Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor-Beşiktaş 25/05/2007 3-0
İhtiyar Heyeti
21-05-2007, 22:34
Beşiktaş'ımızın son maçı...
Son düdüğün çalması ile
"Sensiz geçen günlerin..." diyeceğimiz maçtır...
Haydi Beşiktaşım!
Anıl Tanrıyar
21-05-2007, 22:42
ohh be bitsin artık şu sezon önümüze bakalım...
Şenel Kızıldaş
22-05-2007, 02:08
bitmesin bu sezon ya az önce dışardaydım semtte sezon bitince biz napıcaz bunu konuşuyoduk... :( hakatten napıcaz?
Emre Yildirim
22-05-2007, 02:34
ne yapacaz? gelecek sezonu bekliyecez tabi......
Fikret Arul
22-05-2007, 02:56
Öyle böyle geçti bir sezon daha..
Uzattık uzatacağımız kadar ümitlerimizi, umutlarımızı..
90'da İbo ile ulan dedik.. Mabedde havlu attık, Red Kit de Dört Nala terketti..
Neydi, ne olacaktı, ne oldu.. Şu takım; hani Dedikleri genç daha uzun yolu olan..
Şampiyonlar Ligine seneye Seribaşı girecek ilk ön elemede..
Demez miydik Budur ulan ilk yarı sonunda olsaydık şimdi?
Varsa Önümüzde O yollar, son haftasında ligin, Kayseriye giden Tarafı da feda olsun sana Beşiktaşım, Geleceğiz imkanımız olursa peşinden yine..
Sonrasında Çekileceğiz..
Zor dönem Aşığın için... Ama o gün gelecek Eski Açık ardından doğacak güneş yeniden, İki direk arasından haykıracağız buluştuğumuzda;
Sensiz Geçen Günlerin..
Erkan Özberk
22-05-2007, 12:02
Çünkü ayrılık da sevdaya dahil
çünkü ayrılanlar hâlâ sevgili
Safa Şenyıldız
22-05-2007, 12:06
Daha Tekerlekli Sandalye Takımımız var ayrı bırakmıyo bizi BEŞİKTAŞ'ımızdan sağolsunlar.
Özgür Algül
22-05-2007, 19:50
evet geldik bir ligin daha sonuna yayında emeği geçen şenel ve saz arkadaşları cumali ve fikorettiye teşekkürü bir borç biliyorum ve bide on milyon borcum var unda biliyorum Seneye lig açılsın hallederizzz bu arada kombineler satışa çıktığında ben ve arkadaşlarım var mahalleden onlarla alıcaz yani seneye benden kurtulamayacaksınız hehehehe Numaralının yeni ismi gazetelerde gaçiyor bile cumali taraftar şimdiden onu bağrına basmış durumda neyse kendinize iyi bakın işe geç kaldım işe gidicem astalavista....
Emirhan Oğuz
22-05-2007, 19:57
Varsa önümüzde o yollar......
..
Yok... Avatara ve imzaya dikiz plizz :p
Hande Eroğlu
22-05-2007, 20:08
alışmıştım hafta sonları istanbula gelebılmek için iş yerımle ve ailemle savaşmaya alışmıştım çok az bıle olsa sızınle beraber olup stada beraber yurumeye şimdi buralar bana çok sıkıcı gelecek
Devrim Kahraman
24-05-2007, 14:54
off ya gidemeyeceğim.. keşke bu haftadan sonra işe başlasaydım
Can Durukan
24-05-2007, 22:36
maçı beraber izleyecek myiz? hala bi organizasyon yok ta..sorayım dedim..
tophane de serin bi yaz akşamında elma çayı nargile ve beşiktaş triosunu öneriyorum..keyifli keyifli hafif hafif..
Ümit Kurt
25-05-2007, 08:52
evet ya son maçımızı beraber izleyelim güzel olur...
Deniz Özdemir
25-05-2007, 09:12
evet ya öyle yada böyle bir sezonu daha bitirdik.güzel umutlarla başladığımız lig yolculuğu bizim için kötü bitti.artık yeni sezonu düşüneceğiz.gerçekten ayrılık zor olacak off off.turkcell süper lig hiiç bitmesin:)
Fikret Arul
25-05-2007, 12:16
18.30 Gibi kazanbidinde bulusup Ufak ufak tophaneye yol alalım derim..
Gelmek isteyen kazandbine gelir..
:)
Kemal Kara
25-05-2007, 21:03
evet büyük teknik direktörümüz futbolcudan anlayan dahiyane yetenek avcısı tayfur havutçu:yılın transferini keşfetti:ali güneş.tigananın gidişinden birilerinin payı varsa bunların arasına tayfuru ve ali gültikenide katıyorum ben.tigana ali güneşi sadece disiplinsiz davranışları yüzünden değil yeteneksiz olduğu için hep takımdan uzak tuttu.bunu ispatlayan davranışıda ibrahim akın ile ne kadar sorun yaşarsa yaşasın ondan hep övgüyle bahsetti ve azda olsa şans tanıdı.
ama tayfur ve ali beyler tigananın gidişinden sonraki ilk maçta ali güneşi sonradan bugünkü kayseri maçındada ilk onbirde sahaya sürerek tigana ya ve misyonuna karşı terbiyesizlik yapmışlardır.
ben bugünkü kayseri maçını 2007 2008 sezonunun bir hazırlık maçı olarak görmek isterken onlar bizim karşımıza ali güneşi sundular..ve dedilerki bu adam seneyede burada olacak tigana efendi sen gittin ama ali güneş kaldı ve kalacak
çünkü sen bir futbolcunun en iyi yönünün sahada topa vurmadan önce saçlarını taraması gerektiğini bilmeyecek kadar cahildin dediler..
ali güneşin beşiktaşta oynamasını kınıyorum
lanet olsun
Kemal Kara
25-05-2007, 21:59
maçın ikinci yarısında oyundan alınan futbolcu aydın karabulut.umudumuz ali güneş sahada.
bu maçta daha önce düşündüğüm ama hadi canım sende dediğim herşey in aslında gerçek olması beni çok üzdü
sinan kaloğlunu beşiktaştan gönderip gençlerbirliğinin 5 dakikalık futbolcusu veyseli tutan zihniyet hala işbaşında.
Serenat Tutaklı
25-05-2007, 22:50
Maç öncesi Sanlı diyor ki: "Tigana'nın gidişi ile Beşiktaş kendini buldu"Ehh be Tigana kadar taş düşsün başınıza,hakikaten düşsün ama.Bu kadar ahlaksızlık,cahillik olamaz.
Kemal abi de değinmiş.Ali Güneş oynuyor 2 haftadır.Haftalardır oynamayan,disipilinsiz olduğu için kadro dışı bırakılan bir oyuncu.Kemal abi, Tayfur ve Ali Gültiken hakkındaki görüşlerine ben de katılıyorum.
Çok da iyi günler beklemiyor bizi,öyle hissediyorum.
Burak Sığırcı
25-05-2007, 23:03
geçen hafta maç sonrasında da söyledim; ali güneş'i oyuna sokmak kepazeliktir. kayseri maçında da ilk on birde çıkarmış. bu birilerine yaranma çabasıdır.
tayfur böylece kapasitesini ve tıynetini belli etmiştir.
hakikaten iyi günler beklemiyor bizi...
Anıl Tanrıyar
26-05-2007, 00:09
tigana ali güneşi sadece disiplinsiz davranışları yüzünden değil yeteneksiz olduğu için hep takımdan uzak tuttu.bunu ispatlayan davranışıda ibrahim akın ile ne kadar sorun yaşarsa yaşasın ondan hep övgüyle bahsetti ve azda olsa şans tanıdı.
ama tayfur ve ali beyler tigananın gidişinden sonraki ilk maçta ali güneşi sonradan bugünkü kayseri maçındada ilk onbirde sahaya sürerek tigana ya ve misyonuna karşı terbiyesizlik yapmışlardır.
Ali güneşe yeteneksiz denmiş gülüyorum sadece ne yeteneksiz adamı ali yıllarca almanyada oynamıs yıldızı parlamış 4 sene fenerde oynamıs besıktasa gelmıs...her teknık adama gore futbolcuya bakış acısı degısır..tıgana begenmez ali gültigen ve tayfur begenır.tıganaya neden ayıp yapsınlar yada misyonuna karşı? tıgana begenmez tayfur begenır! olay bu kadar basıt kımse kımsenın mısyonuna terbıyesızlık yapmamıstır,ayrıca tıgana begenmedı dıye alı guneşi neden affetmesınler tıgana kİm beşiktaştaki yeri ne HİÇBİŞE! inadına beşiktaşın çocukları haydi ALİ GÜLTİGEN HAYDİ TAYFUR HAVUTÇU...
Serenat Tutaklı
26-05-2007, 00:19
Yıllarca Almanya'da oynayıp,ardından Fb'de oynaması onu büyük ya da iyi topçu mu yapıyor?Ki kaldı ki Ali iyi veya kötü topçu olması yüzünden değil disiplinsiz tavırlar içinde olduğu için kadro dışı kaldı.Şu elma-armut muhasebesini iyi yapalım.
Ve ben de şuna gülüyorum sevgili Anıl.Tigana kim lafına.Tigana,Beşiktaş kulübünü gerçek sorunları ile yüzleştiren şahıs.Senin Beşiktaş'ın çocukları dediğin insanların yapamadıklarını yapan kişi.Şu Beşiktaş'a ait olma kavramı bu formayı giymekle alakalı değil.Önce bunu anlayalım!
Birkan Bürüngüz
26-05-2007, 00:25
Almanya futbolun beşiği dünya futbolcu üretme merkezi olmuş birden bizim haberimiz yokmuş. Almanyadan Türkiyeye gelen gurbetçi topçulara bakalım kaçı tutunabilmiş Türkiye liginde.
Tigananın işine demek ki sadece yöneticiler değil ekibi de zaman zaman karışmış. Tiganada çıkışlarında haklıymış. Tigana gider gitmez dediğim dedik çaldığım düdük hareketleriyle kamoyuna birşeyler ispatlama peşine düşmüş Tayfurla Ali ama skora bakarsak sonuç ortada. Eğer daha haftalar devam etseydi Tayfurla Ali Tigananın mirasını yemeye devam ediceklerdi hiç değilse buna saygı göstermelilerdir. Eğer Beşiktaşa katkıda bulunmak istiyorlarsa gençlerle çıksalardı maça bana Ali Güneşi değil genç oyuncuları kazandırın. Bu yüzden Tigana hiçbir şey değil, bu takıma gençleri bile kazandırdığı için futbolculara yeni mevkiler kazandırdığı için Serdar Kurtuluş şu an Milli Takıma seçtirdiği için bile gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörlerdendir.
Mustafa Ozyurt
26-05-2007, 00:34
Tigana kim mi?
Tigana benim gözümde Beşiktaş'ta Seba'dan sonra '' Beşiktaşlı Duruşunu '' göstermiş yegane kişilerden biridir.
Tayfur Havutçu ve Büyük Ali neyi kanıtlamaya çalışıyor ya da kimlerin gözüne girmeye çalışıyor bilmiyorum.
Bu Ali Güneş olayını anlamam mümkün değil.
Serdar, Fahri, Toraman antreman kaçırmasın, sen git disiplinsiz davranışları yüzünden kadro dışı bırakılan Ali Güneş'i Tigana'dan sonra kadroya al ilk 11'e koy.
Amaç ne?
Bu Ali Güneş 3 senedir Beşiktaş'ta.
Ne yapmış?
Ne katmış?
Hadi Tigana işi bilmiyor, Del Bosque zamanını da hatırlayın Rıza Hoca zamanını da.
Hep istikrarsız, hep yalandan performans.
Tayfur ve Büyük Ali umarım bir an önce kendilerine gelirler.
Yazık edecekler kalbimizdeki yerlerine.
Popülizmle hiçbir yere gelemezler, anlamaları lazım.
Erkan Özberk
26-05-2007, 00:37
Başaramadıkça, beceremedikçe her mevzu Tigana'ya gelecekdir. Bu tartışmalara kendi adıma seviniyorum, çünkü "İnadına Tigana" sloganımızın sadece basit bir slogan olmadığı anlaşılacak. Tabi anlayana...
Anıl Tanrıyar
26-05-2007, 00:37
tigana ali güneşi sadece disiplinsiz davranışları yüzünden değil yeteneksiz olduğu için hep takımdan uzak tuttu
Ki kaldı ki Ali iyi veya kötü topçu olması yüzünden değil disiplinsiz tavırlar içinde olduğu için kadro dışı kaldı.Şu elma-armut muhasebesini iyi yapalım.
ben yukarda ki yazıya göre yorum yaptım serenat abla elma armutu iyi görmek lazımmış demek ki evet ayrıca iyi topçu olmasa ne işi var beşiktaşta fenerde almanyada frıburgda da yıldızı parlamazdı tüm almanya güneş çocuk demezdi!!!!!! almanya tabi ki futbolun beşiklerinden biri ve futbolcu üretme merkezi senin haberin gerçekten yokmuş türkiyenin dışına çıkalım biraz derim bende sana birkan abi tüm dünya liglerinde onlarca alman futbolcu var olmasa bile almanya futbolun beşiği ve futbolcu üretme merkezi!! bilgilenelim...
Can Durukan
26-05-2007, 00:39
en azından sezon başından beri hepimizin umudu gözbebeği olan paftaki çocukları dururken,aydın bile o hırsına rağmen 45 dk şans buluyorsa..artık kaşar olmuş ali güneş hala kadroya girebiliyorsa o pırıl pırıl çocuklar dururken bu tartışılabilir..ama bunun sonu tayfur un niyetinin kötü olduğuna kadar gider mi..bence hayır.
Can Durukan
26-05-2007, 00:39
bu arada zaman ayırıp tophaneye gelen tüm arkadaşlara teşekkürler..keyifliydi..enazından nargile güzeldi..:)
Cihan Güngör
26-05-2007, 00:44
"Güneş Çocuk" lakabı hangi sene takılmış? Kleberson da 2002'de Brezilya'nın en iyi genç futbolcusuydu...
*
Tigana kimki, Del Bosque de kim, Scala da kimmiş?
*
Kayserispor'un ilk iki golü çok güzelmiş.
Anıl Tanrıyar
26-05-2007, 00:46
"Güneş Çocuk" lakabı hangi sene takılmış? Kleberson da 2002'de Brezilya'nın en iyi genç futbolcusuydu...
yazdıgımı tamamıyla ele alırsan cevabını zaten kendın bulcaksın...kotu futbolcu olmadıgını yeteneksız olmadıgını almanyada fenerde besıktasta oynayan bı futbolcunun ıyı topcu oldugunu soyledım zaman belırtmedım!
Serenat Tutaklı
26-05-2007, 00:47
Anıl sen hala yanlış muhasebe yapıyorsun.Alıntı yapıyorsun ancak alıntılardan biri bana ait.Yani kalkıp bu alıntıları yapıp,Serenat diye sunmanbu muhasebede bir hata payı olduğunu gösterir.Benim yazdıklarım ortadadır.Olayı da salt Almanya budurdan çıkarıp,Ali Güneş odaklı olduğunu unutmayalım Anıl.(üstelik son yıllarda futbolun beşiği olma ünvanından uzaktadır Almanya)
Haftalardır oynamayan ve yokluğu eksiklik hissettirmeyen bir topçunun birden 11'de oynamasını eleştiriyoruz.Son maç artık.Kaybedecek bir şey yok gözüyle bakıldığı o kadar belli ki heyetimiz tarafından.Beşiktaşız biz unutulmuş zaten.Kalede genç Erdem,solda Aydın olunca insan umutlanmıyor değil.Serdarımız uzun süredir olduğu için saymıyorum.Ancak bu güzelliğin içinde diğeriini görünce şaşıyor insan.Kalk bir de oyundan Aydın'ı al:)
Ha güneş buysa eğer bu arada ben ay'ı tercih ediyorum;)
Birkan Bürüngüz
26-05-2007, 00:48
Dünyadaki bütün liglerin en iyi forvetleri alman ya da o güzelim ara paslarını atanlar panzerler o panter kaleciler alman. Zaten Almanya Dünya Kupasını da kazandı. Neyse burası bunu tartışma yeri değil Anıl. Herkesin bilgisi vardır her konuda. Ben sana git bilgilen demiyeceğim ama kendi yorumların vardır seni onlarla başbaşa bırakabilirim mesela.
Anıl Tanrıyar
26-05-2007, 00:49
futbolcuya yer açarak tayfur hoca onu takıma gerı kazandırmak ıstemıstır kesınlıkle bıseler goruyo kı onda bunu yaptılar yoksa neden yapsınlar alı gunesten demek kı beklentılerı var hanı son mac artık oynatalımda takıma kazandırabılelım dusuncesı ıcındedırler art nıyet yoktur zaten terbıyesızlık ortada yok!
Anıl Tanrıyar
26-05-2007, 00:54
Dünyadaki bütün liglerin en iyi forvetleri alman ya da o güzelim ara paslarını atanlar panzerler o panter kaleciler alman. Zaten Almanya Dünya Kupasını da kazandı. Neyse burası bunu tartışma yeri değil Anıl. Herkesin bilgisi vardır her konuda. Ben sana git bilgilen demiyeceğim ama kendi yorumların vardır seni onlarla başbaşa bırakabilirim mesela.
evet çok iyi forvetler var almanyada en genc ve en ıyı kalecıler 22-23 yaş ortalaması ıle lıgde oynuyorlar muthıs ara paslarını da atan almanlar cok var 10 tane sayarım bı çırpıda...konuyu cok fazla dagıttık dunya kupasını alsalardı cok ıyı mı olcaklardı yanı:D turkıye hıc bıse o zaman saydıklarının hıc bırı turkıyede yok...neyse yorumlar gusel ama konu dagıldı...
Eren Cemaloğlu
26-05-2007, 15:06
tigana burdayken yaptığı tercihlerini eleştiriyoduk şimdi ise tigananın yaptığı tercihleri yapmayıp daha değişik bir kadro kuran tayfura laf ediyoruz.tigananın mirasını devam ettirmeli diyoruz.bu ne çelişkidir???
Birol Arslan
26-05-2007, 15:24
Gene umutlar seneye kaldı...
Birkan Bürüngüz
26-05-2007, 15:37
tigana burdayken yaptığı tercihlerini eleştiriyoduk şimdi ise tigananın yaptığı tercihleri yapmayıp daha değişik bir kadro kuran tayfura laf ediyoruz.tigananın mirasını devam ettirmeli diyoruz.bu ne çelişkidir???
Bizim eleştirdiğimiz tayfurun taktiği değil oyuncu seçimleri. Dikkatli okursan görürsün bunu. Tayfurun böyle bir zamanda gereksiz hareketler içine girmesi ve devam eden birşeyi bir anda baltalaması gençlerin önünü kapatıp aliden medet umması.
Anıl Tanrıyar
26-05-2007, 18:00
Bizim eleştirdiğimiz tayfurun taktiği değil oyuncu seçimleri. Dikkatli okursan görürsün bunu. Tayfurun böyle bir zamanda gereksiz hareketler içine girmesi ve devam eden birşeyi bir anda baltalaması gençlerin önünü kapatıp aliden medet umması.
oyuncu seçimleride taktiğin bir parçasıdır...
Kemal Agül
26-05-2007, 22:39
sezon bitmiş neyin muhasebesini yapıyorsunuz anlamadım tayfur almış aydını 45 dakikada olsa oynatmış burda tayfuru kesinlikle savunmak için söylemiyorum ama kimse dememiş herkes biliyor pafın en iyisi aydın ve emre neden bütün sezon boyunca oynatılmadı diye ayrıca bırakın tayfuru tigana geldiğinden beri kaç maçta yaptığı oyuncu değişikliği doğruydu onuda bırakın fener maçından önce beşiktaştan ayrılacağını söylemessi ne kadar etikti onuda bırakın hangi maçtı hatırlamıyorum puan kaybetmişiz başka konulardan bahsetmesimi etikti ve inanamıyorum sebadan sonra tiganamı Beşiktaşın duruşunu yansıtmış pes tigana ne rızanın nede büyük alinin Beşiktaşlılığında tırnağı olur
Anıl Tanrıyar
27-05-2007, 10:55
tamamıyla katılıyorum kemal abi
Serenat Tutaklı
27-05-2007, 13:45
Muhasebe yapmamız için sezonun bitmiş,başlamış yahut ortası olması neyi değiştirir ki?Sezon bitti diye konuşmayalım mı?Eğer ki konu etiklikse konu Tigana'nın bunu açıkladığı zaman dlimi değil,o zaman dilimine mahkum ettiren unsurlardır.
Tırnak meselesi de değişir herkes göre!
Ve sevgili Anıl kardeşim laf sokarak ya da çalışarak,sağlıklı bir bilgi alışverişi ortamı olmaz;)
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.