PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : emin çölaşan

Özer Özçetin
30-01-2007, 17:22
ankaragücü ve bursa taraftarları maçlarından önce Anıtkabire ortak yürüyerek çelenk bırakmış ve emin efendi ne güzel bir tablo ilk kez iki ulüp taraftarı bir arada yürüyor demiş.
Dünyadan bi-haber çölaşan galiba,bu zavallı güruhun ortaklaşa Beşiktaş kazanın oraya otobüslerle gelip savunmasız kişilere saldırdığını duymamış demekki veya medyayı da bir şeklide izlememiş anlaşılan,yoksa mensubu olduğu medyanın haberlerine o da mi itibar etmiyor acaba.
Yazmadan önce iki düşünüp tek harfe basmalı çölaşan efendi,önce etrafınıza bir bakın,bu grubun saldırganlıktaki ortak tavırlarını öğrenin ondan yazın ve açığa düşmeyin.

Deniz Buldum
30-01-2007, 20:34
kerinçsiz'in köşe yazarı olmuş hali emin çölaşan..lanet olsun size!

Mustafa Ozyurt
30-01-2007, 21:09
hic sevmem kendisini.
yazilarini okumayi da 3 sene once biraktim.

Derya Banu Akgul
30-01-2007, 21:22
anlamkta zorluk çekiyorum ve galiba hiç anlamayacağım.kazana saldırdıklarında bile alehimize yazılar yazıldı suçlandık. benim tek istediğim iyi bişeyde de yazmasınlar ama bukadarda yanlı olmasınlar.

Rıza Aslan
30-01-2007, 23:35
Gelinen Nokta ortada
genelde Türkiyede
Özelde de
-Futbolda faşizme evet. barışa ve kardeşliğe hayır..

Önder Mutlu
30-01-2007, 23:36
ankarada ve bursada siyasi partilere saldırdıklarınıda anlatsın emin bey.....

Hakan Kirezci
31-01-2007, 00:02
anlamkta zorluk çekiyorum ve galiba hiç anlamayacağım.kazana saldırdıklarında bile alehimize yazılar yazıldı suçlandık. benim tek istediğim iyi bişeyde de yazmasınlar ama bukadarda yanlı olmasınlar.

İt ürür kervan yürür...

Fırat Özden
31-01-2007, 00:37
Emin'in ne derece objektif olduğundan emin değilim!!!

Özenç Kurt
31-01-2007, 01:00
EMİNmisin çölaşan?

http://www.eminmisincolasan.com/

Onur Özkan
31-01-2007, 09:57
Soy ismin gibi hala Boş ÇÖLLERE bakarak yazıyorsun yazılarını....Aş kendini artık , bırak hala boş ÇÖLLERE bakmayı....

Özgür Cele
31-01-2007, 11:01
Gelinen Nokta ortada
genelde Türkiyede
Özelde de
-Futbolda faşizme evet. barışa ve kardeşliğe hayır..

Dostum durumu güzel özetlemiş..Hrant suikastini bile başta kınarmış gibi yapıp şimdi tekrar millete gaza devam ediyorlar..

Burak Uyak
31-01-2007, 22:38
Bulut misali rüzgarla beraber yön alıyor.Şehit propagandasını bu denli sanatsal bir şekilde işlemek de marifettir ayrıca hakikaten bu konuda Şebnem Kısaparmak ile boy dahi ölçüşebilirler.Eylemlerde de kullanılabilir provake yeteneği meşhurdur o nasıl bir meziyettir insanın acaba diyesi geliyor.Mutluluğu da bulmuş Bursan(lın)kara ile bize de tek yastıkta demek düşer...;)

Serhat Yıldız
01-02-2007, 09:16
Ya emin çölaşanın yaptığı bir tane sağlıklı degerlendırme söyleyebilirmisiniz bana , bırakın o her sene aynı yazıları yazsın fehmi korudan bile ayar ustune ayar alsın

Ümit Kurt
01-02-2007, 12:58
git kendi Çölünle çöpünle oyna...

Erkan Özberk
01-02-2007, 17:36
öyle bir adam ki onun için tüm kürtler terörist.
ona göre bu ülke polis devleti olmalıdır

Ergün Soysal
02-02-2007, 02:47
hürriyet gazetesini yolsuzluklardan sorumlu yazarı.
herşeyi laik şeriatçı ekseninde değerlendirmekde üstüne yoktur.
talan-rüşvet-peşkeş-şeriat bik bik bik bik bik bik...

bilmediğin mevzulara bulaşma bari be adam..

Burak Güven
09-02-2007, 11:33
Çölaşan'a 'yazına dikkat et' iması

Hürriyet'te Emin Çölaşan krizi ertelendi. Yazar görevine devma ediyor.
Taraflar anlaştı ama Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök Ertuğrul Özkök'ün bugünkü yazısı Çölaşan'ın şahsiyetinde yazarlarına gözdağı yazısı gibiydi.

Biri bize bir şey mi dedi diye soran Özkök öncelikle böyle bir şeyin olmadığı iddiasında. Özkök yazarlardan dolayı şikayet aldıklarını kabul etti.

Özkök'ün şikayetlerle ilgili olarak "Bunu lütfen ilgili yazar arkadaşımıza iletin" şeklindeki sözü Çölaşan'a ince bir mesaj olarak algılandı.

Özkök asıl sözünü yazısının sonunda yaptı. Son bölümde yazdıkları Çölaşan ve diğer muhalif yazarlara 'yazılarınıza dikkat edin' der gibiydi:

"Dünyanın her yerinde gazetelerin, yazarlarına müdahale etme hakkı da vardır. Ama emin olunuz ki, Hürriyet bunu en alt düzeyde yapan gazetedir. Yani herkesin içi rahat olsun."

09 Şubat 2007 Cuma 08:00 "www.internethaber.com (http://www.internethaber.com)"

İskender Kalafat
09-02-2007, 15:08
al özkökü vur çölaşana...

H.Deniz Budak
09-02-2007, 17:54
emin efendinin yazılarına ya da düşücelerine ne kadar itibar ettiğmizi halkıntakımı mensupları olarak en ala şekilde dile getiriyoruz.

bırakalım konuşsunlar.gün olur devren döner.hesaplar sorulur defterler dürülür.

Gürhan Oğuz
09-02-2007, 18:08
çöl-aşan çölde susuz kalmış gibi gene kendine yer arıyor gölgelenecek
anlaşılan

Sermet Halil
15-02-2007, 18:32
Emin Çölaşan'ı her zaman beğeniyle okurum. Ankara ve Bursa'nın diğer yaptıklarını bilmiyordu herhalde. Bu konuda önce bilgi sahibi olması gerekir. Ama yolsuzluklarla, şeriatçilerle sonuna kadar uğraşmasını korkmadan yazmasını her zaman takdir etmişimdir. Hiç bir iktidara da yalakalık yaptığını görmedim. Ama o patronun altında çalışması da hiç hoşuma gitmiyor.

Bulent Golbas
09-03-2007, 01:25
colasan mi col ajani mi belli dil..

Umut Tutun
15-03-2007, 12:41
zaten anıtkabiri ziyaret ettikten sonra sorun yok.
kaçır,vur,öldür,kemir....üzülme vatandaş. bir anıtkabir ziyareti sonrası tertemizsin.
emin abiniz sizi yeni formullü çamaşır sularından daha temiz sunuyor.

gördük ankara'da temiz vatandaşları.elde emanetler bir nur düşmüştü yüzlerine. diğerleri de coplarla köpeklerle olduğu yerde duran insanların üstüne çullanıyordu. ankara'da bir anıtkabir havası.
seni "patronların sevgili kulu" emin seni...

Umut Şen
15-03-2007, 15:43
emin efendi acaba geçen hafta sonunda yaşananlar için bir fikri var mı ona göre olayların baş aktörü yine i.melihtir. elimizde dönerlerle gider yapıp sonra anıtkabir e çıkalım baksana nasıl olsa yapılanlar anıtkabire gittikten sonra unutuluyor. Ah emin vah emin senin genel yayın yönetmenin ne ki sen ne olasın kızmıyorum sana uslubun bu yok yok uslubsuzluğun

Omer Kalaycıoglu
19-03-2007, 11:47
bu adamı adamyerine koyup buraya niye taşıdınız anlamadım yaa. HAYATTA BEŞİKTAŞ RAHAT UYU HACI BABA

Cihan Güngör
19-03-2007, 22:05
"Bu ne biçim oruç? Behiç hala yaşıyor" diye yazan Ahlaksız canlı.

Gokhan Gurgan
25-09-2008, 06:56
Türk basınında, hele ki, böylesine zırvalayanların bulunduğu bir dönemde gördüğüm ve okuduğum zaman gerçekten gazeteci dediğim istisna yazarlandandır. Komprador solcuların yanılgısı ve ego tatminiyle yapmış olduğu AKP'den meded umma işleminde PERİHAN MADEN gibi yavşaklaşmaz. ABDullah Gül'ü övecek kadar aşağılık değildir. Aksine onun gözünde ABDullah Gül bir hiçtir. Baskın Oran gibi İst 2. bölgeden aday olupta faşist kürtlerin oyunana gelenleri ne güzelde anlatır Emin abimiz. kendinden emindirç Hayallerle değil, gerçeklerle, korkmadan, kalemine ışık tutar. Yanılmıyorsam kendise de BEŞİKTAŞ taraftarıdır. Belki futbolla ilgilenmez ama yine de tuttuğu takımı söylemekten çekinmez. Bursa ve Ankaragücü taraftarının tuttumunu sporla ilgilenmediğinden yine de doğru bir hereket algılaması normaldir. O ATATÜRK'ÜN en zor şartlarda dahi sığınalacak tek lider olduğuna vurgu yapmak istemiştir. Yoksa Çarşıda çıkan olayları zaten tasvip etmeyecektir. Konunun bu yöne çekilmesi yanlıştır. Zira o spor yazarı değildir. Ayrıca Ankaragücü ve Bursaspor taraftarının davranışını Anıtkabir ziyereti mahiyetinde övmüştür. Gerçi, Ankaragücü ve Bursaspor taraftarı ya da bizler Atatürk'ü ne kadar anlıyor ve dediklerini uyguluyoruz orası soru işaretidir. Zaten gerçek anlamda ki tüm Kemalistler diyalektiği en iyi olan yurt görüşüne ve gidişatına sahip olan mümtaz şahsiyetlerdir.

Ethem Kelmendi
09-12-2008, 18:49
alayınıza lanet olsun ulan!!!
kahrolsun taraflı basın...