PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FTK Finali Beşiktaş-K.Erciyesspor- Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş/ 1-0

Serenat Tutaklı
02-05-2007, 23:35
Futbol Takımımız'ın Fortis Türkiye Kupası finalinde K.Erciyesspor ile oynayacağı final mücadelesi 9 Mayıs'ta İzmir Atatürk Stadı'nda yapılacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugünkü toplantısının ardından yapılan açıklamada, Fortis Türkiye Kupası final müsabakasının 9 Mayıs 2007'de İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacağı bildirildi.

bjk.com.tr

Harika bir haber:) Geçen sene de burada olduğu için ve bu sefer rakip Erciyes olduğu için İzmir2de olmaz diye düşünüyordum.Yine İzmir'in takımı yok diye düşünülerek,buraya verdiler sağolsunlar:)

Halkın Takımı İzmir'e yağ,mazaret arama:cool:

Fikret Arul
02-05-2007, 23:37
Yine Mayıs Başında,
Yine İzmir..
Yine Final,
Yine Yollar..
Yine Kupa..

Ümit Kurt
02-05-2007, 23:39
bu sefer GELİYORUZ!

Ulaş Pekgüzel
02-05-2007, 23:43
çok yorulcaz çok ..........!!!

fener-kupa bursa

05/05 Cumartesi = Beşiktaş - Fenerbahçe

09/05 Çarşamba = Beşiktaş -K. Erciyesspor

12/05 Bursaspor - Beşiktaş

arada 3 gun fln var yaa öff :(

Safa Şenyıldız
03-05-2007, 00:02
Gönen'den geçerrseniz beni de alın. ;)

Ferhat Talan
03-05-2007, 00:03
Oradayız ...

muğla kartalları ...

Birkan Bürüngüz
03-05-2007, 00:07
Gene niye izmir acaba?
serenat tutaklının bu işlerde parmağı varmı?
telefon trafiğinde neler yaşandı?
kupayı alıp gelin kartallar bütün bu sorular yersiz kalsın
bekle bizi izmir desek mi bir de acaba :)

Sinan Dedeli
03-05-2007, 00:44
izmir de olmasi sevindirici bir haber oldu. kupa finalini heyecanini tekrar yasamak güzel olacak.

Cem Ozel
03-05-2007, 00:45
yönetim otobüs kaldıracakmı gene :D

Aras Gundogdu
03-05-2007, 01:34
Kaldırmalı bence :)

Gürhan Oğuz
03-05-2007, 09:53
izmir, izmir ne şanslı kentsin

tabi bu arada şanslı olan sadece izmirmi
izmirin kartalları hadi gözünüz aydın
sero - berkant - barbaros ne şanslısınız eeeee artık misafiriniz olacam demek oluyor buda
anladınız demi boyozları yemeye geliyoruz,
kupayı almaya geliyoruz...:rolleyes: :D

Özer Özçetin
03-05-2007, 18:21
Seronun federasyondaki ağırlığı belli olmuştur,organizasyondan da sorumludur.
Senin görünmen bile yeter Sero,kupa yolda desene.

Ferhat Talan
03-05-2007, 19:41
bütün halkın takımı izmirde birleşin

bir pankart altında . ne güzel olur

Emre Yildirim
03-05-2007, 23:26
İzmir de olmasına belki en çok ben sevinmişimdir... :) :)

Serenat Tutaklı
03-05-2007, 23:32
Seronun federasyondaki ağırlığı belli olmuştur,organizasyondan da sorumludur.
Senin görünmen bile yeter Sero,kupa yolda desene.

:) :) Halkın Takımı takipte biliyorsun abi,bu satırları okuyan farklı yorumlar,maç öncesi basına bomba gibi düşer bu haberler:) Sözümüz var bizim İzmir'den asla eli boş yollamadık Kartalımızı!

sero - berkant - barbaros ne şanslısınız eeeee artık misafiriniz olacam demek oluyor buda

Bekliyoruz abi!

İskender Kalafat
04-05-2007, 00:11
ne diyorsak o :cool:

Ferhat Talan
06-05-2007, 00:23
yenildik diye , gelme niyeti olanlar niyetlerinden vazgeçmezler umarım

izmir yolcusu kalmasın ...

Umut Şen
06-05-2007, 00:28
yok burada öyle iyi gün dostu elbette gelebilenler stad da olacaklar

Devrim Kahraman
06-05-2007, 15:33
yönetim otobüs kaldırırsa gelirim bende ama kaldırmazsa maalesef gelemiyorum.. gidiş dönüş 100 ytl ye mal olur sadece yol parası.. bunun bileti cartı curtu da hesaba katılırsa o kadar param yok :) dünkü mac pahalıya patladı bana o nedenle yönetimin otobüslerini kollicam artık :)

Demir Han
06-05-2007, 16:40
Teselli ikramiyesi....aynı geçen seneki gibi...bu takım beni çıldırtıyor

Barbaros Özel
06-05-2007, 17:09

boyoz'lar feda olsun ögretmenim sana bekliyoruz...:)

fortis izmir merkezli bir banka oldugu için kupa finalleri izmir'de yapılıyor benim bilgim bu yonde..

EEEE İZMİR'DE KUPA FİNALİ OLURDA ÇARŞİ İZMİR EKSİK OLURMU!!! metro umarım raydan çikmaz ve meşalelerden gozlerimiz yanmaz:p:rolleyes: :D

Çocuk: "Abi şampiyon ne demek?"
Abi: "Bizim sevgimizin yanında hiç bi şey demek!"

moraller bozuk evet şampiyonluk gitti gibi ama Beşiktaş aşkı hiç birzaman bitmez,İYİ GÜNDE.... KÖTÜ GÜNDE.... KARTALIM HEP SENİNLE...

Vedat Hamzacelebioglu
06-05-2007, 18:00
İzmir'de buluşalım,
Tribünlerde olalım,
Beşiktaş'ı seyredelim.

Umut Şen
07-05-2007, 11:52
Teselli ikramiyesi....aynı geçen seneki gibi...bu takım beni çıldırtıyor

Bu şekilde yorumlar da emin ol forumdaki arkadaşları kızdırıyordur

Bahadır Ahıska
07-05-2007, 12:20
Beşiktaş seyircisi ikramiyelerle teselli aramaz,
zira Beşiktaşlı olmak zaten yeterince büyük bir armağandır!

Gürhan Oğuz
07-05-2007, 12:42
beşiktaşımızın ne teseliye ne lutfa, nede başkalarının bağışlarına ihtiyacı yoktur
çıkarlar güçlerinin yettiği yere kadar ( haklarıyla şerefleriyle )mücadele ederler kazanır yada kaybeder...
dedik ya biz beşiktaşlıyız

kupalar ve şampiyonluklar bizim sevdamız yanında hiç bir şeydir...

son barikatta son taş konana kadarda böyle olacaktır..

Berk Halil Lişesivdin
07-05-2007, 12:43
kazanmış olmanın anlamı Beşiktaşlılıksa kaybetmenin hiç bir hükmü yoktur.

yumruklar havayaaa
yumruklar havayaaa
yumruklar havayaaaa
!!!
.

Demir Han
07-05-2007, 13:15
Bu şekilde yorumlar da emin ol forumdaki arkadaşları kızdırıyordur

Merhaba Umut
Bu defans,bu orta saha bu forvet ve bu teknik direktör bu forumdakileri kızdırmıyor da benim yorumum mu kızdırıyor... ? Arkadaşın yazdığı gibi evet Beşiktaşlı olmak onur ve en büyük ödüldür ama onu temsil edenler bizden değiller.. bu lafım onlaradır...kimse kızmasın...

Umut Şen
07-05-2007, 13:21
Sen eğer başarıları teselli olarak görüyorsan varsın öyle kalsın ama kupa yı almakta benim için en az şampiyonlukla eşdeğerdir, ikili polemiğe dökmesek iyi olur ben sustum

Cem Ozel
07-05-2007, 13:31
Akıllanmadım. Gecen seneki rezaletten sonra genede İzmire gidiyorum.

Umut Tutun
07-05-2007, 13:53
aynı heyecan, aynı tutku, aynı sevda ile zafer peşine...

Sinan Dedeli
07-05-2007, 13:55
ölene kadar besiktas. oradayim.

Serdar Özen
07-05-2007, 18:45
hepyerde olanlara heryerde olmayı göstermeliyiz
her zaman BEŞİKTAŞ

Devrim Kahraman
07-05-2007, 20:28
Beşiktaş J.K - Kayseri Erciyesspor
tarih : 09 Mayıs Çarşamba, 20:00
mekan : İzmir Atatürk Stadyumu
bilet fiyatları Kapalı Tribün (Beşiktaş): 50 YTL
Açık Tribün (Beşiktaş): 30 YTL
Sanayi Kale Arkası (Beşiktaş): 15 YTL
Kapalı Tribün (K. Erciyesspor): 50 YTL
Açık Tribün (K. Erciyesspor): 30 YTL
Çınarlı Kale Arkası (K. Erciyesspor): 15 YTL

Diren Eren Bolat
07-05-2007, 22:49
Hayattan Soyutladım Kendimi.. Cumartesinden beri Gözlerim Ağrıyoooo
Üzerime Gelmeyin Beni Deli Etmeyin..
http://www.youtube.com/watch?v=4yoOF[B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B]Bj70 Adam Yapmış :D
Önce İzmir Sonra Kayserideyim..
Kayseride Stad 8 Bin.. Adamlara Ayrılan Yer 22Bin Anlamadım Gitti.

Barbaros Özel
08-05-2007, 01:07
fortis geçen sene kapalı türbünü kapatmişti(en azından büyük bir kısmını) fortis bu senede gene aynı uygulamayı yapacaktır,o yüzden kayseri taraftarına ayrılan bölüm tamamen olmasada beklenilenden fazla olacaktır,çünkü fortis'ten davetiye yoluyla dagıtılan biletler izmir'de hafiften dolanmaya başladı,izmirli futbolseverler bu maçi izlemek için kayseri tarafına gelecek tahminimce,fenerlisi,galatasaraylısı,ksk lisi göztepelisi,altaylısı yada futbol severi...zaten izmir'li kartalların tarafı belli siyah-beyaz herzaman beşiktaş türbünü:D 30-35 bin kartal olur bence maçta,bide kupayı alırsak coşkulu bir kupa töreni olacaktır...

Bahadır Ahıska
08-05-2007, 14:03
sönük, defansif kurgunun ön planda olacağını tahmin ettiğim bir maç olacak!

gol atan kazanır.

dileğimiz kartalın silkinip bir an önce kendine gelmesidir!

yoksa kupa çok da önemli değildir.

Not: kupa önemlidir diyenlerin hangisi son 1 yıl içerisinde Beşiktaş müzesine ziyarette bulundu. (çok pis demagoji yaparım) :)

Onur Sarısoy
08-05-2007, 19:35
Bence federasyonun Fener maçından sonra bize vermiş olduğu sus payı

Ibrahım Soydemır
08-05-2007, 19:48
biletlerimizi aldık artık maç saatini bekliyoruz kapılar 17.00 da acılıcakmış galıba 2 saat ewel orda oluruz kupayı alıcaz ınsallah

İsmail Şahin
08-05-2007, 21:32
Beşiktaş bıraksa bile
İzmir Kartalları kupayı bırakmaz

kupayı istemekten çok
Kartalım ezsin isterim...

Vira ol ki Kartalım
Viva diyelim..

Serenat Tutaklı
08-05-2007, 23:43
Beşiktaş geldi,dostlar da sabah burda....Her şey çok güzel olacak!

Emre Yildirim
08-05-2007, 23:46
İzmir den selamlar,
erken geldim...

Ferhat Talan
09-05-2007, 00:29
yarın 1 de mugladan cıkıyoruz yola ...

BEŞİKTAŞ sevgisinden hiç bir şey eksilmedi , geliyoruz zincirleri kıra kıra hey hey ...

MUHTAR
09-05-2007, 00:46
Konu başlıklarında, konudan alakasız mesajlar yazılmaması, ikili diyaloglara girilmemesi rica olunur.

Ersan Üngüder
09-05-2007, 00:55
Avrupa'ya gitme açısından önemli bir kupa, şuan için Avrupa kupalarına katılamama gibi bir durumumuzda yok lig sıralamasına göre, kupayı alsak ne olur almasak ne olur?
Birilerini sevindirmek için kupa kazanılsın deniyorsa, çocukları, gelecek nesilleri Beşiktaşlı yapmak içinde şampiyonluk gerekir....

Anıl Tanrıyar
09-05-2007, 10:45
tamamıyla bu maç futbolcularımızın moraline bağlı,konsantrelerine bağlı...takımın morali berbat durumdaymış!!!

Burhan Gümüş
09-05-2007, 10:52
Eh, sanırım bir yol kazası olmaz.Maalesef yine tv ye mahkumuz.Malum iş durumları.
"TE BÜYÜK VAR"
Birde ağlak tayfası var onların da büyüğü fener...

Murat Capkin
09-05-2007, 15:51
* armamızın olduğu her alanda kazanmak için çıkarız, kazanır-kaybediriz o ayrı, ama mücadelemizi hep göstermeliyiz

* Türkiye Kupası bu kadar önemsiz bir kupa mıdır? birileri çeyrek asırdır alamıyor diye değersizleştirilme çalışmalarına kanmayalım, hele ki başka birilerinin müzesinde bilmem kaç tane kupası olduğu gözümüze gözümüze sokulduğu dönemlerde... kupa manyağı değiliz ama emek gösterdiğimiz olayı da mutlu sonla bitirmek isteriz, işte o kadar...

Muhittin Saban
09-05-2007, 16:47
hele ki başka birilerinin müzesinde bilmem kaç tane kupası olduğu gözümüze gözümüze sokulduğu dönemlerde... kupa manyağı değiliz ama emek gösterdiğimiz olayı da mutlu sonla bitirmek isteriz, işte o kadar...

Murat kardeşin sözlerinin içinden bir ifadeyi söküp alacağım ve bir yorum yapacağım ama Erciyes maçı yorumumdan sonra.

Maça gelirsek, bakın göreceksiniz Beşiktaş bu maça zoraki çıkacağı Ali Tandoğan'lı Koray'lı ve Nobre-Bobo ikilisi ile bambaşka bir görünüme bürünecek. Yani birazcık futbol oynayacak, 10 haftadır oynamadığını yani!

Tribünlerde millet bağırıyordu maçta " Ya Baki sakatlan be oğlum da Tigana seni değiştirsin" diye. Tasvip etmek mümkün mü sakatlık olayın? Tabiki hayır. Ama orada ironi var sizin de bildiğiniz gibi. Çünkü Tigana mümkünatı yok başka türlü bir oyuncu değişikliğine gitmiyordu. Oyun felsefesinin içine değişmez bir milat koymuş; 63 mü 65 mi ne bilim işte o dakikalarda yapacağı değişiklik..!

İlk defa seyriciden korktu ve Fener maçında ikinci yarıya ereken bir değişiklik yaparak Bobo ile başladı.

Zoraki olmasa takımın futbol oynayacak kadrosunu göremeyeceğiz!

Rahat olun maçı erken kopartırız.(Çok iddialı oldu ama bana göre öyle)

Gelelim Murat kardeşin alıntısının içinden çekeceğim ayrıntıya; Müzedeki kupalardan bahsetmiş kardeşimiz. Aklıma geldi de acaba bizim yönetim Tüm takımı toplayıpta şu şampiyonluk umutlarının yeşermeye başladığı sürecin hangi tarihinde Beşiktaş müzesini dolaştırdı. "Gelin bakalım çocuklar sizi müzeyi gezdirelim. Görün Beşiktaş'ın altın sayfaları nasıl yazılmış ve neler yaşanmış" diye.

Ya da hangi futbolcumuz merak edipte neler yaşandığını ya da bu şanlı tarihe çeşitli zamanlarda imza atan kupaların nasıl kazanıldığını anlamak ve hissetmek istemiş?

Kısaca bunu yapmışlar mı ya da yaptırmışlar mı? Bunu hakikaten çok merak ediyorum.

.

Bahadır Ahıska
09-05-2007, 17:16
var mı ortak izleme olayı??

hoş benim katılım durumu da tartışılır ama..

Mahir Duman
09-05-2007, 17:48
ben Sokak'tayım...

Gürhan Oğuz
09-05-2007, 18:46
var mı ortak izleme olayı??

hoş benim katılım durumu da tartışılır ama..

bahadır bize gel diyecem sana,
bira ve kabuklu kavrulmuş fıstık var
hadi bekleriz....

Ali Mandacı
09-05-2007, 18:49
izmirle canlı bağlantı yaptım halkın takımı deplasman kadrosu ve izmir halkı bütünleşmiş stadda maç saatini bekliyorlar ....herkese selamları var

A.Tugan Çetin
09-05-2007, 18:57
Maçı show tv de gösteriyor..

kaynak (http://www.showtvnet.com/)

Sezonu kupasız kapamayalım,sahada Beşiktaş,tribünde çArşı çoşsun hadi!
Beşiktaşım Oleeeeeeeey!...

Eren Cemaloğlu
09-05-2007, 19:01
Gelelim Murat kardeşin alıntısının içinden çekeceğim ayrıntıya; Müzedeki kupalardan bahsetmiş kardeşimiz. Aklıma geldi de acaba bizim yönetim Tüm takımı toplayıpta şu şampiyonluk umutlarının yeşermeye başladığı sürecin hangi tarihinde Beşiktaş müzesini dolaştırdı. "Gelin bakalım çocuklar sizi müzeyi gezdirelim. Görün Beşiktaş'ın altın sayfaları nasıl yazılmış ve neler yaşanmış" diye.

Ya da hangi futbolcumuz merak edipte neler yaşandığını ya da bu şanlı tarihe çeşitli zamanlarda imza atan kupaların nasıl kazanıldığını anlamak ve hissetmek istemiş?

Kısaca bunu yapmışlar mı ya da yaptırmışlar mı? Bunu hakikaten çok merak ediyorum.

.

muhittin abi valla çok doğru soyluyosun.bunu yapıp da sonuç alamamak mümkün değil.ama ben bizim yonetimimizin beşiktaşlılığından şüphe duyduğum için bunu yapmamalarını yadırgamıyorum.acaba kendileri gezerken o müzeyi duygulanmışlar mıdır?bu söylediğin duyguları hissetmişler midir?hiç bilmiyorum valla.abi harbiden bu yapılsaydı şimdiye kadar herşey çok çok daha güzel olurdu.böylece biz oyuncularımıza "çocuklar inanın!!!" derken bizi daha iyi anlayabilirlerdi."beşiktaşım hayat sensin..." derken hentbolcularımız gibi "dünyam sensin..." diyebilirlerdi.bunları görmek için herşeyimi ama aralıksız herşeyimi verebilirim ama yönetimimiz de bunu yapabilir mi :( :( yorum yok...

Özer Özçetin
09-05-2007, 20:54
İzlediğim ilk yarı beni değil ama puan cetveline bakan herkesi şaşırtır,ligin baştan 2.si ile sondan ikincisi oynuyor,korner sayısı sondan ikicinin hanesinde oldukça fazla.Genç yetenek diye alınan Burak maç boyu tek şut attı,emektar İbo sol kanadı harmanladı bence ilk yarı takımın en iyisiydi.Korayı oynatmoyor diye millet boşuna Tiganaya kızmış.Diğer genç yetenek Serdar aldığı 10 topun 6 sını geri pas yaptı 4 ünü rakibe attı,Baki 2.dakikada sol da İboyu görmek yerine rakibe yakın Gökhana verdi az daha gol oluyordu,Gökhan fener maçındaki gibi sadece durma huyu edinmiş,az daha bir gol da o yediriyordu.Ayrıca zemin kontrolü yapmayıp devamlı kayan kramponları veren menajerler ne iş yapar merak ediyorum.
Bir de yönetimin desteklediği federasyonun atadığı hakemler keşke güreş kurallarını da öğrense,el ense atana niye sarı veriyorlarki........

Ulaş Pekgüzel
09-05-2007, 21:49
bu nasıl maç bu nasıl oyun okumak tigana bey burak bey bu nasıl top oynamak bu futbol değil başka bişey kanal değiştiiryiorum artık o ne yaa...!!!

2 takımda nasıl iğrenç top oynarız diye ugraşıyolar...

Eren Cemaloğlu
09-05-2007, 21:56
ya yeter artık yaa.nefret ediyorum şu uzatmalardan.her maç uzatmaya mı gidicek yaa.yine acayip yorulucak bizimkiler.hafta sonuda bursa maçından sonra yorguduk diyicekler.off.ullan bu maçta da mı yorgundunuz da uzattınız maçı.off oooff..

Özenç Kurt
09-05-2007, 21:58
haydi be beşiktaşım...

Buket Yıldız
09-05-2007, 22:01
aldırma gönül aldırma..alıştık nasıl olsa

Umut Şen
09-05-2007, 22:09
işte bu dur bobo

Birkan Bürüngüz
09-05-2007, 22:10
bobo faktörü :cool:

Eren Cemaloğlu
09-05-2007, 22:11
gooollll bobooo boboooooo!ne güzel gol oldu bee.ama hadi artık bitsin şu maç.daha fazla oynanmasın.

Buket Yıldız
09-05-2007, 22:12
oh beee hadi bitsin maç:D

Ali Erken
09-05-2007, 22:15
erciyesin mücadelesine helal olsun, vallahi de helal olsun.
besiktasin formasinin bu kupayi almasi lazim, uzatmada garip bi gol attık. bizim sahada oynadiğimiza top değil kör döğüşü derler.

serdar inşallah geleceğin lampardi olursun.

Murat Aru
09-05-2007, 22:29
Bitmezmi bu maç yahu??

Murat Aru
09-05-2007, 22:30
bitermiş :)

Kupa bizim ...

Umut Şen
09-05-2007, 22:30
bitti bitti :D

Eren Cemaloğlu
09-05-2007, 22:31
ohhhh şampiyonuz ne güzelmiş beaa

Şenel Kızıldaş
09-05-2007, 22:32
ben hiç bi keyf almadım almadım ne maçtan ne kupadan keşke finalde çıksaydı fener...

İsmail Şahin
09-05-2007, 22:32
valla sizi bilmem ama
gole ve kupaya zerre kadar sevinmedim
sen Beşiktaşsın ya
kayseri erciyes kim olursa olsun
çıkıp top oynayacaksın
kupa umrumda değil benim
müzede bir eksik bir fazla ne farkeder ?
ama sen bir ayağın çukurda
ve taraftarının kalbi elinde maç izletiyorsun
ayrıca her atak ve top kaybı ızdırap
kendimi bi an morgtan çıktım zannettim ya
yok kardeşim yok
tv de maç izlemek bana göre değil
acayip gerildim ya..

Özer Özçetin
09-05-2007, 22:33
Orta saha gole akmalı dedikçe,dewrinlemesine oynamalı dedikçe bunu kastediyordum,iyiki İ.Kaş sağdan deplase olmadı dA Serdar sağa topu açamadı orta yaptı yoksa penaltılarla oyalanacaktık.
Herşeye rağmen 7.kez kupayı müzeye taşımak harika,aman Başkan bırak kulübe gelsin kupa.
Her zaman Her yerde En Büyük Kartal

Birkan Bürüngüz
09-05-2007, 22:33
......donatalım dört bi yanı bayraklarla
......istersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
......istersen eğlenelim davullarla zurnalarla

Ulaş Pekgüzel
09-05-2007, 22:36
o kupayı bu maçta sadece 1 sn susmayan kartallar haketti...

Ersan Üngüder
09-05-2007, 22:39
Maçtan ne keyif aldım ne de heyecanlandım ama anlatan arkadaşın yorumları beni heyecanlandırdı. hakem faul verirse kart çıkarmış, Niye vermedi diyemedi, Bakiye bir maçda top kaybı olur performansınız kötü olur , ama bütün sezon aynı hatalar olur mu dedi... Sonrada çok top kaybetse de iyi top kesti gibilerinden laflar söyledi. kendi taraftarının futbolcunu yuhlamasının etkilerinden bahsetti...
Kısacası kupayı Melih'e(sanırım anlatan melih küçükbıçak) verelim de fenere götürsün...

Buket Yıldız
09-05-2007, 22:39
haketmedik ama sevinmemek elde degil:)Beşiktaşım Hayat Sensin..

Burak Sığırcı
09-05-2007, 22:51
kupanın ucundan tutan başkanımızı tebrik ediyorum. çok yoruldu vallahi...

Özenç Kurt
09-05-2007, 22:53
sonuç güzel

Onur Sarısoy
09-05-2007, 23:00
Gönül isterdi ki 2 kupa birden alalım.Bu arada yurttaki fenerliler çıldırdı bjk kupayı alınca :D.Onların bu halini görmek gerçekten çok eğlenceli :D.

Anıl Tanrıyar
09-05-2007, 23:31
hayırlı olsun beşiktaşımıza...herşey değer sana kartalım...

Şenol Zencir
09-05-2007, 23:37
bir izmirli olarak izmirde değildim ama tigana da değilmiş, o da ben gibi yedek kulubesindeki 37 ekran tv sinden maçı izledi çiğdem çitledi gozoz içti, boyoz yedi. 90 dk boboyu sol kanata hapsetti ve ilk kez nobre sakatlandı diye sevindim. kime inat neye inat derdin ne. 1 yılda 5 yıl yaşlandım sebebi tigana. eğer gerçekten gidecekse pascala üzülerek almıştım ama ona seve seve gelmemek üzere british airways'ten bi bilet alayım, psikolojim belki düzelir. taraftarımız her zamanki gibi yine 10 numaraydı. gurur duydum. bu günlerde en sevdiğim diyalog:
- şampiyonluk ne demek abi?
- Bizim sevgimizin yanında hiç bir şey demek
"sevinmek için sevmedik" sloganının gerçek olduğu gündür bugün. umarım adalet denen terazi gerçekten doğru tartar da azizle mahmutun takımı trabzona yenilir. kupanın buruk sevinciyle: şerefeee

Erkan Özberk
09-05-2007, 23:38
Hayırlı olsun. Çoğu arkadaşımız gibi benim de içime sinmedi oyun

Murat Capkin
10-05-2007, 00:30
* bu kupa içime sindi, tüm çocuklara da helal olsun, kazanmasalardı da helal olsun diyecektim

* fener maçında kapalıya çağrılan tüm oyuncuların aslında nasıl konsantre ve inançlı olduklarını sadece ben görmedim umarım... o gün galip gelemedik, ama mücadele ettik...

* biz demiyormuyduk genç takım kuralım, sabretmeye hazırız diye... ohh iyi valla, takım iyi top oynamıyor ama kazanıyor bu yüzden sevinemiyoruz demeler... zor günde ışığı göremiyor musunuz??? serdar'ın çok iyi bir önlibero olacağını, burak'ın onca eleştiriye ve negatif elektriğe rağmen oyuna küsmemesi ve pozisyonları girmesinin tesadüf olmadığını, mehmet sedef'in gün geçtikçe daha iyiye gittiğini, yabancısız bir defans hattının ligin en az gol yiyen takımı olduğunu göremiyor muyuz??? (herhalde çağdışı ofsayt taktiğini yüzünden olsa gerek)

* kötü oynayarak! (ki bence disiplinli oyundur ve geçiş aşamasıdır bu dönem) kazanmak ayıp mıdır??? ve bu kupayı ismini anmayacaklarım kazanmış olsa şu an medya ortalığı velveleye veriyordu... biz kazanınca yine yazılmaz (voleybol haberleri gazetede ne kadar yer kaplar biliriz- beşiktaş voleybol takımı küme düşer bir sayfa ayırırlar)

* ve Tigana'nın gidişi ile tribünlerin bir kısmı, medyanın alayı (ayar manyağı yapıyordu) rahatlar... en çokta erman rahatlar artık...

* daldan dala atladım kusura bakmayın... ama üzerimizdeki bu durgunluk, kendini bırakmışlık,inançsızlık çıldırtıyor beni (mücadeleye, hep daha iyi olacağımıza inançsızlık)

Hande Eroğlu
10-05-2007, 00:32
walla yalan yok kupa ıyıde nerde bjk lı futbolu hiç memnun değilim ama bjk lı tum taraftar arkadaşlarımı birkez daha tebrık etmek ıstıyorum kupanın gerçek sahıplerı sızsınız bızız

Serenat Tutaklı
10-05-2007, 00:54
İzmir'den eli boş göndermeyiz,adetimiz değil:cool:

Bahadır Ahıska
10-05-2007, 01:08
sönük, defansif kurgunun ön planda olacağını tahmin ettiğim bir maç olacak!

gol atan kazanır.

dileğimiz kartalın silkinip bir an önce kendine gelmesidir!

yoksa kupa çok da önemli değildir.

Not: kupa önemlidir diyenlerin hangisi son 1 yıl içerisinde Beşiktaş müzesine ziyarette bulundu. (çok pis demagoji yaparım) :)

demiştim diycem ama :)

Çiğdem Çiçek
10-05-2007, 01:35
hayırlı olsun beşiktaşımıza ama bu kupanın gerçek sahibi kesinlikle taraftar...

Ali Mandacı
10-05-2007, 01:37
bu arada pankartımız tampon bölgeye serilmişti...SEN HİÇ GÖZLERİNDE KORKU OLAN KARTAL GÖRDÜNMÜ ?...

Sinan Dedeli
10-05-2007, 01:38
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN. BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN. ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
bugun belki kötü futbol oynandi ya da oyuncular üzerine olumsuz kurgular yazilabilir ama sundan eminim ki bu takimin buna ihtiyaci vardi. mac sonu arabayla bayraklarla yaptigimiz tur da güzel oldu. gecen hafta yenildik ama yaninizdaydik, bu hafta yendiniz yine yanininizdayiz en layikiyle.

Gürhan Oğuz
10-05-2007, 11:40
eee kara çocuk
bu son kupanda taraftarına veda ettin bir nevi..
biliriz için burkularak gidersin
biliriz içinde medya maymunlarına verilecek çok cevabın vardır ama susarsın işte kara afrika gibi...

yolun açık olsun kara çocuk

kupa için teşekkürler

Serhat Yıldız
10-05-2007, 11:54
arkadaşlar sezon başı ve ortasındaki yazılarıma bakarsanız ki bende bulamadım onları şimdi :) tiganın başarasız bıt td oldugunu savunmustum, bazı arkadaslarda gerek istıkrardan yana bir tavır oldugundan gerekse afrika asıllı bir td oldugundan dolayı Tiganaya sempati duymus ve destekleme kararı alınarak tribunlerımızde pankartlar acıldı..
ben o zamanda suanda tıgananın ıyı bır td olmadıgını yaptıgı yanlışlarla savunmustum..bakın beni tigananın nerelı oldugu ilgilendirmez (ayrıca tigana yarı köylu bir fransızdır) ten rengıde ilgilendırmez,benı tigananın sahaya surdugu kadro ve oyun ıcindekı mudahaleleri ,takımı nasıl hazırladıgı gıbı teknık konular ilgilendirir,
bu konuda tamamen beyaz yada siyah tablo çizcekde deılım ...bu konu burda acıldıgı için yazıyorum Tigana takıma disiplin kazandırmıs fizik gucu katmıs genclere şanş tanımış bir futbolcu yetiştirme hocasıdır..yanı eğitim subayı...
ne yazıkkı kendısını bır general sanmaktadır...kesınlıkle taktisyen deıldir ..sonucta gıdecegını dusundugum için yenı bır başlıkta yazmadım konuyu burda dillendirdim ..saygılar

Serenat Tutaklı
10-05-2007, 13:10
Dostlar İzmir'e ayaklarını bastıkları andan itibaren talihsiz şeyler yaşadık.Ancak her şeye rağmen iyi zaman geçirdik.Geçirdik değil mi:) Tribünlerin sahaya oldukça uzak olması,tezahurat edilirken sesin sürekli yok olması genel anlamdaki sıkıntılar.İzmir'in acilen hem şehir merkezine daha yakın hem de adam akıllı bir stad yapması şart.Beşiktaşımız da çok seyredilesi bir futbol sergilemedi.Yine de kupayı almak moral anlamında sevindirici.Maçın en güzel anı da Kayseri Erciyes'li oyuncuları tribünlere çağırıp,alkışlamaktı.Hakikaten çok güzeldi.

Gelenlerin ayaklarına sağlık,hepsini çok özlemişim.(Berk,Fiko,Gökhan,Emirhan abi,Halil,Cem,Ferhat)Yeni tanıştıklarımıza merhaba tekrar.Vedat abi senin bizi bulma mücadelen takdire şayan:) Barbaros yardımların için teşekkürler.Unutmadık kimseyi umarım.Yorgunum hala.

Yazılacak şeyler var lakin,lakin işte:)

Siyah-Beyaz formalarıyla der sözü bitiririm.

Muhittin Saban
10-05-2007, 14:01
Serenat sen ve orada bulunan tüm arkadaşların ayağına sağlık, elinize sağlık ve çok çıkan sesinize sağlık.

Sen ses çıkmıyordu demişsin ama TV den ses öyle bir geliyordu ki sanki Ege kıyılarından sert bir bahar esintisi eşliğinde boğazda yankılanıyordu sesiniz. Kesinlikle çok uzun zamandır İzmir'den bu kadar sürekli ve yoğun bir tezahurat duyduk.

Kısacası işi bitirdiniz.. Centilmenlik adına birbirine vurulan eller gecenin tatlısıydı:-))

Murat Capkin
10-05-2007, 14:03
bu konu burda acıldıgı için yazıyorum Tigana takıma disiplin kazandırmıs fizik gucu katmıs genclere şanş tanımış bir futbolcu yetiştirme hocasıdır..yanı eğitim subayı...
ne yazıkkı kendısını bır general sanmaktadır...kesınlıkle taktisyen deıldir ..sonucta gıdecegını dusundugum için yenı bır başlıkta yazmadım konuyu burda dillendirdim ..saygılar

* taktisyen olmayan bir adam şampiyonlar liginde nasıl yarı final oynar açıklamanız var mıdır?

* kendisini general sandığını bizzat gelip size söylemiş midir?

* başarı kıstası nedir? yaşlı bir takımı alıp şampiyon olmak, gittiğinizde de temizlenmesi gereken hurdalık bırakmak mıdır (luce'yi seviyorum ama durum budur) yoksa genç, koşan ve kolej takımı olan bir takım bırakabilmek midir?

* kupayı aldığımıza çok sevindim, 2003ten itibaren 3 yıldır kupamız yok iken son 1,5 yılda 3 kupamız var, daha önemlisi ise "TAKIM"ımız var. bu sizce birşey demek değil midir?

* neyse...

Barbaros Özel
10-05-2007, 16:08
kupayı aldık...açikçası cok iyi futbol oynadıgımızı söyleyemem..maç sonunda k.erciyes'lilerin tribünlere çagrılıp alkişlanması gerçektende cok guzel bir davranişti,devamli tribünlerde şiddeti yazan basın bu güzel davranişi yazdımı acaba??bence pek uzerinde durmayacaktır çünkü tribünlerdeki kargaşa onların daha cok hoşuna gidiyor...taraftar destegi maçin ilk başlarında standart olsada 2.yarı ve maç sonu üst düzeye çıktı,kale arkası,kapalı ve maraton tribünlerinin ortak söyledigi musallat taşi süperdi...maç öncesi satadın önünde forumdan arkaşlarımı gördüm ve tanıştım hepsine selamlar;)

not:yamur yagacak seller akacak pazar burası i... dolacak,,anladınız siz onu:rolleyes:

Ibrahım Soydemır
10-05-2007, 16:15
ewet guzel maç olmadı belkı ama besıktasım yıne kupasını aldı.ewet barbaros kardeş kale arkasının cıkardıgı bı tezavrattı sende kale arkasındamıydın ? alen ucurdu bızı yıne çarsi izmirle guzel bi ortaklık oldu
not:ooooooo bi manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahçeli olsa bi öpsem kartal olsa(tabi o öpsem degıl ama sız anladınız onu):)

Emirhan Oğuz
10-05-2007, 20:11
Anladık anladık, tamam :rolleyes:

Anıl Tanrıyar
10-05-2007, 21:11
oooooo bi manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahçeli olsa bi öpsem kartal olsa

bunun patenti ankara çarşıdan haydara ait:D

ilk olarak yapılanı:oooo bı manıtam olsa sacı sarı olsa gozu yesıl olsa bana karışmasa:D:D

zamanla yukarda kı halını almıstır...:D

Serkan Kurt
10-05-2007, 21:21
Final maclarinda onemli olan iyi futbol degil,kupayi almaktir...
Tebrikler Besiktasim...

A.Tugan Çetin
10-05-2007, 22:08
Yine aldık kupayı! 1 yılda 3 kupa güzeldir en nihayetinde... :)

Televizyonda iyi ses geliyodu taraftarımızdan her zaman ki gibi..Sahada da zor da olsa attık golü... Takımımızı destekleyen herkese teşekkürler..
Olaylar için de geçmiş olsun :D..

Gökhan Gürses
10-05-2007, 22:19
yaşanılan bütün olumsuzluklara rağmen birlikten doğan kuvveti neşeye çevirmeyi bildik. siyah la beyazı bir arada yaşadık. serenat ın misafirperverliğini bütün izmir gösterecek diye bir kaide yoktu zaten.

vedat abi ile de biraz daha fazla zaman geçirebilseydik keşke.

halkın takımından herkese,izmirde en son çekilen fotoğraf karesine giren ve girmeyen herkese teşekkürler

Vedat Hamzacelebioglu
11-05-2007, 01:02
Hayırlı olsun.
Moral oldu.
Tekrar görüşebilmek dileğiyle tüm arkadaşlarıma teşekkürler.

Ferhat Talan
11-05-2007, 01:13
erciyes kupayı alsaydı üzlmezdim , tarifsiz duygular vardı , trubunlere cagrılması gercekten cok hoş oldu , işte Beşiktaşlılık ve büyüklük bu dedim
gerçektende helal olsun size...

Cem Ozel
11-05-2007, 01:30
yorgunum ama değdi doğrusu. yaşadığımız ufak sorunun dışında ( bi kaç ufak sorunun dışında :) ) genede cok güzeldi.. serenat elinden gelen herşeyi yaptı daha fazlasıda olamazdı. herşey için teşekkürler..

Muhittin Saban
11-05-2007, 10:30
'Bunun adı katliam'

Erciyes Başkanı Ziya Eren, "Final maçı oynanmadan kupayı Beşiktaş'a verselerdi. Sahada boşuna emek sarfetmeye gerek yok. Bir yerlerde abileriniz olsun yeter" dedi."

Evet yukarıdaki ifadeleri bende canlı olarak dinledim o başkanın kendisinden. Oysa bugünkü yazısında Nilay Yılmaz'ın da dediği gibi bir çok Beşiktaş'lı "Düşeceklerse de kupalarıyla düşsünler, ERciyes'te alsa olur" diye geçiriyordu içinden.

Bir de Erciyes başkanı şöyle konuştu ; Bir de şunu yaptılar bize; "Beşiktaş'lı taraftarlar tarafından 'Erciyes kümeye' " diye bağırıldı. Tabi bunu söylerken sinirli bir tarzda konuşuyor.

Neyse fazla uzatmaya gerek yok aslında. Dikkate alınacak bir adam olsaydı eğer şunları da söylemesi lazımdı; "Erciyes seyircisi 'Para şike işte Kartal işte'..!" diye bağırdıktan sonra Beşiktaş seyircisi 'Erciyes Kümeye' diye bağırmaya başladı.

"Beşiktaş ile uğraşmak" son günlerin yeni bedeva reklam taktiği olmaya başladı. Ne menem şeymiş be Beşiktaş'ı dillerine dolamak. Teknik adamın konuşmadı, futbolcun konuşmadı, iddia ettiğinin aksine medya hiç konuşmadı, bir uyanık sen çıktın öyle mi? Beşiktaş seyircisinin senin takımını dakikalarca alkışlamasını ve takdir etmesini neden söylemedin zoruna mı gitti Ziya bey..!

Tek söze sığarsın " Bir sen eksiktin Ziya Eren..!"

.

Berkant Tutaklı
11-05-2007, 11:01
Herşeyden önce kupayı tekrar kazanmak güzel.Kötü futbolun süreklilik kazanmasıda istikrar açısından güzel olarak görünebilir.Ama bizleri tirübünde kahretmesi bizler açısından hiç güzel görünmüyor.İzmir'de potansiyel olan seyirci söylediğim gibi yanlızca seyirci olarak kalıyorlar.Tezahuratların bir çoğunu bilmedikleri gibi.Takıma destek olmaya çalışanlarada ÇÖK ÇÖK ÇÖK tezahuratlarıyla köstek oluyorlar.Kapalı tirübünde kendini yırtan bir avuç taraftarın dışında Kale arkası ve açık tirübündeki herkese teşekkürler.Ne yazık ki ben kapalıdaydım.En azından kale arkası tiribünlerini seyretme zevkine vardımda maç hakkında güzel birşeyler kaldı aklımda.

Ferhat Talan
11-05-2007, 13:36
'Bunun adı katliam'

Erciyes Başkanı Ziya Eren, "Final maçı oynanmadan kupayı Beşiktaş'a verselerdi. Sahada boşuna emek sarfetmeye gerek yok. Bir yerlerde abileriniz olsun yeter" dedi."

Evet yukarıdaki ifadeleri bende canlı olarak dinledim o başkanın kendisinden. Oysa bugünkü yazısında Nilay Yılmaz'ın da dediği gibi bir çok Beşiktaş'lı "Düşeceklerse de kupalarıyla düşsünler, ERciyes'te alsa olur" diye geçiriyordu içinden.

Bir de Erciyes başkanı şöyle konuştu ; Bir de şunu yaptılar bize; "Beşiktaş'lı taraftarlar tarafından 'Erciyes kümeye' " diye bağırıldı. Tabi bunu söylerken sinirli bir tarzda konuşuyor.

Neyse fazla uzatmaya gerek yok aslında. Dikkate alınacak bir adam olsaydı eğer şunları da söylemesi lazımdı; "Erciyes seyircisi 'Para şike işte Kartal işte'..!" diye bağırdıktan sonra Beşiktaş seyircisi 'Erciyes Kümeye' diye bağırmaya başladı.

"Beşiktaş ile uğraşmak" son günlerin yeni bedeva reklam taktiği olmaya başladı. Ne menem şeymiş be Beşiktaş'ı dillerine dolamak. Teknik adamın konuşmadı, futbolcun konuşmadı, iddia ettiğinin aksine medya hiç konuşmadı, bir uyanık sen çıktın öyle mi? Beşiktaş seyircisinin senin takımını dakikalarca alkışlamasını ve takdir etmesini neden söylemedin zoruna mı gitti Ziya bey..!

Tek söze sığarsın " Bir sen eksiktin Ziya Eren..!"

.

:eek: :eek: :eek:

bakya ...biz başka maçtamıydık , benim kafammı güzeldi ( hiç alkol almadım )

maç boyunca tartısmalı pozısyon hatırlamıyorum , taraftarımızdan erciyes kumeye diyede birşey duymadım , trubune cagırıldı alkışlandı ve en ufak bir tepkı mac boyunca olmadı , küfür de duymadım maç boyunca

demek ki başkan başka maçtaymış ya da ben sarhostum ...

Serenat Tutaklı
11-05-2007, 16:48
Ferhat,ben de başka maçtaydım sanırım.Yahu ne zaman Erciyes kümeye diye bağırdık biz,hadi onu da geçtim o kadar az sayıdaki Erciyes taraftarının bizim aleyhimizde söylediği tezahurat nasıl duyuldu?

Yok öyle bir şey Erciyes aleyhine bağırılmadı,küfür yoktu ki maçta. (maç bittikten sonra Bursa'nın anıldığı 1-2 dk hariç)Ne içiyorsunuz bize yahu hatırlamıyoruz sonra:)

Muhittin Saban
11-05-2007, 17:16
Ferhat ve Serenat,

Stad içinden duymamış olabilirsiniz ancak, Gökhan'ın eline çarpan bir pozisyon vardı hatta ceza sahası yayının içinde çarptı. İşte o pozisyondan sonra sanırım maç anlatılan bölüme yakın bir yerden(Onun için duymamış olabilirsiniz) " Para, şike işte Kartal işte" diye bağırıldı ve çok net olarak TV'den duyuldu. Hemen akabinde sanırım yine o bölgeye yakın bir yerden "Erciyes kümeye" karşılığı geldi.

Hatırlamak ile alakası yok siz duymamışsınız ya da aldığınız içecek her neyse o duymanıza engel olabilecek şekilde sizi bir hoş etmiş:-))

Şaka bir yana aynen dediğim gibi bağırıldı.

İzmir maç ekibine duyurulur...
.

Serenat Tutaklı
11-05-2007, 17:19
Organize yani toplu halde bir bağırma olmamıştır asla.Kaldı ki burdan öğreniyorum ben.Sizin dedikleriniz sonrası şu geliyor benim de aklıma sanırım mikrofona yakın yerde olan kapalı tribün sakinleri bunlar.10 kişi de bağırsa kalabalık havası yaratır.Maraton ve kale arkası tribünün haberi bile yoktur bu gelişmeden.Kapalı tribün bile komple hareket etmemiş demek ki.Çünkü etse ses olarak yıkılırdı.

Muhittin Saban
11-05-2007, 17:23
Valla Serenat dediğinde haklısın tabiki. Ancak bu "Erciyes kümeye" tezahuratını duyan o zatı-muhterem kendi seyircisinin söylediklerini duymamış olmasına ilgi çekmek istedim ve isyan ettim.

.

Berkant Tutaklı
11-05-2007, 17:26
Bizim önümüzdeki gurup erciyes kümeye diye tempo tuttu.İlgilenenlere duyrulur.Ben kapalı tirübündeydim.Muhittin abi doğru söylüyor.Ancak fazla uzun sürmedi.Erciyeslilerin söylediğini söylediğiniz tezahuratları ise duymadık.