Orijinalini görmek için tıklayınız : Kolot'tan olay sözler!
Burak Güven
29-09-2007, 08:23
Kolot'tan olay sözler
Beşiktaş yöneticisi Celal Kolot, Radyospor'a yaptığı açıklamada "Ertuğrul Sağlam erken geldi. Benim tercihim Lippi idi. Bu kadro tam Lucescu'luk bir kadro. Eğruğrul hoca hep vasat futbolcuları transfer ettirdi. Gravesen, Makelele, Edmilson, Helguera, Navarro, Legrottaglie'ye imza attırdık. Ancak başkan izin vermedi. Ertuğrul hoca, Anderson'u beğenmedi. Diatta'yı Bursaspor izleyip beğenmemişti, biz aldık" dedi.
Ertuğrul tecrübesiz
"Ertuğrul Sağlam çok erken geldi. Ben Lippi'yi istedim. Bu kadronun başında Lucescu olmalıydı...".
Beşiktaşlı yönetici Celal Kolot, bugün oynanacak derbi öncesinde gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Radyospor'da Gürcan Bilgiç ve Halil Özer'in sunduğu "Çift forvet" programına katılan Kolot, ilk olarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştirdi. Kolot şöyle konuştu: "Ertuğrul Sağlam çok erken geldi. Tecrübe kazanıp, öyle
gelmeliydi. Yönetime bunu söyledik. Ben Lippi'yi ve Armin Veh'i istedim. Bu kadro tam Lucescu'luk, ama Sağlam geldi."
ANDERSON'U İSTEMEDİLER!
"Takımla bu kadar oynanmaz. Tigana'yı sevmesek de oturmuş bir kadromuz vardı. Şimdi bakıyorsunuz İbrahim Akın, Mehmet Yozgatlı yedek oturuyor. Gravesen, Makelele, Edmilson, Helguera, Navarro ve Legrottaglie'ye imza attırdık, ancak kulüp başkanı izin vermedi. Anderson'u önerdik, Ertuğrul Sağlam onu da istemedi. Adam Benfica'dan Lyon'a transfer oldu. Bizim istediğimiz ve önerdiğimiz futbolcularla, transfer edilenler arasında büyük kalite farkı var. "
Nazim Gultekin
29-09-2007, 10:16
olan olmuş iş işten geçmiş simdi mi cikip diyorsun! transfer doneminde cikip diyeceksin bunu.. ya da hic söylemeyeksin... ayrica hangi adam istemez ki navarro lu helguera li gravesenli bir takima sahip olmayi?
"Takımla bu kadar oynanmaz. Tigana'yı sevmesek de oturmuş bir kadromuz vardı."
baki, burak, runjeeee runjeeee, iki haftada kirmizi kart goren i.akin (bu sene biraz iyi ama) sahada dolasan delgado var da var... oturmuş kadro vardi da o yuzden mi gol atamiyordu o takim o yuzden mi sampiyonlugu verdi?
evet ertugrul tecrubesiz bence o kadar iyi bir hoca da degil... rıza hoca daha iyi...
Anıl Tanrıyar
29-09-2007, 10:30
ertuğrulun zaten bana yıldız almayın dediğini duyduk,çünkü onlarla uğraşamayacağını düşündü sanırım...kapris vs...
Ersan Üngüder
29-09-2007, 10:44
Beşiktaş Futbol Şubesi eski Sorumlusu Celal Kolot, Galatasaray derbisi öncesinde ilginç yorumlarda bulundu. Siyah - beyazlı yönetici, Radyospor'da Halil Özer ile Gürcan Bilgiç'in hazırladığı "Çift forvet" programında konuştu.
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı eleştiren ve erken geldiğini savunan Kolot, "Zaman beni haklı çıkarıyor. Biraz daha tecrübe kazanıp gelseydi daha iyi olurdu. Şimdi Beşiktaş'ın başındaysa artık arkasındayım" ifadesini kullandı.
Celal Kolot, "Galatasaray seyircisiz oynamaya alıştı. Beşiktaş'ın da hücum oyuncularının, orta sahasının Galatasaray'dan geri kalır yanı yok. Ama hocamız böyle oturuyor" dedi.
Diatta'yı Bursaspor'un izlettiğini ancak kendilerinin aldığını ifade eten Kolot, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben gittikten sonra gelen Diatta ile Higuain bence vasat oyuncular. Çok kaliteli isimlere teklif götürmüştük. Bunlar arasında Gravesen, Makelele, Edmilson, Henguera, Navarro, Juventus'ta oynayan Lecrottaglie'ye imza attırdık, ancak kulüp başkanı izin vermedi. Anderson'u beğenmedi Ertuğrul Sağlam, Benfica'dan Lyon'a transfer oldu. Onu da ucuz alıyorduk. Ancak olmadı. Bizler bunları seçmiştik. "
--------------------------------------------------------------------------
Klasik kendini övmeye çalışmış bunu yaparkende takıma yada hocama zarar verir miyim diye düşünmemiş. Dobra kendileri başkan söyler hani, Kolot bey dobradır düşündüğü herşeyi söyler diye. Normal karşılamak lazım................
Murat Aru
29-09-2007, 11:15
Sabah Sabah Bende Bir Hikaye Yazayım,
Ya Allahhh....
Hürmetlimiz ( C.kolot ) konuşmuş, konuşmuşta, konuşma GS ile yapılacak maç öncesi yapılması kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum(Düşünmek İstemiyorum!). Talihsiz bir açıklama deyip geçiştirmek bile bana acı veriyor. Ama büyüklük bizde kalsın...
Gelelim söylenenlere,
Bu takımın başına Ertuğrul Hocanın getirilecegi transfer döneminden önce belli idi.
Bunu C.Kolot biliyordu. Tigana'yı Saf dışı bırakma görevini S.Engin hazretlerine Başkan devrettiginden beri bu iş böyle idi. Ama taraftar E.Sağlamı istemiyordu. Evet Kayseride Başarılı bir sezon geçirmişti ama daha yeniydi hatta ve hatta T.Direktörlük belgesi bile yoktu! Beşiktaş Kayseri Spor degildi ki hedefleri vardı, büyük kuluptü felan. Ama yönetimin hesapları başka idi. S.Engin dediki(!) "Tiganayı yollarım ama menejer olurum" . Başkanda sen Tigana'yı yolla sözüm söz "Menejerimiz sensin". S. Enginde açtı ağzını yumdu gözünü, eee malum bu işler ondan sorulurdu! "Takım böylemi oynatılır, bu adam teknik direktör olamaz, zenciden teknik direktörmü olur (Buna adam gibi adam olanlar IRKCILIK DEDİ! )" gibi sözler söyledi. Bu sözler üzerine medyanın bu açmış olduğu yoldan yürüyen herbiri stat da bin tane Mourinho olan taraftarımız da Tigana'ya sırt çevirdi. Yemek hazırlanmıştı, S.Engin başarmıştı. Şimdi sıra Başkanda idi, S.Engine verdiği sözü tutmalıydı! Hikayenin sonunda Söz tutuldu S.Engin kulube Menejer olarak alındı, banka hesap numaraları alındı şimdi her ay temizinden yeşiller bankasına yatıyor. Diet ödendi...
Pekela, Luce gelse daha mı iyi olurdu, Luce olsa S.Engin bu kulubün Menejeri olurmuydu? Olurduuuuuuuuu!!! Şaşırmayın şöyle olurdu. Luce yönetimle çakışırdı, işler biraz karışırdı yönetimde hemen "Büyük Silahını" devreye sokardı ve Sinan Engini Menejer yapardı ve Luce'de giderdi!
Transfer döneminde biliyorduk ki, Luce ilk hedefti, taraftar ona güveniyordu. Gelirse iyi bir seçim olurdu. Ama Başkanın Sinan Engine Sözü vardı ve Luce işi iptal edildi. Ve bu ateşe "deneyimsiz" bir T.Direktör getirildi. Ertuğrulu "Allahı var" severiz. Kişiliği duruşu iyidir. Ama top yuvarlaktır ve Bu Futbolun İlahları oyuna gelmez, deneyimse deneyim beceri ise beceri ister. O zaman Ertuğrul Hoca bu takıma erken gelmiştir, Rıza Hoca gibi. Umarım Ertuğrul Hoca başarılı olur ve Şu ilahlara bir güzel çalım atarda onlarında yüzü utanır.
Bu günlerde herkez zamansız konuşuyor. C.Kolot konuşmuşsa zamansız, vardır bir bildiği. Beşiktaşımda bizim bildiklerimizin dışında birşeyler dönüyor. Yakında onunda kokusu çıkar.
Bu arada TİGANA döneminde hepimiz Teknik Direktör olmuştuk, kimse burnundan kıl aldırmıyordu, ama şimdi herkez susuyor, Sinan Engin'de öle. Neden acaba? Yoksa Ellerimizden Teknik Direktörlük belgelerini mi aldılar.
Şuç Kimsede Değil....
Suç Ben Beşiktaşlıyım Diyende............
Eskiden TRT de uykudan önce diye çocuk proğramı vardı, İzlerde öyle uyurduk.
Şimdide Uykudan önce Beşiktaş demeçleri var, izliyoruz hepten uykumuz kaçıyor...
Bu hikayeyi ben bir yerlerden tanıyorum demeyin etrafınıza bakın....
Can Durukan
29-09-2007, 12:10
"kolot kolotluğunu her yerde yapar.." (rus atasözü)
Vedat Hamzacelebioglu
29-09-2007, 12:29
Tam da Galatasaray maçı öncesi. İlginç!
Ne yaparsanız yapın, bugün seni de yeneceğiz Galatasaylı basın!
Derya Banu Akgul
29-09-2007, 12:38
Ne akkılıca tam derbi öncesi kulübe nasıl zarar veririm ,öcümü nasıl alırımı iyi düşünmmüş kolot .O lal olası diline yakışmıyor Beşiktaş yuh sana ....
Vedat Hamzacelebioglu
29-09-2007, 13:29
Az önce Beşiktaş Tv.de alt yazı ile verilen bilgide Celal Kolot'un, Demirören'in isteği ile görevinden istifa ettiği bilgisini aldım.
Ayrıntılar daha sonra verilecekmiş (PAF maçının devre arasında verilecek belki de).
Vedat Hamzacelebioglu
29-09-2007, 13:34
Bu arada PAF Takımı 1-0 öne geçti...
Mustafa Ozyurt
29-09-2007, 13:55
bu yönetimin misyonu, vizyonu ve hedefi KAOS.
Nazim Ziya Tasdogen
29-09-2007, 14:55
umarım sıra diğerlerine de gelir. kurtuluruz bu pisliklerden
Sercan Hosafci
29-09-2007, 15:41
Kulübümüzde, Galatasaray ile bu akşam yapılacak derbi maçın başlamasına saatler kala, beklenmedik bir gelişme yaşandı ve yönetim kurulu üyemiz Celalettin Kolot istifa etti.Kolot'un, dün bir radyo kanalında, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve bazı transferler hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle, Kulüp Başkanımız Yıldırım Demirören'in isteği doğrultusunda yönetim kurulundan istifa ettiği açıklandı.Celalettin Kolot, yaptığı açıklamada, açıklamalarının her zaman arkasında olduğunu vurgulayarak, ''Sadece zamanlaması yanlıştı. Derbi maça denk gelmesi doğru olmadı. Bu konuda hata yaptım'' dedi.
Kolot, ''3 aydır istifa etmek isteyen taraf bendim. Ancak başkan beni durdurdu. Bu açıklamalardan sonra istifa etmem gerekti. Açıklamalarımın derbiye denk gelmesi nedeniyle Beşiktaş camiasından özür diliyorum. Ama her insan hata yapabilir. Başkan da hata yaptı ve PFDK'dan 3 ay hak mahrumiyeti cezası aldı. Hatalar olur. İnşallah Beşiktaş camiası için hayırlısı olur'' diye konuştu.
Celalettin Kolot, dün akşam Radyospor'da katıldığı programda özetle, ''Ertuğrul hoca erken geldi. Takımla bu kadar oynamak iyi değil. Diatta Bursaspor için izlendi, bize geldi'' ifadelerini kullanmıştı.
Celalettin Kolot, daha önce de başkan Demirören'in isteğiyle futbol şube sorumluluğu görevini bırakmıştı.
-----------------------------------------------------------------------
Bu adam için dünkü açıkalamalardan sora dua ettim resmen istifa etsin ne olur diye ve etti. Bence hayırlı bir iş oldu bundan sonra başkana yönetimine alacağın adama biraz daha dikkat et yok sa bir gün sende istifa etmek zorunda kalacaksın diyorum.
Ali Erken
29-09-2007, 15:58
Şark işi yönetici en iyiyi ben bilirim, benim dediğim adamlar iyi futbolcu, ben futboldan anlarim..
afedersin .ok anlarsin.
o kadar biliyosan al diplomani hoca ol.
diatta ona gore vasat ama adam lyonda oynadi 2 yıl, bunun istedigi adami simdi lyon almis onu maharetmis gibi soyluyor.. celiskiye bak hele.
Sinan Efendi de bu havalarda. Gorduk buyuk projesi 'Sergen'in hem sol hem sag ayaklisi' Delgado'yu. En son 'atarim bu adami takimdan' diyordu sinanE..
Simdi en yakın arkadaşı Sinan Engin menajer, bu adam Ertugrul Hoca'ya sallıyor. Ne yaman çelişki?
Ertugrul Saglam iyi hoca degil diyenler, iyi hoca Rıza Çalımbay mı oluyor? Hepsi 3asagi 5 yukarı aynı, yonetim destek olur havayı da yakalarsan sampiyon olursun iste o kadar.
Derya Banu Akgul
29-09-2007, 16:49
Bindirildik bir alamete nereye gittiğimiz belli değil ,düzen bozuk,gemisini yürütende kaptan misali ama o gemi bir gün karayamı oturur batarmı bilinmez.İşte ozaman vay halimeze kendini paralasanda dövünsende yok çaresi.Bu insnaların böyle olacağı belliydi ama hep destek ya hani inadına ya hani neye inat kime inatsa ......
Eren Cemaloğlu
29-09-2007, 17:09
futbol şube sorumlusu iken bu adamı seven,beğenen yahut takdir edeniniz var mıydı ? ben hayır diyeceğinizi düşünüyorum.
bir tane elle tutulur iyi özelliğini bilen var mı? hayır...
bu adamın beşiktaş ve beşiktaşlılık değerlerini hiçe saymadığını söyleyebilir misiniz ? hayır...
şimdi neden konuştuğunu bilen var mı? hayır...hayır...hayır... sus artık
Burak Güven
29-09-2007, 19:26
Kolot'un istifası maça saatler kala ne kadar doğrudur anlamış değilim. Bunlar nasıl Beşiktaşlı ya? Geçen sene tam Fener maçı öncesi yaşananalr, bugün derbiden önce yaşananlar yazık çok yazık.
Yolun açık olsun bile demiyorum sana Kolot, ne halin varsa gör...
Yusuf Helvaci
29-09-2007, 21:49
Kolot gibi bir adama yöneticiliğin "peşkeş çekilmesi" çok büyük darbeydi kulübümüz için. Çok iyi olmuş yönetimden çıkartılması. İşin kötüsü bu patavatsız adamı taraftar çözmüşken ve aylarca yerin dibine sokmuşken yönetimin bu kadar dayanması anlaşılır değildi. Çalışma döneminde Beşiktaşlılık olgusuna kanayan yaralar bıraktı ve gitti.
Orçun Abdullah
29-09-2007, 23:28
transfer için dedikleri belki doğru haklıda çıkmıyor değil of of ne yapacağımı neye inanacağımı şaşırdım.
inandığım 2 şey kaldı biri allah biride yönetim istifa
Necdet Bulut
01-10-2007, 00:34
yıldırım demirören yönetimindeki kaçıncı yoneticinin istifası bir bilen varmı !!!!!! istifa edenlerin hepsi haksız tek başkan haklı değilmi, yazık yazık ....
Eren Tuncer
01-10-2007, 00:53
istifa edince dogrulari soylemis .Tek katildigim nokta lucescunun gelmesi gerektigi .Ertugrul saglamin yildiz istememesinin sorunu yıldız oyunculara ezilmesi bkz:delgado
Deniz Arik
01-10-2007, 02:06
kolot kendi koltuğunu sağlamlaştırmaya çalışıyor ama biz Ertuğrul hocayı SAĞLAM seviyoruz.
Deniz Arik
01-10-2007, 02:08
biz Ertuğrul hocayı SAĞLAM seviyoruz. sen işine bak kolot!
Eren Cemaloğlu
01-10-2007, 20:14
transfer için dedikleri belki doğru haklıda çıkmıyor değil of of ne yapacağımı neye inanacağımı şaşırdım.
abi adam yalan söylüyor resmen ya...allah aşkına makelele'yi dünyada hangi takım ın teknik direktörü istemez ya yapmasın hiç ama hiç inandırıcı değill...
Safa Şenyıldız
01-10-2007, 20:45
Paraya sıkışmıştır. 2.000.000 $'ını geri almak için çıkıp konuşmuştur. Ciddiye almaya değmez.
Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 21:28
biz Ertuğrul hocayı SAĞLAM seviyoruz. sen işine bak kolot!
herkes kendi adına konuşsun:) şaka bi yanada hiç de sevmiyorum bu da ayrı bi konu...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.