Orijinalini görmek için tıklayınız : Biz Demiştik!!
Özgür Ergün
31-01-2007, 23:18
Herkes Tiganaya yüklenirken.. herkes yönetime futbolculara sallar iken biz Halkın Takımı haykırdık.
İNADINA TİGANA! Diye...
Mütevazilik yapmayacağız evet bugün Tigana ve Bu takım varsa bizim katkımız yadsınamaz.
O pankartı mabedte ilk açtığımız da ve sonrasında bize kızanlar bugün bizden çok alkışlıyorlar Tiganayı ve Takımı.
Halkın Takımı doğru olanda İNAT etmeye devam edecektir.
İNADINA TİGANA.. İNADINA SEVDA..!
Burak Güven
01-02-2007, 07:00
http://img152.imageshack.us/img152/7888/htoc3.jpg (http://imageshack.us)
Umut Tutun
01-02-2007, 09:32
biz ki " demiştik" leri anmayı sevmeyen anlayışların çocukları...
neden " demiştik " deriz bir anlasınlar:
çünkü " hep deriz zaten" ...o yüzden..."hep diyeceğiz" ...o yüzden...
tigana veya başkası, önemli değil...o konu veya bu konu...hakim olan ne ise, ona karşı rüzgarı tersine çevirebilmek adına hep deriz zaten...
inat, duruştur, tavırdır...alayına gibidir...kapak gibi birşeydir...
bu endüstriyel tencerelerin kapaklarının deposu bizdedir, böyle biline...
umut
Berk Sezenler
01-02-2007, 13:19
Tamda hüzünlü bir şarkı dinlerken Burak'ın koyduğu resim içimdeki özlem duygusunu tavan yaptı.
Aslında bu topici açmak için biraz erken olabilir,sezonu hala 3.olarak kapatabiliriz.Ama anlatılmak istenen farklı tabi.Biz takımın toparlanacağına,bir maçta 3 öteki maçta 4 gol atacağına inanıyorduk.
Sezonun başında biz söylemiştik
Bu takım elbet düzelecek demiştik
Futbolcular ısındı takım oturdu
Uefada da olmamız çok iyi olurdu...
Murat Aru
01-02-2007, 13:27
Baki, Runye Ve TIGANA
sadece Seviyorduk, endüstriyel Futbolun Ögütücü ve Aceleciligine karşı İsyandık.
Yarın Ne olur bilmiyorum ama biz Görülmesi gerekeni görmeye devam edecegiz!
A.Tugan Çetin
01-02-2007, 14:16
Fikirlermizi beyan ederken çok karşı çıktılar ama biz direndik ve sezon sonu geldiğinde KAZANACAĞIZ !..
Her şey BEŞİKTAŞ için !
Baran Aktas
01-02-2007, 15:04
Tigana'nin nerden geldigi ve gecmisi belli.
Yönetimi kutluyorum, Del Bosque gibi neden yollanmadigini Tigana Manisa maclarinda kanitlamis oldu.
Erkan Özberk
01-02-2007, 16:34
ben bobo'nun topu sürüş tarzını felan henry'e benzetiyorum ve etrafımda gülücükler saçıyo arkadaşlar (lan abartma, hadi len der gibi )
sonuçta bobo'yu yaratan tiganadır.
serdar kurtuluş fabregasla karşılaştırılıyorsa ve milli takıma da çağırıldıysa bunu da yaratan tiganadır
vs. vs. vs.
Özenç Kurt
01-02-2007, 18:50
Güzel günler Göreceğiz diye haykırıyorduk
işte o güsel günlerin ilk baharındayız
Safak Batman
02-02-2007, 00:02
umut tutun özetlemiş konuyu katılmamak elde değil
"bu endüstriyel tencerelerin kapaklarının deposu bizdedir, böyle biline..."
Gökhan Gürses
02-02-2007, 00:12
artık tribünlerde, medya da herkes tigana yı savunuyor. tigana nın inadından vazgeçip delgadoyla-ricardinho yu yan yana oynatmasından bahsediyorlar. öyle ya onlar daha iyi biliyordu ikisinin de performans durumunu adapte sorununu. serdar ı önümüze atmak istediler. runje yi gonderdiler,nobre beşiktaşin golcüsü değil dediler. sinan engini , denizliyi getirdiler takımın başına, kısacası takımı yönetmeye çalıştılar. bu sefer olmayacak dedik izin vermedik. bize bu sene şampiyonluk vaad etmese bile gelecek güzel günlere olan inancımızı arttırdığı için.
İnadına Tigana
Safak Batman
02-02-2007, 07:46
t u r g a y demir de demişti.
Deniz Aru
02-02-2007, 09:25
En COk Tek Forvetten Kurtuldugumuza acık ve Rahat ßir şekilde top oynadıgımıza seviniyorum. Tigana nın tek Forvet taktigini içime sindirememiştim. Şimdi ßu durumdanda kurtuldum :) İNADINA TİGANA ...
Gürhan Oğuz
02-02-2007, 09:41
Neden inadına tigana diyenler bir kez daha diyoruz
inadına değil
İNADINA, İNADINA TİGANA
İNADINA KARA ÇOCUK
gökyüzü kartalındır
Serenat Tutaklı
02-02-2007, 14:10
inat, duruştur, tavırdır...alayına gibidir...kapak gibi birşeydir...
bu endüstriyel tencerelerin kapaklarının deposu bizdedir, böyle biline...
Herkes çok güzel ifade etmiş düşüncelerini...Özellikle Umut abi bu satırlar feci coşturdu beni:)
Ama ben tutamayıp,kendimi şöyle diyorum..Ne oldu ulan neden sustunuz fotosentez çocukları sizi ohh beee:D
Gürhan Oğuz
02-02-2007, 16:54
tur!!! demirin en son cevabıdır
Yanılıyorsun Gordon'a da en çok ben yazdım bu tür yazıları, çünkü o da Beşiktaş'ın 3 yılını çaldı. Eğer yabancı futbolcular konusunda dürüst olsaydı Beşiktaş, Galatasaray'dan çok önce Avrupa destanı yazar, 5 puan, 3 puan öndeyken Galatasaray7a, Fenerbahçe'ye şampiyonluklar kaptırmazdı.
----- Original Message -----
From: gXrhan oXuz
To: tdemir@fotomac.com.tr
Sent: Friday, January 26, 2007 1:01 PM
Subject: fotomac.com.tr okurlarXndan...
Gönderenin notu: edemedin. senin gibi beşiktaş dostları !!! olduğu müddetçede bu kulüp her sene 10 T.D. değiştirir.. gordona aynı benzeri yazıları senin ağbilerin yazdı sonrada !!!!! bilmiyorsan be deyim 10 yıllık yenilmez armada zira taktiğini sokaktaki simitçi biliyor dedi ağbilerin.... de get işine taraftarın aklını karı,ştırmakla kalmıyor tribünleride karıştıryorsunuz
--------------------------------------------------------------------------------
H.Deniz Budak
02-02-2007, 20:40
inanmadılar bize...her mağlubiyet sonrası dediler ki bu iş böyle olmaz...cevabımız şu oldu biz sevinmek için sevmedik...bize romantiksiniz dediler.ama şimdi görüyorum ki beşiktaşı taşa tutan köşe yazarları bile artık adımızı ağızlarına alırken daha dikkatli oluyorlar.lig bittiğinde mahçup olmamak için.evet biz demiştik!! bu takım bir şey olacak diye...siz skor yazarları ne o kuruduz kaldınız hepiniz.
Uğraş Polat Şahin
02-02-2007, 21:31
Sezon başında,özellikle o çok bilmiş yorumcular..'bu sene şampiyonluk beklemiyoruz,genç bir kadro oluştu,yeni bir sistem,desteklemek lazım her türlü,bakın gordon milne geldiği ilk sene şampiyon mu olmuştuk,diğer teknik direktörlerden örnekler,bu takımın zamana ihtiyacı var vb...hep bu tür söylemleri okuduk,duyduk..gerek gazetelerde,gerek internet sitelerinde bütün söylemlerler bu yöndeydi..
Gel gör ki,bir ay geçti geçmedi 'Tigana İstifa!!'..öyle bir dönem oldu ki hatta ertesi gün Tigana kovuldu kovulacak bekliyoruz..Kaybettiğimiz her puandan sonra orda burda acımasızca eleştirenler..(Tigana gittikten sonra takımın hali ne olacak,yeni teknik durum ne olacak söyleyen yok tabii,gitsin de gitsin..!)
İşte en kötü durumdayken bile,Halkın Takımı hep destek oldu..Hep İnadına Tigana dedi..başarının temel dayanağının istikrarda yattığını bilerek,asıl olanın 'İnadına BEŞİKTAŞ' olduğunu düşünerek..Tabela taraftarlığı yapmayarak kısaca..
Tigana bugün hala takımımızın başındaysa,biz bu güzel futbolu seyrediyorsak,bu mücadeleyi hep göreceğimize inancımız tamsa..bunda Halkın Takımının tribünlerde ve forumda verdiği desteğin katkısı büyüktür bence,ki ne mutlu bize...Ne mutlu başından beri koşulsuz,şartsız BEŞİKTAŞ'ımızı destekleyen herkeze...
http://img329.imageshack.us/img329/103/inadinatganaln2.png (http://imageshack.us)
Birkan Bürüngüz
02-02-2007, 21:41
t u r g a y demir de demişti.
turg a y demir turg a y demir baksana
inadına inadına TİGANA :D
Ümit Kurt
02-02-2007, 22:32
bu yazının üstüne ne denir ki?
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.