PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Telegol İzleyen,Adnan'ı Dinleyen,Fenerli Olsun!!!

Sercan Hosafci
24-09-2007, 01:59
Dün gece telegolde yayınlanan programa tv de dolaşırken baktım. Adnan Aybaba konuşutuğu için de bir iki gülmek için izledim. Adnan Aybaba'yı dinledikçe beynimden vurulmuşa döndüm. Programın adı Anti Beşiktaş,Anti Çarşı,Anti Yıldırım Demirören, olsa bu kadar şiddetli zehir zembelek konuşmalar dönmezdi! İşte aklımda kaldığı kadarı bile olay yapacak olan Aybaba'nın sözleri.

Beşiktaş'ta iğrençlikler diz boyu gidiyor,yönetim taraftarın esiri olumuştur,gündemde Samet Aybaba'yı çArşı istemedi diye getiremediler konusu konuşuluyor. Samet Aybaba'nın başarılarını sayıp daha sonra klübü taraftarın yönettiğini, Demirören'nin çArşı'nın elinde olduğunu ve Beşiktaş'ta başkanlık yapacak çok isimlerin olduğunu,Demirören'nin derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi. Bunlar aklımda kalanlarıdır en çok koyanı ise çArşı'ya çArşı kim dellendirmesinler beni şeklindeki haddini bilmeden konuşmaları!!!
Marsilya dönüşü uçağa taraftar alındığını ama gazetecilerin alınmadığını büyük bir öfkeyle söyledi,yoksa içlerinde kendisidemi vardı!!! Gazeteciler yenen haklarını ne kadar savundular Beşiktaş'ın Beşiktaş'ı dış güçlere karşı ne korudurlar,sen ne kadar korudun Adnan. Belki haddimi bilmeden yazıyorum,ama sende haddini bilmeden konuşuyorsun,sen kimsin laaann.!!! Abin kim ulaaannn rantçı hainler..!!! Beşiktaş'ın yakasından düşün,Beşiktaş'tan çıkar bekleyenler için meşhur sözümüzü biliyorsunuz aynen gelsin topunuza hatta sülalenize..!!!

Adnan Aybaba, çArşı sen ve senin gibi gazetecilerin Beşiktaş zarar görmesin diye gece gündüz pankart hazırlayıp,Beşiktaş'ın son barikatı olmuş,25.yılından 26 ya adım atımış,bu tribünler için can vermiş,fenerli ve galatasaray'lıların içinden,bu tribünü kurtarmış onları kale arkasına atarak Kartallar'ın mekanına çakallar giremez! felsefesini oluşturmuştur. Samet Aybaba o forma altında bir çok başarıya imza atarken bu klüpten cebini doldurmuş,ekmek yemiştir. Çarşı bunları yaparken,saymaya kalkarsak,bu satırlar yetmez buna,bir tek kuruş para almamıştır. Sen televizyon da Beşiktaş için kimseyi tanımam derken,cebin doluyor,ama çArşı ne seni nede senin gibi şerefsizleri tanımazken! hiç bir kazanç elde etmiyor. Diyorsunki bu gün benim dediklerime 19 milyon Beşiktaş'lı katılır diyorsun! Senin biz hiç bir lafına katılmadık,ben çArşı'dan da değilim yeni açık,numaralı,eski açık,da çArşı değil. Ama senin fenerli Ziya Şengül'den Galatasaray'lı Serhat Ulu Eren ve Gökmen Özdenak'tan yediğin postaları konuşuyor. Hatırlıyormusun Sabri Ugan sana söz hakkı verdiğimiz zaman 30 saniyeden fazla konuşamıyorsun demişti,yanılmış meğerse içindeki kini dökerken ne güzelde konuşuyormuşsun. Ertuğrul Sağlam'ı kaliteli oyuncular istemediği için eleştirdin,nedenini onları idare edemez diye istemedi diyede suçladın. Senin futbol bilgin senelerdir bizi medyada özellikle o programda maymun etmiştir. Ama program müdüründe ve kanal sahibindedir olay,seni oraya çıkartanın ben.....!!! Ziya Şengülden bilmeme neden ondan bundan itten köpekten posta yiyip çArşı'ya gider yapmanın bir faturası olacaktır.! Bunu çArşı değil BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI KESECEKTİR...!!!!

SEN VE SENİN GİBİLERİNE İNAT BU ŞEREFSİZ PROGRAMLARA İNAT BİZ ÇARŞI'DAN OLMAYAN SADECE BEŞİKTAŞ TARAFTARI OLARAK HEPİMİZ ÇARŞ'YIZ FELFESENİ BENİMSEMEKTEYİZ.!!!

Sorarım sana Adnan kaç para aldın o kanalın spor müdüründen bunları söylemek için. Yoksa sadece Beşiktaş yazarı olarak prim yapmamaman ve abinin istenmemesimi seni kışkırttı.!!! Na mağlup giden bir takıma karşı neden bu böyle eleştirler başladı,sra şimdi taraftaramı geldi??? Herkes şunu iyi bilsin sizin gibi yalama köpekler,endüstiriyel futbol silahşörleri tribün taraftarını bitiremiyecekler. Beşiktaş tribünü itin köpeğin havlamasıyla ne bölünür ne yıkılır. Bu yönetim 4 senedir görevdeydi,bu 5. senesi belkide başarı anlamda en iyi senesini yaşıyor,peki neden eleştiriler şimdi sertleşiyor. Yönetimden taraftar olarak bizde memnun değiliz ama Beşiktaş'ın menfaatleri için cebindeki son parasını verip maça giren taraftarlar susuyorsa siz kimsiniz ulaaannn.!!!

Telegol bu konuşmaların ardından yapmacık bir şekilde özür dile dedi Adnan'a ama sadece yapmacık! Senin müdürün bir şey diyecek sen yapmıyacaksın güldürmeyin bizi,bu hafta bütün spor programları,Beşiktaş seyircisini al aşağı etmek istemektedir. Eleştiriler takıma değil seyirciyi tribünleri Beşiktaş'ın içini yaralamaktadır.!!! Bu programlar ve bu Beşiktaş'lıyım diye geçinen ama Beşiktaş'ı savunmaya gelince ortadan kaybolan,eleştirmeye gelince ise abisini almadılar diye,BJK TV ye çıkartmıyorlar diye karşılıksız aşk yaşayan taraftara karşı haddini aşmış sınırlarını Okyanuslar kadar geçmiştir. Beşiktaş taraftar'nın ve yönetiminin acilen bir şeyler yapması gerekmektedir. Çarşı grubu bu sürüngenlere gereken cevabı en sert şekilde vermelidir. Çarşı kendini tanıtmalıdır kim olduğunu bu rant peşinde olan Beşiktaş düşmanlarına göstermelidir.

( BUNLARI ÇARŞI GRUBUNUN İÇİNDE OLMAYAN O RUHU YÜREĞİNDE HİSSETMEYE VE TAŞIMAYA ÇALIŞAN YENİ AÇIK TRİBÜNÜN DE YERİNE ALAN HERHANGİ BİR BEŞİKTAŞ TARAFTARI YAZMIŞTIR.!! SALLAYA SALLAYA BUNUN GİBİ İ...* K....* BU NOKTAYA GELDİK LÜTFEN ARKADAŞLAR KONU NE SADECE BU SANAL ALEMDE BU FORUMDA KALSIN NEDE İLGİSİZ KALINSIN... AKLIMA SÖYLEDİĞİ KELİMELERİN BAZILARI AKLIMA GELEMEMİŞTİR,İZLEYEN ARKADAŞLAR EKSİKLERİMİ TAMAMLAYA BİLİR)

Saygılar...

*Muhtar Notu: Lütfen düzeyimizi kontrol edelim! Her nekadar söylediklerimizde ve İsyanımızda Haklı olsakta seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim. Teşekkürler.

Cem Ozel
24-09-2007, 06:48
uzun zaman önce kadro kurduğumda demiştim.. üzerine ekleyecek başka birşeyim yok..

Adnan Aybaba : günahkar telegolün şamar oğlanı, tövbekarı, ziyadan yediği goller buradan herekeye 4 şeritli köprü olmuştur. hala da şantiye sürüyor. bu sefer yüklenici firma gökmen özdenak. Cem papilayı saymıyorum bile..

Vedat Benakay
24-09-2007, 08:54
yorum yok The last Barricade.geliyoruz,tek vucut,tek yumruk ve tek yurek.geliyoruz ulaaaaaannnnn

Firat Sezginsoy
24-09-2007, 10:41
Iyiki bir de maratonda erman toroğlu denen mahlukatı izlemedin muhtemelen geceyi tımarhanede kapatırdın. Nedir bu kalitesiz, taraflı, rantçı, tetikçi, onun bunun uşağı spor programlarından çektiğimiz. YETER ULAN!!!

Deniz Özdemir
24-09-2007, 11:03
bazıları haddini iyice aştı.artık susturmak lazım bunları...

Nazim Ziya Tasdogen
24-09-2007, 13:32
televizyona s*ç, kıçını sil gazeteye!

bunların hepsi aynı.

Bahadır Fidan
24-09-2007, 13:40
bu rivayetleri dile getirenler ,her ne kadar sabıkalı olsa da,dile gelenlerin hiç mi gerçeklik payı yok.

Yıldırım demirörenin başkanlık performansı ve dirayeti...bunun uzantısında tribün ileri gelenlerinin her fırsatta bu yaönetime ve başkana teşne duran yandaş profili...
geçen hafta sayılmayan gole,başkanın yalandan kükremesi,ve bu mesajı alantrübünün yıllar sonra ulusoy aleyhine tezahuratı....
gerçekler acıdır,acıtır.
anlayana.....

Mert Atasayar
24-09-2007, 13:48
Yeter artık dur deme zamanı gelmedimi ?

Taşları alın teri ve emekle kenetlenmiş duvarlar gibi olma zamanı gelmedimi ?

Savaşı kaybetmemeye,
Kaybetmeyi reddetmeye

Derya Banu Akgul
24-09-2007, 14:25
cttEFCDiJ7A

http://www.youtube.com/watch?v=cttEFCDiJ7A

çok güldüm çokkk :)

Mert Atasayar
24-09-2007, 14:37
“Hiç durmadan yürümeye karar verenler asla yorulmazlar” AÇIN GÖZLERİNİZ BAKMAYIN ŞAŞI ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞIMIZI

''Bu programlar ve bu Beşiktaş'lıyım diye geçinen ama Beşiktaş'ı savunmaya gelince ortadan kaybolan,eleştirmeye gelince ise abisini almadılar diye,BJK TV ye çıkartmıyorlar diye karşılıksız aşk yaşayan taraftara karşı haddini aşmış sınırlarını Okyanuslar kadar geçmiştir. Beşiktaş taraftar'nın ve yönetiminin acilen bir şeyler yapması gerekmektedir. Çarşı grubu bu sürüngenlere gereken cevabı en sert şekilde vermelidir. Çarşı kendini tanıtmalıdır kim olduğunu bu rant peşinde olan Beşiktaş düşmanlarına göstermelidir. ''

Mert Atasayar
24-09-2007, 14:43
Çarşı da kimdir onlar kim ki heee para seni iyi değiştirmiş adnan

Kötülükler, kin ve düşmanlıklar altın kaseler içinde sunulmaktadır.
İletişim araçları fareli köyün kavalcısının büyüleyici kavalları haline geldiler. Bizlerden kanlı ve karalık savaşlarında yok etmek için çocuklarınızı istiyorlar, geleceğinizi istiyorlar.Biz birlik beraberlik ve dirlik içinde taraftar olarak beşiktaş ruhu duruşu olarak herşeyin karşısında SAĞLAM durabilen takımız.

KAYBOLAN BİR ÖMRÜN YAMACINDAYIZ SENİ SEVİYORUZ BEŞİKTAŞ KOMALARDAYIZ

Mert Atasayar
24-09-2007, 14:45
Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar Güneş yalnız da olsa etrafa ışık saçar Üzülme... doğruların kaderidir yalnızlık Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar ...

Mert Atasayar
24-09-2007, 14:49
En yaşanılası aşkın adına bedenleri ile bedeller ödemiş Beşiktaş'lıların en yüksek desibelli sesidir yok edilmek istenilen ve onunla birlikte devralınmış ve devredilecek bir gelenektir
DENİZ CAN

GELENEKTEN GELECEĞE BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN !!!!

Kargalar sürü ile KARTALLAR yalnız uçar ...

Murat Aru
24-09-2007, 14:53
Adnan Aybaba, Fenerli abilerinin karşısında Kuzu Beşiktaşlı kardeşlerine karşı kurt kesilmiş vaziyette, "Kardeş" kelimesi benden ırak olsunda.

Şimdi sanırım birşeyler ters gidiyor, neyin peşinde olduğuda aşikar.

Ama bir zamanlar ne oluyo bu adamın "Kartal Forumda" ne işi var derken bizler, bizlere siz susun anlamazsınız dendiydi!!!

Peki hala susalım ozaman............................................ ......

Petek Kursunlu
24-09-2007, 15:04
Gün boyu karanlıkta tutup sonra da üzerine çöp dökenlere karşı çıkıyoruz Ruhunu satın alan medyayı evlerimizden söküp atıyoruz

Sercan Hosafci
24-09-2007, 15:11
bu rivayetleri dile getirenler ,her ne kadar sabıkalı olsa da,dile gelenlerin hiç mi gerçeklik payı yok.

Yıldırım demirörenin başkanlık performansı ve dirayeti...bunun uzantısında tribün ileri gelenlerinin her fırsatta bu yaönetime ve başkana teşne duran yandaş profili...
geçen hafta sayılmayan gole,başkanın yalandan kükremesi,ve bu mesajı alantrübünün yıllar sonra ulusoy aleyhine tezahuratı....
gerçekler acıdır,acıtır.
anlayana.....

Senin gibi dediği zaman anlarım delirtmesinler beni çArşı kim bu klüp çArşı'nın elinde oyuncak olmuş gibi haddini aşarak yapılan konuşmalara sağır sultandan sağır olur bir o kadar da üstüne giderim.

Umut Şen
24-09-2007, 15:37
Konunun açıldığı başlıkta programdaki çok ince bir ayrıntıdan bahsedilmemiş , videonun en sonunda da bu geçiyor, adnan aybaba nenem ermeniye gavur dağında kurşun atmıştır diyor, sizce ne demek istiyor. Ben söyliyim benim atalarımın vurduğu adamları bu taraftar alıp kendine lider yapıyor demek istiyor durup dururken bu örneği vermesinden ben bunu çıkartıyorum ki eminim böyle olduğuna buna ne denir siz karar verin, spor yazarı kılıklı faşist mi dersiniz ne derseniz diyin artık

Can Durukan
24-09-2007, 15:51
sercan kardeşim her 3 mesajının birinin altına muhtar notu düşülmesi sana ne zaman bi anlam ifade edicek merak ediyorum.

Vedat Benakay
24-09-2007, 15:52
izledim ve sana hic bir sey soylemiyorum .cunku bir sey soyledigin zaman karsindakini biraz da olsa insan yerine koyarsin.onu muhattap kabul edersin.ama bunun gibiler hem kendinin besiktasli sananlar hemde disaridakiler cok.su anda onlara soyleyeceklerimi icime atiyorum.anladinlar onlar.THE LAST BARRICADE(ah icimdekileri bir dokebilsem bir kusabilsem ah)

Can Durukan
24-09-2007, 15:53
bahadır fidan a da katılıyorum.

Anıl Tanrıyar
24-09-2007, 16:55
samet aybabanın bazı sözlerine katılıyorum...uçakta taraftarın ne işi var böyle bişe kabul edilemez taraftar adı üstünde takım uçağında ne işi var?ayrıca transfer hakkında söyledikleride bence doğru...bi ton da borcumuz var...samet aybabayı çarşı niye istemiyor onu da hiç bilmiyorum bu konu hakkında yorum yapamam ama sonuna kadar haklı taraftarın uçakta ne işi var kardeşim

Barış Şahinler
24-09-2007, 17:32
Anıl sanırım sende kendinde değilsin!!!

Şimdi eleştiri yapmak var, yapmak var!

Çarşı Stadda elinde herkesin başına silah dayıyarak "yönetime sahip çıkın!" demiyor! Ben hermaç staddayım vallahi benim tarafıma böyle bir uygulaması olmadı Çarşı'nın.

Yıldırım Demirören'i istemeyen numaralı da ki Beşiktaşlılar acaba neden daha sonraki yönetim seçiminde Y.D seçti?

Çarşı'ya işi bırakmadan bu külübün binlerce kongre üyesi, neden imza toplamadı yönetimi istemiyoruz diye.

Bugün deprem olsa ÇArşı'dan bilinecek bu kadarı da artık kabak tadı vermeye başladı. Çarşıyı mı eleştirmek istiyorsun? Otur eleştir ama sözüne dikkat et, karalamak için değil tartışmak içinse eyvallah denir elbet.

Adnan Aybaba acaba nereden esen rüzgara yelkenlerini açtı düşünen var mı?
Söyledikleri tamamen bu ülkenin savcılarını ilgilendiriyor çünki suç işliyor!!! Acaba bu ülkenin savcıları Ulusal bir kanaldan yapılan bu suçlamaları hakaretleri degerlendiricek mi?

Bugün bence en kolayı kabak gibi ortada duran çarşıyı eleştirmek. Saklanamıyacak kadar açık aleni ortadalar. Sallayan Çarşıya sallıyor. Varsa cesaretleri, olanlardan bukadar muzderipseler (muzdaripseniz) önce kendilerini sorgulasınlar. Bu yönetim Kötüdür evet, ama bu yönetimi 2. defa seçen bu kulubu alternatifsiz bırakanlar onlardan 1000 kat daha suçludur. Sorsanız herkes yönetime karşı, eee ozaman hadi beyler yapın numaranızıda görelim, çıkarın yönetimi, söyleyin yanlışlarını, söyleyin çıkış yollarını, kapatın bu kimliksiz ve bilimum çıkarcı Adnan Aybaba gibi lerinin agzını!

Forumda 2 kelem yazmak önemli degil, yazılar buralarda kalır gider, hele hele bilgi sahibi olmadan fikir sahipligi yapmak hepten en basiti. En azından şu sorunun cevabı aranmalı, Adnan Aybaba'ya verilen bu gazın hava pompa istasyonu nerede????

Bunu çözün sonra sözlerini tartışırız.

Not: HALKIN TAKIMI forumunu uzun süredir takip ediyorum ama yazmayı pek sevmeyen biri olduğumdan buda 2. mesajım. Forumu Forum anlayışı ile yöneten yöneticilerine ve üyelerine de buradan teşekkür ediyorum.

Mehmet Yucegonul
24-09-2007, 17:35
Nerden biliyoruz taraftar olduğunu...?Herkez taraftar diyorda...İçimizden biri değildir belkide.
Bu fare kılıklı adamın söylediği şhow maksatlı....En son söylediği kelimede berbat anlam var..

Derya Banu Akgul
24-09-2007, 17:47
Ama bir zamanlar ne oluyo bu adamın "Kartal Forumda" ne işi var derken bizler, bizlere siz susun anlamazsınız dendiydi!!!

Peki hala susalım ozaman............................................ ......

biz hep sustuk ve hala anlamayanlar arasındayız galiba .....

Anıl Tanrıyar
24-09-2007, 17:48
Anıl sanırım sende kendinde değilsin!!!

Şimdi eleştiri yapmak var, yapmak var!

ben ne demişim iyice bi oku banada anlat merak ettim doğrusu ne demişim kendimde olmayacak bekliyorum...

Barış Şahinler
24-09-2007, 18:15
...ama sonuna kadar haklı taraftarın uçakta ne işi var kardeşim

Sence, derdi Uçak daki Taraftarlar mı "Sayın(!)" Adnan Aybaba'nın?

!_gel_! birileri ellerini oğuşturuyor böyle ama hadi hayırlısı...

Özgür Ergün
24-09-2007, 19:44
Adnan Aybaba'nın bir yerlerinde yara olduğu gün gibi aşikar... sorun onda değil ki onu yorumcu, futbol bilen v.s. diye televizyona çıkaranlardır ve sonuçta onun olduğu programı seyredip reyting kazandıran bizlerde..!

Televizyon reyting demektir ve bunun için ne gerekiyorsa onu yapar.. asl olan bizlerin bu oyuna gelmemesidir.. seyretmeyeceksin seyrettirmeyeceksin.. ortama mevzuu yapıp onların istediği oyuna gelmeyeceksin..!

Burda ne kadar kızarsak ne kadar küfredersek ekmeklerine yağ sürmüş oluruz öyle yada böyle yaptıkları programa reyting katmış oluruz..!

Üç kuruşlık adamları burda mevzu yapmayın kardeşim adamlar bundan prim yapıyor zaten..!

Ben açtım kanalı ve adamı gördüğüm an değiştirdim ve bir daha da seyretmedim.. sizde aynısını yapın, yapın ki onların oyununa gelmeyelim.. yazık değil mi bu foruma yazık değil mi bizlerin akıl sağlığına..?

Kemal Agül
24-09-2007, 20:18
Pazar akşamı bütün bu saçmalıkların olacağını bildiğim için erkenden yattım bence sizde öyle yapın yada farklı şeyler izleyin Benim en çok beğendiğim futbol programı halkın takımıyla yaptığım Beşiktaş yorumları olmuştur bence sizde öyle yapıp dangalakları izleyip kendi sağlınızı bozmayın

Ceyhun Civan
24-09-2007, 20:59
adnan aybabayı bilen bilir mantığım almıyor bu adam nasıl gazeteci olmuş konuşurken bile bişeylerden korkarak kükremeye çalışıyor:)onu da beceremiyor yani konuşmaya bile değmez inanın bu adamı ve söylediklerini..

BU ADAM MALIN TEKİ

görebilene tabii..

Mert Atasayar
24-09-2007, 21:00
yazıklar olsun , kazıklar olsun diyorum...

Onur Özgen
25-09-2007, 00:37
ya adnan'ı beşiktaş taraftarı takıyor mu ? pardon ???

Gokhan Yerlikaya
25-09-2007, 01:08
Sayın Aybaba da F.B. MEDYASI içine dahiL olmus ve BESİKTASIMIZ üzerine oynanan oyunLarda ister istemez roL aLmıstır.bunun acıkLaması bu bence.

Sayın aybaba kendin oL.ŞampiyonLuk yoLunda herkese görev düsüyor.
BESİKTAS yazarLarınında görevi;BESİKTASımızı yıpratmak,BaskaLArının cıkarLarına aLet etmek,BESİKTAStan menfaat bekLemek deiLdir!

HERSEYİN FARKINDAYIZ..İNADINA AYAKTAYIZ..

Tuncay Yılmaz
25-09-2007, 01:50
Evet Adnan Aybaba abisinin yaltakçısıdır
Evet adnan aybaba reyting maşasıdır
Evet adnan aybaba kısaca ********** tekidir.

Peki bunu bu denli deliknalıvari gören oldu mu hiç?
bu durum serhatın,samet aybabanın gazlaması ve Çarşı'nın şu günlerdeki suskunluğundan kaynaklanmaktadır.

Ne yapalım adnan, bi pankartta sana açıp kale aldığımızı mı gösterilim
sana açılabilecek bi pankart var ama sen onlada gururlanırsın
Adnan kim? Şaklabanın teki...

Emre Tetik
25-09-2007, 03:20
Bütün basın traş FORZA BEŞİKTAŞ

Kaale bile almayın derim

Özer Özçetin
25-09-2007, 07:31

gerçekler acıdır,acıtır.
anlayana.....
Ben İstifa başlıklı konuyu açarken asla ne yönetimden ne de başka bir yerden icazet aldım,taraftarın hür iradesini ortaya koydum,aksine kulüpte önemli bir görevde olan şahsa Ankara çanıdan sonra sitemkar mesajlar attım,Başkanın açıklaması ondan sonra geldi.Yani biz Başkanı değil,Başkan bizi dinledi.

Özer Özçetin
25-09-2007, 07:32

gerçekler acıdır,acıtır.
anlayana.....
Ben İstifa başlıklı konuyu açarken asla ne yönetimden ne de başka bir yerden icazet aldım,taraftarın hür iradesini ortaya koydum,aksine kulüpte önemli bir görevde olan şahsa Ankara maçıdan sonra sitemkar mesajlar attım,Başkanın açıklaması ondan sonra geldi.Yani biz Başkanı değil,Başkan bizi dinledi.

Özer Özçetin
25-09-2007, 07:36
bahadır fidan a da katılıyorum.
Can hangi konuda katıldığını açarmısın,tribünlerde İstifa konusunu ilk açan benim,eğer benim yönetimden direktif icazet falan aldığımı söylüyorsan ki Bahadırı onaylaman bu demektir,ya beni tanımamışsın ya da haksızlık ediyorsun.

Mert Atasayar
25-09-2007, 11:04
Bütün basın traş FORZA BEŞİKTAŞ

Can Durukan
25-09-2007, 16:34
özer abi seni hedef alarak bahadır fidan a katıldığımı belirtmedim ben.sadece durum onu gösteriyor demek istedim.düşün ki başkan ın masaya yumruğunu vurma açıklaması,takımı ligden çekme tehdidi ve arkasından gelen disiplin kuruluna sevki..bir kaç sezondur kapalı tribünün yönetimin yanında,kıyısında durduğunu her fırsatta belli etmesi..yapboz parçacıkları gibi..ve ben kafamda böyle oturuyorum..yoksa herkes federasyon istifa yönetim istifa diye bağırmak istiyordu nicedir.ama birileri izin vermiyordu.herkes içinde biriktiriyordu bunu..birileri buan yol verince patladı işte.yoksa ne sen ne de senin gibi değerli abilerimin kimseden icazet aldığına inanmam..inandığım gün şairlerde koşa koşa yanına gelip,elini sıkmam zaten emin ol.

Özer Özçetin
25-09-2007, 20:09
Can;ım kardeşim,inanki kimse bağırttırmak için can atmadı,bak dikkat et bağırmak için demiyorum,bağırttırmak için.Yönetim yol verdi bağıralım şekli falan kimsenin umurunda olmadı,takım yenik duruma düşüp yüklenmeye başlayınca,herkes maç için çırpındı,bir ara tribünü yöneten arkadaşın yanına çıktım,haydi tam zamnı dedim,hatta tribüne döndüm,kardeşimiz önce maçı alalım dedi,eyvallah dedim,olay bu,yani onlar yönetim istedi falan diye hareket etmedi.Ayrıca yönetim son anda geri yaptı biliyorsun.

Tuncay Yılmaz
26-09-2007, 03:35
Adnandan bi kaç replik, bu adam tam şaheser.

adnan aybaba: "ben bjk için babamın oğlunu tanımam"
serhat: "abini"
adnan: "abimi tanırım"
abin babanın oğlu değilmi :D

kasımpaşalı bir adam bedava bilet dağıtıyor bir kaç kasımpaşalıya
Adnan:Şunların tipine bak abi ya‚şu tipe baksana bundan taraftar olurmu ::)

Adnan: "rahmetli Süleyman Seba‚ şaşırdım rahmetli dedim ya töbe töbe.." :D :D

Harikasın adnan ne diyelim, özellikle; "babamın oğlunu tanımam abimi tanırım" muhabbeti de soy ağacı kavramını yerle bir etti... :D

Gokhan Yerlikaya
26-09-2007, 06:17
Ben Sayın Adnan Aybaba nın BesiktasLı oLduguna inanmıyorum ya!_yok_!
ne dedigini genelde kendide biLmiyor.Laf oLsun diye konusuyor.Sözde BesiKtas için orda ve Besiktasın HakLarını savunması gerek ama ben bir kere biLe Görmedim.anti-BesiktasLı biLe oLsa bu kadar mantıksız konusmaz insan ya!_sinir_!

Omer Kalaycıoglu
26-09-2007, 10:08
kendisi söylemiş işte ne küfürler var şimdi bana bu kulağımdan girer öbüründen cıkar diyor. biri şunun tek deliğini kapatsında dışarı cıkmasın:

Ibrahım Soydemır
26-09-2007, 12:21
gökmen özdenakta nasıl dınlıyor ama hey allahım ya:D

Cem Ozel
26-09-2007, 15:24
Konunun açıldığı başlıkta programdaki çok ince bir ayrıntıdan bahsedilmemiş , videonun en sonunda da bu geçiyor, adnan aybaba nenem ermeniye gavur dağında kurşun atmıştır diyor, sizce ne demek istiyor. Ben söyliyim benim atalarımın vurduğu adamları bu taraftar alıp kendine lider yapıyor demek istiyor durup dururken bu örneği vermesinden ben bunu çıkartıyorum ki eminim böyle olduğuna buna ne denir siz karar verin, spor yazarı kılıklı faşist mi dersiniz ne derseniz diyin artık

bu kısmına dikkat etmemiştim yeni fark ettim bu lafının üzerine söylenecek sözü söylemişsin zaten umut " spor yazarı kılıklı faşist"..

beşiktaş kulübünun borcu bilinmiyor diyor çokmu zor spk'nın sitesine girip bakmak. almış gazı gidiyor..

Can Bayraktar
26-09-2007, 17:43
nenem ermeniye kurşun atmış da ne demek adnan
hepimiz aleniz hepimiz ermeniyiz
takıma çeteler ve mafya bulaştı diyor sonra da ırkçılık yapıyor
pes doğrusu

Onur Özgen
26-09-2007, 17:52
benim anlamadığım alen abi bu adamlarla nasıl program yapmayı kabul ediyor. adnan aybaba, yemen ekşioğlu... bir sonraki programa da ismail türüt katılırmış.

Özlem Erdoğdu
26-09-2007, 18:00
neden şaşırdık ki? her zaman bu böyledir, anadoluda bişyeyler olur ve fatura hep 'gavurlara' çıkar. merak etmeyin o programa türüt de gider, peker de gider, engin de gider... hatta çok sayın türk tarih kurumu başkanı halaçoğlu da uğrayabilir, hani aleviler ve kürtler ermeni soyundan gelirmiş ya!

GAVUR İZMİR İYİ AYDINLANIYOR MU PAŞAM?!!

Onur Özgen
26-09-2007, 18:08
neden şaşırdık ki? her zaman bu böyledir, anadoluda bişyeyler olur ve fatura hep 'gavurlara' çıkar. merak etmeyin o programa türüt de gider, peker de gider, engin de gider... hatta çok sayın türk tarih kurumu başkanı halaçoğlu da uğrayabilir, hani aleviler ve kürtler ermeni soyundan gelirmiş ya!

GAVUR İZMİR İYİ AYDINLANIYOR MU PAŞAM?!!

ben de gavurum, anne tarafı dublin'den benim.

Mert Atasayar
26-09-2007, 19:59
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞ’ı!

Özlem Erdoğdu
27-09-2007, 15:42
ben de gavurum, anne tarafı dublin'den benim.

ben de baba tarafından gavurum da nereli olduğumu söylemiyim tartışma çıkar kimsenin!_gel_! yapmasını istemem. anladın?

Gokhan Yerlikaya
27-09-2007, 20:06
Besiktas TaraftarLArı arasında ne din ne dil ne renk ne ırk nede statu farklılıgı vardır..BesiktAŞKı gönLünce,hayatı siyah-beyaz yaşayan herkes kardestir...(benim için öyLe :) )

Anıl Tanrıyar
27-09-2007, 21:46
Besiktas TaraftarLArı arasında ne din ne dil ne renk ne ırk nede statu farklılıgı vardır..BesiktAŞKı gönLünce,hayatı siyah-beyaz yaşayan herkes kardestir...(benim için öyLe :) )

Türk oğlu Türküm...katılıyorum ne dil ne din ne renk ayrımı yoktur aslolan beşiktaştır...sameti bu sözünden kınıyorum ermeniye kurşun atan .......*

*İki yanlış bir doğru etmez. seviyeleri ne kadar düşerse düşsün aynı üslupla cevap vermeyelim..

Derya Banu Akgul
27-09-2007, 23:03
Birbirine ters düşen yazılar var bu başlık altında bence herkez yazdığını 5 kere okuyup öyle yollasın.

Özlem Erdoğdu
28-09-2007, 16:36
ben öyle görmüyorum, insanlar karakterleri, düşünceleri nasılsa öyle yazıyor. tabi bazı kişilik problemi yaşayanların da çelişkili şeyler yazması normal bi durum. ama bunun forumda olmaması gerektiği de işin başka yönü.

Gönülden Müjde Başar
28-09-2007, 17:24
günümüz türkiyesinin gündemine cok uygun din üstü ırkçılık verelim biraz daha gerelim gerilelim aman yüzümüz gülmesin.şovenist şovmen aybaba
çarşı aşığı adnan aybaba sameti istemiyoruz lafından sonra çarşı düşmanı oldu nolcak çok mu önemli konuşsun sabaha kadar.
nilay yılmaz ne güzel demişti akbaba pardon aybaba için olmasa daha mutlu olucağımız beşiktaş yorumcusu diye.
bombaları şovmenlikleriyle maskara ediyor kendini zavallı dicem ama neyse yaa
şu telegolden kurtulsak artık.

Burak Ateş
30-09-2007, 03:40
be adam beşiktaşın değerlerını yıtırdıgını soyluyosun ama besıktasın en buyuk degerlerınden olan çArşıya dıl uzatıyosun.

geliboluda dusmana bırlıkte kursun sıkmısız ermenıyle...
ne zaman kurtuluruz senden acaba bılmıyorum

Anıl Tanrıyar
30-09-2007, 23:46
eyvah eyvahhhhhh telegolde kıyamet kopuyo ertuğrul siyasi destek ile gelmiş

Onur Özgen
01-10-2007, 00:03
tigana'yı da ermeni lobisi getirmiş :D