Orijinalini görmek için tıklayınız : serdar neden sevinmedi..??
Arda Can
01-10-2007, 12:39
dün akşam malumunuz spor programlarının en yoğun olduğu pazar akşamıydı.. hepsine yetişmek mümkün olmuyor ama bir kaçını takip etme fırsatı buldum.. hepsinde de yorumcu arkadaşlar bi konuya çok takılmış.. serdar gol pasını verdikten sonra neden sevinmedi..bugün gazetelerde de bu habere rastladım ve görüntünün linkini de koyuyorum..bir de sizin yorumlarınızı alayım..sizce serdar neden sevinmedi.??
Arda Can
01-10-2007, 12:41
http://www.milliyet.com.tr/2007/10/01/son/sonspo15.asp
link de bu..
Erdal Karacelik
01-10-2007, 12:53
gole yaratan ve "İşte ben buyum, büyük futbolcuyum" yavrında olan topçularda genel tavırdır.
Orada serdar'a koşmalarını bekledi
Firat Sezginsoy
01-10-2007, 12:56
http://www.milliyet.com.tr/2007/10/01/son/sonspo15.asp
link de bu..
Bizlerde farkettik ama açıkçası çokta umurumda değil isterse oturup ağlasın. Bu takımın tek top oynayını, tek dikine gidebilen adamı o. Üstelik PAFtan yetişme müthiş bir yetenek. Belki depardan sonra yorulmuştur bilemiyorum Ibrahim Akın'ın attığımız golden sonra sevinmek yerine golu kendisinin atamamış olduğuna üzülmesinin çok uzağında. Belkide seyircisiz maç atmosferinin takımda bir türlü yaratamadığı hırsın, azmin, öfkenin belirtisiydi. Medyayı sallamayın, hepsinin suni polemiklerden beslendiğini unutmayın.
Ali Erken
01-10-2007, 14:05
medya istemedigi icin denilebilir...
Sercan Hosafci
01-10-2007, 16:07
Bu soruyu bence Serdar'a sormak lazım ama şunu söyleye bilirim. Şu an takımda oynayanlardan,İbrahim Toraman,İbrahim Üzülmez hariç hiç birisi bu takıma büyük şeyler kazandırıp ekol olmadı,hiç biri havaya girecek bir başarı gösteremedi. Hiç biri abilik olayına daha gelemedi verecekleri çok şey var ama iki üç maç iyi top oynayıp iki çalım atınca havaya girenler şunu unutmasın. Para kazanmak bu kadar kolay değil o yaşta o paralarla oynuyorsanız bunu Beşiktaş sağlıyor,Beşiktaş'ın da sizlerden istediği çok şey var. Kimse havaya girmemeli herkes akıllı olmalı,henüz hiç bir oyuncu Beşiktaş için bir şey yapmış değil yolun başındalar. İçeride bir huzursuzluk varmı onu bilemem onu çok bilen ama tesislere adım bile atamayan değerli spor yorumcularımız söylesinler. İşleri baltalamak ya baltalaya dursunlar,yahu merak ediyorum,bu hakem bu maça hiçmi etki etmedi takmışlar,kötü oyuna,takmışlar,Serdar'ın niye sevinmediğine. Fenerbahçe'ye olsa bu olaylar ne olurdu,kendileri çok iyi biliyorlar kıyamet kopar Selçuk Dereli idam edilirdi. Onun için böyle programları ne izliyorum nde gazete alıyorum o bakımdan rahatım.
Gokhan Umit
01-10-2007, 16:28
Bana kalırsa diğer oyuncuların Serdarı kutlamaya gelmesini bekledi. Hatta arkasına da baktı gelen varmı diye. Çünkü koşuyu o yapıp gol pasını verdi. Tello da güzel bir vuruşla gol yaptı.
Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 17:39
yok böyle bi saçmalık ya neyi bekleyecek gol pası verdi diye kutlama mı bekleyecek...ulan ben bi bjk forması altında gol atsam yada gol pası versem kafayı yerim düz duvara tırmanırım çimlerde yuvarlanırım ruh yok abi ruh yok...
Ozan Doğan
01-10-2007, 17:43
ne olursa olsun kim ne yaparsa yapsın o golden sonra benim televizyon başında o sevinçle sesim kısılıyorsa ve halen kısık sesle dolaşıyorsam serdarında telloya koşması gerekişrdi. hadi onu geçtim gol sevincini yaşaması gerekiyordu. onun bunu yapmaya hakkı yok kimsede olmadığı gibi. kesinlikle affedilemez bu. çıkıp açıklamasını yapması gerekir. ii oynuyor diye bu hakkı kendisinde bulamaz kimse. he eğer çok özel durumlar yoksa. yani sevdiklerinden birisine birşey olmuştur veya onun gibi şeyler olmuşsa ona lafım olamaz ama onun dışında bunun bahanesi olamaz. yönetiminde konuşması lazım. tabii öyle birisi varsa o merciide!!!
Sezen Gunduzalp
01-10-2007, 17:46
Neden serdar'a yükleniliyor Tello ve Nobreden başka kim sevindi ( Taraftar olarak bizler hariç )
Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 17:52
nobreye nasıl kızıyoduk duruşumuza yanlış yaptı diye...oyuna girmemesi olayında...adam kırk yıllık beşiktaşlı gibi gollerde seviniyo ruhu katmış formaya...(tello da öyle) serdarın başı önünde bide ağlasaydın...bizler trübünde kahvelerde cafelerde golden sonra kendimizi kaybediyoruz da sen başını önüne alıyosun...
Vedat Benakay
01-10-2007, 17:59
serdar sevindi ,sevinmedi son yillarda Besiktasimin aleyhine durmadan yalan haber yazan bu medya gurubu cirpinin biz hazirlikliyiz, bakalim ilerki gunlerde neler yazacaksiniz.yalnizca zavalliginiza guluyorum.
Eren Cemaloğlu
01-10-2007, 20:18
abi bunu bari biz yapmayalım ya.bizi hep medyanın yıprattığını söylemiyor muyuz.biz ayak uydurmayalım bari.ne arıyoruz yani."serdar beşiktaşlı değil" i mi , "serdar galatasaraylı" yı mı "serdar maç sattı" yı mı neyi arıyoruz allah aşkına...
Mert Atasayar
01-10-2007, 20:50
yok böyle bi saçmalık ya neyi bekleyecek gol pası verdi diye kutlama mı bekleyecek...ulan ben bi bjk forması altında gol atsam yada gol pası versem kafayı yerim düz duvara tırmanırım çimlerde yuvarlanırım ruh yok abi ruh yok...
süper işte bu serdar çok çok iyi biroyuncu olabilir fakat sevinmeliydi arkasını dönüp gitmek ne demek
Necdet Bulut
01-10-2007, 23:01
bu genclermi geleceğimiz yazık yazık diyecek hiç bir soz ...
Sercan Hosafci
02-10-2007, 01:20
Sinan Engin açıkladı biraz önce kendisine sorduğunu ve ( Takım içerisinde bi abisi ona bağırıyor oda kızıyor morali bozuluyor onun için sevinmiyor ) bunlara alışacaktır sonuçta Beşiktaş`ın başarısı için bağıranlarda olacak kızanlarda,doğruyu bulmak için tartışmak gerekir. Önemli bi sorun yok ölümüne Beşiktaş desteğe devam.
Serdar Yeşil
02-10-2007, 09:50
Yahu arkadaşlar siz neyi konuşuyorsunuz yok seviniyor, yok sevinmiyor bence siz papatya falı bakın seviyormu sevmiyormu diye
saha içerisinde vazifesini yapsın, o formanın hakkını versin yater.
Arzu Tuncer
02-10-2007, 10:13
Arkadaşlar, bence de medyanın bilinçli olarak çıkattığı bu tür polemiklere alet olmayalım. Ayrıca Beşiktaş'ta futbolcu olmayı sadece profesyenel anlamda değerlendiren, renklerine gönül vermeyen niceleri gelip geçmedi mi bu klüpten, hangi birinin ismini hatırlıyoruz? Umarlm Serdar hatırladığımız isimlerin yanında yer alsın...
Deniz Özdemir
02-10-2007, 11:36
sen düz duvara değil bence tellere tırmanırsın.ne demek istediğimi anladın sen:D ben serdarın bu hareketine maçta hiç dikkat etmedim.siz söyledikten sonra görüntülere tekrar baktım.şaşırdım doğrusu.serdarın bi röportajını okudum,amacının A takımda kalıcı olmak olduğunu,A takımda oynamayı yıllardır beklediğini söylüyordu.madem bu iş senin için bu kadar önemli böyle bi maçta verdiğin gol pası sonrası sevinmek için neyi bekliyorsun? vallahi ben bu futbolcu milletini anlayamıyorum bir türlü.içlerinde bizim kadar BJK aşkı olsa bu durumda olmazdık herhalde...
Onur Sarısoy
03-10-2007, 12:51
Bence o kadar büyütülmemeli belki de takım arkadşlarının ruhsuz oyununa tepki olarak böyle davranmıştır
Derya Banu Akgul
03-10-2007, 13:06
Serdarı bilmem ama penaltı kakarı verilince İ.toroman ve Zanın hakeme itiraz edişi beni ağlattı ibo remsen "hocam ben aldım topu ben "diye bağırıyor Gökhan" bir ankara bir burası yeter artık 6 puna yaa" diye yırtınıyor.Lanet olsun sana dereli........
Demir Han
04-10-2007, 01:10
Serdar'ın avrupa kulvarındaki iki maçında da kaçak dövüşüp çizgide adam eksiltemediğini ve hep içeri katettiğini gördük.Bu adam bir kanat oyuncusu değil bence..sağ kanat kartalını henüz bulabilmiş değil...
Onur Özgen
04-10-2007, 01:36
biz soralım diye sevinmemiş. sevinmemiş ne demek yahu ? üzülmüş asist yaptığı için hatta, kahrolmuş. illa taklalar atması mı lazım ???
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.