PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaşımız-Fenerbahçe 5 Mayıs 2007 21.00/ 0-1

Birkan Bürüngüz
29-04-2007, 22:37
Beşiktaşımıza başarılar.

Saldırsana saldırsana saldırsana Karakartal
Bizim için kupaları kaldırsana Karakartal

90 dakika boyunca hiç susmak yok...

Serenat Tutaklı
29-04-2007, 22:39
"Şampiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden..." diye inleteceğimiz maçtır.

Ulaş Pekgüzel
29-04-2007, 22:43
saat 22:45 de ak ın da karanın da lekeninde lekelninde rezilin de bellii olacağı maçtır .saygılar

Ferhat Talan
29-04-2007, 22:44
korkunun ecele faydası olmadıgı maçtır ...

1 hafta bu maçı düşünmek istemiyorum yoksa zaman geçmez ...

Onur Ogurlu
29-04-2007, 22:48
ölmek var susmak yok ....

Ahmet Ayyıldırım
29-04-2007, 23:02
gelecekler.görecekler.!

Umut Şen
29-04-2007, 23:07
Fenerin bittiği maç bu maç olacak

Erkan Özberk
29-04-2007, 23:08
Artık geldik.
Korkunun ecele faydası yok

Burcin Gulcelebi
29-04-2007, 23:09
abi sıra bu hafta sonundaki macımızda

Anıl Tanrıyar
29-04-2007, 23:20
kalbim sıkışıyo benim böyle maçlarda ankaradan mutlaka gelicem dolmabahcede olcam ama stada girmicem dayanamam çünkü o strese:) hatta persembe cuma cumartesı uyumamayı mac saatlerinde bünyemin zayıf düşüp 2-3 saatliğine bayılmayı tercih ederım:D:D

Erkan Özberk
29-04-2007, 23:21
Bence taraftarın işi futbolcudan daha zor!!!

Cihan Güngör
29-04-2007, 23:31
http://www.resim-yukle.com/img01/13/885942geliyoruz.jpg

Cihad Erbek
29-04-2007, 23:34
şu an stadda oldugumu ve fenere gol attıgımız düşünüyorum ve kaç sıra aşşagı düşerim acaba diyorum:D

Şenel Kızıldaş
29-04-2007, 23:35
:) ben kadıköydeki maçta 6 sıra aşşağıda buldum kendimi bu maçtada en üstte olcam :D yanyana olalım cihat...

Cihad Erbek
29-04-2007, 23:41
tamam beraber ucarız aşşagıya

Rasim Bektaş
30-04-2007, 00:31
"Remzin Kartallar Gibi Manileri Yen Aş,
Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı BEŞİKTAŞ!"

Ahmet Ayyıldırım
30-04-2007, 00:34
.

İskender Kalafat
30-04-2007, 02:59
:) ben kadıköydeki maçta 6 sıra aşşağıda buldum kendimi bu maçtada en üstte olcam :D yanyana olalım cihat...

şimdi öncelikle bu yazılanın yalnızca bir fantazi olduğunu belirtir, gerçeklerle uzaktan yakından alakası olmadığını duyurmayı boynumun borcu bilirim.:cool:

fener maçı şampiyonluk düğümünün çözüleceği maç bana göre. kazananın şampiyon olacağını düşünüyorum ve beşiktaşımın kazanmasını istiyorum. berabere bitmesi halinde iki takımın da yüzde elli şansla şampiyonluk yolunda devam edeceği fikrindeyim. ve bu durumda kendimle çelişmiş oluyorum çünkü bu ihtimalde şampiyonluk düğümü bu maçta çözülmüş olmuyo. :rolleyes:

Kemal Agül
30-04-2007, 08:25
Beşiktaş açısından konuşuyorum kazandığımızda kesinlikle şampiyon olduğumuzu düşünmüyorum bence fener maçından daha önemli bursa ve kayseri maçları var

Ümit Kurt
30-04-2007, 08:50
G E L İ Y O R U Z !

Arzu Tuncer
30-04-2007, 12:21
Beşiktaş açısından konuşuyorum kazandığımızda kesinlikle şampiyon olduğumuzu düşünmüyorum bence fener maçından daha önemli bursa ve kayseri maçları var

Katılıyorum. Bence de Bursa ve Kayseri maçları çok daha zor olacak. Ancak bu maç yine de çok önemli; yapılan bunca spekülasyonun önüne geçmek için önemli bir maç bu, çıkıp gerçek futbolumuzu ortaya koyup FB'yi dağıttığımız maç olmalı bu maç. Moral-motivasyon için viraj bence bu maç, FB bir de kartal pençesi yerse kolay kolay kendine gelemez gibi geliyor bana. Bu maçı alsak da hemen havaya girmemekte fayda var lakin Bursa ve Kayseri çok zor deplasmanlar.
Yapılacak şey belli; Cumartesi gecesi Beşiktaş'ımıza hiç susmadan, boğazlar yırtılana kadar destek vermek. Bir de son söz: "Küfür etme, ettirme" sloganına sahip çıkıp FB'ye ev sahipliğini ve Beşiktaşlılığı gösterelim. Saygılar...

Cem Çınar
30-04-2007, 13:19
herkes rahat olsun bu maç bizim için karnaval havasında geçecektir,stresli taraf onlar olacaklardır...maçı alırsak büyük ihtimal şampiyonuz...onların maçları daha zor özellikle gs maçı...

ancak maçı alsakta almasakta ..."ölmek var susmak yok"...

Piraye Oğuz
30-04-2007, 13:31
G E L İ Y O R U Z !!

Berk Halil Lişesivdin
30-04-2007, 13:41
bu maç yaşacağımız en stresli maç olucaktır bana göre seyirci futbolcular ve hakemler en ust düzeyde gergin olucaktır ve sakin olabilen kazanacaktır...
seyirci olarak Beşiktaşlı futbolcuların ruh halini biz belirliyecez bana kalırsa onun için turbunlerin hiç olmadığı kadar dikkatli olması gerekiyor fb li futbolcuların ruh haliyse belli kupa maçından ve aradıki puan farkından kaynaklı en üst düzeyde gergin olucaklar hakemlerse son haftalardaki fb li yöneticilerin açıklamalarından mutlaka etkilencektirler sonuçta kıran kırana kartların havada uçuştuğu bir maç olucaktır ama unutmamalıyızki fb maçı kesinlikle şampiyonu belirlemiyecektir sadece taraflardan birinin kalan haftlar için psikoljik üstünlüğünü artıracaktır.. bundan kaynaklı sakin olan kazanacaktır...

Uğraş Polat Şahin
30-04-2007, 14:03
Maçı almamız halinde,herşey bizim elimizde olur..bu saatten sonra da liderliği bırakmayız..son haftaya da kalmaz,ankaraspor maçında mutlu sona ulaşırız diye düşünüyorum..Kazanırsak fenerde moralmen iyice çöker,trabzon yada galatasaray da bir çelme takar bunlara...

Maçta bizim için en önemli şey arkadaşların da belirttiği gibi,kesinlikle küfür etmemek olmalı bence de..son haftalara girilmişken,ortamı bu kadar kasıtlı olarak germişlerken..ekmeklerine yağ sürmemeli,takımımıza zarar vercek hareketlere girmemeliyiz..Gereksiz stres yapmamalıyız..Birde maçın 21.00'da başlaması kötü olmuş..gene içmesini bilmeyenler,maç geçte olunca daha da içip içip tribünde susacaklar..:mad: Bu en önemli maçımızda alkole ve küfüre geçit vermemeliyiz..Sadece bir maç bari,sadece bu maç herkes kendine hakim olmalı..90 dakika boyunca hiç susmadan,sadece takımımızı desteklemeliyiz..Ölmek var,susmak yok..!

Şampiyon BEŞİKTAŞ'ım,Ne istersen iste benden
İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla..!HAYDİ KARAKARTALIM..!

Barbaros Özel
30-04-2007, 14:08
bence ilk yarı 1 veya 2 farklı öne geçip,devamında 2.yarının 70.dk.sına kadar iyi savunma ve kolektif futbol oynarsak fener aglaya aglaya evine döner,çünkü fenerin hem fizik hemde morel motivasyonu cok düşüyor 70.dk.dan sonra,ziko bunu görüp genç adamlar felan sokuyor ama dirençli ve iyi organize olmuş bir Beşiktaş'a karşi bu dakilardan sonra şansı pek kalmaz..j.Tigana dominant futbolu seven bir teknik adam,oynadıgımız maçlardan da görülüyorki feneri de iyi analiz ediyor,ancak orta sahada yapılan pas hataları beni düşündüren asıl konu,rico paşa ve delgado fizik kondisyon olarak koşmaya ve prese cok elverişsiz futbol oynuyor kaldi ki ben oyle futbolcuyu da severim,çünkü beyin rolu uslenen ve atak organızasyonu yapan futbolcu bence soguk kanlı,gerektigi kadar koşan ve iyi top yayan nitelikte olmalıdır,fener de bunu alex iyi yapıyor ama fenerin kanatlarında serkan balcı diye bir adam var ki bence bırakın futbolcuyu adam bile degil o,cahil deli gibi koşan bi tip.Tigana bence M.Sedef le başlamalı 70.dk sonra ise Delgado fuleli çalimları ile yorgun fener orta sahasını delip cok tehlikeli ataklar yaratabilir,ama 70 dk.kadar M.Sedefin koşan,pres yapan çalişkan futboluna ihtiyacımız var diye düşünüyorum..

taraftara gelince;zaten muhteşemiz,bunu 5.mayısta birdaha gösterecegiz,5 mayısta türbünde şanlı Kartalımı desteklemek için yerimi alacagım

İNANDIK GELİYORUZ!!!

Berkant Tutaklı
30-04-2007, 14:31
Bu maçı ne olursa olsun alıcağız.Tek korkum kabloları kesmeleri :D Gerisi hikaye olacak.Sıkıcı bir şey olucak bence hep aynı filmi seyret seyret nereye kadar :D
Bu kaçıncı bölüm oldu sayamadım.Filmin adı bu maçta sizi yeneceğiz 278.Hep aynı karakterler oynuyor.Belki seyretmem.Kız naz yapıcak esas oğlan kızı öpücek.Belki uçurtma uçururum oğlumla daha zevkli ve ilgin ç olabilir.Çünkü oğlumun ne zaman ne yapacağını bilmiyorum. :D

Can Durukan
30-04-2007, 15:03
olası bi mağlubiyetin hesabını birkan bürüngüz den sormayı öneriyorum..

İrem Oğuz
30-04-2007, 15:39
bekle İstanbul geliyoruuuzzz!!

Özlem Erdoğdu
30-04-2007, 15:50
"Kız naz yapıcak esas oğlan da kızı öpücek" daha güzel anlatılamazdı!! Ama temkinli olmakta da fayda var. Bursa ve Kayseri derbileri çok önemli, hafife almamak lazım. Ama yüzdük yüzdük dört maç kaldı, futbolcuların da kendilerini biraz sıkmaları lazım, herşeyi burda biz mi yapıcaz:D:D

Bahadır Ahıska
30-04-2007, 16:02
Hırslı ve Beşiktaş gibi oynasın oyuncular,

tribünler sahip olduğumuz değerlerin diğerlerinin fersah fersah ilerisinde olduğunun bilinciyle davransınlar,

alkole daha az bulaşılsın ve futbolun şenlikli yanı ortaya çıkarılsın,

istanbul dışından gelen dostları güzelce ağırlayalım,

makaramız ve eğlencemiz başrolde olsun,

yukarıdakiler gerçekleşirse sonuç ne olursa olsun kazanan biz oluruz.

Çocuk: "Abi şampiyon ne demek?"
Abi: "Bizim sevgimizin yanında hiç bi şey demek!"

anlayamazlar bunu anlayamazlar ama onlar anlamadıkça biz usanmadan anlatmaya devam edeceğiz.

yeryüzü aşkın (siz bunu BeşiktAŞK anlayın) yüzü oluncaya dek!

Piraye Oğuz
30-04-2007, 17:36
"Abi şampiyon ne demek?"
"Bizim sevgimizin yanında hiç bi şey demek!"

A.Tugan Çetin
30-04-2007, 17:58
Formalarının hakkını versinler.Ölümüne oynayıp o formayı terletsinler.Biz zaten onları darmaduman ederiz!Sonrada karnavalı başlatırız!Hadi Beşiktaş'ım sahada sen,tribünde biz çoşalım!Ama yapamazsanızda biz diğer takım taraftarı gibi sırtımızı dönmeyiz size!4 maçta 12 puan zor değil!

Oleeeeeeeey Oleeeeeeey Oley Oley Şampiyon Beşiktaş!

Anıl Tanrıyar
30-04-2007, 20:08
bu maça yürek dayanmaz...

Namik Kartaloglu
30-04-2007, 21:10
Yukarda yazilanlara katilmamak elde degil. Unutmamamiz gereken uc sey var Birincisi Aurelio unutulmamali, ikincisi Ugur(ucan tekme), ucuncusu Pembe yanaklim tuncayin "cebin para gördu de g..un mu kalkti" lafi. cevaplanmali! bu uc olayin altinda uc futbolcu da ezilmeli; ki sahada adim bile atamasinlar. Bizim bu saatten sonra dusunecegimiz sabece bir mac var bana kalirsa, Bursaspor maci; eger o maca "derbiden galip geldik bu maci hay hay aliriz" dedigimiz an biteriz. Cunku Bursaspor bize her zaman ters gelmistir.

Murat Aru
30-04-2007, 21:40
"Abi şampiyon ne demek?"
"Bizim sevgimizin yanında hiç bi şey demek!"

Sanırım genel anlamda duygularımızın tarifi bu.

BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN.

İsmail Şahin
30-04-2007, 21:57
şu okuduklarım bile tüylerimi diken diken ediyor
ruhumu heyecan gaspediyor sanki
klavyenin ucunda omuz omuza inleyen bi "Şeref Bey Mabedi" beliriyor
ve deniz tarafındaki skor tabelasına gidiyor gözlerim;
dakika seksen dokuz üç sıfır..

Huseyin Gursu
30-04-2007, 22:16
Bence bu maci aldigimizda "sampiyonuz" diyebiliriz. FB bu maci kaybettikten sonra, buyuk bir ihtimal, TS ve GS yede puan verecektir ve ikinci dahi olamayacaktir. Ancak GS de sampiyonluk potasina girecegi icin, birde onlarin cirkeflikleriyle de ugrasacagiz. Ben futbolcularimiza guveniyorum, kalacak olan son uc macta sampiyonlugu kaptirmazlar.

Bu maci cok kolay gecebiliriz, FB yi rahatlikla yenebiliriz, eger tribunler eglenmeyi birakip takimi destekleseler!
Butun mac boyunca olmasa dahi ilk yarim saat fenerlilerin ayagina her top geldiginde butun tribunler tarafindan isliklanmasi, zaten asiri derecede gergin olan fenerli futbolcularin, dizlerinin baglarini cozecektir, top surecek halleri kalmayacaktir. Bu sure ucerisinde de maci koparacagimizi dusunuyorum.

Besiktasimin Avrupadaki maclarini kacirmamaya ozen gosteriyorum ve ben gittigim bu maclarda gordum, isliklamanin ne kadar etkili oldugunu,oyuncularda taraftarlarda cok etkileniyor, korkunc bir baski yaratiyor. Turkiye de hic bir takim yapmiyor bunu.Gonul isterki isliklamayi ilk yapan Carsi olsun ve fenerine, federasyonuna, medyasina alayina gitsin!

Selamlar

========================
Aglasana salya sumuk yeniden
Haydi fener cekilsene superligden

Ali Erken
30-04-2007, 22:25
Sezon boyu şampiyonluğu hakedecek top oynamadık. Ama fener de oynamadı.
Onlarla oynadığımız üç maçta da bariz üstünlük kuramadık. Maçlar dengedeydi, onların daha çok pozsiyonu vardı.

Ama bu sezonun beşiktaşı müthiş mücadele ediyor. Mücadeleyi gole ve hucuma çeviremiyor ama çok mücadele ediyor. Cumartesi günü en büyük güvencem bu mücadele olacak. Sonuna kadar savaşacaklarını düşünüyorum.

Scala ile aldığımız 3-0lık maçtan sonra onları eze eze yendiğimizi hatırlamıyorum. Bu maçta erken gelen bi gol çok kolaylaştıracak işi.

Son olarak, genç kadromuz inşallah bu maçın ağırlığını kaldırır. Başta Burak'a olmak üzere ıslık yasaklanmalı. Stresi yüksek maç. Biz strese girdik. Geçen yıl ikinci ligdeki Serdar'la Burak ilk 11'de şampiyonluk maçına çıkıyorlar bir düşünün. İyi olacak inşallah.

Özenç Kurt
30-04-2007, 22:38
Şu maçta yenilmiyelim şampiyonuz diyebilirm..
her ne kadar sevgimizin yanında hiç birşey de olsa lig sonunda bir değerlendirme yapmak gerektiğinde şampiyon bitirdik diyebilcez şu gencecik kadromuz ile

Metin Yalçınkaya
30-04-2007, 23:46
bu maçta alacağımız galibiyet bize ancak moral motivasyon sağlar ve futbolcularımızın daha çok inanmalarını sağlar.şimdi bu maç diğer maçlara göre daha zor olucak. çünkü fenerbahçeli futbolcular bu sezon 3 maçtır bizi yenememelerinin intikamını almak için çıkacaklar. ve en son maçta yaşananlarıda hesaba katarsak bütün herşeylerini bu maç olarak görecekler.biz ise zaten hep yaptığımız gibi onları yine madara edicez inş. çünkü kendi sahamız stres elbet olacak ama bizim futbolcularımıza şurda yazılanları okutsunlar yemin ederim öyle bir inançla mücadele ederler ki o feneri inönün çimlerine gömerler... o gün allahın izni ile statta olucam.. ve şampiyonluk şarkılarını tüm beşiktaşlı kardeşlerimle beraber söylemeye başlıyacaz..

İsmail Şahin
30-04-2007, 23:56
http://www.youtube.com/watch?v=CJk98-nQqm4

gece gece defalarca seyretmekte fayda var derim
ve cumartesi günü böyle bir sevinçte kapalı üstten alta düşmeyi gönüllü olarak kabul ediyorum :)

Özgür Öge
01-05-2007, 00:33
maç biletleri eski-yeni açıklar 45 ytl.Bu senenin en sağlam tribününü görmeye hazır olun.4-3 lük fb maçı ve geçen seneki kupa finali benzeri bir organizasyon yapılacak.Taraftarımızın çok-seyircimizin az olacağı bir maç kapıda

Serenat Tutaklı
01-05-2007, 00:50
Birde maçın 21.00'da başlaması kötü olmuş..gene içmesini bilmeyenler,maç geçte olunca daha da içip içip tribünde susacaklar..:mad: Bu en önemli maçımızda alkole ve küfüre geçit vermemeliyiz

Uğraş'ın değindiği nokta çok mühim.Alkol tüketimi tribünün belli bir dakikadan sonra durgun olmasının başlıca sebebi.Alkol almayı maç sonuna bırakalım.Galibiyeti,çok yaklaşacak olan şampiyonluğu kutlayalım.

Zeynep Gür
01-05-2007, 00:59
istiyorum ki hakem bizim net penaltılarımızı vermesin, onlara saçmasapan bi penaltı versin, fenerin kesin kartlık pozisyonlarını görmesin, ama sonuç olarak
2-1 biz alalım maçı :D

ya da 1-0 olsun bizim olsun :p

Şenel Kızıldaş
01-05-2007, 01:08
istiyorum ki hakem bizim net penaltılarımızı vermesin, onlara saçmasapan bi penaltı versin, fenerin kesin kartlık pozisyonlarını görmesin, ama sonuç olarak
2-1 biz alalım maçı :D

ya da 1-0 olsun bizim olsun :p

Yürü be bide Cüneyt Arkın vardı :D

Ya ben uğraşa katılmıyorum şaka değil ya bence alkolle bi alakası yok sadece içinden gelmesi o anı yaşaman gerekiyo denedim ve başardım bu geçen maçta denendi ama sonuç beklenildiği gibi olmadı...

Arda Can
01-05-2007, 01:13
Yürü be bide Cüneyt Arkın vardı :D

Ya ben uğraşa katılmıyorum şaka değil ya bence alkolle bi alakası yok sadece içinden gelmesi o anı yaşaman gerekiyo denedim ve başardım bu geçen maçta denendi ama sonuç beklenildiği gibi olmadı...

yaşasın alkolik hareket,yaşasın alkolik taraftar...:D

çok önemli bir maç ama düğüm maçı değil...

Serenat Tutaklı
01-05-2007, 01:23
Alkolle çok da alakası var.Her birey aynı reaksiyonu göstermiyor.Çoğu kişinin de alkol aldıktan sonra tribünde performansının düştüğü kesin.Bir kere fedekarlık yapmak,hele ki Beşiktaş için zor olmasa gerek.Alkol almayın denmiyor.Her zaman içtiğinizden daha az için,diri kalın.İstenen sadece bu.

Başak İkiz
01-05-2007, 01:35
zor bi maç olacak sadece saha içinde değil saha dışında da çok şey olacak. bu kadar kritik bi noktaya gelinmişken artık fenerbahçe yine 'şampiyonluk için her şey mübahtır' parolasıyla sahaya çıkacak. zaten yaptıkları ortada taraftarımızın yöneticilerimizin futbolcularımızn sinirleirni yıpratmak için yapmadıkları kalmadı! tek ihtiyacımız olan biraz sağduyu bu oyunlara gelmemek için. ancak maçın saat 21.00 da olması kötü geçekten Uğraş' a katılıyorum ağzıyla içmesini bilmeyen o kadar çok insan var ki:( futbolculardan tek isteğimiz ise formalarının haklarını vermeleri ve feneri yenmeleri. onlara en güsel cevap bu olur!

İskender Kalafat
01-05-2007, 02:26
bana etki etmiyo alkol :cool:

Serenat Tutaklı
01-05-2007, 02:35
ha şairlerde birinin elinde bira şişesi görürsem, babasını, öğretmenini, eşini, ne bileyim patronunu falan arayıp şikayet ederim onu şimdiden söyleyeyim de diğer taraflar beni aşar. mümkün olduğunca dikkat edilmeli bu konuya.
unutmayalım ki her kötülüğün anası alkol :cool:

Geçmiş zaman olur ki,orti döverim seni:D İçmeyin ulan!

Burak Güven
01-05-2007, 09:07
Az kaldı GELİYORUZ dedik bir kere ve hakikatten de buna ilk kez bu kadar yaklaştık.
Lig başından beri liderliği bu derece solumamıştık, belki de bu Şampiyonluk getirecek bir durum yaratacak bizde. Ama korktuğum tek şey rehavet. Bu zamana kadar yansıyan istatistiklerde, en önemli kazanılması gereken maçlar beklediğimizin aksine, heyecandan stresten tam tersi durumda gelişmiştir. Belki kazanmanın hırsından olacak ama şans melekleri hiç yanımızda olmadı. Bu sefer o ruhu taşıyoruz, ve gerçekten inanıyoruz bunu nerden mi biliyorum? Bir izleyin Sivas maçında atılan golü, herkes çocuk gibi birbirine sarılmış, neredeyse ağlayacaktı, hele İbrahim Akın, acaba o anda ondan mutlusu varmıydı? Herkese o kadar çok iş düşüyor ki bu maçta:

Ey YÖNETİM;

Asla Beşiktaş’lı duruşundan vazgeçme, bırak rakibin ne kadar çirkef, aşağılık olursa olsun sen asla onların seviyesine inme, bırak sana mermiler sallasınlar, sen ver karşılığına güllerle, göndereceğin dikenler dilindeki sözcükler olsun en anlamlısından. Sizler Süleyman Seba’ların, Baba Hakkı’ların, Şeref Bey’lerin mirasısınız, onlar nasıl öğretmişse size öyle davranın, öyle davranın ki bu şampiyonluk annenizin ak sütü gibi helal olsun sizlere.

Ey FUTBOLCULAR;

İşte gün bugündür, varmı ötesi? O gitsin bu gitsin kargaşası önünde, kaybedilen puanlarda yılmadınız, siz gençlerin gözündeki ışık, inanç ve azimdi bizleri de bu kadar güçlü ayakta tutan. Haydiyin çocuklar biraz daha inanın, sabredin, koyun ne var yok ortaya, ileride çocuklarınıza anlatabileceğiniz bir şeyler olsun, hem de birilerinin 100. yılında olsun bu.. Hani diyoruz ya her zaman bu sese kulak verin lütfen çocuklar lütfen…

ÇOCUKLAR İNANIN, İNANIN ÇOCUKLAR

Ey BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI;

İşte onca cefa’nın, keder’in üzüntü’nün bir anda yerini, neşeye coşkuya, ve anlatılmayacak kadar büyük bir sevince bırakabileceği bir maç. Her zamankinden daha gür olsun sesiniz, gırtlaklar patlasın, gerekirse yırtılsın ama susmayın, titresin rakibin ayağı, dar gelsin koskoca saha onlara, daha güçlü olun maçın 90 dakika olduğunu unutmadan bitirmeyin desteğinizi, unutmayın kazanılması halinde nasıl bir duygu ile karşı karşıya geleceğimizi getirin gözünüzün önüne var mı bunun tarifi? Olmaz olamaz. O zaman inadına, susmadan yılmadan;

KARTAL GOL GOL GOL….

Ümit Kurt
01-05-2007, 10:13
alkol konusuna hassasiyet gösterelim arkadaşlar; öncesinde içmesek ne olur sonrasında Taksimde şurda burda tıka basa içer sabahlarız ;)

Burhan Gümüş
01-05-2007, 10:59
Alkol konusundaki hassasiyet gösterilmesi ile ilgili fikirlere katılmakla birlikte olaya katılımımın "Ayı Kanı " eşliğinde olacağını belirtmeden geçemiyeceğim.
Arkadaşlar maçtan sonra maçtan sonra.
Herkes isteği tadla uçsun
Beşiktaşım şampiyon olsun.

Ersan Üngüder
01-05-2007, 11:00
Çarşamba İzmir'e gitmem gerekiyor ve pazar dönebileceğim. Maç günü İstanbul dışında olmak en zor olanı. Yarına kadar vaktim var istifa etmek için...:rolleyes:

Yada başka bir çıkar yolu bulmam lazım...

Can Durukan
01-05-2007, 13:01
ben içince ayılıyorum..oyüzden yine içicem..performans düşüklüğü söz konusu olamaz kendi adıma..hee içince sarhoş olan içmesin..ben kadromu kurarım her trlü parmenides,siyahbeyazkızıl.iski.şenel başkan..bi de ben..:)
isteyen beri gelsin..

Emre Tetik
01-05-2007, 13:47
artik final maci diyebiliriz
derbiler hic belli olmaz ama nolursa olsun kazanacagiz
Basarilar kartalim!

Cavit Samancı
01-05-2007, 14:17
Bu maçta en büyük dileğim,Ricardinho ve Gökhan Zan'ın birer gol atması,Kadıköy'de yaşadıklarından sonra.Umarım fenerin çamura yatamayacağı bir skor çıkar.

Volkan Karabacak
01-05-2007, 14:46
bakinin nizami bir gol atmasını çok istiyorum ben,birde runje penaltıdan atsa çok güzel olur :D çok şey mi istedim acaba :)

Ibrahım Soydemır
01-05-2007, 15:11
arkadaşlar artık herşey bizim elimizde 101.yılımızda çalınan şampiyonluğumuzun intikamını almak için elimize geçen en büyük fırsat budur bu maçı alıcaz beyler başka yolu yok
bizde çArşı dokuz eylül olarak tribünde yerimizi alıcaz
şampiyonluğa GE-Lİ-YO-RUZ!!!

Burak Güven
01-05-2007, 16:43
PFDK, Fortis Türkiye Kupası'nda Saracoğlu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma sonrası Tahkim Kurulu'na sevk edilenlerin cezaları açıklandı.

Buna göre PFDK'nın verdiği cezalar şöyle:
Aziz Yıldırım: 1 yıl, 20 bin YTL.
Murat Özaydınlı: 6 ay, 10 bin YTL
Ali Koç: 2 yıl, 30 bin YTL.
Mahmut Uslu: 1 ay.
Zico: 1 maç.
Aurelio: 2 maç.
Fenerbahçe: 1 maç seyircisiz, 30 bin YTL para cezası.
Beşiktaş: 25 bin YTL.

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=27398

ekleme:

CEZA HANGİ MAÇTA ÇEKİLECEK!

Fenerbahçe'nin 1 maç seyircisiz oynama cezasını saha olayları nedeniyle aldığı öğrenildi.. Buna göre sarı lacivertliler bu cezayı ilk resmi maç olan Trabzonspor karşılaşmasında çekecek...

Fenerbahçe Tahkim Kurulu'na perşembe günü itiraz edecek...

Bu arada ilk gelen bilgilerde 1 maç ceza aldığı kaydedilen Ricardinho'ya ceza verilmediği öğrenildi...

Canberk Abuk
01-05-2007, 16:57
aynı sitede ricardinho için de için de 1 maç ceza gözüküyor....!!!!
anlamank mümkün deil..tam aurelio için 2 maç ceza nedir derken..

Serenat Tutaklı
01-05-2007, 21:30
Fenerbahçe Biletleri Yarın Satışa Çıkacak

Fenerbahçe ile Cumartesi günü saat 21.00'de oynayacağımız 31. hafta karşılaşmasının biletleri yarın (2 Mayıs) saat 10.00'da Biletix'ten satışa çıkartılacak.

Karşılaşmanın biletleri yarın (2 Mayıs) tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartılacak. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle:

VIP B&E ÜST 600,00 YTL
VIP A&F ÜST 400,00 YTL
VIP A&F ALT 300,00 YTL
VIP B&E ALT 350,00 YTL
VIP C&D ALT 400,00 YTL
NUMARALI ORTA 300,00 YTL
NUMARALI KENAR 250,00 YTL
KAPALI ÜST 200,00 YTL
KAPALI ALT 150,00 YTL
YENİ AÇIK 50,00 YTL
ESKİ AÇIK 50,00 YTL
RAKİP TAKIM (ESKİ AÇIK) 50,00 YTL

bjk.com.tr

Ayıptır ya nasıl bir fiyat anlayışı bu?:mad:

İsmail Şahin
01-05-2007, 21:44
şampiyonluğa gidiyoruz sero
idare et(!)

Serenat Tutaklı
01-05-2007, 21:46
İyi de Kızılım parası olan gelsin mantığı yakıyor can.Halkın Takımı'nın bilet fiyatları!Şehir dışında yaşarken bile kombine almak daha mantıklı:)

Ali Adnan Bozkurt
01-05-2007, 21:54
korkunun ecele faydası yoktur burası beşiktaş burdan çıkış yoktur

Ali Adnan Bozkurt
01-05-2007, 22:40
bu arada yeni açıkta olacam stadın en sarışın çocuğu bi bakışta tanırsınız:D

Gokhan Yerlikaya
01-05-2007, 23:35
yaws kardeslerim neden bu kadar yuksek tutuldu fiyatlar anlam vermek mümkün deeL..artık işin ticareti mi kaldı..şampiyonluk için herkes fedakarlıq yapmalı

Gokhan Yerlikaya
01-05-2007, 23:36
bu arada ali adnan kardeim bende yeni acıktayım..bakalım bi bakısta tanıyacakmıyım:D

Gokhan Yerlikaya
01-05-2007, 23:36
bu arada en uzunuda ben olurum herhalde:D
ince ve uzun bişey görürseniz oda bnm

Cem Ozel
02-05-2007, 01:33
:eek: fırsatı kaçırmamışlar bu fiyatlar nedir boyle??

Burak Güven
02-05-2007, 08:37
Beşiktaş - Trabzon 70 ytl
BEşiktaş - G.Saray 90 ytl
Beşiktaş - F.Bahçe 100ytl
Beşiktaş - F.Bahçe 150 ylt

Toplam: 410 ytl.

Sene başından kombine alın diye çok söylendi, taksit imkanı da vardı, koskoca ligi 4 maçla bitirdik geri kalan tüm inönü maçları bedavaya geldi neredeyse, şehir dışında olanlar seneye bilet hatasına düşmesinler, çünkü dahada güçlü geliyoruz, kapalı gişe bile oynayabiliriz...

Özgür Öge
02-05-2007, 09:35
Maçın hakemi favori Çakır,plase Aydınus.Bu ikiliden maçı yönetmeyecek olan kupa finalini yönetecek.Kupa finali için Erciyes Ankara'da oynanmasını önermiş.Bu istihbaratlar çok sağlam yerden.

Rasim Bektaş
02-05-2007, 10:32
Halkın Takımı'nın Bilet Fiyatları

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi için Beşiktaş Tansaş'ta bulunan Biletix Gişesinden bilet satışı yapılmayacaktır.

VIP B&E ÜST 600,00 YTL
VIP A&F ÜST 400,00 YTL
VIP A&F ALT 300,00 YTL
VIP B&E ALT 350,00 YTL
VIP C&D ALT 400,00 YTL
NUMARALI ORTA 300,00 YTL
NUMARALI KENAR 250,00 YTL
KAPALI ÜST 200,00 YTL
KAPALI ALT 150,00 YTL
YENİ AÇIK 50,00 YTL
ESKİ AÇIK 50,00 YTL
RAKİP TAKIM (ESKİ AÇIK) 50,00 YTL

Asgari ücret 403 YTL

Ümit Kurt
02-05-2007, 11:46
biletix te maç biletleri tükenmiştir yazıyor...

Olcay Er
02-05-2007, 11:52
Bilet alamadım, Almanyadan abim geldi, ikimizde çıkgına döndük

Olcay Er
02-05-2007, 11:53
Yardımcı olabilecek biri var mı?

Ceyla Şimşek
02-05-2007, 12:17
Arkadaşlar, Cumartesi oynayacağımız FB maçının biletleri 10:15 itibarı ile satışa sunulmuş. Gel gör ki bilet alabilen kimse olmamış. Çünkü biletix biletlerin bittiğini söylüyor. 10:30 da aradığımız biletixten bu yanıtı alınca çok şaşırdım. 15 dakikada köhneleşmiş bilgisayar sistemi ile bir stad dolusu bileti sattığını iddia eden biletixe hayranlık duymamak elde değil. Umarım doğrudur. Yada bu işin içinde başka bir iş var. Biletix her ne kadar Ticketmaster tarafından alınmış olsa bile kuran kişinin kim olduğunu herkes biliyor. Umarım sadece komplo teorisidir...

Burak Güven
02-05-2007, 12:58
Maçın hakem'inin yine Fırat Aydınus olmasını isterdim. Her ne kadar Fener'liler cırlasalarda bu zamana kadar Beşiktaş - Fenerbahçe maçlarını İnönüdeki Ali Eren'e çıkarttığı haksız kart dışında sorunsuz ve tertemiz yönetmiştir. Cüneyt Çakır'ın tarafsız kalabileceğini düşünmüyorum açıkçası, hem maç öncesi söylemlerden heme maç içi tepkilerden kolaylıkla etkilenebiliceği kanısındayım.

Onun dışında herşeyi geçip futbolcularımızın bu maça kilitlenip, sonsuz inançla çıkmaları gerekiyor. Maç biletleri'nin de tamamen tükenmiş olduğunu görüyoruz, inanılmaz bir atmosfer içinde oyananacak maç..

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM NE İSTERSEN İSTE BENDEN....

Devrim Kahraman
02-05-2007, 13:05
kapalının sürprizi :)

http://www.resimsakla.com/upload/guest/hisset_5_mayis.jpg

Burak Güven
02-05-2007, 13:18
http://img237.imageshack.us/img237/9440/biletsb3.jpg (http://imageshack.us)

Sergen Kurt
02-05-2007, 13:36
biletler çaşamba sabahı tükendi gene biletsiz kaldım :mad: :mad:

Samet Mülksüz
02-05-2007, 14:01
Muhtarlar Cumartesi günü programını açıklayın !

Sergen Kurt
02-05-2007, 14:03
hala aklım ermıyo 15 dk da biletler nasıl tükeniyo

A.Tugan Çetin
02-05-2007, 15:51
C.tesi bence saati açıklandıktan sonra PAF maçına gidelim Fulya'ya öncelikle..

Berk Halil Lişesivdin
02-05-2007, 15:55
:mad: bu bilet rezilliğine bi açıklama gelmeli binlerce bilet 15 dk nasıl satılır??? hadi biletixden sattınız!!!! gişelerdeki biletlerde 15 dk bitiyor bunu anlamak imkansız!? onuda gectim bilet icin sıraya giren arkadaşıma dışardan bi elamam yeni açık icin 120 YTL istiyor 15 dk bilet nasıl karaborsaya düşer ALLAH BELANIZI VERSİN!!!

Berk Halil Lişesivdin
02-05-2007, 16:12
bilgi@besiktasjk.com.tr adresine aşağıdaki e-postayı attım bakalım ne cevapvericekler :(

15 dk içersinde biletix ve stad gişelerinde biten biletler hakkında bilgi verirmisiniz!??

kaç bilet şatışa çıktı öğrenmek istiyorum.. 15 dk içersinde stad etrafında nasıl karaborsaya( fikriniz olsun yeni açık şimdilik 120 YTL den gidiyor) düştüğünü öğrenmek istiyorum...
bu konuyla ilgili alınmış önlem varmı -işyaramadığı açık- öğrenmek istiyorum...
saygılarımla.
Berk Halil Lişesivdin

Emirhan Oğuz
02-05-2007, 16:48
ben içince ayılıyorum..oyüzden yine içicem..performans düşüklüğü söz konusu olamaz kendi adıma..hee içince sarhoş olan içmesin..ben kadromu kurarım her trlü parmenides,siyahbeyazkızıl.iski.şenel başkan..bi de ben..:)
isteyen beri gelsin..

Bu kadro orta alanda pres yerse dağılır aga, benden söylemesi :cool:

Emirhan Oğuz
02-05-2007, 16:55
bu arada ali adnan kardeim bende yeni acıktayım..bakalım bi bakısta tanıyacakmıyım:D

Şairler Parkı'na gelin, tanınma olasılığınızı yüz kat yükseltin kardeşlerim :cool:

Ali Olmez
02-05-2007, 17:19
cok guzel mac olcak sampıyonluk sarkıları solicez

bılet 10 dk da bıter mı ya?

Gürhan Oğuz
02-05-2007, 17:40
Şairler Parkı'na gelin, tanınma olasılığınızı yüz kat yükseltin kardeşlerim :cool:

geldik, gördük, tanıdık,
iyiki gelmişiz, iyiki tamışız gelmeyenler çok şey kaybeder

Not....: eliniz< boş gelmeyin şaraplarınızı getirin, hoş geldik diye,
z

Ahmet Ayyıldırım
02-05-2007, 17:53
az kaldı...

Ceyla Şimşek
02-05-2007, 18:39
karaborsada olsa bana bilet lazım. söz verdim izmirden arkadaşlarım geliyor. 2 bilet bulmalıyım. bu konuda yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa haber vermenizi rica ediyorum. Kapalı, numaralı, vip farketmez yeterki bilet olsun, düştüğümüz duruma bak ya. "tüpçü" mantığıyla bilet satanlar utansın.

Ceyla Şimşek
02-05-2007, 18:47
z[/B][/QUOTE]

Gelemesemde söz veriyorum şarap yollayacağım. Saat kaçta buluşuyosunuz?

Namik Kartaloglu
02-05-2007, 18:54
geldik, gördük, tanıdık,
iyiki gelmişiz, iyiki tamışız gelmeyenler çok şey kaybeder

z

Ögretmenim ögrencilerini kotu yola tesvik sucunu isliyorsun dikkat!:D

Yusuf Helvaci
02-05-2007, 18:54
Bu sene ilk defa kendimi yedim bitirdim, bu maç için yolumu yordamımı yaptım, yerimi de ayırttım vasıtadan... Biletlerin çıkmasını bekliyorum... Ama ne beklemek... İstanbul da biletix gişelerinden bana bilet almaya calışan arkadaşlardan telefon geliyor... Adamım açılır açılmaz biletler tükendi... Kimse alamadı bilet diye... Ben bilgisayar başında hala kilitlenmiş olan siteye girmeye calışıyorum... Bir yandan bir türlü düşmeyen sürekli meşgul çalan biletix telefonlarını aramaya devam ediyorum... Saatler geçti... Saat 13:00 civari kendisi de Beşiktaşlı olan bizim müdürle görüştüm... Adam bana ne dedi beğenirmisiniz... Yusuf bilet bulamazsınız... Dün (01 mayıs) kulüp içinden bir tanıdıkları vasıtasıyla bilet almaya çalışmış... Fakat bu yetkili tanıdık "biletlerin sponsorlara dağıtıldığını, bu yüzden kendisinin bile bilet konusunda yardımcı olamayacağını söylemiş"... Bunu bana söyleyince şok oldum... Aslında şok olmam gereken şey o değilmiş meğer... Bileti nerden temin ettiğini söylediğinde şok olmalıymışım... "Ülker gurupta çalışmakta olan kardeşim bileti ayarladı sonra" deyince ne diyeceğimi bilemedim... Yalan veya yanlışsa günahı boynuna... Ama biletler satışa çıktığında olanları duyunca inanmak istemesem de böyle birşeyin olabileceğine kanaat getirdim... Neyse ben bu sene ilk defa uzağı yakın edebilmek için didindim.. Ve 5 mayısta oradayım... Maça girebilecekmiyim bilmiyorum... Kapalı alt kombinesi olan bir arkadaşımın iş dolayısıyla maça gelememe durumu var... Gelemezse sözü var... Hiçbir arkadaşımın maça gelememesini temenni etmem ama bu sefer kötü de olsa dua ediyorum... Her halukarda oradayım...

Muhittin Saban
02-05-2007, 18:59
Forza'da bir açıklama var sanırım okudunuz. Okumayanlar için tekrar edeyim.

Maç günü herkes maça "Bembeyaz" giyinerek gelmesi isteniyor. Bir de takım sahaya ısınmaya çıkınca binlerce KIRMIZI GÜL atılacağı için her gelen taraftarın birer adet KIRMIZI GÜL getirmesi isteniyor.

Bu forzaresmi açıklamasıdır, bilginize.

Elçiye zeval olmaz:-))

Ömür Hıncal
02-05-2007, 20:39
Hayat denilen kavgaya girdik, çelik adımlarla yürüyoruz
Biz, bu karanlık yolun sonunda, doğacak güneşi görüyoruz

Bu bir rüya değil, bu bir hülya değil...

Sergen Kurt
02-05-2007, 21:31
bu karaborsacılık yaktı bizi.maça bilet bulamıyoruz karaborsadan bulsak bile eski ve yeni açık 70 80 civarı olur (derbilerde) .

artık kombine almak farz oldu :D

Safa Şenyıldız
02-05-2007, 22:01
Kombine almak en iyisi. Bne seneye 3 tane almayı düşünüyorum. :D

Sergen Kurt
02-05-2007, 22:13
beraber alalım :D:D

Can Durukan
02-05-2007, 23:10
kırmızı gül?!..

Varol Özdemir
03-05-2007, 09:22
Sayın Muhtar Cumartesi gükü program belli oldu mu ? Yoksa ben Ankaradan gelir gelmez direk şairlere gitsem (Sabah saat 09.30) içmeye başlasam forumdaki arkadaşlarıma saygısızlık etmiş olur muyum ?:)

Sevgilerimle....

Berk Halil Lişesivdin
03-05-2007, 10:18
dün saat 1 civarı gişe onunde bekleyen arkadaşa yeni açık için 120 yTL fiyat çekmişler..:(

bu karaborsacılık yaktı bizi.maça bilet bulamıyoruz karaborsadan bulsak bile eski ve yeni açık 70 80 civarı olur (derbilerde) .

artık kombine almak farz oldu :D

Bahadır Ahıska
03-05-2007, 10:48
bence hiç çıkmadı biletler satışa zira 3-4 farklı noktadan almaya çalıştık ama alamadık!

sponsorlara ve hatırlı! ilişkilere aktı biletler.

canı sağolsun dışarıda kalacak arkadaşların.

seneye misafir kombinelerini hesaba katmak artık şart oldu!

Rıza Şahin
03-05-2007, 11:38
MaÇta Golsonrasi Neler OlabİleceĞİnİ DÜŞÜnemİyorum
Akil Sinirlarimi Zorlamam Gerek Heralde
BİdÜŞÜnÜn Dakİka 80 1-0 Öndeyİz Ve 2 Gelİyor
O Ankİ Çilginlik Ne Olur Acaba
AĞzimdan Kan Gelene Kadar BeŞİktaŞimin Arkasindayim!!!!!!!!!

Kısaltma Dahi Olsa Küfür Yok, Lütfen..
İhtiyar

Huseyin Kurt
03-05-2007, 11:43
yaa karaborsacılar nasıl alıyo 15-20 tane birden .... 4 kişiyiz 1 bilet var bir arkadaşa daha alıcaz bi yerden ondan sonra 2 şer kişi zorlıcaz kapıyı başka çözüm yok.. maç gününü beklicez bol bol yeni fikirler üreticez :D ama neyapıp ne edip bu maça girecez ...

Gürhan Oğuz
03-05-2007, 12:12
Hayat denilen kavgaya girdik, çelik adımlarla yürüyoruz
Biz, bu karanlık yolun sonunda, doğacak güneşi görüyoruz

Bu bir rüya değil, bu bir hülya değil...

AVUSTURYA İŞÇİ MARŞI

Hayat denilen kavgaya girdik
Çelik adımlarla yürüyoruz
Biz bu karanlık yolun sonunda
Doğacak güneşi görüyoruz

Dağları aşıyor, bak yakınlaşıyor
Kızıl yıldız zafer kuşu
Bu bir rüya değil,
Bu bir hülya değil, yıldızıdır kurtuluşun

Kara deryalarda bir fenersin,
Senin ışığında yürüyoruz.
Biz bu karanlık yolun sonunda
Doğacak güneşi görüyoruz.
Fabrikalarda biz,
Tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan
Din farkı bilmeyiz,
Dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan

Anamız amele sınıfıdır,
Yurdumuz bütün cihandır bizim
Hazırlandık son kanlı kavgaya
Başta bayrağımız ......

Bayrağını yükselt,
Daha daha yükselt, yükselt bayrağı yukarı
Bu güne vuralım, yarını kuralım,
Kaldıralım sınıfları.
Fabrikalarda biz,
Tarlalarda biziz, biziz hayatı yaratan
Din farkı bilmeyiz,
Dil farkı bilmeyiz, sanki doğduk bir anadan

............
hoş görünüze sığınara derimki
çok güzel beste olur
tribünleri alır götürür

Mustafa Naroglu
03-05-2007, 13:46
eskişehir çArşı olarak fb maçına iki otobüs geliyoruz.
hareket saat: 08.00 anadolu ünv.önü.

Bahadır Ahıska
03-05-2007, 14:11
Gürkan abi haklısın da; içerisinde

gibi bir laf geçtiği için fenerliler kendilerine mal etmiş durumdalar.

ama bize marş mı yok :)

gündoğdu hep uyandık
statlara dayandık!

Samet Mülksüz
03-05-2007, 14:22
Emirhan Oğuz sahaya Mahsun atar...

Samet Mülksüz
03-05-2007, 14:24
Fener maçında bembeyaz bir tribün ortak mutabakatmış.

Bu sefer atletimle gelmeyeceğim, yandın sen fener...

Ahmet Ayyıldırım
03-05-2007, 16:27
hakem fırat aydınusmus.

kaynak vodafone..:rolleyes:

Umut Tutun
03-05-2007, 18:16
PAF maçı 15:30...Fulya.
direkt orada da buluşulur.

haydi, yine inatla genç kartallara güç olmaya...oradan Şairler.

varsın muhabbete daha az zaman kalsın, olsun. Kara Kartal ile geçen her dakika eşsiz.

yürüyoruz, hiç durmadan ! ...

Emirhan Oğuz
03-05-2007, 18:21
eskişehir çArşı olarak fb maçına iki otobüs geliyoruz.
hareket saat: 08.00 anadolu ünv.önü.

İki otobüs bozkır kartalına nereden bilet buldunuz yahu, millet kan ağlıyor :cool:

Sergen Kurt
03-05-2007, 18:22
İki otobüs bozkır kartalına nereden bilet buldunuz yahu, millet kan ağlıyor :cool:

şiddetle katılıyorum.

Gürhan Oğuz
03-05-2007, 19:23
Gürkan abi haklısın da; içerisinde

gibi bir laf geçtiği için fenerliler kendilerine mal etmiş durumdalar.

ama bize marş mı yok :)

gündoğdu hep uyandık
statlara dayandık!

bahadırım onlar o kara deryalarda fenersin lafını bir anlasalar inanki bir daha ağızlarına almazlar :rolleyes: :D

Özer Özçetin
03-05-2007, 20:07
Siyah Beyaz Derneği önce 20 bin plastik bayrak yaptırmak istemiş zaman kısa diye yetişmemiş,şimdi 100 tane büyük bayrak hazırlamışlar,bende ayrıca parça konfet kağıt hazırlayın dedim,50 çuval falan iş görür.Batur konuyla ciddi olarak ilgileniyor,86 daki İnönüde gs ile 1-1 biten maçımıza gelenler hatırlar,stadı karnaval yerine çevirmiştik,takım sahaya çıkarken gökyüzü konfetten görünmüyordu,Umarım Siyah Beyaz Başarır

Burak Güven
04-05-2007, 08:34
http://img148.imageshack.us/img148/2052/beyaz1gl0.jpg

Burak Güven
04-05-2007, 08:37
MHK, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini, Fırat Aydınus’a emanet etti.
04.05.2007

Beşiktaş ile Fenerbahçe’nin 11 Nisan’da oynanan Türkiye Kupası Yarı Final maçındaki yönetimiyle takdir toplayan Aydınus’la, iki ezeli rakip dördüncü kez karşı karşıya gelecek. Üçü de Dolmabahçe’de oynanan mücadelelerde Kara Kartal, 2004-2005 sezonunda Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etmiş, 67. dakikada İbrahim Üzülmez kırmızı kartla oyun dışı kalmış, Van Hooijdonk da takımının tek golünü penaltıdan atmıştı. Geçen sezon yine İnönü’de oynanan 90 dakikada bu kez sahadan aynı skorla Sarı-Lacivertliler ayrılmıştı. Tecrübeli hakem o maçta da Fenerbahçe lehine bir penaltı çalmıştı. Son olarak 3 hafta önce Türkiye Kupası’nda kozlarını paylaşan iki rakipten gülen taraf, Bobo’nun tek golüyle Siyah-Beyazlılar olmuştu.

Berk Halil Lişesivdin
04-05-2007, 10:04
karakartal.com
yanlız kaynağa dikkat cekerim arkadaşlar:)

Çarşı herşeye karşı!..
Beşiktaşımızın etkili taraftar grubu Çarşı, kritik derbi öncesi önemli kararlar aldı

Beşiktaş İnönü’deki kupa maçında olduğu gibi ligdeki maçta da eski futbolcuları Tümer Metin’e küfürsüz protestoda bulunma kararı aldı. “Bizden beklediği tepkiyi alamayan Tümer’i sinir bastı. Bu oyuncuyu yine kimse kaale almasın. Sadece ayağına her top geldiğinde küfür etmeden ıslıklayalım” görüşünü savunan siyah-beyazlılar, “Tümer gibi Alex ve Kezman’a da aynı tepkiyi vererek bu oyuncuların performansını düşürelim. Bunların dışında rakip takım korner atışı yaparken, kesinlikle yabancı madde atmayalım ki, bunu kullanarak olayı provoke etmesinler. Maça gelen F.Bahçeli taraftarların tahriklerine kapılmayacağız. 90 dakika bittiğinde Beşiktaş’ımıza şampiyonluk turu attıralım” ifadelerini kullandı.

Burak-İbrahim el ele

Sezon başından beri Başkan Yıldırım Demirören’in ‘Fair-play’ çağrısına uyan Beşiktaş taraftarı, kendi takım futbolcularına da sonuç ne olursa olsun destek verecek. Son haftalarda tribünler tarafından ıslıklanan Burak Yılmaz’ın gönlünü alacak olan siyah-beyazlılar, Sivas maçının kahramanı İbrahim Akın’ı da bağrına basacak. Beşiktaş taraftarının aldığı kararlar arasında en ilginç olanı ise, “Maç esnasında çekirdek yemek, video çekmek ya da maçı sadece seyretmek yasak. 32 bin kişi 90 dakika hiç susmayacak” maddesi oldu.

İŞTE DERBİ KURALLARI

Alkol alma, aldırma. Derbide sağlıklı, zinde taraftara ihtiyacımız var.

Öne geçtiğimiz dakikalarda bile ciddiyetten kopmayacağız. 90 dakika susmak yok.

Takımımız her atağa kalktığında ‘Kartal gol gol gol’ tezahüratı yapılacak.

Tümer Metin topla buluştuğu andan itibaren 32 bin kişi en yüksek ses tonuyla ıslıklayacak.

Kendi futbolcularımıza karşı en ufak tepki olmayacak. Sonuç ne olursa olsun onları alkışlayacağız.

Sadece maç seyretmek, çekirdek yemek, video çekimi yapmak kesinlikle yasaktır. Cumartesi gecesi tek uğraşımız takımımıza destek vermek olacak.

Sahaya yabancı madde atılmayacak. Küfür edilmeyecek. Takımımızın ceza almasını hep birlikte engelleyeceğiz.

Rakip takım futbolcusu tahrik edici davranışta bulunduğunda tepkimiz sadece ıslık olacak.

Stat dışında rakip takım seyircisiyle yakın temas olmayacak. Tahriklere karşı dikkatli olmalıyız.

Kadıköy’de yaşanılanlara fair-play çerçevesindeki tavırlarımızla cevap vereceğiz.

Kaynak: Türkiye

Berk Halil Lişesivdin
04-05-2007, 11:57
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/6457797.asp?m=1&gid=143&srid=3560&oid=1

İki İbo konuştu takım çıldırdı
Harun Muslu 4 Mayıs 2007
Beşiktaş'ın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın takıma yaptığı motive toplantısında galibiyet yemini Ümraniye'yi çınlattı.

Derbi için geri sayım başlarken her iki takım da hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gerek Beşiktaş gerekse F.Bahçe, taktik çalışmaların yanısıra psikolojik olarak da maça hazırlanıyor. Siyah beyazlıların iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman dün akşam takımı toplayarak sürpriz bir toplantı gerçekleştirdi. Sadece futbolcular ve bir tercumanın katıldığı toplantı yöneticileri de bir hayli memnun etti.

Beşiktaş'ın dün Ümraniye tesislerinde gerçekleşen antrenmanının ardından bütün takım bir araya gelerek F.Bahçe derbisini konuştu. İki kaptan, yüksek sesle arkadaşlarını motive edici bir şekilde " Bu bizim ölüm kalım maçımız. Dışarıda olanları hepiniz görüyorsunuz. Camiamız için galip gelmekten başka seçeneğimiz yok. Ancak bunu yaparken çok sakin olacağız. Bizi sinirlendirmek isteyecekler, F.Bahçe'de o karakterde çok oyuncu var. Çok dikkatli olacağız. Hakeme itiraz yok. Hakem de çok gergin olacak. Ona yardımcı olmalıyız ki etki altında kalmasın.Şut çekecekleri topa kafamızı uzatacağız, gerekirse tekmelerine kafa atacağız. Ciğerlerimiz patlayana kadar koşacağız ve maç bittiğinde lider olacağız" deyince bir anda karıştı. Tüm futbolcular en yüksek sesleriyle kendilerinden geçerek " Burası İnönü burdan çıkış yok" diye tezahürat yapmaya başladılar.

F.Bahçe'li futbolcuların saha içerisinde nasıl davrandıkları, ve alınması gereken önlemleri de konuşan oyuncular, hata yapılmaması için tüm detayları görüştüler. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası kaptanlar, başkan Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaparak takımın motivasyonunun en üst seviyede olduğunu belirttiler. Demirören ve yöneticilerin, futbolcuların hırsından dolayı çok sevinçli olduğu öğrenildi.

Salih Güçlü
04-05-2007, 12:22
evin reisin son sözü söyler, kupalar beşiktaş müzesine

Mustafa Ozyurt
04-05-2007, 13:04
Beyaz Gelinlik - Grup Yorum

Hayat damla damla berraklaşıyor kara tende
Hayat ılgıt ılgıt akıp gidiyor işkencede
Baskı, mapus, zulüm, kan ile örülü
Seti yıkıp aşıyor derya ırmaklar

Hayat yeşilde, yeşil yosunda
Yosunlar boy veriyor kuytuluklarda
Düşmesin kirpiklerinin gölgesinden başka gölge
Doğacak yarının şafağı olan o gözlerine

Sımsıkı yumruk misali sevdiğim
Yarının sahibi o gözlerine
O gözlerinde çizgilenecek
Sevdamızın yarını alın yazısı
(Bebeğimin yarını alın yazısı)

Zincire vurulmuş sevdamızın incecik bileği
Bekler sevda ve kin ile korlanmış gözlerini
Gözünde çakan şafağın kızıllığında yunup
Silah sesleriyle halaya durup

Beyaz gelinlik giydireceğiz
Kendi ellerimizle vefalı yare
Cennet vatana
Kızıl gelinlik giydireceğiz
Kendi ellerimizle özgür vatana

Gürhan Oğuz
04-05-2007, 13:04
Sadece maç seyretmek, çekirdek yemek, video çekimi yapmak kesinlikle yasaktır. Cumartesi gecesi tek uğraşımız takımımıza destek vermek olacak.
.....

söylenecek en güzel söz
ve belirelenecek en güzel tavır.

Mustafa Naroglu
04-05-2007, 14:36

Emirhan Kardeş ,eskişehir cArşı Farkı.. BEŞİKTAŞIMIZ Nerede biz Oradayız.

Gürhan Oğuz
04-05-2007, 15:50
Emirhan Kardeş ,eskişehir cArşı Farkı.. BEŞİKTAŞIMIZ Nerede biz Oradayız.

yolu şairlerden geçirin
eskişehir öncesi anılar yazın bunuda

Ersan Üngüder
04-05-2007, 18:23
En önemli maçta Beşiktaşıma destek olamayacağım.
Ruhum mabedde olacak,
İzmir uğurlu gelir umarım bana....

Haydi Kartalım
Şampiyon ol mesut et bizi....

Onur Sarısoy
04-05-2007, 20:00
Artık sıkıldım fener macı için yorum yapmaktan. :D.Sonuc belli.
Ayrıca bu maç bileti olayına bende çok şaşırdım.
Ne diyim artık bidaha ki maçlara

Devrim Kahraman
04-05-2007, 20:24
adın mehmet diye sanma türk oldun
bir Beşiktaşlıya nasıl vurursun
çArşı hesap sorar haberin olsun
Bundan sonra seni Allah Korusun!

sivas macı dönüşü otobüste bestelenmiştir.. şairlerde ezberleyelim-ezberletelim macta söyleyelim

Umut Şen
04-05-2007, 20:40
Bence hiç olmamış bu beste, neyse maç saati yaklaştı bayraklar hazırlandı tüm yoldaşlarımız eminim heyecanlanıyo ama kendim kadar eminim ki bu maçı da alıcaz (Serenat uğuruna inandığın her şeyi yine yapacaksın unutma :) ) bu sefer yanınızda olamıyacağım ama maç sonu emin olun hep birlikte zafer şarkılarnı söyliyeceğiz

Devrim Kahraman
04-05-2007, 21:05
son 23 saat 55 dakika :)

Ceyla Şimşek
04-05-2007, 21:23
Omuzlarımda sanki binlerce tonluk bir yük var. Uyku uyuyamıyorum 2 gündür. Başkaları böyle konuştuğunda abartıyor der inanmazdım. Başa gelince anlıyor insan. Onlarca yılın boşa akmış günlerine inat bir idealim, bir beklentim var son günlerde. Taksimde turladım bugün. Oflular kıraathanesine gittim, 1 mayısta biber gazından nasibini almış oflu müşterisi ve direnmiş gerizekalı ordusuna. Anlattılar hem güldük hem sinirlendik. Offf omuzlarımda ağır bir yük var. Yarını bekliyorum. Yarın olurmu acaba...

Muhittin Saban
04-05-2007, 21:47
karakartal.com
yanlız kaynağa dikkat cekerim arkadaşlar:)

Çarşı herşeye karşı!..
Beşiktaşımızın etkili taraftar grubu Çarşı, kritik derbi öncesi önemli kararlar aldı

Beşiktaş İnönü’deki kupa maçında olduğu gibi ligdeki maçta da eski futbolcuları Tümer Metin’e küfürsüz protestoda bulunma kararı aldı. “Bizden beklediği tepkiyi alamayan Tümer’i sinir bastı. Bu oyuncuyu yine kimse kaale almasın. Sadece ayağına her top geldiğinde küfür etmeden ıslıklayalım” görüşünü savunan siyah-beyazlılar, “Tümer gibi Alex ve Kezman’a da aynı tepkiyi vererek bu oyuncuların performansını düşürelim. Bunların dışında rakip takım korner atışı yaparken, kesinlikle yabancı madde atmayalım ki, bunu kullanarak olayı provoke etmesinler. Maça gelen F.Bahçeli taraftarların tahriklerine kapılmayacağız. 90 dakika bittiğinde Beşiktaş’ımıza şampiyonluk turu attıralım” ifadelerini kullandı.

Burak-İbrahim el ele

Sezon başından beri Başkan Yıldırım Demirören’in ‘Fair-play’ çağrısına uyan Beşiktaş taraftarı, kendi takım futbolcularına da sonuç ne olursa olsun destek verecek. Son haftalarda tribünler tarafından ıslıklanan Burak Yılmaz’ın gönlünü alacak olan siyah-beyazlılar, Sivas maçının kahramanı İbrahim Akın’ı da bağrına basacak. Beşiktaş taraftarının aldığı kararlar arasında en ilginç olanı ise, “Maç esnasında çekirdek yemek, video çekmek ya da maçı sadece seyretmek yasak. 32 bin kişi 90 dakika hiç susmayacak” maddesi oldu.

İŞTE DERBİ KURALLARI

Alkol alma, aldırma. Derbide sağlıklı, zinde taraftara ihtiyacımız var.

Öne geçtiğimiz dakikalarda bile ciddiyetten kopmayacağız. 90 dakika susmak yok.

Takımımız her atağa kalktığında ‘Kartal gol gol gol’ tezahüratı yapılacak.

Tümer Metin topla buluştuğu andan itibaren 32 bin kişi en yüksek ses tonuyla ıslıklayacak.

Kendi futbolcularımıza karşı en ufak tepki olmayacak. Sonuç ne olursa olsun onları alkışlayacağız.

Sahaya yabancı madde atılmayacak. Küfür edilmeyecek. Takımımızın ceza almasını hep birlikte engelleyeceğiz.

Rakip takım futbolcusu tahrik edici davranışta bulunduğunda tepkimiz sadece ıslık olacak.

Stat dışında rakip takım seyircisiyle yakın temas olmayacak. Tahriklere karşı dikkatli olmalıyız.

Kadıköy’de yaşanılanlara fair-play çerçevesindeki tavırlarımızla cevap vereceğiz.

Kaynak: Türkiye

Bu kadar uyulması gereken kriter arasında 2 önemli ayıntının olmaması dikkat çekici.

1- Bangır bangır forumlarda "bembeyaz giyinilecek" "Gül gettirilecek" diye organize olunmasına rağmen bundan tek kelime bahsedilmemesi çok tuhaf. Aynı bildiriyi radisport ta da okudular bugün. kaldı ki yüzbinlerce taraftarın dinlediği ve söyleneni çevresine yayabileceği düşünülürse bu bilginin aktarılmaması ya kasıtlı ya da işin hafife alınmasındandır. Milliyet te yayınlanan giyim konusu ayrı bu ayrı. Radyo geniş kitlelere yayılan bir haberleşme aracı. Şık olmadı..

2- Aziz Yıldırım'ın geleceği söyleniyor ve medyada geniş yer buldu bu haber. kendisini serre kadar sevmiyor olmama rağmen Aziz Yıldırım'ın tribünlerde bulunması sırasında kanayan yaramıza tuz basarcasına yuhalamamak ıslıklamamak ayrıca onu ve korosu olan ekibini utandırmak adına fair play çizgi,sinde davranmak gerektiğinin telkin edilmesi gerekmekteydi. Hatta güllerden bir kısmını da onların oturacağı yere bırakmak(Atmak) da ayrı bir artı kazandırabilirdi camiamıza ve Beşiktaş taraftarlığına.

Bu kadar..

Serenat Tutaklı
04-05-2007, 22:17
Bence hiç olmamış bu beste, neyse maç saati yaklaştı bayraklar hazırlandı tüm yoldaşlarımız eminim heyecanlanıyo ama kendim kadar eminim ki bu maçı da alıcaz (Serenat uğuruna inandığın her şeyi yine yapacaksın unutma :) ) bu sefer yanınızda olamıyacağım ama maç sonu emin olun hep birlikte zafer şarkılarnı söyliyeceğiz

Bu maçı dışarıda izleyeceğim ve gerekirse izleyen diğer kişilere de müdahale edeceğim,"hadi arkadaşlar,herkes yanındaki ile yer değiştiriyor" gibilerinden:)

Beşiktaşım bak ne hale soktun beni,"güzel günler göreceğiz,güneşli günler..."

Mahir Duman
04-05-2007, 22:22
Ne şeriat ne de darbe
ne Çankaya'da bir gece
bu sene de tek eğlence
yine .... fenerbahçe

Ümit Kurt
04-05-2007, 22:55
anlatılmaz bir duygu bu:cool:

Cihan Güngör
04-05-2007, 23:52
Totem oley, tabu oley, Freud oley
Beşiktaşım oley...

Ömür Hıncal
05-05-2007, 00:34
4 ulan 4 4 senenın hasretı 4 golle bitecek.

Ömür Hıncal
05-05-2007, 00:40
11.500 gül yürü be :)

Özgür Ergün
05-05-2007, 00:54
Yarın uzun zamandır ilk kez Beşikatşımın yanında tribünde olamayacağım kader diyelim geçelim :(

Ama mabede ve o mabedi dolduran kartal yüreklilere olan büyük inancım ile bir kez daha söylüyorum yarın biz o stadı fenere dar eder güzel günlere kocaman bir adım daha yaklaşırız.. ki ayrıca şunuda eklemek boyun borcumdur..!

- abi şampiyonluk ne demek?
- BİZİM SEVDAMIZ YANINDA HİÇ BİRŞEY DEMEK

Ömür Hıncal
05-05-2007, 01:17
- abi şampiyonluk ne demek?
- BİZİM SEVDAMIZ YANINDA HİÇ BİRŞEY DEMEK

bu farklı. bu çok şey demek. 11 puandan gelıp çalınan şampiyonlugun rövanşı aglayan sızlayanlara sus lan deyıp yuzune carpan tokat,100.yıllarında boynu bukuk gondermek,taraftarın inancının nasıl sampıyonluga ortak oldugunu gostermek.

bu şampiyonluk tarihe vuracagımız en güzel tokattır.

Ulaş Pekgüzel
05-05-2007, 01:46
ömür senn de dedğin gibi susan fenerlidir...........!!!!!!!

Şenel Kızıldaş
05-05-2007, 03:31
yok abi uyok olucak gibi değil ben uyuyamıyorum bu gece ...

Ya abi ne olur paşam bi tane atsa bu maçta ne güzel kapak olur bunlara offfffffffff diyorum ya sabahtan beri aklımda başka bişey yok ...

Gürhan Oğuz
05-05-2007, 08:55
ge..
geli.
geliyo.
geliyoruz

yok bu sevdanın başka tarifi

maçı alacağız

Ümit Kurt
05-05-2007, 08:55
sabah oldu artık gerisi gelir her halde:cool:

A.Tugan Çetin
05-05-2007, 12:39
Golümüzü atan futbolcu
17 numaralı formasıylaaaaaaaaa
Rodrigezz
Ricardinhoooooo
Rodrigezz
Ricardinhoooooo
Rodrigezz
Ricardinhoooooo

Şampiyooooooooon
Beşiktaaaaaaaaş(bu anonsu istiyorum :D )

Hadi kartalım! Çıktık yola! GE-Lİ-YOR-UZ!

Serenat Tutaklı
05-05-2007, 14:10
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabetin örneklerinden biri sabah saatlerinde yaşandı.
Fenerbahçeli taraftarların amigoları, İnönü Stadı’na girerek, maçı izleyecekleri kale arkası tribününe "HER YERDEYİZ" pankartı astı. Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar HER’in R’sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P’ye dönüştürünce pankart "HEP YERDEYİZ" halini aldı.
Fenerbahçeli taraftarların girişimine bu şekilde atıfta bulunan Beşiktaşlı taraftarların eyleminden sonra stad yetkilileri kale arkası tribününe asılan pankartı tamamen kaldırdı.

http://img509.imageshack.us/img509/6474/sonspo13ei8.jpg

http://www.milliyet.com.tr/2007/05/05/son/sonspo13.asp

:)

Özlem Erdoğdu
05-05-2007, 14:25
Niye kaldırmışlar ki, çok akıllıca bir hareket, ya zaten beşiktaşlı insan aynı zamanda bir de zekiyse ayranlı lahmacun gibi oluyo, yakışıyo yani. Hem o korkak tavuk ortega'yı da daha unutmadık, unutturmayalım

Eren Cemaloğlu
05-05-2007, 14:36
hep yerdeler..Allah kalkmayı nasib eylemesin...:D

Erdem Gazi
05-05-2007, 14:42
bi akıllıca hareketi de ben söyleyeyim az önce bjk tv izliyordum
kapalının üstüne siyah beyaz balonlarla
EMZİK yapmışlarr
çok düşünceli bi hareket çok güldüm valla
:D:D

Özlem Erdoğdu
05-05-2007, 14:59
hep yerdeler..Allah kalkmayı nasib eylemesin...:D

amen:D :D :D :D :D :D

Ferhat Talan
05-05-2007, 15:08
yaklaşık iki yıldır saç uzatıyordum , sırf bugün için damatlık kıyafetlerimi giydim ve damat traşı oldum saç sakal gitti , sırf fenerbahçeye DAMAT GİBİ gözükmek için yaptım :D az kaldı düğün vaktine

Ferhat Talan
05-05-2007, 15:22
Bugün ki Milliyetten :

Fenerbahçeli taraftarlara pankart oyunu!

Ali DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki ezeli
rekabetin örneklerinden biri sabah saatlerinde yaşandı.
Fenerbahçeli taraftarların amigoları,
İnönü Stadı’na girerek,
maçı izleyecekleri kale arkası tribününe
"HER YERDEYİZ" pankartı astı.
Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar
HER’in R’sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P’ye dönüştürünce pankart
"HEP YERDEYİZ" halini aldı.
Fenerbahçeli taraftarların girişimine bu şekilde
atıfta bulunan Beşiktaşlı taraftarların eyleminden sonra
stad yetkilileri kale arkası tribününe asılan pankartı tamamen kaldırdı.

http://img96.imageshack.us/img96/5324/sonspo13qy9.jpg (http://imageshack.us)

Onur Belci
05-05-2007, 15:56
yıne yaratıcılık konustu fark burada.....

Huseyin Kurt
05-05-2007, 18:48
hahaa çok güzel yapmışlar yaavv..

Ezgi Asar
05-05-2007, 18:59
Bugün ki Milliyetten :

Fenerbahçeli taraftarlara pankart oyunu!

Ali DANAŞ / İSTANBUL,(DHA)

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki ezeli
rekabetin örneklerinden biri sabah saatlerinde yaşandı.
Fenerbahçeli taraftarların amigoları,
İnönü Stadı’na girerek,
maçı izleyecekleri kale arkası tribününe
"HER YERDEYİZ" pankartı astı.
Sarı-Lacivert renklerdeki pankartı gören Beşiktaşlılar
HER’in R’sinin bir ayağını sarı bant ile kapatıp, P’ye dönüştürünce pankart
"HEP YERDEYİZ" halini aldı.
Fenerbahçeli taraftarların girişimine bu şekilde
atıfta bulunan Beşiktaşlı taraftarların eyleminden sonra
stad yetkilileri kale arkası tribününe asılan pankartı tamamen kaldırdı.

http://img96.imageshack.us/img96/5324/sonspo13qy9.jpg (http://imageshack.us)

SÜPER AFERİM COCVUKLARA

Adem yavuz
05-05-2007, 20:31
büyük gün geldi

Namik Kartaloglu
05-05-2007, 20:51
Birazdan Gumburdeye gumburdeye GELIYORUZ!

Namik Kartaloglu
05-05-2007, 21:08
Gundogdu hep uyandik´la basladik. Basarilar Kartalim

Özgür Ergün
05-05-2007, 21:19
Önemli değil... biz bu maçı alacağız :):)

Safa Şenyıldız
05-05-2007, 21:22
Gol yemişiz herhalde.

Selen Eskier
05-05-2007, 23:11
yazıklar olsun

Erkan Özberk
05-05-2007, 23:25
Allah Rahmet Eylesin

Ferhat Talan
05-05-2007, 23:36
bitmesin dertler ,

Beşiktaşlıyız ölene kadar .....

beyazın siyahını gördük , bobo ilk onbir başlasaydı boyle olmazdı , demeye gerek yok , atı alan üsküdarı geçti , ikinci oluruz umarım

ağlamak bazen işe yarıyormus, fenerin taktigidir , hep agla tam agla ,

siyah ve kapalıyız ulan ..!

Serkan Balcı
05-05-2007, 23:40
yık de yıkılam ölde ölelim masa başı OYUNU DEĞİL
taksim de taksim ew girelim yeter ulan serefsizler ağlaya ağlaya
yeter artık lan

Özgür Ergün
05-05-2007, 23:44
1- Bahane aramayın

2- Fenerliler gibi davranıp suçlu aramayın

3- Unutmayın ki aşkımızın yanında Şampiyonluk hiç bir şey demek değil!

Öfkemizi.. Acımızı ve İsyanımızı saklayacak düşmana göstermeyecek... Beşiktaşlı olmanın tavrı ile davranacağız...

Bu başlık altında böyle davranmayan arkadaşlar olursa da forum yetkilisi arkadaşlar gerekeni yapacaktır.

Umut Şen
05-05-2007, 23:56
BEŞİKTAŞ sen benim ilk ve değişmeyen tek aşkımsın, biz onlar gibi yapmayacağız ve BEŞİKTAŞLILIK onurunu tüm dünyaya göstereceğiz evet arkadaşlar başımız dik olsun ve içinizden bir kere sadece bir kere gün doğduyu söyleyin BEŞİKTAŞLILIK bu dur. eminim ki bu başlıkta herkes dayanışma içinde olacak, haydi Kartallar sıra sizde

Huseyin Kurt
05-05-2007, 23:59
1- Bahane aramayın

2- Fenerliler gibi davranıp suçlu aramayın

3- Unutmayın ki aşkımızın yanında Şampiyonluk hiç bir şey demek değil!

Öfkemizi.. Acımızı ve İsyanımızı saklayacak düşmana göstermeyecek... Beşiktaşlı olmanın tavrı ile davranacağız...

Bu başlık altında böyle davranmayan arkadaşlar olursa da forum yetkilisi arkadaşlar gerekeni yapacaktır.
aynen katılıyorum evet bazı şeyler olabilir ama bizde onlar gibi yaparsak onlardan farkımız kalmaz ayrıca hepinizin sesine sağlık yine süperdiniz...

Onur Sarısoy
05-05-2007, 23:59
Malesef maçı kaybettik ama umut her zaman var unutmayalım ki fenerin daha 2 derbisi var.
Ölümüne BJK
BEŞİKTAŞLIYIZ ÖLENE KADAR

Serkan Balcı
06-05-2007, 00:03
evet beşiktaş lıyık ölene kadar da böyle olacak da tribüne hareket çekenler isyan lar delirtiyor insanı
beşiktaş sen bizim herşeyimizsin derken boşuna denmedi

Ferhat Talan
06-05-2007, 00:11
işte ben bu yüzden Beşiktaşlıyım , iyiki Beşiktaşlıyız...

Cihad Erbek
06-05-2007, 00:37
Koraysız bukadar oluyo

Birkan Bürüngüz
06-05-2007, 00:58
aklımda bir tek sen
fikrimde bir tek sen
ne farkeder kartal
sen her gün yenilsen
uğrunda herşeyden böyle vazgeçmişken
nasıl vazgeçerim
Beşiktaşım senden

Ertan Eylem
06-05-2007, 01:14
Yüksek perdeden bağırıyordu " daha düne kadar iç çamaşırı alacak parası yoktu"Tuncay hazretleri en erkeksi haşmeti ile:)

Veryansınlar ediliyordu fener cephesinden hakeme kupa maçı sonrası.

Kabloları kesiliyordu yayın hakkı engelleniyordu yayıncı kur(g)uluşun.

Ve verilen cezalara indirim uyguluyordu tah(rik)kim.

Ve bu baskı altında sahaya çıkıyordu en us lusundan Fırat.

Ve mutlu son doğuştan zengin en pahalı iç çamaşırı ile arzı endam eyleyen fenerli futbolculara kısmet oluyordu.

Daha düne kadar iç çamaşırı alacak parası olmayan Beşiktaşlı futbolcular ipek- saten ve envayi çeşit kaliteli dona sahip fenerliler e mağlup oluyordu(ediliyor desek doğru olur sanırım)

Donu ve iç çamaşırı ile ve parası ile övünen arsızlar galip çıkıyorlardı .

Oysaki bilmiyorlardıki biz :

Çok adamlar gördük üzerinde elbise yok
Çok elbiseler gördük içinde adam yok.

Herşeye rağmen yüreğini , inancını , ortaya koyan yoksul ama yürekli ve onurlu Kartallar a böylesi mağlubiyetler kirli galibiyetlerden çok daha yakışmıyor mu?

Yaşasın donkişotlar ve onların çağdaş Kartal ruhu Sonkişotlar!!!

Murat Capkin
06-05-2007, 01:17
* emekleme döneminde bize bu heyecanı yaşatan, alnının teri ile mücadele eden, hep gelişmeye çabalayan takımımızı, teknik heyeti ve takım için çalışan emekçilerimizi kutluyorum...

* mücadeleye devam...

Şenel Kızıldaş
06-05-2007, 01:44
ben başarısız kabul etmiyorum maçı fenerlilerin ah ulan bu nasıl kaçar dedikleri pozisyon yokki... bence takım iiidi hatta manisa denizli maçlarını saymassak ikinci yarının en güzel oyunuydu yani birazda şans lazım olmadı işte napaılım şampiyonlukmu benim sevgim yanında hiç bişey ... beşiktaşım oleeeeeeeeeeeeeeey...

Ceyla Şimşek
06-05-2007, 02:00
2. yarı bu sezonun en iyi futbolunu oynadık. Yenilgiye üzülmüyorum. Başımız her zaman dikti, bu takımın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum ama rakibimiz dünyanın en adi ve en şerefsiz camiası. (Çok iyi dostlarım var ama onlar bu pisliğin içinde onu temiz yapabilecek hünere sahip değiller) En güzel slogan "bu hakem iyimi ........." sloganıydı. Futbolda ağlayarak başarı kazanan tek takım olma becerisini gösterdiler. Erman Toroğlu "aklama" görevini yapıp lehimize olacak her yanlışı hakemin doğrusu olarak anlattı. Şansal tastikledi. Selçuk Şahin denen genetik çöp bu gece hırsımı alabileceğim tek mahlukat. İyi geceler dostlar. En büyük Beşiktaş...

Çiğdem Yılmaz
06-05-2007, 02:02
benim hala umudum var...

Fikret Arul
06-05-2007, 02:17
Maçın Özeti aslında Bizim açımızdan belki de maçtan sonraki Takımı çağırıştı..
olsun.. Bu yüzden sevmiyomuyuz anasını satayım :)

Alem Tribün Görsün Şimdi Ankaraspor Maçında..
Stres de yok.. İşte şimdi bağırma zamanıdır.. Vedayı Sağlam yapacağız Kartallara bu sezonluk..

Saldır Beşiktaşım oley!..

Serkan Kurt
06-05-2007, 02:37
benim hala umudum var...

Çiğdem,hepimizin hala umudu var ama bu maçtan sonra gelen şampiyonluk beni hiç mutlu edemeyecek...
Yeni açıkta maç bitiminde babasına sarılıp ağlıyan bir çocuğu görünce gözlerim doldu ve içimden hiçbir beşiktaş taraftarı bu eziyeti haketmiyor dedim...

Gerçekten haketmiyoruz....

İskender Kalafat
06-05-2007, 09:41
canın sağolsun beşiktaşım...

Gürhan Oğuz
06-05-2007, 11:04
canın sağolsun beşiktaşım...

başın öne eğilmesin...

ağbi şampiyonluk ne demek
bizim sevgimiz yanında hiç bir şey demek...

Anıl Tanrıyar
06-05-2007, 11:07
Kolot: İbrahim Toraman'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonu kastederek, topun taca çıktığını, ancak hakemin oyunu faul vuruşu ile başlatmasının kural hatası olup olmadığını araştıracaklarını söyledi.

Hakan Kirezci
06-05-2007, 11:09
Teknik direktör değilim; Taktik teknik varyasyonlar, oynaması ve oynamaması gerekenler üzerine ahkam kesebileyim.

Ama insanım; Korku nedir bilirim.

Psikolog, sosyolog, bilmemnelog değilim; Profesyonellik,gençlik,stres,tecrübe kavramları üzerine döktürebileyim.

Ama insanım; İhtiyatlılıkla korkaklığın aynı evde oturan iki kardeş olduğundan haberdarımdır ve salaklıkta onların yan komşusudur iyi tanırım kendilerini.

Futbolsever değilim; İyi futbol olsun, hakeden kazansın, her iki takıma da başarılar dilerim vb..vb.. lerle işim olmaz benim.

Ama Beşiktaş'lıyım. İkinci yarıda çıkış tünelinin ağzında sahaya fırlayan çocukların yüzünde ki ifadenin ne anlama geldiğini ben ve benim gibilerden daha iyi kimsecikler anlayamaz.

Belki ben hiçbirşey değilim;

Ama kör hiç değilim. İlk yarıda sahada, Avrupa'lı bir teknik direktörün yönettiği genç, tecrübesiz bir futbol takımı varken ikinci yarıya Beşiktaş'ın çıktığını görebiliyorum ve "Neden?" diye sorma hakkımı kullanıyorum çünkü oyun benim evimde oynanıyor.

O halde, neden maçın başında sahaya benim takımım değil de bir Avrupa'lı teknik direktörün takımı çıkıyor?

Son söz;

Bizler tribünlerde, kahve sandalyeleri üzerinde ve en önemlisi senin arkanda bir Beşiktaş'lı gibi durmasını bilirken sen neden müstemlekesinin herhangi bir futbol okulunda "Lütfen" başöğretmenlik yapan bir "iyi adam" edalarındasın kardeşim!

Erkan Özberk
06-05-2007, 11:37
Dün şu tartışma programlarına göz gezdirdim bugün de gazetelere baktım. Acı acı güldüm. Kimse yanlış anlamasın Beşiktaş'a değil, bu düzene, bu medyaya ve bu kirlenmişliğe. Özellikle de fenerbahçe camiasına. Hakikaten Zavallısınız. Bir camia sadece şampiyonluk için bu kadar karakterinden, kişiliğinden, onur ve gururundan vazgeçebilir. Takımı şampiyonluğu kaybeden bir taraftarın anlık siniri değil bu.
Tiganayı, yönetimi eleştirebiliriz. Ama bu takım sezon başından beri aynı kadro ve sistemle oynatılıyor, sahaya çıkıyor. O yüzden bu eleştiriler artık gereksiz. Ofsayt taktiğinin kurbanı olduk yine biliyoruz hepimiz. Sadece Fenerbahçe şampiyon olmasın diye (başkanın deyimleridir) şampiyonluğa oynadık.
Son olarak dün Fenerbahçe taraftarının sevincini gördüm, moralim bozuk olmasına rağmen asıl kahkahayı orda patlattım. Duruş, haysiyet meselesi. Sırf bu yönümüzle ve aşkımızla, sevdamızla biz her sene şampiyonuz
ÖVÜNMEKTE ÇOK HAKLIYIZ
SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ
İYİ GÜNÜNDE KÖTÜ GÜNÜNDE
SONUNA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ

Umut Tutun
06-05-2007, 11:45
" abi şampiyonluk ne demek,
bizim sevgimizin yanında hiçbir şey demek"

Anıl Tanrıyar
06-05-2007, 11:51
santraya gün doğduyla girdik tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu vallahi...
biz yenilgiyi haketmiyoruz ama sevinmek için sevmedik başın öne egilmesin aldırma gönül aldırma...

Hasan Soykan
06-05-2007, 12:24
hakan kırezcı kardeşimin yazdıklarına aynen katılıyorum.hayatta cesurlar bir defa ölür ama korkaklar hergün ölmeye mahkumdur.sen şampiyonluk maçına çıkyorsun 2 puan geridesin silik ve kişiliksiz bir sistemle oyuna başlıyorsun.bu sene hep kontröllu oyun hep aynı teranesivasa antalyaya ve diğer bir maçlara bi bakın bakalım hangi maçı zevkle şevkle seyredebildik bi elin parmağını geçmiyecek kadar maç sayısı.ne olduda bu çocuklar 2 nci yarıda soyunma odasında abuhayat suyumu içtilerde bu kadar farklı bir oyun çıktı meydana.korkular gitti onurlu bir futbol takımı çıktı sahaya.mağlubiyete birşey demiyecemdeşu baki takıntısı yüzünden gitti şampiyonlukbakini yerine ibrahim korayla başlasaydı inanıyorumki burda şimdi zafer şarkıları söylüyor olacaktık.sakın bakiyi eleştirdiğimi zannetmeyin bu hafta çıkar arslanlar gibi oynar b ursa maçında ama gerçek mevkisi olan yerde ibrahim toramanın yokluğunda.NE DİYELİM ALDIRMA KARTAL ALDIRMA.

Murat Aru
06-05-2007, 12:44
Beşiktaş sen benim herşeyimsin...

Şenel Kızıldaş
06-05-2007, 12:50
Beşiktaş sen benim herşeyimsin...

bizimde...

Barış Uluocak
06-05-2007, 12:52
http://www.youtube.com/watch?v=hoEPHTDrXs8

merhem niyetine...

Kemal Agül
06-05-2007, 12:59
Öncelikle rakibimiz hakkıyla kazandı maçı tebrik ediyorum
Beşiktaşıma gelince sezon başında bu kadar mesafe yol alırmıydı Beşiktaş deseler alamaz derdim biz belki bu sezon şampiyon olamıyacaz ama ben bu Beşiktaş formasını giyen bütün futbolcuları alınlarından öpüyorum sonuç ne olursa olsun yürekleriyle oynuyorlar
maçın teknik yorumunu yapmak gerekirse çok şey var çünkü bu yorumu bütün sezon üstünde yapmak gerekir bence

Murat Aru
06-05-2007, 13:13

merhem niyetine...

hoEPHTDrXs8

Teşekkürler...

Hakan Kirezci
06-05-2007, 13:24
"Abi şampiyonluk ne demek?"
"Sevgimizin yanında hiçbirşey... Sadece onun minik bir ödülü... Tıpkı anneler gününde annemize verdiğimiz bir papatya taneciği gibi."

Sevgimiz kadar büyük değildir belki ama değerlidir o papatya kadar.

Gökhan Gürses
06-05-2007, 13:32
http://img513.imageshack.us/img513/2577/hpim1042qu7.jpg (http://imageshack.us)

Umut Şen
06-05-2007, 14:13

merhem niyetine...

merhem mi yoksa sevgiliye duyulan aşkın yüreklere sığmayışının sancısı mı? bu Beşiktaş aşkı bizi yiyip bitirir :)

Mustafa Ozyurt
06-05-2007, 14:42
Dokunma Yanarsın

Çocukluğum çıraklıkta geçti, kir pas içinde
Gençliğim korsan yürüyüşlerde, mitinglerde
Hapse erken düştüm.. copla erken tanıştım
Küçük voltalardan bıktım, usandım
Şimdi uçsuz bucaksız ovalarda
Adımlarımı saymadan, geriye dönüp bakmadan
Usanmadan, bıkmadan
Deli taylar gibi koşmak istiyorum!
Ve görüyorsunki aşkı beceremiyorum
Beni kendi halime bırak yavrucuğum
Ben yolumu nasıl olsa bulurum...

Upuzun çayırlarda yalınayak koşmak istiyorum
Saçlarım rüzgara konuk..yüzüm dağlara dönük
Göğsümün çeperini ölümle sınayan esaret
Ve yüreğimi yararcasına zorlayan cesaret
Kıyasıya vuruşsun istiyorum!
Koşmak.. koşmak istiyorum sevgilim
Dönemezsem affet...

Firari gecelerin uzmanı olmuşum
Bütün istasyonlarda afişim durur
Beni bir çocuk bile bulur!
Dokunma bana çıldırırsın
Dokunma bana sende ellerin tutuşur!

Koşmak istiyorum
Eksozların, molozların, yağmaların kıyısından
Onca insafsızlıkların, onca haksızlıkların
Manzarasızlıkların, parasızlıkların
Allahsızlıkların kıyısından
Kimseye ve hiçbirşeye değmeden
Ciğerlerimi yok edercesine koşmak istiyorum!

Koşmak istiyorum
Şiirimin ve yumruğumun namusuyla
Kavgaya karışmadan, tutuklanmadan ve küfür etmeden
Kafamı kırarcasına koşmak istiyorum!

Avucunu son bir defa, ağlamadan tutmak istiyorum
Gözlerim yüzüne küskün, sazım sevgine suskun.
Saati ayrılığa krmuşum olmaz teslimiyet
ziyan aklımı senle bozmuşum, içerim felaket!
Kurşunlara geleyim istiyorum
Ölmek..ölmek istiyorum sevgilim
Sağ kalırsam affet

Firari acıların uzmanı olmuşum
Bütün telsizlerde adım okunur
Beni bir korkak bile vurur!
Dokunma bana fişlenirsin
Dokunma bana, sende yanarsın

Siyahın Zindan Olsun Beşiktaşım.

Sevincinde Üzüntünde Seninle Birlikteyiz.

Demir Han
06-05-2007, 15:30
Merhaba Dostlar.

Sonunda bitti...şampiyonluk umudumuz sona erdi. Aslında ne de güzel bir rüyada idik..inanmıştık...inandırılmıştık.Hala umut yok mu var ama başkalarının hayal kırıklıklarına emanet.

Ama üzülmeyin dostlar.

Ne yaptığını bilmeyen,orta çağ ofsayt taktiği ile oynamaya çalışan oyun okumaktan aciz,becerikleri kısıtlı olan bir defans.Serdar ve var iken Koray'ın dayanıklığına endekslenmiş ukala ve duyarsız ve ruhsuz orta saha.Kanatlarda adam olamamış Akın ve Burak.Forvette ise bal yapamayan arımız Nobre ve kendinden beklenilenin üzerinde başarısı ile Bobo...(O da enteresan kendi evimizde Bobo'suz bir başlangıç Feneri kabullenmek demekti).

Haa bir de Tiiiigana'mız.İnadı kalmadı bu işin.Bu maç öncesi gidiyorum bırakıyorumu oraya buraya fısıldamaktan çekinmeyen...İki becerikli orta sahan var iken hala tek forvet (ki Nobre'yi saymayın) ile ve ofsayt taktiği ile defansı oynatan hatta bizi de kafadan oynatan...değerli! teknik direktörümüz.

Ha bir de yönetenler vardı ya...bize pes dedirten...ne yaptığını bilmeyen ve durmadan yolunan

Her zaman karşımızda olan değerli Medya!

Hele bir de gençler vardı...Belki de adlarını bir daha hiç duymayacağız
Güleç ? Akın ? Burak ? kim ?

Şimdi dostlar bunlara bakınca daha sayamadığım onca şeyi de eklerseniz..üzülmeyin...mucizelere inandık güzel bir rüya gördük hepsi o kadar.
Yukarıdaki yazdığım bunca engele rağmen yine de bu rüyaya biz inandık ama yukardakiler sadece konuştular ama inanmadılar....

Ve buraya kadar gelmiş olmak bile bunca faktörle....Üzülmeyin dostlar...ama artık yazık oluyor bu taraftara.....Hepsine söylüyorum yukarıdakilere çekin pis ellerinizi takımımdan ve bırakın formalarınızı....inananlara.....

Saygılarımla

Demir

Cüneyt Saltan
06-05-2007, 17:25
trabzon kabusundan sonra neden aynı şey? neydi bu inadın tigana?

neden bu taraftara layık bir takım olunamıyor?

Barbaros Özel
06-05-2007, 18:50
Şampiyonluk gider ama Beşiktaş bitmez... cok üzüldüm tabi ama bana kalırsa kimi futbolcular yeterince inançli ve yeteneklı spor displine sahip degil.Burak Yılmaz örnegin;j.tigana diyelim ki bu oyuncuyu harcıyor bu bir varsayım olsun öyle kabul edelim,peki Beşiktaş gibi bir camiyada oynamak üstelik ofansif bir görev üstlenmek takım hocasının kararı ne olursa olsun yaratıcı,zeki ve kolektif futbolu gerektirir şekilde olmamalı mı? ama Burak Yılmaz bence bu futbol zekasından ve disiplininden cok uzak bir oyuncu,yuksek paraları ve hızla gelişen ilgi zaten yeterince gelişmemiş karakterini dahada acizleştiriyor bu genelenebilecek bir durum,gerekli alt yapı donanımı ve spor,kültür donanımı eksik olunca dogal olarakta,manasız ve teknık,taktık yoksunu hareketler ortaya çikiyor..elbette bu Burak'tan yola çikılarak yapılan bir örnekleme...j.tigananın maçtan önce takımı bırakıp fransaya dönecek olması,defans kurgusunda offside yontemının yeterınce kavranılmaması ve iyi uygulanamaması ve tabi tigananın bunda ısrarlı olup farklı bır defans kurgu sistemı geliştirememesi,rakip takımda gününde olan kimi futbolcular(bana kalırsa alex,tuncay,kezman günündeydi ve 1 yarı defansımızı yıprattılar,alex her nekadar hırslı ve yırtıcı olmasada soguk kanlı oluşu ve futbol zekası dikkate alınmalı) fenerin alan daraltarak oynaması ve tigananın topu kanatlara taşıyabılecek top dagıtacak delgadoyu zamansız ve yersız alişi....sonuçta şampiyonluk büyük ölçüde gitti,hüzünlendim ama Beşiktaşımizin canı sagolsun hep yanındayız iyi günde kötü günde.......

Muhittin Saban
06-05-2007, 20:35
Maç bittikten sonra dikkatinizi ilginç bir şey çekti mi? Maçta olanlar için çok daha net görülebilir bir olaydı. Tv'den seyredenleri bilemem. Ama son düdükten sonra fenerli futbolcular toplu olarak taraftarlarının yanına el ele koşarken takımdan biri onların içinde yoktu! Onların taraftara koştuğunu görmesine rağmen orta yuvarlıkta oturuyordu. Bu oyuncu Alex'ti.

Onu öyle neredeyse Şampiyonluk getirecek 3 puanlık maçtan sonra tepkisiz görünce aklıma şu gelmedi değil hani.

Hatırlarsanız Yıldırım Demirören 2-3 ay önce bir laf etmişti; "Öyle biri ile transfer sözleşmesi imzaladım ki Türkiye ayağa kalkacak. Bu sözleşme şu an kasamda saklı zamanı gelince açıklayacağım."

Bu transfer Alex olmasın sakın!
.

Özer Özçetin
06-05-2007, 21:11
Tribünde maç boyunca tezahürat yapan bir Zeki Demirkubuz izledim,Nilay Yılmaz sigaraları peşpeşe yaktı,Mahirle,Avukat Devrimle yer değiştirdim,Hayati Kurt dayanamadı bir yerlere gitti,yeniaçıktan atlayanlardan birinin eli kolu fena parçalandı,müdahale edenlerle boğuştuk uzun süre Yükselle birlikte,birara eski Forzadan Yusuf kapıştı müdahalecilerle,öyle böyle,Burak,Tigana,Baki geldi geçti işte,hücüm futbolunu unutan Beşiktaş 1995 ten buyana 100.yıl hariç yüzünü gülmeye dönemedi.Ortaalanda golü bilen koklayan bir ayak yok,şampiyon olunan yıllarda ortaalan gol yağdırırdı,aslında sisteme göz atmak gerek.Ya ingiliz sistemi ya da eziyetler diz boyu.

Muhittin Saban
06-05-2007, 23:13
Sonuçta bir taraftar olarak şu ana kadar susmayı ve sukünetimi korumaya çalıştım. Hala da koruyorum. Ama içim isyan bayrağını çekmiş ve öfkeyle sallıyor bir sağa bir sola!

Bu platformda arkadaşların sürekli olarak alınan kötü sonuçlardan sonra iyi niyetini koruması tepki vermemesi renklere olan aşklarını inatla dile getirmesi alkışlanacak tavırlardı. Bakıyorum bu maç sonrası bile bu tavrın sürdürülmesi takdire şayandır.

Ancak benim bir itirazım var;

Tamam bu takımın bu kadarını bile bize yaşatmış olması bir mucizedir. tabi bu rakiplerin de kötü olmasından kaynaklanmış bir mucizedir. Genç takım dedik geleceğin takımı dedik İnadına Tigana dedik ama böylesi şerefli ikincilikleri de isteriz demedik!

Anlayamıyorum ve isyan ediyorum. Eline senenin en büyük fırsatı geçmiş. Nasıl olur da bu takım kendi evinde 35 bin bağıran seyircisinin önünde tek forvetle senden korkan bir takıma karşına çıkar? Bu korkaklıktır başka da izahı yoktur. Senin sahaya çıkan futbolcun da o korkak tavrı gördüğü için ona göre hareket eder. Tarih bembeyaz ve kirlenmemiş bir Beşiktaş senesi yazacaktır. Ama bunu da şu ayrıntı ile eşitleyecektir. Korkak bir Beşiktaş senesi! Böyle bir fırsat ele geçmiş ve rakibini yen şampiyonluğa yürü haftası. Zaten seyirci bir hafta öncesinden hırslı ya be adam neden bu takımı hücum oynatmak adına kadronu kuramazsın?

Tamam seviyoruz diğerleri gibi çirkeflikle bile yakından uzaktan akalakımz yok ama bari tarihin sayfalarına bu 2. liği korkaklık unsurunu iliştirmeden altın harflerle yazdırsaydık daha anlamlı olmazmıydı? Böyle bir fırsat bir daha kaç senede ele geçecek? Bu taraftar cesaretli oynayan hücumu düşünen ve rakibi ısıran bir oyun anlayışını hak etmedimi bunca desteğine karşılık? Bu maç sadece bu maç bari sadece hücumu düşünerek oynatsaydı takımı Tigana olmazmıydı bunu beklemek ve istemek anamızdan emdiğimiz süt kadar helaldi be! Yenmesi gereken bizdik onlar değil?

Yanıyorum yanıyorum şu Zico'nun karaktersiz takımına boyun eğdik ona yanıyorum!

Bahadır Ahıska
07-05-2007, 10:16
Kupalara, başarı tapınmalarına endeksli olmayan bu sevda bitmez.

Endüstriyelin dize geldiği barikatın adıdır Beşiktaş!

Yıkılırsa herşey tozla duman olur. O yüzden barikatı daha fazla güçlendirmek boynumuzun borcudur. Seneye daha güçlü bir halkın takımı izlemek dileğiyle!

Umut Şen
07-05-2007, 11:46
Maç bittikten sonra dikkatinizi ilginç bir şey çekti mi? Maçta olanlar için çok daha net görülebilir bir olaydı. Tv'den seyredenleri bilemem. Ama son düdükten sonra fenerli futbolcular toplu olarak taraftarlarının yanına el ele koşarken takımdan biri onların içinde yoktu! Onların taraftara koştuğunu görmesine rağmen orta yuvarlıkta oturuyordu. Bu oyuncu Alex'ti.

Onu öyle neredeyse Şampiyonluk getirecek 3 puanlık maçtan sonra tepkisiz görünce aklıma şu gelmedi değil hani.

Hatırlarsanız Yıldırım Demirören 2-3 ay önce bir laf etmişti; "Öyle biri ile transfer sözleşmesi imzaladım ki Türkiye ayağa kalkacak. Bu sözleşme şu an kasamda saklı zamanı gelince açıklayacağım."

Bu transfer Alex olmasın sakın!
.

Sakın olmasın

Gürhan Oğuz
07-05-2007, 13:10
Tamam bu takımın bu kadarını bile bize yaşatmış olması bir mucizedir. tabi bu rakiplerin de kötü olmasından kaynaklanmış bir mucizedir. Genç takım dedik geleceğin takımı dedik İnadına Tigana dedik ama böylesi şerefli ikincilikleri de isteriz demedik!

işte bizim diğer takım seyircilerinden de farkımız bu bu biz taraftarız ve bahadırın dediği gibi son taşı son barikata koyana,endüstriyel futbolu yıkana kadar da tavrımız bu olacak.

beşiktaş armasının dalgalandığı her yerde onurlu duruşumuzu segileceyeceğiz bunu en iyi bilenlerdensin hiç şüphem yok.

bizler günü yaşamak için değil geleceği kurmak adına yola çıkanlardanız
günlük kazanımlar yada günlük sevdalar bize uymaz

önceki yazılan satırlarını hatırlarım hep
isyan inattandır bilirsin işte öylesine sevda olursa öylesinede isyan ve inat olur

hepimiz istiyoruz sahada rakibini boğacak onu silecek bir kadro ama dedik ya endüstriyel denilen olgu bunu yaptırmaz yaptırmayacakta taki bizler isyan ve inat bayrağını gönderin en üstüne çekene kadar

hangimizin içi yanmıyor hangimiz daha fazlasını hak eymiyor ama ozamanda ayak oyunlarıyla gelecek bir başarıya destek vermek gerekecek buda bizim dünya görüşümüze ters orantılı olacak ..

masa başında değil sahada olan her şeye hazırız

takma kafana muhittin hocam
yeterki kararmasın sol memenin altındaki cevahir

hani diyoruz ya..
ağbi şampiyonluk nedemek
bizim sevdamız yanında hiç bir şey demek
işte öylesine bir sevdamız var

Muhittin Saban
07-05-2007, 14:11
takma kafana muhittin hocam
yeterki kararmasın sol memenin altındaki cevahir

hani diyoruz ya..
ağbi şampiyonluk nedemek
bizim sevdamız yanında hiç bir şey demek
işte öylesine bir sevdamız var [/B]

Ya Gürhan hocam(Yine hocam dedim Özer abinin kulakları çınlasın)

Hakikaten yarama pansuman yapar gibi yazıyorsun. Bu yaralar kapanmaz mı neler kapandı neler çok iyi biliyoruz değil mi? Ama içimi acıtan ne biliyormusun Gürhan hocam;

Korkarak ölüme gitmek! Ama burada ki fark ölüme gideceğin kesin değil kendi kendine ölüme gitmeye karar vermek ve seninle beraber de inanmış bir kitleyi arkandan taşımak.

Hala kabul edemiyorum bu senenin öyküsü bu Cumartesi günü yaşanılan şekilde sona ermemeliydi. Bu maça kadar en zorlarını başaran bir yürekliler ordusunun ayakları tam da zafere bir adım kalmışken böylesine hareket edemez şekilde bağlanamazdı. Benim yaramı bu acıyıyor. Yoksa şampiyonluk inan umurumda değil.

4. Şampiyonluğa uzanacağımız Gençlerbirliği maçında 3-1 öndeyken ve İnönü'nün üstünde Kahin(!) Adnan Polat'ın kiraladığı küçük uçağın arkasında Şampiyon Galatasaray yazan flama dakikalarca üstümüzde dolaşırken ve Ankara'dan gelen 8-0'ın şaşkınlığı varken bile ben çok mutluydum. Biliyordum ki bu şampiyonluktan çok bizim şerefli 2.liğimiz konuşulacak.

Hocam be biz Cumartesi günü Feneri sahada ısırmalıydık, üzerine çullanmalıydık ve sahaya çıkan 11 yürek böyle bir amaç için oraya çıkacağını bilmeliydi. Korkuyu tanıyarak değil cesareti ortaya kyacak teknik babalarının talimatı ile sahaya çıkmaları gerekiyordu. Tigana hiç olmazsa kendi kariyerini değil de ona Beşiktaş tarihinde görülmemiş derece de ona destek çıkan milyonlar için bu riski denemeliydi. Ne kaybedebilirdik ki? Böylesi bir oyun anlayışının sonunda kaybedilen sadece 3 puan değil ki? "Karakartallar gibi saldırıyorlar" lafı tarihimizin geçmiş sayfalarında kalmamalıydı.

Sorarım size hücum anlayışı sergilenen çift forvetli 2. yarı, daha ilk dakikalardan sahaya yansıtılsaydı bu maçta altın bir sayfa daha açılmazmıydı tarihimize? İşte o zaman Endüstiryel ve paralı futbol anlayışına bir darbe indirmek içten bile değildi.

Tabi içim acıdığı için böyle konuşuyorum ve biliyorum ki hepinizin tıpkı benim gibi içi acıyor. Siz bana boşverin ben aile içindeyiz diye yüksek sesle konuşuyorum. Merak etmeyin bende "Sizim" sizleri gibiyim yok sizden farkım. Hepinizin maçtan sonra sergilediği tutumun takipçisiyim. Ama ne yapim içim yanıyor. O stat da ellerimi başımın arasına alıp çirkeflerin sesleri kulağımda çınlarken oturduğum dakikalar boyunca sevdama sevda kattım. Yine de bembeyazdı sevgim..Cümle aleme karşı yine bembeyaz ve direngen.

Ama hayatımıza damga vuran "keşke"ler keşke bizim insiyatifimizde yol alsaydı, keşke..!

Siyahım da benim Beyazım da benim..

.

Aras Gundogdu
08-05-2007, 19:48
Abi sonraki mesajları okumadım;ama şunu demek lazım kanımca;sen babasına sarılan çocuğu görmüşsündür tribünde ben veya bir başkası da siyah beyaz kurdelaya bandaja tiner döküp onu ciğerlerine çeken çocuğu görmüşümdür,farkeden birşey yok sadece bir çocuk gece olunca evine gidecek sıcacık yatağında yatacak diğeriyse sokakların askeri,burada mühim olan tek şey sevda,inanıyorsak sonuna kadar bu yenilgi bizim için her ne kadar kısa bir süre de kalsa lig bitimine kanımızı kamçılayacak bir yenilgi olarak kalmalı;herkesi umudu var olmalı da bence...
180 gün kaldı geliyoruz başlığını görmüş insanlarız ki bazıları daha çoklarını gördü;bence buradaki püf noktası yine harcanan tek birşey varsa o da bu büyük taraftardır