Orijinalini görmek için tıklayınız : Emperyalist Doğan Grubunun esiri olmayalım
Erdal Karacelik
15-05-2007, 12:28
Ülkenin en değrerli kurumları, en değerli arsaları bir bir birilerine peşkeş çekilerek satıldı ve satılmaya devam ediyor.
Aynı durum Beşiktaş'ımızın kutsal değerleri Doğan Grubuna peşkeş çekiliyor. Nedeni mali kriz. Kapılar arkasında günü kurtarma çabası Beşiktaş'a birşey kazandırmaz ve gün gün bitirir. En büyük gelir kaynağı olan Beşiktaş markasının bu şekilde ve uzun yıllara dayalı anlaşmalar yaparak birilerine peşkeş çekemezsiniz. Belki gününüzü kurtaracaksınız ama yarınımızı karartmayın. Yaptığınız 8 yıllık anlaşma belki bugün (15 Mayıs) futbolcuların zorunlu ödemeliri için zorunlu kılmıştır ama ya kalan 7 yıl 364 gün!
Beşiktaş'a ait değerleri hakettiği şekilde pazarlamalı ve gelecek hep aydın olmalı.
Yönetim çok acil yanlışlardan dönmeli. Artık Beşiktaş'ın menfaatleri için çalışmalı.
YETTİ ARTIK!!!
Serdo Yeşil
15-05-2007, 12:39
Beşiktaş D-Smart’ta...
D-SMART, Beşiktaş’ın da Avrupa Kupası’nda oynayacağı karşılaşmaların yayın haklarını aldı.
Beşiktaş Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi Ön Eleme ve grup karşılaşmalarıyla yurt içinde ve yurt dışında oynayacağı tüm özel ve turnuva maçları da artık D-Smart'ta yayınlanacak.
D-Smart ile anlaşması devam eden Fenerbahçe'nin maçları önümüzdeki yıl da D-Smart ekranlarına gelirken Galatasaray'ın maçları dört,
Beşiktaş'ın karşılaşmaları ise ( 8 ) sekiz ( 8 ) yıl süreyle ( 8 ) D-Smart'ta olacak.
3 büyük kulübün Avrupa heyecanı 31 Temmuz tarihinde Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ile D-Smart'ta başlayacak. Türk takımlarına Avrupa maçlarında faturasız seyretmenin yolu D-Smart kutularına sahip olmaktan geçecek.
Onur Özgen
15-05-2007, 13:38
Ooofff offf! Off Beşiktaşım!!!
Sedat Güneş
15-05-2007, 13:58
Çok yazık. Doğan grubu'na dur denilmeli. 100 ytl etmeyen cihazları millete 300-350 ytl'ye satmaya çalışan bu gruba dur denilmelidir. Antlaşmayı 8 yıl yapmak da başka bir rezalet, yazıklar olsun.
Muhittin Saban
15-05-2007, 15:21
Çok yazık. Doğan grubu'na dur denilmeli. 100 ytl etmeyen cihazları millete 300-350 ytl'ye satmaya çalışan bu gruba dur denilmelidir. Antlaşmayı 8 yıl yapmak da başka bir rezalet, yazıklar olsun.
Dernekler yasasına ya da kulüp yönetmeliğine göre şu anki mevcut yönetim kendi iktidarının belirsizliğine rağmen uzun vadede kulüp ya da dernek adına anlaşmalara imza atabilir mi? BU hak onlara tanınmış yasal bir hakmıdır?
Şirketleşmiş ve kurumsallaşmış olmak bu uzun vade anlaşma hakkını verir mi?
Bilen var mı?...
8 Yıl......! Kurumsallaşma tüm organlara kurum bağlatır be..
Serdo Yeşil
15-05-2007, 15:27
Dernekler yasasına ya da kulüp yönetmeliğine göre şu anki mevcut yönetim kendi iktidarının belirsizliğine rağmen uzun vadede kulüp ya da dernek adına anlaşmalara imza atabilir mi? BU hak onlara tanınmış yasal bir hakmıdır?
Şirketleşmiş ve kurumsallaşmış olmak bu uzun vade anlaşma hakkını verir mi?
Bilen var mı?...
8 Yıl......! Kurumsallaşma tüm organlara kurum bağlatır be..
Fulyayı verdiler 25 yıllıgına bunun süresini neden ( 8 ) sene bukadar kısa vermişler yönetimde iyileşme var
Özgür Öge
15-05-2007, 16:23
8 yıl az olmuş.Sözleşme Cemal kulübü devralanıncaya kadar yapılsa daha iyi olurdu.Bir gruba bu kadar angaje olunuyorken,gelecekteki kaynaklarımız tüketiliyorken,mali genel kurullarda ,divan toplantılarında hangi önemli konular konuşulur çok merak ediyorum.
Emirhan Oğuz
15-05-2007, 18:15
Bunlar geçen hafta Galatasaray anlaşmasını büyük av borazanlarıyla duyurmuşlar, ancak akabinde GS yönetimi açıklama yapmış ve anlaşma sis bulutuna gömülmüştü. Takip edemedim. Bizim yönetimin anlaşmasını somut ele alıp bakmak lazım, doğru mu kuşkudayım.
Burhan Gümüş
16-05-2007, 14:54
Satın satın...
Bu banan 90 lı yıllardaki devlet kuruluşlarının özelleştirmesini anımsattı.O zaman da çok düşük fiyatlara bu kuruluşlar Doğan Gurubu gibi leş kargalarına satılıyordu.
Birileri değerlerine artı değerler ekliyorlar yine...
Yiyin için bu debdebe bu şaşaa sizin.
Erkan Özberk
16-05-2007, 19:57
Biz sadece Beşiktaş'ın esiriyiz, onlar paranın esiri
Can Durukan
16-05-2007, 22:27
bu başlığa yazıp yazmamak arasında gidip gelmelerdeyim açıldığından beri..çünkü konuyu bu mecraya taşıyıp ezber bozmak bir yana bunu ne niyetle yaptığımda sorgulanabilirdi..malum tanıyan var tanımayan var..
neyse ellerim pas tutmak üzereydi zaten kısa bi girişgah yapıvereyim hali hazırda konunuza..
aydın doğan ın kim olduğu,neye hizmet ettiği vs vs bunlar uzun uzadıya tartışılabilir..ve kendimizi "iyi" olanların safında konumlandırırsak ki öyle de olmalı,doğan denilen kişi ve onun sahibi olduğu dev şirketler "kötü" olan karşı tarafta yer alıyor..bu konuda hemfikiriz..ancak; mesele aydın doğan,turgay ciner veyahut tmsf meselesi değildir..şimdi beşiktaşımızın yayın haklarını alan şirketin iğdiş edilmesi ve buna bir ses çıkarılması güzel de burada asıl karşı durulması gereken sistemin kendi işleyişi ve bu işleyişi zihinlerinde doğru gören bunu bir atılım,bir yenilik sanan beyinlerin beşiktaşımızın başından uzaklaştırılması olmalıdır kanımca..yani top yekün bir red,bir karşı duruş refleksi yaratılmalıdır..camiada son zamanlarda peydahlanan öfkenin bu öfke ile birlikte açığa çıkması muhtemel bir gücün bu şekilde parça pincik edilmiş hali yarar sağlamaktan öte zarar getirir..misal ben de şimdi mabedde ki zaman reklamları için bir başlık açsam bir başka arkadaş ta colaturka için bir başlık açsa..açsa da açsa..
neyse velhasıl demek istedğim şudur ki;beşiktaş ı bu şekilde doğru yönettiğini sanan adamlara ne istenildği açık bir şekilde anlatılmalıdır..sabah gazetesine sadece "ölüm stadı" başlığından dolayı -kıl olan- bir kişinin aynı çiğ nedenle doğan grubuna karşı durması benim açımdan sadece gülümsenebilecek bir ayrıntıdır..pek belli ki bir kaç ılımlı başlıkla yelkenlerin suya ineceği naylon bir savaş olurdu bu..ama insanlara neyin ne olduğunu bu pis kirli çarkın nasıl döndüğünü anlatma gayreti içinde olursak top yekün bu beşiktaşımızın başında duran bol şirketli rezillerden kurtulmak zorunluluğunu anlatırsak daha kestirme bir yol olacağı kanaatindeyim..
ankaraspor maçında biriken öfkenin sahaya,polise ya da birbirimize değil de gecikmii bile olsa yönetime dönmesi bir çok karşı olduğumuz bu küçük ayrıntıları da götürür zaten..yani sen bu adamların icraatlerine tek tek karşı çıkmak yerine toptan bu zihniyete,bu adamlara karşı çıkarsan ve olur da bu adamlar giderse..bitti zaten..smart tv de gitti..cola turka da..ve daha ne olursa da..belki ha diye gitmeyecek anlaşmalar yapıldı belki imzalar bila atıldı..ama enazından yeni rezilliklerin,yeni satışların eşğinden dönmüş olacağız..her gün biraz daha karanlığa gömülmek yerine biraz daha aydınlığa çıkacağzı..
bugün kendi adıma bilsem ki colaturka 2 sezon sonra beşiktaş ile olan her trülü anlaşmasını fesh edecek seneye akatlardan kombine alırım..her maçına da giderim koşa koşa..takımıma sahip çıkar hem de colaturkaya en ahlaka mugayyirinden bir el sallarım!.aynı şekilde d-smart ta öyle..ki ismi bana desttirgit! dusturunu hatırlatır ki özür dilerim seviyesizliğim için..
dediğim gibi karşı durulması gereken tek tek icraatleri değil bu kafaların kendisidir.komple bu yönetim ve türevleridir..sahip çıkılması gereken sebalardır baba hakkı lardır..
düşünün görülmesi gereken sezonluk stad gelirleri,yeni yıldızlar değil eskide kalmaya yüz tutmuş geleneklerdir..beşiktaşlılıktır..kupalar şampiyonluklar vs ler değil..
Anıl Tanrıyar
16-05-2007, 22:36
divan kurulunda ne konuşuluyor merak ediyorum doğrusu...
Huseyin Kurt
16-05-2007, 23:38
babasının kulübünü yönetir gibi yönetiyo .. 8 yıllık anlaşma ne demek oluyoo.. artık nerden para kazanacaklarını şaşırdılar.. bunlar yakında takımın adınada bi ek getirirlerse şaşırmam valla...
Muhittin Saban
18-05-2007, 12:10
Aydın Doğan ve tayfası Erdoğan'ı kollar ve şak şaklar. Tüm organlarında iktidarın sorunsuz çalışması için yol açar. Dikkat edin Radikal gibi bir gazete bile çizgi problemi yaşıyor. Çalışanlar memnun değil maruz kaldıkları müdaheleden ama ne yapacaksın tekelleşmiş bir sektörde öyle kolay iş bulmak kimin haddine. Bir telefonla adamın işini bitiriyorlar kapıları kapatıyorlar. Doğan gurubundan işten çıkarılan biri benim zamanımda hiç bir Doğan gurubuna bağlı şirkette işe alınmıyordu. Anlayacağınız resmen fişleniyordu!
Ne diyordum? Evet; İsmail Er Aydın Doğan'ın gazetesinde çalışır(ne için bilinmez)Aydın Doğan Tayyip Erdoğan'a yol verir, Tayyip Erdoğan Aziz Yıldırım'a yol verir, Aziz Yıldırım ortalığın anasını beller! Ortalık karışır, kimileri Şerefsiz olur kimileri Hırsız olur bazı hakemlerin kokartı alınıp başka bir eylem için kullanılacağı ifade edilir sonra da bu ortamda şampiyon olunur ve gurur duyulunur!
Aydın Doğan'ın gazetesinde bir röportaj; Ertuğrul Özkök( Patron delisi) ile Başbakan Tayyip Erdoğan konuşuyor.
Kısaca röportajdan;
"BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın, F.Bahçe’nin şampiyonluğuyla ilgili olarak Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’e yaptığı açıklama, futbol camiasına bomba gibi düştü. Özkök’ün “Bu yıl şampiyonluk biraz zor oldu” şeklindeki sözlerine Başbakan Erdoğan’ın verdiği “Bu federasyonla başka ne olabilir” yanıtı üzerine Futbol Federasyonu dün İcra Kurulu’nu toplayıp konuyu masaya yatırdı."
Bir ülkenin Başbakanı bunu söyleyebiliyorsa artık futbol konuşmanın manası-ehemmiyeti kalmıyor demektir. Buradan çıkan şu; "Fener hiç bir zaman şampiyonluk için zorlanmaz ancak dış mihraklar önlerini keserse zorlanır!"
İkinci çıkan ise; yönettiği bir ülkenin bir kurumu için böyle bir değerlendirme yapabilmesi çok düşündürücü. Demek ki Ulusoy'dan bu da korkuyor!
Saçma bir dilek; Keşke Ulusoy, Uzan ile elele tutuşsada seçimlerde Tayyip'in karşısına dikilseler. Bizde bu komediyi keyifle izlesek. Amma makara olur ha...
Koyucan bunları bir odaya aç ve susuz kalmayacaklar her istediklerini yiyecekler ama bir tek kamerasız bırakacaksın. 3 gün sonra kol kola dışarı çıkmazlarsa benim adım da Muhittin değil....!
Erdem Gazi
18-05-2007, 18:58
artık tek seçenek kaldı
DEVRİM
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.