Orijinalini görmek için tıklayınız : ne arkandayim ne yanindayim ertugrul
Vedat Benakay
29-09-2007, 22:57
evet ne yanindayim ne arkandayim saglam...104 yillik cinarimi yillarca yok etmek icin cabalayanlara hep gogus gerdik ertugrul...biz hic kimseden hic bir sey beklemedik saglam..bizim durusumuza dokunmayin,bizim askimiza yan gozle bakmayin,bizim barikatimiza yaklasmayin bizim istedigimiz buydu..planlar yapildi hayata gecirildi..ama biz hep direndik siarlarimizi yuzlerine haykirdik...sen geldiginde ne komple teorileri yapildi biliyormusun ertugrulll...yok seni a.b.d deki biri istemis yok soyleymis,yok boyleymis...biz onlara bagirdik hocamizi yedirtmeyiz,yanindayiz saglam hoca...kolot denen bir insan cikti ve gitti..onunda karsisinda durduk neden..nedeni basit cok cabuk dusunup cok cabuk karar veriyorduk cunku...hep soylediler iki buyuk var,iki buyuk kalacak...oyle oyunlar hayata gecirildi ki bizde sasirdik ne oluyordu,neyle,kimle mucadele edecektik,nasil koruyacaktik 104 yillik cinarimizi..disardan korkumuz yoktu ama en kotusu disardakiler icten vuruyorlardi...dort yanimizdan sarildik,dort yanimizda savasiyorduk...ama saglam bugun gordum ki senin yaninda olmakta yanlis.bugun gordum ki 104 yillik cinarimi koruyacaksam sanada cephe almam gerek...senin bugun yaptigini ancak dusmanlarim yapar..1 hafta oldu saglam hocam(evet hoca)dedik marsilyada utanilacak bir futbol.ankarada oyle!!!???ertugrul lutfen burasi senin oyun tahtan degil,ve bilki sen inan daha bizleri tanimamissin..daha yazacak cok seyim var dostlar ama sizleri daha fazla rahatsiz etmek istemedigimden dolayi burada noktaliyorum...burayi izleyenler (disaridan)bilsinler ki bu barikat tuglalarla,masalarla,siralarla,tahtalarla kurulmadi.bu barikatin malzemesi yurektir,yurek.... THE LAST BARRICADE(BUNLAR BENIM DUSUNCELERIM DOSTLAR,KATILIRSINIZ KATILMAZSINIZ HEPINIZE SAYGILAR)
Orçun Abdullah
29-09-2007, 22:59
hocam verrdiğin sözleri tut yeter her gelen aynı şeyi söylüyor ama bir icraat yok yeter bıktım artık
Mustafa Kemal Varol
29-09-2007, 23:15
.. yönetim istifa,hoca istifa,s.e. istifa...
Vedat Benakay
29-09-2007, 23:16
ne sozu orcun kardes ne sozu...evet haklisin bir yerlere soz vermisler ama bizi hesaba katmadan
Orçun Abdullah
29-09-2007, 23:18
sözü şu idi koşan mücadele eden zevk veren bir beşiktaş olacaktı ama fener maçının 2. yarsının 30 dakikası hariç öyle bir takım ben sahada görmedim
Eren Tuncer
29-09-2007, 23:31
sinan engin istifa zaten bitmez .Evrenler arasi sampiyon bile olsak sinan engin istifa!
Vedat Benakay
29-09-2007, 23:33
s.e hepsi ayni duzlemin bir parcasi.belki biz yanildik kolotta olamazmi!!!???
Mehmet Yucegonul
29-09-2007, 23:38
halim duman...!
Beşiktaş.........
Metin Yalçınkaya
29-09-2007, 23:40
Evet artık yeter Ertuğrul Hoca.Neden korkak futbol oynatıyorsun neden Beşiktaşımı rakipğ takımlara karşı küçük düşürüyorsun.Bizden korkması gereken takımlar artık Beşiktaşla maçları var diye seviniyorlar.Nerde senin yürekli futbol anlayışın, nerde senin savaşan,koşan, çok mücadele eden takımın. Ben acaba başka bir takım mı seyrediyorum anlayamıyorum. Bugün yine kahroluşlar yüreğimde. Evet hakem de hata yaptı ama biz bu maçı zaten baştan kaybettik. Bu maçı sen verdin Ertuğrul Hoca sen.....
Gokhan Yerlikaya
29-09-2007, 23:43
ErtugruL Hocamızın arkasında olmalıyız.ne olursa olsun.Yanındayız dedik bi kere...Rıza Hocaya yaptıgımız hataları tekrar etmeyelim...
artık yönetimin gitmesi lazım.Sinan enginin gitmesi lazım.ya seve seve gider yada devrimLe iner oradan...
Mehmet Yucegonul
29-09-2007, 23:44
bir şeyler yapmalıyız ama ne..........! :( kahroluyorum yaa
Ersan Üngüder
29-09-2007, 23:47
maç sonrası söylediği sözler gs maçı hakketti oldu, kayserinin başındayken bize maç kaybettiğinde ertuğrul hoca hakeme sallamıştı, iyi hatırlayın... tecrübeni, taktiğini eleştirenlere karşı arkanda değil yanında olacağız dedik ama, şu maç sonrası bile gs hakketti diyorsan hoca, yazık sanada....
Serkan Kurt
29-09-2007, 23:47
.........
Mehmet Yucegonul
29-09-2007, 23:49
sizi bilmem ama ben sevinmek için sevmedim...
Hiç bir zaman tersi olmuyacak..Durmadan içimizde alevlenecek bu sevgi..Ama birşeyler olması lazım...Ertuğrul Hoca'mızın arkasında duracaz kesinlikle biz istedik bis istedik...
Vedat Benakay
29-09-2007, 23:55
gokhan kardes biz herzaman Besiktasimizin degerlerinin yaninda olduk,ama cok iyi dusun olaylar nerden nereye geliyor..serkan kardes evet biz sevinmek icin sevmedik...ben bugun bu yazimi 40.nci dakikada bakude tv yi kapatarak kaleme aldim.telefonum caldi oglum baba gol dedi..insallah anlarsin..saygilarimla
Ali Erken
29-09-2007, 23:55
Ertugrul Saglam da yeni bisey yok. Ama baskalarinda da yok...beklemekten ote ne gelir elden
Cem Ozel
29-09-2007, 23:56
sizi bilmem ama ben sevinmek için sevmedim...
sevmeye devam edecez serkanım ama adalet istiyoruz vermiyorlar, bu canımızı yakıyor..
Vedat Benakay
29-09-2007, 23:59
dur mehmet kardes herkesin dusuncesine saygidir Besiktasli olmanin prensibi.ama bu sitede olmamizinda bir onemi olsa gerek...cunku halkintakimi.com farklidir
Mehmet Yucegonul
30-09-2007, 00:02
dur mehmet kardes herkesin dusuncesine saygidir Besiktasli olmanin prensibi.ama bu sitede olmamizinda bir onemi olsa gerek...cunku halkintakimi.com farklidir
ya abi bilmiyoruz hep ...... yazmak istemiyorum o noktalı yerleri bana koyacak..
Sözün bittiği yerdeyiz bu aralar, kelimelerin boğazıma düğümlendiği yerdeyiz.
Dogan Karadeniz
30-09-2007, 00:19
Delgadosuz başladı,2 ön liberoyla oynadı, defansın sağında Diatta' yı oynattın(haliyle hücumda sağ taraf kısır kaldı)..ilk yarı gs yarı sahasında 5 futblcumuzu kornerler dışında ben göremedim..
bunun adı derbide, deplasmanda 1 puan yetermi, yoksa korkaklık mı?
Aman Yıldırım başkan yumruğuna dikkat et, ters tepiyo heralde..
Mert Atasayar
30-09-2007, 00:23
.. Şu sıralar SERGEN'in ölüsünü, RONALDOYU, İLHAN' I, GUNTİ' Yİ ve 100. yıldaki oynayan tüm futbolcularımızı ve futbolumuzu özler olduk...!!!
bu_!
Serkan Kurt
30-09-2007, 00:24
.........
Hakan Kirezci
30-09-2007, 00:31
Beşiktaş, futbol oynamaya 1910 lu yıllarda başlamış. Başka bir deyişle 77 yıldır futbol takımı var. Ben ise, bir taraftar olarak bu sürenin ikinci yarısından daha uzun bir süreyi yakinen takip ettim ve etmekteyim.
Yuvarlak bir hesapla 40 yıllık beşiktaş'lılığımın nereden baksan 35 yılını nasıl geçirdim bilir misiniz? şu son 40 yıldır takımın başına gelen her hoca ve de her yönetim yeni bir takım kurduklarını, iyi futbol ve başarılar için zamana ihtiyacı olduklarını söylemişlerdir. İşte ben bu 35 yılı, bunların istediği zamana verdim. 40 yıllık taraftarlığımın 35 yılı bunların takımlarını oturtmalarını, bize yakışır futbolu oynamaya başlayacakları günleri beklemekle geçti. Şu arada bu sürece dahil olmayan 5 yıl hariç. Çünkü o dönem, 6,5 yıllık Süleyman Seba/Gordon Milne döneminin son 5 yılıdır.
Bu dönem, şerefli ikincilikler ve 3 yıl üstüste gelen şampiyonluklar dönemidir.
Gordon kimseden zaman istememiştir. Gelmiş ve sessizce işini yapmaya başlamıştır. 6,5 yıl ülkemizde kalıp tek kelime dahi Türkçe konuşmadığı için eleştirilir. Mesela "Maraba televole" dememiştir. "İstanbuul guzel, balik-raki mis" dememiştir. "Teşkür ederm" dememiştir. En önemlisi "En buyuk Besiktas" dememiştir. Beşiktaş'ı en büyük yapmakla yetinmiştir hepsi bu.
Her takım 5 numara yani muhteşem liberolar peşinde koşarken o tandem denilen "çağdışı" sistemi oynattığında alaylarla karşılanmıştır. En çok eleştirilen yanı ise takımın ülkede başarılı olup ilk ikiye koyduğu mutlak ambargoya karşın Avrupa'da bir türlü başarılı olamadığı üzerinedir ki ne kadar doğru bir tesbit!
Gordon ne zaman gitti, işte Beşiktaş Avrupa'larda uçmaya başladı. Bugün Beşiktaş denildiğinde titremeyen takım var mıdır Avrupa'da? (Nedeni önemli değil, titriyorlar ya siz ona bakın.)
Şimdi sevgili Vedat kardeşim. Görüyorum ki senin yaş da kemaliyet düzeyindedir artık. Bu saatten sonra bizler kızmayı bırakacağız ve yirmili yaşlarda ki arkadaşlarımız için üzüleceğiz. Bizlerin verecek zamanları kalmadı ama onların kaybedecekleri ne çok zaman var bir baksana. Onlar daha yıllarca bekleyecekler takımın oturmasını, her yeni gelen hoca zaman isteyecek onlardan ve onlarda verecekler mecburen. Şimdi Ertuğrul Sağlam gelse sana ,bana ve dese ki "Abiler zamana ihtiyacımız var" biz ne deriz? Önce bundan evvel verdiklerimizi bir ödeyin kardeşim. Şampiyonlukmuş, galibiyetmiş geçtik, bizi utandırmamayı becerin yeter diyeceğiz. Ha.. bu onun hatası ya da suçu mudur dersen ben de derim ki; Banane kardeşim. Kim harcadıysa bizim onlarca yılımızı onlar ödesin. Onlar gelsin hesabını versin.
Cagdaş Cepni
30-09-2007, 00:34
27 hafta varda bu kadro bu oyuncular bu yönetim bu sinan engin oldukça bide hocanın yanlışları eklenince hiç bi şey olmicak..hocayı savunuyoruz ii güzelde o bizim kadar savunuyormu takımı acaba..Geldiğinde herkez gibi bende sevinmiştim çok ancak rüştü ve yozgatlının transferlerine hemde o kadar ücret alarak olan transferlerine onay verdiği an bitmiştir benim için ve yaptığı yabancı transferler hem takımın ihtiyacını karşılamıyor hemde hepsi yetersiz..bu tip gerçekleri görmeyip körü körüne birilerini savunmak ve desteklemem saçma geliyor biraz bana..
Yusuf Helvaci
30-09-2007, 00:35
Arkandayız deyip 1 hafta sonra göndermek Demirörenin yöntemidir.
Biz hep bu yöntemin karşısında olduk şimdi aynı yöntemin cazip kucağına atmayalım kendimizi. Ama hissettiğim birşey varsa bu da Ertuğrul hoca S.E. geldikten sonra daha eksik hocalık yapıyor. Ha işine mi karışılıyor. Orayı bilemem. Ama biz S.E. nin Luce ye neler yaptığını bilen insanlarız. Bu gün sırtını sıvazladığı Ertuğrul'u psikolojik olarak etkileyebileceğini biliyorum. İnşallah hislerimde yanılıyorumdur. İnşallah Ertuğrul takıma S.E. den daha yakındır. Ve ne konuda olursa olsun derdini "kendi" anlatıyordur. Takım S.E. den gereksiz gaz alıyorsa (ki bu ciddiyetsizliğe iter) o zaman yandığımızın resmidir.
Vedat Benakay
30-09-2007, 00:49
iste hakan kardes ,88 yasinin yarisindayiz onlar kaybetmesin,bizlerde artik biraz kalan enerjimizle 104 yillik cinarimiza ne gibi katkilar veririz,barikatimizi guclendirmek icin neler yapabiliriz diye buralardayiz..
Sercan Hosafci
30-09-2007, 01:17
Olacaksa Sağlam olsun.. İnadına Sağlam.!!
7. Hafta sonunda tek mağlubiyet peki Tigana ne yapmıştı ? kaldıki Tigana zamanında daha kötü oynuyorduk haksızlık yapmayın. Ama yönetim dersen defolsunlar derim.!
Hakan Kirezci
30-09-2007, 01:18
Önce arsalarımızı, topumuzu aldılar elimizden. Sonra pazar işi formalarımıza korsan dediler sırtımızdan söküp aldılar. Sonra bunları paranın,kredi kartlarının geçtiği besili arenalara, sözde kartal yuvası dedikleri mağazalara tıkıştırdılar. Olsun dedik biz yine gireriz. Girdik kuyruklara geceden bilet alalım diye, kombine numarası çektiler kıçımızın altında ki koltukları aldılar. Kalan 10 000 bilete saldırdık 5000 ini sponsorlar eliyle karaborsaya verdiler. ne kaldıysa artık dedik saldırdık onu da bilmemnetixlerle elaltından kaptırdık. Eve gidelim televizyon başına dedik onu da sattılar. Hazırlık maçı, kupa maçı onlarla yetinelim dedik satıldı. Ulen dedik televizyonlar, stadlar padişahın radyolar bizim demeye kalmadı radyo yayınını da sattılar. Şimdi adı sence daha bir malum Vedat kardeşim, Azeri bir oligark, kendini ister Beşiktaş'ın.
Bizim takımımızdan istediğimiz ise sadece şudur. Dik durun elin kahpesinin oyunlarına karşı, ezdirmeyin onurumuzu, eğmeyin başımızı ki arkanızda durabilmemiz için bir mazeretimiz olsun. Pirinç çuvalında ki taşlarız biz. Haşlanınca yumuşamayız. Elbette ki ayıklamaya çalışacaklardır bizi dişleri kırılmasın diye. Sizden koca kayalar olun, onu bunu ezin geçin demiyoruz ama minicik bir taş kırıntısı kadar da sert kalmayı becerin be kardeşim.
Onur Özgen
30-09-2007, 11:32
tigana'nın nasıl arkasında durduysak, ertuğrul hocanın da arkasında sağlam durmalıyız. hataları olsa da...
Vedat Benakay
30-09-2007, 13:08
ben istifa etsin soylemiyorium.ama daha maca cikmadan galibiyeti dusunmemenin mantigini ariyorum cevap verilmesi gereken sorular sorular..mactan sonra cikipta gs bizden fazla istdi.olamz boyle bir sey..cikardigin kadroyla zaten kazanmak istemedin ki..her zaman iyi gunde kotu gunde yaninda oldum olacagim ama nereye kadar birileri cikip cevap vermek zorunda
Ilker Altinsir
30-09-2007, 15:27
Aradan gecen 3-4 ayin ardindan birakin birakin futbol sektöründeki bir teknik direktöre, herhangi bir is'e el atmis siradan bir insana bile bu kadar tahammülsüzlük davranmak günahtir, haksizliktir, adeteletsizliktir.
Ertugrul Hoca'nin teknik anlamdaki eksileri ne yazik ki artilarindan daha fazla ama bu durum onu hemen daragacina cikarilmasi icin bir neden mi ? Mucizeler mi bekliyordunuz ?
Biz degilmiydik Hocamiza sonuna kadar sahip cikacagiz diyenler ? Bu kadar kisa zamanda isminin sonuna soyadini veya Hoca kelimesini eklemekten vazgececek muhaliflerinin ortaya cikacagini gercekten beklemiyordum.
Ali Erken
30-09-2007, 17:29
Delgadoyla maca cıkmak hucumu dusunmekse..hermac onunla çıksın! Bu adamı acil kadro dışı bırakmalı.
Tigana'yla 4 lig maci yaptık bu gsye karsı; 3 maglubiyet bi galibiyet. Hiçbirinde bi top oynamadık. Gs de oynamadı ya neyse...
Yine bi top oynamadık. Onlar da oynamadı. Uyuduruktan bir penaltıyla maçı aldılar.
Problem su ki besiktas top oynamıyor. Ama bu Ertuğrul Saglam'ın suçu değil. Maça 2 forvetle başlamışsın. Rakibin hucum oyuncuları bizden kuvvetli değil. Ama Nondayla Ümit Karan'ın deparları Arda'nın insiyatif alması başka, Nobre-Bobo'nun deparları Serdar Özkan'ın insiyatifi başka.
bir de son olarak ....Fatih Terim Fenerden 4 yeyip şampiyon olmuştu. rezil futbol oynamışlardı ve kadroda hagi vardı.
Mert Atasayar
30-09-2007, 17:49
hakemi futbolcularımızı yönetimi ve en başta ertuğrul sağlamı alkıslamak istiyorum ancak bu kadar her seyi berbat edebilirlerdi...
uydurma korner uydurma penaltı işlem tamam.Ertuğrul sağlamı bütün olumsuzlukları ve zaten dereliyi yok sayıyorum herşeyi bırak KADRO YALAN abi ya...
dikkat ettiniz mi kimse itiraz etmiyor ne kornere ne penaştıya
ne nobre elle aTTI ATMADI
penaltı dğil de
korner değil de
nobre eli temas etmedi
kimse ama kimse itiraz etmiyo bu mudur hak hukuk. ne oldu bize 5 puan
Vedat Benakay
30-09-2007, 18:47
ertugrul hocanin yaninda arkasinda degilim karsisina gectim hesap soruyorum..neden??!!!mactan sonra tv lerde gs bizden cok istedi galibiyeti..!!??bu ne demek..evet biz Besiktasliyiz ve nasil iyi gunde yanindaysak kotu gundede yanindayiz ama susarak degil...benim 15 yasindaki oglum 1 saat once kadroyu gordugunde ne yapiyor ertugrul hoca,ne yapmak istiyor diye bakuye telefon acip bana soruyor.evet arkadaslar bizim ayricaligimiz var ama bizde agzimizi kapayip oturamayiz.lutfen soyleyin o zaman bol yedekli genis bir kadromuz var ama ideal 11 ne zaman gorecegiz.bir zaman verebilecekmisiniz bana.o zamana kadar susup oturayim.benim beynimdeki 11 1 ay once vardi ya sizin???saygilarimla..artik susma hakkimi kullaniyorum
Anıl Tanrıyar
30-09-2007, 18:52
ertuğrul diyo ki gs bizden galibiyeti daha çok istedi...şok oldum buz kesildim dondum resmen elim ayağım titredi...ertuğrul hesap ver niye futbolcuların istemedi kafan mı güzel diyecem ama mübarek adamsın!
Anıl Tanrıyar
30-09-2007, 18:55
Problem su ki besiktas top oynamıyor. Ama bu Ertuğrul Saglam'ın suçu değil. Maça 2 forvetle başlamışsın.
ya pardon ama kimin suçu? iş 2 forvetle başlamakla bitmiyo onları besleyecek adam da lazım arkalarına...delgadoyla başlamak hücümu düşünmek mi demişsin evet aynen öyle...niye mi? kadroya bak anlarsın
Gokhan Yerlikaya
30-09-2007, 19:47
biz korkak futbol oynuyoruz.tek sorun bu?
gol yemeyelim de gol atalım düsüncesi.bu felsefeyi uygulayabilen tek hoca luce ydi.nerdesin be luce?
Hasan Soykan
30-09-2007, 21:02
korkaklar her ama cesurlar bir kere ölür.Yeter artık ma biz beşiktaşız kim olursa olsun beşiktaşımızı bu kadar silik kişiliksiz bir futbol oynatmaya hakları yok.zati muhteremler maçtan sonra çıkıp bide taraftardan özür diliyorlar.Sanki ilk defa olmuş gibi hatırlıyalım bakalım eğtuğrulun kasımpaşa maçından sonraki demecini bir daha böyle bir futbol görmiyeceksiniz diye herhalde dili sürtçtüo maçtan sonra hep aynı futbolu izlemeye başladık.yenilelim ewet ama onurumuzla şerefimizle kıran kırana futbol oynayarak yenilmeye razıyım ben böyle pısırık futbolladeğil ama.
Onur Sarısoy
30-09-2007, 21:35
yaaa Beşiktaş kimlerin elinde yaaa
günden güne kötüye gidiyoruz
yok mu bunları gören!!!
bir şey yapmalı çok geç olmadan.
trıbunleri mi boş bırakmalı maça gıdıp sessice mi mi oturmalı napmalı tepkiyi nasıl ortaya koymalı
ben artık keşke şamp. ligine katılamasayık demeye başladım çünkü ortaya rezil bi durum çıkacak.biz fenere 0 çekti diye gülerken acaba bizim başımıza ne gelcek?
Yeetteeerrrr ulllaaaaannnnnn
hadi başkan bozuntusu sözünün arkasında dur ve takımı sahaya çıkarma
Noldu yaoksa bu işler maçların basına sonuna tup reklamı koymasına bezemıyo mu???
Demir Han
30-09-2007, 22:41
Merhaba Arkadaşlar
Sezonun başında Hoca! Ertuğrul'u ön yargılarımla infaz ettiğim söyleniyordu.
Şimdi ise tersini söyleyeceğim.Sakin olalım ona da Tigana'ya verilen kredi verilmeli ama böyle giderse korkarım haklı çıkacağım ve koskoca sezon çöpe gidecek
Hoca! bir panik haline ve haline de kendisini Kayserispor'da zannediyor ve her maça gol yememek üzerine kurulu takım ile çıkıyor.Higuain gibi Kayserispor'a bakmış olduğu bir forveti West Ham'daki Cole'u reddederek (Burada basına teslim olarak söylüyorum) yada reddetmesede sadece Higuain'i bile alması Diatta'yı alması..onun aslında en az 5 sene daha Kayseri gibi takımlarda kalmış olması gerektiğini gösteriyor
Takım 10 numarasız takım santraforsuz....bence yapılacak birşey yok daha önce de dedim 1 farklı maçlar serisi bu sezon devam eder...Haa bir de holosko olayı var ... yazık ya paralara yazık.....Hocam ne olur aklını başına devşir yoksa sende mazide yerini alacaksın ben yanılmak istiyorum ama gol atacak bir takımın yok be Hocam!!!!
Cem Tamimi
30-09-2007, 23:02
sanıyorum ki beşiktaşta artık gururla dillendirebileciğimiz bir taraftar lığımız kaldı. ne hocamız ne yönetim ne takım onur vermiyor. o kadar para verilerek yapılan transferler de insanın içini açmaktan uzak. yazık diyorum başkada bir şey demiyorum
Muhittin Saban
30-09-2007, 23:37
Bence Ertuğrul Hocanın sendelemesinde ki en büyük etken Ankaraspor maçının hemen ardından Başkan Demirören'in teknik kadro için söylediği ağır sözlerdi.
Yeniden hatırlayalım ne demişti Demirören;
''Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz, böyle bir futbol oynamamalıyız. Avrupa Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz''
Şimdi geriye dönüp bu sözlerin muhatapı olan hocamızın yerine kendimizi koyarsak ne yapardık, ve o sözlerden sonra nasıl davranırdık. Tabi herkes kendinden sorumlu ama sanırım taze ve tecrübesiz hocamız Başkan'ın açıklamalarından "korkmuş!.." Öncelikle takım yönetmek tecrübe ister ama bu tür diyaloglarda da dik durmak ayrı bir tecrübe ister.
Haa bu sözlerin muhatabı bir Lucescu olsaydı durum değişirmiydi? Evet değişirdi. Bana göre Lucescu hiç bundan etkilenmez ve bildiğini okuyarak Marsilya deplasmanına çıkaracağı takıma" Korkmadığını" hissettirirdi.
Bu korkaklık hali taki bugüne kadar devam etti maalesef. Dün de yazdım; tamam hocayı öyle kabul edelim. Ama derbilerin olmazsa olmazlarından olan futbolcuların maç içinde oyun tıkandığında isiniyatifi ele alarak açık kapı bulma halleri bile yoktu. Eğer bir bozukluk varsa bu durum tüm takıma sirayet ediyor. Öyle de oldu zaten!...
Birileri hocaya "Korkaklığın ve çekinmenin" bizim kitabımızda yazmadığını anlatması lazım. O işi yapacak olan da ne yazık ki tribünlerde yer alan biz taraftarlarız.
Çok sıradışı bir teklif olacak ama Porto maçında yapılacak tek bir şey var. BU tavır hem Ertuğrul hocaya hem de anlayacak olan futbolculara bir işaret olarak verilebilir;
Nasıl organize olunur bilemiyorum;
Tribündeki bütün taraftarların yüzünde birer Pascal Nouma maskesi!...
Anlayana gidecek tarzda, sessiz ama etkileyici bir tepki!......
.
Eren Tuncer
01-10-2007, 01:01
Sevinmek icin sevmedik de sevincleri yasayamaz olduk .Sevincimiz galibiyet degil! savasan , kazanmaya oynayan formasini terleten futbolcudur.
Günalp Tokuç
01-10-2007, 01:42
ben ertuğrul sağlamın gerçekten delgado ya karşı bir kompleksi olduğunu düşünüyorum.bu adam antremanlarda çalışmıyor ise ver para cezasını,olmadımı kadro dışı bırak.ha çalışıyor ise hakkı olan formayı ver.bu adam yetenekli bunu 10 yaşında biraz top tepmiş çocukta görebiliyor.izin ver oynasın.kötü mü oynadı biz nasıl sana tahammül etmeye çalışıyoruz sende ona bu tahammül töleransının %10 unu göster.higuain i sen kayseriye baktın.sonra Beşiktaş'a getirdin.iyidir kötüdür bilemem ama son 4 dakikada ne umuyorsun bu adamdan? neyi değiştirebilir? ilahiyat her şeyi çözmeye yardımcı olmayabilir.akıl ve pozitif düşünce gerekebilir kimi zaman(allah bilir diye bir demeci var)
şu !!!!! yi bir kez bile perişan ederek yendiğimizi,yenildiğimizi hatırlamıyorum.hep silik maçlar...
delgado,ricardinho ne umutlarla alınmışlardı.iki tane sergenli ve sergensiz dönem geçirdik.ahı mı tutuyor nedir Beşiktaş ta olmadığında bir türlü belimiz doğrulmuyor.ama şu bir gerçek ki 10-.... deyince benim aklıma sergen geliyor...
Hakki Arda
01-10-2007, 08:34
ewet kadro çok yalnış. ertuğrul hocam herşeyden önce serdarı sağdan alıp ortaya çekmekle kendine ihanet etti. sezon başından beri inatla sağ bek oynattığın kardeşimizi ne hikmetse ortaya çekiyorsun.delgadoyla başlamamak çok büyük yalnış.çıkardığı kadroda top ayağına geldiğinde tehlikeli pozisyon yaratabilcek tek kişi s.özkan onuda ortada değil sağ açıkta oynatıyorsun. bence başlı başına herşey yalnış.ertuğrul hoca bana göre çok büyük hata yapmıştır. birindenmi!!! etkilenmiştir bilemem. ama hatalıdır. ama yinede benim fikrim ertuğrul hocamızın arkasında olmak lazım. ama bu sefer sadece laf olsun diye değil. gerçekten destek için. 28 yaşındayım gordon milne den başka uzun süre takımı çalıştıran biri yok. kısacası istikrar yok. her gelen hoca zaman istiyor ve geçen yıllar... ben ertuğrul hocaya destek verilsin isterim. hatalıda olsa bu takımın başında olmasını isterim. neden bilmiyorum başaracağına inanıyorum. belkide bunu çok istediğimden böyle düşünmek istiyorum. bunun içindirki BİR UMUDUM SENDE! bunun içindirki benim için hala ertuğrul hocamsın veya ertuğrul sağlamsın.ama ertuğrul!!! değil.
Burak Güven
01-10-2007, 08:36
Anlamadığım şey; Ertuğrul Sağlam Kayseri spor'da iken hücum futbolu'nu benimsemesi ve herkes'in Kayseri'yi bu yüzden takdir etmesiydi.
Şimdiki duruma bakıldığında ise Beşiktaş, daha bir hücum oynaması gerekirken, sanki Anadolu takımı hüviyetine dönüldü. Bu korkaklık ve kompleksin sebebini birileri çözmeli.
Sinan Engin geldiğinden beri takımda akıl almaz bir düşüş var. Daha önceki Sinan Engin açıklamalarında Delgado bu takımın topçusu değil, gönderilmeli dediğini biliyoruz ve nedense en önemli maçların hiç birinde en çok ihtiyacımız olan Delgado'yu sahada ne yazık ki göremiyoruz, insanın için bir acaba! hiss uyandırıyor.
Porto maçı bi çok şeyi gün ışığına çıkaracaktır. Bekleyelim bakalım...
Husamettin Macun
01-10-2007, 11:37
her beşiktaşlı benzer kaygıları taşıyor ama
daha herşeyin başı
kolpa basın başladı gevşekliğe bizde işlerini mi kolaylaştıralım
nedir bu telaş
biraz daha sabır
türkiyeyi haritada bile görmemiş
inönüye çıktığında hiç bir şey hissetmeyen adamlara ettiğimiz tahammül
gelsin gözünüzün önüne
beşiktaşın çocuğudur HOCAMIZ kartaldır yuvasıda beşiktaştır
haklısın ne arkasında nede yanında durmalıyız
hocamıza OMUZ VERMELİYİZ
başını eğme dik tut...
Firat Sezginsoy
01-10-2007, 13:47
Nasıl galip geldiğimiz maçlardan sonra Ertuğrul Hoca ise yenildiğimiz maçlardan sonra da Ertuğrul "Hoca" olarak kalmalı. Ne olursa olsun kendisi Beşiktaş'ın hocasıdır. Bu tarz küçümseyici üsluplar bize özellikle bu foruma hiç yakışmıyor, yüzlerce kez çeşitli forumlarda uyarıldı lütfen biraz daha dikkat. Saygılar...
Ali Erken
01-10-2007, 14:03
ya pardon ama kimin suçu? iş 2 forvetle başlamakla bitmiyo onları besleyecek adam da lazım arkalarına...delgadoyla başlamak hücümu düşünmek mi demişsin evet aynen öyle...niye mi? kadroya bak anlarsın
Kusura kalmayin ama delgado denen adam 2 yıldır 1 mac oynadi (Zurich) koca besiktasta, hala kurtarici olarak nasil bahsedilir bu adamdan el insaf el insaf..
senin takiminda hucumcu diye gecinen adamlar hucum yapmiyosa elinden ne gelir ki? Gol atacak attiracak adamlarimiz yerlerde surunuyor sizler hocaya salliyorsunuz.
Bi kisi de nobre bobo neden rezil top oynar yazmamis???
Bi kisi de bu delgado neden saga pas sola pas gereksiz calimdan baska bi is yapmadi 50 mactir diye sormamis? Gectik onu 1tane derbi macini cikip kurtarmamis...BİR tane derbi macinda yok bu adam.
Napsin ertugrul saglam.
Futbolcu golu atarsa varsin, atamazsa yoksun. Futbolcun insiyatif alacak. Ertugrul Saglam GS macina kadar her maca en az 3 hucumcuyla basladi, ayrica Tigana'nin aksine daha hareketli beklerle oynadi. Baki-M.Dogan yerine Kurtulus-Uzulmezi onunde Tello-Ozkan'i gorduk.
E adam daha napacak? Orta geliyor vuran yok. Top iniyor kacan yok.
Bi de GS bizden iyi oynadi aciklamasi bariz mesajdir futbolcuya..tabi anlayana.
sahada yatiyosunuz mesaji...
Firat Sezginsoy
01-10-2007, 14:16
Şu başlığı birisi artık düzeltebilir mi!!!
Gokhan Yerlikaya
02-10-2007, 01:44
her zmnki gibi sana güvenim sonsuz Ertugrul hocam.arkanda deilim.rıza hocanın arkasında durduk sırtından vurduk.bu kez yanındayım...
Güzel günler görecegiz.inanmayan gölge etmesin..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.