PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Güle güle Runje

Cem Ozel
18-06-2007, 02:12
Beşiktaş'ın Hırvat kalecisi Vedran Runje, Fransa'nın Lens Kulübü ile anlaştı.

Siyah-beyazlı kulübün geçen sezon başında Belçika'nın Standard Liege takımından transfer ettiği Runje, Fransa liginin güçlü ekiplerinden Lens'e satıldı. Bir süredir Fransız kulübün teklifini bekleten Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçeli Rüştü Reçber ile kesin anlaşmaya varılmasının ardından Lens Kulübü ile resmi protokolü yaptı. Fransa Ligi'nin son haftasında Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kaybeden ve önümüzdeki sezon UEFA Kupası'nda mücadele edecek olan Lens ile anlaştıklarını doğrulayan futbolcunun menajeri Ceylan Çalışkan, Hırvat file bekçisinin önümüzdeki hafta Fransa'ya giderek yeni kulübüyle sözleşme imzalayacağını söyledi.
Hırvat kaleci Vedran Runje, daha önce Fransa'da 3 yıl boyunca Marsilya takımının formasını giymişti.

http://www.hln.be/static/FOTO/art/9/7/3/top_268726.jpg

Hande Eroğlu
18-06-2007, 02:30
sevgili runje yolun açık olsun

Arda Can
18-06-2007, 02:31
yolun açık olsun arkadaş...

Gürhan Oğuz
18-06-2007, 02:35
iyiki gittin Runje
iyiki kalmadın
yolunda, şansında açık olsun
gidişine en çok HURDACI COLOT sevinmiştir
.
.
.colotmu didiniz
.

Serenat Tutaklı
18-06-2007, 02:36
http://img216.imageshack.us/img216/4846/runjejw7.jpg

Derslerin en güzelini verdin bize.Seninle dalga geçen taraftarın,ertesi maç seni çağırınca aldırış etmedin.Uzaktan selamlamakla yetindin hep.Haksızlık ettik sana.Kendi adıma çok üzgünüm.Lens'te güzel yıllar geçirmen dileğiyle.

Birkan Bürüngüz
18-06-2007, 02:36
Yolu açık olsun ama son zamanlarda yaptıklarıyla gitmesi daha hayırlı oldu. Son zamanlarda iyice takımdan kopmuştu sadece bakiyle diyalog kuruyordu sürekli defans oyuncularına pozisyonlarda bağırıyordu hata sanki sırf onlardaymış gibi. Ama karakterli adamdın be
Runje o duruşunu unutamam.

Burak Güven
18-06-2007, 08:23
Türk futbolu'na gelmiş en delikanlı topçulardan birisi oldun, bazı şeyler için prensiplerinden hiç ödün vermedin, iyiki de vermedin yolun açık olsun runje...

Ve sana sonkez;

Runjeeeeeeeeeee, Runjeeeeeeee ....

Ümit Kurt
18-06-2007, 08:36
senin için sevinsek mi üzülsek mi :confused: yolunda bahtında açık olsun...

Rasim Bektaş
18-06-2007, 09:32
git kurtul derdi ya büyüklerimiz! öylesi şey bu

Piraye Oğuz
18-06-2007, 09:37
Senin adına sevindim yolun açık olsun Runje...
Bu rüştü'de neyin nesi kim alıyo niye alıyo anlamak mümkün değil:mad:

Muhittin Saban
18-06-2007, 10:17
Gitmek mi zor, kalmak mı zor? Onu bir de Runje'ye sor!...

Liglerde karakter aranırdı hep. Yani futbolu icra eden kişilerde. Biri çıktı "bende var ama anlaya bilene" dedi. Ehh biz anladık anlamasına ama tokat gibi yüzümüze çarpan bir ders ile anladık. Serenat'ın da dediği gibi kendisi ile dalga geçildikten sonra(Tabi dalga geçeni bağlar) tribünlere gelmemesi ve uzaktan selamlaması bir dersti ve karakterli bir 'duruş'tu!..

Darısı 'duramayanlar'ın başına!..

Güle güle koca adam...

.

Ersan Üngüder
18-06-2007, 10:41
Son haftalara kadar şampiyonluk potasında olmamızdaki en önemli rol onundu. Runje sayesinde o potaya girdik. 1-0 kazandığımız maçlarda gösterdiği performansla fener maçına çıktık. Bunları da unutmamak gerekir...

Yolun açık olsun Runje, yaşamın başarıyla devam etsin...

Sinan Dedeli
18-06-2007, 11:06
runje sene boyuncu en cok sevdigim oyunculardan biriydi. delidolu hareketleriyle herkesin sempatisini kazandı. bu şekilde gitmesi kötü oldu. artık hoşçakal demekten de başka yapacak birşey de yok.

Berkant Tutaklı
18-06-2007, 11:17
Kendim ettim kendim buldum.

Dalga geçerken gülerken herşey güzeldi.Kendi adıma çok üzüldüm.

Önder Koç
18-06-2007, 11:17
runje runje sen gittin küçükten berli güya beşiktaş ateşi ile yanıp kavrulan mehmet yozgatlı ve rüştü geldi adam gibi bir kaleci kaybettik asıl beşiktaşlı durusu onda vardı kimseye kendimi sevdirmek zorunda hissetmedi ve yalakalık yapmadı güle güle be runje

Bahadır Ahıska
18-06-2007, 11:38
oscar'dan sonra seni de böyle kaybetmek doğrusu eski fbli topçuların beşiktaşa doluştuğu bir güne yakışır bir hüzün oldu. :(

yolun açık olsun.

Erkan Özberk
18-06-2007, 11:57
Böyle gitmen bizi de üzdü Runje. Seni de unutmayacağız, senin gitmene neden olanları da. Yolun açık olsun arkadaş

Metın Demır
18-06-2007, 12:45
Yönetim ayıplarına bir yenisini daha ekledi.GÜLE GÜLE RUNJE yolun açık olsun ömrün başarılarla dolsun.

Ferhat Talan
18-06-2007, 13:43
bu kalp seni unutmayacak

güle güle koca adam ...

Kemal Agül
18-06-2007, 14:27
Runje zaten gitmek istiyordu verdiği emek için teşşekkürler

Deniz Özdemir
18-06-2007, 14:33
runjeee runjeee....özleyeceğim sana böyle delicesine bağırmayı...oscar giderken içimde hissettiğim tarif edemeyeceğim o acıyı şimdi bi kez daha seninle hissediyorum.yolun açık olsun.teşekkürler...

Eren Cemaloğlu
18-06-2007, 21:09
elveda runje çok özledim senin duruşunu şimdiden :S

Deniz Caglar Dundar
18-06-2007, 21:44
senin delikanlılığın fazla geldi yönetime.çünkü onlar idmanda selam verip elini öpecek topçu isterler.senin gibi beşiktaş kapalısına tavır koyacak delikanlı işlerine gelmez..o davranışın bile ne olduğunun kim olduğunun kanıtıdır.o meşaleyi biletini alıp deplasmana giden cefakar taraftar gibi salladın ya.söylenecek fazla birşey yok aslında.'biz' seni sevdik,eminimki sende 'bizi'..ilhan gibi pascal gibi..

Ali Mandacı
18-06-2007, 22:04
her veda biraz hüzünlüdür bizimkisi ise hüznünde ötesi...

yerine kim gelmiş kim gitmiş çok önemli değil bu yönetim varken daha çok yaşarız bu "şaka gibi gerçekleri" asıl önemlisi adam gibi bir adamın daha bir yıldız cabukluğunda gözümüzün önünden kayıp gitmesi...

dün gibi gözümün önünde : süper kupa finalinde almanyada Hakan Şükür Gökhan Zan ı fırcalıyor malesef bizim iyi niyetli Gökhanda Hakan abisine birşeyler anlatmaya calışıyor o sırada kaleden kopuk geldi ve" sen işine bak " diye uyararak kademeye soktu Gökhan ı ..

sezon içerisinde bir çok buna benzer olaya sahit oldum defansımız "satılmış medya " tarafından habire şişirildi oysa ağır bir defansımız vardı buna rağmen Runje sezonu en az gol yiyen kaleci olarak tamamladı...şimdi bazı Gazateler bu ayrıntıyı öne çıkarıyor ve runje ile rüştünün aldığı ücret karşılaştırılıyor...:mndc:

neyse geçmiş olsun runje ucuz kurtuldun biz bir ömür daha buradayız ilk kongrede senin gitmene vesile olanların gitmesi dileğiyle...

YOLUN AÇIK OLSUN...

Cihan Güngör
18-06-2007, 22:58
Kaleciliğine iyi / kötü diyebilirler, ama kişiliğine kimsenin laf demeye hakkı yok. Diğer futbolcular gibi yalakalık yapmadın, ikiyüzlü tavır göstermedin. İyi ki formamızı giydin. Bundan sonraki hayatında başarılar Runje, meşaleli fotoğrafın hep hatırlanacak...

Anıl Tanrıyar
18-06-2007, 23:22
runjeye ben bıraz kırgınım hiç gelmedi trübünlere o kadar bagırdık(aslında haklı yapılan runjeee runjeeee tezahuratlarına karşılık)kendı kalecımızı kendımız dillere düşürdük rezil ettik ona buna...her tuttugu topta(gerı pasında bıle) dalga gecercesıne bagırdık ben kendı adıma pişmanım keşke bagırmasaydım öyle... ve tabı kı o meshur meşaleli fotografın gozlerım dolu dolu ızlemiştim kartalım runje yolun açık olsun...

Vedat Hamzacelebioglu
19-06-2007, 00:34
Real Madrid_Mallorca...Anıl, öz eleştiriyi güzel yapmış. Açmayayım ağzımı en iyisi yine:). Ne diyeyim;

Gönlün hoş olsun.Başarılı ol.

Devrim Can
19-06-2007, 02:41
hakikaten beşiktaşıma yakışıyordu bu topçu..oscar gibi ronaldo gibi..üzüldüm..murat yada hakan için olsa bu kadar koymazdı ama rüştü ne ya..neyse yine seçilir fransada yılın kalecisi nasılsa..yolun açık olsun..

İskender Kalafat
19-06-2007, 07:52
(bahadır abi affına sığınıyorum) güle güle be "adamım"... yolun açık olsun. biz seni harbiden sevdik. umarım senin değerini anlayabilecek insanlarla çalışma fırsatı bulursun..

ayrıca;
runjeye ben bıraz kırgınım hiç gelmedi trübünlere o kadar bagırdık(aslında haklı yapılan runjeee runjeeee tezahuratlarına karşılık)kendı kalecımızı kendımız dillere düşürdük rezil ettik ona buna...her tuttugu topta(gerı pasında bıle) dalga gecercesıne bagırdık ben kendı adıma pişmanım keşke bagırmasaydım öyle... ve tabı kı o meshur meşaleli fotografın gozlerım dolu dolu ızlemiştim kartalım runje yolun açık olsun...

yav kırgınım tribüne gelmedi diyorsun, sonra adam haklı diyorsun. haklı olan insana kızmamak, kırılmamak gerek...

Gürhan Oğuz
19-06-2007, 08:46
yorumsuz, yorum.
runjenin demeciden bir bölüm.....
.
.
Rüştü çok başarılı olacak
Sürekli tartışıldığının ve eleştirildiğinin altını çizen tecrübeli eldiven, “Ben kimseye açıklama yapmadım ancak sürekli benim adıma konuşanlar oldu. Bu kötü durum zoruma gitti. Zaten benim yerime Rüştü’yü transfer ettiler. Beşiktaş’ı kutluyorum. Bana göre Rüştü inanılmaz iyi bir kaleci ve Beşiktaş’ta çok başarılı olacaktır” ifadesini kullandı....
.

Kolot varsa yokum

Lens ile anlaşan Runje'nin, takımdan ayrılma sebebinin çocuklarını Fransa'da okutmak değil, Celal Kolot ile anlaşamaması olduğu ifade edildi. Runje'nin, Demirören'e, "Burada huzurum kalmadı. Murat Aksu varken her şey yolundaydı ama Celal Kolot gelince takımın tadı kaçtı" dediği iddia edildi.

.
adam gibi adamsın..

Diren Eren Bolat
19-06-2007, 15:37
Elimizdekilerin Kıymetini Bilmiyoruz Bilemiyoruz Bilmemekte Israr Ediyoruz!

Onur Sarısoy
19-06-2007, 15:55
Uğurlar olsun sevgili runje seni çok aramayız inşallah.Ne diyim bu yonetime bu medyaya bu kadar tahammül ettiğin için teşekkürler.bizi şampiyonluk potasına soktuğun için teşekkürler...Ligin en az gol yiyen kalecisi elveda...

M.Duru Can
19-06-2007, 19:37
Bir gün yolumuzun kesişmesi dileği ile ...
Güle güle

Varol Özdemir
20-06-2007, 09:47
Onurlu bir insan Runje ...Umarım Lens'te başarılı günler geçirirsin.Hoşçakal...

Baris Gundogdu
20-06-2007, 12:31
SIYAH-BEYAZ Sana cok yakisiyordu :(

Serenat Tutaklı
20-06-2007, 13:11
Vedran Runje Lens’te

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda Vedran Runje'nin Lens takımına satıldığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz kalecisi Vedran Runje’nin transferi hususunda Racing Club De Lens ile yapılan görüşmeler neticesinde, 19.06.2007 tarihinde, 1.000.000.-EURO karşılığında satış sözleşmesi imzalanmıştır."

bjk.com.tr

:(

İskender Kalafat
20-06-2007, 13:14
Şirketimiz kalecisi Vedran Runje

hay sizin şirketinize be! :mad:

Ali Mandacı
20-06-2007, 13:15
Tigananın izlerinin silinmesi operasyonun bir parçası...

ama herşeye rağmen doğru bildiğimizi söylemeye ve "köyiçi" nin delisi olmayı sürdüreceğiz...

VEFA dört harf iki heceden öte birşeydir Beşiktaşlı gibi durmasını bilenler için
güle güle VEDRAN...

Bahadır Ahıska
20-06-2007, 14:26
runje'nin bizim için sadece bir kaleci değil, bir takım seyircisinin kendisiyle dalga geçebilmesinin bir simgesiydi aynı zamanda.

skeçlere konu olmuş, muhabbetlerde esprisi yapılmış bir oyuncu.

eğlence azalacak bu sene o kesin. :(

biz nasıl oscar'ı gömüpte gittiysek yeni açığa,
şimdi de gömüp seni kalbimize gideceğiz eski açığa.

Adnan Gur
20-06-2007, 17:14
Ah Bahadırım ah, hep göme göme gidiyoruz ya hayırlısı... Nouma,ilhan,Cordoba,Runje,hatta seba..(Ahmet dursun Seba gitsin). Vefasızlık neyazıkki her yerde. Önümüze bakıyoruz yani başımız dik değil

Anıl Tanrıyar
21-06-2007, 02:14
yav kırgınım tribüne gelmedi diyorsun, sonra adam haklı diyorsun. haklı olan insana kızmamak, kırılmamak gerek...

değinmece yapmak istedim iskender abi...

Onur Özgen
21-06-2007, 18:25
Tigana'ya yapılanlardan sonra kalması beklenemezdi ve kalmaması da iyi oldu. Seni unutmayacağız Vedran!!!

Cavit Samancı
22-06-2007, 10:01
Bizler trübüne gelip formasındaki Beşiktaş armasını öpen ve taraftarı selamlayan adamlar da gördük.O adamlar ki transfer pazarlıklarında nasıl aslan kesililiyorlardı.Dişe dokunur bir iş yapmadıklarında ve oyundan alındıklarında nasıl da kükrüyorlardı.Gittiklerinde de hayatlarında hep yeni bir sayfa açıyorlardı.
Runje onurlu duruşu ve yaptığı işe tutkuyla sarılışıyla tam bir Beşiktaş'lıydı.Hakkımız yok ama helal olsun yine de.Umarım o da hakkını helal eder..

Ali Adnan Bozkurt
22-06-2007, 11:55
Çok kaliteli bir kaleciydi. Beşiktaş' ım adına çok üzüldüm. Ama bize kimler geldi kimler gitti. Bu ilk değil aynı zamanda son olamayacak. Fakat elimizdekinin değerini bilmemiz gerekiyor. Sonra başımızı taşlara vurmanın bir anlamı yok. Sviyorduk seni Vedran, yolun açık olsun. Rakip olarak görüşmemek dileğiyle.....

Mert Çevik
22-06-2007, 12:01
yazık oldu be abi ne diyelim bide yerine gelen adama bak işh. hakan birinci kaleci olur

Mahmut İnce
23-06-2007, 00:44
runje runje slogalarını gelecek sene daha çok söyleyeceğiz gibi geliyor bana. ibrahim toraman ve gökhan zan gibi defans oyuncularının hatalarından komik goller yiyen runje'ye gülen biz taraftarlar, gelecek sene 35 metreden yenilecek gollere ağlayacağız. beşiktaş kalecileri yıllardı en az gol yiyen kalecilerdi. örnek ZALAD. ama bu kalecilerin kalitesinden değil defansın sağlamlığındandı. Sağlam kaleciyi tutamayan SAĞLAM(!) teknik direktör bakalım ne yapacak bu sene...?

Berk Sezenler
27-06-2007, 13:50
Çok üzüldüm.
Maç sırasında(ligin 2.yarısından itibaren) ve sonrasında güvenimin tam olduğu oyunculardan biriydi.
Hakettiği yerde olamayanlardan biri.
Meşalen hiç sönmesin.

Deniz Karadas
29-06-2007, 17:21
güle güle runje yolun açık olsun meşalen hiç sönmesin

Cagdas Sezgin
29-06-2007, 18:19
bir psikopat daha gitti.Kadınköyde bagırısları halen kulagımda süper herifti!

Ugur Yilmaz
29-06-2007, 18:24
mesalen hic sönmesin hirvat kartali !

Özenç Aktaş
29-06-2007, 19:18
http://img507.imageshack.us/img507/9941/top268726dt3.jpgKendin Ettin Kendin Buldun Vedran Runje

Ufuk Saygin
29-06-2007, 20:00
adı belkide türkiyedeki tüm tribünlerde anılan tek futbolcuydu kendileri...ilk yarı yaşattığı atraksyonlar,heyecanlar ikinci yarı azalmıştı ve yaptığı kurtarışlarda gayet yerindeydi ve yavşak olmayan tek futbolcuydu...özetledim!! ve umarım bundan sonra dahada başarılı olur!!

Emre Ondin
02-07-2007, 20:09
sanirim onu kimse unutmayacak...