PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : basketbolda yeni sezon

Eren Cemaloğlu
08-09-2007, 12:46
bu seneye sinan güler,mehmet yağmur,onur aydın gibi türk oyuncular ve preston shumpert,dalmau,nicevic,apodaca,jaacks gibi yabancı oyuncuları alarak başlayan takımımızın hedefleri büyük...
bu kadro umarız şampiyonluk kovalayacaktır.alına türk oyuncular için onur aydın dışında kalanlara garanti verebilirim.çok akıllıca transferler.
yabancılar için ise jaacks ve nicevic daha önce izlediğim oyuncular.jaacks kesinlikle pota altı için cok önemli bi rol üstlenecektir bu sene.nicevic ise avrupa basketbolu için bir star.On numara transfer diyebilirim.diğerleri için bişey diyemeyeceğim maalesef.
bu sene ihtiyaç duyacağımız asıl şey pota altını karartacak bir oyuncu olacaktır.bir kimani,fatih solak tarzı oyuncu çok çok şey değiştirirdi bu takımda.sert uzunlara karşı nasıl oynayacağımızı çok merak ediyorum açıkçası.
bu sene için türk telekom'u en büyük aday olarak görüyorum.hele ki el amin'i avrupanın en çok kazanan ilk 5 oyuncusundan biri yapmaları...

dün akşam oynanan hazırlık maçında kartalımız sienaya 78-58 mağlup oldu.daha önce katıldığı bir turnuvada ise önce casa ted koleji sonra murat didin'in takımı frankfurt'u eleyerek kupayı almıştık...şu anda takımın en dikkat çeken oyuncusu sinan güler yeni sezon için bi tiyo da benden bu çocuk bu seneden sonra bu fizik özelliği sayesinde avrupaya gidebilir :D

Mert Çevik
08-09-2007, 15:05
abi sırf türk telekom diilki efes zaten baş aday fenerle galatasarayda ii transferle yatpı bu sene lig yaman geçicek işh. beşiktaşın durmu geçen seneki gbi olmaz ama snn dedğin gbi sinancan güler çok ii oyuncu

Deniz Özdemir
08-09-2007, 16:52
bu sene basketbolda çok umutluyum.inşallah bu sene olacak...

Anıl Tanrıyar
08-09-2007, 21:10
açılış maçı t.telekomla trübünde olacagız...

Onur Özgen
08-09-2007, 23:46
sinan güleri izlerken muratcan güler'in bjk'deki ilk zamanları geliyor aklıma, aynı abisi, müthiş atletik. ben takımdan çok umutluyum. oturunca çok iş yapacaktır. ergin ataman da murat didin den sonra bizim için çok büyük bir şans.

Eren Cemaloğlu
09-09-2007, 20:27
uzunum fener de iyi transfer yaptı diyosun ama adamlar kimi alırlarsa alsın başlarında bogdan tanjevic olduğu için onları saymadım.
efes tabi ki de en büyük adaylardan biri ama ben sadece türk telekom'un extra bişeler yapacağını düşündüğüm için onları yaamadım.yoksa tabi ki efes cok cok iyi bi takım.hele ki bu sene o transferlerle başarılı olacaklardır demek isterdim ama david blatt faktörü beni düşündürüyor :S

Mert Çevik
09-09-2007, 20:30
haklısın tosunum fenerde belki bogdan tanjeviç var ama yürekle oynarlarsa ii iş yaparlar unumta geçen senede milii takımın başında bogdan vardı ama kim ne derse desin rakiplerimiz istediği kadar ii olsun biz nasıl oynarsak rakiplerimizde ona göre güçlü veya güçsüz gelir bize göre

Cem Ozel
13-09-2007, 01:58
6. Giuseppe Sabetta Turnuvası'nın ilk maçında Eldo Napoli'yi 78-70 yenen Siyah Beyazlılarımız, finalde Siviglia Wear Teramo ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın ilk periyodunu 20-15 önde tamamlayan Ekibimiz, büyük mücadeleye sahne olan 2. periyodun sonunda soyunma odasına 37-34 geride gitti. 3. periyotta rakibine 54-47'lik skorla üstünlük kuran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, maçın son saniyesinde Dalmau'dan gelen basketle salondan 72-69 galip ayrıldı.

besiktas.com

Emre Tetik
13-09-2007, 03:06
akatlar dolmalı bu sezon

Rasim Bektaş
13-09-2007, 10:22
Potada Erkeklerimiz’den 2. Kupa
13.09.2007 00:21

İtalya'da kampta olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, katıldığı turnuvanın finalinde S.W.Teramo'yu 72-69 yenerek turnuva şampiyonu oldu.
6. Giuseppe Sabetta Turnuvası'nın ilk maçında Eldo Napoli'yi 78-70 yenen Siyah Beyazlılarımız, finalde Siviglia Wear Teramo ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmanın ilk periyodunu 20-15 önde tamamlayan Ekibimiz, büyük mücadeleye sahne olan 2. periyodun sonunda soyunma odasına 37-34 geride gitti. 3. periyotta rakibine 54-47'lik skorla üstünlük kuran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, maçın son saniyesinde Dalmau'dan gelen basketle salondan 72-69 galip ayrıldı.

Hazırlıklarının İstanbul bölümünde 1. TSYD Ersin Uysal Kupası'nı kazanan Ekibimiz, böylece sezon öncesinde 2. kupasını elde etmiş oldu.

Maçta Apodaca 25, Dalmau 16, Jaacks 11, Nicevic 15, Cevher 3, Erkan da 2 sayı kaydetti.

Bugünü dinlenerek geçirecek olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Cuma günü ise Teramo, Aris ve Z. Kaunas ile birlikte Teramo Turnuvası'na katılacak. Ekibimiz ilk maçında Z. Kaunas ile karşı karşıya gelecek.

Rasim Bektaş
13-09-2007, 10:26
Potada Kombineler Satışa Çıktı
11.09.2007 14:30

Basketbol Takımlarımız'ın 2007-2008 sezonunda Beşiktaş Cola Turka Arena'da oynayacağı maçlar için Kombine Kartların satışına başlandı.
Basketbol Kombine Kart satışlarımızda bu sezon farklı bir uygulamaya gidiliyor. Kulübümüz ile çeşitli firmalar arasında yapılan anlaşma kapsamında taraftarlarımız alışverişleri sırasında indirim olanaklarından faydalanabilecek.

Basketbol Kombine Kartlarımızı alan taraftarlarımız aşağıda ismi belirtilen firmalardan alışveriş yaptıkları zaman %10 veya %15 indirimden faydalanacak.

Firmalar (yalnız belirtilen şubeler) ve İndirim Oranları

Kappa %15 (Beşiktaş-Cevahir-Maxicity-Olivium Mağazaları)
Club Sporium %10
Hayal Kahvesi %10 (Club Sporium)
Cafe Crown %10 (Etiler Şub.)
Bistrott %10 (Mayadrom)
Panini %10 (Mayadrom)
Medline (Detaylı bilgi aşağıdadır)

Basketbol Takımlarımız'ın bu sezon Cola Turka Arena'da oynayacağı karşılaşmaları izlemek isteyen taraftarlarımız Kombine Kartlarını Perşembe gününden itibaren hem belirtilen mağazalardan hem de BJK İnönü Stadı'ndaki Kombine Kart Satış Merkezi'nden alabilirler.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=10767

Mert Atasayar
13-09-2007, 12:11
Akatlardayız GeLiYoRuZ

Serdar Ozen
15-09-2007, 10:24
eren bu sene takım çok iyi oldu bence hedef şampiyonluk... efes de serkan erdoğanı aldı tau dan bakalım ergin ataman uçur bizi

Eren Cemaloğlu
15-09-2007, 17:07
hazırlık maçında zalgiris kaunas'a 84-73 yenildik

Umut Keskin
19-09-2007, 01:29
bu sene çok umutluyum takımdan kesinlikle akatları doldurmalıyız

Serdar Ozen
19-09-2007, 22:46
efeste iddaalı bu sene rusyayı avrupa şampiyonu yapan coach efesin başında...

Eren Cemaloğlu
21-09-2007, 18:17
ben david blatt'ın efeste cok iyi iş yapacağını sanmıyorum.ama şimdi sebebini anlatmaya başlasam çok uzar be abi.rahat yarım saat konuşurum yani david blatt ve efes hakkında.başa bela :D

Yusuf Helvaci
26-09-2007, 00:08
Beykoz:59 Beşiktaş Cola Turka:88

Beykoz'un 100. yılı sebebiyle düzenlenen ve R.Şahin Köktürk Spor Salonu'nda oynanan turnuvanın ilk maçında Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, TTNet Beykozspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk periyodunu 22-16 önde geçen Ekibimiz, ilk yarı sonunda soyunma odasına 40-33 galip gitti.

Maçın 3. periyodunda da üstünlüğünü sürdüren Siyah Beyazlılarımız, son bölüme 20 sayı farkla (66-46) önde girdi. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, salondan 88-59 galip ayrıldı.

Ekibimiz turnuvadaki ikinci maçında 27 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Galatasaray Cafe Crown ile karşı karşıya gelecek. Mücadele SKYTÜRK'ten naklen yayınlanacak.

Hakan Kirezci
26-09-2007, 00:23
Beykoz maçında seyrettiğim Mehmet Yağmur'un Kerem Tunçeri'den sonra aradığımız point-guard olabileceğine dair büyük umutlar edindim. Şu işi yakından takip eden kardeşlerin konu hakkında ki fikirlerini merakla bekliyorum doğrusu.

Derya Banu Akgul
27-09-2007, 21:17
BJK 61-GS 39 şu anda 2. yarı 3. periyodun bitmesine 2 dakika var takım çok iyi .

Namik Kartaloglu
27-09-2007, 22:36
Haberinizi calayimmi? Besiktas Sampiyon oldu basketbolda galatasayi 83-72 yenerek

Derya Banu Akgul
27-09-2007, 23:06
Namık Bey bu iyi haberi çalan siz olun yeterki :) İnşalah böyle devam ederizApploud

Namik Kartaloglu
27-09-2007, 23:24
Aslinda biraz hinzirlik olsun diye yapmistim, hep böyle devam dilegimizle.

Cem Ozel
28-09-2007, 00:09
Potada Erkeklerimiz Şampiyon

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Galatasaray Cafe Crown’u 83-72 yenerek Asırlık Çınarlar Turnuvası’nın Şampiyonu oldu.
Erkan Veyseloğlu, Cevher Özer, Dalmau, Nicevic ve Apodaca beşi ile mücadeleye başlayan Siyah Beyazlılarımız, ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyarak skoru lehine çevirdi. Cevher’in attığı basketlerle öne geçen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, mücadelenin 5. dakikasında skoru 15-7 yaptı. Etkili oyunu periyodun bütün safhasına yayan Ekibimiz, arayı daha da açmaya başladı ve son 2 dakikaya 26-12 önde girdi. Siyah Beyazlılarımız, Cevher’in dışarıdan bulduğu basketlerle ilk çeyreği 33-12 önde tamamladı.

Savunmasındaki oyunuyla rakibine pozisyon vermeyen Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, baskılı oyununu ikinci periyoda da yansıttı. İkinci çeyreğin ilk 4 dakikasında Galatasaray oyunu dengelemeye başladı ancak sarı kırmızılılar oyunun bu bölümünde istediği sayıları bulamadı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında savunmasındaki hataları tekrarlamayan Galatasaray, hızlı hücumlarla farkı azaltmaya başladı fakat 8. dakikaya 44-20 geride girdi. Son iki dakikada Apodaca ve Dalmau’nun oyuna girmesiyle tekrar etkili olmaya başlayan Siyah Beyazlılarımız, dış atışlarla skor üretmeye devam etti ve ilk yarıyı 49-30 üstün tamamladı.

İkinci yarıda Galatasaray’ın dirençli savunması ile karşılaşan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk 5 dakika içinde istediği sayıları bulmakta zorluk çekti. Ekibimiz, rakibinin hücum girişimlerini kolaylıkla karşılayınca aradaki farkı korudu. Hızlı hücum denemelerinde sarı kırmızılıların sert savunması sebebiyle kazandığı faulleri sayıya çeviren Siyah Beyazlılarımız, karşılıklı basketler sonunda 18. dakikada farkı 20 sayıya yükseltti (61-41). Üçüncü periyot boyunca tempo değişmezken bu çeyrek Ekibimiz'in 65-47 üstünlüğü ile sona erdi.

Maç boyunca dış atışlarda sorun yaşamayan Siyah Beyazlılarımız, iç atışlarda da üstün olunca farkı son dakikalara kadar 20 sayı civarında tuttu. Savaşçı ve mücadeleci oyunuyla dikkat çeken Ekibimiz, karşılaşmanın son bölümlerinde oyunu rölantiye aldı. Son 6 dakikadaki tempo düşüklüğünü değerlendirmeye başlayan Galatasaray farkı indirmeye başladı. 18. dakikaya 14 sayı farkla önde giren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, direncini tekrar ortaya koyunca, derbiyi 83-72 kazandı ve Asırlık Çınarlar Turnuvası’nda Şampiyon oldu. Siyah Beyazlılarımız Şampiyonluk Kupası'nı Beykoz Kaymakamı Sayın Cengiz Gökçe'nin elinden aldı.

Karşılaşma sonrasında Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın İdari Menajeri Hasan Bozkurter, çok iyi bir takım kurduğumuzu belirterek, "Oynadığımız 5 turnuvanın üçünde şampiyon olarak nasıl bir takım olduğumuzu gösterdik. Bugün de oynadığımız oyunla herkes gördü ki, lige damga vuracak bir ekip haline geldik. Bundan sonra bütün taraftarlarımızı Akatlar'a bekliyoruz. Hedefimiz, hem ligde hem kupada hem de Avrupa’da Beşiktaş adından söz ettirmek" dedi.

Coachumuz Ergin Ataman ise "Kupayı kazandığımız için mutluyuz. Savaşan, direnen, ofansif ve defansif anlamda etkili bir takımız. Bundan sonraki hedefimiz mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda şampiyonluk" şeklinde konuştu.

besiktas.com

Mert Atasayar
29-09-2007, 01:37
İnşallah başarılarımızn devamı gelir Teşekkürlerrrrr

Gokhan Yerlikaya
29-09-2007, 06:03
tesekkurler cocukLaR...
Apploud

Eren Cemaloğlu
01-10-2007, 21:28
mehmet yağmur çok hırslı bir oyuncudur.gayet de iyi bir özelliği var .iki guard pozisyonunda da oynayabiliyor.bu gerçekten çok önemli.point guard olarak tercih etmem benim elimde olsa ama yine de iyi oynayabilir.ya şöyle söyliyim sanki point guardda aranan liderlik yok onda.ancak bu hırsı bu isteği tam da bize yakışacak bir oyuncu.bu sene benchte uzun süreler oturucak gibi gözüküyor ama umarım gelişmesi engellenmez.kesinlikle bir yıldız olacaktır ilerde buna garanti verebilirim.

Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 21:32
sen diyosan guvenıyorum erenim:)

Onur Özgen
04-10-2007, 01:47
jacob jaacks sakat olduğu için gönderiliyor ve yerine kaya peker ile yabancı bir pivot daha geliyor arkadaşlar. daha güçlü olacağız bundan sonra. geliyoruz...

Eren Cemaloğlu
04-10-2007, 20:48
kaya'yı i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z
kaya beşiktaş formasını giymeyi bırakın akatlar'ın önünden geçecek şerefe , onura, gurura sahip değil.(ayrıca askerlik sorunu vardı tam emin misin abi bu haberin doğruluğundan ? )
jaacks cok cok kaliteli bir transferdi . sakatlığı hakkında bir şey bilmiyorum ama umarım atalatılacak birşeydir de kalır takımda...

Özer Özçetin
05-10-2007, 07:42
Koç Atamanın yabancı oyunculara para ödenmemesi nedeniyle sıkıntılı olduğu söyleniyor,bir haftadır söylenti olan konu bugün basına yansımış.
Geçen yıl da aynı sorunlar yaşanmıştı,önce Didin gitmiş ardından bazı yabancı oyuncular.Görünen güzel bir takımın kurulduğu,ama bu tip sorunlarla boğuşulursa sponsora rağmen takım çalkantılar yaşayabilir.

Serdar Ozen
05-10-2007, 17:17
kaya'yı i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-z
kaya beşiktaş formasını giymeyi bırakın akatlar'ın önünden geçecek şerefe , onura, gurura sahip değil.(ayrıca askerlik sorunu vardı tam emin misin abi bu haberin doğruluğundan ? )
jaacks cok cok kaliteli bir transferdi . sakatlığı hakkında bir şey bilmiyorum ama umarım atalatılacak birşeydir de kalır takımda...

kayayı bende istemiyorum ya iki sene önce efesle oynadığımız play off maçında neler yaptığını hatırlıyosundur abi hatta beraber izlemiştik maçı akatlarda... p.. p.. kaya diye inletmiştik salonu...

galatasarayı türkiye kupası ilk maçında 58 73 yendik...

apodoca ile niceviç süper oyuncular işala bi sorun olmaz gitmezler

Nazim Ziya Tasdogen
05-10-2007, 19:58
bence pota altına iyi bi oyuncu alınması lazım. kaya gibi hödük biri savunma kısmında iş yapsa bile hücumda katkı sağlayamaz

Hayrettin Ates
05-10-2007, 20:11
iyi bir 5 numara alırsak bu takım çok iş yapar çok umutluyum akatlar dolsun artık ne olursa olsun

Mert Atasayar
08-10-2007, 14:22
Akatlar dolsun artık ne olursa olsun

bu_!

Anıl Tanrıyar
08-10-2007, 17:17
ilk maç 13 eylül yani bu cumartesi çok kötü oldu ya yalnız başıma gideceğim mecburen:(

Eren Cemaloğlu
08-10-2007, 20:16
olsun be abi sallarsın sen o salonu tek basına :D aman sesin kısılmadan dönme abi be eve :D

Mert Atasayar
09-10-2007, 12:29
İlk iki maçını kazanan Siyah Beyazlılarımız, grubunu lider tamamlayarak Opel Türkiye Kupası çeyrek finaline yükseldi. Oyak Renault da grubu 2. bitirerek, kupanın çeyrek finalinde mücadele etme hakkı kazandı. :D süperrrrrrr

Hakan Kirezci
09-10-2007, 15:13
Arkadaşlar... Duyduğum kadarıyla Kaya Peker imzayı atmış. Artık bizim oyuncumuz kısacası. Bu durumda severim-sevmem muhabbetinin dışında teknik değerlendirmeleri ilgili arkadaşlardan rica edebilir miyiz?. Açıkçası ben yapacağı muhtemel katkıyı veya eksilerini merak etmekteyim.

Onur Belci
09-10-2007, 15:35
Kaya Peker İmzayı Attı
09.10.2007 13:49

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'ın yeni transferi milli basketbolcu Kaya Peker, kendisini Siyah Beyaz renklerimize bağlayan sözleşmeyi törenle imzaladı.
Akatlar Club Sporium'daki imza törenine Baketbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Coachumuz Ergin Ataman ve İdari Menajerimiz Hasan Bozkurter katıldı.

Törende konuşan Şeref Yalçın, sözlerine ülkemizde son günlerde yaşanan elim olaylardan duyduğu üzüntüyü belirterek başladı. Yalçın, "Son 3 gün içinde 16 vatan evladı askerimizin şehit edilmesinden dolayı büyük üzüntü içindeyiz. Milletimize ve şehitlerimizin ailelerine baş sağlığı diliyorum" dedi.

Türk basketbolunun yetiştirdiği en değerli oyunculardan biri olan Kaya Peker ile el sıkışarak, anlaşma sağladıklarını belirten Yöneticimiz Şeref Yalçın, "Bu transfer sezon başı itibariyle şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Kulübümüz'ün bu yolda ne kadar kararlı ve istekli olduğunun göstergesidir. Kaya’nın transferiyle Takımımız daha da güçlenecek ve şampiyonluğa emin adımlarla yürüyecektir. Bu takım değerli Beşiktaş taraftarlarının da sevgisini kazanacaktır. Taraftarlarımızın salonumuzu bundan böyle hınca hınç dolduracaklarına inanıyorum. Sevgili Beşiktaşlılar'ın ve basketbolseverlerin Takımımız'a desteklerinin devamlı olacağına inanıyor ve herkesi şu anda satışta olan Basketbol Kombine Kartları'nı almaya davet ediyorum" diye konuştu.

Coachumuz Ergin Ataman da yaklaşık 1 aydır Kaya ile görüştüklerine değinerek, "İspanya’da Tau Ceramica takımında final four oynamış, çok önemli bir oyuncu. Fakat yönetim ile olan bazı anlaşmazlıklardan dolayı kendi isteğiyle oradan ayrıldı. İtalya, İspanya ve Türkiye’den çok önemli transfer teklifleri aldı. Fakat bugün bizimle anlaştı. İnanıyorum ki Kaya’nın da Takımımız'a katacağı güçle, daha önceden de belirttiğimiz ana hedeflerimiz olan Türkiye ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi’nde hedeflerimize ulaşacağız" şeklinde konuştu.

İdari Menajerimiz Hasan Bozkurter ise "Geçtiğimiz dönemlerde kıl payı kaçırılan kupalar, artık bu yıl müzemize gelecektir. 104. yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nü hem bayan hem erkek basketbol da yaptığımız yatırımlarla bütün kulvarlarda şampiyon yapacağız. Çok önemli transferler yaptık ve Kaya ile birlikte yapmaya devam ediyoruz. Hedefimiz hem Türkiye Kupası hem lig hem de Avrupa'da gelinebilecek en üst noktadır" dedi.

Beşiktaş forması ile imza törenine katılan Kaya Peker, kendisini Siyah Beyaz renklerimize bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, "Kafamda hiçbir soru işareti yok. Geçtiğimiz sezon İspanya’da biraz problemlerim oldu ve kendi isteğimle takımımdan ayrıldım. Beşiktaş çok büyük bir Camia. Çok önemli transferler yaptılar. Şampiyonluğa oynamaları ve Ergin hocamın burada olması buraya gelmemin en büyük etkenleridir. Tabii ki taraftarımızı da unutmamak lazım" ifadelerini kullandı.

"Eminim ki benimle birlikte Takımımız daha da güçlenecek ve bütün kupaları o muhteşem taraftara armağan edeceğiz" diyen Kaya, "Tabii ki onların da özellikle salonumuzda oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz" diye konuştu.

Mert Atasayar
09-10-2007, 15:46
Çok güsel bi transfer yerli oyuncu olarak yararlı olur inşallah,İyi transfer eihtiyacımız vardı.basketbol farklı ona destek vermeliyiz sonuçta formamızı taşıyacak.bu sene ispanyada ki şampiyonada da çok iyi performans sergiledi...

Anıl Tanrıyar
09-10-2007, 19:07
kayayı sevip sevmeme konusuna hiç girmem...kaya tam ihtiyacımız olan bir oyuncuydu isabet olmuş göreceksiniz ki müthiş katkı sağlayacaktır takıma...

Anıl Tanrıyar
09-10-2007, 19:09
olsun be abi sallarsın sen o salonu tek basına :D aman sesin kısılmadan dönme abi be eve :D

eren öyle deme...geçen sene türk telekom maçında liseli gençleri bağırttırmak için canım çıktı...ankara çarşıdan bi tek ben gitmiştim maça mağlum ankaragücü bjk trübün olaylarından bir çoğu mimlenmişti,ertesi haftada bu maç olduğundan baya bi yanlız kalmıştım...şimdide bayram çıktı başımıza yine yanlız kalırsam geçerim benç in arkasına konuşulanları dinlerim:)

Cagdas Sezgin
09-10-2007, 21:22
Kayaya hep küfür ediyorduk...şimdi bizde iyi oyuncu ama

Deniz Özdemir
10-10-2007, 10:27
ilk maç 13 eylül yani bu cumartesi çok kötü oldu ya yalnız başıma gideceğim mecburen:(

maç 13 ekim olmasın:D ayrıca niye yanlızsın biz ne güne duruyoruz.o gün salon dolacak:)

Anıl Tanrıyar
10-10-2007, 17:16
maç 13 ekim olmasın:D ayrıca niye yanlızsın biz ne güne duruyoruz.o gün salon dolacak:)

denizim anladın sen benim yalnızlıktan neyi kasteddiğimi...13 ekim işte be:) birlikteyiz 13 ekim de:D

Safak Batman
12-10-2007, 23:31
13 Ekim Cumartesi:

14.00 Türk Telekomspor-Beşiktaş (Ankara Atatürk)

Deniz Özdemir
13-10-2007, 00:08
13 Ekim Cumartesi:

14.00 Türk Telekomspor-Beşiktaş (Ankara Atatürk)

her zaman olduğu gibi yine KARTAL'ımızın yanındayız:)

Onur Özgen
13-10-2007, 01:25
inletin o salonu sevgili deniz.
telekom-bjk maçı gerçekten çok enteresan olacak. bir yanda el-amin, muratcan, wright, haluk, barış gibi eski dostlar, bir yanda yepyeni ve güçlü bir beşiktaş. çok güzel maç olacağı kesin, umarım biz alırız; yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Özer Özçetin
13-10-2007, 12:33
Mça gitmeye çalışacağım,ilk maçta olmak güzel olacak,hele eski takıma karşı yeni takımı izlemek...

Onur Özgen
13-10-2007, 13:46
son 14 dk çok heyecanlıyım. :)

Vedat Hamzacelebioglu
13-10-2007, 14:01
Maç NTV de...

Onur Özgen
13-10-2007, 14:54
ilk yarıyı 9 sayı farkla önde kapattık. gerçekten müthiş bir oyun oynuyoruz, özellikle maça öyle bir tempoyla başladık ki, telekom neye uğradığını şaşırdı, bir ara fark 15 sayıya çıkmıştı, sonra doğal olarak biraz tempo düşürdük ve 2 sayıya kadar bile indirdiler farkı; ama son dakikalarda tempoyu yine yükseltince 9 sayı farkla kapattık devreyi, yani oyun bizim istediğimizin de üstünde gidiyor. özellikle takım birbirini çok iyi anlıyor, tanıyor, müthiş ikili oyunlar oynuyoruz. telekom'u ise michael wright-tutku açık ikilisi taşıyor şu ana kadar, el-amin'in sayısı dahi yok. ikinci yarı da bu tempo ile oynarsak maçı rahat kazanırız. çok umutluyum bu sezondan çok, daha ligin ilk haftasında; ligin en derin kadrosuna sahip olan takımlarından telekom'u dağıtıyoruz, bu sezon bizim sezonumuz olacak basketbolda. ergin ataman'ı tebrik ediyorum, kurduğu bu takım için.

Mert Atasayar
13-10-2007, 15:43
89 - 85 ooff hadiii KARTALIMM

Onur Özgen
13-10-2007, 15:51
ne yazık ki 93-86 kaybettik mücadeleyi. ama ben çok üzülmedim, çünkü maçın yaklaşık 37 dk'sını önde sürdürdük; ama özellikle sandro nicevic'in 5 faulle oyun dışı kalmasından sonra içerden çok sayı yemeye başladık ve maçı kaybettik. oraya eğer jacob jaacks'ın sakatlığı daha çok sürecekse bir yabancı pivot daha almak şart, çünkü kaya-nicevic ikilisinden başka orada oynatabileceğimiz bir pivot yok elimizde. işte böyle ikisinden birine birşey olduğunda zor durumda kalıyoruz, kaldı ki bugünkü maçta kaya da tam hazır değildi. ben takımdan çok umutluyum, beşiktaş bu sene basketbolda hem ligde hem avrupada önemli işlere imza atacaktır, iki takımı da oynadığı müthiş oyundan dolayı tebrik ediyorum, ligin ilk haftası olmasına rağmen, çok üst düzey bir mücadele izledik.

Serdar Ozen
13-10-2007, 16:01
maçın başından beri eze eze oynadık kazanmalıydık hucüm ribauntlarında bayağı üstündüler. bizim takım göze hoş gelen ileri hızlı çıkan bir takım olmuş. apodaca dalmau niceviç i beğendim herkes yürekten oynadı. akatlar dolmalı bu sene

Murat Aru
13-10-2007, 16:04
Son 2 dk. 10 sayı farkla gel, sonrada yenil.
Kötü başlangıç.Umarım ileride daha iyi olur.

Mert Atasayar
13-10-2007, 16:09

Ktılıyorum abi

Mert Atasayar
13-10-2007, 16:10

Katılıyorum abi

Deniz Özdemir
13-10-2007, 21:19
inletin o salonu sevgili deniz.
telekom-bjk maçı gerçekten çok enteresan olacak. bir yanda el-amin, muratcan, wright, haluk, barış gibi eski dostlar, bir yanda yepyeni ve güçlü bir beşiktaş. çok güzel maç olacağı kesin, umarım biz alırız; yarını sabırsızlıkla bekliyorum.

taraftar sayısı olarak onlardan üstündük ama beklediğim taraftar grubu gelmedi.onlar olsaydı çok daha güzel olabilirdi tribün.buna rağmen yine de salonu inlettik ama ne yazık ki sonu iyi olmadı.şuan sesim kısık,erkek taraftarlarımızdan daha çok bağırdım desem yalan olmaz:) gerçekten çok ilginç ama güzel maçtı.eski oyuncularımızı görmek bana ayrı bir keyif verdi.özellikle de el-amin'i çok özlemiştim.zaten maç öncesi gözü hep bizdeydi.onun ismini söyleyip tribüne çağırdığımızda çok mutlu oldu...ben hala nasıl yenildiğimizi anlamadım üstelik fark o kadar açılmışken.neyse daha önümüzde çok maç var.umarım bundan sonrası çok daha iyi olur...maçla ilgili tek kötü şey her zaman ki gibi a.gücü taraftarıydı.bütün pisliklerini gösterdiler.a.gücü taraftarları tarafından mimlenmiş biri olarak daha maç öncesi dışarda atışmalarımız başladı.devre arasında da devam etti.en çok üzüldüğüm şeyse bu mahlukatların sahadan mutlu ayrılması oldu:(

Serkan Kurt
13-10-2007, 22:00
.......,

Özer Özçetin
14-10-2007, 19:54
Deniz ben de salondaydım,hemde pota altında amigoların olduğu yerdeydim maalesef Ankara taraftarı bağırmıyor,sadece Siyah Beyaz çektiğimiz anda salonu susturduk,daha sonra anlamsızca yeni beste falan diye birşeyler söylemeye çalıştılar,ayrıca salonun 4 te 3 ü telekomluydu.Siyah Beyaz çekince bir ara Şeref Yalçın bize dönüp alkışladı.Neyse Beşiktaş taraftarı yine de üzerine düşeni yaptı.
Takıma gelince bu sezon maçlarımız bol skorlu olur,iyi şut atıyoruz ama savunma hadisemiz sıfır,çok atar çok sayı yeriz,tutturrursak o maçı alaırız.El Amnin bir basketinde 5 kez ribaunt alamadık üstüste.

Deniz Özdemir
14-10-2007, 21:17
özer abi bende sizin bir iki sıra üstünüzdeydim.yukarı baktıysan iki kızdık zaten bizi görmüşsündür.eğer seni tanısaydım gelirdim vallahi yanına:D bağıran telekomlu sayısı bize göre azdı ama son periyotta diğerlerinin sesi de çıkınca bizi bastırdılar...bu maçı kaybettik ama bundan sonra ki maçlarımız dediğin gibi bol skorlu ver de güzel bi oyunla geçer.ayrıca o 5 ribaundu alamadığımız pozisyonda nerdeyse ben sahaya atlayacaktım:) eğer o ribaundu alsaydık telekom ordan sayı alamasaydı biz maçı çevirebilirdik bence.neyse sağlık olsun artık...

Özer Özçetin
14-10-2007, 21:50
Deniz en öndeydim,yanımda Çarşı içinde Cafesi olan genç bir arkadaş ve Ankaradaki taraftarı bağırtan 3 genç vardı.Ama nedense sadece 3-4 kere sözümüzü dinlediler hatta bir ara burası Ankara falan dediler,biz bu kadar bağırabiliriz gibi sözleri oldu,gerekenleri söyledik,ondan sonra herkesin bildiği tezahüratlar yapıldı,fakat yine de kendi bildiklerini okudular yeni beste vs.derken maçı kaçırdılar,telekom sayıca yaklaşınca salonun 4 te 3 ü biranda ayağa kalktı neticede önce tribünde ardından salonda yenildik.

Deniz Özdemir
14-10-2007, 23:16
saçmalamışlar özer abi onlar.dediğim gibi beklediğim grup gelse çok daha iyi olurdu.onlardan sadece 15 kişi gelebilmiş..şu yeni beste mevzusuna bende sinir oldum.kimse bilmiyor besteyi üstelik üst taraf zaten sus pustu maçta bide yeni beste söylemeye kalkınca o ara iyice suskunluk oldu zaten maçta orda koptu.böyle maçlarda tribün çok önemlidir bence.taraftar sayesinde maçı kazandığımız anlarıda biliyorum ben ama bu sefer biz tam maçı kaybetmeye başladığımız anda sustuk.

Onur Özgen
15-10-2007, 14:18
arkadaşlar ksk maçı çarşamba 18.30'daymış, tv veriyor mu acaba yahu ? :(

Serdar Ozen
15-10-2007, 18:09
efes fener maçı var vermez galiba

Onur Özgen
15-10-2007, 18:09
aynı gün aynı saat mi ???

Mert Atasayar
15-10-2007, 20:54
ntv saat 6' da efes ülker maçını vercekmiş
http://www.ntv.com.tr/ntv/akis/17.asp

Mert Atasayar
15-10-2007, 21:54
Korkunun ecele faydası yoktur... BUrası AKATLARburdan çıkış yoktur

Mert Atasayar
15-10-2007, 21:56
Korkunun ecele faydası yoktur... BUrası AKATLARburdan çıkış yoktur

Eren Cemaloğlu
16-10-2007, 18:41
takımı ilk maçta çok beğendim gerçekten.kısalarımızın hem iyi şutör hem de iyi asister olduklarını hep beraber gördük.gerçekten nicevic ve kaya'ya bu kadar rahat top indirebileceğimizi tahmin etmiyordum.çok çok ümitliyim takımdan.reboundlar bu maçta büyük sorunumuzmuş gibi gözükse de ilerleyen zamanlarda kaya bu sorunu halledecektir buna eminim.bu sene hem avrupada hem de türkiyede şampiyonluğun büyük adaylarındanız.

yarınki maçta akatlara doluşalım.sığmayalım yarımız dışarda kalsın.ben dışarda kalmaya razıyım.bağıralım çağıralım coşalım ve en önemlisi bu gıcık karşıyakaya karşı bu maçı kazanalım.

Serdar Ozen
16-10-2007, 19:07
tvdende izlemeyeceğiz ya belki e2 den gösterir diyordum efes fülker maçını e2 ye almışlar yaa!!!

Fırat Gürgan
16-10-2007, 20:50
Yarın bir aksilik olmazsa Akatlardayız. imkanı olan herkes gelmeli bu maça. iyi bir kadro ve iyi bir hocamız var. onlara sahip çıkalım.

Onur Özgen
16-10-2007, 23:28
yazıklar olsun, bu ne biçim iş, ntv ve e2 iki maçı veremiyor mu, o zaman e2 niye kuruldu ? birinden biri bizim maçı veremiyor, sonra basketbola niye ilgi gösterilmiyor diyorlar.

Mert Atasayar
17-10-2007, 20:08
Gs de yendi iki de iki. İşin garibi fb de farklı kapadı maçı aldı. Biz iki maçtır son dakika da maçları veriyoruz Bu ne iştir abi ya

Fırat Gürgan
17-10-2007, 22:05
maça iyi başladık fakat aynı geçen maçtaki gibi kötü bitirdik. inanılmaz bir ribaund sorunumuz var, buna bir an önce çözüm bulunmalı, gerekirse pota altına ribaund ortalaması çok iyi olan yeni bir pivot alınmalı. bunların dışında yinede takım çok umut verici oynuyor bence, takımda bir yabancılık var daha, kaya, apodaca daha tam takıma oturmamış, onlarda oturunca bu takım çok tempolu oynayacaktır. tabi seyirici desteğinide arkasına alırsa.

Salona gelirsek bugün aşırı olmasada yine baya kişi gelmişti maça.tabi biraz saatinde etkisi vardı. insanları tek bir turnikeden sokmaya çalışıp eziyet eden salon görevlilerinede selamları iletiriz. 10 kişiye yakında karşıyakalı taraftar vardı. çok bir hareketleri olmadı, alkış falan yaptılar. maçtan sonrada doğal olarak sevindiler.

Onur Özgen
17-10-2007, 22:44
bir sonraki maçı izleyebilsek bari sinir oldum bugün fb maçı veriliyor, bizim maçı vermiyorlar !.. ben takımdan çok umutluyum, seri yakalanacaktır, paniğe gerek yok !..

Hakan Kirezci
18-10-2007, 02:13
Onur'cum, takım zaten seriyi yakalamış gidiyor son sürat. Benim tek umudum da işi yakından takip eden sizlerin umutlu olması.

Beklemedeyiz...

Serdar Ozen
18-10-2007, 17:43
nası yenilmişiz ya takımdan çok umutluyum ama maçın sonlarında kaybediyorsak buna çözüm bulunmalı iki sene önceki maçları izlerken ki heyecan bu sene de var işala kartalım

Turgut Kenan Çatalkaya
18-10-2007, 19:38
Evet arkadaşlar bende maçtaydım.En büyük handikap maçı önde götürürken takımın durması.İlk iki maçta bu şekilde ve bunu hiç konuşmak istemezdim ama hakemler yine aynı.Beşiktaşlı bir oyuncu maçın geriliminin arttığı son dakikalarda topu yere vursaydı hakemler hiç düşünmeden hemde ev sahibi olmamıza rağmen ne karar verirdi acaba ??Ama belirttiğim gibi bunları konuşmaktan hoşlanmıyorum inşallah takımımız ddaha ii olacak ve sadece rakipleri değil hakemleri ve üzerimize oynanan oyunlarıda devireceğiz.--------(belirtmeden edemiycem akatlara bu denli sakinlik hiç yakışmamıştı,bomboş sayılabilecek kadar taraftar vardı)

Onur Özgen
19-10-2007, 08:28
Onur'cum, takım zaten seriyi yakalamış gidiyor son sürat. Benim tek umudum da işi yakından takip eden sizlerin umutlu olması.

Beklemedeyiz...

hakan abi final oynayan takımdan daha iyi bir takım var şu an elimizde, biraz sabır abi, bu sene iyi olacağız.

Onur Özgen
19-10-2007, 08:30
belirtmeden edemiycem akatlara bu denli sakinlik hiç yakışmamıştı,bomboş sayılabilecek kadar taraftar vardı)

o salon dolmalı bu sene. destek olmadan başarı gelmez !..

Eren Cemaloğlu
19-10-2007, 17:47
maça 5 dk geç girebildim ve acayip hastaydım bağıramadım :( gerçekten bu bana cok koydu.devre arasında bi çay içip boğazımı düzelttim ve ikinci yarı bağırmaya başladım :D
3. çeyreğin ortaları ve 4. çeyreğin sonu dışında takım iyiye yakın bi oyun oynadı.ancak o söylediğim bölümlerdeki oyun kabul edilemez.gerçekten hiç böylesini görmedim.o bölümlerde takım cidden çok acizdi.bir de hakem faktörü var.4. çeyrekte geriye düşmeden önce bir pozisyonda hakem kaya'ya yapılan bariz faulü görmedi ve dönüşünde üçlük yedik geriye düştük.bu sadece bir hata ama daha neleri var...
takım kaya'nın alışması ile cok daha iyi olacaktır hala söylüyorum.ancak jaacks yerine mutlaka "kalın" bi pivot almalıyız.
bir de nicevic'in yalnız 1 faulü varken 3. çeyrek ve 4. çeyreğin başlarında yaklaşık bi 10 dk neden yedekte oturduğunu anlamadım :S ya tamam bi oyuncu yorulur ama hiç 10 dk dinlendirilen bi "kilit" oyuncu görmedim.hele ki o kilit oyuncu takımın tek pivotu ise rebound problemi yaşanırken bu olmaz yani...
sözün kısası ergin ataman biraz hatalıydı bu maçta bence.umarım böyle devam etmeyecektir.takım iyi olucak buna eminim.

Onur Özgen
20-10-2007, 23:19
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=bjk-oyak0708HMutlu Akü Selçuk Üni.:55 - Beşiktaş Cola Turka:105
20.10.2007 19:41

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ligin 3. haftasında deplasmanda Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'ni 105-55'lik farklı bir skorla mağlup etti.
Maça iyi başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk dakikalardan itibaren rakibine baskı kurdu. Erkan, Cevher ve Apodoca'nın basketleri ve Niceviç'in pota altındaki performansıyla farkı açan Ekibimiz, ilk periyodu 30-10 önde kapadı.

2. çeyrekte de baskısını sürdüren ve savunmada rakibine geçit vermeyen Siyah-Beyazlılarımız, Shumbert ve Kaya'nın basketleriyle farkı 30'a çıkardı. Bu periyotta, İlker, Hicks ve İbrahim'in baskısı ve basketleri yeterli olmayınca Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, maçın ilk yarısından 56-26 yenik ayrıldı.

İkinci yarıya daha rahat başlayan Takımımız, hücumda Apodoca ve Peker, potaaltında da Niceviç ile etkili oldu. Bu periyotta da rakibine oranla baskılı oynayan Siyah-Beyazlılarımız, periyodu 41 farklı önde kapadı: 85-44.

Son periyoda da arka arkaya basketlerle başlayan ve farkı 47'ye kadar çıkaran Takımımız, Shumbert ve Kaya ile etkili oldu ve karşılaşmadan 105-55 galip ayrıldı.

Serdar Ozen
21-10-2007, 10:46
skor güzel ama sorunlarımızı çözmüş müyüz acaba bu takımdan beklentim büyük 50 sayı fark.. helal

Onur Özgen
21-10-2007, 20:48
haftaya içerde mersin b.bld ile oynuyoruz, kolay bir galibiyet alırız yine diye düşünüyorum.

Fırat Gürgan
25-10-2007, 16:53
mersin b. bld. maçı yarın saat 20.00 de. imkanı olan arkadaşlar bu maça gelmeli. bir sorun çıkmazsa yarın Akatlarda olmaya çalışacağım. gerçi liverpool maçında sonra dermanımız olmasada, varlığımız yeter.bu_!

Onur Özgen
26-10-2007, 18:59
istanbul dışındaki arkadaşlar için, şimdi gördüm programda, maçı 20.00'de e2 naklen veriyor arkadaşlar, sevindim çok :) istanbul'daki arkadaşlar da ne olursunuz şu maça gidin yahu, o salon tıklık tıklım dolsun her maç, bu takım hakediyor bunu, 3000 taraftar gidemiyorsa oraya her maç yazıklar olsun bize !.. futbol takımı her maç asgari 25000'e oynuyor, basketbolcularımıza 3000 kişiyi fazla mı görüyoruz ? beşiktaş sevgisi sadece futboldan mı ibarettir, nedir ? LÜTFEN !!!

Onur Özgen
26-10-2007, 20:36
ilk yarıyı 39-41 geride kapattık. savunmayı hiç yapmadık neredeyse, sadece nicevic-kaya ikilisinin savunma direnci iyiydi, ikinci yarıda müdafaayı biraz daha sertleştirirsek rahat kazanırız, mersin'in kadrosu bize ikinci yarı direnemez, şöyle bir örnek vereyim 39 sayımızın, 23'ü maça yedek başlayan kaya-shumpert ikilisinden geldi. :)

Onur Özgen
26-10-2007, 21:34
BEŞİKTAŞ 84-68 mersin b.bld

Sezen Gunduzalp
26-10-2007, 21:38
Maç 84 - 68 üstünlüğümüz ile bitti Tebrikler KARTALIM :)

Eren Cemaloğlu
26-10-2007, 21:48
allah kahretsin yaa maça gidemedim pfff :( ayrıca evden de izleyemiyorum çıldırcam...nolur biri arada bi bilgi versin maçla ilgili...

Eren Cemaloğlu
26-10-2007, 21:50
aaa zaten bilgi vermişsin be abi :D:D gormedim. ohh ne güzel ya yenmişiz.bu maçla ilgili yorum yapamıycam artık :D nasıldı acaba takım ...

Safa Şenyıldız
26-10-2007, 22:05
Rahat ve güzel bir maçtı Eren. Başlarda biraz zorlandık ama; Kaya girince resmen kaya gibi ezdi Mersin pota altını. Zaten Mersin'i yenmek için de tek adam yeter. Maçın özeti bu işte: Kaya Peker...

Eren Cemaloğlu
26-10-2007, 22:35
evet kaya alışırsa bizi yenebilecek takım yok demiştim ve hala diyorum.hiç sevmem kendisini ama süper oyuncu ona lafım yok.haydi bakalım önümüzde daha neler var ...

Safa Şenyıldız
26-10-2007, 22:38
Benim de şahsen çok sevdiğim söylenemez; ama takımda da tek adam bu kadar mı etkiler ya. İyi ki Hüseyin Beşok'u almamışız. Kaya'yı Efes'teyken de çok beğenirdim de bu akşam gözüme bi farklı göründü niyeyse.

Sezen Gunduzalp
26-10-2007, 22:53
Beşiktaş Cola Turka:84 Mersin B.B.:68
26.10.2007 22:17

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 4. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 84-68 yendi.
Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, 2. dakikayı Fobbs'un pota altı basketleriyle önde geçti. Oyunda dengeyi sağlayan Ekibimiz, Cevher'in 3 sayılık basketiyle 4. dakikada 7-7 beraberliği sağladı.Ancak Mersin Büyükşehir Belediyesi pota altını iyi kapatarak Ekibimiz'in sayı bulmasını englledi ve Jones'un 3 sayılık basketiyle 7. dakikada 10 sayılık üstünlük (17-7) sağladı. Konuk ekip, son bölümde Ümit ile sayılar bularak 1. periyodu 23-18 önde geçti.

Maçın 2. periyodunda savunmasını sertleştiren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 16. dakikada Nicevic ile 30-30 beraberliği sağladıktan sonra, aynı dakika içinde Apodaca ile bir basket daha bularak ilk kez öne geçti (32-30). Siyah Beyazlılarımız alan savunması yaptığı bölümlerde Reha'nın 3 sayılık basketlerine engel olamadı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Stefanov ile 3 sayılık basketlerini sürdürdü ve ilk yarıyı 41-39 önde kapadı.

Mücadelenin ikinci yarısına Dalmau ve Shumbert'in 3 sayılık basketleriyle başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, iyi savunma yaparak 8 dakikada rakibine 5 sayı izni verdi. Kaya'nın pota altındaki etkili oyunuyla 28 dakikayı 53-46 önde geçen Takımımız, 3. periyodu da 57-48 üstün kapadı.

Karşılaşmanın son periyodunda hucümda oyuna ağırlığını koyan Ekibimiz, Erkan'ın basketleri sonrası Dalmau ile sayılar buldu. Siyah Beyazlılarımız, 39. dakikada farkı 18 sayıya (79-61) çıkarırken karşılaşmayı da 84-68 kazandı.

Bu arada Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız maç öncesi sahaya ''Hepimiz Mehmetçiğiz'' pankartıyla çıkarken, taraftarlarımız da Türk bayraklarıyla salona geldi. Ayrıca karşılaşma öncesinde şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu.
bjk.com

Erkan Özberk
26-10-2007, 23:06
Peker hakkaten KAYA. Tebrikler Besiktasim

Fırat Gürgan
26-10-2007, 23:14
takım gittikçe oturuyor. özellikle dalmau ve kaya bugün çok iyiydi. apodacada bir durgunluk vardı. mehmet yağmurunda takıma katılması çok iyi oldu.fakat ribaund sorunumuz devam ediyor. bu takıma destek olmak lazım. salonda bugün karşıyaka maçından da az kişi vardı. eilmizden geldiğince destek verdik fakat bu taraftar sayısı çok az. aynı saatte futbol maçı olsa kimse iş falan bahane etmiyor geliyor fakat basket maçı oldu mu olaylar tam tersi.

Onur Özgen
27-10-2007, 01:03
Benim de şahsen çok sevdiğim söylenemez; ama takımda da tek adam bu kadar mı etkiler ya. İyi ki Hüseyin Beşok'u almamışız. Kaya'yı Efes'teyken de çok beğenirdim de bu akşam gözüme bi farklı göründü niyeyse.

valla ben basketbolcuyum safa arkadaş, beni küçük yaşlarda basketbola bağlayan iki insan var : "babam ve hüseyin beşok" babam da basketbolcuydu, doğal olarak beni de basketbola yönlendirdi, ama hüseyin beşok'u izleye izleye büyüdüm ben, o pivot hareketleri, potaya kıvrılışlarını izleye izleye öğrendim iyi bir pivot nasıl olur. o yüzden bana göre hüseyin beşok türkiye'deki pivotlar içerisinde çok ayrı bir yerdedir, ben hüseyin beşok ve diğerleri derim. keşke onu da alsaydık, şu anda bir pivota daha ihtiyacımız var zaten, onu da hiseyin beşok ile fazlasıyla giderirdik.

Safa Şenyıldız
27-10-2007, 03:52
İkisi aynı anda imkansızdı ve şu anda tercih etmek gerekirse duyguları bir kenara bırakırsan sen de Kaya'yı tercih ederdin herhalde.

Onur Özgen
27-10-2007, 04:02
yok hüseyin beşok'u tercih ederim, dedim ya benim için türkiye'deki pivotlar içerisinde "hüseyin beşok ve diğerleri" vardır. ama kaya'yı da almak için elimden geleni yapardım, hem niye imkansızdı anlamadım ? şu anda beşiktaş bir pivot daha almak için uğraşmıyor mu, o da h.beşok olurdu, çok pahalı bir oyuncu değil ? kaya'dan ucuz olacağı kesin.

Safa Şenyıldız
27-10-2007, 04:16
İmkansızdı ne yazık ki. Tek oyuncu alınması planlanıyordu ve Kaya Peker olacağı belli olunca Hüseyin Beşok'tan vazgeçildi. Hüseyin çok çok iyi olabilir; ama bu ligin temposunu kaldırabilecek yaşı çoktan geçti ne yazık ki. Keşke eski 25-30 dakika oynayabilen Hüseyin Beşok olsaydı da hiç düşünmeden alsaydık. Ama değil ne yazık ki.

Onur Özgen
27-10-2007, 13:45
valla gs maçlarında izlemiyorsun sanırım hüseyin'i tek başına taşıyor. ben kaya'dan da memnunum tabii, o da şu anda genç kuşak içinde türkiye'nin en iyi pivotu diye düşünüyorum. ama hüseyin beşok da daha paslanmadı o kadar. :) ayrıca biz kaya'yı aldığımızda hüseyin zaten gs'deydi.

Safa Şenyıldız
27-10-2007, 15:37
Sezon başı daha youlmasın artık bu kadar çabuk da. İlerleyen maçlarda göreceğiz işte. Ben de paslandı demiyorum ama bir maçı alıp götürecek 30 dakika süre alacak kadar da genç değil ne yazık ki. Ayrıca Hüseyin Beşok'u Kaya Peker'i alacağımız için almadık. Kaya'nın geç gelmesini tek nedeni sözleşmenin geç fesh edilmiş olması. Hüseyin boştaydı, hemen geldi. Zaten Kaya da Hüseyin Beşok gibi aştan beri boşta olsaydı bize kalmazdı. Ama Hüseyin'i o kadar bekletme imkanımız oldu. Evet aynı şartlar olsa tabiki Hüseyin Beşok ama şartları aynı değil.

Eren Cemaloğlu
28-10-2007, 00:01
ya şu anda takıma kaya mı daha yararlı olurdu hüseyin mi diyince hüseyin demek içimden gelmiyor.gerçekten bu dinamik ve hızlı oynayan takıma hüseyinin 30 dk ayak uydurması imkansız gibi görünüyor.gerçi prokom yavaş basket mi oynuyordu ? hayır.ancak hüseyin'in orda aldığı süre de 30 dk değildi.kaya'yı sevmiyorum hatta nefret ediyorum.beşiktaş forması içinde görmeye tahammül edemiyorum.ancak oyunculuğuna asla bir lafım yok.e artık nasıl olsa sportif başarı şeref onur ve gururdan daha önemli ya ( ! )

Sezen Gunduzalp
02-11-2007, 20:04
Potada Rakip Oyak Renault
01.11.2007 09:45

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Oyak Renault ile bugün (2 Kasım) deplasmanda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’da başlayacak mücadele Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak.
Ligin ilk 4 haftasında 2 galibiyet, 2 de mağlubiyet alan Siyah Beyazlılarımız, topladığı 6 puanla 8. sırada yer alıyor. Geride kalan haftalarda rakiplerine 348 sayı atan Ekibimiz, kendi potasında ise 293 sayı gördü. Rakibimiz Oyak Renault ise 4 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin son basamağında bulunan Bursa temsilcisi, attığı 262 sayıya karşılık 290 sayı yedi ve 5 puan toplayabildi.

Sezen Gunduzalp
02-11-2007, 20:43
İkinci yarı 29 - 30 önde kapattık .

Onur Özgen
02-11-2007, 20:45
güzel bir mücadele oluyor maçta ikinci yarı biraz daha sıkarsak kendimizi farkı açarız rahat, bu arada bursalılar maça gelmemişler her zamanki gibi, bize küfrediyorlar !.. ayrıca oyak takımında da eski oyuncumuz andy wooldrage oynuyor, hey gidi günler hey, severdim kendisini, bir de w.bud eley vardı onunla birlikte aynı sezon, nostalji oldu :)

Onur Özgen
02-11-2007, 21:37
oyak renault 49-67 BEŞİKTAŞ

tebrikler karakartalım...

Sezen Gunduzalp
02-11-2007, 21:39
Onur dediğin gibi sıkı bir ikinci yarı ile 18 sayı farkla kazanmasını bildik.
Tebrikler KARTALIM :D

Onur Özgen
02-11-2007, 21:41
darısı uleb cup'taki ilk maçımıza... :)

Sezen Gunduzalp
02-11-2007, 21:45
Evet İnşallah :D :D

Onur Özgen
02-11-2007, 22:37
letonya deplasmanına gidiyoruz arkadaşlar, rakibimiz ventspils, 6 kasım'da oynanacak maç, sky türk naklen veriyor, bilginize... umarım kazanacağız... :)

Sezen Gunduzalp
02-11-2007, 22:37
O.Renault:49 - Beşiktaş Cola Turka:67
02.11.2007 21:56

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, deplasmanda Oyak Renault'u 67-49 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini elde etti.
Karşılaşmanın başlarında sert bir savunma ile karşılaşan Takımımız, skor üretmekte sıkıntı yaşadı ve ev sahibi ekip ilk periyodu 16-14 önde bitirdi.

Takımımız, ikinci periyodun ilk iki dakikasında 21-14 geriye düştükten sonra savunmada toparlandı ve devreyi 30-29 önde bitirdi.

Üçüncü periyotta agresif savunmasını sürdüren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 19 sayı atıp, potasında 11 sayı gördü. 3. periyot Ekibimiz'in 59-40 üstünlüğü ile geçildi.

Son çeyrek de Oyak Renault'a kolay sayı şansı vermeyen Takımımız, mücadeleden 67-49 galip ayrılarak üst üste 3. galibiyetini elde etti.

Sezen Gunduzalp
02-11-2007, 22:41
letonya deplasmanına gidiyoruz arkadaşlar, rakibimiz ventspils, 6 kasım'da oynanacak maç, sky türk naklen veriyor, bilginize... umarım kazanacağız... :)

İnşallah Apploud Apploud

Onur Özgen
05-11-2007, 19:39
yahu arkadaşlar uleb cup maçlarını sky türk vermiyor muydu ? örneğin telekom maçını cnn veriyor ama bizim salı günkü ventspils maçını göremedim, bu nasıl iş yahu şöyle her maçımızı izleyemiyoruz sürekli, bıktım valla :(

Fırat Gürgan
05-11-2007, 21:52
yahu arkadaşlar uleb cup maçlarını sky türk vermiyor muydu ? örneğin telekom maçını cnn veriyor ama bizim salı günkü ventspils maçını göremedim, bu nasıl iş yahu şöyle her maçımızı izleyemiyoruz sürekli, bıktım valla :( sanırım eyyamcı televizyonlarımız efes ile fenerin maçını verecek, onun için bizimkini yayınlamıyorlar. geçen senede böyle yapmışlardı deplasmanlardaki bazı maçlarımızı, internet üzerinden takip etmek zorunda kamıştık, sanırım yine böyle olacak!_sinir_!

Hakan Kirezci
06-11-2007, 19:56
http://www.ulebcup.com/
Hemen üstte yazan "Follow live scores" linkine tıklarsanız enazından maçın gidişatını anında izleyebilirsiniz.

Safa Şenyıldız
07-11-2007, 01:00
79-87 almışız maçı.

Onur Özgen
07-11-2007, 07:36
BK Ventspils:79 Beşiktaş Cola Turka:87
06.11.2007 22:19

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu'ndaki ilk maçında BK Ventspils'i deplasmanda 87-79 yendi.
Letonya'da oynanan karşılaşmanın ilk periyodu 20-19 evsahibi takımın üstünlüğü ile geçilirken, 2. periyotta daha etkili olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk yarı sonunda soyunma odasına 44-36 önde gitti.

3. periyotta da iyi oyununu sürdüren Ekibimiz, bu bölümü 68-54 galip tamamladı. Son periyotta aradaki farkı koruyan Siyah Beyazlılarımız, rakibini 87-79 yenerek, ULEB Cup B Grubu maçlarına galibiyetle başladı.

Mücadelede Dalmau 23 sayı ile Ekibimiz'in en skorer ismi olurken, Shumpert ve Apodaca 21'er, Sandro Nicevic 18, Kaya Peker 15, Mehmet Yağmur 3, Erkan Veyseloğlu da 1 sayı kaydetti.

tebrikler beşiktaşım. tecrübeli bir takımı deplasmanda yenerek bu sene uelb cup'ta ne kadar iddialı olduğumuzu gösterdik.

Sezen Gunduzalp
07-11-2007, 07:52

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu'ndaki ilk maçında BK Ventspils'i deplasmanda 87-79 yendi.
Letonya'da oynanan karşılaşmanın ilk periyodu 20-19 evsahibi takımın üstünlüğü ile geçilirken, 2. periyotta daha etkili olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk yarı sonunda soyunma odasına 44-36 önde gitti.

3. periyotta da iyi oyununu sürdüren Ekibimiz, bu bölümü 68-54 galip tamamladı. Son periyotta aradaki farkı koruyan Siyah Beyazlılarımız, rakibini 87-79 yenerek, ULEB Cup B Grubu maçlarına galibiyetle başladı.

Mücadelede Dalmau 23 sayı ile Ekibimiz'in en skorer ismi olurken, Shumpert ve Apodaca 21'er, Sandro Nicevic 18, Kaya Peker 15, Mehmet Yağmur 3, Erkan Veyseloğlu da 1 sayı kaydetti.

Serafettin Aydin
08-11-2007, 02:21

Bu resmi sitenin çivisi çıktı artık
bu istatistiklere göre 102 sayı atmış olmamız lazım,bari bu işleri adam akıllı yapacak birilerini bulsunlar!!!

Onur Özgen
11-11-2007, 12:02
Beşiktaş Cola Turka:73 Darüşşafaka:58
10.11.2007 18:31

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 6. haftasında BJK Akatlar Cola Turka Arena’da konuk ettiği Darüşşafaka’yı 73-58 mağlup etti.
Karşılaşmanın ilk dakikaları iki takımın da hızlı oyununa sahne oldu. Kısa süre sonra üstünlüğü ele geçiren Siyah Beyazlılarımız, savunmadaki etkili oyunu ile rakibinin önüne geçti. Ekibimiz Nicevic’in hücum ve savunmadaki performansıyla rakibinin direncini kırmaya başladı. Eren Beyaz’ın da katkısıyla iyice şaşkına dönen Daçka, farkın artmasını önlemeye çalıştı, ancak bu girişiminde başarılı olamayınca Siyah Beyazlılarımız, ilk çeyreği 20-12 önde tamamladı.

Farkın verdiği rahatlıkla oyuncu değişiklikleri yapan Coachumuz Ergin Ataman, ilk yarının son bölümünde az süre alan basketbolculara şans verdi. Skoru sürekli olarak önde götüren taraf olan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Kaya Peker, Onur ve Eren’in basketleriyle rahat bir oyun ortaya koydu. 8 farklı oyuncunun sayı ürettiği periyotun sonunda Siyah Beyazlılarımız, 40-26’lık skorla soyunma odasına üstün giden taraf oldu.

Üçüncü periyotta da rakibinden üstün bir oyun sergileyen Ekibimiz, pota altında Kaya Peker’in basketleriyle skor üretti. Dışardan da kolay sayılar kazanan Ekibimiz, üst üste kazandığı sayılarla arayı da açmaya başladı. Savunmadaki direncini yitirmeyen Siyah Beyazlılarımız, Darüşşafaka’yı dış atışlara yönlendirdi. Skor bulmakta zorlanan Daçkalı oyuncular karşısında rahat bir maç çıkaran Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üçüncü çeyreği de 62-43 galip tamamladı.

Son çeyrek de geride kalan bölümlerden farklı değildi. Siyah Beyazlılarımız, üstünlüğünü devam ettirdiği dakikaların sonunda karşılaşmadan 73-58 galip ayrıldı.

Onur Özgen
13-11-2007, 21:40
Beşiktaş Cola Turka:79 - Köln 99’ers:60
13.11.2007 21:19

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu ikinci maçında Alman ekibi Köln 99'ers'i 79-60 mağlup ederek kupadaki ikinci sınavından da galibiyetle ayrıldı.
Siyah-Beyazlılarımız B Grubu'ndaki ilk maçta BK Ventspils'i deplasmanda 87-79 mağlup ederek grubuna iyi bir başlangıç yapmıştı.

Takımımız, gruptaki ikinci sınavında Alman ekibi Köln 99'ers'i Beşiktaş Cola Turka Arena'da ağırladı ve mücadeleden 79-60 galip ayrılarak iki de iki yaptı

Karşılaşmaya iyi başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Niceviç, Dalmau ve Shumpert ile 3. dakikada 9-2 öne geçti. Köln 99'ers, İdbihi, Mcelroy ve Bailey ile sayı bularak 5. dakikada 11-11 eşitliği sağladı. Siyah-Beyazlılarımız, pota altında Apodaca ve Kaya ile skor üreterek ilk periyodu 23-18 önde bitirdi.

İkinci periyota da hızlı başlayan Takımımız, Kaya, Shumpert ve Niceviç ile kaydettiği sayılarla 17. dakikada farkı 14 sayıya (40-26) çıkardı. Konuk takım Bailey ve Sinanoviç ile farkı kapatmaya çalışırken, Siyah-Beyazlılarımız savunmada yetersiz kalan ve yaptığı hücumları iyi değerlendiremeyen rakibi karşısında ilk yarıyı 44-31 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Dalmau ve Shumpert ile bulduğu sayılarla başlayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, 23. dakikada farkı 16 (50-34) sayıya çıkardı. Shumpert, Niceviç ve Kaya ile skor üreterek oyundaki üstünlüğü sürdüren Ekibimiz, üçüncü periyotu da 60-44 üstün geçti.

Takımımız, son periyota etkili başlayarak pota altında Dalmau ve Niceviç ve dış atışlarda Suhmpert, Cevher ile bulduğu sayılarla 39. dakikada farkı 22 (75-53) sayıya kadar çıkardı. Siyah-Beyazlılarımız, zorlanmadığı karşılaşmadan 79-60 galip ayrıldı.

Onur Özgen
13-11-2007, 21:45
futbol takımı nasıl o taraftar topluluğunu aslında haketmiyorsa, basketbol takımımız da bu boş salonu haketmiyor. uleb cup şampiyonluğuna oynayan bir takımımız var ve bunu taraftar sanırım daha algılayamadı. 40000 nüfuslu venspils 4000 kişilik salonunu doldurdu geçen hafta, 15 milyon nüfuslu istanbulda 3000 beşiktaşlı gelemiyor maça. yazık !

Özgür Kaya
15-11-2007, 11:10
Daha Çok Destek Şart ve Son GÜnlerde Gercekten İyi Gidiyoruz.... Haydi Arkadaslar Basketbol Takımımıza Destek Olalım...

Nasuh Pirinc
15-11-2007, 15:50
gerek hocamız olsun gerekse de oyuncular olsun taraftar desteginin fazla olmamasında şikayet ediyorlar ki haklılarda

basketbol takımına sahip çık Beşiktaşlı

Onur Özgen
15-11-2007, 16:09
tekrar söylüyorum uleb cup şampiyonluğuna oynuyoruz, bunun ne demek olduğunu anlamıyor mu kimse acaba ?

Nasuh Pirinc
15-11-2007, 16:25
şu sıralar insanları futbol takımındaki sorunlar(aslında salt futbol takımı değil ya neyse)almış goturmuş. biraz bununda etkisi var. sezon başı dersen yine kotu başlamıştık sezona ozellikle akatlardaki ksk maçının sonucu insanları umutsuzluga sevk etti. birde geçen yıl ki performans halen akıllarda

şoyle dusunuyorum. bu haftaki olası bir efes galibiyetinden sonra ,akatlar istenilen atmosfere kavusur

Onur Özgen
16-11-2007, 21:57
beşiktaş taraftarı büyük taraftar olduğunu basketbolda da kanıtlamalı !

Fırat Gürgan
16-11-2007, 23:18
yarın efes pilsen ile maçımız var. saat 16.30 da Abdi İpekçi' de. lütfen işi olmayan herkes gelsin bu maça, stadın önünden de otobüs kalkacakmış sanırım.

Onur Özgen
17-11-2007, 17:16
ilk yarı sonucu;
efes pilsen 31-39 BEŞİKTAŞ

gerçekten müthiş arzulu, sert bir basketbol oynadık ilk yarı, bir ara fark 11 sayıya kadar da çıktı, özellikle kaya, apodaca ve shumpert üçlüsü çok istiyor maçı. ancak nicevic ve kaya'nın 3 faulleri var. 3.periyotta faul almamaları lazım ki, son periyoda rahat girelim. aynı şekilde devam edersek efes'in şansı yok diye düşünüyorum, gerçekten müthiş bir takımımız var !

Onur Özgen
17-11-2007, 18:27
maç sonucu;
efes pilsen 77-93 BEŞİKTAŞ

ikinci yarıda daha da sertleştirdik basketbolumuzu, ama en önemlisi hücumda müthiştik. tam 53 sayı bulduk ikinci yarıda, ki bu müthiş bir rakam. apodaca ve kaya müthişti, shumpert'in tecrübesi müthiş katkılar yaptı. maçın en önemli notu taraftarın abdi ipekçi'ye akın etmesiydi ve müthiş bir bağ oluştu maç sonunda basketbol takımıyla taraftar arasında ( kaya üçlü çektirdi :) ), umarım artık haftaya akatlar'da oynayacağımız gs maçı tıklım tıklım olur ve geçen sene taraftar ile basketbol takımı arasındaki kopan bağ tekrar oluşur. ama müthiş bir takımımız var, gerçekten bu sene tarih yazacağız diye düşünüyorum.

Ufuk Saygin
18-11-2007, 01:19
çok güzeldi..Ergin Ataman'ın da dediği gibi şampiyon olacağız..:)

Özer Özçetin
18-11-2007, 12:00
Bu sezon 2.deplasman maçımdı,ilk maçı Telekomla gördüm ve dün Efes maçı.Herşey muhteşemdi,tribünlerde herkes Beşiktaşlıydı,bir ara karşı pota altındaki bir grup çocuk tezahüratlara aşık olup bizim tribüne geldi.Maçı taraftarın muhteşem tezahüratı yanı sıra oyuncuların mükemmel oyunu kopardı.Ama uzun bir aradan sonra baskette çok güzel bir ortam yakalandı.Maça gelen herkese teşekkür ederim,gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı.Tek tatsızlık adımızdaki cola,o da geçecek yakında.Zira sel gider kum kalır.

Deniz Özdemir
18-11-2007, 14:15
çok güzel çok güzel...devamını bekliyoruz:)

Ibrahım Soydemır
18-11-2007, 16:10
bir umudumuzda sizde inşallah bu hafta geseyi de yeneriz

Sergen Kurt
19-11-2007, 20:30
Bu italya dan yeni gelen oyuncuyu begendim Ric Apodaca italya liginde sayı birincisi olmuş.Beşiktaş ı sırtlayan isimlerden biri olur bence.

Onur Özgen
20-11-2007, 18:29
arkadaşlar bugünkü zeleznik maçımızı kanal 40 gene vermiyor ( allahın cezaları ! ) internetten bir sırp kanalı veriyor. kanalın linkini veriyorum.

http://wwitv.com/tv_channels/7261.htm

ancak buradan izlemek için real player programı bilgisayarınızda yüklü olması lazım, eğer yoksa buradan yükleyebilirsiniz.

http://forms.real.com/netzip/intl/intl_getrde601.html?lang=en&h=software-dl.real.com&f=windows/installer/R41UKD/RealPlayer11GOLD.exe&p=RealPlayer&oem=rp11_en_uk&src=fd_uk_basic_playerpg_4&tagtype=ie&type=rp11_en_uk

Onur Özgen
20-11-2007, 21:37
FMP:77 Beşiktaş Cola Turka:78
20.11.2007 21:13

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu'ndaki 3. maçında Sırbistan temsilcisi FMP'yi deplasmanda 78-77 yenerek, namağlup grup liderliğini sürdürdü.
Ekibimiz karşılaşmaya Erkan Veyseloğlu, Kaya Peker, Rick Apodaca, Preston Shumpert, Cevher Özer ilk beşiyle başladı. Kaya Peker ve Christian Dalmau’nun sayılarıyla mücadeleye iyi başlayan Ekibimiz, bir ara rakibi karşısında geriye düşse de mücadelenin 15. dakikasında Erkan Veyseloğlu’nun sayısıyla 15-15 beraberliği sağladı. Bu dakikadan sonra Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız bir süre sayı bulmakta zorlansa da ilk çeyreği Sandro Nicevic’in sayıları ile 24-22 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğine iyi başlayan BC FMP, 11. dakikada 26-26’lık beraberliği sağlasa da Siyah Beyazlılarımız, Kaya Peker ve Preston Shumpert’in sayıları ile 13. dakikada 31-26 öne geçmeyi başardı. Karşılıklı sayılarla devam eden mücadelede Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız 18. dakikada Cevher Özer ve Apodaca’nın sayıları ile farkı 7 sayıya kadar çıkardı. (40-33) Çeyreğin son iki dakikasına girilirken BC FMP, Miroslav Raduljica ve Djordje Micic’in sayıları ile farkı kapatmaya çalışsa da Ekibimiz, Preston Shumpert ve Christian Dalmau’nun sayıları ile soyunma odasına 44-43 galip gitti.

Üçüncü çeyreğe konuk ekip Zoran Erceg ve Nemanja Protic’in sayıları ile başladı. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Apodaca ve Mehmet Yağmur’un sayıları ile rakibine cevap verince 24. dakikada mücadelede 50-50 eşitlik sağlandı. Bu dakikadan sonra yine Cevher Özer, Apodaca ve Nicevic ile sayılar üretmeye devam eden Siyah Beyazlılarımız, 27. dakikada 6 sayılık farkı sağladı. (61-55) Farkı kapatmaya çalışan rakibimiz, Zoran ve Djordje ile sayılar buldu; ancak Ekibimiz, 3. çeyreği de 65-63 önde kapattı.

Son çeyreğe BC FMP ekibi Zoran’ın 3 sayılık basketi ile başladı ve mücadelede 66-65 öne geçti. Karışılıklı sayılar ile geçilen dakikalardan sonra Ekibimiz, Christian Dalmau ve Preston Shumpert’in sayıları ile 37. dakikada 76-71 öne geçti. Bu dakikadan sonra Dragan Labovic’in üst üste bulduğu iki 3 sayılık basket ile bir anda öne geçmeyi başlayan ev sahibi ekip, son dakikaya 77-76 önde girdi. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, mücadelenin son saniyelerinde Erkan Veyseloğlu’nun faul atışlarından bulduğu 2 sayı ile karşılaşmadan 78-77 galip ayrılan taraf oldu. Ekibimiz böylece ULEB Cup B Grubu'ndaki 3. maçından da zaferle ayrılarak, namağlup grup liderliğini sürdürdü.

Takımımızın en skorer ismi 15 sayı kaydeden Rick Apodaca olurken, Sandro Niceviç 14, Preston Shumphert 13, Kaya Peker 11, Erkan Veyseloğlu ve Cevher Özer 7’şer, Christian Dalmau 6, Mehmet Yağmur da 5 sayı kaydetti.

Fırat Gürgan
20-11-2007, 22:06
helal olsun kartal yüreklilerimize tam yol devam. bu takım desteği çok hakediyor. çook.

Emre Ondin
21-11-2007, 00:52
bu sene sampiyonluga inaniyorum
hem avrupada hem türkiyede basarili olacagiz

Özer Özçetin
21-11-2007, 07:27
ULEB de 3 te 3 yaptık,deplasmanda alınan galibiyet takıma olumlu yansıyacak.Son hafta ligde Efes galibiyeti ve Avrupa da başarı takımda taşları yerine oturtuyor.
Savunması lig başında aksayan takımda bu mevkide de düzelme var,ribauntları almaya başladık,bu istikrar sürerse ligde final oynarız.

Fırat Gürgan
26-11-2007, 22:38
arkadaşlar yarın saat 19.30 da takımımız ULEB de 4. maçına çıkıyor şu ana kadar hiç yenilgimiz yok, rakibimiz Ovarense Aerosoles. imkanı olan herkes lütfen gelsin bu maça, bu takım desteği gerçekten çok hakediyor. ayrıca guruptan çıkma adına çok önemli bir maç. salona ulaşım zor ama gelmek isteyen herkese yardımcı olabiliriz.

Onur Özgen
28-11-2007, 13:56
karşı takım çok zayıftı gerçekten, biz de dağıttık biraz :) taraftar son dakikalarda "yüz, yüz" diye bağırdı, son saniyede sinan güler'in turnikesi ile 100'ü de bulduk. gs maçı sonrası iyi bir moral oldu bu bize, avrupa'da dolu dizgin yolumuza devam ediyoruz. bu arada dalmau geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı, sanırım uleb cup'un 4.maçlarının 22 sayı ve 11 asistlik performansıyla en değerli oyuncusu olacaktır. tebrikler !

Gökhan Yılmaz
04-12-2007, 16:03
ULEB Cup’da 5. Maç
03.12.2007 10:12

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup’ın 5. haftasında Fransa’nın Elan Chalon takımı ile bugün (4 Aralık) TSİ 21.30’da deplasmanda karşılaşacak.
Takımımız, ULEB Cup B Grubu’nda yenilgisiz liderliğini sürdürüyor. Geride kalan 4 haftada bütün rakiplerini mağlup eden Siyah Beyazlılarımız, kupada yenilgisi bulunmayan 3 takımdan birisi. Fransız rakibimiz ise grubumuzun üçüncü basamağında yer alıyor. 2 galibiyeti, 2 de mağlubiyeti bulunan Elan Chalon, attığı 350 sayıya karşılık 340 sayı yedi. Takımımız ise attığı 344 sayıya karşılık potasında 290 sayı gördü.

Boy ortalaması yüksek olan Elan Chalon’da en uzun isim Cote D'Ivoire vatandaşı olan 2.11’lik Kone, en kısa ise Amerikalı guard Rogers. 7 Fransız oyuncunun forma giydiği rakibimizde 3 Amerikalı, 1 Kanadalı, 1 İrlandalı ve 1 de Cote D'Ivoireli basketbolcu bulunuyor.

bjk.com

Namik Kartaloglu
04-12-2007, 23:15
Uleb kupasinda 5 te 5 yaptik. ELAN CHALON a karsi 64-73 skorla galip geldik. Baketboldan birsey anlamamama ragmen adi Besiktas oldugu icin takip ettigim mac heyecanliydi :D son devreyi sadece kaybettik geri kalan uc devreyi de iyi sonuclarla aldik. Fazla uzatmayayim agzima gözume bulastirmadan simdi uzmanlar yazsin daha saglikli anlatirlar.

Gökhan Yılmaz
05-12-2007, 07:41
E. Chalon:64 Beşiktaş Cola Turka:73
04.12.2007 23:14

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ULEB Cup B Grubu'ndaki 5. maçında Fransa'nın Elan Chalon takımını deplasmanda 73-64 yenerek namağlup liderliğini sürdürdü.
Ekibimiz mücadeleye Cevher, Shumpert, Dalmau, Nicevic ve Sinan ilk 5'i ile başladı. Mücadelenin ilk 5 dakikasını 10-6'lık skorla önde geçen Siyah Beyazlılarımız, ilk periyodu da 21-13 galip tamamladı. 2. periyotta da üstün oyununu sürdüren Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, ilk yarı sonunda soyunma odasına 41-29 üstünlükle gitti.

Maçın 3. periyodu çekişmeli anlara sahne olurken, aradaki farkı korumayı başaran Ekibimiz bu bölümü de 59-45 galip geçti. Son periyotta da rakibini kontrol altında tutan ve 14 sayı daha bulan Siyah Beyazlılarımız, salondan 73-64 galip ayrılarak B Grubu'ndaki 5. maçını da zaferle tamamladı.

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız'da Sinan Güler 20 sayıyla en skorer isim olurken, Kaya Peker 19, Shumpert 10, Dalmau 9, Nicevic 7, Cevher 5, Erkan 2, Mehmet de 1 sayı attı.

Onur Özgen
05-12-2007, 12:15
maçı izleyemedik ne yazık ki. kanal 24 ve bjk yönetiminin iş bilmezliği sağolsun... ama istatistiklere baktığımızda beşiktaşımızın maçın başından sonuna kadar üstün taraf olduğunu görüyoruz. özellikle sinan güler yükselen form grafiğini sürdürmüş ona kaya, shumpert ve nicevic eşlik etmiş, dalmau da her zamanki gibi asistleriyle skora katkıda bulunmuş. ancak merak ettiğim apodaca'nın maçta niye oynamaması. büyük ihtimalle sakatlıktır sanırım, ama inşallah çok uzun sürmez eğer öyleyse. beşiktaşımızı kutluyorum, artık bu skorla da uleb'de bir üst turu garantiledik. böyle gidersek bu grupta bizi yenecek bir takım olduğunu düşünmüyorum, şu anda uleb cup'un joventut ve khimki ile birlikte namağlup diğer takımıyız. şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğumuzu her maç daha da çok kanıtlıyoruz. tebrikler...

Eren Cemaloğlu
12-12-2007, 18:01
uzun zamandır yazamıyordum foruma.her neyse geri geldim işte...
beşiktaşımız son birkaç haftada biraz yorgun gözüktü.daha doğrusu çabuk yoruldu her maçta.3. periyotlardan sonra takım sürekli bir yorgunluk içerisine giriyor.bu kondisyon sorununu bir an önce halletmeliyiz.zira rakibimiz hep kepez olmaz...
son haftalarda mehmet yağmurda büyük bir çıkış var.istatistikler yanıltmasın mehmet yağmur gerçekten çok yararlı oluyor takıma.en sıkıştığımız anlarda mehmet öyle bir ortaya çıkıyor ki...hem savunmadaki aşırı gayreti,hem hücumdaki hızlı oyun isteği bu isteğini takıma aşılaması onun ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.ve bir de yaşını düşünürsek elimizde ne kadar büyük bir cevher olduğunu görmemek elde değil...
sinan güler apodaca'nın yokluğunda öyle güzel performans ortaya koydu ki...iyi bir oyuncu olduğunu tabi ki de biliyordum ama ben bu kadr da iyisini beklemiyordum.inşallah devam eder böyle...
dalmau sene başında "savunma yapmıyor" diye eleştiriliyordu.sanırım dalmau bu eleştirilere kulak vermiş ve artık savunma yapmaya çalışıyor.ancak bu da doğal olarak hücum performansını biraz düşürüyor.olsun yine de bu hali daha çok hoşuma gitti valla...
ve son olarak nicevic hakkında birşeyler söylemek istiyorum.nicevic bu takımın kesinlikle en iyi oyuncusu.en gerekli anlarda ortaya çıkıyor.gerek orta mesafe şutu gerekse sırtı dönük oyunu ile tam bir "komple uzun".onu izlemekten çok zevk alıyorum gerçekten.çok iyi nicevic çookk...
bir kez daha söylüyorum şu kondisyon sorununu atlatırsak bizi ne avrupada ne de türkiyede yenecek takım yok...

Sezen Gunduzalp
15-12-2007, 18:36
Antalya Bş.Bld.:92 - Beşiktaş Cola Turka:99
15.12.2007 16:03

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi'nin 11. haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 99-92 mağlup etti.
Antalya Atatürk Spor Salonu'ndaki mücadelede rakibinden daha iyi bir oyun sergileyen Siyah-Beyazlılarımız, ilk periyot sonunda 12 sayılık bir fark yakaladı (15-27). İkinci periyotta üstün oyununu sürdüren Takımımız, faul problemleri yaşadı, ancak üstünlüğünü kaptırmayarak soyunma odasına 50-42'lik üstünlükle gitti.
Üçüncü çeyrekte sahada büyük bir çekişme yaşandı. İlk 5 dakikalık bölümde aradaki farkı koruyan Siyah-Beyazlılarımız, sonraki 5 dakikalık bölümde rakibinin hücumlarını durdurmakta zorlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 3. çeyreğin bitiminde farkı 3 sayıya kadar indirmeyi başardı (71-74).

Son periyot büyük bir çekişmeye sahne oldu. Nicevic'in sayılarıyla son bölüme başlayan Siyah-Beyazlılarımız, rakibinin ataklarını savuşturamayınca farkın kapanmasına engel olmadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilk 5 dakikada farkı tek haneye kadar indirdi (82-83). Ancak Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, skor üstünlüğünü rakibine kaptırmayarak özellikle Nicevic'in başarılı atışlarıyla rakip potada etkili oldu. Mücadelenin son dakikalarında devreye Mehmet Yağmur ve Stumbert girdi. İki oyuncumuzun kritik sayıları farkın yeniden açılmasını sağladı. Takımımız, son saniyelere kadar büyük bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmayı 99-92 kazandı.

Ekibimiz, böylelikle ligdeki 8. galibiyetini elde etti.

Maçın en skorer ismi 31 sayı kaydeden oyuncumuz Stumbert oldu. Kaya Peker 21, Nicevic ve Dalmau 15'er, Apodaca 7, Mehmet Yağmur 6, Erkan Veyseloğlu ile Sinan Güler de 2'şer sayı attı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=11562

Mehmet Yucegonul
16-12-2007, 12:03
Evet dün maçtaydım süper oynamışız izleyemedim ama öyle duyumlar aldım maç sonunda Stumbert'e ilgi büyüktü :D tam bizlik adammış..Teşşekürlerimi sunuyorum onlara bir an korktuk son dakikalar ama marşlarımızla desteklemeye dedik ölmek var susmak yok yırtıyorduk maç gidiyor diyorduk son saniyelerde toparlandık yine bu takım ŞAMPİYON olacak(tır)..
Ergin Atamana
Oyuncularımıza
Ufuk Sarıca'ca
Tüm ekibe
güveniyorum..

Mert Çevik
20-12-2007, 23:08
pazar günü akatlarda beşiktaş - fenerbahçe ülker maçı var
saat 2de orda olucaz ;)

Mert Çevik
20-12-2007, 23:32
.

Hakan Kirezci
21-12-2007, 16:24
Siyah-beyazlı ekip, 2.12 metre boyundaki Drobnjak ile sezon sonuna dek sözleşme imzaladı. Efes Pilsen'de 3 sezon forma giyen Drobnjak, NBA'de Seatle Super Sonics, Los Angeles Clippers ve Atlanta Hawks takımlarında 4 sezon oynadı. NBA deneyiminin ardından İspanya'nın TAU Ceremica takımına transfer olan Sırp oyuncu, geçen sezon ise ülkesinde Partizan takımında oynadıktan sonra bu sezon İspanya'nın Akasyavu Girona takımına geçmişti.

Drobnjak, Partizan forması altında Avrupa Ligi'nde 15.7 sayı, 6.5 ribaunt, 1.7 blok istatistikleriyle ligde en değerli oyuncu sıralamasında üçüncülüğü elde etmişti. Beşiktaş Cola Turka Basketbol Takımı Genel Menajeri Burak Bıyıktay, bu transferle, sezon başında 3 kupada da şampiyonluk hedefleri doğrultusunda kadrolarına çok üst düzey bir oyuncu daha ekleyerek hedeflerine emin adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.(Kaynak A.A)

Forumun otoriteleri, yorumlarınızı alalım. Ben şahsen çok iyi bir pivot olduğunu Efes Pilsen'den hatırlıyorum. Sizce aradığımız bir 5 numara mıdır?

Cem Ozel
22-12-2007, 01:27
otorite değilim ama gerçekten çok iyi bir oyuncu aldık.. hayırlı olsun beşiktaşıma

Özer Özçetin
22-12-2007, 11:57
Şeref Yalçın ve ekibine teşekkürler,umarım sezon sonu güleriz.

Mehmet Yucegonul
22-12-2007, 13:08
Gerçekten şöyle baktığımda kalitenin üstünde bir oyuncu aldık..Uleb Cup ta favori olduk bu transfer ile ama şimdi eğer bunu geldiği ligde nasıl bıraktılar hayret ettİ
istatistikler Beko Basketbol ligi için üstünde yani iyi iş çıkaracak gibi gözüküyor pota altımız iyi oldu diyebilirim..Kısacası bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız..

Fırat Gürgan
25-12-2007, 22:13
yarın Abdi İpekçi Spor Salonun da saat 15.00 de Alpella ile oynuyoruz. gerçekten çok kötü saate koymuşlar. o saatte maç mı olur? çok az kişi olur tahminim. orada olmaya çalışacağım.

Eren Cemaloğlu
26-12-2007, 09:49
drobnjak tam aradığımız oyuncu.ben son bikaç senede yaptığımız en isabetli transfer olduğunu düşünüyorum.ilk beş oynayabilecek kalitede iki uzunumuz(nicevic-kaya) vardı.bunlar belki şimdilik fazla belli etmiyorlar ancak bu kadar fazla süre alarak 5-10 maç daha oynarlarsa çok fazla yorulacaklar.ve bir takımın iki uzununun da yorgunluk sebebiyle düşük performans vermesi o takımı gerçekten çökertir.drobnjak'ın gelmesi bu iki oyuncuyu da çok rahatlatacaktır.ayrıca drobnjak kimsede olmadığı kadar büyük bir tecrübeye sahip.bunu gençlerimize ( bilhassa cevher'e) aktaracak ve hem bizim hem de türk basketbolunun da ilerlemesine katkıda bulunacaktır.daha önce kaya'nın da gelişmesinde en büyük rollerden biri drobnjak'a aitti.drobnjak'ın gelmesiyle birlikte pota altımızın yaş ortalaması tavan yaptı ayrıca.nicevic 31 yaşındaydı zaten.elimizde geleceğe yönelik sadece cevher kaldı o da bu abileri sayesinde inşallah beklenen gelişmeyi gösterecek.
oyun olarak değerlendirecek olursak;drobnjak içeriyi karatan bir oyuncu değil.daha çok onun için asister bir uzun desek doğru olabilir.oyun yapısı itibariyle size prkacin'i örnek verebilirim.oyun yapıları birbirine benziyor.tabi ki prkacin daha iyi bir asister ama drobnjak'ın ona göre artısı da daha dominant bir uzun olması.
uzun lafın kısası drobnjak her yönden çok faydalı bir transfer.gercekten onu almamızı sağlayan kimse onun elini öpmek lazım...

Fırat Gürgan
26-12-2007, 23:54
takım olarak baya iyiydik, özellikle Drobnjak şimdiden bize ne kadar güç katacağını gösterdi, belki fizik kondüsyon olraka hazır değil ama attığı 3 lük bile kumaşını açıkça gösteriyor, takım son periyotta biraz rehavete kapıldı yoksa baştan sona bayağı bir sayı farkı ile öndeydik. Kaya nın önlenemez yükselişi devam etmekte.

Salona gelirsek; en başta şu maçı hafta içi gündüz saatine koyup birde 10 kağıda bilet satan zihniyeti kınıyorum. salonda 150-200 kişi vardık. zaten o saatte de o kadar olunabilirdi. enstantaneye gelirsek: salona giren güvercini tek geçerim bir ara sahanın bile ortasına kondu :))

Ahmet Ayyıldırım
29-12-2007, 16:58
Kartal durmak bilmiyor!

Beko Basketbol Ligi'nde Beşiktaş Cola Turka, TTNet Beykoz'u 92-81 yenerek, ligde üst üste 6. galibiyetini aldı. Beşiktaş Cola Turka'da Apodaca 18 sayı atarken TTNet Beykoz'dan Grays 19 sayı atarak en skorer isim oldu!

BEŞİKTAŞ COLA TURKA: 92 - TTNET BEYKOZ: 81

Salon: Beşiktaş Cola Turka Arena

Hakemler: Ufuk Akyüz xx, Serhat Büker xx, Sencer Yılmaz xx

Beşiktaş Cola Turka: Dalmau xxx 11, Apodaca xxx 18, Erkan x 2, Kaya xxx 12, Nicevic xxx 10, Cevher xx 5, Shumpert xxx 15, Mehmet xx 4, Drobjnak xx 4, Sinan xxx 11, Arın x

TTNet Beykoz: Grays xxx 19, Caner x 3, Erdal x, Withers xx 8, Burgess xxx 25, Gilbert xx 11, Levent xx 13, Alper x, Umut x 2

1. Periyot: 24-25
Devre: 48-47 (Beşiktaş Cola Turka lehine)
3. Periyot: 78-60

Karşılıklı basketlerle başlayan maçta Beşiktaş Cola Turka, pota altında Kaya, TTNet Beykoz ise Burgess ile sayılar buldu ve 3. dakikaya 4-4 berabere girildi. Siyah-beyazlılar, Apodaca ile etkili olarak 7. dakikada skoru 20-13'e taşıdı. Rakibine Burgess ve Levent ile karşılık veren TTNet Beykoz, hakem Serhat Büker'in Kaya ve antrenör Ergin Ataman'a verdiği teknik faulleri iyi değerlendirerek, ilk periyotu 25-24 önde kapadı.

İkinci periyoda Gilbert ve Burgess'in sayılarıyla başlayan konuk ekip, 12. dakikada farkı 6 sayıya çıkardı: 30-24. Daha sonra toparlanan siyah-beyazlılar, Shumpert ve Nicevic ile üst üste basketler bularak 13. dakikada 30-30 beraberliği sağladı. Oldukça çekişmeli geçen 2. periyot, Beşiktaş Cola Turka'nın 48-47 üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Beşiktaş Cola Turka, Apodaca, Nicevic ve Sinan ile basketler üreterek, 25. dakikada skoru 56-50 yaptı. Konuk takım Levent ve Grays ile rakibine karşılık vermeye çalışırken, siyah-beyazlılar pota altında Nicevic, dış atışlarda ise Dalmau ve Sinan ile basketler bulup farkı giderek açtı. Beşiktaş Cola Turka, 3. periyodu 18 sayı farkla, 78-60 önde kapadı.

Son periyodun başında Grays ve Withers ile 13-4'lük bir seri yakalayan konuk ekip, 36. dakikada farkı 9 sayıya (82-73) kadar indirdi. Beşiktaş Cola Turka, Shumpert ve Apodaca ile skor üreterek, farkın daha fazla inmesine engel oldu ve maçtan 92-81 galip ayrıldı.

Namik Kartaloglu
11-01-2008, 20:49
Telekom'un hatlarını parçalayalım

Beko Basketbol Ligi'nde 2007-2008 sezonunun ikinci yarısının ilk haftası yarın dev bir maça sahne olacak.

ULEB Kupası'nda oldukça başarılı performans gösteren ve Beko Basketbol Ligi'nde de zirveyi hedefleyen Beşiktaş Cola Turka ile Türk Telekom takımları İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş Cola Turka Arena'da saat 18.00'de başlayacak ve NTV'den naklen yayınlanacak maçı Rüştü Nuran, Ahmet Ersan Ergüler, Mehmet Serdar Ünal hakem üçlüsü yönetecek.

Beko Basketbol Ligi'nin ilk yarısını Beşiktaş Cola Turka 12 galibiyet ve 3 yenilgiyle averajla ikinci sırada tamamlarken, 11 galibiyet ve 4 yenilgisi bulunan Türk Telekom ise averajla dördüncü sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maçı Türk Telekom 93-86'lık skorla kazanmıştı.

Ligde oynadığı son 7 maçını kazanan Beşiktaş Cola Turka, yarınki maçtan da galibiyetle ayrılarak, Türk Telekom ile olası bir play-off eşleşmesine eşitlikle başlamayı hedefliyor. Türk Telekom ise İstanbul'daki maçı da kazanarak, olası play-off eşleşmesine avantajlı başlamanın hesaplarını yapıyor.

Kaynak: AA

Sezen Gunduzalp
12-01-2008, 19:36
Türk Telekom ile kendi sahamızda oynadığımız maçı 23 sayı farkla kaybettik. Maç boyunca ciddi bir konsantre olma sorunumuz vardır nitekim 4.periyod da sadece 6 sayı üretebildik ( yanlısım yoksa )
ama en güzeli maçon son 2 dakikasında söylenen Aldırma Kartal Aldırma idi :( :( :(

Sezen Gunduzalp
12-01-2008, 22:14
Beko Basketbol Ligi gelecek hafta ;
19 Oca 2008-16:00 büyük olasılık ilede Mavişehirde ki salonda oynanır .

Karşıyaka - Beşiktaş Cola Turka
:D :D

Eren Cemaloğlu
23-01-2008, 11:00
takım gün geçtikçe yorulmaya başladı.bu daha da ilerde büyük bi dezavantaj oluşturacak bizim için.
asıl değinmek istediğim konu dalmau.sene başındaki dalmau'ya ne oldu anlamadım.şu anda takıma yararı değil zararı var dalmau'nun.takımı sürekli durduruyor.çok saçma tercihler yapıyor.bomboş kaldığı zaman şut atmıyor ama garip garip pozisyonlarda şut atmaya çalışıyor.mehmet yağmur da olmasa şu anda nasıl olurduk düşünmek bile istemiyorum.ya dalmau düzelmeli ya da düzelmeyecekse yönetim bunu anlamalı ve daha yararlı bir guard alınmalı...

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 15:19
Potada Rakip Mersin
01.02.2008 10:11

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Beko Basketbol Ligi’nin 19. haftasında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne konuk olacak. Bugün saat 15.00’da başlayacak mücadele Edip Burhan Spor Salonu’nda oynanacak.
Bu sezon Beko Basketbol Ligi’nde Şampiyonluk planları yapan Ekibimiz, bugün deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk yarısındaki maçı 84-68 kazanan Ekibimiz, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılırsa olası bir play off eşleşmesinde seriye 1-0 önde başlayacak.

Ligde 3. basamakta yer alan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, bu güne kadar oynadığı 18 maçın 5’ini kaybederken 13 mücadelede sahadan galibiyetle ayrıldı. Rakiplerine 1507 sayı atan Ekibimiz, kendi potasında ise 1366 sayı gördü. 9. sırada yer alan ve ilk 8’e girmek için mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ise 7 galibiyet, 11 mağlubiyeti bulunuyor. Rakibimiz 1324 sayı atarken, 1394 sayı yedi.

bjk.com

İlk periyot 17 34 Beşiktasımın üstünlüğü ile devam ediyor.

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 15:30
Haydi pota kartallari galibiyet serisini Uleb den Lige tasiyin
35-42 öndeyiz

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 15:40
2.Periyot oyun sertleşti mi nee

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 15:43
ilk yarı 41 - 54 Beşiktasımın üstünlüğü ile bitti :D :D

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 15:43
2.ceyregi 54 41 önde bitirdik, mersinliler oyun bozanlik yapmaya baslamislar.

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 16:05
3.Periyata kötü başladık fark şuan 3 sayıya kadar indi hücümlardan boş dönüyoruz ve sayunmada kötüyüz 3.periyot itibari ile :(

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 16:17
3 periyat 54 - 61 üstünlüğümüz ile bitti :)

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 16:18
54-61 ucuncu ceyregi önde kapadik.

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 16:20
3.periyaott sadece 7 sayı atmısız :(

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 16:36
baglantim koptu simdi ne oldu bilmiyorum

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 16:41
ya kazandık ama skoru unuttum :)
son saniyeler fark 3 sayıya indi ama biz kazandık :D :D

Namik Kartaloglu
02-02-2008, 16:45
hayirli olsun! Gerisi sadece teffarruat kazandik ya, yogun bir periodtayiz her puanin önemi var. Helal size potanin penCHEleri!

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 16:47
Mersin :77 BEŞİKTAŞ:84 :D :D

Maç sonucu

Murat Aru
02-02-2008, 16:48
güzel maçtı :)

Ahmet Ayyıldırım
02-02-2008, 17:46
Tebrikler kartalım

Erkan Özberk
02-02-2008, 22:07
Niyahet Besiktasimla Mersin'de kavustuk:) Maci siz de izlemissiniz. Anlatmaya gerek yok. Peki biz nasildik:)

Sezen Gunduzalp
02-02-2008, 22:41
Kalabalık ve sesliydiniz :D :D

Ayağınıza sağlık :D :D
Zaten Beşiktaşım İstanbul dısında nerde olsa yanlız kalmıyor :)

Erkan Özberk
02-02-2008, 22:42
mutlu oldum :)