PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Kez Olacak

Özer Özçetin
28-01-2007, 21:58
Sadece Vestel maçındaki oyuna ve skora takılmıyorum,evet takım süperdi,sadece gollerde değil gol pozisyonları oyuna hakimiyet,güçlü bir rakibe rağmen sahada ne istediğini bilen bir Beşiktaş.Maçtan önce 1998 deki fener maçını izledim 3-2 spn dakika Şifoyla kazandığımız maç aynı enstantaneler vardı bugün.Ve kimsenin beğenmediği yeni yönetim,unutmayın orada artık Hakan var,her adımdan haberdar olacak her yanlışta müdahale decek Suadiye Hakan.Nihayet tribünden biri var yönetimde,öyle laf ola beri gele biri değil,sabahlamaların kahramanlarından,sabahlamalardan arkadaşım yoldaşım hHakan.
Bu kez olacak gibi görünüyor,Demirören ikinci isabetli işi yaptı birincisi Tiganayla devam ikincisi Suadiye Hakan.

Eren Tuncer
28-01-2007, 22:18
Bence bu takımın iyi oynamasınnı tek yolu yerden ve hızlı oynamak.Golleri attıgımız ve iyi oynadıgımız zamana dikkat edin hep yerden oynadık 2. yarı uzun toplar isi biraz bozdu ama daha iyi olacagız

Can Durukan
28-01-2007, 22:27
bu performansın devamlılığı konusunda kaygılarım var..çünkü beşiktaş son birkaç yıldır dalgalı bir formda seyrediyor malum..ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor..ama bugün sahadaki beşiktaş ne yaptığını bilen bir havadaydı..göze hoş gelen bir futbol ve 3 güzel gol..umut vericiydi..hep böyle sürerse ve bu özgüven giderek büyürse uefa dan elenmiş olmamıza üzülmekle beraber lig için !!!et ciddi bir umudum var..kupa cepte zaten..manisa dan sonra yüksek olasıklı bir fener eşleşmesi bizi kupaya götürür..

Mustafa Ozyurt
28-01-2007, 23:55
Takımdan umutlu olduğum kadar yeni yönetime olan umudum da fazlalaştı.
Neden derseniz? Yeni yöneticileri tanıdıkça hepsinin profesyonel olduğunu anladım ve bence başkan iyi ve dinamik bir ekip kurmuş.

Güzel günler gelecek inşallah.

Kamil Demir
29-01-2007, 15:24
Insallah Özer abi artik sadece futbolla ilgilenicem ben muhalefetlige secim le beraber son verdim.

H.Deniz Budak
29-01-2007, 18:34
inancım bir kat daha fazla artık.özer abi umarım her şey düşlediğimiz gibi olur.buna çok inanıyorum.çünkü tribünün sesi artık onlarla.ve doğru olan ne varsa bize eskisi kadar uzak olmıycak.

Cem Ozel
30-01-2007, 01:24
Bende bu takımdan umutluyum. Bu sene tek eğlence fener olmasın.. Şampiyonluğu bu senede kutlayalım. Işık var.

Demir Han
30-01-2007, 15:21
Bence biraz zor
Orta sahası basan ve kalabalık iyi pas yağpan bir takım bizim orta sahayı geçer ve defansı dümdüz eder...hezimet de olabilir 3 yiyen biz de olabiliriz
Şiddetle göbek defansa adam Gökhan ve Koray bana hiç güven vermiyor

Erkan Özberk
30-01-2007, 17:37
koray çok fazla kademe hatası yapmaya başladı. gökhan onun açıklarını kapatayım derken defans daha darma duman oluyor

Demir Han
30-01-2007, 20:29
Ben Gökhan'ın da Koray'ında defansta çok basaralı olabildiklerine inanmıyorum
Özellikle Gökhan çok hata yapıyor ikinci bir hareketi yapamadığı çok oluyor ve oyuna yüreğini koyarken düşünme yetisini kaybediyor.Gel de Ronaldo Zago yu arama

Gökhan Gürses
30-01-2007, 21:22
tur!!! demir bugünkü yazısında takımın birbirine destek olduğundan bahsetmiş ama tek kelime tigana lafı yok. bazılarının zoruna gidiyor tigana ile bu takımın başarılı olmasi. 2 sene sonra ki yazılarında biz demiştik inadına tigana diye yazarlarsa şaşırmam doğrusu.

Kamil Demir
31-01-2007, 14:28
Bizim takimin defansi rezalettir bunda cogumuz hemfikiriz zaten :D Bizim rezalet defansin hata yapmamasinin tek aciklamasi rakibin zayifligidir. Vestel maci güzeldi ancak ölcü olamaz.

Özgür Ergün
31-01-2007, 22:32
Özer abi diyorsa inanmak lazım.. bunca yılın biriktirdikler ile bize yol gösteriyor ki bugün oynanan maç bunu tekrar kanıtlamıştır.

Asıl şimdi haykırmak lazım GELİYORUZZZZZ

Bu takım böyle oynasın yönetim Beşiktaşı yönettiğini unutmasın taraftar kendini bilsin gerisi çok kolay.

Yürürüz ve hiçkimse bizi engelleyemez...!

Fikret Arul
01-02-2007, 01:22
Oyunun her alanında Pres, Rakibe dönük hızlı Hücumlar, İsabetli paslar..
Bol Şut, Bol Pozisyon, Az Açık..
Buydu Beklediğimiz..
Şimdi Azıcık daha sabır... Önemli Olan Güvenin yerleşmesi.. Gerisi gelir zaten..

Gürhan Oğuz
02-02-2007, 09:53
88-89 sezonunda gordonun geldiğindede aynı teraneleri yazmıştı basın bu soğuk, kendini beğenmiş ingilizden bir şey olmaz diye
daha sonraları bu ingilizn taktiğini sokataki simitçi biliyor dediler ama ne hikmetse o simitçilerin bildiği taktiği alt edecek birileri çıkamad ve türk futbo tarihine bir yenilmez ARMADA hediye etti o kibirli ingiliz
şimdi aynı yazarların kardeşleri TİGANA'ya yazıyorlar
yazsınlar, elbetteki yazacaklarda onlarda biliyorlarki YENİLMEZ BİR ARMADA DAHA geliyor
kara afrikalı kara çocuk inandı ve kazandı
ve ona inanan bizleri güzel günler bekliyor hazırlayın bayraklarınızı
o gün yakındır
-------------

gökyüzü kartalındır

Umut Tutun
02-02-2007, 10:15
vestel maçının ölçü olmaması gerektiği konusunda Kamil ile hemfikirim.

sıradan deplasman dediğimiz maçlardaki ezber belirler asıl gidişatı.
kazanmak da ezber işi gibidir çünkü...aslında herşeyi ile özel bir süreç oldu vestel maçları: rakibin tarzı, iki maç olması, sezon ilk maçı, bizim sakatların düzelmesi vb..

asıl böyle bir dönemde, büyük ailemiz risk yaratıyor gibi yine:

gerçekliği tam sindiremeyip yaratılan her tür büyük beklenti, sonra yine büyük düşkırıklıklarına kapı açmasın...duygusal dalgaların altında çok debelenildi çünkü...

oysa biz, gerçekliğin göbeğinden , tam merkezinden hareketle umutluyuz...salt iki maç iyi geçti diye değil...gerçekten bir seri olmayabilir bunun devamı...ama inanç devam edecek...salt hocaya bağlı da değil bu; oyuncularımıza, diğer teknik ekibe , büyük ailemize...yani geleneğe...

hocaya "geleceğin takımı" hedefi koyup, memlekete " avrupa finali " hedefi göstermek nasıl çok şeyin temelinde yatan hata ise, yine inancı geçici süreçlere endekslemek o derece hata olur...

Özer abinin dediği gibi, olacak...son sonuçlar bunu kamçılayacak, ama yine de tek gösterge onlar olmayacak.en azından gelecek denilen o kadar kısa birşey değil, bunu biliyoruz.

zaferler ezberimiz olsun....

Demir Han
02-02-2007, 14:40
Merhaba Gökhan,
Yazını göremedim ...
Tabiki inadına Tigana....

Ben şu konuda Tigana'ya hak veriyorum.Türk futbolcusu ne yazık ki inişli çıkışlı ve profesyonel değil yürü koçum bastır aslanım mantığında Tigana bunu kabullenmekte çok zorlandı ve kabullenmedi de Akın gibi Güleç gibi adamlar aldı kızağa.Gençler için en iyi örnek Bobo'dur Serdar'dır.Konuşma çok çalış takımın için oyna kendine iyi bak....

Tigana bunları söylerken ona onu anlamayanların acımasız eleştrilerinden dolayı acıyordum.Aslında doğruları söyleyen adam gibi bir adam O.

Beşiktaş değerlerine uygun biri...
İnadına ve bilerek Tigana

Ali Erken
03-02-2007, 15:32
Lafla peynir gemisi yürümüyor, kim çok çalışırsa o başarılı olur. Herşeyin başı çalışmak, sonra çalışmanı icraata geçirmek.
Maharet genç oyuncuları kadroya toplamakta değil, onları geliştirebilmekte. Ve elindeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirebilmek...Ergün Pempe gs'den yollanırken nerelere geldi. (Kleberson'a gönderme...)

İbrahim Akın, Burak, Fahri, Bobo, Serdar, Serdar Özkan, Mehmet S., Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Baki, Gökhan Güleç.
Kendini yenileyip geliştiren, yılda 30 maç sağlam çıkan, alıp başını gidecek. Yerinde sayıp 20 maç sakat gezinen yok olacak.

Beşiktaş Yıldırım Demirören felsefesiyle başarılı olamaz...ya da başarı kalıcı olmaz.Tigana'nın iyi yaptığı iş var, iyi yapmadığı iş var. Tigana'nın t.d'liğini tanıyan adam ondan şampiyonluk beklemeyecek. Şampiyonluk beklemeyeceksen böyle para harcamayacaksın.
Ne istediğini bilen adama reçete yazmak da kolay, ilaç bulmak da...

Gürhan Oğuz
03-02-2007, 16:20
mesela...
konuyu biraz daha açarsan hepimiz bilgi sahibi oluruz
örneğin Tigananın yaptığı iyi ve kötüyü açarsan seviniriz
veya şampiyon olmak mutlakmıdır.?
olunmazsa o teknik direktöre T.D. diyemezmiyiz. ?

-----------
gökyüzü kartalındır

Gökhan Gürses
03-02-2007, 16:40
Tigana nın teknik direktörlüğünü tanıyan adam ondan şampiyonluk beklemezse kimden bekler.önceki takımlarında şampiyonluk görememesi bu hiç göremeyeceği ve başarısız bir teknik adam olduğu anlamınamı gelir.bu futbola at gözlüğüyle bakmaktır. pek tabi ki 30 maç çıkaran adam futbolunu geliştirir. tigana bunu zaten 30 yil önce çözmüş ve gerçekleştirmiş birisi.

Özer Özçetin
03-02-2007, 21:18
Bu kez olacaktaki kastım salt sahadaki,salondaki oyuncu kadrosunun,teknik direktörlerin göstereceği basarı değildir.
Ben yönetimden de umutluyum,herkesin dediği veya düşündüğü gibi aman aman isimler yok,eyvah daha kötü olacak falan diye düşünmüyorum.Öyle Beşiktaşın ağırları denen isimlerde gördük yönetimlerde o zamanlarda başarıya susadık ve hatta kulübün yanlış adımlarını gördük.Ve o ağırlar ne yazıkki bu kez yönetim için kılını bile kıpırdatmadı,adım dahi atmadı ,liste çalışması bile yapmadı,kimseyi yoklamadı bile.Bu kez bırakalım rahat olsun yönetim,her türlü olumsuzluğa rağmen bu kez inadına görev diyen Demirörene bu şansı sonua dek tanıyalım,bakın yönetimde Hakan Aksoy var,her yanlış olabilecek adıma müdahale edecek bir arkadaşımız.İlk yönetim toplantısında Hakan tam bir saat konuşmuş,herşeyi anlatmış yanlış adımların ne olabileceğini,doğruların ne olduğunu tek tek anlatmış,bunu kendisinden duymadım ama çok sağlam bir kaynaktan öğrendim.Hakan tribünün sesidir ve inanıyorum Bu Kez Olacak.

Hasan Soykan
03-02-2007, 21:38
:) :) :) İnanmak bütün mesele bu yeterki herkes inansın sahada savaşanından tribünde çarpışanına kadar herkes inanırsa herşeyin üstesinden gelinir.

Ali Erken
04-02-2007, 21:40
o yazıda tiganaya bir laf yoktu, sanki birilerinin tiganaya laf atmasını bekler bir hava mı var....15 hafta kalmışken tigana gitsin, bu adam kötü adam demem. Onun hakkında her şeyi ilk devre ilk 10 hafta yazdım eski başlıkta. Artık susma zamanı.

Başarının yolu çalışmaktan ve doğru işler yapmaktan geçiyor. Doğru işi yapanlar çok konuşmaz işini yapar.
Yıldırım Demirören zihniyetinin kazanacağı başarı nasıl olacak? Şans verelim diyorsunuz, açıkladığı hedefleri gördünüz, bu hedeflere ulaşınca aydınlığa mı kavuşacağız? Hani beşiktaş imajı, hani beşiktaşın tanımı. Adam 3 yıl futbolda başarısız, finansta başarısız; değerlerin yerle yeksan...seçim hedefi diye 45000 kişilik stattan bahsediyor. Hedefe bak!!?

O bahsi geçen başarılı isimleri de 1 yılda yanından uzaklaştırır.

Tigana'nın iyi yaptığı iş gençlere şans vermek. Disiplinli futbol oynatmak.
Bunlarla takımı şampiyon yapamazsın. Kariyerine bakalım, madem istediniz; 1993'te başlıyor, İngiltere'de 2.lig şampiyonluğu, Fransa'da monakoyla bir şampiyonluk. 1997 senesinde. 14 senede 1 şampiyonluk.
Şampiyonluk yok, başarı yok diye bir şey yok. Eğer sen hedefini bu yıl bir ekip kuracağım, adam yetiştireceğim, tecrübe kazanacağım diye belirlersen takımın başına Lucescu'yu ya da Christoph Daum'u değil Tigana'yı getirirsin. Hedefin belli araç belli. Tigana'nın eline 5 milyonluk Delgado'yu vermene de gerek yok. Ricardinho yeter. O varsa Delgado'ya gerek yok. Takımda abilik yapacak 2 oyuncuyu daha monte edersin. Hatta Runje'yi gördün, yolla devre arası al bir genç kaleci onu da koy kaleye. Şampiyon olacağız diye medyaya açıklama yapma, populizme de gerek yok. Oyuncuları strese sokmana gerek yok. Taraftarı galeyana getirmeye gerek yok. Açıklamaları buna göre yaparsın.

Bu sene Tigana bir çekirdek oluşturur, seneye eksik gördüğün yere monteni yaparsın. Forvet mi orta saha mı kaleci mi neyse. Bomba transferi bu sene yapma seneye yap. Adamı da harcama! Paran da bir sene boşuna gitmesin.

Böylece bir takım kurarsın. Tigana maç içi müdahelesi, rakibe göre taktik kurması, birebir iletişimi zayıf bir adam. Kurduğun iskeletin üzerine bunlara haiz bir teknik adamla gelecek sene şampiyonluğu hedefleyebilirsin. Gelir ya da gelmez Allah bilir.

Şimdi yıldırım demirören'i çağırıp senin amacın ne diye sorsak, ardından planın ne desek, sonra A-B-C stratejin var mı diye ilerletsek, alcağımız cevap fıs.
Başkanın bu hali tigananın da kafasını karıştırdı, şampiyonluk dedi, sonra gençleri yetiştireceğim dedi, sonra yine şampiyon olabiliriz dedi. Bu ikisi bir arada olmaz. Arsenal Ajax gibi geleneğin varsa belki...
Akisne her kazandığın maç sonrası şampiyon olacaz deyip, her mağlubiyet sonrası gençleri yetiştiriyoruz açıklamaları sürer gider..

Derya Banu Akgul
04-02-2007, 23:06
ben Hakan Beyi çok yakından tanımam ama eşimle tanışırlar daha önemlisi BEŞİKTAŞ aşığı bir abimin yakın arkadaşı çok memnunlar yönetimde olduğu için tekstilci olması en çok store 'un işine yarıyacak onlar çok memnun.Özer Beyinde dediği gibi trübünden gelme cefasını çekmiş ne olur ne biter trübün alemi nedir iyi biliyo.ben en kötü anımızda bile nekadar sinirlensemde hep umut ettim herşeyin daha iyi olacağına inandım güvendim inşallah şimdi olur ve hak ettiğimiz yerlere tüm branşlarda geliriz

Yusuf Helvaci
05-02-2007, 23:26
Bu kez olacak varan 1 :

"05.02.2007 Güle güle store , hoşgeldin KARTAL YUVASI"

:)

İsmail Şahin
05-02-2007, 23:56
iç direkten dışarı çıkan topları unutmadık be Özer abi...
bu kez gol olsun
fileleri yırtarcasına...
tribün adam gibi adam Beşiktaşlılarla dolsun
bir şampiyonluk maçında komple sahaya indiğimizi düşünün
gol sevincinde 5 basamak aşağı düşmeye razıyım
hatta kapalı üste çıkmamamak bile dert değil
alt taraf üst olsun yeter...
içinden mafya çıkmayan, para pul güdmeyen yönetim
ve hakem makem fenerasyon falan filan yalan olsun...

Beşiktaş ın farklı olduğunu Süleyman Seba nın şu sözünden anlarım ben her zaman;

-adana demirspora 10 tane attık da hakem mi vermedi ?...

Özer Özçetin
10-02-2007, 20:48
mı dersiniz,yoksa dediğimiz minvalde ihtimal yükseliyor mu.

Fikret Arul
10-02-2007, 23:03
Gelişmekte olan ya da gelişti diyebileceğimiz 3 yer var..
1- İnönü Gerçekten rakipler için Kara deplasman oldu/oluyor..
2- Ortasaha Toparlandı Pozisyon Verilmiyor...
3- Takım sağlı sollu ataklar ile rakibi boğmasa bile, Gol buluyor, Maç kazanıyor..

önemli haftalara giriyoruz.. 2 deplasman üst üste sanıyorum..
Haydi Kartalım..

A.Tugan Çetin
10-02-2007, 23:55
bu iki deplasman çok önemli.önümüzdeki bu maçları kazanırsak şampiyonluk yolunda çok büyük bir adım atmış olcağız kanımca :)

Yusuf Helvaci
11-02-2007, 02:26
Olmaması gerekenler olmuyor mu... Kolot gibi direkt ağızdan, Vodafone v.b. gibi stadla ilgili 'şişirme olup olmadığı hatta ağızdan değil de nereden olduğu belli olmayan' haberler... !!!

Olmasın artık... Oluyor sa da olacaklardan biz sorumlu değiliz demenin zamanı ertelenmemeli... İnceden işlenmeli... Bu yönde varsa bir mesaj pankartla v.b. iletilmeli... Ya da tanıyanlar tanımayanlara anlatmalı... !!!

Eli uzanan kulak çeksin... Beşiktaş bunu yapabilecek güce sahip...

Ali Erken
25-02-2007, 08:57
yıldırımı demirörenin bu klübü yönetecek kapasitede bir isim olmadığını artık anlamış olmalıyız..kongre çok önemliydi herkes 3 maymunu oynadı. anlık gelişmelere aldandı. halbuki gerçek apaçık ortada duruyordu. bu saatten sonra konuşmak da anlam taşımıyor. 3 sene daha böyle geçecektir.

Özer Özçetin
25-02-2007, 12:03
Artık 3 sene sürmeyeceği gün gibi meydandadır.

Serenat Tutaklı
25-02-2007, 15:04
Özer abi bırak 3 seneyi,3 ay daha sürse neler olacak diye endişeleniyorum!!

Erkan Özberk
25-02-2007, 18:12
bu kez de olmayacak !!!

Ali Erken
25-02-2007, 23:43
Bu gece Demirören oluyorum, yatağıma yattım..gözümü kapıyorum...

1-
Tiganayı sabaha gönderiyorum yerine mehmet ekşiyi koyuyorum.Ya da Mustafa Denizli. Son kumarım. Büyük kumar olur..ama kaybedeceğim ne kaldı?

2-
3 yıllık projem var; seneye Tigana ile olmayacağı belli. Hiç dokunmadan bırakıyorum. Seneye gelecek hocayı şimdiden belirliyorum. Görüşüyorum. Takımı izletiyorum. Kim gelecek kim gidecek. Sonra bu isimleri kendim araştırıyorum.

3- Bu sene olmadı bu iş ama seneye olacak. Tigana'ya güveniyorum. Bu sene ikinci olsak iyidir. Seneye banko şampiyonuz. Alırız iki genç iki yıldız tamam.

Bugüne kadar gördüğüm demirören bu şıklardan 2.sini kesin düşünmez. Ya 1'i yapar ya 3'ü...1ciyi tercih ederim.

Şenel Kızıldaş
25-02-2007, 23:52
3. bana mantıklı geldi nedenmi İnadına TİGANA! Ama körü körüne değil, sadece 2. lik vaat etti bence 2. olabiliriz. Seneyede dediğin gibi 2 tane serdar gibi genç bulursa Tigana. 2 yıldızada gerek yok takım zaten yıldız dolu eldekileri oynatsın yeter... He unutmadan Delgado'yu satamıyoruz ama bi çaresine bakarım, yöneticilik burda başlıyo O.Lyon gibi biz para almayalım diye Carew'i takasta kullanmıştı. Onun gibi bişey işte... Benim bu konulara fazla aklım ermez ama sadece BEŞİKTAŞ!!! inadına TİGANA!!!

Serdo Yeşil
26-02-2007, 15:46
Bizim görecegimiz bir şey yok her tarafa zifiri karanlık

Adnan Gur
03-03-2007, 21:27
Geçen yıl her iki Gs maçı da bana cok dokunmuştu. Artık daha mutluyum ama esas olarak daha umutluyum. Olacak oalcak bu iş olacak kartalım daha guzel uçacak.

Serdar Özen
03-03-2007, 21:54
kartallar yüksek uçar işallah şampiyon olacağız

Özer Özçetin
04-03-2007, 19:58
Bu kez olacak diye bir başlık açarken,sadece sahadaki sonuçlar üzerine tahmin yapmamıştım,yönetimin daha mantıklı işlere imza atacağını bekliyordum,umudum halen bu yöndedir.
Saha sonuçlarına gelince,önemli derby oynadığımız bir haftada puan farkının 6 ya düşmesi elbette güzel,rakibin 3 kritk maçı var,bizimse 1.Fakat ligde bu yıl dengeler altüst,vestel küme potasına girdi,ts küme düşecek derken UEFA yı kovalamaya başladı,bizim için 2.olmak hiç önemli değil,olacaksak Şampiyon olalım,İnönüde feneri devirirsek bu ligin sonu Siyah Beyaz biter.

Gökhan Gürses
04-03-2007, 20:02
6 mayısta feneri yenip lider olmamız artık imkansız değil.

Cihan Güngör
04-03-2007, 20:11
Bu sene lig belki futbol açısından kalitesiz ama heyecan açısından en üst seviyede. 17. Erciyesspor'la 10. Ankaraspor arasında 8 puan fark var. 10. Ankaraspor ile 3. sıradaki Galatasaray arasında da 8 puan fark var. Ve önümüzde 11 maç var.

Hem bizim için, hem de diğer takımlar için her an herşey olabilir :)

Umut Şen
04-03-2007, 20:39
Cihan özetle şampiyon biz olucaz diyo di mi Cihan :D

Kemal Kara
04-03-2007, 21:35
bu sene şampiyonuz

Burak Sığırcı
04-03-2007, 22:05
6 mayısta feneri yenip lider olmamız artık imkansız değil.

6 mayıs,intikam için ne güzel bir gün.öfkelerin gücü adına 6 mayıs zafer günü olsun!

Bahadır Ahıska
05-03-2007, 11:51
6 mayıs dolmabahçeden denize dökmenin günü olsun!

DENİZLER için iyi bir intikam!

Umut Şen
05-03-2007, 12:00
6 mayıs ve dolmabahçe ile ilgili güzel bir pankart olabilir nereye çekersen oraya gidecek türden