir bu sene şampiyon olacağımızı iddia ediyorum, artık dünden daha da umutluyum.
Her şeyin ötesinde bu galibiyetin farklı bir anlamı da vardı benim için. Sivasspor bilebildiğim kadarıyla Sedat Peker'in fonladığı bir klüp. Eğer hala öyleyse en azından o göl tüm mafyatik yapılanmalara karşı vicdanımı rahatlattı.
Bir yanda darbe çığırtkanları diğer yanda sermaye güdümlü kabadayı bir hükümet, gittikçe artan milliyetçlik dalgası, ve bu kadar kuşatılmışlık arasındaki dumanı bir süre için dağıttı uzatmada gelen bu galibiyet. Uzatmadan nice galibiyet ve şampiyonluklara....

Hakan Kirezci
29-04-2007, 18:10
Haftaya çıkılacak olan maç liderlik maçıdır artık ve eğer tarih diye birşey varsa ve doğru dürüst akıyorsa, haftaya Türkiye süper liginin lideri Beşiktaş olacaktır.
Bu maç Beşiktaş'ın çakallara verdiği muhtıradır.

Rasim Bektaş
29-04-2007, 18:11
http://img262.imageshack.us/img262/6402/14736721ex3.jpg
http://img338.imageshack.us/img338/3266/73078752db8.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/2789/84034608gf7.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/315/34775810na0.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/6218/97342330bz3.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/7030/76052195df8.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/3959/48375595sh1.jpg
http://img296.imageshack.us/img296/1236/19266318hh8.jpg

Serkan Balcı
29-04-2007, 18:13
bundan sonra uzatmadan alacağız
veya olmadı uzata uzata alacağız.
ayrıca takımı tebrik ettim de taraftarları tebrik etmedik.
biri bizi de tebrik etsin herkesin kalbi pır pır atıyor.
BEN tebrik etmek istedim kalbi beşiktaş için atan herkesi tebrik ediyorum herkese hayırlı olsun bu ızdırap son olsun.

Ahmet Ayyıldırım
29-04-2007, 18:24
Sivasspor karşısında İbrahim Akın'ın 90.dakikada attığı golle haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta Jean Tigana karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın kendileri açısından çok zor geçtiği ve karşılarında çok diri bir takım bulduklarını söyledi.

Hafta arası Fortis Türkiye Kupası'nda 120 dakikalık bir maç oynadıklarını ve bütün oyuncularının mental olarak yorgun olduğuna değinen Jean Tigana buna rağme oyuncularının Sivasspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ettiği söyledi. Hafta sonu Fenerbahçe'yle hayati bir öbem taşıyan maç oynayacaklarını söyleyen Jean Tigana, Fenerbahçe'nin kendilerini ciddi anlamada tahrik ettiğini ve bu tahriklere asla kapılmayacaklarını söyledi.Futbolun kurallarının olduğunu, herkesin bunları bilerek davranmasını belirten Tigana herşeyin sahada olup bittiğini açıkladı.

Geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı hataları yapmayacağını söyleyen Jean Tigana, kalan 4 maçlarının hepsini kazanıp mutlu sona ulaşacaklarını belirtti..

Basın toplantısının son bölümünde Ali Güneş'in kadro dışı kalmasına da değinen Jean Tigana, Ali Güneş'in 120'ye yakın idmana katılmadığı ve son üç deplasmana gelmek istemediğini söyledi. Ali Güneş'in antrenmanlarda isteksiz olduğunu belirten Tigana, kendisinin profesyonel olduğunu ve profesyonellerle çalışmak istediği açıkladı.

Uğraş Polat Şahin
29-04-2007, 18:49
Hani bir terim varya 'Futbolcular kazanmak adına herşeyi yaptı' diye..Biz ise bugün tam tersi..futbolcularımız kazanmamak için herşeyi yaptılar..Runje'yle,İbrakın Akın hariç..Galibiyet onların eseri..
İlk yarı boyunca hiçbir şey yapmadık..Bir tane pozisyon bile yok..Düşünün yani koskoca 45 dakika hiçbir şey yapmaz mı bir takım..Yok hafta içi maç yaptık,çok yorgundu takım,olmaz..böyle bahanelerle açıklanmamalı..şampiyonluğa oynayan takımız,kesin kazanılması gereken bir maç..fakat ilk yarı+ikinci yarı 80.dakikaya kadar kazanmak adına hiçbir şey yok..Bir Runje bütün degajlarını ileriye attı başından beri..kazanmamız gerektiğini bilerek,diğerleri başından kabul etmiş beraberlik iyidir diye...Teknik yönetim ve futbolcular ne yapmaya çalıştı anlamak mümkün değil..Kaç haftadır,fener maçları hariç hiç düzgün top oynayamıyoruz..Tigana'yı anlayamadığım bir noktada Burak'a hala nasıl sabrettiği..Bakın fener maçındada 60 dakika boyunca hiçbirşey yapmadı,adını bile duymadık..bugünde aynı 82.dakikaya kadar yaptıklarını bende,sende hepimiz yaparız..saydım ilk yarı 2 kere taç kullandı,ikinci yarıda 4 defa topla buluştu..2 tane yanlış pas,rakibe verdi..bir tane sivaslı futbolcuya çarptı taç oldu..Bir pozisyonda da nihayet 2 metre önünde ki arkadaşına pas verdi..Tebrikler Burak..!Kaç haftadır aynı hep 10 kişi oynuyoruz..Bence Burak 3.ligde bile oynayamaz..yeter ya..Tek yaptığı oyundan çıkarılınca tepki göstermek,bütün enerjisi buna yetiyor sanırım..Bir pozisyonda 2.yarı soldan atak geliyor,Burak efendi yürüyerek seyrediyor..ya bir koş ceza alanına doğru,kaleciye çarpar,defansa çarpar bişi olur..Hiçbişi yapmıyosun koş bari..Bugün Runje hariç diğerleride hepsi kötü oynadığından Burak arada kaynamasın..Umarım fener maçında oynamaz Burak artık..ibrahim Akın yada Gökhan Güleç oynamalı..Gökhan nasıl canlandırdı girince kanadı,hep beraber izledik..Neyse,sonuç olarak şöyle yada böyle çok değerli bir üç puan aldık..Golden sonra ki sevinç gözyaşlarım bütün bu strese bedeldi..Teşekkürler İbrahim Akın,Teşekkürler Runje..!

Muhittin Saban
29-04-2007, 19:13
bundan sonra uzatmadan alacağız
veya olmadı uzata uzata alacağız.
ayrıca takımı tebrik ettim de taraftarları tebrik etmedik.
biri bizi de tebrik etsin herkesin kalbi pır pır atıyor.
BEN tebrik etmek istedim kalbi beşiktaş için atan herkesi tebrik ediyorum herkese hayırlı olsun bu ızdırap son olsun.

Teessüf ederim Serkan nasıl tebrik edilmedik :-))

* İbrahim Akın’ı affederek bu maçta şans veren ve ona güvendiğini gösteren Tigana’ya haklı bir teşekkür.

* Tigana’nın verdiği bu şansı çok iyi değerlendiren ve artık “Ben geldim” diyen İbrahim Akın’a da esaslı bir teşekkür.

* Tanrının ellerini ve bir ermiş soğukkanlılığını maç sonuna kadar kullanan Runje’ye de çoklu bir teşekkür. Dolaylı olarak yine de bütün takıma teşekkür.

* Deplasmana giderek takımı yalnız bırakmaya taraftarlara da ayrı bir teşekkür.

Son olarak da maçı tv den seyreden ve radyodan dinleyen Beşiktaş’lı yüreklerin puan kaybetme riskinin olduğu bu maçta son dakikaya kadar strese ve bu kalp ritmine dayandıkları için büyük bir alkış göndermek istiyorum.

Hani Murat Özaydınlı Selçuk Dereli için diyordu ya "Bu hakem değil bişey" diye

Esinlendim de; "Bugün başka bir gün, bu yaşanılanlar acaip bir "Şey"

Rasim Bektaş
29-04-2007, 19:33
http://img443.imageshack.us/img443/7740/65520560li6.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/9320/91139969bd3.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/566/11813754uz4.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/5752/44802379jf8.jpg
http://img82.imageshack.us/img82/4232/34690867um9.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/4927/13725429dp5.jpg
http://img443.imageshack.us/img443/3116/41011442te9.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/5918/74016484sx7.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/76/30425865rn0.jpg
http://img127.imageshack.us/img127/7959/10pv3.jpg

Ferhat Talan
29-04-2007, 20:49
ne maçtı be ..bi gün kalpten gidecez gerçekten ..bizmi şampiyonluga oynuyoruz sivasmı belli degil

maçta ibonun sarı kart gördügü pozisyon sonrası uzun sure gulmekten kendıme gelemedım ..nasıl bır fauldur o deli :D adamın koluna asıldı gidiyor ve sonrası sarıkart gordu , güldü ve bizi güldürdü

seviyoruz seni deli :)

kötü oynararak kazanmaya devam ediyoruz ...az kaldı geliyoruz

Burak Güven
29-04-2007, 21:00
Oleeeeeeeeeey oley oley oley oleeeeeeeeeeey ŞAMPİYOOOOOOOOONNN BEŞİKTAAAAAAAAAAAŞ....

yürü be Denizli be sen ne büyük takımmışsın beee...

Hop ninnayı ninnayı :D

Ferhat Talan
29-04-2007, 21:01
2-2 bitti fenerin maçı

ligden çekilmeleri şartt oldu artık :D

yoksa kartalım çekecek iplerini ...

offf

deli geliyoruz deli ,

korkunun ecele faydası yoktur dedik , inanmadılar

ve şimdi harbiden korkun sizi artık kimse kurtaramaz

gel fener gel

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 21:01
Kizmayin bana canlar ama ne yapayim yazmak zorundayim. !!!!ler denizli ile 2-2 berabere kaldi!

Namik Kartaloglu
29-04-2007, 21:05
Üüüürrrrrüü üüü üüü

Ulaş Pekgüzel
29-04-2007, 21:10
ulan fener nedir çektiğin be senin :D acıyorum size :(

denizlide ne güzel geliyo hep

yazık o kadar insana yazık maçlara geliyolar para veriyolar bi de üzerine ağlıyolar :D

Rasim Bektaş
29-04-2007, 21:26
G E L İ Y O R U Z

ALTINI ÇİZE ÇİZE

G E L İ Y O R U Z

Serkan Balcı
29-04-2007, 21:32
ben iki konuya değineceğim.
önce BALİLİ nin yaptığı hareketi şiddetle kınıyorum bu daha önce de yapmıştı.
birde bu fenerin çektiği nedir BEŞİKTAŞ tan DENİZLİ den
onlarda olmazsa sampiyon belki olabilir de o da zor galiba.

Ferhat Talan
29-04-2007, 22:29
son dakika gelişmesi

intihar girişiminde bulunan fenerliler varmış

artık dalga geçmeyelim

yazzık

baya üzüldüm , neticede fenerlide olsa , insan dayanamıyor

Beşiktaşın her zaman ezmesine karşı

hepimiz fenerliyiz :D

Anıl Tanrıyar
29-04-2007, 23:09
boşverelim feneri ferhat takmayalım geri vitese,Beşiktaşımızın sivas maçını konuşalım...

Ömrümden seneler gitti sanki..Karamsarlığa kapıldım,hayal ettiğim şampiyonluk turlarımız,şarkılarımız gitti sandım.Gözler doldu yürek sızladı umutlar tükenirken bir buçuk aydır oynamayan ibrahim çıktı sahneye,yeşertti gelecek umutları haftaları...biz seni şampiyonluk için sevmedik SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BEŞİKTAŞIM,elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyosunuz kartal yürekli adamlar ŞEREFinizle oynayıp HAKKInızla kazanıyosunuz...önemli olan da bu zaten....

Maç içinde dikkatimi yine burak çekti oynayamıyor bir türlü sanki üzerinde bi ağırlık var tutukluk var...tıgana bi dinlendirse burağı yanına alsa maçı izletse kulubede hatalarını gösterse eminim ki burak daha yarayışlı oynıcaktır...fazlada yüklenmemek gerekir üzerine genç futbolcumuzun...hadi be burak topla kendini ihtiyacımız var sana...

Aynı sözler ibrahim akın içinde geçerli onu iyi tanıyan biri olarak gerçek beşiktaşlı oldugunu bıldıgım ıcın(izmirden)daha fazla şeyler yapabilir gerek milli takım için gerekse bizim için bulunmaz bir sol kanat oyuncusu..bitsin artık kırgınlıklar oyna ibo oyna artık!!

Aslında fazla bişeyde söyleyemeyiz maç için son 4 hafta kazanmak yeterli iyi futbol oynayamadık ama beklemekde hata olur zaten bu kadar stres içinde...

ÇOCUKLAR İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER
5 MAYISTA FENERBAHCEYI YENECEGİZ
ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLEYECEGİZ...

İNANDIK YOLDAŞLAR......

Erkan Özberk
29-04-2007, 23:13
Yeni yeni kendime geliyorum. son 10 dakika oturamadım koltukta. Kahvenin sahibine sarıldım oyun oynayanlara sarıldım. Çok zor oldu ama çok manidar oldu.
Runje!!! İyi ki varsın. Seni çok seviyoruz

Ümit Kurt
29-04-2007, 23:49
İstanbul dışındaydım (İznik'te) Hande ile görüştüm, beraber izleyecektik bu maçı fakat kısmet değilmiş... Dönüşte sağolsun Hande goollll haberini verdi bütün yorgunluğumu aldı...

G E L İ Y O R U Z !

Başak İkiz
30-04-2007, 00:20
yine kötü oyun ama son dakika golüyle kazandık maçı. 90+2. inci dakikaya kadar stresten üzüntüden bu dakikadan sonra da coşkudan yerimde duramadım(: zaten ligde bu kadar kritik noktaya gelinmişken bütün çirkeflikler artık iyice aleni bi şekilde ortaya çıkıyor. ama biz ŞEREF imizle oynayıp HAKKI mızla kazanarak iki kupayı da alıcaz(:
şampiyon beşiktaşım ne istersen iste benden...

Turgut Eren
30-04-2007, 02:54
maşallah, son üç maçtır kalecimiz maçın yıldızı seçiliyor. nereye kadar diyorum. işin açığı bu kadar kotu futbolla şampiyonluk şarkıları soyleyemiyorum henüz. 4 maçımız kaldı. en korktugum kayseri deplasmanı. bana kalırsa ligin düğümü son hafta çözülecek. veeeeeee inşallah zafer turları atan biz olacağız. ama bugunkü maçıda izledikten sonra buna emin olamıyorum. kahretsinnnnn.

Piraye Oğuz
30-04-2007, 13:10
Yine çıban çıkardık!!tam artık izlemiyorum bu maç böyle bitti seyretmeye gerek yok diye arkamı döndüğüm anda gol oldu:D
Denizli maç sonucu sevincimi ikiye katladı:D evet kötü oynadık ama önemli olan sonuç.
Seni seviyoruz Runje...

Fikret Arul
30-04-2007, 13:16
Direkten döndüğümüz Gibi, Gittik bir de karşı kaleye gol olduk.. :)
Buz gibi hava, pis bir yağmur ve iğrenç futbol üzerine, İbrahim akın ile soluklandık..
Futbol beğendirmese de ufukta Güzel günler belirdi..

Berk Halil Lişesivdin
30-04-2007, 13:57
yaser dudağını yedi bitirdi tırnağını yedi bitirdi yetmezmiş gibi bide başımın etini yedi bitirdi:D haftalardır benzer maçları izlemekten stres arsızı oldum hiç bişi hissetmedim maç boyunca :eek: tabiri caizse bon bon baktım oynanan futbola.. denizerin maç başında yaptığı yorumla avundum maç bitene kadar " hocam merak etme maçı alıyoruz fb denizliyle berabere kalıyor puan farkı ikiye iniyor " kalbi temiz adam nediyim rüyasında görmüş:D taylan adnan abi ve yaserin burakmı ibrahim akınmı tartışmaları başka bi stres konusu ayrıyeten cappa masalarının ömrünü yedik yakında onuda hesaba ekliyeceklerdir...

kıymayın efendiler cappa masalarına:rolleyes:

Berkant Tutaklı
30-04-2007, 14:17
Dk 90 f e ne rli olan abilerimden birisi arıyor maç kaç kaç diye soruyor ve içinden gelen o çirkin kahkahanın yankıları kulağımda çınlarken telefonu kapatıyoruz.Serenat yanımda ölmüş zaten :D derken o mucize oldu ve hayata geri dönüş ve telefonun ucundaki abimin iç kanamasının şiddeti 10 şiddetindeki depremden beter.:D Hiç bir şey söylemedim yanlızca gol ibrahim akın ve telefonu kapat.:D Lütfen bir daha bu duyguyu yaşatmayın.

Gürhan Oğuz
30-04-2007, 14:29
bekledim ve oldu
haytımın en uzun bekleyişiydi
gooooolllllllll diye bağıramktan kısılan sesim
evin karşısındaki dağlarda yankılanıp bana eşlik etti..
sonrasımı sonrasını tam hatırlamıyorum serocanla konuştuk onunda benden kalır yanı yoktu
sonrası denizli - fener maçından çıkacak sonuçtu oda OLDU
geriye sadece 4 HAFTA KALDI BİTMEYECEK OLAN BİR AY SANKİ

bu hafta sonu iş bitirmek için sabırlı ama sürekli takıma saha içinmde verielcek güç çok önemli

az kaldı
geliyoruz dedik ve ge li yo ruz
bunlar kartalın kanat sesleridir

Umut Tutun
30-04-2007, 14:36
bu heyecanları salt eziyet olarak görmeyelim. bu işin vazgeçilmez yanı bunlar, keyifli yanlarından birisi.

kaybedebilirdik. böyle bir heyecanla kazandık. sonuçta Beşiktaşımız ne heyecanlar yaşattı ve yaşatacak. herhangi bir sonun eşiğinden de geri dönmüş değiliz.
bu sıkıntı dolu heyecanın da tadını çıkarmaktan alıkoymayalım kendimizi.

bu sezon şu ana kadar yaşadığımız duygu silsilesini beş sene üst üste şampiyon olan takım bile yaşayamaz zaten.

Can Durukan
30-04-2007, 14:55
lost izlemeyin beşiktaş ın maçlarını takip edin..sonunda ne olacağını asla kestiremezsiniz..

Gökhan Gürses
30-04-2007, 15:52
deplasman maçı da görmek gerekmiş. keyifli bir gidiş.( tabi ki keyif li kelimesi yeterli değil orada yaşananlar için ama ) maç esnasında istanbul daki hava şartlarına göre giyindiğimiz için çok fazla üşüdük ve ıslandık. 70. dakikadan sonra sonra gol olacağını tahmin ediyordum ama dakikalar 89:75 i gösterdiğinde :) fikoyla gerekli totemleri uygulayarak ancak galip gelebildik. geri dönüşte fenerin berabere kalması sevicimize sevinç kattı.

Emirhan Oğuz
30-04-2007, 16:07
Yurtdışından gelen hasta halama bakmak yükümlülüğümden ötürü Sivas'a gidemedim.

Önceden burada ilan etmiş olduğum Totem taktiğini uyguladım.

Sırt çantasına 70lik karasakız şarabını, kağıdı kalemi kitabı yükleyip Ada içinden ormana daldım; uluslararası bisiklet yarışması varmış, kros, ücra patikalarda karşıma çıktı kızlı erkekli bisikletçiler.

Finali birinci geçen İrlandalı (dışımızdaki İrlandalılardan biri) tam önümde durup bisikletini şaha kaldırdı; ben de fırsat bu fırsat "Beşiktaş ulan, Ira ulan!" diye bağırdım; oğlan gülümsedi, lakin Beşiktaş bölümünü anlamadı.

Totemin izini sürerek tepeye kadar devam ettim.

Tepede biraz hızlandım, çünkü maçın bitiş vakti yaklaşmış, belki de bitmişti. Can havliyle Aziz Yorgo'nun kapısına el edip yüzümü güneşin batış yönüne çevirerek diz çöktüm; çantadan walkmani çıkarıp aceleyle kulaklığı taktım. Spiker "Beşiktaş bu beraberliğe sevinemeyecek tabii ki!" diyordu pişkin bir tarafsızlık edasıyla. Ayaklarımın altındaki kaya kütlesine bir tepik attım atmadım, adam "Beşiktaş'ın golü!" dedi kekeleyerek ve sustu. Radyo Time denen yer, not ettim bu spikeri, eşşeksoylu pislikler.

Her neyse, milletin eğlencesi olduk Aziz Yorgo'nun avlusunda; neyse ki vatandaş deliye saydı bizi belli ki de dalga geçmedi kimse... ya da Beşiktaşlı olduğumu anladılar diyelim, halime acımış da olabilirler. :rolleyes:

Bu arada, İsviçre çakımı kupa Feneri maçında polise kaptırdığımı unutmuşum, sırt çantasında boşuna arayıp durdum ve böylece şarabı açamadım, haliyle de içemedim; kürt garson kardeşimin özel çabasıyla soğuttuğu, bizzat yanımda getirmiş olduğum bira kupasını köpüklendirerek malum likid mamulü ağır ağır gövdeye indirdim, güneşin batışına kadar tek başıma eğlendim.

Ben 20:55 dönüş vapuruna yetişmek için kalktığımda, yan masada kesif bir muhabbet sürdüren iki genç hanım "en avam taraftarın Beşiktaş'ta mı" olduğu konusunda hala anlaşamamış görünüyorlardı.

Devamı haftaya :cool:

Özlem Erdoğdu
30-04-2007, 16:09
Abiler hepimize birer totem mi gerek nedir?:) Ben de fb maçına bi totem mi götürsem acaba? Şaka bi yana maç boyunca tam anlamıyla çöktüm, ablamlar (fbliler) maç boyu gevrek gevrek gülerek yanımda acayip bir kombinasyon oluşturdular. Ama golde öyle bir havalara sıçramışım ki, yüzlerindeki ifadeyi göremedim. Emirhan Abi bigün elimizde bayraklar, flamalarla o radyoya baskın yaparız, görsünler taraftarı:D

A.Tugan Çetin
30-04-2007, 17:46
Çok sıkıntılı maçtı yine..Artık bütün maçlar böyle olacak heralde..Sonunu kimse kestiremiyor.Can Abi'nin dediği gibi LOST'a sardı maçlarımız iyice...
Bakalım ilerleyen bölümlerde neler göreceğiz :eek:

Bu arada da İ.Akın'ın dönüşüne sevindik tabii..Armasını öpüşü gol sevinci harikaydı..Fener'in de puan kaybetmesi süper bir pazar günü yaşattı...
Hep böyle Fener!.. :)

Onur Sarısoy
30-04-2007, 18:12
Bu maç şampiyonluk maçıdır. Kazanmamız durumunda gönül rahatlığıyla diyebilirimki şampiyonuz.

ŞAMPİYONUZ!!! :D

Umut Şen
30-04-2007, 19:43
bu fener lig 3. olacak ben de bu yazıyı lig sonunda herkese hatırlatıcam :) bu arada bilerek sivas başlığına yazdım arz ederim ;)

Emre Yildirim
02-05-2007, 00:33
yağmura hayatımda ilk defa sitem ettim maçta,güzel bir deplasmandı,keyifli yolculuk ettik...