PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gözlemciler

Özer Özçetin
01-10-2007, 09:06
Dünya'da ilkleri ya biz başarıyoruz ya bizim başımıza geliyor,yıllar önce hakem A.Akçay Cebeci stadında oynanan a.gücü maçının sonlarına doğru kalemize bir gol atmış maçı kaybetmiştik,yine bir Başkent takımına attığımız gol sayılmadı,ardından son maçta aut korner oldu,kendi atma penaltı.
Ne hikmetse maç gözlemcisi h.ok ve s.çelik hakemlere 7 üzeri başarı notu vermiş.Hakemin penaltı yorumuna karışılmaz diye Beşiktaş.nette B.Uzun beni uyarmış tamam doğrudur ama maçı katleden,ters kararları tescilenen trio nasıl geçer not alır ki.Ayrıca penaltı maçın içinde genelinde değil mi.
Sadece maçın sonucuna değil ligin tepesine direkt tesir eden bu eyyamcı sonuç nasıl geçer not alırki.
Demek ki kişiler 7 sinde neyse 70 inde de aynı oluyormuş,bakınız s.çeliğin geçmişi......

Hasan Aslan
01-10-2007, 09:19
aslında hakem camiasında,performans değerlendirilirken olabilecek hata toleransı içerisinde gösterilip skora etki edip etmediğine bakılmadğı gün gibi ortada ve daha önceki gibi süreklilik göstermemesini umuyorum bu durumun çünkü herkese 1 oluyorsa bize 3 oluyor

Burak Güven
01-10-2007, 09:56
Laf var, icraat yok. Bu tribün içinde, hoca içinde, futbolcular içinde, yönetim içinde geçerli.

Sadece konuşuyor, konuşuyor duruyoruz ama elini taşın altına koyacak bir Allah'ın kulu yok.

Durmak yok, susmaya devam.

Deniz Özdemir
01-10-2007, 11:48
şunu söyleyim ki hiç bir gözlemci penaltı pozisyonuna göre hakemi değerlendirmez.o hakemin yorumuna kalmıştır.aynı pozisyon için bir çok hakemin görüşünü alın hepsi farklılık gösterecektir.

Ersan Üngüder
01-10-2007, 12:19
penaltı pozisyonları, faul pozisyonları, kornerler, taçlar hepsi hakem yorumuna kalmış. ne görüyorlarsa çalıyorlar!!!
hakemin gözlemcilerden kötü not alması için ya kural hatası yapması gerekiyor yada beşiktaş lehine aynı maçta iki penaltı vermesi gerekiyor.

hakem hataları olmasa şuan türkiye liglerin iyi futbol oynayan takımı gs ile aynı puanda olacaktık bu kötü futbolumuzla...

Devrim Doyran
01-10-2007, 13:46
olmayalım be ersanım bu kötü futbolla ligin zirvesinde.doğru düzgün pozisyonumuz yok. adam gibi futbol oynayalım, kolumuz bacağımız kırlısın, formalarımız yırtılsın, gollerimiz penaltılarımız verilmesin ,puanlarımız çalınsın varsın ligin zirvesinde olmayalım. ama top oynayalım arkadaş. benim tek dileğim budur.

Cem Ozel
01-10-2007, 15:26
Adım gibi emindim geçer not alacaklarından.. Selçuk Dereli federasyonun tetikçisidir.. federasyon kendi adamını hele ki verilen görevi layığı ile yerine getirmiş ise harcamaz..

Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 15:36
selçuk dereliye not falan sökmüyo abilerim adamın kendi başkan zaten...gözlemcisi de kankası vs...

Hakan Kirezci
01-10-2007, 15:52
olmayalım be ersanım bu kötü futbolla ligin zirvesinde.doğru düzgün pozisyonumuz yok. adam gibi futbol oynayalım, kolumuz bacağımız kırlısın, formalarımız yırtılsın, gollerimiz penaltılarımız verilmesin ,puanlarımız çalınsın varsın ligin zirvesinde olmayalım. ama top oynayalım arkadaş. benim tek dileğim budur.
Hay ağzına sağlık Devrim kardeşim.
Ek olarak hatta, şu "İki büyük yaratmaya çalışıyorlar, bizi devre dışı bırakmaya çalışıyorlar" mızmızlığından da vazgeçelim derim ben. Bırakalım bunlar iki kocabaş kalsınlar başbaşa. Bizim kulvarımız o kulvar olmasın. Bir de yanlarına "Ben de büyüğüm...Ben de büyüğüm..." ızdırabında ki Trabzon'u verelim sonra geçip seyrine bakalım çamur güreşinin.

Bu tren bizim eve gitmiyor. Müsait bir yerde atlamak, ardına takılanlara el sallamak vaktidir artık.

Sercan Hosafci
01-10-2007, 15:55
Laf var, icraat yok. Bu tribün içinde, hoca içinde, futbolcular içinde, yönetim içinde geçerli.

Sadece konuşuyor, konuşuyor duruyoruz ama elini taşın altına koyacak bir Allah'ın kulu yok.

Durmak yok, susmaya devam.

Taraftar olarak bizler napa biliriz. Hocayı yönetimi medyayı onu bunu boş ver. Medya bizi karalamasın,federayon hakkımızı yemesin,diye taraftar ne yapa bilir. Yapacaklarımızı söyle ben kendi konumda mesela son cümlelerde bunu yaparız gibi bi öneri sundum sende sun. Abiler elbet görür bu tribünün liderleri elbet bir şey düşünür. Taraftar da eminim bunu istiyor zaten öyle bir şey yapılmaya kalkılır ve katılım düşük olursa ben bu ülkede Beşiktaş taraftarı vardır demiyeceğim,çArşı ve forumda atıp tutan sanal taraftarlık vardır diyeceğim.

Burak Güven
01-10-2007, 16:05
Taraftar olarak bizler napa biliriz. Hocayı yönetimi medyayı onu bunu boş ver. Medya bizi karalamasın,federayon hakkımızı yemesin,diye taraftar ne yapa bilir. Yapacaklarımızı söyle ben kendi konumda mesela son cümlelerde bunu yaparız gibi bi öneri sundum sende sun. Abiler elbet görür bu tribünün liderleri elbet bir şey düşünür. Taraftar da eminim bunu istiyor zaten öyle bir şey yapılmaya kalkılır ve katılım düşük olursa ben bu ülkede Beşiktaş taraftarı vardır demiyeceğim,çArşı ve forumda atıp tutan sanal taraftarlık vardır diyeceğim.

Taraftar'ın Tribünde çok daha gür sesi çıkabilir, o anda maçı kurtarmak yerine Beşiktaş'ın geleceğini kurtarma işi düşünülebilir.

Daha ne kadar polyanacılık oynayacağız, daha ne kadar susacağız? Şu konuda sana katılırım, burada atılıp tutulmayacak, herşey gerektiği yerde, gerektiği zaman yapılacak.

Yani ne zaman mı? Hemen ilk maç, yok dur şu maçı kazanalım hele sonra bakarız diyerek değil, varsın bir maç kaybedelim yapmadığımız şeymi, ama Beşiktaş elden gidiyor uyuyoruz.

Deniz Özdemir
01-10-2007, 21:28

başka bişey söylemeye gerek yok.çok güzel yazmışsın Apploud