PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fanatik Gazetesi ve Yasin Sülün elele!!!

Murat Aru
11-09-2007, 09:52
Arkadaşlar, son yaşanan üzücü olaydan sonra, forumun tepesine Duyan Gören Konuşan maymun koyuldu, Şimdi değilse nezaman denildi. Söylenmek istenen ise son zamanlarda ki bu medyanın manipilasyonları, saldırıları, ahlaksızlıklarına karşı susmayalım konuşalım, tribünümüze sahip çıkalım demekti.

Herkes bu saldıralar karşısında sustu 3 maymunu oynadılar (Susan, duymayan ve görmeyen) Biz Konuşalım susmayalım dedik. Ama hala susuyoruz, kimseler Tribüne sahip çıkmıyor!!!

Biz bunlardan bahsederken medya kendi oyununu oynamaya devam ediyor.

SALDIRDIKCA SALDIRIYOR, Yasin Sülün'ün sözlerinin yanlışlıgı yada doğrulugunu konuşmuyorum, sadece yasinin ve fanatik gazetesinin zamanlamasına dikkat çekmek istiyorum!!!

Şok itiraf
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/images/Article/7_2346__bjk_sam_papila1109.jpg

Yasin Sülün: 'O maçta isim vermek istemiyorum ama oyundan bilerek atılan arkadaşlarımız oldu. Ve nedense bunun cezası da olmadı.'
11.9.2007

Beşiktaş’ın 2003-04 sezonunda 2. yarıya 8 puan önde başlayıp, şampiyonluğu Fenerbahçe’ye kaptırması büyük olay yaratmış, herşey hükmen kaybedilen Samsun maçıyla başlamıştı. O maçta ilk onbirde sahaya çıkan Yasin Sülün, o maç hakkında yıllar sonra Fanatik’e konuştu. Söyledikleri yenilir, yutulur cinsten değildi...
Eski bir defter
tekrar açılıyor
Benim için en büyük değer Beşiktaş’ta 100. yılda şampiyonluk yaşamaktı. Belki de 100 yıl konuşulacak ve ben de çocuklarıma ve torunlarıma bunu anlatacağım. 101. yılda 8 puanlık avantaja rağmen şampiyonluğu kaçırmamız ise kabus gibiydi. Özellikle Samsun maçı unutulmazdı. O maçta isim vermek istemiyorum ama oyundan bilerek atılan arkadaşlarımız oldu. Ve nedense bunun cezası da olmadı. Kafamızda ‘Acaba bizi şampiyon yapmayacaklar mı, üzerimize oyunlar mı oynanıyor?’ gibi sorular oluştu. Medyada da bazı iddialar ortaya atıldı. O zaman bu konulara ben hiç girmedim. Yöneticilerimiz hakeme yüklenmek yerine o maçta kırmızı kart görenlere ceza verseydi, camiamız için daha hayırlı olurdu.. Ama vermediler.
İşte o maçta kırmızı kart görenler
Zago 25.Dk
İbrahim 42.Dk
Ahmet 44.Dk
Pancu 69.Dk
İlhan 85.Dk
Can GEBETAŞ
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&articleID=2203&CatId=33

Deniz Buldum
11-09-2007, 10:06
Oynadığı futbolla yıllarca bizi çileden çıkarttı gençtir altyapıdan geldi diye hep tribüblerde bir ayrıcalığı oldu sırf bunun yüzü suyu hürmetine yıllarca ekmek yedi takımda oynadı yoksa Yasin Sülün Beşiktaş ın topçusu değildi onun yeri şimdi bulunduğu Kasımpaşa ve dengi takımlardı,ama o takımda nasıl oynadığnı bir tek kendi anlamamış ki böyle ileri geri konuşuyor geçmişte de Beşiktaş alehine bir iki demeci olmuştu Yasin in ne diyelim ayıp ediyor kimseye değilse bile yıllarca Yasin in o iğrenç futboluna tahamül eden bize ayıp ediyor.

Samsun maçı hakkında camiyayı suçlayanlar menajer oluyor takımın başına,yarın öbür gün Yasin ide alırlar takıma,o lanetli maçın hesabını sormak bir tek bize taraftara düşüyor heralde ama bilsinler aklayamayacaklar biz onların vicdanını biliriz çünkü.

Özer Özçetin
11-09-2007, 10:26
Tribüne sahip çıkmak konusunda bir iki satır yazmalıyım,tribüne sahip çıkmanın kriteri nedir,Dartanyal kardeşim açıklarmısın.Üstüne basarak tek kişi yok demişsin.10 gündür verdiğimiz mücadeleyi biz biliyoruz sadece,zaman sizlere hissettirmeye çalışıyorum.Öncelikle barışı dostluğu kardeşliği yeniden inşaaya çalışyoruz.Kini nefreti eski hesapları açtırmamak üzerine kapatmanın savaşını veriyoruz.Hem de herşeyi yıkıp döken iktidar sahiplerine de omuz vererek destek vererek,onları da kırmadan,dökmeden çaba gösterek.Tribünlere sahip çıkalım dediğim vakitler,bu işlerin esamesi okunmuyordu,testi kırılacak acele edelim ,bir şeyleri hisstettirelim,kimse kafasına göre güç bende demesin,Beşiktaş aşıkları,Beşiktaşın sevda yollarında duyarlı bekliyoru yazalım beyinlere demiştim.Maalesef ağırlıklı olarak destek bulamadım.Ama şimdi testi kırılmış yol gösterin diyorsunuz,sahip çıkın diyorsunuz.Evet yine inadına ve dünkünden daha da inançlı sahip çıkıyoruz,hem de yanlışları bir daha yapmamaları konusunda uyararak.
Evet tribün dünden daha zorda,şimdi çok kişi ve grup var,bizde olsun hakimiyet diyen,ama yanlış üğzerine bina inşa edilmezi anlatıyoruz herkese.Beşiktaşlılık olsun artık diyoruz,Hatırladığım Kadar Kapalı efsanesinde anlattıklarım gibi,sadece Beşiktaşlı günler gelsin istiyoruz.Neden anlatmıştım efsanenin doğuşunu ,biliyormusunuz veya şimdi önemini anlıyormusunuz.
Beşiktaşlılıktır esas olan,gerisi fantezidir,bunu anlamak ve anlatmak önemli olan.
Ha bir de artık Doğan grubunun gazeteleri ile uğraşmayı bırakınibunun adı havanda su dövmektir.Beşikta kulübü,yönetici Erhan Kamışlı ile başlayan,E.Güven ile devm eden ve şu anda Ertunç Soğancıoğlu ile tavan yapan ilişki ağı içindedir Doğan grubuyla,bakıyorum zaman zaman İ.Er zaman zaman Fanatikle uğraşıyorsunuz.BıRAkın görünen kısımlara,anasına bakın işin.İktidaR Sahipleri çoktan teslim olmuş dört başı mamur vaziyette,biz ise onların paçavra ayrıntılarına takılıyoruz.İşte kaybettiğimiz püf nokta budur.Dün Milliyete,bir önceki gün Hürriyte şimdi de Fanatike yuh diyoruz,nedense onların sahibi Doğan gruba ve o grupla sözleşme yapıp Beşiktaşı esir eden zihniyetlere,o zihniyetin imzacısına,destekçisine söz etmiyoruz.Kaybettiğimiz nokta budur işte.

Murat Aru
11-09-2007, 10:42
Ozamanı hatırlamak için aşagıdaki videoyu bir izliyelim!!

cz_loz0IsUA

Vedat Benakay
11-09-2007, 10:53
yasin sulun bu oyunda sende rolunu kapmissin.ama seni kandirmislar be kocum.farkindamisin bu filmde sen kotu adam rolundesin.oynadigin takim ve dunya gorusleri belli.ve sana bu rolu verirlerken kotu adam olacaksin ve hain olacaksin dediler mi sana??.ne oldu beyler bir oyuna basladiniz, onu yaptiniz tutmadi bunu yaptiniz tutmadi.icten vurmaya kalktiniz ama SON BARIKATA tosladiniz.simdi de boyle caylaklarlami oyununuzu surdurmek istiyorsunuz??guleriz bizi yok etmeye calistiniz ama yanildiniz bak goreceksiniz eskisinden daha guclu,eskisinden daha birlik ve baraberlik icinde SON BARIKATIN surlarinda goreceksiniz bizi.THE LAST BARIKAT bakuCARSI

Mustafa Ozyurt
11-09-2007, 11:06
Ben Yasin'in söylediklerinin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.
Pancu ve İlhan'ın maçın stresiyle ve atmosferin etkisiyle kırmızı kart görmek için ellerinden geleni yaptığını düşünüyorum.
Yani fanatik gazetesinin iddia ettiği gibi ''pis iş'' olarak değil de genel olarak hakeme tepkiden kırmızı görmek ve maçı da o şekilde bitirmek istediklerini düşünüyor bence Yasin. Dediği ceza da bu duruma galiba.

Deniz Özdemir
11-09-2007, 11:31
üzülerek okudum:( yasin efendi bunca yıl sustun da şimdi mi konuşuyorsun.madem senin için en büyük değer Beşiktaş'la 100.yıl şampiyonluğu yaşamaktı o zaman kapat çeneni:mad:

Mert Atasayar
11-09-2007, 11:33
Diyecek çok şey varda kitleniyor işte insan

Şenel Kızıldaş
11-09-2007, 11:41
Bence burda konuşulması gereken yasinin söyledikleri değil çünkü bu yazıda yalan yada yanlış ben bişey okumadım daha doğrusu yasinin söylediklerini idrak ederken ben olsam bunları söylerdim dedim eğer sevgili muratın koyduğu videoyuda izlerseniz pancu ve ilhan ın zaten bilerek atıldığı ortada. Ama 1. mesajda da muratın dediği gibi zamanlama düşündürücü şimdi yasin durduk yere çıkıp bunu söylememiştir neden bu ona sorulmuştur? bunu düşünmek lazım son kasımpaşa maçına gelenler bilir bizim futbolcularımızı çağırdığımızda hepsi tek tek taç çizgisinden selamladı taraftarı ama yasini de çağırdık tribüne taç çizgisini bırakın adam korumaları aşıp tribünün önüne geldi şimdi burda bunu demiş olamaz ki tamam belki yeteneği sınırlıydı ama beşiktaş için ter dökmüş bi futbolcumuzdur. Yargılarken daha dikkatli olalım...

Alaattin Çam
11-09-2007, 11:53
Yeryüzünde yürüyen her canlının kendine has görevleri-sorumlulukları vardır bunu ben demiyorum hayatın kendisi resmediyor. Sivaslı ozan Sivas-Ali Delice ne güzel belirtmiş“İnsan Kısım Kısım Hey Hey Yer Damar Damar”
Nitelik mi-nicelik mi? Koskoca bir soru!

Suskunluk sürece endekslidir. Her bekleyen ne beklediğini bilirse dert değil. Ama “bekleyenler” olayı “meze” yapmak amacı güdüyorlarsa konuşacak kişi yada kişilerde bunun farkındaysa “dem” almayı bekler, bekleme hakkı da tartışılmaz.

Yakınlarımızın bize “en fazla” ihtiyaç duyduğunda, bizi yanlarında görmek istediklerinde çoğu zaman evet çoğu zaman yanlarında olamıyoruz. Beklentiler sınır tanımaz, bekleyenler-beklerken bu sürece bir “şey” katabilirler. Hazır hale getirebilirler. Bekleyen insansa, beklenen de insandır. Bekleyen hüzünlüyse, yaralıysa, beklenen muhatap alınan da insandır.

Sorumluğu alan risk taşımayı göze alandır. Sorumlu saydığımız insanlar hayatlarından vererek bu riski alırlar, bunun pazarı olmaz. İnsana saygı derim. Risksiz bir yaşamdan kesitlerle hayatını idame ettiren Kararkartallar empati yapın mümkünse. Şimdi değilse ne zamanın zamanlamasını yapan yürek amansız olmasın derim. Elbet “sabahın bir sahibi” var ama o sahip asla aydın yada doğan değildir.

Yasin Sülün dedi mi? Demedi mi? Verdiği demeç çarpıtılıyor mu bilemiyorum. Elbet sesi kulağımıza, yüzü-mimikleri gözlerimize değecektir işte o zaman bir çift söz söyleme hakkı doğacak.

Cem Ozel
11-09-2007, 11:54
bende Yasin'in Beşiktaş'ı karalamaya çalıştığına ihtimal vermiyorum. Ama zamanlama müthiş yanlış.. Fanatik'in başlığına gelince maymunluğa devam ediyorlar. allaaa alllaa allaaa nidaları ile atağa gectiler ama Allahh Allahhh diyecekleri gunler yakındır..

Anıl Tanrıyar
11-09-2007, 11:58
yasinin dediklerinde yanlış yada yalan bişe yok..beşiktaşı kötülemek istediğinide düşünmüyorum...zaman yanlış oldu bu zor günlerde birde bunlarla uğraşmak yersiz...

Gönülden Müjde Başar
11-09-2007, 12:51
o maçta olanlar taraftarın kırmızı kart görülsün diye özellikle teşvik ettiğini hatırlar vur vur diye.tribünlerde feci gaza gelmişti ve son oyuncuda kırmızı görsün bu rezalet bitsin dye uğraşmıştı.cok iyi hatırlıyorum.özellikle gördüler evet ama bunu taraftarda istedi.
yasin ile ilgili en son kasımpaşa maçı öncesi sevgi gösterisi konusunda fikirlerimi belirtmiştim.daha önceki röportajlarında bjk aleyhine söylediği sözlerden ötürü isteyen sevgi gösterisinde bulunabilir ama ben yapmam demiştim.kendisininde içinde bulunduğu bir maçla ilgili seneler sonra takım arkadaşlarını suçlayıcı beyanatlar vermesi hiç etik değil.yasinin bjk ile ne alıp veremediği var bilmiyorum ama sempatim zaten yoktu kızgınlığa dönüştü.
fanatik gazeteside mal bulmuş mağribi gibi atlamış sanki çok önemli gizli bir habermiş gibi yazık o maçtaki kırmızı kartları değilde bjk üzerine oynanan oyunları bir araştırsalar ama yemez tabii abileri kızar.
çekin ellerinizi artık beşiktaşın üstünden yeter

Namik Kartaloglu
11-09-2007, 14:12
yasin sulun bu oyunda sende rolunu kapmissin.ama seni kandirmislar be kocum.farkindamisin bu filmde sen kotu adam rolundesin.oynadigin takim ve dunya gorusleri belli.ve sana bu rolu verirlerken kotu adam olacaksin ve hain olacaksin dediler mi sana??.ne oldu beyler bir oyuna basladiniz, onu yaptiniz tutmadi bunu yaptiniz tutmadi.icten vurmaya kalktiniz ama SON BARIKATA tosladiniz.simdi de boyle caylaklarlami oyununuzu surdurmek istiyorsunuz??guleriz bizi yok etmeye calistiniz ama yanildiniz bak goreceksiniz eskisinden daha guclu,eskisinden daha birlik ve baraberlik icinde SON BARIKATIN surlarinda goreceksiniz bizi.THE LAST BARIKAT bakuCARSI
Eger musade edersen Vedat can ben de devam edebilirmiyim bu filmin senaryosunu yazmaya?

Ibrahım Soydemır
11-09-2007, 14:39
şu durumda bir sen eksiktin yasin sende geldin tam olduk:mad:

Namik Kartaloglu
11-09-2007, 15:43
Fanatik´te yazdigi icin haberin dogrulugu icin tereddut ettigimden Yukardaki yazimin devamini getirmiyorum formdaki Canlardan bu yazilarla yer isgalinden dolayi özurdilerim.

Deniz Buldum
11-09-2007, 15:45
Yasin en son mesela ligtv ye verdi röportaj da" Beşiktaş artık sıradan bir takım oldu "diye röportaj vermişti,o röportaj da da samsun maçı ile ilgili sorular vardı hiç de böyle cevap vermemmişti aklına gelmemiş o zaman heralde.Takımdan ayrıldığından beri takım hakkında atıp tutan birini bile hala bu kadar savunanlar varsa Yasin gerçekten büyük ayıp ediyor böyle konuşarak.

Bu röportaja iyi niyetli bakmamak gerekir Pancu ve İlhan ın bilerek kırmızı kart gördüğnü yedi düvel biliyor demekki onlar dışında görenleri kastediyor ve söylediği insanlardan biri şu an takımın kaptanı ne demek istiyor bu Yasin bizim kaptan takımımı sattı haddini bilsin yerini bilsin söylediği lafların ne anlama geldiğni bilsin de konuşsun ve bence hiçbir Beşiktaş lı da ne dediğini bilmeyen tipleri savunmaya geçmesin.

Huseyin Kurt
11-09-2007, 20:41
tamam zatn pancu ve ilhan'ın kırmızı kartı zaten tepki olarak gördüler doğruda nie böyle bi zamanda çıktı söledi?? ( ya da söylettirildimi?? ) ... ayıp ayıp yılarca ekmeğini yedin bu kulübün .....

Tayfun Yayla
12-09-2007, 00:27
O maçta İlhan Mansız bilerek kırmızı kart gördü ki bunu tribündeki taraftarlar istiyor diye yaptı.Vur vur vur diye yırtınırcasına bağıranlardan biri de bendim,çünkü sahanın içindeki hakem rezilliğinin bir an önce son bulmasını istiyordum,ayağına sağlık İlhan.
Eğer yasin'in bilerek kırmızı kart gördü bazı arkadaşlarımız dediği bu olaysa Ona GÜNAYDIN diyorum yok eğer başka bisi kastediyorsa bu da demek olur ki yasin eski arkadaslarını mac satmakla sucluyor ki bu da cok alcakca bisi,olmadı yasin.Bu röpartajı vermendeki amacın neydi?Kullanıyorlar mı Seni yoksa!!!

Vedat Benakay
12-09-2007, 07:22
buyur ustad kalem sende

Omer Kalaycıoglu
12-09-2007, 07:59
ben buna yorum yapıcamda neyine yapayım bilmiyorum. vaz gectim parmaklarıma yazık. sanada yazık be yasinn!!!!!!!!!!!!

Murat Aru
12-09-2007, 08:58
Dün Manşetten tam sayfa haber yapan ama sayfada sadece resim bulunan altındada kısacık bir haber veren Yasin Sülün Şunu dedi diyen fanatik, dünü o haberle bu günüde dünkü haberinin tepkileriyle kurtarmış, ekmek parası yani, önce suyu bulandır sonra balıklar yönünü bulamasın ardındanda at ağı tut balıkları. Türkiye'deki habercilik anlayışı. Oda güzel. Zaman güzel, koşullar güzel, kafam güzeeeeelllll... Değmeyin keyfime...
bob_smiley supermaryo bob_smiley

Kaptan çıldırdı

İbrahim Üzülmez, eski takım arkadaşının iddialarına ateş püskürdü: Yasin önce kendi çöplüğüne baksın.
12.9.2007

‘Nereden çıktı şimdi?’
Beşiktaş'ın 100. yılında şampiyonluk yaşayan isimlerden olan Yasin Sülün’ün dün FANATİK’te yayınlanan olay sözleri, ortalığı karıştırdı. Birçok internet sitesi, bu habere geniş yer verirken, Siyah-Beyazlı camiada en büyük tepki kaptan İbrahim Üzülmez’den geldi. Samsun maçında kırmızı gören isimlerden olan İbo, “Yasin bunları söylediyse, kendini ele vermiş. Neden daha önce konuşmadı. Şimdi mi aklı başına gelmiş. Önce kendi çöplüğüne baksın” dedi.

‘Laf değil iş üretsin’
Eski takım arkadaşının saçmaladığını ve insanların kafasını karıştırdığını vurgulayan yıldız futbolcu, “Laf değil iş üretsin. Ne yapmış, nerelerde oynamış da böyle çamur atma cüretini gösterebiliyor. Akıllı olsun... Beni ya da bir başkasını kastetmiş, bu önemli değil. Varsa bir yarası, adam gibi delikanlıca açıklasın da herkes öğrensin. Kendi başarısızlığını başka yere çekmesin. İşine baksın da görelim Yasin Sülün kimmiş” ifadesini kullandı.

..Ve diğer konular
Hakkındaki eleştirilere de yanıt veren İbrahim, “Bırakın Türkiye’yi, dünyada benim kadar çok bindiren bir sol kanat oyuncusu var mı? Yok, olamaz da... Orta yapamadığını söylüyorlar. Ben sürekli bindirip, 2 orta yapıyorum. Diğerleri bunu yapamıyor. Carlos’un kafasına top çarptı gol oldu, adamı kahraman yaptılar. Yıllardır oynuyorum, milli takımda da varım hala arkamızdan sallıyorlar. İkinci bir İbrahim Üzülmez yok” diye konuştu.
Orhan YILDIRIM

Yasin Sülün'ün sözleri olay yarattı. Beşiktaş’ın eski futbolcusunun FANATİK’e yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu.3 yıl sonra gelen itiraf, internet sitelerinde geniş yer bulurken, Kara Kartal’ın tepkisi de sert oldu

Ne demişti?
8 puanlık avantaja rağmen şampiyonluğu kaçırmamız kabus gibiydi. 5 kırmızı kart gördüğümüz Samsun maçında oyundan bilerek atılan arkadaşlarım oldu. Ancak nedense bunun cezası da olmadı.

Halt etmişsin sen
Üzüldüm, çok üzüldüm... O gün suçlanması gereken biri varsa, o da Cem Papila’dır. Bir o müsabakadaki kartlarına bakın, bir de ondan sonra yönettiği Fenerbahçe maçlarındakilere... Zago, İbrahim Üzülmez ve İlhan Mansız... O dönem başında MHK tarafından hakemlerin önüne öyle bir atıldılar ki, her maç onlar potansiyel suçluydu. Hele İbrahim Üzülmez’in atılması, bir skandaldı. Pancu’nun ki bir dakika önce verilmeyen faulün tepkisiydi. Ahmet Yıldırım’ın kırmızı kartını Cem Papila gösterirken bile “Ben ne yaptım?” diye bin pişman olmuştu. Bunları şunun için söyledim. Yasin kardeşim bu camianın içinden şu son iki senenin dışında en son gelen alt yapı oyuncularından biriydi. Beşiktaş duruşuna en yakın kişilerden biriydi. Yakışmadı sana. O gün yalnız İlhan Mansız için bunu kullanabilirsin. Haklısın, ama artık 4 atılmış, 5 atılmış oyun 85. dakikaya gelmiş önemli miydi? Önemli olan bir şey var; yersiz zamansız, faal bir futbolcuyken, Kasımpaşa’ya nasıl iyi bir hizmet vermem gerekir diye düşünmen gerekirken, böyle bir açıklama yapman, çok yanlıştı.

Yemen EKŞİOĞLU

Atma Yasin din kardeşiyiz!
Beşiktaş’ın altyapısından gelen Yasin Sülün’ü çok iyi tanırım. Rumeli Kavağı’ndan Fulya’ya gelirdi. Bazen, bankada çalışan ablasının servisi, bazen de, belediye otobüsü ile. Dönemin altyapı komite başkanı Ömer Çimen ve arkadaşlarının yardımları ile bu olumsuzluk ortadan kaldırıldı. Tıpkı takım arkadaşı Nihat Kahveci gibi.
Toshack; A takıma çıkardı. Son derece saygılı, genç yetenek... Ama kısa sürede değişti, bozuldu! Kendini Sergen’in, Oğuz’un yerine koydu. Belki onları bile geçerdi. Çalışmadı. Sadece konuştu. Ahmet Hamoğlu; 800 bin doları verince zıvanadan çıktı! Ve gönderildi.
Şimdi çıkıp etiketini taşıdığı Beşiktaş’ı karalıyor. İhanet ediyor. Demek istiyor ki, “Şampiyonluğu kart gören oyuncular sattı” Vay anasını! Yasin bu kadar atma. Madem öyleydi; neden sustun? Bu suskunluk eğer varsa, suça iştirak değil mi? Elinde delilin, belgen var mı? Bunu kariyer yapmamana bağlıyorum. Ya iddialarını ispatla, ya da çıkıp özür dile. Derhal! Sana bu yakışır.
Orhan YILDIRIM

Aklını başına al
Yasin iyice saçmalamış. Konuşmaya bile değmez. Gelmiş geçmiş bir olay. Şimdi mi aklı başına gelmiş. Beşiktaş’ta hangi oyuncu bilerek kart görebilir. Beşiktaş’ta hangi oyuncu takımını, arkadaşlarını satar. Adamı dar ağacına asarlar. Yasin aklını başına alsın önce. Buradan yetişen bir oyuncu. Yarın öbür gün, antrenör olur, menacer olur, başka türlü görev alabilirdi. Geriye değil, ileriye baksın. Neden hâlâ Beşiktaş’ta olmadığını kendisi izah etmiş. Üzüldüm onun adına. İyi bir çocuktu, bozulmuş. O maçta İlhan, hükmen yenilgi kararı çıksın diye bilerek kart gördü. Olay bundan ibaret.
Sinan ENGİN

Can Durukan
12-09-2007, 09:03
bi muhabir mikrofon uzatıp soru soruyor yasin e..o da cevaplıyor.fanatik bunu manşet yapıyor sanki yasin aramış ta gazeteyi "size bomba itirafarlarım olacak" demiş gibi..sonra beşiktaş ı savunan isimlere bak; sinan engin,yemen ekşioğlu..ne günlere kaldık..doğru tespitmiş buzlar sahiden erimiş..ortalık cıvık cıvık su içinde..

Vedat Benakay
12-09-2007, 09:10
bi muhabir mikrofon uzatıp soru soruyor yasin e..o da cevaplıyor.fanatik bunu manşet yapıyor sanki yasin aramış ta gazeteyi "size bomba itirafarlarım olacak" demiş gibi..sonra beşiktaş ı savunan isimlere bak; sinan engin,yemen ekşioğlu..ne günlere kaldık..doğru tespitmiş buzlar sahiden erimiş..ortalık cıvık cıvık su içinde..

mikrofon uzatildigi zamanda insanlar ne konustugunu bilmesi gerek.cocuk degiller.sen bu takimdan ekmek yedin.agzindan cikan sozleri kulaginin duymasi lazim.rico pasaya saldiran serefsiz ortalarda yok,tesvik primiyle ilgili mahkeme basinda hemen sumen alti,sike soylentileri bir gun ikinci sayfalarda yer aldi.ama konu BESIKTASIM oldugunda vurun.yok beyler o kadar kolay degil bu.siz devam ettikce biz barikatimizi dahada guclendiriyoruz

Sercan Hosafci
17-09-2007, 15:16
Beşiktaş'tan giden her oyuncu daha doğrusu başarısız diye gönderilen her oyuncu. Kendi başarısızlığını kapamak için bir zaman sonra ötmeye başlıyor. Kendi takım arkadaşlarına bile iftira ataraktan satışa getiriyor. Delikanlı olsaydı maçın ertesi günü çıkar isim vererekten söylerdi. Caminın verdiği ve İlhan Mansız'nı söylediklerinden sonrada ses kesmez gerilemez çıkar en azından özür dilerdi ama bu erdeme bile ulaşamadı. Senin gibi arkadan vuran Beşiktaş düşmanlarının azını çok rahat verir bu camia Yasin! Seni birazcık Delikanlı olmaya davet ediyoruz!!!

Ufuk Saygin
18-09-2007, 00:40
bu adam beşiktaşımızdayken dönüp eski açıkta bizlere hareket çekmişti(sebebini bilmiyorum gerçi,ayhanvari bi hareketti)..başka takımda veya mekanda konuşmasını pek bi normal karşıladım...

Emre Tetik
18-09-2007, 01:00
Tüm basına ambargo!

Mert Atasayar
18-09-2007, 10:04
Bütün Basın Traş FoRzABeSiKTaS