PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhalefet, Orada mısınız?

Muhittin Saban
23-06-2007, 15:52
Muhalefet orada mısınız, sesimizi duyan var mı?

Eğer duyanınız varsa bir dinlesin o zaman bizi; 104 yıllık koca çınar ve sarsılmaz Beşiktaş Jimnastik Kulübü camiasının bir kaç yıldır geçirmekte olduğu sıkıntılı ve bir o kadarda düşündürücü sürece seyirci kalan ve bunu içine sindirebilen sizlersiniz bunu biliyormuydunuz? Ya da biliyorsunuz da utancınızdan ortalığa mı çıkamıyorsunuz?

Taraftarın bir kısmına olmayan bir misyon yüklediniz. Muhalefet olma misyonu!.. Hem de öyle bir misyondu ki bu ne zaman yönetime tepki veren olsa ya da yapılan yanlışları yükses sesle dile getiren olsa “Ya ‘İrlandalı’ ya ‘hain’ ya da ‘sen ne biçim Beşiktaş’lısın’ kardeşim..” damgası yemek zorunda kaldı maalesef. Ama sizler yoktunuz ortalıkta, nerelerdeydiniz!...?

Onun içindir ki;Muhalif olmayan hatta olamayan muhalefetinde eleştirisiz kalması hatta umursanmamaları bile acıdır aslında. Zaten karar verdim bundan sonra yönetimi bırakıp olmayan Muhalefet'in(Sizlerin) korkaklığına cesaretsizliğine ve Beşiktaş'ı sahiplenmemelerine tepki koyacağım. Böylesi bir süreçte muhalefet yapılmazda ne zaman yapılır çok merak ediyorum. Kulübün Başkana olan borcundan mı korkuyorlar acaba? Onu da hallederdik biz taraftar olarak. Günler öncesinden bir Taraftar projesini yönetimin önüne sunmadımı Engin abi ve Özer abi. Nasıl olsa mevcut yönetim bunu gereksiz bularak kabul etmedi nedense!... İşte muhalefet için fırsat. Kulübe ek gelir olanağı hem de öyle böyle değil ciddi bir gelir olanağı. Siz cesaretinizi bir toplayın ve sert muhalefet yaparak ortak payda da bir sağlam adayda birleşin ve hatta mümkünse bir zahmet seçimi de kazanın borçları ödeme işini de gönüllü Beşiktaş taraftarına bırakın.

“Var mı sizde taraftarda olduğu kadar cesaret, var mı sizde de bu kadar büyük Beşiktaş aşkı?”

“Pardon muhalefet orada mısınız, sesimizi duyan var mı!....?”

Yok mu!.....?

__________________________________________________ _______________

Yukarıda ki yazıyı da dün yazdım Forza'da ama inanamıyorum insanlar hangi mantıkla okuyup handi boyutlarda anlıyorlar şaşırıp kalıyorum!....

Hala Turgay Ciner'den Tuncay Özilhan'dan muhalefet medeti uman kişiler var!.. Muhalefet deyince sanki "paralı ve elinde purosu olup pahalı transferler" yapacak kişileri kastediyoruz.

Artık umudumu yitirmeye başladım. Ortada ne eylem var, ne muhalefet var, ne Alen var, ne dernekler var, ne Köroğlu var, ne İnce Memed var, ne Vendetta var, ne Breva Heart(Cesur Yürek) ne de Son Barikat var!......

.

Eren Cemaloğlu
23-06-2007, 16:19
ya muhalefet olarak aklımıza gelecek olan kişiler kiöler ? fikret orman mı , turgay ciner mi , tuncay özilhan mı ? aman...muhittin abiye aynen katılıyorum.bu adamlardan medet ummak mı..uzak dursun.peki ama kim ? kim bu bizim sesimizi yönetime taşıyacak olan muhalefet? nerdesiniz ? sesimizi duyan var mı ?

Safa Şenyıldız
23-06-2007, 16:26
Muhalefet biziz!!! Bizden başka yok... Kim gelirse gelsin hemen hemen bu başkan gibi veya bilgili gibi yönetecek. Muhalefet diye bunlara medet uymak bize yakışmaz.
çArşı paralı muhalefete de kArşı!!!

Adnan Gur
24-06-2007, 23:41
sanırım muhalefette İbrahim Altınsay ve benzeri adamlar vardır. Yok mu yoksa..?

Gürhan Oğuz
25-06-2007, 08:21
Birde asıl muhalefet vardır kişilerin ,diğer kişiler elinden aldığı yönetimlere pek benzemez
Oda tabanın, tavana dur dediği andır.
Yani tabanın kendini yönebilme kabiliyetini ortaya koyması gerçeğidir

Hani hep diyoruz ya
3 korner 1 bir penaltı diye
yada yaşasın sokaklar

yada iktidara ulaşabilmek için klübün tüzüküğünde yahpılacak değişikle
üye sayısının milyona(lara) ulaşması yıllık aidatların klübü kişi yada kişilere muhtaç etmeden
elde edilecek gelirle yönetilebilmesi gibi

kendini yönetebilmektir
asıl muhalefette odur. değilse -A- yerine gelecek olan -X pek bir şey değiştirmez

Muhittin Saban
25-06-2007, 18:17
Gürhan abi ben sana bir şey söyleyeyim mi?

Hakikaten dilim varmıyor ama ümidim tükenmeye başladı. Anlayamıyorum nedir bu sessizlik nedir bu tepkisizlik? Bu kadar mı sahipsiz bu camia? Ya çıkın be kardeşim iki kelam edin "bu yönetim yanlış yolda deyin, hataları vardır deyin, yol yakınken dönmelisiniz deyin!..." Yok, yok, yok!.......

Taraftar çırpınıyor forumlarda, çırpınan kısım ise ya hain damgası yiyiyor ya da "Beşiktaş'a zarar veriyorsun" deniyor. Allah'tan aktif forumlarda ağzı laf yapan kalemi ve fikri güçlü olan arkadaşlar var da ne anlatılmak istendiği net ifadelerle dile getiriliyor. Bakıyorum da Forza'da en çok muhalif görünen ve dolu dolu yorum yapan yine bizim aileden yani Halkın Takımı'ndan olan arkadaşlar. Gerisi sanki biz Yönetime ya da Alen'e karşı cephe almışız ve bir nevi bölücülük yapıyoruz tavrı sergiliyorlar. Anlayamıyorlar bizim yönetime " ayağınızı denk alın" demek istediğimizi!.. Alen'de tutturmuş bir bölünmecilik ve grupçuluk lafını onu da silah olarak kullanıyor.

Muhalefetin olmadığı yerde açığı bir grup taraftar kapatmak istiyor ama yargılanmaktan da geri kalmıyor. Ne olacak böyle? Hiç mi bir şey yapmayacağız hiç mi tepki koymayacağız.?

Tamam havalar sıcak el kol kalkmıyor, millet dağılmış ama yarın öbür gün camia dağılırsa o kötü işte!....

Bilmiyorum, bilemiyorum..

.

Eren Cemaloğlu
25-06-2007, 19:10
Gerisi sanki biz Yönetime ya da Alen'e karşı cephe almışız ve bir nevi bölücülük yapıyoruz tavrı sergiliyorlar. Anlayamıyorlar bizim yönetime " ayağınızı denk alın" demek istediğimizi!.. Alen'de tutturmuş bir bölünmecilik ve grupçuluk lafını onu da silah olarak kullanıyor.

.

abi şu bölünmecilik grupçuluk lafları flan bizler için kullanılıyor ya daha ne diyelim.biz hep birarada olarak tepkimizi ortaya koymak isterken şu söylenilenlere bakın bir..hem de bütün taraftarın ağzına baktığı kişinin yönetime karşı tepkisiz olup,bir de tepki koymak isteyenlere söylüyor.biz muhittin abinin de dediği gibi ne yönetime ne alene karşı cephe almış değiliz.sadece işler yolunda gitmiyor ve bu şekilde devam ederse de hiç bir zaman yoluna girmeyecek.amacımız buna müdahele etmek.keşke diğer taraftarlarımız da bizi anlayabilse de gerekeni yapabilsek..

Ertan Eylem
25-06-2007, 20:43
Muhalefet burada Muhittin nerede türünden bir saçmalık yapacağımı beklemiyorsun sanırım.

Safa Şenyıldız
25-06-2007, 22:21
Muhalefet biziz. BEŞİKTAŞ dışında herşeye her kim ve ne olursa olsun. Bu görev bizim, kimsenin ağzına bakmak zorunda değiliz. Birşeyler bulup uygulamalıyız hem de bir an önce. Bence burda yapılabilecekleri konuşalım, kendi yapabileceklerimizi. Başkalarını beklediğimiz yeter.

Onur Özgen
26-06-2007, 12:19
böyle muhalefete, böyle iktidar.

devrim şart :D devrim yapıyor muyuz? ne zaman :D

Metın Demır
27-06-2007, 10:57
Sadece forumlarda muhalif duruş sergilemekle olmaz.Bu sezon tribünlerde bu muhalif bütünlüğü sağlayıp öyle hareket etmeliyiz.Aksi takdirde bölücü ve grupçu yine biz oluruz.