PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6.Hafta - BEŞİKTAŞ(3) - Denizlispor(2)

Sezen Gunduzalp
19-09-2007, 08:35
Denizli Biletleri Satışta
18.09.2007 14:55

Futbol Takımımız'ın Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Denizlispor ile Cumartesi günü BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı.
Beşiktaş-Denizlispor mücadelesi 22 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da BJK İnönü Stadı'nda oynanacak.

Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 200 YTL
VIP ÜST A&F 150 YTL
VIP ALT A&F 110 YTL
VIP ALT B&E 135 YTL
VIP ALT C&D 150 YTL
NUMARLI ORTA 110 YTL
NUMARALI KENAR 90 YTL
KAPALI ÜST 70 YTL
KAPALI ALT 50 YTL
YENİ AÇIK 30 YTL
ESKİ AÇIK 25 YTL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 25 YTL

Goller...

FMfNGUZ3D9o

Gökhan Yılmaz
19-09-2007, 12:02
takımımıza başarılar diliyoruzç umarım yeneriz bu moral bozukluğu kötü etkileyebilir.

Mert Atasayar
19-09-2007, 12:06
Kartalım kanatlarını aç ve yuksel artık

Erhan Gocmen
19-09-2007, 12:47
sampiyonlar ligi on eleme maclarindan dolayi takim erken forma girmek zorunda kaldi. on eleme maclarini basari ile gectikten sonra lige de iyi kabul edilebilecek bir baslangic yaptik. ama ne var ki son iki haftadir gozle gorulur bir dusus yasaniyor.bence bu dususu normal kabul etmek gerekir.
ertugrul saglam'in gelisi ile birlikte takimin ustune biseyler koydugunu gozlemleyebildik ve bu hepimizi umutlandirdi.defansif olarak takimin belli bir seviyede oldugu sanirim genel kabul goruyor. fakat ofansif olarak cok fazla alternatif uretilememesi su ana kadar gorunen en buyuk sıkıntı. marsilya macindan sonra ertugrul saglamin demecinde onun da bunun farkinda oldugu anlasiliyordu. bence bu farkindalik cok onemli. hoca mutlaka bu zaafiyetin uzerinde duracaktir ve cok calisarak asilacaktir. denizlispor macinin nasil gececegini kestiremeyiz elbette. takim henuz belli bir standarda ulasmis degil. fakat ben takimin hergun biraz daha duzelerek iyiye gidecegini dusunuyorum kesinlikle.umarim bu iyiye gidisi denizli maciyla birlikte gormeye baslariz.

Deniz Özdemir
19-09-2007, 12:50
ankaraspor ve dünkü maçtan sonra hiç keyfim kalmadı.bu moral bozukluğuyla bu maçı alır mıyız bilmem ama umarım bu seferde üzülmeyiz...

Murat Akman
19-09-2007, 13:00
moral kalmadı da bu macı yenerız herhaldeeee

Anıl Tanrıyar
19-09-2007, 13:04
yeneriz..

Mehmet Yucegonul
19-09-2007, 13:36
Beşiktaş'ıma başarılar..İnşallah Ertuğrul Hoca'mızın istediği bir oyun olur..

Murat Çapar
19-09-2007, 23:51
Rastgele Kartal'ım...

Cagdaş Cepni
20-09-2007, 00:01
sampiyonlar ligi on eleme maclarindan dolayi takim erken forma girmek zorunda kaldi. on eleme maclarini basari ile gectikten sonra lige de iyi kabul edilebilecek bir baslangic yaptik. ama ne var ki son iki haftadir gozle gorulur bir dusus yasaniyor.bence bu dususu normal kabul etmek gerekir.
ertugrul saglam'in gelisi ile birlikte takimin ustune biseyler koydugunu gozlemleyebildik ve bu hepimizi umutlandirdi.defansif olarak takimin belli bir seviyede oldugu sanirim genel kabul goruyor. fakat ofansif olarak cok fazla alternatif uretilememesi su ana kadar gorunen en buyuk sıkıntı. marsilya macindan sonra ertugrul saglamin demecinde onun da bunun farkinda oldugu anlasiliyordu. bence bu farkindalik cok onemli. hoca mutlaka bu zaafiyetin uzerinde duracaktir ve cok calisarak asilacaktir. denizlispor macinin nasil gececegini kestiremeyiz elbette. takim henuz belli bir standarda ulasmis degil. fakat ben takimin hergun biraz daha duzelerek iyiye gidecegini dusunuyorum kesinlikle.umarim bu iyiye gidisi denizli maciyla birlikte gormeye baslariz.

evet dediğin gibi takımda iyi bir başlangıç yaptıktan sonra gözle görülür bir düşüş var ama bana göre bu düşüşün sebebi sinan engindir o geldiği günden beri takıma bi acayiplik oldu.Bide hocanın aldığı yabancılar kaliteli değil o kadar tabi berabere kaldığı ankara maçının sonunda '3 puan nasip değilmiş've de marsilya deplasmanı maçından önce yaptığı basın toplantısında da 'bu maçı kazanmak zorunluluğumuz yok' diyen hocanın bu laflarıda takım üzerine olumsuz yansımış olabilir mi bilmiyorum orasını.Bence bu takım toparlanamaycak şu yönetim ve sinan engin ve onun gibiler temelli giderse beşiktaşın üzerinden o zaman kanatlanacak bu takım..

Murat Ödemiş
20-09-2007, 01:06
dün marsilya macını anlatan eleman marsilya taraftarı için şöle bişi dedi...yenilselerde yenselerde takımlarına olan destekleri ve bağlılıkları hiç kaybolmuyor.....harika bir olay....keyfim kalmadı canım sıkıldı ayağım kaydı topuğum düştü muhabbetleri yakışmaz bize...yılgınlık yok direniş var... ve her zaman coşku ve her zaman bağlılık...her zaman her yerde en büyük kartal....denizliyi yeneriz..yenemesekte ...bitmesin dertler ......kadar beşiktaşlıyız ölene kadar.....beşiktaş sen bizim allahımızsın

Sercan Hosafci
20-09-2007, 01:32
Artık bol gol bol pozisyon görelim. Bu maç milad olsun artık yükselelim. Verdiğin sözü tut Ertuğrul Hoca sürekli atak yapan taraftarına zevk veren bir Beşiktaş,geldiğin gün bunu söylemiştin bizde geldiğin günden beri arkanda durucaz sözünü verdik. Biz sözümüzü tutuyor sana güveniyoruz sende sözünü tut artık dediğin gibi bir Beşiktaş yarat.

Emre Tetik
20-09-2007, 02:38
Yenelim artık denizliyi de ayıp..

İskender Kalafat
20-09-2007, 05:13
tribünde birlik bütünlük olsun...

Ibrahım Soydemır
20-09-2007, 15:28
inşallah kazanırız ya şöyle 3-0 gibi bir skor alalımda gese maçına moral olsun takım kendine gelsin

Gokhan Yerlikaya
21-09-2007, 12:42
SaLdır Besiktas'ım ooooLeeeey...

Serdar Ozen
21-09-2007, 17:22
üstümüzde gol atamıyoruz diye bi baskı var bu maçta inanıyorum gol olup yağıcağız bi rahatlama olucak gibi geliyor bana takımda. SAĞLAM yenicez

Barış Şahinler
21-09-2007, 17:35
Umarım bu maçı sorunsuz geçeriz.

Mert Çevik
21-09-2007, 18:45
abi walla beşiktaş bu maçıda alamazsa kıyamet koparmış gibi gelio

Volkan Karabacak
21-09-2007, 19:51
hiç umudum kalmadı artık 1-0 olsun bizim olsun zaten başka bir alternatifimizde yok bu skor haricinde umarım yanılıyorumdur.
saldırsana kartal !... saldırsana kartal !... saldır karakartal !...

Necdet Bulut
22-09-2007, 01:42
yarın mactayız bakım ne olcak goreceğiz

Deniz Arik
22-09-2007, 05:31
haydi Beşiktaşım

haydi gırtlağım...

Özlem Erdoğdu
22-09-2007, 11:28
hep destek tam destek :) zaten ben beşiktaşı sevinmek için sevmiyorum ki:):)

Deniz Özdemir
22-09-2007, 12:57
kartal gol gol gol...

Murat Aru
22-09-2007, 16:57
Mabede Doğru Yola Koyulma Vakti.

Bugün galip gel kartalım...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 20:41
7' Denizlispor, Fatih Eğedik'in golüyle 1-0 öne geçiyor...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 20:45
bravo toraman.
12' Hızlı gelişen Denizlispor atağında İbrahim Toraman'ın ıskası sonucu topla buluşan Fatih Eğedik yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi...
0-2

Emre Tetik
22-09-2007, 20:47
neler oluyo ya boyle

Emre Tetik
22-09-2007, 20:50
1-2 oldu saldır kartalım

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 20:50
20' Gol Tello...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 20:56
23' Serdar Özkan kesti ceza sahasına Souleymanou çıktı o kalabalığın arasından aldı topu... Sonuçsuz kaldı Beşiktaş atağı...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 20:57
24' Yüksek tempoda oynanıyor karşılaşma... Beşiktaş'ın topla oynama oranlarında %79'a %21'lik bir üstünlüğü var...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:07
36' Gol Gol Bobo

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:08
2-2 oldu.

Emre Tetik
22-09-2007, 21:10
oh be sonunda....

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:12
40' İbrahim Kaş'ın yerine Serdar Kurtuluş oyunda...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:22
2 - 2 ilk yarı bitti.
18' Tello 6' Fatih
34' Bobo 10'Fatih

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:41
ikinici yarı başladı.

47' Denizlispor'da ilk yarıda Yusuf'un yerine oyuna giren Gomez, ikinci yarıda yerini Murat'a bıraktı...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:54
61' Gol Gol Serdar Kurtuluş

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 21:55
Tello'nun ortası Serdar Kurtuluş'un kafasından sekti ve top ağlara gitti..

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 22:05
65' Denizlispor'da oyuncu değişikliği... Selahattin'in yerine Serhat oyunda...

72' Bu arada Beşiktaş'ta Mehmet Yozgatlı'nın yerine Higuain oyunda...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 22:14
80' Beşiktaş'ta Bobo'nun yerine Koray oyunda...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 22:28
91' Cisse bu pozisyondan sonra hakemi alkışladı... Kırmızı kart çıktı Cisse'ye...

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 22:28
:mad: Cisse ,Galatasaray maçında yok

Ahmet Yusuf
22-09-2007, 22:30
ve maç bitti.

3-2

18' Tello,34' Bobo,61' Serdar K.
6' Fatih,10'Fatih

Mehmet Yucegonul
22-09-2007, 22:43
Ne hakemler Ne f16 lar aşın gözlerinizi bakmayın şaşı alayınız gelse yıkamaz şanlı Beşiktaş'ı...!

Deniz Özdemir
22-09-2007, 22:50
ulan yunus yıldırım senide süper lig hakemi yapanın.YETER ULAN!!

Mehmet Yucegonul
22-09-2007, 22:53
artık yeter..!!!
İllah tribünleri aşşağıya indirecekler istedikleri olacak..!

Onur Sarısoy
22-09-2007, 22:56
yaa bunlar gerçekten özenle seçimiş,bu maç tam HAKEME RAĞMEN MAÇ KAZANMANIN örneği

artık yeter ulaannnnn

Mehmet Yucegonul
22-09-2007, 23:11
Büyük Beşiktaş taraftarına sonsuz teşşekürler ne yapsalar hakları ödenmez..Onların sayesinde yendik sanki 5-0 yeniyorduk gibi..

Anıl Tanrıyar
23-09-2007, 00:07
son dakikada dos santosun(sanırım adı böyleydi) nobreye yaptığı hareketi nasıl sarı kart olarak değerlendirdi bi sormak lazım...hemde yaklaşık 10 metredeydi pozisyona...düşündürücü geliyo artık

Burak Güven
23-09-2007, 00:16
Şerefsiz hakem bozuntuları, yazı çok yazık sizlerle aynı ligi paylaşıyoruz.

Anıl Tanrıyar
23-09-2007, 00:38
bugune kadar hiçbir hakeme karşı önyargılı olmadım olmamda...fakat izleyince insan isyan ediyo ya görülmemesi mucize olan pozisyonlar görülmüyo ama bizim cisse ye bakmıyoken bile alkışladığını duyarak(sonradan bakıyo pozisyonda)kırmızı kart veriyo..akabinde nobrenin suratına uçan tekme sarıyla geçiştiriliyo...ikinci yarıdaydı sanırım cissenin ceza alanına katetttiği pozisyonu bilmem hatırlarmısınız makasa aldılar yay üzerinde onu nasıl görmedi hayret ettim...bakıyosun kart uygulamaları birbirinden tutarsız...selehattine kırmızı gerekirdi toromanla tartışmasında arkadan geliyo sonuçta rakibe fena hareket yapmaya kalkıyo topsuz alanda,yan hakem çekiyo bayrağı sallıyo poposunu işaret ediyo(kırmızı kart) ama hoca sarıyla geçiştiriyo...uygulamaları çorba yaptı maçı bitirdi...daha çok yazılcak pozisyon var yazmakla bitmez benden bu kadar...

Aras Gundogdu
23-09-2007, 01:04
Senaryo yine tıkır tıkır işliyor,hem denizli hem de hakemler iyi çalışmış rollerine*********demirören şimdi ne açıklama yapıp da yine boynunu büküp yerine oturacak.Alayınız istifa

Emre Tetik
23-09-2007, 01:26
nolursa olsun kazanamk güzel hele 2-0 geriden gelip....
ama cisseyi kaybetmemiz kötü oldu

Arda Can
23-09-2007, 01:46
hakem art niyetliydi..açık ve net..beşiktaşım da kötü başlamasına rağmen iyi bitirmesini bildi..mutluyum..

Sercan Hosafci
23-09-2007, 02:05
Hafta içi yaşadığımız depremi çabuk atlatmak önemliydi. Genelde herkesin isteği bol gol atmaktı üç gol attık ama iki yedik bu sefer. Beşiktaş demekki hücum yaparsa gol atabiliyormuş. Ancak Denizlispor'un 2-0 öne geçince arkaya yaslanması defansif oynaması tabiki etkili oldu. Biz saldırırken bi iki kontra yedik hele direkten dönen top yüreğimizi azımıza getirdi! 2-0 dan maç almak kolay iş değil stres,moralbozukluğu,yorgunluk iyi bi iş başardık.

Gol atıp saldırmak için rakibin geriye çekilmesi lazım değil biz bunu ne zaman başladığımız dakikadan itibaren yaparsak o zaman Beşiktaş'ta eksik kalmaz. Kaleci Hakan idmanlarda yan toplara iyi çalışıp bu eksiğini gidermeli yoksa şampiyonlar liginde çok canımız yanar! Maçta açılan pankartlar,taraftar güzeldi. ( Her şeyin Farkındayız İnadına Ayaktayız ) pankartı bizim ''şerefli''.!! diyemediğimiz medyamıza güzel bi kapaktı. Ayrıca tribünümüzde bir bölünme olmadığı da çok güzel ortaya kondu. Beşiktaş hücum eksiğini kapatırsa çok iyi olacak,bu maç için istediğimiz demiyelim ama iyiydi diyelim.

Maçın hakemine gelince,klasik Galatasaray maçı öncesi bir kırmızı kart çıkarmı sorusu yine evetle cevap verildi. Cisse'ye alkış yüzünden kırmızı veren hakem,DenizliSpor'daki üç numaralı oyuncuyu atmamakta adeta diretti. Bu hakemlerle lig bitmez bu federasyonla bu iş çok zor. Masa başı oyunlar bu sene çok erken başladı önümüzdeki Galatasaray maçına öyle bi hazırlanmamız lazımki hem sahada hem saha dışında gerekli önlemleri alıp bir faciaya daha kurban gitmemeliyiz.

Serdar Ozen
23-09-2007, 10:15
hiç mi sızlamıyor bunların vicdanları ya bu kadar bariz olmaz be geçen hafta golümüzü vermediler bu hafta %100 penaltıları kırmızıları es geçti haftaya nolacak kimbilir hükmen yenik mi kabul edecekler... herşeye rağmen 2 0 geri düşmüş bi takımın kazanması çok iyi oldu

Mustafa Ozyurt
23-09-2007, 13:39
Hiç keyfim yoktu maçtan önce. 1 ay olmuştu neredeyse Beşiktaş'tan uzak kalalı ve saha içi ve dışı açıkçası beni biraz strese sokmuştu. Yol alırken stada düşünceliyimdim kısaca.
Maçın başlamasıyla beraber ilk 10 dakikada gelen gollerle adeta yıkıldım. Sahaya hiç bakmak istemiyordu artık canım. Yüzümü tamamen tribüne döndüm ve muhteşem tınıya eşlik etmeye başladım.
Bir devi uyandırırcasına, ölüyü diriltircesine, en ruhsuz adamı coştururcasına, gök gürültüsünü andıran tezahüratlar adeta futbolcuların kan dolaşımını hızlandırmaya başladı. Oynamaya başladılar biraz biraz. Her kartal gol gol gol diye bağırışımızda, bu sene şampiyon görelim sizi deyişimizde sahadaki futbolcular kartal olduklarının farkına vardılar sanki. Ve skor 2 - 2 oldu.
Sonra yıllardır sahnelenen o bildik oyun başladı yine. Atanmış tetikçi sanki Beşiktaş taraftarını tahrik etmek ve Beşiktaş'a ceza kesmek için oradaydı. Daha geçen hafta galatasaraya boş beleş penaltı verip, yoktan yere konyalı topçuyu kırmızı kartlarla cezalandıran zihniyet, bu hafta sırf forması siyah beyaz diye Beşiktaş'a yapılan her olayı es geçti. Maçın sonucuna etki edemese de göstermediği kartlarla futbolcularımızı tahrik etti, taraftarı tahrik edip sahaya yabancı madde atılmasını ve küfür edilmesini sağladı, Cisse'yi oyundan attı ve görevini başarmanın huzuru ile son düdüğü çaldı.
Nedir bu Beşiktaş düşmanlığı anlamak mümkün değil. Neden her sene aynı oyunlar oynanmakta bu ülkede, neden Beşiktaş'ın her maçında bir gerginlik çıkarılmakta?
Düşman hep pusuda, bizim en ufak teklememizi bekliyor. Düşman hep pusuda bölünmemizi karışmamızı bekliyor.
Çift başlı ejderha yaratma çabaları hala sürüyor, kara kartallar direniyor!

Gokhan Yerlikaya
23-09-2007, 14:34
önce siyahı sonra beyazı yasadıgımız gunde Besiktasımız boynumuzu bükmedi...
rakiplerimizin ve hakemlerin Bize karsı olan bu art niyeti cok acık bir şekilde ortada.yani yine aynı senaryo ve oyuncularla yola devam ediyorlar.
ama unutmayın HERSEYİN FARKINDAYIZ,İNADINA DİMDİK AYAKTAYIZ

Nazim Ziya Tasdogen
23-09-2007, 15:45
dün sahaya girmemek için zor tuttum kendimi. yere düşen her futbolcumuza basılıyor, tekme atılıyor ama kartlar çıkmıyor çıkmıyor çıkmıyor... bu nasıl bir adalettir. şerefsiz hakemler beşiktaştan ne ister?

Deniz Özdemir
23-09-2007, 17:51
bugune kadar hiçbir hakeme karşı önyargılı olmadım olmamda...fakat izleyince insan isyan ediyo ya görülmemesi mucize olan pozisyonlar görülmüyo ama bizim cisse ye bakmıyoken bile alkışladığını duyarak(sonradan bakıyo pozisyonda)kırmızı kart veriyo..akabinde nobrenin suratına uçan tekme sarıyla geçiştiriliyo...ikinci yarıdaydı sanırım cissenin ceza alanına katetttiği pozisyonu bilmem hatırlarmısınız makasa aldılar yay üzerinde onu nasıl görmedi hayret ettim...bakıyosun kart uygulamaları birbirinden tutarsız...selehattine kırmızı gerekirdi toromanla tartışmasında arkadan geliyo sonuçta rakibe fena hareket yapmaya kalkıyo topsuz alanda,yan hakem çekiyo bayrağı sallıyo poposunu işaret ediyo(kırmızı kart) ama hoca sarıyla geçiştiriyo...uygulamaları çorba yaptı maçı bitirdi...daha çok yazılcak pozisyon var yazmakla bitmez benden bu kadar...

anılcım dün hakeme bende çok kızdım ama şimdi düşününce pek de bişey demiyorum.suç onda değil onu yetiştirenlerde.bu işlerin nasıl döndüğünü nasıl yürüdüğünü ikimizde çok iyi biliyoruz.bu işlerde saha da nasıl maç yönettiğinden daha önemli bazı şeyler(!) var ki sen ne demek istediğimi anladın.ne yazıkki bunlarla çok karşılaştığım için bi yerde hakemede kızamıyorum.sahada ne kadar iyi olursan ol bazılarının aradadığı o önemli kriterler(!) sende yoksa maalesef yerinde saymaya mahkumsun:mad:

Necdet Bulut
24-09-2007, 00:42
sayın başkan nın yumruğu baya sertmiş baksanıza !!!!!!!!sayın yıldırım demirören başımızda olduğu sürece beşiktaşımızın iki yakası biraraya gelmicek galiba ne yazıkki ....