PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Takımı Ligden çekin !!!

Gokhan Yilmaz
29-09-2007, 23:59
Sayın yönetim,

Bu sene eğer yakalayacağınız belli başlı başarılar var ise ve bunları gerçekleştirmek istiyorsanız ne yazık ki, hakemlerin kaderimiz ile oynadığını düşünmeden yapmaya çalışıyorsanız boşuna uğraşıyorsunuz demektir.. evet takım gerçekten çok kötü bir futbol sergiliyor.. Şu sıralar SERGEN'in ölüsünü, RONALDOYU, İLHAN' I, GUNTİ' Yİ ve 100. yıldaki oynayan tüm futbolcularımızı ve futbolumuzu özler olduk... ama şunuda unutmamak gerekli ki Türkiye Fiyasko Federasyonunu tarafından maçlarımıza verdiği aciz hakemler her seferinde bizim kaderimizle oynayacak komik kararlar vererek takımdaki tüm motivasyonu bozmaktalar.. adamlar bizim hakkımızı yemek için ellerinden geleni her hafta değişik posizyonlarda değişik kararlarla puanlarımızı yemekteler.. elbette bu oynadığımız futbolumuzu affettirmez ama en azından bu takıma yapılan haksızlıkları ve yükselmeye geçecek bir motivasyonu etkiler... ve bu yüzden bu takımı daha fazla hakem hatalarının yapıldığı, pis bir ligin içinden çekin.. Emin olun bu takımın büyük taraftarı bunun için hiç bir zaman sizlere ses çıkarmaz hatta ve hatta her zaman yanınızda olur... en azından yürekli bir hareket yaptığınız için bundan sonraki tüm hakem saçmalıkları için başkaldırış yapmış olursunuz ve sizin senelerce yapmış olduğunuz hataları affettirir... Şunu unutmayın ki Beşiktaşın Taraftarıda asla ve asla takımını bu rezilliğin içinde bırakmaz.. Buna emin olun ve Lütfen Takımı Ligten Çekin!!!

Gokhan Yilmaz
30-09-2007, 00:01
Bu yazıyı Bjksokagi.com müdavinlerinden İlke abimiz yazmıştır. Çok haklı ve düşünceleri bizim düşüncelerimizi yansıttığı için konuyu açmak istedim. Saol ilke abi.

M.Duru Can
30-09-2007, 00:40
o kadar uzun mu ?

Emre Tetik
30-09-2007, 00:42
asıl çekilmek hiç yakışmaz bize
nolursa olsun dimdik ayaktayız

Serkan Kurt
30-09-2007, 00:48
Sayın yönetim,

Bu sene eğer yakalayacağınız belli başlı başarılar var ise ve bunları gerçekleştirmek istiyorsanız ne yazık ki, hakemlerin kaderimiz ile oynadığını düşünmeden yapmaya çalışıyorsanız boşuna uğraşıyorsunuz demektir.. evet takım gerçekten çok kötü bir futbol sergiliyor.. Şu sıralar SERGEN'in ölüsünü, RONALDOYU, İLHAN' I, GUNTİ' Yİ ve 100. yıldaki oynayan tüm futbolcularımızı ve futbolumuzu özler olduk... ama şunuda unutmamak gerekli ki Türkiye Fiyasko Federasyonunu tarafından maçlarımıza verdiği aciz hakemler her seferinde bizim kaderimizle oynayacak komik kararlar vererek takımdaki tüm motivasyonu bozmaktalar.. adamlar bizim hakkımızı yemek için ellerinden geleni her hafta değişik posizyonlarda değişik kararlarla puanlarımızı yemekteler.. elbette bu oynadığımız futbolumuzu affettirmez ama en azından bu takıma yapılan haksızlıkları ve yükselmeye geçecek bir motivasyonu etkiler... ve bu yüzden bu takımı daha fazla hakem hatalarının yapıldığı, pis bir ligin içinden çekin.. Emin olun bu takımın büyük taraftarı bunun için hiç bir zaman sizlere ses çıkarmaz hatta ve hatta her zaman yanınızda olur... en azından yürekli bir hareket yaptığınız için bundan sonraki tüm hakem saçmalıkları için başkaldırış yapmış olursunuz ve sizin senelerce yapmış olduğunuz hataları affettirir... Şunu unutmayın ki Beşiktaşın Taraftarıda asla ve asla takımını bu rezilliğin içinde bırakmaz.. Buna emin olun ve Lütfen Takımı Ligten Çekin!!!

Çekilmesi gereken taraf varsa o da bu sözlerin gideceği adrestir...yani YÖNETİM....

Yusuf Helvaci
30-09-2007, 00:53
Bunlar duygusal patlamadan ibaret şeyler sadece.
Taraftar Takımdan Ellerinizi Çekin demeyecek,
takımı ligden çekin diyecek.
Doğru yol bu değil.

Sercan Hosafci
30-09-2007, 01:06
Takımı ligden çekmenin büyük yaptırımları vardır bu yönetim bu yükün altından kalkamaz bu yönetim hakkımızı korumayıda beceremez bu yönetim gidecek başka çaresi yok bu işin.

Mert Atasayar
30-09-2007, 01:11
Federasyon istifa Ulusoy otogara

Aras Gundogdu
03-10-2007, 14:06
Bence çok yanlış bir tespit;ligden çekilmek için önce tepeden tırnağa ak bir takım olmak zorundayız,eğer böyle olursa çekilmenin bir anlamı olur;ben de düşünürüm ki ben adil oynadım hep yenilmeye mahkum bırakıldım,çekiliyorum başım dik bir şekilde;ama yönetim her konuda kendisiyle birlikte Beşiktaş'ın adını da lekemekte bir sakınca görmezken,elinden şekeri alınınca vurarım masaya deyip sonra suratına bir tokat yedikten sonra sus pus olup oturuyor,herşeyden önce bu yönetim ki yönetim demeye bin şahit aranır,onun görevden çekilmesi lazım,hergün boğuluyorum bir soluk daha,soğuyorum hayattan yönetim yüzünden,özledim eski Beşiktaş'ımı

Varol Özdemir
03-10-2007, 14:21
Bence çok duygusal vede dayanağı olmayan bir yaklaşım olmuş.Zira böyle bir olayın sonundaki yaptırımları iyi analiz etmek gerek.Sponsor olan firmalar ve yayın kuruluşları ile yaptığımız sözleşmeler sanırım bunu çok iyi açıklar.

Doğrudur bir şeyler yapmak gerek ama daha akılcı ve radikal bir şekilde

Anıl Tanrıyar
03-10-2007, 16:17
takımın değil yönetimin çekilmesi lazım kesinlikleeeeeeee

Onur Özgen
03-10-2007, 17:32
bu takım ligden bir kez çekilmiştir. 1933 yılında, gs ve fb ligden çekilince rakipsiz kaldığını düşünen büyük BEŞİKTAŞ ligden çekilir ve ilk karşılaşmalarında 7-0 yendikleri güneşspor takımı şampiyon olur. işte BEŞİKTAŞ budur.

Demir Han
04-10-2007, 14:24
Çekilmesi gereken takım değil yönetimdir....
Türkiye'nin liginde parlayan bir yıldızdır Beşiktaş ve o lige her ne olursa olsun saygımız vardır olmaldır