PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş(0)-Porto(1) (Şampiyonlar Ligi) 03 Eki 2007-21:45

Sezen Gunduzalp
30-09-2007, 11:03
Apploud

"inadına destek anasını satayım ..."

Onur Özgen
30-09-2007, 11:15
valla bu maçta tek umudum BEŞİKTAŞ TARAFTARI. bu maçı ancak biz aldırabiliriz diye düşünüyorum ve aldırmalıyız da. umarım bu maçta oyun olarak bir patlama yaparlar.

Burak Güven
30-09-2007, 14:07
Gün doğdu hep uyandık!...

Sercan Hosafci
30-09-2007, 14:50
Gün bu gündür yeniden doğuş için saldır Beşiktaş'ım.

Erdal Karacelik
30-09-2007, 15:03
Her maç ve bir başka dönem yeni bir başlangıç diyoruz ama bu yönetimle geçen her dönem maalesef "DEĞERLERİMİZDEN YOKOLUŞ"u yaşıyoruz.

Necdet Bulut
30-09-2007, 15:13
daha çok bu lafları diyeceğiz ne yazıkki !!!!!! tamam her zaman yanındayız ama umut yok ne yazıkki gelecek çok karanlıkkkk çok....!

Necdet Bulut
30-09-2007, 15:19
peki neden bu maçı milat bilip maçtan once yani sonuç ne olursa olsun tepki koyulmasın istifa ya davet edilmesin!!!! bence daha yararlı olur gelecek için ,,şansa bu maçı alsak ne değişecek sanki yok yok arkadaşlar bu başkanla gelecek çok karanlık !!!!!!!!! HADİ BU MAÇTA AYDINLATALIM NE DERSİNİZ bu_! Apploud Apploud

Mehmet Yucegonul
30-09-2007, 17:42
Beşiktaş'ım benim biricik sevgilim..
Hadi uyanmanız lazım artık çıldırtın...

Anıl Tanrıyar
30-09-2007, 17:44
çok zor...ertuğrulla bu yönetimle olmaz bu iş...

Mert Atasayar
30-09-2007, 17:53
Bu şekilde olmazzzz taraftardan inadına destek var yönetimden hocadan köstek bumudur abi

Anıl Doğan
30-09-2007, 18:08
umarım düşündüklerimin tersi çıkar ama...dünki gs maçından sonra umudum giderek azalıyor...bide portoyla oynayacağımızı düşünürsek....tek favorim taraftar yine bu maçta

Gokhan Yerlikaya
30-09-2007, 19:37
arkadaslar biletler satısa cıktımı yada yarın mı cıkıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı cok acil yaws ?

Deniz Özdemir
30-09-2007, 20:32
valla bu maçta tek umudum BEŞİKTAŞ TARAFTARI. bu maçı ancak biz aldırabiliriz diye düşünüyorum ve aldırmalıyız da. umarım bu maçta oyun olarak bir patlama yaparlar.

aynen benimde tek umudum taraftar.belki bu sayede beraberliği kurtarırız.bakın ne yazıkki yenebiliriz diyemiyorum:(

Olgun Şimşek
30-09-2007, 21:00
ölümüne beşiktaş

Samet Baştaş
30-09-2007, 21:07
Umutlar azalmış şuana kadar yorumları okudumda...

Ertugrul sistemi oturmadı her hafta elindeki malzemeleri degelendirmeye calısıyor

Portoyu yenicegimizi düsünüyorum ben

Her Zamanki gibi !!!

Onur Sarısoy
30-09-2007, 21:17
Gerçekçi ol,imkansızı iste.
portoyu tabiki yanmemiz istiyorum ama bu takımla bu ruhla bu futbolla kimi yenebileceğiizi bulamıyorum.Ama ımkansızı istiyorum Porto yu yenmeyi istiyorum

Demir Han
30-09-2007, 23:23
Bu yönetim ve kafa ile .....Eruğrul'un Mourinho tarzı bir tarz ile takımı yönetmek istemesi....Zor maç....taraftara üzülüyorum neyse centilmen olalım sportmence maçımızı seyredelim ...Mesele yönetimde arkadaşlar çeşmenin başı kesik...

Emre Tetik
30-09-2007, 23:43
Hiç bir maç oynamadan kazanılmaz da kaybeilmez de. O yüzden umudumuzu kaybetmeyelim
Başarılar Kartalım .. Şu kötü günler geride kalsın artık

Eren Tuncer
01-10-2007, 00:50
Umarim berabere kalacak kadar iyi oynariz!. :(

Gokhan Yerlikaya
01-10-2007, 01:41
bu macı alacagımızı düsünüyorum...bu kadar guvenmesem bu kadar inanmasam manisadan oraya gelmezdim..

Ozan Doğan
01-10-2007, 08:52
o gün maç öncesi güzel olur maç sonrası üzerimizdeki siyahlar dahada belirginleşir. yani yine başlar eğik. yada tottenham maçındaki gibi 0-2 yenilmişsin ama 90 dakika susmamışsın ve görevini fazlasıyla yapmanın gururuyla başın dik bir şekilde gururun en büyüğüyle evinin yolunu tutarsın. belkide hem kendi görevini yapmanın gururuyla hemde futbolcuların oynadığı oyunla başımız dik olur. yani sonuç başımız her şekilde dik olacak. halem istediği kadar çirkeflik yapsın. futbolcular istediği kadar bize sevinmeyi fazla görsün. kim ne yaparsa yapsın yada isteyen (futbolcular) hiçbirşey yapmasın perşembe sabahı herkes bizi BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARINI konuşacak...

Sezen Gunduzalp
01-10-2007, 11:31
Hakem Pieter Vink
01.10.2007 11:05

Futbol Takımımız'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi (A) Grubu'nda 3 Ekim Çarşamba günü Porto ile yapacağı karşılaşmayı Hollanda'lı Pieter Vink yönetecek.
BJK İnönü Stadı'nda oynanacak maçı Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Pieter Vink'in yöneteceği açıklanırken, Vink'in yardımcılıklarını ise Adrian Inia ve Patrick Gerritsen'in yapacağı bildirildi. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Reinold Wiedemeijer olacak.

Sezen Gunduzalp
01-10-2007, 14:16
arkadaslar biletler satısa cıktımı yada yarın mı cıkıyor bununla ilgili bilgisi olan varmı cok acil yaws ?

Porto Biletleri Satışta
01.10.2007 11:54

Futbol Takımımız'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Porto ile Çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı.
Futbol Takımımız, Şampiyonlar Ligi'nde grubundaki ikinci maçını 3 Ekim Çarşamba akşamı saat 21.45'te Porto ile BJK İnönü Stadı'nda yapacak.

Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 450 YTL
VIP ÜST A&F 350 YTL
VIP ALT A&F 250 YTL
VIP ALT B&E 300 YTL
VIP ALT C&D 350 YTL
NUMARLI ORTA 200 YTL
NUMARALI KENAR 175 YTL
KAPALI ÜST 150 YTL
KAPALI ALT 100 YTL
YENİ AÇIK 50 YTL
ESKİ AÇIK 50 YTL
ESKİ AÇIK 50 YTL

MUHTAR
01-10-2007, 14:55
http://img160.imageshack.us/img160/2908/bjkolunyeterpw1.jpg

Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 15:04
çok güzel olmuş muhtarım eline sağlık...

Özlem Erdoğdu
01-10-2007, 15:31
ya bugün fbli sıra arkadaşım küçümser bi ifadeyle "porto kaç atar size beşmi on mu" dedi. kendimi kötü hissetmemi istiyodu belliki. ama yüzümde bi gülümsemeyle "kim bilebilir ki ne olacağını" dediğimde morardı biraz. ozan abi ne güzel hatırlatmış, tottenham maçını. işte ruh budur, aşk budur... hiçbir zaman bu güzel ruhu kaybetmeyelim ya!:)

Burak Güven
01-10-2007, 16:07
Bilet fiyatlarına bak, görende İnönüde Şampiyonlar ligi finali oynanıyor zannedecek...

Gokhan Umit
01-10-2007, 16:17
Pek umutlu olmasakta tribünde 30bin kartal yüreklinin gayreti bize zafer getirebilecek tek etkendir. Yeterki ruh olsun. Kaybetsek dahi savaşarak yitirelim.

Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 17:42
he yaa bu bilet fiyatları ne böyle...maşallah

Mert Atasayar
01-10-2007, 20:47
noluyoz abi ya bu fiyatlar nedir böyle :(

Safa Şenyıldız
01-10-2007, 20:49
Arkadaş demiş ya final maçına çıkıyoruz.

Eren Cemaloğlu
01-10-2007, 21:00
ya öğrenci adamız biz pederin verdiği parayla nasıl maça gidicez...

Mert Atasayar
01-10-2007, 21:09
gitcez mecbur alamadık kombineyi :'(

yumurtakafa yılmaz
01-10-2007, 22:17
her ne olursa olsun.

hep destek, tam destek.

bizler yöneticileri, menajerleri, teknik traktörleri değil BEŞİKTAŞ' ımızı seviyoruz.

evet eleştiriyoruz ama ne için ???

iyiye, güzele daha yakın olmak için.

Necdet Bulut
01-10-2007, 22:48
eee delbousge nin tiganananın tazminat paraları nerden çıkacak ,,o kultuğa YAKIŞMAYAN sayın demiroeren mi verecek sanki !!!!!!!!!!!!!!!!

Mustafa Ozyurt
01-10-2007, 23:40
umudun yeşereceği maç olsun demek isterdim,
kötü günlerin biteceği, beyazın hakim olacağı maç olsun demek isterdim,
diyemiyorum.
bu zihniyet bizi yönettiği müddetçe bize gün yüzü yok.
hadi bizi geçtim, bu hesap Beşiktaş'a kalacak, ben ona yanıyorum.

Ufuk Saygin
02-10-2007, 00:32
ne desem yalan oluru yaşıyorum bu maçlar hakkındaki yorumlarda...yorum yok

Gokhan Yerlikaya
02-10-2007, 01:14
YaRın 12 KaRTaL YürekLi KardesimLerimLe İnönüde OLucam YoLa Düsüyorum...
Besiktasımızın Basımızı öne egdirmeyeceginden süphemiz yok...

final mi?
evet final.Belki şanssızlıgımızLa,belki kaderimizLe,belkide üzerimizdeki kara bulutlarla oynayacagımız bir final macı bu.kazanmaktan baska sansızmız yok.inanıyorum ki Besiktas bu macta kendi ruhunu bulacaktıR...
İhtiyacımız oLan Kudret DamarLArımızdaki siyah-beyaz Kanda mevcuttur.

Demir Han
02-10-2007, 11:14
Bu maç kader maçıdır....ŞL de bir yerlere gelebilmenin maçıdır.Kaybedersek veya berabere bile kalsak bu ligde umudumuz biter.Mucizeler hep var son dakikaya kadar kazanacağımıza inanmak istiyorum.

Barış Şahinler
02-10-2007, 13:44
Sporting Lizbon'da forma giyerken, Porto ile oynadıkları maçta TELLO nun attıgı mükemmel gol....

nXeZRpQkF2w

http://www.youtube.com/watch?v=nXeZRpQkF2w

Serkan Kurt
02-10-2007, 15:13
Biz taraftar olarak yine her zaman ki görevimizi yapacağız...
Sizde sahada yapın n'olur...

Serdar Ozen
02-10-2007, 17:00
beşiktaşım oley... porto yu yeneceğimize inanıyorum taraftar yine coşturacak
HAYDİ KARTALIM

Anıl Tanrıyar
02-10-2007, 19:10
"Trabzonspor'da geçen yıllarda forma giydiğini hatırlatan Stepanov şöyle konuştu,"Beşiktaşlı oyuncuları çok iyi tanıyorum. Bizim için çok zor bir maç olacak. Rakibimizin taraftarlarıda çok iyi. Türkiye'nin en çılğın taraftarlarına sahipler. Yarın stadı tamamen dolduracaklar. Bizde CEHENNEM gibi bir ortamda futbol oynayacağız."

Gokhan Yerlikaya
02-10-2007, 20:07
cehenneme hosgeldiniz o zmn :)
iyi vakit gecirirsiniz umarım.

Ugur Yilmaz
02-10-2007, 23:13
ricardo quaresma cok tehlikeli bir futbolcu, yillarca cok sevdigim ve takip ettigim bir futbolcu. ama farketmez, bu maca kartal gibi cikacagiz.

besiktas besiktas olsun yeter !

Mehmet Yucegonul
03-10-2007, 03:02
KARTAL

Kartalların hem yerden havalanıp uçabilecek kadar hafif olmaları, hem de avlarını yakaladıklarında rahatlıkla taşıyabilecek kadar güçlü olmaları gerekir.
Kartal GoL GoL GoL....

Ibrahım Soydemır
03-10-2007, 12:05
"haydi kartal haydi kartal haydiii tam zamanı tam zamanı şimdiii"demenin zamanıdır...

Onur Özgen
03-10-2007, 16:56
AkŞam DolmabahÇe'yİ Zafer Nİdalariyla TerkedeceĞİz. Buna Herkes Şİmdİden İnansin !!!

Berk Kızılkanat
03-10-2007, 18:13
cl maçları her zaman vitrin maçlarıdır. Bugün hem sahada hemde tribünde kendimizi göstericez.

Seckin Ucar
03-10-2007, 18:24
saldir BESIKTAS IM ooleyyyyy

Emre Tetik
03-10-2007, 23:39
ne desem bilemiyorum
son dakika sendromumuz devam ediyor

Serkan Kurt
03-10-2007, 23:45
Bir gün kalpten gidicem anlıyor musun....

Demir Han
03-10-2007, 23:50
Çok dramatik oldu...çok yaratıcı yırtıcı bir forvet alamamış olmanın cezasını nasıl da çekiyoruz...korkarım ŞL bitti umarım UEFA olur.Higuan'i o kısa bacakları ile depar atmaya çalışırken gördüğümde forvetin durumunu açıkça ortaya koyuyordu.

Bu arada bu kadar hata yapan Hakan yerine nede Rüştü yoktu bugün.Gol haricinde bir yan top daha sektirdi yine...

Çok üzücü çok

Mehmet Yucegonul
03-10-2007, 23:59
umudumun tükendiği anlar..Bravo Tello senden başkası gözüm tutmuyor..

Deniz Özdemir
03-10-2007, 23:59
ulan ben böyle hocanın,böyle yönetimin,böyle takımın.... artık isyan etmekten bile bıktım:(

Demir Han
04-10-2007, 00:02
Dikkat ettiniz mi bilmem ama sezon başında Hoca'ya karşı idim ama şimdi susuyorum ve susacağım...bu transferler ile bu mantık ile ... en kötüsü bu yönetim ile hiçbirşey olmaz...gönlünüzü ferah tutun beklentilerinizi de az

Demir Han
04-10-2007, 00:04
Bu arada gerçekçi olmak gerekirse takım iyi oynadı şanssızdık ama şansı ,iyi olan oyuncuları transfer etmeli idik :(

Erdal Karacelik
04-10-2007, 00:07
Orta yapmaktan aciz kanat oyuncuları ile, sanki beraberliğin bize yeteceğini düşünüp maçın baçından (aslında sezon başından) beri ağır hareketlerle topu oyuna sokmaya çalışan kaleci ile, orta sahada 3 pas yapmakta zorlanan orta saha ile, topu hücuma koymakta zorlanan ve sürekli yan top yapan defans ile, etkisiz ve son toplarda görünemeyen forvet ile saha içinde sadece bunlar olur.
Saha dışındakileri saymaya gerek yok.
Yazıklar olsun.

Eren Tuncer
04-10-2007, 00:19
sans diye birsey yoktur.şampiyonlar ligi ve uefa bitti bunu herkes kabullensin uzulmemek icin.Takim bana yeterli digen ertugrulun , pasif baskanlik yapan baskanin, golleri atamayan , üstüne üstelik quaresmayi bombos birakan futbolcunun sucu vardir .En sucsuz olan taraftardir.O yüzden üzülmeyin ve gurur duyun.Besiktas in yasadigi dramlari türkiyede hicbir takım yasamamistir.Besiktastaki herkes!! arkalarinda duran boyle taraftarlari oldugu icin gurur duyacaklar.Cıkacaklar portoyu , marsilyayi liverpool u yenecekler.Bu takim chelsea yi 10 kişi 0-2 yendi stamford bridge de . barcelonayi yendi 3-0 kim yenebildi barcayi 3-0 en son hatirlayin.BEN HATİRLAYAMİYORUM.Bu takim bunlari basardiysa porto yu da yener liverpool u da real madridi de .

pasifizm besiktasin en büyük düsmanidir.PASİF baskan , td.futbolcu ücgeni besiktasimizin agzina etmekte.!

Cem Ozel
04-10-2007, 00:19
Higuan'i beğendim ben.. tello zaten super.. ben bu maça sadece yanarım..

Seckin Ucar
04-10-2007, 00:49
bitmesin DERTLER !

Mustafa Kemal Varol
04-10-2007, 00:55
arkadaşlar bu ne yaaa bardağa boş tarafından bakmışsınız çoğunuz.. son haftaların en iyi futbolunu oynayan bi takım vardı sahada..gol atmak dışında her şeyi yapan bi takım..ki gol atmak için de çok çaba sarfettiler posizyonlara girdiler.ki bobo oyunda kalsaydı kesinlikle gol atardık..eleştirilmesi gereken nokta, porto karşısında bu kadar çok posizyona giren, iyi oynayan beşiktaş'ın,neden g.s. ve marsilya maçlarında kötü oynadığıdır..bence adamlar istediklerinde bizim bi aklımıza gelmeyecek bi çok şei yapacak kapasitedeler, mesela liverpool u yenmek gibi.. yeter ki istesinler,istemelerini sağlamak da onları yuhlayarak gerçekleşmez..:(

Barbaros Özel
04-10-2007, 00:56
90+ yedigimiz gol ve gene hüsran....bitmedi şu karagünler,dagılmadı bu karabulutlar bir türlü...her şey hiç birşey için....... :(

Demir Han
04-10-2007, 01:00
Mustafa Kemal kardeşim gerçekten çok iyimsersin aynı Polyanna gibi :) umarım haklı çıkarsın

Demir Han
04-10-2007, 01:07
Selam Cem Kardeşim
Higuain'i nasıl beğendin anlayamadım....bir pozisyonu var o da fos!
Kafa topu mu aldı,adam mı eksiltti,pozisyona mı girdi,asist mi yaptı ..15 dk da nasıl adam beğeniliniyor anlamadım açıkçası..sanırım hoca da bu adamı aynen böyle transfer etti.

Hocam....Diatta ve Higuain'in hesabını nasıl vereceksin...Allah'a inanan bir kişisin yazık değil mi bu savrulan paralara...bu tribünlerde bulunan parayı zor denkleştirilen paraları bu adamlara harcamak ....yazıktır hocam yazık.Bir de bunlar yetmez gider Ocak'ta adam alırsınız ..ah taraftar ah!!

Ozan Zaza Karataş
04-10-2007, 01:19
ya birakin arkadaslar besiktas die bsey kalmamis ruhsuzlar toplulugu.bu kadar kotu bi porto buldugumuza sevinmeliydik ama bunu kendi lehimize ceviremedik.uzun lafa gerek yok sampiyonlar ligi bitmistr bizim icin.
Ya aslinda atak futbol oynadik ama atak oynadigin zaman o atagi devam ettiricek bitiricilie sahip forvet gerekir.bu haliyle higuann bile mevcut forvetlerden ii oynadi ppozisyona grdi hic deilse su adami bikerede 90 dk oynat nobre den ii olduu apacik ortada.
defanstan bahsetmiycem bu kadar rezil bi defans gorulmemistr besiktas tarihinde,takoz recep,rahim zafer,alpay vs... bunnari arar olduk,liverpool macinda ne olucak acaba 7-0lik leeds hezimeti geri donucek buyuk ihtimalle.
bu defansla coook zor.sanki orta saha ,forvet varmis gbi defansa bitek laf ediorum gbi geldi ama onlar duzelebilr ,defans umutsuz vakka...

Burak Güven
04-10-2007, 01:19
Ey İbrahim Üzülmez sen kimsin?

Sen kimsin ki kendi beceriksizliğin, kendi rezilliğini tribüne mal etmeye çalışırsın? Senin ne ne hakkın vardır o tribünlere laf atmaya el kol hareketeyi yapmaya ve takımı tribüne getirmemek için elinden geleni yapmaya?

Unutma bu taraftar sayesinde buraalra kadar geldin, zaten sevmezdim ama bu saatten sonra yazık senin kaptanlığına da Beşiktaşlılığına da...

Nazim Ziya Tasdogen
04-10-2007, 01:23
"Porto gibi Avrupa futbolunun son senelerine damgasını vurmuş bir takıma karşı 90 dakika hakim olmak, son saniyedeki gol hariç rakibe hiç pozisyon vermeden maçı tamamlamak bizim için sevindirici. Ancak şanssız bir gol yedik, yapacak birşey yok."

ertuğrul böyle diyor.. bir tek pozisyon bile vermemişiz ha? 90 dakika oyuna hakimmişiz? ben başka maç mı izledim? lanet olsun bu heriflere. ciğerlerim parçalandı bağırmaktan. insan taraftardan utanır biraz koşar be. çok yazık.. bu senede şampiyon taraftar. yönetimde onurlu davranıp istifa etsin artık. ne verdin bu tkaıma geldiğinden beri. off offf

Can Durukan
04-10-2007, 01:24
beklenildiği üzere herkesin üstünde bir gerginlik vardı maç öncesi "ne olacak?" sorusu uçuyordu her tarafta.ancak takım bu gerginliği hiç yaşamadı sahada ilk yarıda.gayet olumlu ve tempolu bir beşiktaş gördük.belki golü bulabilsek porto çözülecek ve günlerce konuşulacak bir beşiktaş performansı ortaya çıkacaktı.geciken gol tribünde biriken gerginlikle beraber takıma sirayet etti.hakan ın iyi kaleciliğine oyunu gereksiz yavaşlatması gölge düşürdü.burada asıl sorun hakan da değil.kaleci vuruşu kullanılırken topa sırtını dönen oyuncularda..33 yaşındaki ibrahim üzülmez e yeni gelmiş cisse eliyle "kenara gitsene!" diye işaret ediyor..ibrahim bunu kendi futbol zekası ile düşünemiyor.ne acı..ortasahada herkes topa sırtı dönük.hakan pas atıcak adam arıyor ve oyun soğuyor.gerçi zaman zaman kendini hala ankarasporda sandığı da bir gerçek hakan ın ama yetenekli ve temiz bir çocuk.kalitesi de gayet ortada.bize rüştü nün yaşatması muhtemel nice cinnetleri yaşatmadı ya o da yeter.her iki serdar da kaç maçtır dökülmeye devam ediyor.kurtuluş ayağında topu okadar salaş bir şekilde tutuyor ki 10 metre öteden gelen adam o topu alacağını biliyor.göstere göstere pas atıyor.bir dönem o yaptığı güzel ortaları yapamıyor..yaşı büyük abilerimiz bilir rıza kanattan orta keseceği zaman topu önüne açmak yerine giden toptan 2 adım geri çekilir,öyle açardı.serdar da onun gibi ama daha bir kararsız,daha bir ürkek son zamanlarda.özkan iyi form tutturmuştu ancak 3-4 maçtır o da kendine yakışmayan işler peşinde.topu çok oyalıyor,eziyor.ibrahim akın olma yönünde sinyaller veriyor.akın dan artık umudum yok zaten nicedir.hiç bahsetmeyeceğim bile..toraman için birşeyler demek gerek aslında.son maçlarda ne yaptğını bilmiyor.yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu halı sahada 10-0 önde oynadığı bir maçta gibi harcadı.profesyonel futbolcu o topa nasıl vuracağını bilir..gökhan zan top uzaklaştırmayı savunmanın bütünü sanıyor.oysa ortasahaya topu taşıyacak adamsın sen.libero oynuyorsun.ayağından çıkan her top olmasa da büyük bir kısmı olumlu pa olmalı ki takım atağa çıkabilsin,pas yapabilsin.yeteneği bu kadar.üst düzey maçlarda toraman ile birlikte daha canımızı çok yakmaya devam ederler.yine komik kademe hataları.üzülmez in kanadından yapılan 3. sınıf bindirmeler..hepsi hala beşiktaş için tehlike oluyor.beşiktaşsa rakip kalede tehlike yaratmadan önce 10 kere düşüyor.kimse şut çekmiyor.arada niyetlenen de topu dağlara taşlara yolluyor.bu takım takım gibi oynamıyor arkadaşlar.bugüne aldanmayın.aldanıcak kadar da birşey yok zaten.higuan in kaçırdığı pozisyon bir kenara bu takım bana nerede ne yapacağını bilen bir takım havası vermiyor.gayet amatör,şaşkın,kale önüne 15 pasta zor inen,yardımlaşmayan,topa gitmeyip,topu ayağına bekleyen bir takım görüntüsünde..
burada liverpoolu yenip,güzel günler geldi diye sevinirsek arkasından gelecek kötü günlere daha çok üzülürüz.şimdiden kendinizi hazırlayın.sigarayı bırakanlar başlamaya,alkolü azaltanlar bira stoklamaya,eski bunalım marşlarını unutanlar yeniden hatırlamaya hazır olsun.."bitmesin dertler.."

Onur Özgen
04-10-2007, 01:35
canın sağolsun beşiktaş'ım. sevinmek için sevmedik. çok çabuk krize giriyoruz, bu dönemde taraftarlar olarak takımımıza sahip çıkmamız lazım. henüz biten birşey yok, uefa şansımız hala var, ligde iddiamız sürüyor. bu hafta g.birliği maçında yepyeni bir beyaz sayfa açmak dileğiyle...

Sercan Hosafci
04-10-2007, 02:23
Böyle oynayıp yenildikleri için fazla kızamıyorum. Ruhsuz kesinlikle değillerdi kazanmak için her şeyi yaptılar. Ama gol atamama beceriksizliği yine ortadaydı,Bobo sakatlandıktan sonra zaten gol atacağımızı fazla düşünmedim. Öylede oldu ama yemiyeceğimizi düşünüyordum yedik,olmadı canları sağolsun.

İbrahim Üzülmez taraftarın yalnışı var belki belki kendine göre haklsın. Ama gecenin yine en muhteşemi taraftardı sen takım kaptanısın daha farklı yaklaşman gerekir. Hakem için söylenecek tek söz penaltımızı vermediğidir. Bunun dışında iyi yönetti diyebilirim. Ama iyi niyetli olmadığını da söyleyebilirim.

Mehmet Yucegonul
04-10-2007, 03:48
Ben o tribündeki bayan arkadaşların yerinde olmak isterdim nasılda seviniyorlar gözlerinde mutluluk?Şuan bende niye mutluluk yok cevabı sol yanımda saklı..

Gokhan Yerlikaya
04-10-2007, 07:05
cisse ve delgado dısında göze batan yoktu.yine kademe hatasından bir gol yedik.
ayrıca higuain! bırak KutsaL Besiktas formasını giymeyi,demirörenin şirketinde tüp dagıtamaz!_sinir_!

Özer Özçetin
04-10-2007, 08:22
Elinde 10 ton yük var,2 tonluk araba çağırdın haydi göder bakalım yükü.İşin özeti budur,sen Beşiktaşı hedefe taşıyacak takım kuramazsan,hangi futbolcuya niye kızacaksın.

Sezen Gunduzalp
04-10-2007, 08:36
Akşam en azından pozisyon bulduk ve ataktık bir ara defans orta sahaya yakın oynadı. Ama son maçlarda Serdar Özkan çalım yapıcam diye çok fazla top kaybediyor :(
Yinede Tello çok başarılıydı.

Derya Banu Akgul
04-10-2007, 10:31
Ben o tribündeki bayan arkadaşların yerinde olmak isterdim nasılda seviniyorlar gözlerinde mutluluk?Şuan bende niye mutluluk yok cevabı sol yanımda saklı..

Mehmet Bey hangi bayan arkadaşlar ne için seviniyordu çok merak ettim ?

Heyecan verici bir ilk yarı atamadığımız goller,Kanatlardan bir türlü çıkamayışımız ,ilk yarı çoşan bir tribün 8 (2.yarı tribünde uyudu ),Hakanın topu bir tülü oyuna sokamayışı ( hakan topu oyuna soksada Nobre hariç bütün futbolcuların sırtları Hakana dönük)Bu maçı çok rahat alabilecekken Portoyu böyle bulmuşken hele ilk yarı net 5 gol poziyonu var, İ.Üzülmez ve Hakanın son dakika hediyesiyle kapadık bir İnönü macerasını .Hayırlısı olsun nasip değilmiş...

Mehmet Yucegonul
04-10-2007, 10:42
Bende merak ettim işte maçın sonunda kahrolmuşken bayanları gösterdiler gülüyorlardı neşeliydi onlara takıldım söyledim hı bunun altında birşey aramayın sadece öle bende merak ettim..Affola.

Devrim Doyran
04-10-2007, 11:37
iyi mücadele ettik evet ama yetmiyor işte. daha yaratıcı daha üretken bir futbol oynar bu takım. fakat ne zaman :)

Demir Han
04-10-2007, 12:21
Bu bana bir Türk futbolu klasiğini anımsattı

"Yenildik ama ezilmedik" .....

Hadi canım hadiiii derler adama

Serdar Ozen
04-10-2007, 13:18
bu hakan a söylemiyorlar mı uyarmıyorlar mı anlayamıyorum ya yine kornerde boşa çıktı golde de bilinçsiz öne gidip geri geldi ve golu yedi...
transferde en iyisini almak için bekliyoruz acele etmiyoz diyorlardı kulube için transferleri yapmışlar ilginç geliyor bana!!! bu diatta niyeki.. hıguaın iyi olabilir ama bizim gol sorunumuzu çözemicek gibi
şampiyonlar liginde gruplardan çıkıcaz diye bu işe başlıyosun ama 2 de 0 yapıyorsun ...
hocam sana güveniyoruz ama niye bu kadar şanssızlıklar var niye hakemler aleyimize kararlar veriyorlar...!!!!????

Devrim Can
04-10-2007, 15:09
bence de higuen iyi..iyi adam 15 dakikada da anlasilir..topu ayagina alinca kafasini kaldiran,durmadan oynayan,calimi dusunmeyen bi adam,boyle topcu sayimiz bir elin parmaklarini gecmiyor yazik ki..ama besiktasin ihtiyaci olan forvet degil derseniz ben de katilirim..carew gibi pascal gibisi lazim su takima..ve de diattayi her zaman gokhana tercih ederim..bi adam turk diye kadroda yeri garanti olmamali..sadece top keserek defans olunmaz..22 ekim de LIVERPOOL u yenelim de gelenek devam etsin.."1 macta destan yaz sonra da elen"..

Gokhan Yerlikaya
04-10-2007, 16:03
Akşam en azından pozisyon bulduk ve ataktık bir ara defans orta sahaya yakın oynadı. Ama son maçlarda Serdar Özkan çalım yapıcam diye çok fazla top kaybediyor :(
Yinede Tello çok başarılıydı.

takım için oynayan her oyuncu herzaman basarılıdır,ama göze batmaz(cisse & TeLLo)...
kendi için oynayan oyuncular ya basarılıdır ya basarısız,ama daima göze batarlar(serdar özkan & İ.akın)...

Hakan Kirezci
04-10-2007, 16:55
http://img522.imageshack.us/img522/1290/bjk49oj5.jpg
Sahalar toprak...
Formalar korsan!...
Toplar harbi meşin...
Henüz el değmemiş ruhlara...
Ruhlar harbi ruhmuş o zaman...

"Yürek değil çarıkmış bu manda gönünden
teper paralanmaz taşlı yolları...
Bir vapur geçer Varna önünden
Oyy Karadeniz'in gümüş telleri
Bir vapur geçer boğaza doğru.
Nazım usulcacık okşar vapuru
Yanar elleri... yanar elleri..."

Sadece Beşiktaş...

Ali Erken
04-10-2007, 16:56
Goruyoruz hepimiz, sahaya gidenler daha iyi goruyor, Avrupa'da basarili olmak cok zor degil. Sadece iyi organizasyon gerekiyor. Cok buyuk yatirim yapmadan bizim takım ceyrek final oynayabilir..Tabi bu seneyi kastetmiyorum.

Biz cok iyi degiliz ama rakipler de cok iyi degil.

Gayretli oynuyoruz Allah icin. Kosuyoruz. Ama uyumsuzluk cok. Lucescu ince noktalari duzelten hocaydi. Boyle inceliklere ihtiyac var. Hizli hucuma cikarken, geriden top cikarirken takimda kimin ne yapacaginin belli olmadigi o kadar bariz ki.

Futbolcu kalitemiz parca bucuk. Hepsinden biraz var. Hicbirinden tam yok denilebilir. Bu sorun 1-2 transferle asilacak birsey degil. Ama lucescu zamaninda oynayan kadroda kaan dobra sag, ibo sol, ortada tayfur-pancu (sonradan guinti)- ahmet yıldırım gibi vasat oyuncular coktu. Ve biz cok basarili maclar oynamadik degil.

Oyuncu alip satmakla duzelecegini zannetmiyorum. Ocagi beklemek yanlis. Malzemenin %90ini elde kalacak. Guven lazim, destek lazim. Psikolojik motivasyon cok buyuk birsey.

Higuain mesela karsi karsiya pozisyonunu tamamen heyecandan atamadi. Baska aciklamasi yok. Hakan golde hata yaparim korkusundan acilamadi.

Yonetim destegi, taraftar destegi ve iyi teknik idare ile bu takım is yapar. Futbol hem zor hem basit oyun. Yeter ki bi tutturalim...

Demir Han
04-10-2007, 17:32
Evet Ali bence çok haklısın ama Ertuğrul Hoca'nın tarzı bu değil her maça yeniden başlıyor takımı kurmaya böyle olunca maç sadece onun kafasında oynanıyor oyuncular ise olayı o gün duyuyor ve oynamaya çalışıyorlar.Her maça ayrı kadro olmaz kemik kadro ezbere oynayabilmeli.Hoca burada biraz fanteziye kaçıyor
Bize Luce gibi adam lazım ama önce yönetim gitsin S.E. gitsin

Anıl Tanrıyar
04-10-2007, 18:04
tamamen yazık oldu...

Muhittin Saban
04-10-2007, 20:33
Dün gece maçın 2. yarısının 15. dakikasıydı sanırım. Sevgili MUrat Aru birden birşey söyledi; " İşte Beşiktaş takımının gerçek kimliği bu 2. yarıda sahaya ortaya koyduğu kimliktir" diye. Evet çok haklıydı. 1. Yarı saldıran pozisyon üreten ama yararlanmasını berecemeyen takım aslında bu senenin gerçek Beşiktaş'ı değildi. Bu konuda Sevgili Murat Aru'ya katılıyorum. Şöyle de bağlamak istiyorum;

Sevgili Özer abi bugün yazmış mesajında;

"Beşiktaş'ta hedefi taşıyacak takım yok" diye. İşte o hedefsiz takımın bu sene 5 haftadır çizdiği ve maalesef bana göre de sezon sonuna kadar çizeceği görünüm 2. yarıda gerçek anlamda vitrine çıktı.

Son olarak sevgili Mehmet kardeşimizin bayan taraftarların gülücük atmaları ve neşeli olmaları konusunda söylediklerine. Doğal olarak da Sevgili derya bu ifadelere isyan etmiş. Haklıdır Derya isyan etmekte. Çünkü maç boyu yan koltuğumda hop oturan hop kalkan bir türlü gelmeyen gole acaip sinirlenen tepkisini en yakınımdaki erkeklerden bile fazla olarak sesli bir şekilde ortaya koyan ta kendisiydi. Sanırım Sevgili Mehmet'in gördükleri maç sonunda başka bir konudan dolayı kameralara verdikleri tebessümlerdir.

Hoş eğer ola ki maç sonunda eski açıkta bizim olduğumuz yere kameralar odaklansaydı demek ki halkın takımı üyeleri olarak hain ilan edilebilirdik. Çünkü öylesine bir gülüşler yansıyabilirdi ki ekranlara tarif edemem. Sebebi de kapalı tribünün İboyu sahaya çıkartmak için yaptığı tezahuratın üzerine çıkıp çıkmaması konusunda girilen iddialar ve o an dile getirilen hayali sahnelerin Sevgili Ali Mandacı tarafından kendine yakışır harika uslubu ile anlatmasına yönelik verilen tebessümlerdi.

Yani maç bitmiş herkes stresten arınmış evet üzüntülü ama bir o kadar da o anı mizahi anlatımlar ile hücrelerimize zarar vermemek adına paylaşılan düşüncelerin kelimelere aktarılmış hallerini hissettik ve yaşadık.

.

Cem Ozel
04-10-2007, 20:45
Selam Cem Kardeşim
Higuain'i nasıl beğendin anlayamadım....bir pozisyonu var o da fos!
Kafa topu mu aldı,adam mı eksiltti,pozisyona mı girdi,asist mi yaptı ..15 dk da nasıl adam beğeniliniyor anlamadım açıkçası..sanırım hoca da bu adamı aynen böyle transfer etti.

Demirhan abi, Adam oyuna girdikten sonra kayda değer tek organize atağımızı geliştirdik. Altında onun imzası var. kaç dakika oynadıkı ne yapsın. pozisyonada girdi abi. fos dediğin pozisyonda kalecinin hakkını yememek lazım, o mesafeden o reflex kolay değildir. yaptığının yarısı kadar reflex gösterene takılmadık kedigil ünvanı bırakmıyoruz.

Diattaya gelince kalıbımı basarım destek olunması halinde uyum sürecini başarı ile atlatabilecek bir oyuncu. ibrahim toramana gösterilen sabrı en azından yarısı kadar gösterilmeli. kademe anlayışı ibrahimden kat kat üstün bir diatta bu takımda oynamalıdır. ayrıca müsayit 2 pozisyonu değerlendiremeyen ibrahim kafa uzatmak yerine vole denerken herkes alkışlıyordu, kafasını kullanmaması nedeni ile eleştirilmesi gerekirken, kalecinin gösterdiği mükemmel reflexle kurtarılan pozisyonda higuain neden eleştirilip , 15 dakikalık performansı ile yerden yere nasıl vuruluyor bende bunu anlamıyorum..

Derya Banu Akgul
04-10-2007, 22:39
Son olarak sevgili Mehmet kardeşimizin bayan taraftarların gülücük atmaları ve neşeli olmaları konusunda söylediklerine. Doğal olarak da Sevgili derya bu ifadelere isyan etmiş. Haklıdır Derya isyan etmekte. Çünkü maç boyu yan koltuğumda hop oturan hop kalkan bir türlü gelmeyen gole acaip sinirlenen tepkisini en yakınımdaki erkeklerden bile fazla olarak sesli bir şekilde ortaya koyan ta kendisiydi. Sanırım Sevgili Mehmet'in gördükleri maç sonunda başka bir konudan dolayı kameralara verdikleri tebessümlerdir.

.

Yapacak bişey yok maç bitiyo yara bizimle büyüyor o dakikalarda ben kahrımdan ölüyorum mabedimden evime (kartalda oturuyorum) dönerken yol bitmiyor.Hevesimiz kursağımızda ayrılmak ordan beni yiyip bitiryor.Seneler sonra cl ye kalmışız ama hiç bize yakışmıyacak şekilde yavaş yavaş umudumuzu tüketiyorlar .Onlar yensin ben mabedimden böğüre böğüre ağlayarak çıkayım razıyım.

Nazim Gultekin
05-10-2007, 01:43
Güzel günler görecegiz cocuklar,
güneşli günler....