PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samet Aybaba gerçeği!

Erdal Karacelik
01-10-2007, 12:48
Az önce Radyospor'da Kazım Kanat bir gerçeği açıkladı.
Samet Aybaba'nın Başkan tarafından göreve getirilme düşüncesi ve gelişen olaylar.
"Başkan, Samet Aybaba'yı arayıp kendisi takımın başına getirmeyi düşündüğünü söylüyor ve bir görüşme yaparak netleştirme talebinde bulunuyor. Samet Aybaba "Emredersiniz Başkanım" diyerek memnuniyetini dile getiriyor. Ancak Başkan sabah 07.00 uçağı ile Antalya'ya golf oynamaya gideceğini ve Samet Aybaba'nın Antalya'ya gelmesini istiyor. Samet Aybaba'nın cevabı ise "Başkanım ben gelmiyorum" oluyor. Nedeni sorulduğunda "Beşiktaş'a Teknik Direktör olmam için görüşme yapacağım yer golf sahası değil Beşiktaş'ın Akaretler'deki kulüp binasıdır" şeklinde yanıt veriyor.
İşte Beşiktaş Değerleri'ni yansıtan iki insan. Siz karar verin.
Benim sözüm "Artık Yetti Yıldırım Demirören" ÇEK GİT

Vedat Benakay
01-10-2007, 12:54
iyiki discoya cagirmamis

Ali Erken
01-10-2007, 14:08
kazim kanatin samet aybaba promosyonundan bir demet...
her sene yazar 3-5 yazi...
devam

Sercan Hosafci
01-10-2007, 15:59
İkisinide istemiyorum.. Ne Aybabayı ne Başkan ı ama şu bir gerçekki Beşiktaş'ın sorunu ne teknik heyette ne takımda Beşiktaş'ın sorunu çok derinlerde..

Mert Atasayar
01-10-2007, 20:57
ikisini de istemez kalsın
YETER BIRAKIN GİDİN
BEŞİKTAŞA ŞEREFİ YETER

Necdet Bulut
01-10-2007, 22:57
evet bende dinledim o konuşmayı ,zaten demiroren baskandan ne beklenebilirki!!! o gitmeden beşiktaşımız daha çok değerlerini yitirecek buna dur demenin vakti geldi .. BEŞİKTAŞ İÇİN İSTİFA ET!!!

Tuncay Yılmaz
02-10-2007, 00:24
Geçiniz efendim, samette kim oluyor

Erdal Karacelik
02-10-2007, 21:54
Geçiniz efendim, samette kim oluyor

Burada Samet Aybaba'yı savınma yada destekleme amacında değilim. Sonuna kadar Ertuğrul Sağlam'ın arkasındayım.
Sadece Başkan'ın yanlışlarından bir demet yansıtmak istedim.

Onur Sarısoy
03-10-2007, 12:47
al birini vur ötekine
ikisi birbirinden beter

Ertan Eylem
03-10-2007, 19:47
Günümüzde popüler siyaset tayyip ve deniz bey ler arasında cereyan etmekte yani 40 satır mı 40 katır mı?Beşiktaşımız da da ya Demirören ya da Demirören!_sinir_!