Orijinalini görmek için tıklayınız : Lanet Olsun Sizin Gibi Basına!!!
Mustafa Ozyurt
06-09-2007, 14:23
Lanet olsun sizin gibi basına!!!
Hürriyet'ten
http://img212.imageshack.us/img212/5802/4023194jt5.jpg
Bu da haber linki şerefsizlerin.
Başlamışlar sallamaya yine
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=5941&p=1&rid=4369
Tuncay Yılmaz
06-09-2007, 14:54
1- Bu senaryoları yazmak 4 sene sonraya mı kaldı onursuz basınım
2- Bu senaryolarınızı Beşiktaş J.K. yönetim kurulundan aldığınız desteklemi yapıyorsunuz
3- avuç sıvazlamayın
Çarşı bitmez, yeniden,derinden eze eze doğar ama yine size yem olmaz.
Kartal Ulaş
06-09-2007, 15:03
Merak Ettimde sorayım dedim.
Şimdi sinan engin dediydiya ''Tigana'yı Başkan istedi bende medyada konuşarak yıpratıp gönderdim'' diye. Acaba diyorum, yönetimdeki kimi vatandaşlar yada başkanın ta kendisi yine ''Medyayı'' kullanarak kapalının göbegine loca yaptırmakmı istiyor. Haber diyerek verdikleri şu zırvalamada görülen o.
Yada gerçekten Bu medya illeti hayatta herşeye yön vereceklerini kanıtlamak için son atakları ''KAPALI''ya loca yaptırmakmı.
Gerçekten de başarabilecekler mi?
Başarırlarsa A.Kaya'nın şu parçasını söylemek çok mu zor olur...
Vur sirtina, vur sirtina
Dostun oldum vur sirtina
Madem ki ben kaldiramam
Derdimi al vur sirtina
Duman kalir, duman kalir
Ocak tüter duman kalir
Ben yanarim hic tükenmem
Benden sonra duman kalir
Ah ne fayda, ah ne fayda
Kefen beyaz ha ne fayda
Bir hayina yas dökersin
Kadrin bilmez ah ne fayda
Kalan kalir, kalan kalir
Giden gider kalan kalir
Ben giderim geri gelmem
Benden sonra kalan kalir
Meydan kalir, meydan kalir
Yigit ölmez meydan kalir
Yere vurma hatirimi
Sana kahpe meydan kalir
...
...
Yusuf Helvaci
06-09-2007, 17:26
4 bin kisi kapasite arttirimi icin stadin yikilma karari alinirsa siz o zaman projeyi iyi takip edin.
Anıl Doğan
07-09-2007, 01:56
haber nerde?...Hürriyette
hürriyet kimin?....Başka sorum yok efendim...teşekkürler:mad:
Cem Ozel
07-09-2007, 02:06
basınında maşalahı var 4 koldan atağa geçti fareler..
Umut Şen
07-09-2007, 04:10
Yıkmaya çalışırken farketmedikleri birşeyi başarıyorlar aslında biz bu gibi durumlarda daha cok kenetleniriz bunu kavrayamamış olacaklar ki bu gibi pislik haberlere yer veriyorlar, savaş mı istiyorsunuz biz varız, asıl şimdi yumruklar havaya gündoğduya.....
Ersan Üngüder
07-09-2007, 10:08
Beşiktaş'ın iyiğili için bu sayfalarda yazan, çizen, tepkisini herdaim dile getiren çok kıymetli arkadaşlar,sizlerin içtenliği ve samimiyetine olan inancımdan dolayı lütfen gazetelerde çıkan haberler için kendinizi boşuna yıpratmayın, ne yaparsanız, yapın bugün için yaptıklarınız günün sonunda sizleri yıpratmaktan öteye gitmeyecek.
Mizah dergileri okuyun,National Geographic seyredin, Shrek 3'e gidin,Orhan Veli'nin şiirlerini tekrardan okuyun ama bence bu gazeteleri,belli internet sitelerini okumayın, yazık etmeyin sinir sisteminize.
Yine de tepkilerini gösteren,camiayı harekete ve birleşmeye çağıran genç kardeşlerime bir iki kelam edeyim,
Eğer bugün toplumsal anlamda futbolumuz bitme noktasına gelmişse bunun başlangıç noktası 12 Eylül zihniyetinin toplum mühendisliğinin spor alanındaki "labratuvar"ı olan dönemin Galatasaray yönetimlerinin Malatya,Eskişehir,Ankaragücü,Denizli operasyonları ve Fenerbahçe'de Ali Şen'in önderliğinde gerçekleştirilen hayali "düşman" yaratma stratejileridir.
O günlerden bu güne tüm geleneksel değerler yıpratılmış,yok edilmişken,zamanın "yükselen değerleri"nin sancaktarlığı yapılmıştır bugün lanetlediğimiz medya ve iki kulüp yönetimleri o zamanlar "yükselen değerlerin" uç beyleri olmuşlardır.
Bu sebepten dolayıdır ki Beşiktaş her ortamda "başının ezilmesi" gereken toplumsal çıban başı görülmüştür ve hala öyle algılanmaktatır.
Bence Beşiktaş'a yapılanlar tarihinden ve taraftar yapısından kaynaklanan "direnen" bir duruşun, geleneksel ve toplumsal değerlerin "piç" edilmesine karşı verdiği onurlu mücadelenin cezalandırılmasıdır.
Beşiktaş bu sistemin "istenmeyen adamı" dır ve Beşiktaşlı'nın savunduğu değerler yok edilene kadar veya Beşiktaş yok olana kadar bu savaş devam edecektir.
Beşiktaşı oyundan uzak tutmanın bir diğer yoluda Beşiktaş'ı içten yıkmaktır.Çünkü dışarıdan gelen saldırılar normal şartlarda Beşiktaşlı'ları birbirine daha da sıkı bağlayacak, sisteme karşı sağlam bir "barikat" oluşturulacaktır.
Bu yüzden 2000'li yıllardan itibaren bölünmeler, camia içi manüpilasyonlar başlamıştır.Camia önce yenilikçiler ve gelenekseller olarak bölünerek ilk büyük operasyon tamamlanmış, ardından Beşiktaşı "yükslen değerlerin" temsilcisi konumuna getiren yönetsel anlayışa medya tarafından alkış tutulmuş,3.sayfalardan,1.sayfalara taşınmaya başlanmıştır Beşiktaş.
Yani Beşiktaş'ta ki çözülme, değer erozyonu medya tarafından ödüllendirilmiştir.
Kimyasıyla oynanan ve buna sesini "vizyon, misyon" hikayelerine kanarak çıkarmayan Beşiktaşlı'lar planın ikici aşamasını da görememişler, tehlikenin boyutlarını algılayamamışlardır.
İkinci aşama ilkinden çok daha kolay uygulamaya konulmuştur.İkinci aşamada amaç "bağımlı" bir Beşiktaş yaratmaktır.
Beşiktaş operasyon başlamadan yani 2000 öncesi ekonomik olarak ne kadar bağımsız ve güçlü ise bugün gelinen noktada ekonomik olarak güçsüz ve bağımlı hale getirilmiştir.
İlk önceleri gazetelerin spor sayfalarının 3. sayfasından,1.sayfasına taşınan Beşiktaş planlandığı gibi şimdi gazetelerin kriminal haberlerinin verildiği sayfalarda dır.
Tüm bu olan bitenleri filim izler gibi seyredenlerin yanına Beşiktaş'ta bir dönemin kapanmasında bilerek ya da bilmeyerek, baş aktör veya figüran olarak büyük katkısı olan taraftar ve derneklerin şimdi bu gidişe dur diyebilmeleri mümkün değildir.Çünkü bağımlılık camianın her hücresine işlemiştir artık.
Finansal açıdan düşülen aciz noktada,bağımlılığın dozajı her para verene daha da artacaktır doğal olarak yönetimler için.
Maddi ve manevi iflasın eşiğine gelmiş bir yönetim şeklinde,size 10 milyon doları o da lütfedipte verene ses çıkarılır mı ? Ağanın eli tutulur mu?
Beşiktaş Yönetimi bugün yayın hakları konusunda Doğan Grubunun tetikçisi gibi davranıp olası fazladan gelecek birkaç milyon doların hatrına ,Hürriyet veya Doğan Grubu Medyasına tek kelam edebilir, tek bir yaptırım uygulayabilir mi? Yapacakları sadece dostlar alışverişte görsün bir iki resmi açıklamadır hepsi bu.
O yüzden kendinizi boşuna yormayın, sinirinizi bozmayın dostlar.Belki bir kaç dernek geçmişte yaptıklarının pişmanlığından ve kendi içine mesaj vermek adına bir-iki ilan verir, çelenk koyar protesto olsun diye, yönetim resmi siteden bir iki mesaj veririr kimsenin sallamayacağı.
Derneklerin ve taraftarların en son birlik olduğu günü hatırlıyorum 2005 Mali kongresi.Hani Fulya'nın kırdırılma kararının tezahüratlarla kabul edildiği kongre.
Ondan öncede 2000 kongresi nasıl kenetlenmişti dernekler ve taraftarlar görmeyenler görmeli, bilmeyenler mutlaka bilmeli.
Yakın tarihi unutup, bugüne iyimser bakamazsınız keşke bakabilseydik ama bağımlılık her hücreye işlemiş bu camiada.
Tek çıkar yol hür ve bağımsız Beşiktaşlı'ların ortaya yeniden çıkması.Tekrar tribünlere,kongrelere geri dönmesi birde geçmişte ki hatalarını anlayıp tövbe edenlerin samimiyeti başka yol da görünmüyor.
O zaman belki Hürriyet eski Hürriyet gibi olur, Beşiktaş'ta eski Beşiktaş gibi.
Kaan ARK
besiktask.net ten alıntıdır.
Buket Yıldız
07-09-2007, 10:16
Akıllarınca bu haberlerle çArşıyı karalayabilceklerini sanıyolar
Mert Atasayar
14-09-2007, 12:13
Son Barikat BeşikTaş yıkılmayan kaledir
Mert Atasayar
14-09-2007, 13:54
YÖnetİm BeŞİktaŞi Şu Kolpa Basina Ezdİrme!!!
Buket Yıldız
14-09-2007, 14:39
yönetim mi? hang, yönetim?:) :rolleyes:
Kemal Agül
14-09-2007, 15:57
O bölgede yıkılan yaklaşık loca sayısı 7 miş aslında oraya 200 loca sığıyordu :)
Sercan Hosafci
17-09-2007, 17:14
Federasyon'a nasıl tepkivermemiz gerekiyorsa basınada vermenin artık zamanıdır arkadaşlar yakalım gemileri!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.