Orijinalini görmek için tıklayınız : G.antep - Beşiktaş 4 Şubat 2007 - 16:00
A.Tugan Çetin
01-02-2007, 15:46
Gaziantep - Beşiktaş
http://www.netbul.com/superstar/ozeldosyalar/spor/transfer2006/gaziantepspor.gifhttp://www.bjk.com.tr/yfs/logos/tk1.gif
4 Şubat 2007 - 16:00
Gaziantep Kamil Ocak Stadı
Karakartal'a başarılar..
Baran Aktas
01-02-2007, 16:00
Manisaya karsi oynadigimiz futbolu ordada oynarsak karsimiza gececek takim yok türkiye liginde!
Emre Tetik
01-02-2007, 16:09
guzel bir oyunla galip gelecegimizi dusunuyorum
tahminim 2-0
Erkan Özberk
01-02-2007, 17:26
mersin'den 1 otobüs, adana'dan 2 otobüs şahane bir organizasyon yaptık. beşiktaşımız da yenerse bu deplasman tadından yenmez. istanbuldan antep'e organizasyon yapıldı mı bilgisi olan var mı
Fırat Kaya
01-02-2007, 17:34
maçı rahat alırız..zaten böyle gidersek hiç bi takım duramaz karşımızda..ayrıca biz de Mardin Beşiktaşlılar Derneği olarak antep,te olacaz...anti anti parantez dernek açıldı açılalı kartalım o biçim uçuyo...çok uğurlu geldik anlayacağınız... antep,te antep,tekilerle görüüşmek üzere...
Erkan Özberk
01-02-2007, 17:35
fırat kardeş pankartımıza doğru gel :)
olmazsa biz seni buluruz :p
Fırat Kaya
01-02-2007, 17:38
olur abi görüşürüz orda :) ben cumartesi orda olacam...artık siz bana doğru gelirsiniz :D
Yusuf Helvaci
01-02-2007, 20:11
Gaziantepspor Hazırlıkları Başladı
Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi’nin 19. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Dün akşamki Vestel Manisaspor maçında görev alan oyuncularımızın düz koşu yaparak bitirdiği idmanda diğer futbolcularımız ısınma hareketlerinin ardından bir süre pas çalışması yaptı. Siyah Beyazlılarımız yarım sahadaki çift kale maçla günü tamamladı.
Mustafa Doğan kendi programı doğrultusunda takımdan ayrı çalışırken, tedavileri devam eden Ali Güneş, Kleberson, Nobre ve İbrahim Üzülmez antrenmana katılmadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, İbrahim Üzülmez’in dün akşamki maçta sağ ayak tarak kemiğine bir darbe aldığını, tecrübeli futbolcumuzun önemli bir sorununun olmadığını söyledi. Bugün dinlendirilen İbrahim Üzülmez yarınki çalışmada takımdaki yerini alacak.
Ayrıca bugünkü idmanı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Müdürlüğü Sosyal Rehabilitasyon Servisi’nin çalışmaları kapsamında 30 engelli çocuk da izledi. Futbolcu abilerini hayranlıkla takip eden gençler daha sonra oyuncularımızla tanışarak hatıra fotoğrafı çektirdi.
01.02.2007
www.bjk.com.tr
Diren Eren Bolat
01-02-2007, 22:49
mersin'den 1 otobüs, adana'dan 2 otobüs şahane bir organizasyon yaptık. beşiktaşımız da yenerse bu deplasman tadından yenmez. istanbuldan antep'e organizasyon yapıldı mı bilgisi olan var mı
İstanbulda Gelecek Canım Kardeşim
Bizim 1 Otobüs Hakkında da Öyle Yorumlarda Bulunma Otobüsümüz 1 olabilir koltuk Sayısı 46 Olabilir Ama 60kişiyi Geçtik
Netcez Bilmiyorum :D
Erkan Özberk
01-02-2007, 22:51
bulduğumuız çözümleri burda anlatmayım :D
Ümit Kurt
01-02-2007, 23:57
gündüz maçı ama:cool:
Safak Batman
02-02-2007, 01:20
son iki maçta sergilideğimiz futbol v.manisa'ya denk gelmiş bir tesadüf değilse --ki değilmiş gibi gözüküyor- çok rahat kazanacağımız bir maç olur antep maçı.
Fikret Arul
02-02-2007, 02:03
antepi kupada oynadıkları trabzonspor maçında alıcı gözü ile izledim..
özellikle diawara denilen adamın gelişinden sonra gelilşme bekliyordum, her ne kadar Forvetteki diğer isim muhteşem santrfor Veysel (!) olsa da..
Son hafta aldıkları galibiyet umut verici takım adına belki bişyler yerine oturuyo mu diyodum, -ulan yine bu adamların gazları bize tutacak diyede geçirdim içimden .. - Erdoğan arıcanın öğrencileri trabzonspor maçında 2 pas yapamadılar..
Yağan karın ve inanılmaz kötü olan çimin etkisi çok büyük, ancak mücadele adına en ufak bir kıpırdanma yoktu..
Trabzon inanılmaz goller harcadı, bir topu ite kaka içeri soktu, 1-0 galip geldi..
Güzel bir çimde kendi evinde kuşkusuz ts maçından daha iyi oynayacaklar, ancak yinede Son haftalarda izlenen Beşiktaş ölçüsünde değil..
Tiganadan ve takımdan son iki Maçta oynananın 10'da birini istesek, Antep'ten 3 puanı koparırız..
Genelde zor Geçen Antep deplasmanlarından birine daha gidiyor takım..
İstanbul mersin adana ankara neresi olursa.. Biz olmasak da ruhumuz sizinle olacak..
Gidin, Alın, Gelin!
Gökhan Gürses
02-02-2007, 02:15
diawara ve veysel ilk macta bize karsi oynamislardi ve etkili olamamislardi ya da o zaman ki defans kurgumuz bile yeterli olmustu.kolay gol yemeyiz ama orta sahada mucadeleye hakim olabilirmiyiz bilmiyorum.galibiyet almamiz icin manisa macinda ki oyunumuzu dahada guzellestirmemiz yeterli.( ne diyorum ben ya daha guzeli brezilya milli takımına denk gelir )
Ergün Soysal
02-02-2007, 02:43
İstanbulda Gelecek Canım Kardeşim
Bizim 1 Otobüs Hakkında da Öyle Yorumlarda Bulunma Otobüsümüz 1 olabilir koltuk Sayısı 46 Olabilir Ama 60kişiyi Geçtik
Netcez Bilmiyorum :D
Kayseri kartallari da 40 kişiyle antep'de olacak.
forumdan maça gelecek arkadaşlarla görüşmek isterim..
Birkan Bürüngüz
02-02-2007, 02:44
umarım yine tam kadro çıkabiliriz maça
bu maçta bakiden bir gol bekliyorum ben kupa maçında o kadar uğraştı olmadı ama bu maçta kesin olucak ;)
Fırat Kaya
02-02-2007, 12:42
kimsenin keyfini kaçırmak istemem ama kar engeline takılacaz gibime geliyor. güneydoğu,da yoğun bi kar yağışı bekleniyor...mardin gaziantep diyarbakır ve batman da bu geceden itibaren kar yağışı başlayacakmış.çewre illerden hatta taa istanbullardan geleceklere duyrulur.çıkmadan önce durumu kontrol edin arkadaşlar...maç ertelenmesin de ne olursa olsun.. Aşkımız Engel Tanımaz!
Demir Han
02-02-2007, 15:48
Nobre yok Bobo'da şüpheli imiş
İşimiz zor biraz....
Umarım yeneriz...
Yaser Gündüz
02-02-2007, 16:31
bu havayla antepi ufalarız.... hiç şüphem yok
Gürhan Oğuz
02-02-2007, 17:38
maçın gündüz olmasını sevmedim
ama bu maçıda atlatacaz ve galibiyetle döneceğiz
tigana ve öğrencileri
bunu başaracaktır vestel maçındaki gib olamasada yinede iyi bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum ben
Murat İscan
02-02-2007, 18:02
banko 2
Utku Gursoy
02-02-2007, 18:15
takım guzel bır hava yakaldı bunun devam etmesı ıcın antep macının kazanılması besıktasımız acısından cok onemlı bu deplasmanıda atlatırsak takımın guvenı ıyce kendıne gelır ve bızde ufak ufak sampıyonluk hazırlıklarına baslarız gıbı gelıyo bana.
Turgut Eren
02-02-2007, 19:20
takımdaki hava bozulmazsa bu gazla biz yine farklı galip oluruz. en az 3 diyorum ben. ama zemin nası olur o da etkiler tabi maçın kaderini.
H.Deniz Budak
02-02-2007, 21:54
çok sağlam bir hava yakaladık...takımdaki her yoldaşş kaybetmenini acısını yeterince yaşadı..yeniden eskiye dönmek onlar için de yıkım olur.kazanacağımıza inanıyorum.hadi kartalım yine mest et bizi.
Murat Ödemiş
02-02-2007, 22:52
iki adım ileri bir adım geri olmaz....üç adım ileri dördüncü ileri adım için de mücadele ruh ve hırs....pazar günü üçüncü ileri adımı atarız yani atmamız lazım....yani benim ruh halim bozuldu sakın saman alevi olayı olmasın ..ama harbiden kötü oluyor insan ..demi ama halk ?
Can Durukan
03-02-2007, 18:11
sağlık durumum biraz daha iyi olursa yarına kdar,daha açık bir ifadeyle nefes almaya başlayabilirsem tekrardan ismail le birlikte izleyeceğiz maçı..onun dşında forumun diğer abileir nerede,kimle olacaklar bir bilgim yoktur..isteyen peşimiz sıra takılabilir..taksim mi olur,tophane mi olur..her yol beşiktaş..yarın arayın,görüşelim,buluşalım..
eyvallah..
Ahmet Ayyıldırım
03-02-2007, 19:38
yağmur çamur kar fırtına farketmez alayına gider ! ordayız !!!
Yusuf Helvaci
03-02-2007, 20:56
Şerefimizle oynayalım. Hakkımızla kazanalım.
Ben inanıyorum. Çok gollü galibiyet olmasına gerek yok.
Gol yemeyelim. Bir tane de atalım yeter.
Yusuf Helvaci
03-02-2007, 21:12
Gaziantepspor Hazırlıkları Tamamlandı
03.02.2007 13:55
Futbol Takımımız Turkcell Süper Ligi'nin 19. haftasında Gaziantepspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Ekibimiz'de sakatlıkları süren Fahri Tatan, Ali Güneş, Mert Nobre ve Kleberson Gaziantep kafilesine dahil edilmedi.
Ekibimiz Gaziantepspor maçı öncesindeki son idmanında taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Takımımız'da sakatlıkları bulunan ve tedavileri devam eden Fahri Tatan, Ali Güneş, Mert Nobre ve Kleberson Gaziantep maçı kadrosuna dahil edilmedi.
Antrenman sonrasında Teknik Direktörümüz Jean Tigana'nın açıkladığı 20 kişilik Gaziantepspor maçı kadrosunda şu futbolcularımız yer alıyor:
Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, Mehmet Sedef, Baki Mercimek, Koray Avcı, İbrahim Üzülmez, Burak Yılmaz, Ricardinho, Mustafa Doğan, Gökhan Güleç, İbrahim Akın, Delgado, Bobo, Can Erdem, Aydın Karabulut
Siyah Beyazlılarımız saat 17.25'te Gaziantep'e gidecek.
www.bjk.com.tr
Serkan Kurt
04-02-2007, 11:10
Haydi rastgele...nobre'nin yokluğunu arayacağız ama yinede kazanacağımıza inanıyorum...
Deniz Aru
04-02-2007, 11:22
Tek cekindigim nokta kötü zeminin futßoLcuLara zarar vermesi . Macı güzeL ßir FutßoL la kazanIp SakatsIz ßir şekiLde KurtaraLım Su İşi :(
Cüneyt Saltan
04-02-2007, 15:14
zaten hep sakatlıklar yüzünden frenleniyor takım.. ama durduramazsınız geliyor beşiktaşım..
Rasim Bektaş
04-02-2007, 15:18
sadece BEŞİKTAŞ
Garo Deliboz
04-02-2007, 16:01
Mac baslamak üzere oglumla omuz omuza üc puan bizim olsun dilegi ile Kartal gol gol gol...
Namik Kartaloglu
04-02-2007, 16:39
Simdiye kadar bir topumuz direkten döndu sadece, oyun istah acici degil. Bir olsun bizim olsun baska bir istegim yok!
Arda Can
04-02-2007, 16:48
ilk yarıda 3 net pozisyonumuz var ama gol yok..bekliyoruz..
Arda Can
04-02-2007, 17:37
hakem golümüzü vermedii...:mad: :mad:
Arda Can
04-02-2007, 17:55
ve bitti..:( :mad:
Derya Banu Akgul
04-02-2007, 18:05
ufff çok üzgünüm :(
rakip takımlar sanırım Beşiktaşımızı faulle kesmek için karar almışlar yerden kalkamadık yine.ilk yarıda bobonun topu ditekten dönmeseydi farklı olabilirdi durum.neyse artık sölencek bişey yok diğer maçlara bakıcaz.
Umut Şen
04-02-2007, 18:11
Gaziantep meydan savaşından 1 yaralıyla döndüğümüz için açıkçası ben memnunum Türkiye Süper liginin kalitesinden falan bahsedenler var ya onlara bu lig de Antep gibi topu kaptırınca işi çirkefliğe döken takımları göstermek lazım bu nasıl bir futbol takımıdır ki futbol harici bütün hünerlerini sahaya döksün hadi Erdoğan arıca denen sözde teknik hocaların takımımıza karşı statejisi bu peki hakemlere ne oluyoo yahu kardeşim o kartlar ne işe yarar cebinde taşımaktan başka krita denen insan kimliğine girmiş adam daha 18 yaşında yolun başında olan serdar kardeşimize bütün gücüyle saldırırken senin kartların nerelerde anlaşılan şu ki ikinci yarıda takımlar beşiktaşı vur kır parçala diyerek durdurmaya karar vermişler bu lafı hiç sevmem ama yeri geldi yazayım bu hakemlerle bu takımlarla bu lig bitmez
Serkan Karaca
04-02-2007, 18:16
yahu bu kadar mı top oynamamak oynatmamak için çaba sarfedilir.
zırt faul pırt faul.ayrıca hasagiçin maç boyunca kart görmemesi de pek ilginç doğrusu
Murat Aru
04-02-2007, 18:18
Yola devam, Birşey yok. Yol Çok Uzun.
Ferhat Talan
04-02-2007, 18:19
off off off ne zaman bıtecek bu off lar ya :mad:
tam hersey yoluna gırdı derken olacak şey mi bu
fena top oynamadık antepin çirkefligine ve hakaemm eyyamcılıgına karsı ama olmayıncada olmuyor
neyse onumuzdekı maclara bakıcaz artık
Özer Özçetin
04-02-2007, 18:24
Lig uzun da dense her maç boyu kısalıyor,çok önemli bir virajda çok önemli 2 puan bıraktık,Delgadonun çıkarılmasına anlam veremedim.Elbette Tigana futbolcuyla bir hafta yaşıyor,belki yoruldu belki sakatlığı vardı herneyse,ama Ali Tandoğanın oynamaması 2 puan kayıptaki en önemli faktör bence.Bugün en azından 2.yarı Ali oynamalıydı.
Derya Banu Akgul
04-02-2007, 18:30
tutmıyacağım kendimi yazmıyım dedim ama sinirimden ölücem.ne bu insanların dertleri bizle .ne hakemler hakemlik yapıyo nede rakipler sportif anlayışla oyun çıkarıyo.elin cebine gitsinde kart çıkar cebini sıcak tutsun diyemi taşıdın 90 dakika o kartları.yazıklar olsun hepinize.Beşiktaş iyi çıkış yaptı 2. yarı nasıl keseceksiniz önünü şimdi onun derdinemi düştünüz.ama hiç boşuna heveslenmeyin biz açtık kanatlarımızı uçuşa geçtik GELİYORUZ....
Arda Can
04-02-2007, 18:33
off ya valla delirecem..:mad: :(
Özer Özçetin
04-02-2007, 18:34
Evet hakem konusunu atlamamak lazım,daha maçın başında Burakın ayağına bastılar direkt sarı ve çok iyi noktadan duran bir top,belki maçı başından kopracaktık,ne yapalım feryat eden fener diyet ödetilen Beşiktaş.Bekın biz 16 kez disiplin kuruluna sevk edilmişiz fener 9 kez,hani bu federasyon ve kurulları fener düşmanıydı.
aziz ve çantası levent umarım ceza kurulları envanterine bir göz atar.
Ulaş Pekgüzel
04-02-2007, 18:35
ben futbolcularımın samimiyetine elinden geleni yaptığına kapasiteleri kadar kazanmak için güzel oynadıkalrını düşünüyorum,hakeme falan eleştri yapmyıcam...:rolleyes: yazık KAÇAN 2 PUAN DİYORUM SADECE ,VE EKLİYORUM BOBOYU ,BURAĞI 90 DK YORMANIN ANLAMI NE ;DEĞİŞİTR 10DK KALA...!!
Ümit Kurt
04-02-2007, 18:50
olan oldu yapacak bişey yok GELİYORUZ dedik o kadar...
Garo Deliboz
04-02-2007, 18:53
oyuna pozitif katkisi olmayan ve avantaj pozisyonlarini dahi kulanmayan acz icindeki hakem zavvallisi macin ve iki puanimizin hirzisi ...adi Yildirim ....
Erman Korkut
04-02-2007, 18:54
Takimima sonuna kadar helal olsun. Anteplilerin her turlu cirkefligine ragmen kartallar gibi oynadik, pozisyonlar da bulduk, ama golu bulamadik. Tek sitemim Burak'a. Guzel kardesim her pozisyonda yere atliyorsun, coban hikayesi misali hakikaten faul oldugu zaman da hakem vermiyor ondan sonra.
Antep kadar [B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B] bir takim da gormedim, daha mac basindan vakit gecirmeye oynadilar, mac boyunca yeren yatan kalkmadi, ustelik kac tane adam sakatlayacak faul yaptilar, butun bunlarin ustune bi de sanki maci kazanmis gibi hadi sana gecmis olsun sarkisi caldilar statta. Bu dandik ligimize bile yakismiyor bu adamlar, insallah duserler.
Serkan Kurt
04-02-2007, 19:10
Kötü oynadığımızı söyleyemem...bir çok fırsat yakaladık ama değerlendiremedik...
yalnız benim anlamadığım bir nokta var...delgado neden oyundan alındı...gol için tam baskı yaptığımız dakikalarda delgado oyundan alınıyor...tigana burda ne yapmaya çalıştı çözemedim (-ki zaten oyundan düştük)
kazansaydık çok güzel olucaktı ama olmadı...
[B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B][B][COLOR="Red"]![/COLOR][/B] ile puanımız tekrar sekiz...
artık tüm maçları kazanmak ve onların puan kaybetmesinden başka umudumuz yok...
Fikret Arul
04-02-2007, 19:16
takımın çok kötü olduğunu Düşünmüyorum.. O saha koşullarına rağmen yinede iyi mücadele ettiler..
Pozisyonda bulduk, 3 ünite serum yedikten sonra sahaya çıkan BoBo değerlendiremedi, canı Sağolsun..
Zamanında Klebersona her maçta bir paragraf açıyorduk, Şimdi Burak Yılmaz'a da bir paragraf gerekli bence.. Her pozisyonda olur olmaz yere düşmeleremi kızayım, Olmadık zamanda 40 metreden gereksiz şut denemelerinemi kızayım, bencilliğinemi kızayım, ataklarımızı engelleyişinemi kızayım bilemiyorum..
Sana İstanbul Bir Gömlek üstün gelmiş sanırım Burak Efendi, iki haftada bir saç stili değiştirmekle olmuyo bu işler..
Neyse artık ileriye bakmak gerekiyor.. Biz Önümüzdeki maçları alalım, yeter.
Turgut Eren
04-02-2007, 19:54
moral bozmaya gerek yok. kötü futbol oynamadık. hava şartlarına ragmen yinede iyi pozisyon bulduk. değerlendiremedik. şanssızdık yani genel olarak. ileriki maçlara iyi olacak inşallah.
Burak Güven
04-02-2007, 20:21
Çıldırmamak içten değil; ortada futbol mantalitesini tamamen rakibinin ayağını kırmaya kurmuş, futbol f sinden anlamayan (krita, faruk, vb.) oyuncuların oluşturduğu, gözlerinden fışkıran nefret ve şiddet kokusu olan bir takım ve bunların başındaki sayın!!! arıkan, ayriyetten bunca olana rağmen kartını evde bırakmış olan bir hakem. Yinede biraz şans yanımızda olsa Bobo ve Koray ın topları kale içne girebilse daha mutlu olacaktık. Olmadı ama kötüde oynadık denemez, sadece aklımda kalan çarşamba günü süper oynayan Ali Tandoğan'ın neden kesildiği, sağ kanatta olmuyor Toramanla işte, bide kazanmak zorunda olan bir takımda daha önce ismini bile duymadığımız bir oyuncuyu sahaya kurtarıcı oalrak sürmekte neyin nesi, garip geldi açıkçası. Delgado oyundan çıktıktan sonrada Rico'nun pas vercek adam bulamaması maçın sessiz sedasız bitmesine sebeb oldu.
Basketten sonra yaşadığım bu üzüntü bana ağır geldi açıkçası..
Ama kabul etmeliyimki takım iyi yolda..
GELİYORUZ ULAN....
Alaattin Çam
04-02-2007, 20:25
Bu mudur gelişen ülke spor anlayışı...
futbol maçı mı kick-boks müsabakası mı? bireysel sporlarda bile bu kadar kalleşlik yapılmaz. hiç bir branş hakemi de bu kadar görmezlikten gelmez!
lanet olsun!
Takımımızı yalnız bırakmayan Kartallar var olun! Serdar Kurtuluş ayağına sağlık ve pullukla deşilmiş tarlada top koşturan Kartallar teşekkürler.
Başı, sonu belirsiz federasyon talan ediliyor. Federasyona bağlı kurullar kendi pastalarının peşinde, MHK kafasına göre iş yapıyor...
İşte Türkiye'de futbol! Neyin yorumunu yapacaksın ki? Düdükten sonra topa vurana kart göstereceksin, ayağı kırmaya yönelik hareketlerde es geçeceksin hadi lütfen faul çalacaksın! Ne deyim ki?
Kamil Demir
04-02-2007, 21:02
http://www.almanyabjk.com/1903/Portal/text.php?id=51&s=read
Vestel macindaki rüya futbol bugün kendini ne idi belirsiz bir seye birakti. Zaten bir anda parlayan sey sanal dir gercek degildir onun öngecmisi olmaz ise.
Ceza sistemi getirilmeden Besiktas futbol oynayamaz o ceza sistemininde ne oldugunu zaten defalarca yazdim tekrar etmeme gerek yok hatta bunun icin fransizca ögrenip Tigana ya fransizca sunacagim.
Kalemizde fazla pozisyon yasamadik.
Ibrahim Toraman in gene ne oynadigini anlamadim hic bir mac anlamiyorum zaten.
Ricardinho da malesef bugün sahada yoktu olmasi da mümkün degil zaten cünkü yavas. Bana "kapak" yapmak isteyenler benim üstüne basa basa yavas niye dedigimi anlarlar umarim :)
Burak Yilmaz repartuarina omuz gecirmeyi almis son olarak gelene gidene omuz.
Delgado gene iyiydi ve oyundan neden alindigini bir Tigana biliyordur ben bilmiyorum.
Serdar gene cok iyi oynadi hatta biyonik cocugun herhalde en az on kere ayagina basildi.
Hakem sari kart cimrisi oldugunu saniyorum yoksa attigimiz golün ofsayti ki orda ben yanlis hatirlamiyorsam Antepli bir oyuncu kale icinde o ofsayti bozuyor onlarin disinda fazla bir yanlisini görmedim.
Ibrahim Akin gene berbat oynadi nasil olur oynamayan futbolcu nasil berbat oynar diyen olabilir. Hemen cevaplayayim onun sutörlügüne Besiktas in ihtiyaci var onun balerin ligine degil sutörlügüne Serdar a baksin o cocugu örnek alsin adam olsun taraftara haddini bildirsin siz benim sut cekmeme karisamazsin der gibi kaleyi bombardiman altina alsin. Yoksa yar saclarin lüle lüle ibo sana güle güle.
Kleberson olmayin ca cok güzel oynuyoruz diyenlere de sanirim güzel bir cevap oldu bu. Sorun Kleberson degil Besiktas lilar sorun paslasmasini bilmiyoruz gökten zembille iner gibi paslasmasini ögreniyor bizim oyuncular bir hafta sonra o paslasmadan eser yok cünkü sistematik calisma yok oda benim üstüne bas basa söyledigim ceza sistemi ile olusur.
Kemal Agül
04-02-2007, 21:14
Maçı izlemediğim için yorum yapamam ama yazılan yorumlara göre kamil kardeşime şunu derim antepin bu kadar sert oyununa karşın klebi aradıysak 2,5 senedir klebersonlu Beşiktaşı tekrar izlemeni tavsiye ederim oynadığı mevkide bir sarı kart dahi görmeyen bir futbolcuyu bu maçta arıyorsak :eek: :eek: :eek:
imza kemalerson :D :D
Serenat Tutaklı
04-02-2007, 22:05
Geride bıraktığımız Manisa ve Antep maçlarından çıkan sonuç şu:Sertliğe bol taviz ama tek taraflı.Serdar'ı yerde gördüğümü hatırlamam ama adam son 3 maçtır sürekli yerde.sürekli bileğine basıyorlar,tekme atıyorlar.Ama hakemlerin gözüne nedense o an perde iniyor.Saha ve hava şartları,maç saati demeyeceğim.Çünkü aynı koşullar antep içinde geçerli.Her şartta kazanmasını bilmemiz lazım.Ancak bana göre Burak sayesinde eksik oynuyoruz.Bir adam bu kadar mı değişebilir?Sene başındaki performansı sonrası bizleri heyecanlandırmıştı.Ama şu an maç içinde tek olumlu hareket yapıyorsa onlarca defa kötüsünü yapıyor.İkili mücadelelerde sürekli omuz atıyor rakibine,topu alayım diye bir düşüncesi yok anca faul yapsın,pres desen yok.Kendini yere atma huyu çok fazla.Böyle olunca gerçekten faule maruz kalınca hakeme pek inandırıcı gelmiyor.Bobo şanssızdı bugün.Yine çok çabaladı.Bu maçta puan kaybedince geçen haftaki avantajımızı yitirmiş olduk.Üzüldüm ama sorun değil Beşiktaşım çünkü sana inanıyorum.Bir de Kleb mi dediniz??Aman ben almayım.Yoksa bugün sahadan çıkarken forması çamurlu olmayan tek onu görünce iyice çıldırırdım!!
Rıza Aslan
04-02-2007, 22:08
İnanın ben Beşiktaş'la mücadele eden G.Antep ve diğer
takımların futbolcularının takındığı bu faşist tavırları
hareketleri bir türlü anlıyamıyorum.
Futbol bir sanatsa neden sanat icra edilmezde böyle
barbar hareketler yapılır .?
Buna hakemler , medya fedarasyon da eklenince iyice
çileden çıkıyorum..
Nedeni Halkın Takımı olmakmı .
Beşiktaş'ıma verdiği mücadeleden dolayı
ayrıca helal olsun diyorum..
Gökhan Gürses
04-02-2007, 22:19
ilk defa olan birşey değil. zamanında önümüzü kesmek için hakem seminerinde zago nun görüntülerini göstererek bu hareketlere kesinlikle faul çalınmalı kararı çıkmıştı. şimdi de serdar a yapılacak hareketleri görmemezlikten gelmeleri istenmiştir.
Ali Erken
04-02-2007, 22:47
Anti-futbol felsefesini benimsemiş, 15 yıldır Türk futboluna birşey katamamış Erdoğan Arıca ve ona prim tanıyan bir hakem vardı. Biz 20-45 dakikalarında iyiydik. Golü bulamadık. Duran toptan bulduk, ofsayta takıldık.
Ligde böyle maçlar sıkça oluyor. Zaten bunlardan 3 puanı çıkartan şampiyon oluyor. Çıkaramadığın zaman tecrübe hanene artı 1 puan yazılıyor.
Derya Banu Akgul
04-02-2007, 23:55
erman toroğlun'u seyrettim biraz evvel hakemi nerdeyse başının üstünde gezdirecekti tek pozisyonu verdiler oda verilmeyen goldü yanlı yayına devam yine okadar faul var çıkmayan kartlar var birtanesini göstermediler.ben bir yerlerde bir adalet varsa hesap sorulacaksa eğer birgün önce bu adamdan başlamalı ve ben ondan hesap alacak ilk kişiyim.sseyretmiyim diyorum ama merak ediyorum neler zırvalıyacak sonrada delirip söyleniyorum.ne derseniz deyin isterseniz görmezlikten gelin ama biz GELİYORUZ .... ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Bahadır Ahıska
05-02-2007, 10:11
beşiktaşımız iyi futbol oynadığı bir maçta puan kaybetti. o kadar transfere kadrosunun çok derin olmamasının zaafını yaşıyor gibi bir görüntü var. ama şu da bir gerçek ki korayın attığı depar gol olsa veya bobo'nun şutu direğe değil de ağlara çarpsa olay bambaşka olurdu. üstelik rakip fena halde yıldırıcı top oynadı ve hakem de buna müsade etti. buna bir de zaten iyi kaleci olan hasagiç normal performansını aşan top oynayınca ve buna rakip defans da eşlik edince puan kaybettik.
neyse takım iyi yolda. iyi futbol oynuyor. şampiyonluk çok önemli değil bence bu sene. bu oyunu sürdürseler yeter.
Umut Tutun
05-02-2007, 11:18
kadromuzun tek tek yapısı ve takım gücümüzün şu anki durumlarına göre bakarsak bunlar olağan kayıplar. elbette hep kazanmaktır hedef, ama olunca da şaşırtmayan kayıplar bunlar.biz anormal kayıpları ilk yarı sahamızda yaşadık.
bu ligin çok üstünde olmayan yapımız ile geleceğe dair daha yukarı çıkmaktır asıl hedef. o yüzden şu an için tüm diğer etken koşullar düşünüldüğünde
( eksikler,formunda düşüş olanlar, saha-hava, sertlik, hakem...) , gerçekten olağan kayıplar bunlar.
ortalamanın üstünde olmak demek, bunların etkilerini en aza indirebilmek demektir zaten. ama şu an için bunların takım üstündeki etkilerini sınırlandıramıyoruz.
elbette kalan her maç kazanılması gereken maçtır.ama daha gerçekçi bir bakış ile, temel hedef, takımın evimizde puan kaybetmemesi olmalı.bu seri yakalanmalı.geleceğe dair bu bir alışkanlık olmalı yine.hem de farklı kazanmalıyız maçları.bu mesaj tüm rakiplere verilmeli artık.gelen titremeli yine.
sonra deplasmanlar da dahil güzel bir seriye ihtiyacımız var.şampiyonluğa yeter yetmez o ayrı.ama her adım geleceği daha da güzelleştirecektir.
bu arada eksikler, hatalar, hepsi bir yana tabi.onlar da ayrı bir başlık konusu.
Ergün Soysal
05-02-2007, 14:04
Belki oyun olarak göze hoş gelen bir futbol ortaya koyamadık ama doksan dakikalık mücadelede kazanılan pozisyonlara baktığımız zaman her yönüyle üstündük. bobo-koray ve burak ile pozisyonlar harcadık.. bence sahanın en iyisi eski yerinde oynamaya başlayan koray'dı. delgado'nun çıkarılmasına anlam veremedim..
yol uzun. hedefimiz belli. devaammm..
Özgür Cele
05-02-2007, 15:12
Bu maçın bende bıraktığı izlenim umut oldu..Tarihin bize öğrettiği bir şey var o da hakemler (federasyonda) bizi hiç beğenmedi! yani bizim tekrar onlara rağmen kazamaya başlamamız gerekiyor..
A.Tugan Çetin
05-02-2007, 15:17
O sahadaki o koşullara rağmen iyi mücadele etti takımımız.Ama biçerdöver gibi hareket eden G.antepli futbolculara hakem de kartlarıyla karşılık vermeyince maçın yice suyu çıktı.Her top alışımızda tekmeye başvurdular.Net pozisyonlarıda harcayınca golsüz beraberlik oldu.Ama takımın mücadelesi iyiydi.İnönü'de bizi yenecek takımın olmadığını düşünüyorum ama deplasmanda kaybedeceğimiz bu gibi puanlar canımızı sıkabilir.Haftaya c.tesi yine İnönü'deyiz ve bu mücadeleyi futbolcularımızdan bekliyoruz...
Orkun Bademli
05-02-2007, 15:26
fazla yoruma gerek yok takım iyi oynadi sadece top girmedi işte
ama deplasmanda bu son puan kaybı olur umarım deplasmanda kazanamasan şampiyon olamazsın
inönüde tüm maçlari aliriz zaten
Serdo Yeşil
05-02-2007, 15:27
Yola devam, Birşey yok. Yol Çok Uzun.
İnşallah dostum senin gibi rahatça bende düşünmeyi isterdim ama bir yanım yine buruk baksana şu hakemlere dünkü burak ın düşürülme pozisyonu gs maçında iliçin kendini bıraktıgı yer aynı nokta onlara düdük çalındı bize çalınmadı karamsarlıgım bundan
Can Durukan
05-02-2007, 17:25
bu böyle olmayacak teknik-taktik ağırlıklı bir yazı yazacağım ki inanın hiç yapmadğım şey..camianın bana ihtiyacı var gibi..:D kafamı bi toplayayım vereceğim reçeteyi..ya da teşhisi koyarım enazından..
Fırat Kaya
05-02-2007, 18:28
geçen sezon oynanan antep maçından beri bu maçı bekliyordum...BEŞİKTAŞımı canlı canlı izleyecek olmanın mutluluğuyla koyuldum yola ama rezil bir gün geçirdim!!! en önemlisi puan kaybettik...sonra geceyi karşıyaka karakolunda bitirdik,kötü hava şartları eşliğinde son derece konforsuz bir yolculuk geçirdik. 6 saatlik yol boyunca paso küfür ettim.çok çok sinirlendim we hala sinirliyim.bu polis milletinden bi tane adam çıkmıcak mı yahu!? ayrıca bjk trübününden çok kolay adam alınıyor artık.mardin grubundan bi arkadaşı alırken bütün trübün dönüp baktı kimse bi yuh bile demedi:confused: benim bulunduğum yerin azıcık altında meşale yakan bir taraftarı yaka paça tokatla tekmeyle karakola aldılar herkes böle baktı :eek: ben tahrik etmeye çalıştığım için beni de alacaklardı da allahtan mardin grubu direndi de almadılar.her neyse ''gantep çarşı'' ya sonsuz sewgiler saygılar selamlar, ilginiz için teşekkürler... ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM!!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.