PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 7. Hafta Galatasaray(2)- Beşiktaş(1) 29 Eyl 2007-Cmt 20:30

Sercan Hosafci
24-09-2007, 02:36
Galatasaray - Beşiktaş Turkcell Süper Lig
29 Eyl 2007-Cumartesi 20:30
Ali Sami Yen

Ruhumuz yeter! Başarılar yürekli kartallarım

Murat Çapar
24-09-2007, 03:27
Rastgele Kartal'ım...

Gokhan Yerlikaya
24-09-2007, 12:36
11+1 Ruhumuz Yeter...

Petek Kursunlu
24-09-2007, 13:01
Aşk çabuk bitermiş, sevgi kalıcıymış.

Aşkın bittiği, sevginin başladığı yerdeyim.

RUHUMUZ YETER

Mert Atasayar
24-09-2007, 13:49
Gelİyoruzzzzz İnadinaaaa

Anıl Tanrıyar
24-09-2007, 19:37
taktiksel baktığımızda ve oynan futbollar kıyaslandığı zaman işimiz zor samiyende ama tabi ki derbidir atmosferi farklı olur...
4-1-3-2 oynayacağımızı tahmin ediyorum...galatasaray çok iyi hücüm yapan bir takım defansta hata yapmazsak her türlü gol atarız.Müdafaları hücumları kadar güçlü değil...mutlaka gol yiyeceğimizi düşünüyorum fazlasını atmamız içinde iyi top kullanmamız gerekli...
Galatasaray seyircisiz oynamaya alıştı yanlış hatırlamıyorsam 11 gol atıp hiç gol yemedi...bence hafta içinde ki çift kale akşam saatlerinde ışık altında ve basına kapalı olarak seyircisiz oynanmalıdır...seyircisiz oynama her ne kadar bize avantaj gibi görünsede aslında dez avantaj...
bence olası bir beraberlik görünüyor ama derbi atmosferi her zaman farklı olur...gol yiyeceğimiz kesin fazlasını atarız diye umuyorum...

Cagdaş Cepni
24-09-2007, 21:27
eğer bu maçta servet oynarsa beşiktaşta servetin üzerine oynarsa rahat alırız bu maçı..

Mert Atasayar
24-09-2007, 23:11
sadece BeŞİktaŞ!!!

Necdet Bulut
24-09-2007, 23:54
korkak futbol oynamaz isek yeneriz bu g.sarayı.

Ufuk Saygin
25-09-2007, 00:01
düz gidince olmuyor(bknz:marsilya) tersten gidiyorum:yeniliriz..

Rıza Şahin
25-09-2007, 00:33
galatasarayı yenermiyiz???
yeniceğimizi düşünüyorum en kötü beraberlik. çok az gol yiyoruz. gol atmayı becerirsek bu senenin şampiyonu oluruz.

Onur Özgen
25-09-2007, 00:42
4-4-2, 4-3-1-2 önünde maçlara her zaman 1-0 önde başlar. 4-3-1-2 çok zor bir sistemdir, dünyada belki de bir tek milan uygulayabiliyor bu sistemi, onlar bile artık olmadığını gördüler ve gattuso, seedorf, pirlo'nun yanına ambrosini'yi koydular. kanatlarımız her zamanki gibi iyi çalışırsa avantajlıyız gs önünde.

Gokhan Yerlikaya
25-09-2007, 00:52
en iyi müdafa hücümdur.90 Dakika durmadan saLdırmaLıyız.
GS Defansında derin boşLukLar veriyor.Bu boşLukLarı Serdar Gibi Bobo gibi hatta ve hatta Higuain gibi HızLı oyuncuLArımızLa KuLLanabiLiriz.
GS de yan toplarda sıkıntı yasıyor.Nobre gününde oLursa Bu yoLdanda sonuca gidebiLiriz...
Gokhan Zanın mutLaka oynaması Lazım.onun oynadıgı macLarda rakibe Daha az pozisyon veriyoruz gibi.Toraman iLe Kaptan kendini topLarsa defansta sıkıntı cekmeyiz.Yan topLarda adam payLasımını iyi yapmaLıyız.
Korayın oynayacagı futboL sonuca direkt etki edecegi inancındayım.Gününde 1 koray 2 cisse bence.

bu macı aLırsak şampiyon oLuruz(yazın bir kenara) :)

Onur Özgen
25-09-2007, 01:13
bu maçta sağda serdarlara, solda deli ve tello'ya çok büyük iş düşüyor. dediğim gibi karşı takım 4-3-1-2 oynuyor ve kanatlar boş olacak bizim için, bunu değerlendirmeliyiz. ayrıca gs defansı çok kötü, ne savunma oyuncuları iyi, ne de takımın genel savunma disiplini iyi. umarım bouzid oynar. :)

Emre Tetik
25-09-2007, 03:22
samiyendeki şanssızlığımıza son vermenin vakti geldi
keşke seyircili olsaydı

Mert Atasayar
25-09-2007, 11:21
gÜn DoĞdu Hep Uyandik Stadlara Dayandik BeŞİktaŞin UĞruna Da Bayaraklara Dolandik Semtİmİz Erkek Semtİ AŞik Eder Herkesİ Üzerİmden Eksİlmesİn BayraĞimin GÖlgesİ İŞte Bİz KÖtÜ GÜnde Hep Omuz Omuzayiz ÖvÜnmek Gİbİ Olmasin Bİz Kara Kartallayiz

Bence defans yapıp yatmazsak fakat defansıda iyi kullanırsak az gol yiyerek (ki kesin gol yiyeceğimizi düşünüyorum) ve yediğimizin fazlasını atarak aLırız Maçı İNŞALLAH

Mert Atasayar
25-09-2007, 12:46
Siyah Beyazlılarımız bugün yapacağı çift idmanla sürdürecek derbinin hazırlıklarını sürdürmekte . Saat 17.00'deki antrenman basına açık olarak yapılcaktır.

Mert Atasayar
25-09-2007, 14:43
Kozu Delgado

FATİH DOĞAN

Sağlam'ın kulübede oturttuğu Beşiktaşlı oyuncu, Cisse ve Ricardinho'nun yokluğunda G.Saray maçında siyah beyazlı ekibin en önemli kozu olacak..

Beşiktaş, Galatasaray'ı Delgado ile vuracak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın son Denizlispor maçında kulübede tuttuğu Arjantinli futbolcu, kart cezalısı Cisse ve sakat Ricardinho'nun yokluğunda orta sahada Sağlam'ın en büyük kozu olacak. Dün akşamki çalışmadan önce Delgado ile özel bir görüşme yapan Sağlam'ın genç futbolcuya, "Kendini hazırla. Galatasaray maçında sana ihtiyacım olacak. Sana vereceğim bu şansı iyi değerlendir" dediği öğrenildi. Ligde 6 maçın üçünde görev yapan Delgado'nun ne golü ne de asisti var. Arjantinli, Avrupa maçlarında ise 3 gol kaydetti ve siyah beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara yükselmesinde başrolü oynayan isimlerden biri oldu.

CİSSE'YE 20 BİN DOLAR CEZA
Bu arada Denizlispor karşılaşmasının doksanıncı dakikasında üst üste gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kart ile oyun dışı kalan Eduardo Cisse'ye 20 bin dolar ceza verildiği öğrenildi. Siyah beyazlı yönetimin, teknik heyetin Fransız futbolcu hakkında verdiği rapor doğrultusunda, Cisse'nin oyun dışı kalış sebebi gerekçesiyle bu cezayı verdiği açıklandı. Ayrıca dün akşamki idmanda Genel Menajer Sinan Engin, Cisse ile özel bir görüşme yaptı ve gördüğü kart nedeniyle uyardı.

http://www.sabah.com.tr/haber,646D2137FB424809B3EF5A750F1E14E2.html

Sercan Hosafci
25-09-2007, 17:09
Ne kadar güzeldi her şey Cumartesiye kadar,hatta geçen hafta başlamıştı şirin gözükmeler. Gazi Antep maçında bir anda golümüz yendi ve herkes bize hak verdi,yinede eklemeden yapamadılar ( Nobre Fenerde yaptıklarının cezasını çekiyordu ) çeke dursun da bizim Marsilya maçında kaybetmemiz için oyunumuzu,hatalarımızı hiç eleştirmediler. oyun kötüydü hata iki üç oyuncunun yedek durmasıydı ama sonunda hep hakem hatası vardı. Havaya girdik,Marsilya maçında bi önceki maçın hatalarını göremedik,hakem sadece antep maçında değil,Marsilya maçında da bizi yakmıştı. Bir Fener'e ve Galatasaray'a yapılan hakem hatalarına bakın ve sonunda gazetelerin yorumcuların neler yazdıklarna. Birde Beşiktaş maçlarından sonra neler yazdıklarına bakın. Ya hiç yazmazlar yada eksiklerimizi bilmeyelim diye tek suçu onu gösterirler.

Galatasaray maşallah lig başladığından beri her maç penaltı penaltı gidiyor,bu daha nere kadar devam eder bilemem ama Beşiktaş iki hafta pen altı kullansa üst üste ne Fener yönetimi susar ne aşağlık medyası,nede tv programlarında yorumculuk yapan yazarlar!

Cumartesi günü Denizli maçını alarak hem biraz iyi oynamaya başladık,hem gol yollarındaki sıkıntımızı birazcık azalttık,hemde moral kazandık. Şimdi önümüzde öyle bir maç varki yenersek onun gazıyla Porto İnönü'den çıkamaz ve şen ola kartal şen ola marşları camiamızda söylenmeye başlar. Camia yeniden birlik beraberliğe bürünür,içindeki Beşiktaş sevdalıları en azından çıkarcılara karşı sesini biraz daha yükseltir. Çünkü medya şişirmek adına Beşiktaş'ı yine göklere çıakrtacaktır. Burda sorun şu Medya bizi göklere çıkardığı zaman,biz gerçekten rehevate giriyoruz ve takımda düşüş başlıyor. Olacak olaylardan sonra bi önlem olsun aklımızın bi köeşesinde ''kazılı'' dursun diye yazdım bunu. İşte Galatasaray maçı böylesine önemli mücadele. Ligin başından beri hatta başlamadan şampiyon ilan edilen Galatasaray,bu maça çok iyi hazırlanacatır.

Ey Büyük Beşiktaş Oyuncusu ve Yönetimi

Federasyonda hazırlıklar başlamıştır,Galatasaray'lılar işlerine yarıyacak bi hakem atama hazırlığı içindeler uyanık olun. Siz 11 tane kartal yürek o gün samiyene çıktığınızda karşınızda sizin emeğinize kan doğramak için çıkmış bi hakem bulabilirisiniz. Galatasaray ise köşeye sıkıştığı zaman hep yavşar! oyun içerisinde karı gibi sahtekar gibi oynamaya başlar onlar her zamanki halidir bu. Unutmayın geçmiş zamanlarda 8-0 ı unutmadık tofaş arabaları,yenen şampiyonluklarımızı Beşiktaş bu gün 12 şampiyonluktaysa Galatasaray'ın kahpece aldığı şampiyonluklar büyük önem taşımaktadır.

İşte gün o gündür o gün samiyende her türlü olumsuzluklara karşı,Beşiktaş ve taraftarı için sizin için her maç stadı fulleyen ve sizin hakkınızı korumak için gece gündüz elinden geleni yapmaya çalışan taraftar için,YÜREĞİNİZLE OYNAYIN!!

Hakem,Medya,Basın,Federasyon,Mhk sizin kaybetmeniz için elinden geleni yapacaktır. Defans oyuncularımız lütfen ceza sahası içine GS Lİ oyuncuları hiç sokmayın bile,girdikleri anda yerde kalacaklarında ve hakemin penaltı çalacağından şüpheniz olmasın. Biz bu senaryoları çok gördük,klübün resmi internet sitesi her gün medya'ya karşı yalanlama yapıyor 6 haber varsa bunların üçü yalanlama. Dikkat ettiyseniz Adnan Aybaba gibi satılmışlar bile GS maçı öncesi çıkıp karıştırmak için Telegol denen izleyeceğimiz son programda,takımı karıştırmak camianın bu maça hazırlanamaması için elinden geleni yapmaktadır. Sadece o mu Lig Tv deki dalton kardeşler,Erman ve Şansal ikilisi de en büyük savaşı veriyorlar. Bidliğimiz gibi de basın her gün yalan yanlış haberlerle gündemi meşkul ediyorlar ama GS yi bi okadar motive ediyorlar.

Galatasaray maçında tek korkum hakemdir,tek korkum kahpe oyunlardır,masa başı oyunlardır.Sizin yüreğiniz her şeyi yenecek güçtedir. Beşiktaş yönetimi ve başkanı,bu işler sadece sözlerle olmaz madem o kadar güçlü yumruğunuz var artık vurunda bizde bi görelim. Bizde artık onu bekliyoruz bizde artık yumruğunuzu vurmanızı istiyoruz. Galatasaray maçından önce yapın bunu. Derdimiz ne hakemleri etkilemektir nede Federasyonu,baskı altına almak. Sadece hakkımızın yenmemesi için uğraşıyoruz çünkü geçmişte bunun avularını çok çektik.

Beşiktaş oyuncusu her şeyin farkına Cumartesi akşamı varacaktır. Cumartesi akşamı 11 kartal yürek gökten süzülerek samiyene inecek ve üç puanı her türlü oyunlara karşı pençelerine takıp alacaktır. Kuşkumuz yoktur sadece yüreğinizle oynayın yeter...

Anıl Tanrıyar
25-09-2007, 17:59
Gazi Antep maçında bir anda golümüz yendi ve herkes bize hak verdi,yinede eklemeden yapamadılar ( Nobre Fenerde yaptıklarının cezasını çekiyordu )
ANKARA SPOR

Erdem Yaban
25-09-2007, 19:32
yenecez...

Onur Özgen
25-09-2007, 21:09
tekrar söylüyorum kanatlar her zamanki gibi çalışırsa ve nobre-bobo bunları değerlendirebilirse, rahat kazanırız. gs'nin savunma disiplini sıfır, korkak oynamamalıyız...

Gökhan Yılmaz
26-09-2007, 11:09
Çok zor bi maç olacak ama en az 1 puanla döneceğimize inanıyorum. BAŞARILAR KARA KARTALIM

Ibrahım Soydemır
26-09-2007, 12:09
ŞEREFİNİZLE oynayın HAKKINIZLA kazanın

Mert Atasayar
26-09-2007, 14:02
ŞEREFİNİZLE oynayın HAKKINIZLA kazanın

Apploud

Demir Han
26-09-2007, 15:25
Şampiyonlar ligi bence bu kadro ile bitmiştir ama mucizelere de inanmak lazım.Lige gelince yenmemiz lazım ve bunu da başarabiliriz Sağlam Hoca! Delgado'yu yine kulübede oturtursa o zaman başka...

Mert Iyigun
26-09-2007, 16:32
Beşiktaş gibi oynarsak ki kimin oynadığı da o kadar önemli değil alırız bu maçı.
Haydi Kartalım güldür yüzümüzü

Can Bayraktar
26-09-2007, 16:34
tüm şerefli ikinciliklerimizde şampiyon olan gsyi sami yenin çimlerine gömelim

Özlem Erdoğdu
26-09-2007, 16:41
seyircisiz olması çok sinir bozucu. sami yene gitmemiz engellenemez:) kara kartalımızı tvden izliycez mecbur

Eren Tuncer
26-09-2007, 21:14
korkak futbol oynamaz isek yeneriz bu g.sarayı.

aynen.! marsilya macindaki gibi oynarsak halimiz vahim olur .!_sinir_!

Cem Ozel
26-09-2007, 23:32
3 - 0

Günalp Tokuç
26-09-2007, 23:40
umarım servet oynar ertuğrul efendininde delgadodan kesinlikle yararlanması gerekiyor.delgado dan çok şey bekliyorum kendi adıma.nobre galatasarayı seviyor umarım çift forvet çıkarır ertuğrul efendi.ibrahim akın,mehmet yozgatlı,higuen gibi kontrayı seven ve patlama gücü olan,fuleli deparlı adamları maçın gidişatına göre kullanması lazım.en azından ikinci yarı...

!!!!!! deli danalar gibi saldırır umarım.o zaman geçmişte bir tsyd maçı vardı tekrarı yaşanabilir.trabzondan aldığımız ORHAN KAYNAK kaleci mehmetin futbol hayatını bitirmişti serganla beraber.aynını delgado,serdar yada higuenden beklemek hayalcilik olmaz heralde.bitirin şu orkunun futbol hayatını.

saldır BEŞİKTAŞIM oleyy...

Mert Atasayar
27-09-2007, 12:15
İnönüye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tibünlerde çArşı coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım...

Gönülden Müjde Başar
27-09-2007, 12:48
@günalp tokuç:bitirin şu orkunun futbol hayatını derken mecazi anlamda söylediğini umut ediyorum. :)

bu maç çok önemli,ligin başı ama Allah korusun bir mağlubiyet takımı karıştırabilirki hemen akabinde şampiyonlar ligi maçı var.Moral açısından kazanmamız lazım.maalesef gsye şansımız tutmuyor ama bu sefer mantıklı bir kadroyla çıkıp marsilya maçındaki gibi orta sahayı geçmeye korkmazsak ee hakemlerde saçmalamazlarsa kazanıcağımızı ümit ediyorum.yeneceğimize inanıyorum.ağır defansa karşılık higuain oynasın dicem ama o da kapalı kutu.nobrenin gsyi boş geçmediğini düşünürsek forvette zor bir tercih bekliyor hocayı :)bakalım umarım iyi olur.

Derya Banu Akgul
27-09-2007, 13:05
sadece savunmayı düşünüp kendi yarı alanımıza kapanırsak kendi ipimizi kendimiz çekmiş oluruz.Zor maç olucak işin açıkcası ben korkuyorum.Hakem düşündürücü inşallah galip gelir yola devam ederiz

Berk Halil Lişesivdin
27-09-2007, 13:21
yenilsen SİYAH yensen BEYAZ
Hic farketmez!!!!
Alayına Gider Şanlı BEŞİKTAŞK !!!
Bir Umudum Sende ANLIYORMUSUN.

tansiyon had saffada olucak maç esnasında
cappa turbunleri masalara vurmayalım Oktay Abi kızıyor :)

Sezen Gunduzalp
27-09-2007, 14:37
Derbi Selçuk Dereli’nin
27.09.2007 13:46

Futbol Takımımız ile Galatasaray arasında Cumartesi günü Ali Sami Yen'de oynanacak sezonun ilk derbisini Selçuk Dereli yönetecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 29 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan derbi mücadelesinde Selçuk Dereli düdük çalacak. Dereli'nin yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alper Ulusoy yapacak. Maçın 4. hakemi ise İsmet Arzuman.

Mert Atasayar
27-09-2007, 17:21
İnönüye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tibünlerde çArşı coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım...
İnadına saldır şanlı Kakartalım...

Anıl Tanrıyar
27-09-2007, 19:07
Derbi Selçuk Dereli’nin
27.09.2007 13:46

Futbol Takımımız ile Galatasaray arasında Cumartesi günü Ali Sami Yen'de oynanacak sezonun ilk derbisini Selçuk Dereli yönetecek.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 29 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak olan derbi mücadelesinde Selçuk Dereli düdük çalacak. Dereli'nin yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Alper Ulusoy yapacak. Maçın 4. hakemi ise İsmet Arzuman.

çok iyi hakem triosu...güvenim sonsuz...

Serdar Ozen
27-09-2007, 19:31
alıcaz bu maçı başka yolu yok 4-1 olur bence...

Derya Banu Akgul
27-09-2007, 21:14
Belinden rahatsızlığı olan ve bu nedenle geçtiğimiz pazar günü oynanan Kasımpaşa maçınını 2. yarısında oyundan alınan Hasan Şaş'ın sakatlığının nüksetmesi nedeniyle Beşiktaş'a karşı oynamasının çok zor olduğu öğrenildi

Kaynak : maraton

Sevgili Yeşimin de dediği gibi iyi oldu oynamaması ortamı geriyor kendileri :)

(yeşim bana bunu msn de söylemişti :) )

Tayfun Yayla
27-09-2007, 23:43
Yüreğimizle oynarsak alırız bu maçı.
Ertuğrul hoca Delgado'yu oynatır umarım,o da dilerim bir patlama yapar da liderlik koltuğuna otururuz.
2-1 alırız maçı.

Özer Özçetin
28-09-2007, 08:08
Maçı alabilmenin en basit yolu sol kulvarı akıllı kullanmaktan geçiyor,gsnin sağ kanadı yumuşak karın,eğer Tello yükselen form grafiğini sürdürürse,sol kanatta Üzülmez Telloyla uyum içinde olursa goller bulabiliriz.
Lincoln kilitlenecek gibi,her ne kadar Hoca gerek yok önleme dese de özellikle kilit vuracak,zira oyun mantelitesi bu.Ayrıca h.şaş sakatmış,büyük bir ihtimalle oynamayacak,gs de ne sağdan ne de ortadan kalemize akabilecek.
Bu maçta beraberliğe sevinmeyelim,rakip taraftar baskısı yok,cesur olursak çok rahat bir galibiyet alırız.

Hasan Aslan
28-09-2007, 08:48
bende maçın kanatlardan çözüleceğini sanıyorum gol yersekde malum kanattan yiyebiliriz

Deniz Özdemir
28-09-2007, 09:46
nedense umutsuzum.bizim bunlara karşı şansımız pek yok..

Buket Yıldız
28-09-2007, 12:41
nefret ediyorum gsden bütün sülalem gsli .yarın yine maç izlerken her hatada ezilicem..Utandırma beni Beşiktaşım:(

Seckin Ucar
28-09-2007, 13:03
"Şerefinizle oynayın, Zalad'ı unutmayın"...

Sezen Gunduzalp
28-09-2007, 13:41
resmi ekleyince çok büyük oluyor...
Seviyorum Erdoğan AKTAŞ' ı...

http://img233.imageshack.us/img233/6333/ayhankz1.jpg

Diren Eren Bolat
28-09-2007, 15:50
Çık Kısır Bir Maç Olacak.
İlk Defa Maç Öncesi Böyle Bi Sezgilerim Var.

Maçta 1-0 Biter
Kim Atarsa..

Günalp Tokuç
28-09-2007, 16:32
@günalp tokuç:bitirin şu orkunun futbol hayatını derken mecazi anlamda söylediğini umut ediyorum. :)

bu maç çok önemli,ligin başı ama Allah korusun bir mağlubiyet takımı karıştırabilirki hemen akabinde şampiyonlar ligi maçı var.Moral açısından kazanmamız lazım.maalesef gsye şansımız tutmuyor ama bu sefer mantıklı bir kadroyla çıkıp marsilya maçındaki gibi orta sahayı geçmeye korkmazsak ee hakemlerde saçmalamazlarsa kazanıcağımızı ümit ediyorum.yeneceğimize inanıyorum.ağır defansa karşılık higuain oynasın dicem ama o da kapalı kutu.nobrenin gsyi boş geçmediğini düşünürsek forvette zor bir tercih bekliyor hocayı :)bakalım umarım iyi olur.

elbette mecazi anlamda gönülden müjde başar.yoksa humanistiz hepimiz ta ki semte inene kadar :)

Özlem Erdoğdu
28-09-2007, 16:53
bi maç öncesi şairlerde sinan çetin'i görmüştük. o ana kadar oldukça sakin ve hümanisttik. o andan sonra "fenerli! hücum" deyince adam tabanları yağlamıştı:)

Burak Güven
28-09-2007, 17:36
RUHUMUZ YETER, RUHUNUZ YENER!!!!

Beşiktaşım Benim...

Mert Atasayar
28-09-2007, 17:46
RUHUMUZ YETER, RUHUNUZ YENER!!!!

Beşiktaşım Benim...

bu_! Apploud bu_!

Vedat Hamzacelebioglu
28-09-2007, 23:52
Kendi futbolunu oynayan bir Beşiktaş... Selçuk Dereli'nin bir "azizliğine" uğramaz ise bu maçı, kazanırız.İster seyircili, ister seyircisiz olsun.Farketmez.

Görünen köy de klavuz istemez.

Yerdeki aslan ne zaman havalanmış ki?

Mert Atasayar
29-09-2007, 00:06
SÖZ BİZDE BESTE BİZDE TAKLİT YOK BİZDE MEVZUDA TAKMIYORUZ GERİ VİTESE KADIKÖYDE SAMİYENDE KrAL BİZİZ BU ALEMDE ....

Cem Ozel
29-09-2007, 13:23
heyecanlıyım beklemedeyim.. saatler geçmiyor..

Burak Güven
29-09-2007, 13:51
Paflarımız deplasmanda 3-1 galip, ilk yarı sona erdi.

Özlem Erdoğdu
29-09-2007, 13:56
zaman geçmiyoo... içimi derin bir titreme aldı, yedi bitirdi. akşam hiç olmayacak gibi.

Burak Güven
29-09-2007, 15:00
Gençlerimiz 4-3 galip bitirdi.

Sıra abilerinde; vira Karakartal'ım...

Anıl Tanrıyar
29-09-2007, 15:21
iddaa bayilerinin terminallerine düşen habere göre lincoln ve hakan şükür kadroya alınmamış kavga mı çıkmış öyle bişeyler yazıyodu...

Özer Özçetin
29-09-2007, 15:47
Haber doğru gibi,displinsiz hareketleri nedeniyel ikiside kadro dışıymış

Murat Aru
29-09-2007, 15:49
Şimdi Linkoln yok mu?

Serdar Ozen
29-09-2007, 15:51
niye acaba derbi günü lincoln gibi adamlarını kadro dışı bıraktılar. neden gerçekten disiplinsizlik mi !!!

Anıl Tanrıyar
29-09-2007, 15:54
evet haberi onaylattım yok lincoln ve hakan şükür bu konu hakkında galatasaray adnan sezgin ile bir basın toplantısı düzenleyecekmiş

Mert Atasayar
29-09-2007, 16:49
O son röportajı asla unutmam!
Beşiktaş-G.Saray maçının 60. yılıydı. O karşılaşmanın iki yaşayan tanığı Sadri Usuoğlu ile Ulvi Yenal'ı buluşturduğum zaman müthiş etkilenmiştim. 60 yıl önce o maçın ardından yayınlanan gazeteleri masanın üzerine serdim. Sonra da gazetenin birinci sayfasında, ikisi de kaleci olan kaptanların gülümseyen yüzle poz veren resimlerini gösterip 'Şimdi ne hissediyorsunuz?' dedim. İkisi de çok güldüler. 'Bu onur bizlere ait. Anlatmamız imkansız!'
Röportajın son bölümünde; iki efsane kaleci, o maçın oynandığı bugün parka dönüştürülmüş Taksim'de omuz omuza, kol kola zor adımlarla yürürken arkalarından baka kalmıştım. O gün şunu yazmıştım: Bir gün tarih de unutulur mu? Nereden çıktı bu nostalji yazısı demeyin. Şundan efendim: Beşiktaş-G.Saray tarihlerinde ilk kez seyircisiz oynuyorlar. Yani tarihi rekabeti yaratanların kemikleri sızlıyordur!

KAZIM KANAT

Burak Güven
29-09-2007, 19:30
Lincoln ve Şükür'süz Galatasaray ile bir derbi maçı yapmak ne kadar zevkli olacak ki? Futbol'un güzel olmasını istediğimiz bir dönemde zaten en çirkin görüntü olan tribünlerin boş olmasının yanında birde bu haber ne biliyim, galibiyet açısından çok iştehlandırdı beni ama, galibiyetimiz halinde bile çıkacak bahaneleri, yarın bizim yerine onların her türlü manşet olacak olmaları beni huzursuz yaptı.

Burak Güven
29-09-2007, 20:25
Nasıl Delgado oynamaz arkadaş ya? nasıl bir mantık? kim varki rakipte orta sahayı koruyorsun? Of Ertuğrul hoca offfff.

Burak Güven
29-09-2007, 21:22
Kendi oynumuzu kabullendirebilsek, kokrmak yerine hücum yapsk çok rahat kazanacağız. Ertuğrul Hoca Marsilya maçında kapanarak birşey olmayacağı görmüş olmalıydı, ama nedense olmayan Galatasaray orta sahası'na iki bekçi dikip, Delgodanun oynamaması şaşırtıcı.

Ah şu Tello'da olmasa...

Eren Tuncer
29-09-2007, 21:35
ertugrul saglam buyuk maclarda sinifta kaliyor.Arkadaslar diattanin sag acikta serdar kurtulusun sol ortasahada ne isi var ya.Biraz cesur ol be adam.Biraz biz Besiktasiz de.Gs nin rakibi takim degil de Besiktasiz de!

Burak Güven
29-09-2007, 22:13
Kimdi o Dereli Dereli diyenler? Buyrun size Dereli buyrun...

Daha öncede yazmıştım, Rastgele dereli...

Kemal Agül
29-09-2007, 22:13
selçuk dereli 2 Beşiktaş 1
olmayan korner gol olmayan penaltı gol

Arda Can
29-09-2007, 22:26
çekerim turnam sineye, derdi sineye,bu yıl bize gülmek haram belki seneye

Burak Güven
29-09-2007, 22:30
İlk gol ertuğruldan 2.'si Dereliden sonuç 2-1 mağlubiyet, emeği geçen herkese teşekkürler...

Ulas Oktem
29-09-2007, 22:34
ertuğrul hoca feldkamp'ın yarısı kadar olsa da biraz kafa koparsa şu takımdan.ya da suç oyuncularda değilse çeksin gitsin.90 dakika hiç bir şey yapmayan bir beşiktaş olduk.kaç maçtır pozisyona bile zar zor giriyoruz.yenik duruma düştüğümüz zaman hariç hücum bile yapamıyoruz.bu kadar ruhsuz olunmaz.kimse sorumluları koparsınlar kafaları.ramazan nedense en çok bizi etkiledi.

Eren Tuncer
29-09-2007, 22:54
Bugun mactan önce ligtv de karakartal programi var .Ertugrul saglam bir laf soyledi ki bu maci kaybetcegimizi ve daha cok mac kaybetcegimizi anladim arkadaslar...Aynen sole;

Biz elimizden geleni yapariz gerisi allah a kalmis !.Besiktasi allah kurtaracakmis ertugrul hoca degil bunu ogrendik.Elinden geleni yapmak nedir ya?Selcuk dereli penalti yaratmis olabilir,hatta o top bana göre auttu oda ayri ama Allah kurtarmiomus demekki besiktasimizi dimi ! sen kurtaracaksin.1-1 de nobreyi almak degildir td lik öne gecince higuain i sokmaktir.

Orçun Abdullah
29-09-2007, 22:56
hocamız yönetimimiz bizi çok güzel kandırıyor

kolotun dedikleri belkide doğruydu insanın aklına gelmiyor değil

Ersan Üngüder
29-09-2007, 23:24
kardeşim şu futbolla maç gsnin hakkımı? biri bana bunu izah etsin, maç bizimde hakkımız değildi, ama olmayan iki karar sonuç 2-1... bu başkanla bu kadar...
ulusoy akrabalarınıda al git....
demiröeren istifa....

Orçun Abdullah
29-09-2007, 23:27
gaysenin hakkı değil bizim hiç değil herşeyiyle yetersiz bir kadromuz var

Cem Ozel
29-09-2007, 23:31
federasyon en baştan soylesin bizim tetikçi hakemlerimiz var, maç sonucunu biz belirledik daha evla en azından sinirlerimiz yıpranmaz.. en azından delikanlı gibi davranmış olur dediğini yaptı deriz.. böyle dansözlük yapmanın anlamı yok..

Cagdaş Cepni
29-09-2007, 23:44
maç galatasarayın hakkıydı tabi biraz gerçekçi olalım lütfen hakem konusu ayrı ancak bi gerçek var beşiktaş diye bi takım yoktu sahada..galatasaray her yerde bastı kovaladı bizimkilerde onları izledi peşinden koştu..kalli takım yapmış adam linconu oynatmıyor o kadar güveniyor takımına.

Cem Ozel
29-09-2007, 23:48
ben gayet gerçekçi olduğumu düşünüyorum bu maç için. ve asla galatasarayın hakkı olduğuna düşünmüyorum.. beşiktaş iyi yada kötü oynamış, bir gol bulduk ve karşılığında hakemin eliyle yaratılmış 2 golü kalemizde gördük. kimse bu maçta hakkaniyetten bahsetmesin ..

Ali Erken
29-09-2007, 23:50
delgado yetersiz...yani soylenecek bir laf da bu.

Derya Banu Akgul
29-09-2007, 23:50
Biz ne yaparsak yapalım istediğimiz kadar kafa patlatalım,tribünde şovlar,sonuna kadar destek,alayına karşı olmalar aklınız ne geliyorsa artık ama ruh olmadımı olmuyo işte.maçı 1-1 'e getirmişsin saldırsana koparsana topu ,Kaçtane şut gördünüz bu akşam yada kaç top çalma maçın bitmesine 1 dakika kalmış Hakan hala düşünüyor topu atayımmı atmayayımmı diye.Sen yakalamışsın beraberliği ama galip gibi top oynuyosun.Zaten etrafında dostun yok düşmanın çok çık sahaya hem hakemi,hem federasyonu,hemde gs yi devir.Masaya yumruk vurmanızı bekliyoruz demirören ama nerdeee .............

Ersan Üngüder
29-09-2007, 23:51
gsnin hakkıydı evet maç... kaç pozisyonu var gsnin, hakanın çıkardığı top kaç top var?
türk futbolunda geleceğin yıldızı denilen ardanın yarattığı iki pozisyon var, itirazla... işte bu futbolcuda ayakta alkışlanır bizde, şerefsizi
allahı oynadığı takım adı şaibe kendisinden ne bekleyebilirsin ki...

Mehmet Yucegonul
29-09-2007, 23:53
Neden...!

Cem Ozel
29-09-2007, 23:54
ersan, yanına ümit karan'ıda ekleyelim.. çirkeflikte birbirleri ile yarıştılar..

Cagdaş Cepni
29-09-2007, 23:58
beşiktaşın kaç pozisyonu var benmi göremedim yoksa bi tellonun golü bide bobo yozgatlının tek ortasını ıska geçti kale dibinde o..takım sahada savaşmadı bile gol atmak için çabaları yoktu umurlarında diil..asıl sorun bunlar gsnin pozisyonu yokmuş maçı almış ne alakası var ya..inanç yok takımda

Kemal Agül
30-09-2007, 00:01
Hakem kötüydü Takım kötüydü ama attığın gole sevinmiyorsan ben burda başka bir olay ararım bu saatten sonrada herşey yapmacık gelir

Dogan Karadeniz
30-09-2007, 00:11
Umarım bizim tribünlerden 'ulusoy istifa' sesleri gür bir şekilde çıkar..

Burak Güven
30-09-2007, 00:16
gsnin hakkıydı evet maç... kaç pozisyonu var gsnin, hakanın çıkardığı top kaç top var?
türk futbolunda geleceğin yıldızı denilen ardanın yarattığı iki pozisyon var, itirazla... işte bu futbolcuda ayakta alkışlanır bizde, şerefsizi
allahı oynadığı takım adı şaibe kendisinden ne bekleyebilirsin ki...

Senin kaç pozisyonun var be abi? Kimden korktuk? uğurdanmı? linderoth tanmı? bunca adam eksik olan gs ye karşı neden korkarsın? Neden 1-1 ken en çok basan adamı sahadan çıkarırsın? neden orta sahasız çıkarsın maça? sonra Allah'ın izniyle bu kadar basit deil abi futbol...

Mert Atasayar
30-09-2007, 00:20
Sayın yönetim,

.. Şu sıralar SERGEN'in ölüsünü, RONALDOYU, İLHAN' I, GUNTİ' Yİ ve 100. yıldaki oynayan tüm futbolcularımızı ve futbolumuzu özler olduk...!!!

bu_!

Cem Ozel
30-09-2007, 00:23
Senin kaç pozisyonun var be abi? Kimden korktuk? uğurdanmı? linderoth tanmı? bunca adam eksik olan gs ye karşı neden korkarsın? Neden 1-1 ken en çok basan adamı sahadan çıkarırsın? neden orta sahasız çıkarsın maça? sonra Allah'ın izniyle bu kadar basit deil abi futbol...

zaten bizim hakkımızdı demiyoruz.. ama gs'ninde hakkı değildi.. bunu söylüyoruz.. hak hukuk mücadelisini bilmem ama bu maçı Tertemiz galatasarayın kazandığını soylemek büyük haksızlık..

Derya Banu Akgul
30-09-2007, 00:25
Size yemin ederim hakem hatalarına sevinmiştir bunlar en azından biraz yük üstümüzden kalktı konuşacak bişeyler var diye.

Ersan Üngüder
30-09-2007, 00:26
ben maçdan bizim üç puanla ayrılmamız gerekir demiyorum, hakettik demiyorum... biz kötü oynadık ama gs kazanacak futbol mu oynadı diyorum hakem hataları olamasa... türk futbol medyasının çok iyi dediği gs kazanacak futbol mu oynadı, şerefsiz (eyyamcı, tetikçi, maşa) şelçuk dereli olmasa kazanabilir miydi...
bana bunun cevabını verin...

Burak Güven
30-09-2007, 00:30
ben maçdan bizim üç puanla ayrılmamız gerekir demiyorum, hakettik demiyorum... biz kötü oynadık ama gs kazanacak futbol mu oynadı diyorum hakem hataları olamasa... türk futbol medyasının çok iyi dediği gs kazanacak futbol mu oynadı, şerefsiz (eyyamcı, tetikçi, maşa) şelçuk dereli olmasa kazanabilir miydi...
bana bunun cevabını verin...

Abi mutlaka kazanamaz dı ama böyle bir Galatasay'a karşı da beraberlik için çıkıyorsan ben ne yapayım abi böyle futbol'u?

ha beraberlik ha mağlubiyet ne farkeder.

Gs'nin bugunki 10 numarası Dereli'ydi bu transfer hayırıs olsun camialarına.

Derya Banu Akgul
30-09-2007, 00:31
kimseden korkmamıza gerek yok biz kendimizden korkuyoruz.maç boyunca sadece saha kenarından gs li teknik adamların sesi geldi.Tamam gs de iyi değildi hemde hiç ama sen oynamazsan eline geçen bu fırsatı elinin tersiyle itip inanarak çıkmazsan kaçınılmaz sonu bulursun.Sanırım biz bu gidişle kanser olucaz..

Mert Atasayar
30-09-2007, 00:40
kötü futbol var yensek bile çok mutlu olamıcaktık ki !!!

Emre Tetik
30-09-2007, 00:41
taraftara yazık

futbolcuların umrunda değil zaten

Arda Can
30-09-2007, 00:55
göze hoş gelen hücum futbolunu oynayamıyoruz..hep kapanıyoruz..top rakip yarı sahaya geçtiğinde bir nobre ile bobo yu görebiliyoruz..3 top çevirip 4.cü yü rakibe veriyoruz..

Dogan Karadeniz
30-09-2007, 00:58
Attığımız golün pasını Serdar Özkan verdi..golden sonra sanki gs li gibi hiçbir tepki vermedi adam! ben hiçbişiy anlamadım bu durumdan.. adam sevinmiyor bile..takımda birşeyler olduğu kesin.!

Mert Atasayar
30-09-2007, 01:00
Attığımız golün pasını Serdar Özkan verdi..golden sonra sanki gs li gibi hiçbir tepki vermedi adam! ben hiçbişiy anlamadım bu durumdan.. adam sevinmiyor bile..takımda birşeyler olduğu kesin.!

Benimde dikkatimi çekti abi o an

Ozan Zaza Karataş
30-09-2007, 01:07
ya arkadaslar sonucu hakem hatasina veya hatalarina baglamak yeterzililigimizi gormezden gelmek anlamina gelir.
arkadaslar bu takim kayserispor macinda ilk sinyalleri verdi,ankaraspor macinda bu sinyaller devam etti ve bu maca kadar devam etti.
simdi sizden gozunuzun onune marsilya macini getirmenizi istiyorum,futbol adina hcbirsey ortaya koyamayan,yonetimi ve teknik heyeti krizde olan ligde sonlara demir atmis kisacasi cok kotu bi marsilyaya karsi pozisyona dahi giremeden yenildik.
galatasaray macinda ise lincolnsuz takima hcbirsey ortaya koyamadan yenildik.
defansimiza hayret ediorum bole bsey olamaz resmen rakibe asist yapiolar bi maci kazanmak icin 2 veya 3 gol atmamiz gerekio defansimizin hatalari yuzunden bu defansa bi cozum bulunmasi gerekio.
marsilya macindaki korner golu,hemen ardindan denizli macndaki korner golu ve galatasaray macndaki korner gollerini ii bi incelersek birbrinin aynisi goruntuler ortaya cikio.
ertugrul saglam ise hcbirsey yapmadan olan biteni izlio mac sonlarindada cikip "kazanmayi haketmedik uzgunum"seklnde aciklamalar yapio.
tamam sevinmek icin sevmedik ama olan bitene bi mudahele edilmesi lazim.
sinan engin ve ertugrul saglam in bian once takimi toparlamasi lazim gelen sinyaller hicde ii deil.
beni asil korkutan sampiyonlar ligi hele bu defansla liverpool macini hayal etmek ble istemiorum...

Deniz Özdemir
30-09-2007, 01:08
beklediğim bi sonuçtu.BJK ne zaman güzel futbol oynayacak çok merak ediyorum.son zamanlarda keyifle izlediğim bi takım yok sahada.maçı izlemeye giderkende umutsuzdum golü attığımızda da umutsuzdum.artık bunları söylemektende bıktım.nereye kadar böyle devam ederiz onuda bilmiyorum.zaten kötü futbolla maçı kazansaydık ne olurdu ki..gelecek için hiç bi ışık göremiyorum maalesef....

Mehmet Yucegonul
30-09-2007, 01:19
beklediğim bi sonuçtu.BJK ne zaman güzel futbol oynayacak çok merak ediyorum.son zamanlarda keyifle izlediğim bi takım yok sahada.maçı izlemeye giderkende umutsuzdum golü attığımızda da umutsuzdum.artık bunları söylemektende bıktım.nereye kadar böyle devam ederiz onuda bilmiyorum.zaten kötü futbolla maçı kazansaydık ne olurdu ki..gelecek için hiç bi ışık göremiyorum maalesef....

ben 2003 yılını özledim... :(

Ozan Zaza Karataş
30-09-2007, 01:23
Tehlikenin Farkinda Misiniz???

Ersan Üngüder
30-09-2007, 01:24
Benimde dikkatimi çekti abi o an
ben gol sevincini yaşıyordum o anda dikkat etmedim pozisyona ama, penaltı pozisyonunda daha arda kendini atarken ayyamcı selçukun haraketlenmesi dikkatimi çekti nedense...

neyse aslında iyi oluyor fenerle uğraşağımıza asıl şaibenin gs olduğunu hatırlatır bazılarına bu maç...

ayhanın demeçleri geldi aklıma maçtan önce, ilk defa bir Beşiktaş maçında küfür yemeyeceğim demişti, yerine kim oynadı arda... keşke ayhan oynasaydı da taraftara yapamacağı için kameralara tükürüp parmak işareti yapsaydı ....
örf adet dediler pascalı gönderdiler, ayhan parmak işareti örf ve adetlerimizde vardı ama...

iyi oynamadık evet, ruhsuzluktan bahsediliyor takımda... pascal kırmızı görürdü ruhuyla oynarken, bizde alkışlardık... şu maçta itirazdan yada sert girmekten i. toraman kırmızı görse takımı sattı diyecez... değişen olgularımız bunlar ama kimse anlamıyor.. yada ben yanlış anlıyorum bir sorun var ortada.. itiraz edemiyor topçularımız sahada hakeme, çünkü direkt cezalandırılıyorlar hakemler karşısında... hakem ceza vermese yönetim veriyor...
arkasında olmayan bir yönetim ve camia varken futbolcu sahada ne yapsın, neye itiraz etsin, kime kızsın...

iki büyük yaratılmaya çalışılıyor türkiyede, taraftarı ve reytingi olan iki klup üzerine kuruyorlar futbolu, bizde hala gerekirse hakemi yenelim diyoruz...

bugün yeneriz hem hakemi hemde rakibi ama ya yarın....

artık ben bile soğudum bu sektörden!!!!

Ufuk Saygin
30-09-2007, 01:24
böyle bi şevkle karşı kaleye saldırmadık maç boyu..bide spiker ne dedi en çok paslaşan takımmışız,ee sürekli yan top yan top..ben istiyorum ki mücadeleci olalım,güzel oynayalım bu şekilde olursa yenilsekte razıyım walla..şöle iki bastırsınlar,klasik olay:orta kafa gol olsun...veya gol olmasın direkten dönsün ekşın olsun ah be diye bağırayım..ulan gol pozisyonuna hasret kaldım be geçtim golü!! ben hala marsilyadayım!!! birde ibrahim toroman ve üzülmez acayip formsuz,düzelmeliler..

Arda Can
30-09-2007, 01:28
maç öncesi kolotun istifası..maçta oyuncuların isteksizliği.. bir şeyler olduğu açık..

Sercan Hosafci
30-09-2007, 02:17
Öncelikle bu kadar zevksiz tatsız futbolu iki takımında oynama lüksü yok. Seyircisiz cezayı verip kenara çekilmekle bu millete bu derbide ıstırap çektirmeyede bu federasyonun hakkı yok.

Gelelim maça, Beşiktaş çok kötü başladı bildiğimiz Beşiktaş hücuma çıkamıyor pres yiyince geri vitese takıyor. Galatasaray daha etkili daha istekli oynadı golü atana kadar. Beşiktaş golü yiynce kendine geldi oyunda üstünlüğünü almaya başladı,golüde buldu ve böyle devam ettiriyorduki,77. dakikada yenen gole kadar. Golü yiyince moral motivasyon düştü Kartalın gardı bitti. Galatasaray'da galip geldi. Ben öncelikle disiplinden taviz vermeyen gerekirse yenilirim ama burası kimsenin babasının çiftiliği değil diyen Feldkamp'ı tebrik ediyorum. Keşke bizde de böyle cesur birileri olsa.

Federasyonu lanetliyorum,yönetimi kınıyorum. Bizim yönetim yumruuğnu vuracakken federasyon bir yumruk daha vurdu ve savaş a savaş dedi hakem hataları devam etti hepte alyhimize. Galatasaray bu sene şampiyon olur neden derseniz bütün hakemler onda. Beşiktaş bu sene ikinci olur neden derseniz Fenerbahçe çok kötü. Fener toparlarsa ne olur Beşiktaş üçüncü olur,ne iyi oynuya biliyorsun,nede hakkını korumayı biliyorsun. Bu yönetim gitmeden bu takımın iki yakası bir araya gelmez. He kim gelecek diye sorarsanız,ne kadar kızarsanız kızın bu kumar bu masada bu şekil oynanıyor kardeşim bize Aziz Yıldırım gibi bi başkan lazım.

Necdet Bulut
30-09-2007, 02:30
Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud bravo ertuğrul hocam yarattığın takım müthiş tam istediğimiz gibi seyretmekden çok müthiş keyif alıyoruz ,aman nazar deymesin hep boyle oynasın ....

Onur Özgen
30-09-2007, 10:31
ertuğrul sağlam'ın seçimleri ve selçuk dereli; sonuç : 2-1.

selçuk dereli'nin böyle maç yönetmesi sürpriz olmadı ama ertuğrul hoca beni hayal kırıklığına uğrattı. beşiktaş'ın hocası olduğunu anlamalı artık.

Buket Yıldız
30-09-2007, 11:34
geçmiş olsun hepimize

Murat Ödemiş
30-09-2007, 11:42
ne diyim ya beşiktaş sen bizim allahımızsın diyecem ama bu beşiktaşın içinde yönetim olması be ...valla olmasın ..bugun halkıntakımı.com benım allahımdır ...beşiktaşşş ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kemal Agül
30-09-2007, 11:42
Halla hazmedemiyorum Beşiktaş alt alt yapısından gelmiş bir futbolcunun gol pasını verdikten sonra sanki üzüntü için kafasını eğip ortaya gitmesini
bu genç insanlara ne yapmak gerek Beşiktaşın büyüklüğünü anlatmak için mazisni anlatmak için hiçmi hırs olmaz inanç olmaz
kimse bana şunu söylemesin takımda ikilik var diye eğer 20 yaşındaki futbolcu bu işlere girip Beşiktaşı kendi geleceğini düşünmüyorsa atılan gole bile sevinmiyorsa dünyanın en iyi futbolcusuda olsa hemen yol veririm

Onur Özgen
30-09-2007, 11:53
arkadaşlar bu kadar büyütmeyin, geçen sene i.akın bu sene s.özkan, medya her zamanki gibi abartmış, herkesin sevinmesi farklıdır, içinden sevinmiştir belki, abartmayalım. neredeyse gol pası verdiği için üzüldü diyecekler adama.

Anıl Doğan
30-09-2007, 13:34
tek konuşması gereken bu saatten sonra YÖNETİM!!!....BEŞİKTAŞ'ı yönettiklerini hatırlarlarsa tabi...ve o sert konuşmanın muhatabı federasyon olmalı...BEKLİYORUZ...

Necdet Bulut
30-09-2007, 13:51
daha nereye kadar bu yonetime sabır gosterilecek neden istifaya davet edilmiyor bi turlu anlam veremiyom ,neden kapalı sessiz kalıyor neden yoksa aklımıza getirmek istemediğimiz o soylentilerden dolayımı ,bu son yıllarda yasananların tek sorumlusu beşiktaşımızda başkanlığa yakışmayan sayın yıldırım demirorendir o koltukda olduğu surece ne yazıkki daha da kotu durumlara duseceğiz ,artık beşiktaşlıların gercek anlamda tepkisini gostermenin vakti gelmiş ve hatta geçmiştir ,beşiktaşımızın bu halde olması hangi beşiktaşlıyı memnun ediyor hangimiz mutlu ve gelecekden umutlu sanırım hiç kimse onumuz çok karanlık çok !!!!!!!!!!!

Cem Ozel
30-09-2007, 14:21
Basından

AHMET ÇAKAR: BU KAÇINCI DERELİ! (SABAH)

Senin hakemliğin benim için geçen sezon bitmişti. Dün gece de Beşiktaş'ın yediği iki golde de başrolde sen vardın. Şimdi bu derbiye seni verenler de kına yaksınlar..

Yıllardır söylerim, "Selçuk Dereli hakem değil" diye. MHK'nin prensidir ve hep önemli maçlarda görev alır...

...Dün gece Beşiktaş iki çok net bariz hakem hatasıyla maçı kaybetti. Diğer bir deyimle Beşiktaş'ın yediği iki golde de büyük hakem hataları var. İlk golde top auta çıktı, karar "Korner" oldu. Kornerden de gol geldi.

ZEKİ ÇOL: CİMBOM'DA SESSİZ DARBE

Galatasaray dün özellikle Lincoln'ün yokluğunu fazlasıyla hissetti. Gerçi Arda da iyi niyetle elinden geleni yaptı ama işin açıkçası Galatasaray hem orta alanda oyunu yönlendiremedi hem de hücumu iyi organize edemedi.

Derbinin kalitesizliği bir yana G.Saray'ın sahasında seyircisiz oynadığı dördüncü maçını da kazanması gerçekten önemli bir başarı. Bu tablo, bu sezon en büyük handikabını firesiz aşan G.Saray'ın şampiyonluk yarışında da daha şimdiden en güçlü aday konumuna geldiğini gösteriyor.

GÜVEN TANER: "BEŞİKTAŞ'IN TADI YOK" (STAR)

Beşiktaş oyunu kendi alanında kabul eden bir pısırıklık göstermedi. Sahanın her yerini kullanmaya çalıştı. Eksiği, bu çalışmayı ürün alacak biçimde yapamamasıydı.

S.Özkan’da olumsuz değişim var. Hızlı tırmanışını gösterdiği özelliklerini terk etti. Fizik gücü azaldı! Güvenini yitirdi. Pozisyonları zorlamıyor. Bir de artık rakiplerince daha çok önemseniyor.

Ertuğrul Sağlam, ikinci yarıda Diatta’yı çıkarıp, Serdar Kurtuluş’u geri çekti, S.Özkan’ı forvet arkasına kaydırdı. Sağa M.Yozgatlı’yı koydu. Ve belli ki takımın aklına hücum etmeyi de sokmuştu. Sahada daha canlı, rakip alana takımca gidip gelebilen bir Beşiktaş görmeye başladık. Ancak 15 dakikalık tempo Beşiktaş’ı daha çok yıprattı! G.Saray da rahat ve tehlikeli hücum eder oldu. Pozisyonlar buldu. İkinci golünü ürettiği penaltı, Arda’nın savunmaya takılıp düşmesini hakemin penaltı olarak değerlendirmesinden doğdu.

HAKAN ÜNSAL: "DERBİ OYNANDI MI" (STAR)

Cuma günü yorum yaparken, ertesi gün Turkcell Süper Lig’in başından beri tempolu ve mücadeleci oynayan iki takımın karşılaşacağını söylüyorduk. Galatasaray’ın etkili oyuncuları ve gol atan futbolcuları bulunduğunu, Beşiktaş’ın da disiplinli ve fizik kapasitesi iyi bir ekip olduğunu konuşuyorduk. Ne olduysa cumartesi sabah oldu. Teknik Direktör Feldkamp sabah aldığı kararla karşılaşmanın ve derbinin önüne geçti. Sakatlıkları bulunan Ayhan ve Hasan Şaş’ın olmadığı takıma bir de Lincoln ve Hakan Şükür’ün yokluğu eklendi.

Bu oyuncular sezon başından beri Galatasaray’ı formda ve lider yapan oyunculardı. Bütün bu eksiklere ve moral bozukluğuna rağmen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın rakibi tam kadro oynuyormuşcasına orta sahada kalabalık olma düşüncesi ile Matias Delgado’yu oynatmaması Beşiktaş’ın hem orta saha, hem de pozisyon bulma sorunu yaşamasına sebep oldu.

KAZIM KANAT: SAĞLAM KORKTU! (SABAH)

... Bu maçta Beşiktaş'ın çıkaracağı ders şu: İki hakem yorumundan yenilen goller gerçeği değiştirmez. Korkaklar her zaman kaybeder. Beşiktaş'a ve Sağlam'a korkak futbol hiç yakışmadı. Sağlam da korktuğu her maçı kaybeder.

MESAJ: Tribünde yan yana oturan Lincoln-Şükür ikilisinin ayağına kadar gelip boyunlarına sarılan ve sanki taziyelerini sunan kimdi biliyor musunuz?. Yazayım: Adnan Polat. Şunu da yazayım: Şükür hafif doğruldu, Lincoln ayağını bile indirmedi. Polat bu şovu kime ve kimin adına yaptı!

LEVENT TÜZEMEN: KALLİ NİYE EVİNDE? (SABAH)

Galatasaray camiası Kalli'nin Lincoln ile Hakan Şükür'ü kadro dışı bırakmasıyla sarsıldı. Gerekçe; Lincoln kuzenleriyle 01.30'a kadar sohbet etmiş. Hakan da kızı Buse'yi kampa alıp beraber yatmış. Bunlar Kalli'nin disiplin kurallarına aykırıymış.

Peki önemli derbi öncesi evinde yatan Kalli ile futbol şube sorumlularının suçu yok mu? Gerets, manken güzelliğinde sevgilisi olmasına rağmen her kampta futbolcularla birlikte kaldı. 74 yaşındaki Kalli'nin 70 yaşındaki karısını yalnız bırakmaması normalse Hakan'ın baba refleksiyle ağlayan kızını da bırakmaması çok normal...

... Beşiktaş savunma ağırlıklı kadroyla sahadaydı. Galatasaray kanatlara çift dikiş atmıştı. VolkanHakan Balta, Uğur-Barış savunmayı ve hücuma çıkmayı değişerek yapıyordu. Bu anlayış Beşiktaş'ın kanat bindirme silahını da frenledi. Galatasaray, temposuyla Beşiktaş'a üstünlük kurdu.

... Sonuçta, Galatasaray hem cesurdu hem kazanmak için iştahlıydı. Beşiktaş kafaca iyi hazırlanmamıştı, korkaktı.

AYHAN AKBİN: İYİ OLAN KAZANDI (SABAH)

Maçtan birkaç saat önce Hakan Şükür ve Lincoln'ün kadro dışı kalması Galatasaray'ı etkilemiyor, her şeye rağmen bu derbiyi de kazanıyorlarsa onlara "helal olsun" demekten başka bir söz bulamıyorum. Seyircisiz ilk derbiydi. Belki bu nedenle maç kalitesizdi. İki takımın da temposu çok düşüktü. Ama sahada daha aktif görünen takım Galatasaray'dı. Gol atmayı isteyen, ikili mücadeleleri kazanan, şut atan, kenarlardan top ortalayıp pozisyon arayan ve gol yememek için ellerinden geleni yapan hep Galatasaraylı futbolculardı.

İLKER ATEŞ: DENEME TAHTASI (FOTOMAÇ)

Beşiktaş ilk yarıyı gol dışında boş geçti. Sağda Diatta'lı savunma, Serdar Kurtuluş ve Koray'lı orta saha, yarım yamalak Galatasaray önünde iflas etti. Böyle bir Galatasaray'ı yenemeyen Beşiktaş'ın ligin zirvesi için söyleyecek sözü olamaz. Lincoln, Ayhan, Sabri, Hasan Şaş ve Hakan Şükür gibi çok önemli oyuncuların yokluğuna rağmen Beşiktaş, Ali Sami Yen'de esir kampında hareketsiz kaldı.

... Beşiktaş lig ilerlerken hâlâ oyuncu denemeye devam ediyor. Koskoca Kartal, deneme tahtasına döndü. Varsayalım şampiyonluk iki takım arasında geçecek. Ne olur derseniz, gerçeği söyleyeyim: Beşiktaş'ın hiç şansı yok.

MURAT ÖZARI: DİSİPLİN KAZANDI (FOTOMAÇ)

Ali Samli Yen dün gece tuzsuz yemek gibiydi! Akıllarda kalan Tello'nun nefis golü ve Galatasaray'ın kazandığı penaltıydı. Selçuk Dereli'nin penaltı kararı bana göre biraz ağırdı. Hani diyorlar ya "Penaltı gibi penaltı olacak" diye! Selçuk Dereli penaltıyı vermese kimse itiraz etmezdi. Sonuç olarak dün gece önce Galatasaray, sonra Feldkamp, daha sonra da disiplin kazandı. Kaybedenler ise hem Beşiktaş, hem de Feldkamp'ın verdiği bu kararı eleştirmek için bekleyenler oldu...

İLKER YASİN: BAŞLAMADAN KAZANDI (HÜRRİYET)

Hakan ve Lincoln'ün sadece bir maç için kadro dışı bırakılmalarına gösterilen gerekçe çocuklara masal gibi. Kızını kampa getiren Hakan'a, "Annesi gelsin, götürsün" demek varken, böylesine önemli maç öncesinde disiplinsiz davranış gerekçesiyle tribüne gönderme kararını bu olgunlukta, torun seven biri almamalıydı. Ya da..?

... Galatasaray ve Beşiktaş'ın maç boyunca gol pozisyonu üretememesi ve kazanma arzusunu rakip savunmanın yapacağı hatalara endekslemesi bugün Türk futbolunun kalitesindeki en güzel ölçü olarak kabul edilmeli.

Herkes penaltıyı konuşacak... İbrahim Toraman'ın topa müdahalesinde penaltı görüntüsü yok ama topla hiç ilgisi olmayan Serdar Kurtuluş'un, bedenini Arda'nın önüne koyması, ligimizin en kaliteli hakemi Selçuk Dereli'yi penaltı kararına götürdü.

Dün gecenin kazananı Galatasaray'dan çok Karl Heinz Feldkamp oldu. Türk futbolunun ihtiyacını duyduğu gerçek otoriteyi maçın içinden önce öncesinde gösterdi. Kalli maçı sahaya çıkmadan kazandı.

İLHAN SÖYLER: ZİRVEYİ HAK EDİYOR (HÜRRİYET)

Seni havaalanında binlerce taraftar karşıladı. Daha ilk maçında G.Saraylıların sevgilisi oldun. Türkiye'de çok sevildin. Herkes sana sıcak yaklaştı. Beşiktaş maçı öncesinde Feldkamp tarafından kadrodan çıkarılmak, küçük bir hata değil, büyük bir yanlıştır Cassio Lincoln...

Herkes kabul etmeli ki, G.Saray ligde bulunduğu yeri, yani zirveyi hak ediyor. Neden mi? Ayhan yok, Hasan yok, Lincoln yok, Hakan Şükür yok... Yani yok oğlu yok. Ama takımdaki gençleşme ve yeni yapılanma aşısı iyi tuttu ve G.Saray, Beşiktaş maçında dahi bu yıldızlarını aramadı.

MUSTAFA DENİZLİ: SESSİZ, SEDASIZ... (MİLLİYET)

Galatasaray, karşısında ummadığı kadar etkisiz bir Beşiktaş bulunca bir korner topu, bir penaltı ile üç puanı aldı. Bunun dışında Galatasaray daha çabuk oynayabilseydi, birçok gol pozisyonu bulabilirdi. Beşiktaş ise etkinlik ortaya koyamadı. Açıkcası Beşiktaş bu görüntüsünden kurtulmak mecburiyetinde.
Galatasaray'da sadece Hakan ve Lincoln değil, Hasan, Sabri, Okan ve Ayhan da yoktu. Sarı - kırmızılılar, oynamayanlarla belki daha güçlü bir takım olabilirdi. Beşiktaş'ın sahaya sürdüğü takım ise oynamayan kadrodan daha güçlü değil. Beşiktaş'ın özeti budur.

METİN TOKAT: PENALTI KARARI YANLIŞTI (MİLLİYET)

Selçuk Dereli, fiziki durumunun iyi olmamasından dolayı pozisyonlara uzak kaldı. Verdiği yanlış penaltı kararı ile müsabaka skorunun değişmesine neden oldu. Kartlarında standartı sağlayamadı. Ve böylece sessiz maç tartışmalı bitti.

Huseyin Kurt
30-09-2007, 14:32
yaa son dakikada korner kazanmışız son gol şansı artık gidip paslaşarak kullanıyoruz admlar gelip kapatıyo orta açamıyo bizim adamlar ondan sonrada önünü boşaltıp orta açmak için uğraşıyo gülsemmi ağlasammı nası bi mantık yaa bütün kornerleri paslaşarak kullanıyoruzz rakip takımın bütün kornerleride tehlike oluyo zaten arka direkde hiç adam yok marsilyada da aynısı oldu ...

Anıl Tanrıyar
30-09-2007, 16:15
yazıklar olsun ertuğrul...bi insan hiç mi teknik adamlıktan anlamaz...bizim gördüklerimizi görmüyo mu?

Ali Erken
30-09-2007, 17:34
tigana 34 mac boyle oynattı iki tane elestiri gelmedi...

sonra da neden turk hocalara sahip cıkmıyosun yonetim...

çay demle...

Deniz Özdemir
30-09-2007, 20:26
ben 2003 yılını özledim... :(

mehmet al benden de o kadar.nerde o her hafta bize dolu dolu futbol izleten takım nerde şimdi ki takım.vallahi dün maçı izlerken gol yiyene kadar uyumamak için kendimi zor tuttum.rezillik ya.koskoca BJK bu futbolu oynayacak takım mı.pascalı ilhanı sergeni ronaldoyu zagoyu cordobayı ve diğerlerini gel de arama şimdi:(

Mehmet Yucegonul
30-09-2007, 20:59
Dünlere uLan yarınlara uLan seni sevmekle geçen bir ömür bizimkisi...
Uçuça hazırmısınız..!

Onur Sarısoy
30-09-2007, 21:10
yaaa bir futbolcunun işi futbol oynamaktan başka nedir.Zevkle yapılacak bıriş.herkesin isteyipte çok az kişinin sahip olabileceği bi iş.Bu kadar mı ruhsuz oynanır ?.Bunlar hiç düşünmüyo mu kı ulan biz bu kadar para alıyoz bunun hakkını verebılıyıoz mu?yazık be,yazıklar olsun.bu oyuncuları alanada oynatanada daha doğrusu oynatamayanada.Keseceksin cezayı bakalım bi daha böyle oynnayacaklar mı?

YUH ULAN YUH!!!!!

Barbaros Özel
01-10-2007, 13:53
piyasanın,paranın uşagı bir hakem.bugünlerde neler oldugunu anlayamadıgımız bir yönetim."O Forma Kutsaldır Nasip Olmaz Herkese" diye bagrilsa elini cebine sokup "ohhhh milyon dolarlar da isitti içimi yahuu,nee bir ses mi duydum!?"diyecek ruhsuz kimi futbolcular..işte Beşiktaşimizin hali.olmaz Sinan Enginlerle,dirayetsiz yöneticilerle olmaz bu iş...:(

Mert Atasayar
01-10-2007, 21:15
Olmaz abi böyle bu şekilde nereye kadar göz dolduran futbol mu izliyoruz maçı kazansakta yürek ağzımızda 90 dakika izliyoruz nerde zevkli futbol

Berk Koray
05-10-2007, 11:30
bu konuda sana katılmıyorum petek hanım
aşk kalıcıdır ve dünyanın en güzel duygusudur...

Omer Kalaycıoglu
08-10-2007, 12:39
ne diyim ya beşiktaş sen bizim allahımızsın diyecem ama bu beşiktaşın içinde yönetim olması be ...valla olmasın ..bugun halkıntakımı.com benım allahımdır ...beşiktaşşş ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya kardeş bu ne bicim yazı yaa ALLAH AŞKINA YAZMAYIN BÖYLE ŞEYLERR