PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 18 Eylül Marsilya - BEŞİKTAŞ

Sezen Gunduzalp
16-09-2007, 13:31
Marsilya Biletleri İçin Bilgilendirme
12.09.2007 13:34

Şampiyonlar Ligi ilk maçını Marsilya Spor Kulübü ile Marsilya Veledrome Stadı’nda oynayacak olan Beşiktaşımız’a 2600 adet bilet ayrıldı.
Marsilya Veledrome Stadı’na gidecek olan 2600 taraftarımız, 18 Eylül’deki karşılaşmada Beşiktaş’a ayrılan tribünden Takımımız’a destek verecek.

Biletlerin satışı Pazartesi günü (17 Eylül 2007) Marsilya Veledrome Stadı’ndan yapılacak. Biletler bitmediği takdirde ise Salı günü (18 Eylül 2007), Marsilya Başkonsolosluğu’ndan biletlerin satışı devam edecek. Biletler, kimlik veya pasaport fotokopisi karşılığında verilecektir.

Bu maçta Beşiktaşımız’ı tribünden destekleyecek olan taraftarlarımıza duyurur, Futbol Takımımız’a başarılar dileriz.

Anıl Tanrıyar
16-09-2007, 19:01
[B]yeniliriz...[B]

Emre Tetik
16-09-2007, 19:04
hemen umutsuz olmayalim. marsilya-toulouse macini izledim bizden hicbir artilari yok
Basarilar Kartalim

Anıl Tanrıyar
16-09-2007, 19:06
yok emre umutsuzluk değil görünen köy hesabı kardeşim...

Mert Atasayar
16-09-2007, 19:10
BERABERE KALIRSAK ANCA UEFAYA GİDERİZ.
GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYOSAK YENMEMİZ LAZIM..
SKOR UMRUMDA DEİL.
ankara macındaki oyun gibi oynarlarsa 3 tane rahat yeriz marsilyadan merak etmeyin ...

Beşiktaş ile Olympique Marsilya takımları arasında 18 Eylül Salı günü Fransa'da oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu ilk maçını, İtalyan hakem Matteo Simone Trefoloni yönetecek.

Marsilya Veledrome Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Trefoloni'nin yardımcılıklarını, aynı ülkeden Cristiano Copelli ve Stefano Papi yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Nicola Pierpaoli görev alacak.

Ibrahım Soydemır
16-09-2007, 19:31
bence ankara maçından çok daha iyi oynucaklar bu maçta çünkü orası devler ligi...

Ugur Yilmaz
16-09-2007, 21:48
oradayiz hani :)

Eren Cemaloğlu
16-09-2007, 22:00
görünen köy hesabından değil de değişik hislerden gidicem ben

yeneriz... skor da 3-1 :D iddaa severlere duyurulur :D

Anıl Tanrıyar
16-09-2007, 22:02
skor da 3-1 :D iddaa severlere duyurulur
ağzından bal pekmez akıyo...inşallah eren kısmetimizde 3 puan varsa alırız ertugrul HOCAm gibi konuştum bea...

Erkan Özberk
16-09-2007, 22:04
şampiyonlar ligi de futbolun nba'i. orda da böyle dağınık oynarsak komik duruma düşeriz. tek avantajımız onların da bizim gibi formsuz olması. ben fikstür olarak avantajımız yok demiştim kurayla ilgili yorumumda.İyi ki ilk maçı Liverpool deplasmanında oynamıyoruz...

Murat Akman
17-09-2007, 01:35
ya beyler nıe bole dıosunuz formsuz takım dıe yaa hep ankara macındakı olmaz kı delgado yada rıco oynasa ıdı farklı olcaktı ama marsılya macı farklı olcak ztn ankara macı gıbı her macı oynasak ne ısımız var burlarda sampıyon nıe olam herkes umıtsızlıge dusmesın marsılya macı nasılsa herseye cvp olcak

Yusuf Helvaci
17-09-2007, 01:47
Marsilya'dan çok rahat olmamakla beraber galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Hakemin İtalyan olması da avantaj bence. Bu arada sadece Gökhan Zan sakat. Kadromuz bu eksik dışında tam. Ankara maçı kesinlikle kıstas değil. Kafile resmi sitede :

İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Koray Avcı, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, Tello, İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı, Serdar Özkan, Nobre, Burak Yılmaz, Atilla Özmen, Diatta, Cisse, Higuain
olarak açıklanmış. Bobo unutuldu sanırım. :)

Kırmızılar ilk onbir. :)

Alıp gelelim şu maçı.

Murat Çapar
17-09-2007, 13:12
Rastgele Kartal'ım...

Ozan Kocaoglu
17-09-2007, 13:55
Marsilya macında umutsuzluga gerek yok marsilya oyle aman aman bı takım deıl.Asıl porto ve liverpool macından cekınelım hatta lıverpool macında 1 farkla yenılmeye razıyım.Ayrıca ertugrul hocaya guvenım sonsuz ama bu kadercı tutumu sızınde dıkkatınızı cektı mı?

Sercan Hosafci
17-09-2007, 14:38
Galibiyet hayel değil. Ligde iki haftadır gol atamaması ve kötü oyun sergilemesi takımı hırslandıracaktır. Diri bi takımla gidiyoruz bence Ertuğrul Hoca beraberliğe değilde takımı galbiyete oynatırsa gerçekten yene biliriz. Ancak beraberlikte kötü sonuç değildir tabiki.

Aras Gundogdu
17-09-2007, 14:43
Alacağız bu maçı,zurich maçı gibi olacak bakın :);hiç beklenmedik anda birden 0-3 olacak ....

Berk Halil Lişesivdin
17-09-2007, 15:07
hadi KARTALIM biz hazırız...
TOP sende....

yenilsen siyah yensen beyaz
hiç farketmez ALAYINA GİDER BEŞİKTAŞK

Serdar Ozen
17-09-2007, 17:09
kimse ankara karşısındaki gibi oynamıcak bu maçı işala alıcaz

Gokhan Yerlikaya
17-09-2007, 19:25
KartaL gibi saldırdıgımız taktirde Su grupta yenemeyecegimiz takım yok.yeterki cesaret ve dikkat!

Mert Çevik
17-09-2007, 20:07
abi beşiktaşımıızn gücü ayrı marsilyanın durumu ayrı onlardan şu durumda her türlü üstünüz, abi adamlar bi kere ligede 15. sıradalar ve son 7 maçın emin olmamakla beraber 6sıını veya 5ini mağlubiyetle kapatmışlar çok kötü bi takım abi beşiktaş eğer galibiyetten başka bi sonuç alırsa çok yazık olur yani

Onur Özgen
17-09-2007, 20:14
marsilya dibte şu an, ama bu maç onlar için son şans gibi birşey, o yüzden çok asılacaklardır, baskılı başlayacaklarını tahmin ediyorum, ilk 20 dk baskıyı püskürtebilirsek en az 1 puan alırız, hatta 3 puan bile sürpriz olmaz benim için. higuain'in özellikle bu maçta kullanılmasından yanayım, sürati ile kontra ataklarda çok işimize yarayacaktır.

Deniz Özdemir
17-09-2007, 20:40
bana da zor gibi görünüyo.hele ki ankaraspor maçını izledikten sonra...

Ugur Yilmaz
17-09-2007, 21:02
arkadaslar birazdan biz stuttgartdan yola cikacagiz cArsi berlin olarak.

kartal askina... BEYAZ

Anıl Tanrıyar
17-09-2007, 21:48
inşallah yeneriz demekle birlikte hiç ama hiç umudum yok

Namik Kartaloglu
17-09-2007, 23:47
Eeeee maci handi TV de izleyecegiz? siyah beyaz mi renklimi?

Murat Ödemiş
18-09-2007, 00:10
ligde yenemediğimiz takımlara bakarsak hep kapalı oynamıslar hep defens hep defans hatta oyunu cırkınlestırmısler ..son macımızı ankara ıle yapmısız ..zaten aykut hocanın ısı gucu beraberlık...demem oki marsilya evinde gol atmaya calısacak ve bence bizim defans iyi üzerimize geldikleri anda tello ve serdar özkana dikkat edin kanatlardan gelecek ortalara illaki bobonun veya delgadonun kafası değecektir ..bu maçı 2 sıfır alacaz ..aha yazdım valla geri dönüşüde yok kartal 2 marsilya ziroooooooooo

Ufuk Saygin
18-09-2007, 01:29
yenicez ve gelicez...budur...ben çok inandım,umutluyum,Sağlam'ın da en çok istediği şey kazanmaktır herhalde bu maçı..

Mustafa Kemal Varol
18-09-2007, 05:44
BOBO&DELGADO atar,HAKAN tutar,3 puanı kapar gelir KARAKARTALLAR..

Mustafa Kemal Varol
18-09-2007, 06:33
ha bu arada skoru yazmayı unutmuşum...marsilya:1-beşiktaş:2...

Gökhan Yılmaz
18-09-2007, 11:55
zor bi maç ilk önce beraberlik düşünülmeli sonuçta deplanman maçı daha sonra galibiyet için saldırılmalı. Chelsea mantığı. İnşallah bu gece bizi çok mutlu edecek KARTALIMIZ.

Sezen Gunduzalp
18-09-2007, 12:46
Bende umutluyum bu maçtan ve inanıyorum kazanacağımıza...

Rifat Aytekin
18-09-2007, 13:38
Bir işe nasıl başlarsan öyle gider iyi başlayalım öyle gitsin kazanalım şu maçı şu moralsiz marsilyayı bir daha bulamayız.

Mert Atasayar
18-09-2007, 15:00
İnşaLLah 3 puanLa döneceğiz bu maçtan

Eren Tuncer
18-09-2007, 15:44
Marsilyada korkulacak adamlar var bizim rahat olacagimiz delgado - bobo - koray disinda oyuncumuz yok acikcasi. serdar ozkan surekli yerde i . uzulmez in gucu bitti.Nasri ,cisse, Niang , ziani cok iyi oyuncular defansta iş yok gömülürsek gol yememiz kacinilmaz.

Özenç Aktaş
18-09-2007, 15:53
İşallah marsilya maçını yeneriz

Mert Atasayar
18-09-2007, 16:48
bol şans kartalım...

Mert Atasayar
18-09-2007, 17:09
MUHTEMEL 11

BEŞİKTAŞIMIZ

hakan
serdar kurtuluş
diatta
ibrahim toroman
ibrahim üzülmez
serdar özkan
cisse
ricardinho
tello
delgado
bobo

Mert Atasayar
18-09-2007, 17:13
3 puan=10 bin $
Beşiktaş Yönetim Kurulu, Şampiyonlar Ligi'nin prim sistemini belirledi. Buna göre yönetim, lig süresince 'üç' puana 10'ar bin dolar prim verecek. Yöneticiler, "Amacımız başarıyı teşvik etmek. İçeride ve dışarda alınacak üç puana prim alacaklar. Doğrusu da budur" diye konuştu.

18.09.2007

Kaynak : Milliyet

Hande Eroğlu
18-09-2007, 17:16
bu gece 3 puan alıp doneceğiz bunu tum kalbımle ıstıyorum

Anıl Tanrıyar
18-09-2007, 18:19
asri ,cisse, Niang , ziani cok iyi oyuncular defansta iş yok gömülürsek gol yememiz kacinilmaz.
çok iyi tespit adamların en tehlıkelı oyuncuları bunlar ama üzerine gidersek onların da defansında iş yok kötü savunmaları var...bence hatalar belirleyecek bu maçın sonucunu...

Deniz Özdemir
18-09-2007, 18:24
kartalım gol gol gol:)

Ceyhun Civan
18-09-2007, 18:32
kazanacağız...

Namik Kartaloglu
18-09-2007, 18:41
Maci Star TV veriyor Dogrumu?

Anıl Tanrıyar
18-09-2007, 18:44
dogrudur abim

Anıl Tanrıyar
18-09-2007, 19:04
Kaynağı ve doğruluğu net olmayan, spekülasyonlara açık mesajlar yazmak forumumuzun teyammülleri açısından doğru değildir.

Muhtar Notu

Deniz Özdemir
18-09-2007, 21:38
heyyt bee pascalımda statda.özledim ulan:)

Safa Şenyıldız
18-09-2007, 22:20
Çok sıkıcım maç ya... Keşke Shaktar'ın maçını verselerdi iki gol atmışlar. :D

Burak Güven
18-09-2007, 23:30
Bitsin artık şu işkence acı çekiyorum. koskoca 90 dakika, Ankara maçıda dahil 180 dakika da kocaman bir SIFIR var elde.

Yahu ne değişti ya 2 haftada:(

Özer Özçetin
18-09-2007, 23:37
Zaferleri korkaklar değil cesurlar kazanır,şampiyonlar liginde yol almak istiyorsan grubun zayıf karnı Marsilyayı Fransada yenecekdin,bunun yolu da yan pas geri pastan geçmiyor,şimdilik geçmiş olsun erken de ols UEFA ya bakalım derim bu saatten sonra...
Ayrıca futbol ne garip oyun,Cisseyi sahadan silen takımın en iyisi Diatta br pozisyonda geç hamle yapıyor,kornere giiyor top,ardından ikinci iyi isim Hakan boşa çıkıyor gol oluyor,takımın en kötülerinden Delgado ile birlikte S.ÖZKAN,BOŞ kaleye topu atıp herşeyi unutturacakken ayağına gelen kısmeti dışarı vuruyor....

Deniz Özdemir
18-09-2007, 23:38
yıkıldım...ömrümü çürüttün Beşiktaş ömrümüüüüüü

Özer Özçetin
18-09-2007, 23:38
Bu arada bedava maç seyahatinde olanlar acaba dönüşte de kutlayacak mı Demiröreni merak ediyorum,ory inince biat etmişler,ne de olsa avanta seyahat,kongrede oy sözleri de havada uçmuştur,Beşiktaşa böyle aciz takım kuran ama dolrları borç hanesine yazdıran Başkanı yine de tebrik etmişlerdir galiba

Özgür Ergün
18-09-2007, 23:39
Marsilyada hiç bir numara yok.. bizimkilerde ise tarif edemediğim bir durgunluk... neyse enseyi karartmayalım diyorum..

Anıl Tanrıyar
18-09-2007, 23:40
tahminim doğru çıktı bağıra bağıra umudum yok görünen köy klavuz istemez dedim...

Anıl Tanrıyar
18-09-2007, 23:44
bakalım ertuğrul amca ne diyecek yine kısmetimizde bu mu varmış diyecek merak ediyorum!!!!!!

Arda Can
18-09-2007, 23:46
bu kadar kapanırsan olacağı buydu..karşımızda fransa liginin her ne kadar sezona kötüde başlamış olsalar en iyi takımlarından biri var..gol bulmak onlar için zor olmaz..daha cesur oynayıp gol aramamız gerekiyordu..

Nazim Ziya Tasdogen
18-09-2007, 23:46
bu ruhsuzlarla işimiz var.

Ersan Üngüder
18-09-2007, 23:54
Korner veren ama diattayı arkadan itilmesine faul çalmayan hakem suçsuzmu?
Futbol hatalar oyunu doğrudur, Hakan da hata yapmıştır ama hakemde hata yapmıştır. Dünyada ne kadar hakem varsa allah belasını versin( profosyenel olanlardan bahsediyorum)

Necdet Bulut
18-09-2007, 23:55
evet balon söndü ne yazıkki 90 dk boyunca tek bir olumlu hareket yapamayan ruhsuzlar topluluğu yazık nede ümitlenmiştik be ,yok arkadaşlar yok bu takımdan birşey çıkmaz ,yenilgi için demiyorum zaten adamlar haketmişti yurekleri ile oynadılar bizim topçularda onları seyrettiler ,şimdiden bu sezonun nasıl biteceği belli oldu galiba diyecek hiçbirşey bulamıyorum ,bir sozumde ertuğrul hocaya bumu futbolunu zevkle izleyeceğimiz beşiktaş hocam bumu ..

Ersan Üngüder
18-09-2007, 23:56
bu ruhsuzlarla işimiz var.

Elinden geleni yaptılar, kapasite tartışılır ama rusuz diyemezsiniz. Ayıptır...

Ersan Üngüder
18-09-2007, 23:58
bu kadar kapanırsan olacağı buydu..karşımızda fransa liginin her ne kadar sezona kötüde başlamış olsalar en iyi takımlarından biri var..gol bulmak onlar için zor olmaz..daha cesur oynayıp gol aramamız gerekiyordu..

daha cesur oynamamız gerekirdi, tartışılacak konu bence budur ama kimse ruhsuzlar demesin.

Necdet Bulut
18-09-2007, 23:58
elinden gelenleri yaptılar ama bide ruhlarını ortaya koysalardı!!!!!!

Mustafa Ozyurt
19-09-2007, 00:00
umutlanıp hayalkırıklığına uğramak kaderimiz oldu...

Arda Can
19-09-2007, 00:01
arkadaşlar bi anlık sinirle sonradan pişman olacağımız şeyler smylemeyelim..hepimiz gördükki 1-0 dan sonra biraz bastırmaya başlayınca pozisyonlar bulduk..takımımızı hemen harcamayalım..

Deniz Arik
19-09-2007, 00:02
çok yavaş ve sıkıcı futbol oynadık, kaleye şutumuz yok. toparlanmalıyız.

Özgür Ergün
19-09-2007, 00:03
Öyle ya da böyle bir maç bitti kötü bitti öfke ve kırgınlıkla düşünmeden davranmamak gerekli!

Bence takımın en iyilerinden Hakan bir hata yaptı valla canı sağolsun diyorum.. o böyle oynamaya davranmaya devam etsin istediği kadar hata yapabilir!

Diğer iyi Diatta; bence Toramanla ikisi yeni Zago-Ronaldo olacaklardır.. helal olsun :)

Rico Paşa bence iyiydi biraz yalnız kaldı ve gücünün çoğunu mücadele etmeye harcayınca asıl işini yapamadı!

Delgado yoktu.. o kadar yoktu ki bir şey demeye gerek yok.. neden yoktuyu ise Ertuğrul Hoca bulacak..!

Tello ilk yarı oynamadı.. İbo bildiğimiz gibi..!

Benim asıl anlayamadığım adamların attığı ve bizim attığımız topların nerede ise tamamı nasıl oluyorda Marsilyalılarda toplanıyor.. bir ara adamlar 20 kişi oyuyor sandım..!

Bunlar dışında bence iki güzel olay:
Biraz mikrofon zorlaması ile de olsa ÇavBella söylenmesi ve bir ara tribünde gördüğüm orak-çekiçli bayraklardı :)

Ben Ertuğrul Hocaya inanıyorum bu takıma sabır gösterebilrisek ve Ertuğrul hoca kendini Güvende hissederse bir kaç hafta sonra önümüzde ki beş yılın takımını kurmuş olacaktır.

Aras Gundogdu
19-09-2007, 00:05
Kötü oynadık,organize olamadık;adeta saçmaladık,koca maçta kaleye 2 tane şut var,hakeme gelince kırmızı kartını kullanmaktan çekindi

MUHTAR
19-09-2007, 00:05
Kutsal Siyah-Beyaz formayı giyen her futbolcu bizim için saygıyı hak ediyor demektir.

Maç ile ilgili yorumlarımızı bu ilkeye dikkat ederek yapmaya özen gösterelim.

Yusuf Helvaci
19-09-2007, 00:07
1-Bir futbolcunun bir hava topunda kan şekeri mi düşermiş allasen.
Serdar Kurtuluş sanırım sevaplarına kurban gitti.
2-Rico sakata geldi. Bakalım MR dan sonra yırtık çıkarsa kaç hafta yok. Hakem pozisyon kaçırmadı ama kartlarına çok geç başladı. Adamlar haddinden fazla hırpaladı bizimkileri.
3-Hakan Arıkan gayet güzel götürdüğü maçta bir önüne bir arkasına iki kale direğine birer adam koymayı nasıl unutur aklım almıyor. Daha korner kulanılmadan ilk aklıma gelen arka direk nasıl olur boş bırakılır oldu. Bir kaleci ön direğe adam koyuyor arka direğe adam koymuyorsa bu topa çıkmayacağını göstermez mi. Az bekle topu takip et. Zaten kuvvetli bir rüzgar esiyor karşıdan. Topun aldığı kavisle neredeyse direkt kornerden gol olacaktı.
4-Diatta çok faydalı bir adam ama orta sahada basamadığımız için topa Toromanla birlikte çok yoruldular. Sonuç olarak yorgun adam hareketiyle C.Cisse nin önünde kendini bırakıp faul bekledi. Ben çok hatalı olduğunu düşünmüyorum.
5-Serdar Özkan çok top tutuyor ayağında. Bütün maç boyunca gereksiz olarak topu ayağında fazla tutan Serdar , 85 de çok aceleci davranıp savruk bir vuruşla son gol şansımızı da öldürdü.
Ne desek az kalacak , çok istediğimiz halde avantajımızı büyük oranda kaybettik. Şimdi iş daha zor geçecek maçlardan 3 puan almaya kaldı.
Çok umutlu başladığımız akşamı çok çaresiz ve üzüntülü bitirdik. Yine de enseyi karartmamak lazım.

Özgür Ergün
19-09-2007, 00:09
Rico paşanın sağ yan bağlarında yırtık çıkmış.. muhtemelen yaşıda gereği bir ay kadar yok :(:( bir kaç haftada yeniden form tutar.. işimiz zor!

Ersan Üngüder
19-09-2007, 00:09
[QUOTE=Ersan Üngüder;37342]Korner veren ama diattayı arkadan itilmesine faul çalmayan hakem suçsuzmu?
Futbol hatalar oyunu doğrudur, Hakan da hata yapmıştır ama hakemde hata yapmıştır. Aynen geçen hafta sonundaki lig maçımızda olduğu gibiQUOTE]

Eren Tuncer
19-09-2007, 00:14
arkadaslar anil tanriyar ile tespitimiz dogru cikti 10 dakkada 3 kez ustune gittik defansin anca bole pozisyon yakalayip kazaniriz demistik ama gömüldük ve sonunda yenildik . Bile bile lades.Şu 11 kişiyle defans olayindan kurtulmak zorundayız cunku ayaginda top tutan oyuncumuz yok.

Yusuf Helvaci
19-09-2007, 00:36
Bir de biraz fazla mı "takım" olmuşuz ne. Takımın eşit ivmede çalışan bir bireyinde bir aksama olunca takım olarak daha mı bocalıyoruz sanki. İnsan Rico sakatlandıktan sonra bir oyuncumuzun "kişisel eforu" ile takımı koparıp götürmesini bekliyor. Sanki çoğu oyuncumuz sadece ve sadece görev adamı olma yolunda "gereğinden fazla" çalıştırılmış gibi. Bir iki oyuncu da "ekstra yaratıcılık" konusunda çalıştırılsa fena olmayacak gibi duruyor. Oldu da on kişi kaldık bir maçta o zaman ne yapacağız. Takımın şu gördüğümüz haliyle öyle maçları kopartmamız mümkün görünmüyor. Bir de Marsilya kaptanını tebrik etmek istiyorum. Adam top oynamadı resmen maç boyunca oyuncularına psikolokluk yaptı. Bu yaştan sonra sevgili Delimize dil öğretmek ve iletişim dersi aldırmak gerekecek sanırım :) Mutlaka ama mutlaka (kısa vade için istemiyorum her zaman böyle biri olmalı) "özel yeteneğe ve yaratıcılığa" sahip bir futbolcu bulmalıyız. Ruh ruh dediğimiz şey de zaten takım aksadığında ortaya çıkabilecek böyle bir adamdan çıkmıyor mu zaten ortaya. 10 numaralı forma böyle adamlara verilirdi eskiden.

Necdet Bulut
19-09-2007, 00:37
evet belki şansız gol yedik ama inanın bu skoru haketik adamlara helal olsun diyecek hiç birşey yok inançlılardı ve karşılığını aldılar

Hakan Kirezci
19-09-2007, 00:39
yine en iyisi şifreli kanallarmış arkadaşlar. Sağolsunlar ki bu akşamkine benzer tüm görüntüleri şifreliyorlar.

Üzüntüyü bir yana bıraktım, kızgınlık bile duyamıyorum. Hakim olan tek duygu derin bir utanç....

Murat Akman
19-09-2007, 00:43
umutlandırıp utandırmayın defansımız ııde su ılerıde nıe cogalamıoz anlayamadım kos koca 90 dk 85 de serdar ıle atak bulduk da nıe gol yıyınce atagı dusunuoz bastan ole oynasak ksn gol atarız ıns denızlı macıyla bırlıkte tekrar duzelırz forza BEŞİKTAŞ

Ali Erken
19-09-2007, 00:51
galiba bu kadroyla olmayacak, ya ricardinho delgado ikilisinden umidi kesip baska liderler arayacagiz..ya da bireysel performanslar patlama cikacak.

Berk Halil Lişesivdin
19-09-2007, 00:57
utandım bu yorumları okuımaktan...
aynı maçı bende izledim.. kartlarına biraz sahip olsaydı keşke o.ç. hakem başka türlü olurdu sonuç... bu maçı BEŞİKTAŞIM kaybetmemiştir zoraki kaybettirilmiştir... ilk yarıda iki furbolcu terketsin maçı bir tek kart yok!!!???? serdar kurtuluş gorsun ilk kartı... daha konuşun afferim size ııIı

Sercan Hosafci
19-09-2007, 01:12
Ligde de şampiyonlar liginde de pozisyona giremiyorsun. Pozisyona giremezsen gol atamazsın koca maç ilk tehlikeli atağın 85. dakika. Orta sahayı geçemiyorsun,iki pas yapamıyorsun adamlar rüzgar gibi geliyorlar üstüne,berabere kalsaydıkta bu oyunla bir şey olmazdı zaten. Bu takım daha iyilerini yapmalı,hücuma çıkamayan bir takım galip gelemez adamlar orta sahada geri püskürtüyorlar seni.

Şu bir gerçekki biz lig başladığından beri kendimizi dev aynasında görüyoruz. Ligde iki beraberlik almışsın Antebi son dakikada vurmuşsun. He oturur düzelir diye bekledik ama bir tek düzelme yok. Sakatlıklarda tabi şansızlık ve hakemin şerefsizliği diyorum. İki zorunlu değişiklik yapınca oyunun gidişine müdahele edemezsin. Hakem bu sakatlıklar olmadan olayı baştan çözücek ve iki üç sarı kartını çıkartacaktı ama bizim gibi izlemekte yetindi. Böyle oynarsak işimiz çok zor,korktuum nokta bir maç değil iki maç değil deplasman değil. Biz her yerde her maçta,pozisyona girme sıkıntısı çekiyoruz. Delgado sadece Zürich'e karşımı oynar,Ricardinho var olduğu dakikalarda hiç bir şey yapmadı. Serdar Özkan bu formanın kıymetini bilmeli düşüş var,Diatta daha yeni ama bu maçta büyük hatalar yaptı. Tello topu kaptırmaktan başka bi işe yaramadı,ne kanatlar işledi ne göbekten işledin. Böyle oluncada Bobo'ya söyliyecek fazla bir şey bulamıyorum. Takımın ilk onbiri aslında galibiyet üzerine kurulu bir ilk onbirdi. Ama futbolcuların kafasındakiyle Ertuğrul Hocan'nın kafasındaki kurgu çok değişik olmalı. Koray girdi girdiği andan itibaren sadece top kaybetti ve geri pas oynadı. Pres gören bir takım paslaşarak bu presi kırmalı bunu başaramazsan yanarsın aynen bu gece olduğu gibi.

Ertuğrul Hoca ne yapıp etmeli bu oyunculara neşteri vurmalı. Ertuğrul Hoca ne yapıp etmeli bu paslaşmayı bu organizasyonu ve pozisyon üretmeyi bu takıma öğretmeli. Lig maçlarında kanatlarımızdan gelen ortalar olmasa her maç bu maç gibi oynarız,ama Marsilya bizim Anadolu takımı değil köşeleri kapattı Beşiktaş'ı kitledi. Bunu ligde de diğer takımlar uygulamaya başladı ve puanlar kaybetmeye başladık. Ertuğrul Hoca acilen bu işleri çözmeli yoksa yine yalan olur hayal alemine dalarız.!

Can Durukan
19-09-2007, 01:16
grubun en formsuz takımı karşısında bu kadr çekingen oynanmaz.ayağa 3 pas yapabilmeliydik..yapamadık..umarım mentalite değişir öbür maçlarda.hakem sertliğe pirm tanıdı doğru ama bu bizi sahada bu denli çaresiz bırakmamalı.ayağa kısa as yapsak bu sert oyunu kolayca bozardık.en kolay maçımız olur diye düşünüyodum.bu en kolayıysa..

Yusuf Helvaci
19-09-2007, 01:33
Rico sakatlandığı anda içimden "hoca bir delilik yapsa da bir forvet daha alsa oyuna" diye geçirmiştim. Keşke öyle bir delilik yapabilseydi hoca. En azından Cisse ile delgado arasında biraz boşluk kalırdı da Delgado da daha fazla sorumluluk almak "zorunda kalırdı" belki. Kilitlenmiş kanatları da biraz daha iç bölgelere çekebilirdi. Hoca , zorunlu oyuncu değişikliğinden dolayı teknik müdahalede bulunamadığı gibi , saha içinde kalan onbirin taktiksel yapısına da müdahale edemedi. En azından bir forvet daha olsa sahada , işlemeyen kanatları biraz esnetir, daha içe doğru oynamalarını söyleyebilirdi. Sağ ve Sol Bek'ler de o kadar ilerilere çıkartılmaz tek kalan ön liberoya destek için kısa mesafede içe ve geriye doğru yapışırlardı. Gene de kolay geçer miydi maç , tabiiki hayır , ama en azından kanat organizasyonlarından bulunamayan gol veya goller bu sayede bulunabilirdi. Adamların defansın göbeğindeki oyuncunun da sarı kartı olduğu düşünülürse daha içten kalabalık hücum farklı şeylere de yol açabilirdi. Deneyemedi bile hoca. Sanki takım olarak basiretimiz bağlanmış gibiydi.

Necdet Bulut
19-09-2007, 01:37
galiba tek hedefimiz lig olmalı gerçi oradada umit yok ama ne yapalım sevinmek için sevmedik diyip yola devam edeceğiz

Nazim Ziya Tasdogen
19-09-2007, 01:38
Elinden geleni yaptılar, kapasite tartışılır ama rusuz diyemezsiniz. Ayıptır...

umudun yoksa gururun için oynayacaksın. ben savaşan birisini göremedim sahada. ruhsuz demeyelim de ne diyelim? ankara maçında da aynı tabloyu gördük. en azından yalandan sağa sola koşun pres yapın. herneyse henüz hiçbirşey bitmedi. ders olur umarım. hala umudumuz sende beşiktaş.

Tuncay Yılmaz
19-09-2007, 02:00
Bu kadar kötü futbol beklemiyordum
futbolu adeta mahvettik, futbol bu değil.
Bu rakibe karşı bu kadar çekingen ve kötü oynarsak diğer maçları düşünmek istemiyorum.

Devrim Can
19-09-2007, 02:06
diatta cok faydali bence..sogukkanli ve topu oyuna kafasini kaldirarak sokuyo..saglik olsun portoya patlariz umarim

Cem Ozel
19-09-2007, 02:08
Korner veren ama diattayı arkadan itilmesine faul çalmayan hakem suçsuzmu?
Futbol hatalar oyunu doğrudur, Hakan da hata yapmıştır ama hakemde hata yapmıştır. Dünyada ne kadar hakem varsa allah belasını versin( profosyenel olanlardan bahsediyorum)

hakanın hatasından ziyade kornerde durmayı öğrenmeli bizim defans.. çok yazık oldu pisi pisine gitti maç..

Gokhan Yerlikaya
19-09-2007, 02:23
oLmadı bea kartaLım...
iyi bir baslıngac yapamadık.Tek forvet oynadıgımız maclarda bobodan verim alamıyoruz.bence acilen cift forvete dönülmeli.
ayrıca diatta hava toplarında oldukca yetersiz.yerinde i.kaş olsaydı eminimki cisse bu kadar kolay gecemezdi.
serdar özkandaki form düsüklügü devam ediyor.
koray cok pas hatası yaptı.
hakan yedigi goldeki hatası ne olursa olsun o kaledeyken içim bi rahat oluyor.
deli ibo savunmada cok yetersiz kaldı.

YENSENDE YENİLSENDE TARAFTARIN SENLE..İYİ GUNDE KÖTÜ GÜNDE SENİNLE BİRLİKTE..

Mustafa Kemal Varol
19-09-2007, 04:37
korkunun ecele faydası yokmuş bi kez daha anlaşıldı heralde .. artık şu takım daha çok golü düşünsün,dikine oynasınlar oyunu,gerektiğinde de ayağa kısa pas yapıp rakibin presini kırsın..
çok şey istedim galiba ama marsilya ya karşı böyle mahkum oynarsak, porto&liverpool a karşı nolur halimiz düşünmek bile istemiyorum... :(

Sezen Gunduzalp
19-09-2007, 08:42
Ayağa pas yapamayan ortada sahada sürekli top kaybeden ve hızlı çıkamayan bir Kartal vardı :(
2 Haftada ne değişti çok merak ediyorum :(

Barbaros Özel
19-09-2007, 08:45
liverpool ve porto nun oyunlarıı izledikten sonra,bu gurupta işimizin cok zor oldugu cok açik,gol yollarında hem cogalamıyoruz hemde fırsat buldugumuzda degerlendiremiyoruz...marsilya maçinin hakkı bence beraberlikti,biz de iyi oynamadık ancak açik şekilde marsilya da iyi degildi,talihsiz bir malubiyet yaşadık....rico nun sakatlanması kotu oldu...italyan hakem zaten bir felaketti bu maç için cok yetersizdi ve marsilya da bunu sanki fırsat bilmiş gibi futbol dişi nekadar sertlik varsa yaptı..diyatta bana kalırsa sahanın en iyisiydi ancak yaptıgı hata gole mal oldu ama zaten kontra bir atakla eksik yakalanmiştik defansta yani pek suçlayamıyorumda ama hamlesi cok erkendi genede...anlamadıgım 85dk.kontrollu ve içine kapanık oynarken son 5 dk'da ne olduda saldırmaya başladık(onada saldırmak denilirse) sanırım turk futbol anlayışının genel hastalıgı sistemsizlik ve ciddiyetsizlik gene nuksetti...yazık oldu iyi başlamalıydık şampiyonlar ligine:( porto nun futbolunu gorunce birkere daha anladım,adamlar derinlemesine topları cok iyi kullanıyor ve 90 dk.oyun da etkili olmaya çalişiyor,ancak liverpool etkili olmaya çalişmak yerine etkili olmayı,itikrarı kendisine karakter edinmiş bir takım yani portodan daha da üstün (haliyle!) yani biz marsilya ile bu sekilde mucadele ediyorsak porto ve liverpool u düşünemiyorum....ama genede onemlı olan bu şampiyonlar liginde olabilmek,iyi mucadele edelim bir üst tura çikamasakta olur,ama yeterki şu ofans problemize bir çözüm bulup iyi ve kaliteli futbol oynayalım,karakartala yakışir futbolu....

Firat Sezginsoy
19-09-2007, 09:12
hakanın hatasından ziyade kornerde durmayı öğrenmeli bizim defans.. çok yazık oldu pisi pisine gitti maç..

Katılıyorum. Bilmem farkettiniz mi ama maç boyunca ne ilerde ne geride bir tane dönen top alamadık. Evet biraz da şansızlıktı ama gol geliyorum dedi.

Ilk kez bu maçta Ertuğrul hocaya çok kızdım. Daha sabah saatlerinde risk almayacağız açıklamasından sonra bunalıma girmiştim zaten. Grupta oynayacağımız en kolay deplasman maçı, burdan galip gelemezsen nasıl 9 puan alacaksın? En risk almamız gereken maçta Rico sakatlandıktan sonra pozisyona giremeyen Ankara kadrosuna döndü takım.

Anlayamıyorum, kaderimizde var heralde...

Ersan Üngüder
19-09-2007, 09:39
Bir futbolcunun kan şekeri nasıl düşer?

Sezen Gunduzalp
19-09-2007, 09:49
Önce insandan yola çıksak ;
Kan şekeri düzeyinin 50 mg/dl veya altına düşmesi hipoglisemi olarak tanımlanır. Hipogliseminin oluşumuna zemin hazırlayacak nedenler ortadan kaldırıldığında hipoglisemi riski de uzaklaştırılmış olur, aksi takdirde insülin veya oral antidiyabetik ilaç kullanan herkeste hipoglisemi görülebilir.

Hipoglisemi oluşmasının ardındaki nedenler nelerdir?

Gereğinden fazla insülin veya oral antidiyabetik kullanmak,

Yemekleri ve ara öğünleri düzensiz ve yanlış zamanda yemek,

İlaçları yanlış zamanda kullanmak,

Her zamankinden fazla egzersiz yapmak,

Alkol kullanmak,

Kadınlarda adet kanamasının başlaması,

İnsülin enjeksiyonlarının yerini değiştirmek,

Sindirim güçlüğü, mide boşalmasının gecikmesi,

Soğuk/ılık ortamdan çok sıcak ortama geçmek.

bu nedenler kan şekerinin düşmesine neden olabilir.

Belkide oruç tutmak ...

Murat Capkin
19-09-2007, 10:11
Bir futbolcunun kan şekeri nasıl düşer?

* bir futbolcunun kan şekeri nasıl düşer bilmem ama serdar kurtuluş için üzülüyorum... Çocuk, önliberoda süper iş çıkartırken şu an sağ bekte normal vasat bir görüntü çiziyor. Hele ki ortasahamızın bu yumuşak halini gördükçe içim yanıyor...

* çift forvet oynamadığımız sürece bobo olur günah keçisi... bu oyun sisteminde bobonun başarılı olması ve kendini geliştirmesi imkansız...

* savunma yapmıyor sadece kapanıyoruz... savunma planlı yapılan bir iştir, bizim planımız yok... inanmayan niang'ın önünü atılan ama yetişemediği topu bir düşünsün, hani rakip kale arkasından gösterilen... defansın arkasını o kadar boş bırakacaksan eğer ofsayt taktiği yapacaksın, ofsayt taktiği yapmayacaksan bu kadar boş bırakmayacaksın arkayı... tigana'nin top rakipteyken oyunu 40-50 metreye sıkıştıran ofsayt stratejisini arıyorum

* hakemin tarzını anladıktan sonra bizde adamların sertlik düzeyine gelmeliydik... pençemizi göstermeliydik, göstermedik

* diattayı beğendim, iyi bir oyuncu

* umarım takım potansiyelini yansıtacak bi oyun dizilişi ile oynar artık, ve umarım rotasyon dediğimiz şey yorulan genç yeteneklerimize de uğrar... hadi ertuğrul hoca silkelen artık

Ersan Üngüder
19-09-2007, 10:58
Eğer oruç yüzündense Ertuğrul Hocanın buna izin vermemesi gerekir.

İkincisi Delgadonun futbol oynaması için her maçımızı zurichlemi yapmamız gerekiyor bunuda anlamış değilim. İki senedir aklımda delgadonun oyunu ile kazandığımız yada puan kazandırdığı maç yok(zurich hariç). Basel'i unutamadıysa geri gönderilsin en azından bişeyler beklemek zorunda kalmayız.

Üçüncüsü Ertuğrul Hocanın bişeyler yapması lazım, sistemi mi değiştirecek oyuncuların mevkilerini mi, çift forvet mi oynatacak, artık ne yapacaksa... çünkü bu futbolla gol atmamız çok zor...Umarım yol yakınken hatalarını görüp gereken tedbirleri alır...

Gönülden Müjde Başar
19-09-2007, 10:59
yıldırım demirören ankaraspor maçındaki kötü futboldan dolayı özür dilemişti taraftardan sonrada hakeme yüklenmişti.dünkü futboldan sonrada özür diledimi bilmiyorum ama hakeme yüklenileceği kesin tabii.dayanamadım seyretmedim yorumları.

koskoca bir doksan dakika naptı beşiktaş sahada.şampiyonlar liginin en kötü maçı bile seçilebilir bu maç.olumsuzluk yapmak niyetinde değilim ama olumlu birşeyde göremedim futbol adına.ilk hedef gol yememek olabilir ama bu hedef doğrultusunda orta sahayı geçmemek nasıl bir mantık.geçmek istemedik zaten sadece beceremedik değil istemedikte bana öyle geldi.pozisyonumuz yok.heyecan veren birşey yok.yenilirsin tabiiki ama ortaya futbol adına birşey koyarsın.biz beşiktaşız.siirt jetpa değilki bu kadar kapanma orta sahayı geçememe korkusu yaşayalım.çıkarsın mücadele edersin.ama yenilirsin ayakta alkışlarım.üzülmem zerre kadar ama dünkü futbola üzülürüm.
evet hakem kötüydü sertliklere prim verdi o zmn bizde sert oynasaydık yılmasaydık hemen.sonra bir futbolcunun maçın 25.dakikasında kan şekerinin düşmesi ne demek?daha önce ben böyle bir olay hatırlamıyorum.sebebi iyi araştırılsın.gereksiz bir oyuncu değişikliğine sebep oldu.
takımı beğenmiyorum destek olurum her türlü tabiki umudumu da kaybetmedim ama şahsi fikrim bu futbolu beğenmiyorum.sebebi neyse hoca mı futbolcular mı sistem mi farketmez neyse sebebi acil bir çözüm bulunsun lütfen bu futbol beşiktaşa yakışmıyor.

Gönülden Müjde Başar
19-09-2007, 11:04
ayrıca biz savunma yapmıyoruz savunma futbolunda kontraatak diye birşey vardır onu da yapmıyoruz orta sahayı geçemedik her topta geriye pas verdik kornerleri bile paslaşarak kullandık şişirme toplarla çıkmaya çalıştık.biz savunma yapmıyoruz sadece eskiden anadolu takımlarının 3 büyüklerle yaptığı maçlardaki gibi kapandık.bu kadar üzerine çekersen oyunu kendi ceza sahana yıkarsan gol yersin tabiiki.marsilyayla bu şekilde oynuyorsak liverpool maçını düşünemiyorum bile.

Erkan Özberk
19-09-2007, 11:07
FUtbolcular formsuz ve tecrübesiz,Ertuğrul Hoca'da onlara keza.Ankara maçındaki oyunun üzerine bişey katamadık delgado ve rico'nun olmasına rağmen

Anıl Tanrıyar
19-09-2007, 11:20
biz savunma yapmıyoruz sadece eskiden anadolu takımlarının 3 büyüklerle yaptığı maçlardaki gibi kapandık
çok doğru...yerleşimi bile düzgün yapamıyoruz..kornerden yediğimiz golde de açık görünüyor ki top direkten döndüğü anda ön direk hizasında 6 tane oyuncumuz var..hani nerde bire bir adam almak...koskoca beşiktaş savunması gögüsüne rakibi yapıştırmayı bilmiyorsa ayıptır ya...

Murat Aru
19-09-2007, 11:40
Dün akşam okadar yoruldum ki anlatamam...

Bu gerçek beşiktaş olamaz!
Rakip sert oynadı, hakem müdehale etmedi, maçıda ala bilirdik tamam ama bukadar kötü bir takım beklemiyordum. Bir inanmamışlık var, caresizlik var. Eksik bir şeyler. Futbolcuların yüzüne kamera yakın çekim yaptıgında birşeyler eksik hoca diyorum. Eksik işte...

Yoruyorsun Beşiktaşım sevdiklerini, hemde ne yorgunluk!

Murat Aru
19-09-2007, 11:54
http://img237.imageshack.us/img237/8828/cehenemimatesirb1.jpg

Mert Atasayar
19-09-2007, 12:04
Bobo sözleşmesını uzattıktan sonra muhteşem bı form dusuklugu war..Yeter artık kendıne gelmesı lazım..Bı kaç maç yedek oturt hoca bak nasıl kendıne gelıyor.

Maçta Tello ya yapılan hareketı görmemızlıkten gelen hakemden ne beklersınız kı..!!
tecrübesizliğin kurbanı olduk tekmeleri yerkende kimse ses çıkarmadı, marsilya cl kalitesinden çok uzak.

Kaldıki galatasaray 6 tane atiyo biz konyaya 1 olacak is degil ya... sorun nerede??? ...

Ve porto , liverpool marsilyadan cok daha gucluler,bu grupta 0 la çıkarız malesef,bu geceki Beşiktaşımızı gordukten sonra durumumuzun içler acısı oldugunu dusunuyorum,Turkiye ligindede sampiyonluk falan da hayal olacak ,90 dakika pozisyonumuz yok ....

Cem Ozel
19-09-2007, 12:10
Maçta Tello ya yapılan hareketı görmemızlıkten gelen hakemden ne beklersınız kı..!!

hakemi anlamak imkansız. Türkiyedekilere kızıyoruz ama şampiyonlar liginde bir hakem bunu nasıl göremez düşündürücü..

rico ve serdarın değişmeside çok kötü etkiledi maçı.. cisse liverpoolda aynı haltı yiyordu tutunamadı ama değişen birşey yok onda.. hala aynı kasap.

Onur Sarısoy
19-09-2007, 13:10
Son iki maçtır sahada Beşiktaş diye bi takım mı vardı?

ben görmedim...

Cem Ozel
19-09-2007, 13:12
rico sakatlığı kötü 1 ay yokmuş :(

Mehmet Yucegonul
19-09-2007, 13:15
Dün çok kötü oldum..Beklediğim Beşiktaş'ım değildi.Olsun bekliyecez görecez.O fransızlar ne biçin insan ya resmen ırkçı muamelesi yaptı nerdeyse öldürmedikleri kaldı vede hakemde bunlara uydu..Türk Takımlarını avrupada istemiyorlar sanki..Gerçek bizde hak etsek ne hakem tanırız nede rakip yeterki isteyelim..
ßi' uMuT vArDıR HiÇ TüKeNMeYeCeK..
ßi' HaSReT vArDıR ÇeKiLMeYeCeK...
ßi' de öLüM vArdıR,ßi' GüN eLßeT GeLeCeK
AmA sAnA oLaN SeVGiM Ne öLeCeK Ne de ßiTeCeK...!

Safak Batman
19-09-2007, 13:24
maçı sağlama bağlayıp beraberlik için saha çıkan Ertuğrul hoca,
zorunlu değişiklikler yapınca oyuna müdahil olamadı.oyuncularımızda son iki maçtır gösterdikleri isteksiz tavrı sergilemekte ısarar ettikleri için 0-0 bitecek miş gibi gözüken maçı kaybettik.marsilyadan çıkaracağımız puan çok önemliydi birazda şans ve hakem faktörüyle kötü başladık "devler ligi"ne.önümüzdeki iki maçtan en az 4 puan çıkaramazsak geçmiş olsun diyip önümüzdeki yıllara bakacağız.hadi hayırlısı

Hakan Kirezci
19-09-2007, 13:48
Bir dönemler Ferdi Tayfur'un galiba, bir şarkısı vardı;
Hadi gel köyümüze geri dönelim
Fadime'nin düğününde göbek atalım.
Ama orada da çok dikkat edelim
Bir tarafımıza kurşun yemeyelim.

Derya Banu Akgul
19-09-2007, 13:50
Adamlar kırdı geçirdi bizimkiler topa girmeye korktu.Porto,Live maçlarını düşünmek bile istemiyorum. Oyunu kendi sahamızda kabullenmenin kaçınılmaz sonu diye düşünüyorum.Uzun top yok kısa paslarla ileriye tabiki çıkmazsın.Hücum futbolu yerine savunmaya geçip beraberlik niyetiyle çıkarsan böle olur.

Ugur Yilmaz
19-09-2007, 14:38
1500 kisi olupta sadece cArsi berlin bagirdi.. biz 70 kisiydik, 1400 kisi gelmis sadece maci cekirdekle izlemeye..

30 saat otobüs yolculugu dinlemeden yinede girtlagi patlattik..

ayriyetten, marsilyanin yankee taraftarinin yapmadigi cirkeflik kalmadi, fashistce davranmalar, yunan, fener, ermeni ve pkk bayraklari acmalari akla siginmaz bi sekilde IRKCIlikti !

ama MTP tribünleri var, onlar BESIKTAS HOSGELDINIZ pankarti actilar mac sonunda, ve bi nevi atkilari t-shirtleri degistik, cok saglam insanlardi bunlar, ve özür dilediler bu öbürlerinin davranislarindan dolayi.

arti sesleri cok acayip felan gelmis diye telefonlar geldi bizlere, bunlar !!!!lerin tribünü kadar bile olamazlar, megafon degil, MIKROFON SETI ILE bagirdilar, 10 tane büyük apörlör ile, bagiran kisi en fazla 200 dü, ama yanki yapti mikrofon sagolsun.

marsilya sehirine gelince, gercekten cok fakir, issizlik cok olan, ama bi okadarda güzel olan bir sehir (cok gezdik sanki :D, bi limanin ordaydik iste)
otobüsle sehir disindan iceri dogru girerken kendimi bi ara RIO nun arka sokaklarinda zannetim..

anca bukadar yazabildim arkadaslar. maca gelincede hic sormayin neyin nesinden hic haberim yok daha, biraz arastirip özetleri izlemek lazim.

kartal kalin

resimler, vs. ileri günlerde aktaririm ben.

not: bu arada insan yerine koymayipda köpekde bit arar gibi bizi arayip, davulu bile sokmayan ÖZEL TIM, evet polis degil, ÖZEL TIM i kiniyorum.

Ugur Yilmaz
19-09-2007, 14:38
1500 kisi olupta sadece cArsi berlin bagirdi.. biz 70 kisiydik, 1400 kisi gelmis sadece maci cekirdekle izlemeye..

30 saat otobüs yolculugu dinlemeden yinede girtlagi patlattik..

ayriyetten, marsilyanin yankee taraftarinin yapmadigi cirkeflik kalmadi, fashistce davranmalar, yunan, fener, ermeni ve pkk bayraklari acmalari akla siginmaz bi sekilde IRKCIlikti !

ama MTP tribünleri var, onlar BESIKTAS HOSGELDINIZ pankarti actilar mac sonunda, ve bi nevi atkilari t-shirtleri degistik, cok saglam insanlardi bunlar, ve özür dilediler bu öbürlerinin davranislarindan dolayi.

arti sesleri cok acayip felan gelmis diye telefonlar geldi bizlere, bunlar !!!!lerin tribünü kadar bile olamazlar, megafon degil, MIKROFON SETI ILE bagirdilar, 10 tane büyük apörlör ile, bagiran kisi en fazla 200 dü, ama yanki yapti mikrofon sagolsun.

marsilya sehirine gelince, gercekten cok fakir, issizlik cok olan, ama bi okadarda güzel olan bir sehir (cok gezdik sanki :D, bi limanin ordaydik iste)
otobüsle sehir disindan iceri dogru girerken kendimi bi ara RIO nun arka sokaklarinda zannetim..

anca bukadar yazabildim arkadaslar. maca gelincede hic sormayin neyin nesinden hic haberim yok daha, biraz arastirip özetleri izlemek lazim.

kartal kalin

resimler, vs. ileri günlerde aktaririm ben.

not: bu arada insan yerine koymayipda köpekde bit arar gibi bizi arayip, davulu bile sokmayan ÖZEL TIM, evet polis degil, ÖZEL TIM i kiniyorum.

Yusuf Helvaci
19-09-2007, 15:00
Uğur yüreğinize sağlık yine de kardeşim.
Elinizden geleni yaptınız siz.
Sağolasın Berlin Çarşı.

Muhittin Saban
19-09-2007, 16:18
[b]ayriyetten, marsilyanin yankee taraftarinin yapmadigi cirkeflik kalmadi, fashistce davranmalar, yunan, fener, ermeni ve pkk bayraklari acmalari akla siginmaz bi sekilde IRKCIlikti !

.

Uğur'un yukarıda yazdığından dolayı Zurich maçı aklıma geldi de!..

Utandım!......

Bence sevgili Yumurtakafa Yılmaz "Delikanlı Gibi Sevmek" başlıklı yazısını Zurich maçında o şekilde bağıranlara bol bol okutturmak lazım!..

http://www.halkintakimi.com/forum/showthread.php?t=1689

.

.

Mert Atasayar
19-09-2007, 16:27
gÜn DoĞdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik BeŞİktaŞin UĞruna Da Bayaraklara Dolandik Semtİmİz Erkek Semtİ AŞik Eder Herkesİ Üzerİmden Eksİlmesİn BayraĞimin GÖlgesİ İŞte Bİz KÖtÜ GÜnde Hep Omuz Omuzayiz ÖvÜnmek Gİbİ Olmasin Bİz Kara Kartallayiz

Muhittin Saban
19-09-2007, 16:36
Yukarıdaki yorumuma hemen iliştirmeliyim çünkü ben bile kendi mesajımı okuyunca yanlış anlar gibi oldum.

Ben Zurich maçını kastederken ne bir Irkçılık ya da faşizan hareketi kastetmedim. Benim kastettiğim, o maçta Zurich için toplu olarak söylenen küfürlü tezahurattı. Kaldı ki maç sonunda bile olay bitmiş ortada bir mücadele vardı o sonuçlanmış onlarda ellerinden geldiği kadar kazanmak istemişler ama başaramamışlardı.

Zurich'li futbolcular maç bitiminde soyunma odalarına giderken verdikleri mücadeleden dolayı Beşiktaş tribünlerince alkışlanmaları gerekirken yine aynı küfürlü tezahurat başlamıştı!.. Ben kendi payıma alkış beklemiştim ama hayal kırıklığına uğradım. Sırf bu noktayı hatırlamak adına yukarıdaki mesajı yazma gereği duydum.

Aslında bu olayda bize açık açık şunu gösteriyor;

Zurich maçının bitiminde eğer rakip futbolculara kapalıdan küfürlü tezahurat yerine ufakta olsa bir alkış hareketi duyulsa ve görülseydi inanıyorum ki kapalının gözüne bakan stadtakiler aynen bu alkışa katılıp çok da yerinde ve Beşiktaş taraftarına yakışır şekilde centilmenlik örneği sergilemiş olacaktı.

Anlayacağınız,

Tabiri caizse; Küçükler, büyüklerinden ne görüyorsa onu yapıyor!......

.

Namik Kartaloglu
19-09-2007, 18:59
Gecmis senelerde kötu baslayip iyiye gidiyorduk ,simdi iyi basladik kötu gidiyoruz.her iki halde de FINIS ipini bizim gögsumuz öpmuyor.
Yani basit bir matematik; 1-1=0 ve diger halinde de 1-1=0 oluyor cikabildinizmi bu isin icinden? Besiktasimi izlemeye devam ediniz.

Muhittin Saban
19-09-2007, 19:11
Herhalde tribünde oturan Pascal'ın takımı böylesi hareketsiz ve saldırmayan halini gördükçe sahaya inesi gelmiştir.

Namik Kartaloglu
19-09-2007, 19:47
Muhittin CAN yukardaki yorumu yaptiktan sonra YUZUNCU YIL BELGESELI ni izledim. Icim gitti!Bu sene sampiyon kadroyu saymak kismet olacakmi? Bunlar verem ediyorlar, onlarda ilaci!

Barbaros Özel
20-09-2007, 02:48
maçtan sonra 1.golle ilgili "rüzgarın azizligi" gibi yorumları cok duydum,ancak Karim Ziani köşe vuruşunu cok sert yaptı,yani top havada felan süzülmedi.ben uzun zamandır böyle bir köşe vuruşu izlememiştim,bunu eskiden sergen yapardı,bide rivaldo barcelona da boyle klas ve kavisli köşe vuruşları kullanırdı,bir an onlar gözümde canlandı..yani eger Karim Ziani arka diregi baz alarak sert ve bilek kabiliyeti gerektiren o akıl ve teknik dolu kavisli-sert ortayı bilerek yaptıysa(ki bana göre bu adam onu bilerek yaptı) ozaman rüzgar felan degil gibime geliyor benim ve Hakanın da yapacak pek bişeyi yoktu bence,bu cezayirli toplara gerçekten vurmayı iyi biliyor,boşuna fransa milli takımına alınmamiş ve yani zidan olarak boşuna lanse edilmiyor...yani öyle ilgimi çekti benim...

Ufuk Saygin
20-09-2007, 03:18
hep yan pas,hep geri pas...pas bile yapamadılar yan paslar hariç..çok kötü oynadık ben bu kadarını beklemiyordum hani yıllar sonra şamp.ligine girdik bi hevesle oynarlar diye bekledim,umutlandım ama nerdee...bu şekilde oynarsak gruptan çıkmak,hatta uefa hayaldir...evimizde kazandık kazandık,deplasmanda bu korkak futbolla galibiyette hayaldir...düzelicez diye de umuyorum ne olursa olsun..

Cagdaş Cepni
20-09-2007, 12:20
Serdar Kurtuluşun oruç tutmaktan maç içersinde kan şekeri düşüyor.Serdar Özkan zaten ayakta zor duruyordu bir de oruç eklendiği zaman yanından adam geçse yerde kalıyor.

Salih Güçlü
21-09-2007, 12:48
maç bitti keşke buradaki yazılanlar gerçek olsaydı :(