PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : uzun mesafeli bir koşu

Özer Özçetin
30-01-2007, 21:28
Uzun mesafeli koşunun başlangıcındaki dönemeç için yola çıktın Karakartalım,gözlerindeki ateşle kaybolacak sözler yarın.Kımları savurarak gittin toz duman,yılların güçlü geçmişinde yağmurlarıda döktün giderken.Belki büyüttüğüm hayalleride aldın yanına,belki halaylarla geleceksin Barbaros Meydanına,sevdalıların sıla özlemiyle yanarken gurbette,türküleride yükleyin diyeceksin gönüllerine.
Milyonlarca sevdalın ay tutulacak yarın,eski sözler eski şiirler bir köşeye çekilecek,zafer geçişini bekleyecek,Almanyadan kanat seslerin işitilecek.Dev cüssenden yıldızlar savuracaksın umut umut,gözlerin Beşiktaş sahilindeki deniz gibi belki uysal,belki vapur sesiyle ürkek martılarınki gibi olacak,ama dertleri bırakacaksın orada biliyoruum.Güneşi avuçlarında yok etmek isteyenlere inat,tutlan aya çık köşenden diyeceksin.Seni denizler kadar engin ve hırçın sevenlerine müjdeler vereceksin,hasretinin kokusu ciğerlerde yer edecek.Yudum yudum içilecek aşk şarabın,güneşi taşıyacak yüreğin,yastık olacak yarının aydınlık umuduna.
Sevgin yayıldıkça dalga dalga,bu yürek seni hakedecekmi diye korkacağım hep,belki taşıyamayacağım sevdanı.Senin ulu sevdana layık olmayan,yüzü ettiği yeminden kızarmayanlara kızmayacağım artık,senin tiryakin olmalarını bekleyeceğim.
Oyunun son perdesi oynanmadı daha biliyorsun,yakamozlar şakalşacak daha denizlerin yüzeyinde,çakmak çakmak gözler izleyecek daha zaferlerini,senin büyüklüğünün karşısında gözleri kamaşacak sana bakmayı haketmeyenlerin,sen hiç gülmesende,biz< seni güldüremesekte,hüsranada uğratsak haftalar boyu sen bizimsin,biz senin Şanlı Karakartalım.
Sen kızma bize ,türküleride yüklet getir o dev cüssenle,yalınız gecelerde tek teselli sensin Kartalım,Siyaha salan gecelerde,Beyazı beklediğim anlarsın.Hırsla ve umutla tuttuğum yıldızsın yumruğumda

Murat İscan
02-02-2007, 17:43
bu soğuk günde gene icimizi ısıttın be özer abi sen ve bu taraftar olmasa ne yaparız bilmiyorum.

Mert Atasayar
11-10-2007, 22:36
En yaşanılası aşkın adına bedenleri ile bedeller ödemiş Beşiktaş'lıların en yüksek desibelli sesidir yok edilmek istenilen ve onunla birlikte devralınmış ve devredilecek bir gelenektir
DENİZ CAN

GELENEKTEN GELECEĞE BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN !!!!

Cem Ozel
12-10-2007, 01:07
Aşkların en soylusu
Birken birçok olandır
Sevginin en güzeli
Paylaşılan emektir
Çıkarsız ve sınırsız
Paylaşılan yürektir...

Bir umudum sende, anlıyormusun!!

Sercan Hosafci
12-10-2007, 15:43
Yüreğine sağlık abi.