Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaraspor 0 - Beşiktaş 0 ( 15 Eyl 2007 )
Safak Batman
05-09-2007, 21:55
Ankaraspor - Beşiktaş
http://www.ajanspor.com/futbol/takimlogo/30x30/66_logo.gif - http://www.ajanspor.com/futbol/takimlogo/30x30/83_logo.gif
15 EYLÜL 2007 CUMARTESİ
ANKARASPOR
BEŞİKTAŞ
YENİKENT ASAŞ
18:00
Safak Batman
05-09-2007, 21:55
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde akşam yapılan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ardından dar alanda çok pas ve 5'e 2 pas çalışmaları yaptı. Yarı sahadaki çift kale maçla antrenman sona erdi.
Sakatlıkları bulunan Murat, Gökhan Zan, Ricardinho ve ülkesine giden Tello ile milli takımlardaki futbolcular İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Serdar Kurtuluş ve Diatta da bugünkü çalışmada yer almadı. Nobre ise takımdan ayrı antrenman yaptı.
Babasının sağlık sorunları nedeniyle ülkesine giden Şilili Tello'nun, cuma günü Türkiye'de döneceği, Ricardinho'nun ise hafta boyunca tedavi göreceği ve önümüzdeki hafta antrenmanlara başlayacağı bildirildi.
Beşiktaş, yarın yapacağı antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Erkan Özberk
05-09-2007, 22:23
Resmi sitede maç günü 15 Eylül maç saati de 18:00 olarak yazışmış
Safak Batman
05-09-2007, 22:31
düzelttim sağol.
Anıl Tanrıyar
05-09-2007, 22:41
oh be kartalım ankarada...sinanıyla tüpcüsüyle:D nasıl sallarım ama onlara protokelde izleyecem ne olsa :D
Cem Ozel
06-09-2007, 02:53
Yüzümüzü Güldür kartalım..
Diren Eren Bolat
06-09-2007, 07:14
Ligin Son Sırasındaki Takım..
Ulan Acaba Fark mı Atarız Diyor İnsan...
Anıl Tanrıyar
06-09-2007, 11:25
diren bu dengesizlerin sağı solu belli olmuyo bize aslan kaplan kesilirler...bu arada kimler gelecek maça?
Erkan Özberk
06-09-2007, 12:23
3 transfer yaptılar adam son gün. Yine de rahat alırız
Emre Tetik
06-09-2007, 13:43
maçın 19 mayıs'ta oynanması lazım değil mi sizce?
Anıl Tanrıyar
06-09-2007, 18:25
maçın 19 mayıs'ta oynanması lazım değil mi sizce?
stad 4 maç kaldırmayacağı için geçen sezon yarısından beri ankaraspor yenikent asaş stadında oynuyor...
Deniz Özdemir
06-09-2007, 20:28
Ligin Son Sırasındaki Takım..
Ulan Acaba Fark mı Atarız Diyor İnsan...
direnim yenilmeyelimde boşver fark atmayı.anılın dediği gibi ankara takımlarının sağı solu belli olmuyo.geçen sezon 0-0 bitmişti uyumuştum o maçta.ama bu sefer farklı olabilir korkuyorum yani.inşallah yeneriz.ben ne zaman ankarada maça gitsem yenemiyoruz.bi geçen ki a.gücü maçında yendik sonunuda biliyorsun zaten:D uğursuz geliyorum ben:)
Anıl Tanrıyar
07-09-2007, 10:26
deniz seni istemiyorum trübünde babana derim gelirsen:D
Deniz Özdemir
07-09-2007, 12:02
anıl asıl ben seni babama söylersem ne olur bi düşün.a.gücü maçından sonra benim gibi bi çok taraftarımızın geceyi karakolda geçirmesine sebep ne ya da kim acaba:) ayrıca elimde çok sağlam deliller var senle ilgili hani bi hatırlatayım dedim:D şimdi bi daha düşün bakalım:D
Murat Çapar
07-09-2007, 12:15
Rastgele Kartal'ım...
Anıl Tanrıyar
08-09-2007, 11:16
anıl asıl ben seni babama söylersem ne olur bi düşün.a.gücü maçından sonra benim gibi bi çok taraftarımızın geceyi karakolda geçirmesine sebep ne ya da kim acaba ayrıca elimde çok sağlam deliller var senle ilgili hani bi hatırlatayım dedim şimdi bi daha düşün bakalım
pardon ablacım:D
Deniz Özdemir
08-09-2007, 12:31
aferin hep böyle ol ve o elinde ki 2 tane protokol biletlerini bana ver:D sen maçı kale arkasından izlesende olur;)
Gokhan Yerlikaya
09-09-2007, 01:28
klübümüzden resmi bi acıklama yapıldımı bilmiorum ama asaş stadının donanım,güvenlik,kapasite ve konum bakımından yetersiz oldugu ve bunun için macı 19 mayıs stadına alınması için basvuru yapıldıgını duydum bende.
Anıl Tanrıyar
09-09-2007, 17:44
öyle bişe yok ama saydıkların doğru...
Özgür Algül
09-09-2007, 18:40
Ankara Yolcusu Kalmasin Kİmler Gelecekse İsİmlerİnİ Yazsinlar Ben Ona GÖre Eleme Yapacam Gelenler Bana Maİl Atsin Ankaraya BaŞka Bİ Şekİl Yapip Gİdelİm Baskin Basanindir. YeŞİl Yol Holİganlarini Hatirlayanlara SÖlİm
Umut Şen
09-09-2007, 19:20
Ankara Yolcusu Kalmasin Kİmler Gelecekse İsİmlerİnİ Yazsinlar Ben Ona GÖre Eleme Yapacam Gelenler Bana Maİl Atsin Ankaraya BaŞka Bİ Şekİl Yapip Gİdelİm Baskin Basanindir. YeŞİl Yol Holİganlarini Hatirlayanlara SÖlİm
:D :D westham taraftarı gibi olmak istiyorum bob_smiley
Burak Güven
09-09-2007, 22:05
Geliyoz beyaaa, ama bu sefer içeri girmek grupta anarşi çıkarmak yok ona göre :D
Diren Eren Bolat
09-09-2007, 22:20
Geliyoz beyaaa, ama bu sefer içeri girmek grupta anarşi çıkarmak yok ona göre :D
Çıkarken de Temiz Çıkalım Anasaya da Yazıyor Kardeşim Değişmez Maddelerinde Başkent Ankara Diye
Sonra Başkent İstanbul Deyipde Ortalığı Germenin Mantığı Yok :)
Erkan Özberk
09-09-2007, 23:42
Diren bu laf sana:D
Cem Ozel
10-09-2007, 03:17
yeşil yol değilde yeşil sokak holiganları olacaktı :) filmden sonra westhamlı olasım gelmişti :D haydi gidelim
Deniz Buldum
10-09-2007, 11:27
Aykut Kocaman yine,Hikmet Karaman Nurullah Sağlam Erdoğan Arıca nın yolunda olduğnu kanıtlayacağı bir maç olacaktır dünyanın hiç bir takımının oynamadığı(zaten böyle bi sistem yok onlar yarattı) 9-1-0 düzeni ile bu maçın da içine edecektir.Sıkıcı bir maç olacak bence vakit geçirmeler numaradan sakatlanmalar gına getirdi bu adamlar artık bana çıkın da adam gibi top oynayın bizde alkışlıyalım yensekte yenilsekte.
Gözünü sevdiğimin Feyyaz Uçar ı bu yuzden barınamıyor bir yerde bunlara benzemediği için.
Deniz Özdemir
10-09-2007, 11:34
aman ankaraya gelen arkadaşlar lütfen bu sefer sakin olsunlar.yine bi gözaltı faciası yaşamak istemiyorum:D öyle başkente gelipte istanbul diye bağırmayalım lütfen yani...diren özellikle sana diyorum sen daha dikkatli ol:D
Diren Eren Bolat
10-09-2007, 12:38
Bide Orası Yenikent..
Allama Sincana Neyin Götürürler Askerler Jandarma Falan Aman Diyim :)
Zaten Pek de Gelesim yok :D
Anıl Tanrıyar
10-09-2007, 13:22
valla stada daha önce hiç gitmedim ama giden arkadaşlarım eziyet diyolar...ayrıca güvenlik konusunda sıkıntı oluyomuş...
Deniz Özdemir
10-09-2007, 14:46
doğru aslında yenikente gidilmez bi kere fazlaca bi rüzgar yiyeceğimiz kesin.sonra denildiği gibi güvenlik konusuda sıkıntılı.tam eziyet vallahi...
Ömer Elpe
11-09-2007, 00:56
insallah inadına onlarca otobüs taşarak ankaraya gider.
Anıl Tanrıyar
13-09-2007, 13:27
bilet 13 ytl duyrulur...
Namik Kartaloglu
13-09-2007, 13:38
Cok ayri kaldik be abi!
Deniz Özdemir
13-09-2007, 14:09
alla alla yaa 13 ytl mi? şaştım kaldım vallahi.ankarada ki takımların başına taş mı düştü ne..ben fiyatları abartırlar şimdi diyordum.çok sevindim:D artık ailece maçtayız:)
Mert Atasayar
13-09-2007, 14:22
oo saldır kartaLım
Sezen Gunduzalp
13-09-2007, 17:07
Hakem Vedat Yüksel
13.09.2007 15:11
Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında Cumartesi günü Ankaraspor ile deplasmanda oynayacağı maçı Vedat Yüksel yönetecek.
Arda Can
13-09-2007, 19:37
haydi sağ SAĞLAM dönelim ankaradan...
Murat Akman
14-09-2007, 00:55
inş 3 puan kapıp marsılya macı oncesı moral buluruz bu ara taraftar kotası varmı
Mert Atasayar
14-09-2007, 12:15
Beşiktaşımız ile Ankaraspor, ligde yarın 7. kez karşı karşıya gelecek.
Turkcell Süper Lig'de mücadele etmeye 2004-2005 sezonunda başlayan başkent temsilcisiyle şimdiye dek 6 kez karşılaşan Beşiktaşımız, 3 galibiyet, 2 yenilgi, 1 de beraberlik aldı.
İki takım arasında 2004-2005 sezonunda İstanbul'da yapılan tarihteki ilk randevuyu Ankaraspor 3-2 kazandı. Aynı sezon Ankara'da yapılan karşılaşmada ise gülen taraf 4-2'lik skorla Beşiktaş oldu.
2005-2006 sezonunda yapılan maçlarda Ankaraspor başkentte 2-0, Beşiktaşımız da İstanbul'da 3-0 galip geldi.
Geçen sezon ise Ankara'da yapılan maç ise 0-0 sonuçlanırken, İstanbul'da gülen taraf 2-1'lik skorla Beşiktaşımız oldu.
Petek Kursunlu
14-09-2007, 13:01
Lige kötü başladılar galibiyetleri yok sadece 1 puanları var. Kadroları fena değil.deplasman maçı olduğu içinde zor geçecektir.Fakat tam bizimle maçları öncesi gs nin 3futbolcusunu ankaraya kiralaması ....
Ama ben maçı alacağımızı düşünüyorum.
Anıl Tanrıyar
14-09-2007, 19:09
ankara yolcusu halkın otobusu kalkıyo halkın takımı...
Serdar Ozen
14-09-2007, 21:25
haydi kartalım inanıyorum marsilyaya kayıpsız gidecez
Burak Güven
15-09-2007, 08:13
Bu kadar güzel bir havada kime sorsam maça gidecekmisin diye? ne biliyim abi giden yokki gidelim, bi haber yokki bilelim şeklinde cevaplar aldım ben.
Belki de bize en yakın deplasmanlardan biri olan Ankara'ya hem cumartesi hem de 18:00 de olmasına rağmen gidilmemesi üzücü ve bir o kadar düşündürücü geliyor bana.
Yoksa giden varda biziz haberimiz mi yok orası ayrı.
Beşiktaş'ımı Ankaradaki binlerce aşığının da gönülden destekleyeceğini biliyiroum.
Şampiyonlar ligi öncesi en kritik maç.
Vira Kartalım, yelkenler fora.
Anıl Tanrıyar
15-09-2007, 10:46
ordayız burak abi;)
Murat Çapar
15-09-2007, 12:07
Rastgele Kartal'ım...
Özer Özçetin
15-09-2007, 13:31
İzmirde iki gün üstüste iş toplantım olması sebbeiyle maça gidemedim,vakti nakti müsaait olan Beşiktaş sevdalıları rakipin stad oyununa rağmen bu maça gitmeli,ama İstanbuldan giden bir çok arkadaş var,tribün gücümüz yine müthiş olacak.
Evet Beşiktaşın en önemli maçı,bu virajı şu karanlık günlerde aşmak zorundayız,Ş.Ligi maçlarından sonra hep zorlanıyoruz,şu anda öyle bir sıkıntıda yok,önümüzde süreçte maçlar sıkışacak en azından boşluklardan sonra puan kaybı yaşamamak için bu maçta kayıbın adı bile geçmemeli.
Haydi Kartalım,Siyah Beyaz renginle uç uçabildiğince
Deniz Özdemir
15-09-2007, 13:42
babam,kardeşim ve ben akşam maçtayız.statda babamla izleyeceğim ilk BJK maçı olacak.umarım kazanırız...
Namik Kartaloglu
15-09-2007, 13:44
HT Muhtar emmi ve herkes burda kimse Ankaraya gitmiyormu?
Arda Can
15-09-2007, 19:57
berbat bir oyun ve şeref yoksunu hakem yüzünden kaybedilen 3 puan.... offffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff..
Huseyin Kurt
15-09-2007, 20:08
ualnn adam bakar bir ankaralı oyuncu bile itiraz etmedi kaleci üzgün yanhakem golü vermiş yanına bile gitmedi yan hakemin haysiyetsiz heriff...
Serdar Ozen
15-09-2007, 20:13
satanist hakem !!!püff
Ulas Oktem
15-09-2007, 20:23
hakem kesinlikle art niyetliydi,o pozisyonu görmeme ihtimali yok.buz gibi golü vermedi 2 puan uçtu.
galibiyeti hakedicek oyunu oynamadık işin doğrusu ama öyle ya da böyle 3 puanı alıyorduk normal şartlarda.hakemler yine başladı herkese allah sabır versin.birilerinin masaya yumruğunu vurup hakkımızı savunması lazım ama hiç ihtimal vermiyorum.yine kahrolduğumuzla kalıcaz.
Derya Banu Akgul
15-09-2007, 20:30
İşi son dakkikaya bırakıp son saniye golüne umut bağlatanlar utansın.
Emre Tetik
15-09-2007, 20:34
yazık oldu valla
Ömür Hıncal
15-09-2007, 20:35
son dakika gollerini özlemişiz vallaha ben memnunum bu son dakika olayından :) bugün atamadık güzelde oynamadık ama utanması gereken bizler değil beraberliğe yatıp hurradan gol bulmaya çalışanlarda. bu defans olayınada iyi alıştık minik takımlar oysa mahalle maçlarında hep atak futbolu benimsemiştik garip geliyor biraz bana.
Tuncay Yılmaz
15-09-2007, 20:36
futbol 90 dakika
1. dakikasında da atailirsin golü 90.dakikada bunu için fifa ayrı bi kanun konmamıştır
Beşiktaşımız bugün son 10 dakika hariç iyi oyun sergileyemedi ancak bu hakkımızın gasp edilmesine yada bu vesileyle geçiştirilmesine olanak vermez
takım iyi oynamadı 34 haftanın 34 ünde iyi oynayacak diye bi kaide yok
hakem 3 puanımızı çaldı özet budur
Namik Kartaloglu
15-09-2007, 20:50
Hakemin hirzizligi konusunda sizlere katiliyorum ama calinan sadece iki puan uc degil. Yenilmedik!
Deniz Özdemir
15-09-2007, 21:25
yaa bu ne rezilliktir anlamadım.daha şimdi geldim maçtan ve çok sinirliyim.ankaraya gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlar hiç üzülmesinler çünkü kaçırdığınız hiç bir şey yok.BJK ankaraya geldiği zaman bize güzel futbol izletmemeye yemin ediyor galiba.geçen sezonda yine aynı skor ve aynı oyun vardı.bu kadar olmaz yaa.ayrıca delgado ricardinho nobre gibi adamlar yedek başlıyorlar.ve anca 75 de rico giriyor oyuna olacak şey değil.bütün stad çıldırdık yani.hele birde hakemin golümüzü anlamadığımız bi sebepten iptal etmesi bizi iyice delirtti bizi.6 aydır bugünü bekle,o stat işkencesine katlan bide sonuca bak:( gel de ağlama şimdi.vallahi bu oyunla biz marsilyayı da yenemeyiz gibi geliyor.umarım dediğim olmaz.
Mustafa Ozyurt
15-09-2007, 21:47
özeleştiriyi herkes yapmış, bir de ben yapmayacağım.
bu hakemin allah belasını versin.
böyle hakemlik olmaz.
çaldı 3 puanımızı.
bir lafım da bu ankaraspor denen varlık amacı melih gökçekin egosunu tatmin etmek olan Türk futbolunun utanç kaynağı olan takıma.
çıkmışlar 11 kişi kapan babam kapan. 4 sabit defans hareket etmiyor, ful defans.
hakemi kepaze takımları kepaze,
Beşiktaş olmasa bu Türk futbolu vallahi de çekilmez billahi de çekilmez.
Sezen Gunduzalp
15-09-2007, 22:16
"Herkes Haddini Bilecek"
15.09.2007 20:29
Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, son dakikada attığımız golün iptal edildiği Ankaraspor maçı sonrası şu açıklamayı yaptı:
"Öncelikle maçı izleyenlerden ve stada gelenlerden özür dilemek istiyorum. Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz böyle bir futbol oynamamalıyız. Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz.
İkinci olarak; Beşiktaş Camiası çok büyük bir Camiadır. Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir dur denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek."
bjk.com.tr
Anıl Tanrıyar
15-09-2007, 22:17
bunu açıklamak istemezdim ama hakem fenerbahçeli malesef hakem olduktan sonra formasını duvara asamamış...tekrar gösterdin vedat!
Arda Can
15-09-2007, 22:41
ankara nın kaleceisi gol için nizamiydi demiş..aykut kocaman da maçtan sonra golün iptalinin yanlış olduğunu söylemiş..bak şimdi nasıl da mutlu oldum..vicdanınızı rahatlattınız dimi..erkekseniz maç esnasında söyleseydiniz ya bunları..:mad:
Anıl Tanrıyar
15-09-2007, 22:50
ha bide kocakafalı tüpçü başkanımız maçtan sonra melihin oğluyla çok güzel kafa tokuşturdu boynuz mu sivrilttiler ne(!)
Erkan Özberk
15-09-2007, 22:53
çok kötü bi maç oynadık. kayseri maçında yorgunduk puan kaybettik, bu maçta da ıyuncular şampiyonlar ligini düşünüyodu ondan kaybettik. bı mazeretler oldukça biz 2 haftada bi puan kaybederiz. mücadele gördünüz mü maçta? ben görmedim. hırs, savaş, azim bunlar olmadıktan sonra hakem golü vermiş vermemiş banane.
Deniz Özdemir
15-09-2007, 22:56
yaa bırak anıl anlatma şu adamları bize.ne oldukları belli hepsinin.reziller...
Anıl Tanrıyar
15-09-2007, 23:15
Hakem hakkında konuşmadıklarını ifade eden Beşiktaş çalıştırıcısı, "Nasibimizde 3 puan yokmuş, 1 puan varmış." derken, maçın hakeminin neyi gördüğünü söyleyeceğini merak ettiğini ifade etti.
tabi bu işler nasip kısmet kader(!) mantıklı bir açıklama HOCA
Burak Güven
16-09-2007, 00:41
futbol 90 dakika
1. dakikasında da atailirsin golü 90.dakikada bunu için fifa ayrı bi kanun konmamıştır
Beşiktaşımız bugün son 10 dakika hariç iyi oyun sergileyemedi ancak bu hakkımızın gasp edilmesine yada bu vesileyle geçiştirilmesine olanak vermez
takım iyi oynamadı 34 haftanın 34 ünde iyi oynayacak diye bi kaide yok
hakem 3 puanımızı çaldı özet budur
tuncay aynen bunları diyecektim ki zaten söylemişsin. 1. dakkada da olsa 90+5 te de olsa 3 puan galibiyete veriliyor, kötü oynadık ama son dakika golünün iptal edilmesi gülünçtü, ama birde şuda var ki nobre'nin bu el oalyından sabıkalı olması da bir etken oldu heralde.
neyse rakiplerden birinin de berabere kalması tek teselli, önemli olan salı günü, aynı futbolu sergileyeceğimizi düşünmüyorum, kötüde oynasak çok diri ve dinamik bir takımız buda gollerin nasıl son dakikaya sığdırıldığının özeti.
sonuç olarak belkide oyunun hakkı yada haksızlığı. 1 puan iyimidir kötümüdür bilinmez.
Ali Erken
16-09-2007, 01:01
yani chealse bile gol atmakta ne kadar zorlanıyor (bugun izleyince farkettim eh)..rakip kapanınca guzel oyun oynayamıyorsun tabi ki;
bizim lig kalitesiz ama topla oyunda; topsuz alanda ençok mücadele olan 3*4 ligden biridir. Topu alınca bisey beceremediklerinden kalitesize cıktı ismimiz.
Ayrıca bu sene forvetlerimizde vurdumduymazlık had safhada. Yani boyle oyunda beceri gosterip, cakallık yapıp topu gecireceksin iceri, baska turlu olmaz bu is, biraz dikkat biraz yetenek lutfen yani...
Yusuf Helvaci
16-09-2007, 02:31
İlk 5 hafta sonunda hemen asmayalım takımımızı.
Geçen sen ilk beş hafta şöyle geçmişti ,
Vestel Manisa – Beşiktaş (Maç Sonucu: 1-0)
Beşiktaş – Gaziantepspor (Maç Sonucu: 2-1)
Denizlispor – Beşiktaş (Maç Sonucu: 0-2)
Beşiktaş – Konyaspor (Maç Sonucu: 3-1)
Beşiktaş – Trabzonspor (Maç Sonucu: 2-3)
5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet almıştık.
Bu sene ilk 5 hafta şöyle geçti;
Beşiktaş – Konyaspor (Maç Sonucu 1-0)
Kasımpaşa – Beşiktaş (Maç Sonucu 1-2)
Gaziantepspor – Beşiktaş (Maç Sonucu 0-1)
Beşiktaş – Kayserispor (Maç Sonucu 0-0)
Ankaraspor – Beşiktaş (Maç Sonucu 0-0)
5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldık.
Bence tablo kötü değil. Ama görünen o ki lige "beklediğimiz kadar" çok gol atarak giremedik.
Bunun yanında atabileceklerimizin de ofsaytlara kurban gittiği , bu son maçta gördüğümüz gibi attığımızın da heder edildiğini unutmayalım.
Enseyi karartmıyorum. Daha iyi olacağımıza inanıyorum.
Cem Ozel
16-09-2007, 05:05
Buz gibi goldü...
Mert Atasayar
16-09-2007, 08:33
Maçta net sadece 1 pozisyon var ve buda nekadar iyi oynadığımızı göstermiş olmaya yeter sanırım, ayrıca resmen resmen gol dü orada kızlca kıyamet kopana kadar itirazlar sürmeliydi el kol bacak hiç bir şey yokken hakkımızın yenmesine olay anında izin verilmeyecekti .....
Mert Atasayar
16-09-2007, 08:45
biran önce deplaasmanda maç nasıl alınır öğrenmemiz gerekiyo. bu işte ertuğrul hocaya düşüyo....evimizdeki bütün maçları alsak ancak 3. oluruz..gecen sezondan bi farkımız kalmadı..yine gol yemiyoruz ama atamıyoruzda..1-0 lık maçlardan bıktım artık..onca transfere rağmen nie takımda hiç bişe değişmedi....Haysiyetsiz hakem pozisyonda tamamiyle art niyetliydi futbolcuların uyarılarına, ankara lı topçuların üzülmesini görmesine rağmen yan hakeme gitmedi....
Anıl Doğan
16-09-2007, 12:32
nasip kısmet işi!!!_+
Onur Sarısoy
16-09-2007, 13:21
ben farklı bi beşiktaş göremiyorum hala gol atamayan bi beşiktaş görüyorum
Ahmet Yusuf
16-09-2007, 14:34
doğru düzgün bir pozisyonumuzun olmadığı bir gerçek ama kötü oynarkenden kazanabilmek gerekiyor bazen bu şansımızıda elimizden aldı yükselen vedat.
Ibrahım Soydemır
16-09-2007, 15:59
tamam kötü oynadık bunu kabul ederiz ancak büyük takımsan bir şekilde maçı çevirecek pozisyonu +93 te bile olsa bulacaksın çünkü sen büyük takımsın kötü oynarkende kazanmasını bileceksin ama hakem işin içine BUZ gibi golü iptal ederek girerse orada da çuşş diyeceksin...
Anıl Tanrıyar
16-09-2007, 18:59
benim aklım daha tüpçünün kafa tokuşması ve ertuğrulun nasibimizde 3 puan var demesi iyice garip bi kulup olduk...
Mert Atasayar
16-09-2007, 22:22
Ne kadar kötü oynarsak oynayalım hakem etki etmeseydi biz bu maçı almıştık. Her maçımızda hakemler alyhimize kararlar vermekte şunu iyi bilsinlerki şampiyon olmamız engellenemez. Masa başı değil sahada delikanlı gibi oynasınlar bu oyunu artık yeter! Yönetimimizde Beşiktaş'ın hakkını artık aramalı....
http://img125.imageshack.us/img125/8830/b67fc72af7eb59cf59625a2ji3.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=b67fc72af7eb59cf59625a2ji3.jpg)
Mert Atasayar
16-09-2007, 22:26
editttt herifffffffffffff.... buz gibi gooooolllllllllllllllllll.....
yahu ne faulu ne teması kaleci tutamadı topu gol oldu tvden bakın kaleci zaten yaptığı hatadan dondu kaldı.......... nobre ile kaleci arasında 2 metre açıklık var bu kadarda olmaz bu hainlik bu şerefsizlik golun babasını iptal etti. Nasıl şampiyon olucaz nasıl.. 2 puanı hakem aldı çekti aldı. ve bizim yönetim bakalım ne yapacak takım çekeriz demeklerle olmaz dediğini yapacaksın.....yeter artık yahu yeter çıldırmamak içten değil............
Erkan Özberk
16-09-2007, 22:28
sakin ol genç adam...
Petek Kursunlu
16-09-2007, 22:34
Ne kaleci nede yanındaki ankaralı futbolcuda itiraz yok yan hakem gol diyor burdandamı uyanmıyorsun işi.Demek ki kasıt var....
http://img407.imageshack.us/img407/3460/sabir2zr8er5.th.jpg (http://img407.imageshack.us/my.php?image=sabir2zr8er5.jpg)
Mert Atasayar
16-09-2007, 22:36
Abi deli olmamak elde değil ya kusura bakmayın sinirden delirmekten :(
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞIMIZI ...
Deniz Özdemir
16-09-2007, 22:40
yan hakem golü vermedi ki.pozisyondan sonra gol ise orta çizgiye koşması lazımdı ama ben maçta koştuğunu görmedim.golü önce yardımcı sonra vedat yüksel iptal etti...
Mert Atasayar
16-09-2007, 22:41
takım deişir yönetim deişir teknik ekip deişir oyun deişir stad deişir forma deişir sistem deişir ruh deişir ama bu federasyon bu lig bu hakemler deişmez........ emek hırsızlığına devam EDERLER
Murat Aru
17-09-2007, 10:23
Tele golde Nobrenin pozisyonunu değerlendiren futbol alimlerinden program sunucusu şöyle bir laf etti:
-Hakem golü KALECİYİ ALDATMAKTAN VERMEMİŞ OLABİLİR Mİ???
nasıl yani?!?!?!?!?
Kafamı buluyon milletle futbol fakiri, kaleciyi aldatmak ne demek yahu?!?!?!?!?!?
Cem Ozel
17-09-2007, 11:18
Tele golde Nobrenin pozisyonunu değerlendiren futbol alimlerinden program sunucusu şöyle bir laf etti:
-Hakem golü KALECİYİ ALDATMAKTAN VERMEMİŞ OLABİLİR Mİ???
nasıl yani?!?!?!?!?
Kafamı buluyon milletle futbol fakiri, kaleciyi aldatmak ne demek yahu?!?!?!?!?!?
yok yaaa. resmen adam dalga geçiyor.. başka açıklaması olamaz..
Sercan Hosafci
17-09-2007, 14:50
Ertuğrul Hoca'nın tercihleri bi kenera dursun. Takımda oynayanlar da iyi oyun oynamadılar. Beşiktaş bu gün açıkçası kötüydü ama her zaman iyi de olmaz kötüde. Takımımızın kalitesi ortada oynadığı zaman oynuyor,düzelir diyorum. Şu bi gerçek çift libero olmuyor,Cisse oynamalı Koray yedeği olmalı.Ricardinho yada Delgado'dan biri oynamalıydı. Her şampiyonlar ligi maçı öncesi biz bu tür sıkıntıları çekersek lig de hayal olur. Ertuğrul Hoca'nın bu yalnışlarından vaz geçmesi lazım geçecektirde.
Ne kadar kötü oynarsak oynayalım hakem etki etmeseydi biz bu maçı almıştık. Her maçımızda hakemler alyhimize kararlar vermekte şunu iyi bilsinlerki şampiyon olmamız engellenemez. Masa başı değil sahada delikanlı gibi oynasınlar bu oyunu artık yeter! Yönetimimizde Beşiktaş'ın hakkını artık aramalı. Başkanın çıkışı çok iyi sert bir dille devam etmeli bu açıklamar. Geçen seneki tuzaklara,oyunlara bu sene Beşiktaş'ımızı düşüremeyecekler!
Özenç Aktaş
18-09-2007, 15:50
Hakkımızı yediler o gol dü boru gibi goll nobre topa deymedi bile ben maçı seyretim
Mert Atasayar
18-09-2007, 17:05
2 puan hakemin cebinde
16.09.2007
Beşiktaş'a yazık oldu!
Hakem Vedat Yüksel 70 milyonun gözü önünde Beşiktaş'ın iki puanını çaldı, ne yan hakemler gördü ne polis!
Golün en büyük kanıtı Ankaraspor kalecisi Stefan'dır. TV görüntülerine dikkatle bakın ve Stefan'ın elinden kaçırdığı topun peşinden kalenin içinde uzun süre pişmanlık duyguları içinde nasıl yattı kaldı, görün!
O sırada yanında olsanız Stefan'ın ağzından şu kelimelerin döküldüğünü duyardınız;
‘N'ettin Stefan, nasıl yedin bu golü!'
Stefan'ın ifadesini alın bakın ne diyecek;
‘Buz gibi goldü, hakem vermedi!'
Aynısını hocası dünya beyefendisi Aykut Kocaman da söylüyor.
O zaman gitti Beşiktaş'ın 2 puanı!
Osman Tanburacı
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.