Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoca Ertuğrul'a
Demir Han
01-10-2007, 19:59
Sayın Hocam,
Naçizane bir fikrimi size sunmak istedim.
Tank gibi ağır Diatta'yı
Bal yapamayan arı Nobre'yi
Geçen sene misyonunu tamamlamış güzel fiyat verene satılması gereken Bobo'yu
Israrla getirdiğin bücür Higuan'i
Hatta bir türlü uyşamadığın Delgado 'yu
Derhal sat !!! Tüm bunlara verilen para ile bir tane adam gibi kariyeri olan bir forvet al yanına da Batuhan'ı koy
Ve bu takımın 10 numarasını Rico Paşa'ya ver ... o yönetsin ona yakışır (her ne kadar yavaş kalıyorsa da )
Defans Tello Zan(Ne yazık ki) Toraman,Kurtuluş
Orta Saha Aydın Cisse Rico Yozgatlı (Serdar)
Forvet Batuhan ve o Forvet.....
Saydıklarım zaten bu takıma artık birşey vermiyor sen onları göndermez isen onlar ile aynı otobüse bineceksin...
Saygılarımla
Demir
Metin Yalçınkaya
01-10-2007, 20:19
Öncelikle bu kadar ağır konuşmanı gerektirecek bir durum yok ortada Demir.Tamam belli bir sorun var takımda bu kesin ama senin dediğin gibi birşeyin olması çok komik bence.Batuhan kim,Aydın kim daha. Dur bakalım o formayı giymek o kadar basit değil.Beşiktaşın şuan da tek sorunu kendine olan güvenini kaybetmiş olması.Bu arada ben Batuhan ve Aydını da asla küçümsemiyorum ama daha çok erken onlar için.Batuhan ge.n bir maçını seyrettim paf liginde çocuk başka bir havalarda böyle iki üç kez a formayı giydin diye dur daha bakalım ne bu havalar öyle.Ayrıca belirtmek istedim bu konuyu konununun öznüne dönersek biz bu takımı sevinmek için asla sevmedik. Lütfen sizde fener taraftarı gibi adamları hemen asmayın öyle. Tamam ortada benim bile kabullenemediğim bir durumn var ama tahammül etmek zorundayız.Korkak futbolu sahada kimse görmek istemiyor Demir kardeşim ama senin söylediğin şeylerde pek mantıklı gelmedi bana kusura bakma ama sen koskaca bir dünya klübünü küçük düşürüyorsun bu sözlerinle. Diatta tam bir kabustu gs maçında bu da doğru ama işte biraz sabır diyorum sadece ve bu çarşamba hep destek tam destek sloganı ile yerimizi alalım inönü de.... Saygılarımla...
Vedat Benakay
01-10-2007, 20:21
biz goruyoruzda, hocam ,saglam hocam,ertugrulum ,sen neden goremiyorsun..varsa bir seyler cik o tertemiz insanliginla soyle bak gor o zaman bu taraftar seni nasil yureginin icine sokacak..eger yoksa hocam soyliyecek hic bir seyim yok..
Vedat Benakay
01-10-2007, 20:26
peki Metin arkadasim bu guven neden kayboldu,ne olduda kayboldu.!!daha ligin basindayiz..bizim bilmedigimiz ne var?lige basliyan ve hepimizin geliyoruz dedigi ve daha iyi olacak dedigimiz bu takim neden boyle..evet su konuda haklisin tam destek,olumune destek..zaten bunu soylemeye gerek yok ne gunler gorduk,neler gecirdik ama sevgimiz herzaman bir cig gibi buyudu.ama bazilarida ciksin hesap versin,birileride ciksin bizi insan yerine koyup aciklama yapsin...104 yillik cinari 2 buyuk disina cikarma oyunlari hergun cesitli tezgahlarla devam ederken,benim besiktasimin sorumlulari nerede,neden bana aciklama yapmiyor..saygilarimlaTHE LAST BARRICADE
Metin Yalçınkaya
01-10-2007, 20:35
Vedat kardeşim bugünlere gelmemizde en büyük neden tabi ki Yıldırım başkan. Bizi bu hallere getiren başkanlık dönemi boyunca ne gördük biz bu takımda sadece acı ile ızdırap ile maç kazanmalar.Ve evet ligin başı ama bu kötü gidişatı ben şöyle yorumluyorum sanki Sinan Enginle alakası var gibi geliyor bana.Bu sadece benim şahsi fikrim. Çünkü bu takım daha 3 maç öncesine kadar sahada koşuyordu,mücadele ediyordu ve birden bire bu kayboldu.Ertuğrul hocada sanki bu karmaşada artık neyapacağını şaşırdı.Galatasaray maçında o kadar çok şey yapabilirdi ki maçı çevirebilecek ama olmadı işte neden böyle oluyor bende bir anlam veremiyorum. Artık hasret kaldık şöyle rahat rahat bir maç izlemeye gerçekten o kadar çok özledim ki keyifle maç seyretmeyi her hafta işe başlarken 1-0 mağlup başlıyoruz hep..Ve açıklama yapacak tek isimde sayın Ertuğrul hoca o konuda sende haklısın.Geldiği zaman tüm Beşiktaşlıların keyifle izleyeceği bir takım oluşturuyoruz dedi ve bunun neden olmadığını söylemesi lazım bencede...Saygılarımla..
Eren Cemaloğlu
01-10-2007, 20:39
ya kısaca "ertuğrul hoca sen git" demek oluyor bu dediklerin.bunları ne zaman söyleyeceksin diye bekliyordum açıkçası...
Anıl Tanrıyar
01-10-2007, 21:22
Öncelikle bu kadar ağır konuşmanı gerektirecek bir durum yok ortada Demir.Tamam belli bir sorun var takımda bu kesin ama senin dediğin gibi birşeyin olması çok komik bence.Batuhan kim,Aydın kim daha. Dur bakalım o formayı giymek o kadar basit değil.Beşiktaşın şuan da tek sorunu kendine olan güvenini kaybetmiş olması.Bu arada ben Batuhan ve Aydını da asla küçümsemiyorum ama daha çok erken onlar için.Batuhan ge.n bir maçını seyrettim paf liginde çocuk başka bir havalarda böyle iki üç kez a formayı giydin diye dur daha bakalım ne bu havalar öyle.Ayrıca belirtmek istedim bu konuyu konununun öznüne dönersek biz bu takımı sevinmek için asla sevmedik. Lütfen sizde fener taraftarı gibi adamları hemen asmayın öyle. Tamam ortada benim bile kabullenemediğim bir durumn var ama tahammül etmek zorundayız.Korkak futbolu sahada kimse görmek istemiyor Demir kardeşim ama senin söylediğin şeylerde pek mantıklı gelmedi bana kusura bakma ama sen koskaca bir dünya klübünü küçük düşürüyorsun bu sözlerinle. Diatta tam bir kabustu gs maçında bu da doğru ama işte biraz sabır diyorum sadece ve bu çarşamba hep destek tam destek sloganı ile yerimizi alalım inönü de.... Saygılarımla...
TAMAMI İLE KA-TIL-MI-YO-RUM
Demir Han
01-10-2007, 22:26
Merhaba Eren
Ben git demiyorum ama bu yolda gidersen gideceksin yada gönderileceksin diyorum yoksa inşallah başarılı olur bir beşiktaşlı olarak tek dileğimdir
Demir Han
01-10-2007, 22:29
Ayrıca Metin sen bu saydığım oyuncuları yakıştırıyor musun Beşiktaş'a ?
Ali Erken
01-10-2007, 22:37
Gecen yıl tiganadan esirgenen elestiriler erturgruldan esirgenmiyor,
sebebi yonetimle kavga etmemesi,
sempatik olmak icin yonetimle kavga etmesi gerek,
ama yonetimle kavga ederse ona destek olacak tek kimsesi yok, tigana'da olan kapı gibi tazminati da yok..
Sinan arkasında,
yonetim yanında,
taraftar karsısında,
Ertugrul Saglam sahada..
Allame-i cihan yorumlara bakın, Serdar'ı Diattası osu busu..
Turkiye'de futbol izleyenlere anket yaptırın bakalım kac kisi aynı 11, aynı dizilisle sahaya çıkacak Besiktas'ta.
Takımın iyi oynamadıgını görmüyor degiliz,
Ama 4 yıldır oynanan rezalet topu da unutmus degiliz,
futbolcuların kalitesini goruyoruz, islerin iyi gitmedigini biliyoruz..
bir cesur yurek bekliyoruz, su onumuzdeki haftalar cok seye gebe..ertugrul saglamın bazılarına kolay pabuc bırakmayacagını herkes gorecek.
Ertugrul Saglam'a sallamak ihanettir...
Yuregi yeten gidip statta demironren istifa diye bagırsın.
Necdet Bulut
01-10-2007, 22:52
GİDECEK BİRİ VARSA O DA TEK sayın YILDIRIM DEMİRORENDİR !!!!!!
Demir Han
01-10-2007, 23:20
Sizlere katılıyorum...Sayın Demirören istifa etmelidir.Fakat Ertuğrul Hoca'da bu yukarıda dediklerimi pekala isteyebilirdi 5 tane katkısız oyuncu yerine tek bir oyuncu....
Sercan Hosafci
02-10-2007, 01:17
Ertuğrul Hoca'nın hocalığı hepimizden üstündür. Bu zamanlarda antrenör hoca herkes olur medyada da bu böyle herkes hoca neden çıkıp hoca olmazlar çünkü yazmak söylemek daha basit. İndına sağlam inadına Ertuğrul hoca biz böyle yaparsak medya bizi daha çok sallar.
Gokhan Yerlikaya
02-10-2007, 02:04
inadına ertugrul saglam...
su takıma Holosko cok yakısırdı...bu_!
Arzu Tuncer
02-10-2007, 09:55
Yuregi yeten gidip statta demironren istifa diye bagırsın...
Evet yolunda gitmeyen birşeyler var ancak ben de Ertuğrul Sağlam'a bu günlerde sahip çıkmamanın/yanında olmamanın Beşiktaş'a zarar vereceğine inananlardanım. Beşiktaşımızın bu kadar kötü oynamasından, Sağlam Hocamızın vaat ettiklerinin gerçekleşmemesinden tüm Beşiktaşlılar gibi ben de çok rahatsız ve üzgünüm ama ligin daha çok başındayız, bu karmaşanın, bu acelenin sebebini anlayamıyorum. Evet basın başladı sesini yükseltmeye, infaza hatta bugün gazetelerden biri Topmüller'le klubün kontak halinde olduğunu yazıyor işlerin ters gitmesi hali için. Ancak arkadaşlar işte tam bu noktada şunu sorgulamak gerekmiyor mu Sağlam'a sabır gösterilmemesi kime fayda sağlayacak? Formanın hakkını veremeyen bu futbolcular yeni hocayla cosacak, özlenilen Beşiktaş futbolunu mu izlettirecek bizlere ya da yeni gelen hoca süregelen basiretsiz yönetime sihirli bir değnekle dokunacak ve yönetim Beşiktaş'ımızın ilke ve değerlerine sahip çıkarak başımızı yerden mi kaldıracak? Klübün borç batağı içinde yüzdüğü haberleri geliyor dört bir yandan, oyuncuların geciken ödemeleri nedeniyle oynamadığı bile yazılıp çizildi G.S. maçından sonra, Tigana'nın da son ödemeyi alamadığı için mahkemeye gittiği yazıldı ilk kez dünkü gazetelerde, Del bosque'nun borcu katmerlenerek artıyor bu arada. Hele de bu mali tablo ortada iken sakin olmak gerektiği kanaatindeyim. Beşiktaş'ın düzlüğe çıkışı ancak ve ancak sabır göstermekle olacak, Sağlam'a tam destekle olacak. Bence yapılması gereken trübinlerde Sağlam'a tam destek verirken, gitmesi gerekenler için de kelamımızı esirgememe, bu işi nasıl beceğimizi ise esas tartışılması gereken...
Vedat Benakay
02-10-2007, 11:01
bu takima neden holosco simdi lazim..daha once neden gormediler.o kadar tranfer ismi dolasti durdu.kimini alamadik,kimini hocamiz istemedi en sonunda gelenlere bak.peki bunlari kim istedi..bunlar gibi bizimligimizde dolu...O zaman neden kimse cikmadi ben bunu istemiyorum,benden 3 kulvarda yaris bekliyorsaniz,sampiyonluk bekliyorsaniz sunlari istemiyporum denmedi..her mac oncesi Taraftarimizin coskuyla izleyecegi bguzel bir futbol kandirmacasi var.Ertugrul Hocadan cevap beklemek hakkimiz.neler oluyor ve kimler karar veriyor.Ertugrul Hocamda piyon mu hic bir yetkisi yokmu..bunlari ogrenmek istiyoruz.Tabiki yanindayiz hemde olumune.Besiktasliligin bize verdigi ayricalikta budur ama baska bir ayricalik daha vardir isyan,mucadele.destek ve 104 yillik cinarimizi korumak.herkes hesap verecek cunku yarin ki gunlerde aydinlik goremiyorum,her sey istedikleri gibi gidiyor .insallah ben yanilirim.saygilarimla
Gokhan Yerlikaya
02-10-2007, 12:07
vedat abi sadece sunu söylemek istedim.holoskonun 2 yılda turkiyede oynadıgı maclarda gösterdigi performans ortada.cok cabuk dam eksilte bilen ve fuleleri olan bir oyuncu.bence cok buyuk bi kayıp.
Ateş Gürkurt
02-10-2007, 14:55
Eğer ki 40 kusur yaşlarda olsaydım ve hala babamın dizinin dibinde olsaydım. Bir de babam da para babasıysa, bu ülkede istediğin takıma başkan olursun. Şansa bak ki O da bize düştü.
Son diyeceğim; Sayın Demirören duygusallığınıza Beşiktaşlılığınıza bişey dediğim yok inan senden daha duygusal bir Beşiktaşlı olduğumu biliyorum. İşte bunun içindir ki makamınıza saygımdan sabrımı zorluyorum. Ama siz inatla o makamı meşgül etmeye devam ediyorsunuz. Siz zaten isim olarak yeterince yıprandınız bırakın makamınız temiz kalsın.
Bil ki sen gidersen herşey çok daha güzel olacak kalırsan ise bizi sadece vaatlerinle güldürebilirsin.
SAYIN DEMİRÖREN "BANA BEŞİKTAŞIMI GERİ VER."
Bak işte olmuyor kimleri getirdin, kimleri gönderdin, bir tek sen varsın yerini terketmeyen.
Adın için, namın için, en önemlisi BEŞİKTAŞ için ne olur git "Aziz Yıldırım Demirören"
Olgun Şimşek
02-10-2007, 15:10
YETER ARTIK
YÖNETİM İSTİFA
Vedat Benakay
02-10-2007, 17:18
gokhan kardes zaten ben senin yorumun icin soylemedim neden goremiyorlar yani basimizdaki oyunculara serzenisim bundan.yoksa amac Besiktasi durdurmakmi?artik aklima her sey geliyor..
Gokhan Yerlikaya
02-10-2007, 18:08
2003-2004 sezonundan bu yana üzerimize oynanan oyunlarla bizi yıldırmaya calıstılar.Biz ise o sezondan beri sadece suanda ihtiyacımız olan ruhumuzu kaybettik.Besiktas hala kendini arıyor ve Porto macında kendinide,ihtiyacı olan asi ruhuda bulacaktır...
rüzgar ne kadar sert eserse essin,sadece kayadan toz alır.
Vedat Benakay
02-10-2007, 18:58
insallah porto maci asiruhun biz buradayiz,yasiyoruz dedigi mac olur.porto maci silkinisimiz olur.porto macini hazar denizi kiyilarindan seyrederken mabedimizde tek yumruk tek yurek oldugumuzu gorur ve mutluluk goz yaslarini dokerim ve haykiririm SON BARIKAT ulaaan.ne mutluki BESIKTASLIYIM...iyi gunde ,kotu gunde seninleyiz.THE LAST BARRICADE
Ali Erken
02-10-2007, 19:46
Ya lutfen Holosko demeyin kac tane 90 dakkalik macini izlediniz Holoskonun?
Buyuk maclarda oynuyor, oteki maclarda kayip.
Problemli bir adam...
Besiktas'in ilaci futbolcudan once yonetim devrimi
Metin Yalçınkaya
02-10-2007, 22:03
Gökhan kardeşim bu zamana kadar bulunmayan ruh sence porto maçıyla mı ortaya çıkacak.O ruh süper kupa maçında nerede idi, o ruh galatasaray maçında nerede idi de şimdi porto maçı ile mi ortaya çıkacak.Ama inşallah dediğin gibi olur o ruh geri dönerde bizi bu ızdarap dolu günlerden kurtarır... Ertuğrul hocanında dediği gibi ALLAH yardımcımız olsun...
Demir Han
04-10-2007, 01:02
Hocama başta inanmıyordum sonra buradaki yazılanlara uydum inanmak istedim ama o gitti ŞL de bile oynatırken kılı kırk yardığı banko olması gereken iki transferde tam bombaları patlattı.Diatta ve Higuain.O zaman bende iyice bittin hocam..yolun açık olsun
Onur Özgen
04-10-2007, 01:29
hoca ertuğrul olmamış öncelikle.
demir han arkadaşı zaten iyi birşey yazarken hiç görmedim. kendisine birşeyleri eleştirmeyi meslek edinmiş. tamam polyannacalık da yapın diyen yok, ama bardağın da hiç mi dolu tarafı yok diye sorası geliyor insanın...
Onur Özgen
04-10-2007, 01:31
diatta ve higuain transferleri "yanlış transferlerdir" demiyorum ki bunlar kötü oyuncular. ama beşiktaş'ın ihtiyacı olan tipte oyuncu değiller. ben anlamıyorum; dibimizdeki stepanov ve holosko'yu almak varken niye macera arıyoruz.
Demir Han
04-10-2007, 02:26
Sevgili Onur
İyi sanırım göreceli bir kavram bu konuda..çünkü olumsuz değil doğrularımıo yazıyorum...doğrularımda yanılıyorsam da efendice kabul ediyorum.Sanırım tüm yazılarımı okumuyorsun...
İyi kal
Demir Han
04-10-2007, 02:30
Bu arada kötü oyuncuları transfer etmek yanlış transfer olmuyor mu ?
Demir Han
04-10-2007, 02:35
Bu arada kızdığımız Kolot ne de iyi adam getirmiş aslında değil mi ?
Onur Bayrak
04-10-2007, 11:00
Ertuğrul hocama güvenm tam yalnız bişeyler ters gidiyor anlam veremiyorum takım futbol seviyesini yükselticeğine aynı oranda tutuyor bu işte bi çelişki var ayrıca ertuğrul hocamın oynattığı sistemde ricardinho paşaya göre değil bence oynadığı maçlarda gördük arkadaşımın şu sözüne katılıyorum Israrla getirdiğin bücür Higuan'i tam bir balon bu adam anlamsız bir transfer derhal gönderilmesi lazım !
Ata Önder Atabay
04-10-2007, 12:22
Ertuğrul hocaya güvenmek istiyorum. Onun şartlar uygun olduğunda (demirörensiz bir yönetımde ) başarılı olacağına da inanıyorum; ama ertuğrul hocanın da şimdiye kadarkı sürecte yönetime karşı SAĞLAM bir duruşu olmadı .Ali gültİkin gönderildi pasıf kaldı, mafya bozuntusu geldi sesız kaldı, benim ertuğrul hocadan beklentim ,beşiktaşın tün değerlerinin alt üst olduğu bir dönem de bir umuttu ............
Arda Can
04-10-2007, 12:25
bütün bu başarısızlıkların nedeni sadece ertuğrul sağlam'mı sizce..?? takım tam havasına girmişken ali gültiken'i kovup yerine s.e yi getiren yönetim çok mu masum.??
Demir Han
04-10-2007, 13:57
Merhaba Arda
En büyük sorumlu yönetimdir bunu kabul etmeyen yok zaten ama ne yazık ki onları oradan bir türlü atamıyoruz.Bu arada evet Hoca'da hatalı.Yönetim ona transfer için yetki verdi ve o da bu konuda onları takıma monte etmek için çok geç kaldı ve üstelik ucuz ve kötü transferler yaptırdı.Hoca'nın yönetimin önüne geçme şansı vardı ama o bunu kullanamadı ve kullanamıyor da
Gokhan Yerlikaya
04-10-2007, 16:07
Hocam herzaman yanındayız...yeterki verdigin sözü tut.yenilse bile alkışlanacak bir takım izlet bize.izlet ki gelecegimizin emin ellerde oldugu bilelim.
Onur Özgen
04-10-2007, 16:37
Bu arada kötü oyuncuları transfer etmek yanlış transfer olmuyor mu ?
orada higuain ve diatta'ya kötü oyuncular demedim. bizim aradığımız tipte oyuncular değiller dedim. dolayısıyla yanlış transferler bence. zaten sanırım ikisi de yollanacak devre arası ve manisa'dan holosko kesin alınacak. bir yabancı daha savunmaya diatta'nın yerine gelecek herhalde. ben olsam manisa'dan borbiconi ve holosko'yu alırım, ikisi de çok beğendiğim ve bizim aradığımız tipte oyuncular.
Ali Erken
04-10-2007, 16:42
diatta lyon'da oynamis bir adam, kisa bir ankette 15kisiye sordum 14'u cok saglam topcu diyor..lutfen.
borbiconi cok ama cok kotu, holosko besiktasin ilaci olacak adam degil..ne holosko ne higuain bir burak yılmaz bi serdar ozkanın vereceginden fazlasini veremez bu takıma.
ertugrul saglam oynatıyor, takım pozisyona giriyor, ama gol yok..gercekten inanılcak gibi degil?
Onur Özgen
04-10-2007, 17:04
holosko kötü öyle mi ? birşey demeyeceğim futbol tarzlarımız farklı demek. ama holosko beşiktaş'a gelirse, beşiktaş bir hazine almış olur. bobo-holosko ikilisini görmeyi çok istiyorum. borbiconi'yi de çok beğeniyorum, manisa'dan beğendiğim 4 adam vardı zaten. holosko, borbiconi, selçuk ve hakan balta. diatta'ya da kötü oyuncu demedim. ama diatta da g.zan da i.toraman da aynı tipte stoperler. sadece savaşıyorlar, diatta'nın onlardan tek üstünlüğü ayağı yere daha iyi basıyor ve daha tecrübeli ama yabancı kontenjanını diatta'ya harcamak şu an için gereksiz. bize ayağı top yapan bir stoper lazım, keşke stepanov'u alsalardı ama almadılar ne yazık ki...
Demir Han
04-10-2007, 17:23
West Ham'dan sadece Cole'u alsalardı geri kalanların hiçbirini almasalardı yada büyük düşünüp Carew'i satmasalar takıma kazandırabilselerdi...bugün bunları konuşuyor olmazdık.Bu arada holosko o kadar paraya değmez
Demir Han
04-10-2007, 17:26
hoca ertuğrul olmamış öncelikle.
demir han arkadaşı zaten iyi birşey yazarken hiç görmedim. kendisine birşeyleri eleştirmeyi meslek edinmiş. tamam polyannacalık da yapın diyen yok, ama bardağın da hiç mi dolu tarafı yok diye sorası geliyor insanın...
Selam Özgen yaşın kaç bilemiyorum ama benim 35 oldu artık ve o kadar sezondan sonra artık o sezon takımdan birşey olup olamayacağını kestirebiliyorsun....bu takımdaki yabancılar ve transferler hoca da dahil bizi hayal ettiğimiz yada hayal ettirildiğimiz yerlere getirmez....bunu görüp söylemek benim tarzım...eleştiririm evet ama yıkıcı değildir her zaman
Unutma! Bugün bu memleket eleştirmeyi bilmeyen muhalefet yüzünden bu hallerde
Onur Özgen
04-10-2007, 18:34
eleştirme diyen yok, ama sürekli takıma ve t.d'ye yükleniyoruz, oysa değişmesi gereken tek yer var yönetim. koskoca beşiktaş'ın sorunu 2 oyuncu olsun devre arası gider 2 oyuncu 2 oyuncu gelir, zaten 4 senedir yaptığımız başka birşey mi var ? ama başarı yok. demek ki eleştirmemiz gereken başka yönler var.
ertuğrul sağlam'ın daha 7.haftası, neler neler deniyor. tigana'ya destek verdik sonuna kadar, en azından kendi adıma ben verdim, şu anda olsa yine verirdim, ama şu an başımızda ertuğrul sağlam var ve ilk kez bir büyük takımda çalışıyor, genç bir hoca, destek hayli hayli şart şu anda artık.
Demir Han
04-10-2007, 20:12
Hoca ile ilgili benim iki eleştrim oldu
1.Takımı bize söz verdiği gibi oynatmaması
2.Israrla istediği transferler ve bunları bir türlü takıma koyup aktif kullanamaması
Bunu yabancı bir hoca yapsa az bile denirdi bunu da unutmamak lazım....
Bence Ocak'ta oyuncu alınmasın ki zaten piyasada iyi oyuncu kalmadı paraya yazık
Eren Cemaloğlu
04-10-2007, 20:34
higuain'i ne kadar izledik ? biraz ağır olalım ya.bana kalırsa gayet de iyi bir oyuncu higuain.
diatta'yı sağbekte oynadığı (!) galatasaray maçı dışında beğenmeyen var mı ? olamaz heralde...
bu iki oyuncu ertuğrulu eleştirmek için öne sürülüyorsa ben buna karşı çıkarım.hiç mantıklı gelmiyor bana bu eleştiriler.
ayrıca bir de şunu düşünelim.tamam kötü oynadık belli bir dönemde.ankara maçı ve galatasaray maçını kazanmış olsak - ki zaten kazanıyorken elimizden alındı - çıkıp da birşey diyen olacak mıydı ? kötü de olsa lider olcaktı dimi ...benim diyeceğim ertuğrul'a , onun gibi bir büyük beşiktaşlı'ya , beşiktaşlılığı en iyi yansıtanlardan biri olan bu adama dah en başından biz (!) yüklenmeyelim.konu başarıysa eğer şu malum hataları (!) hatırlayalım...o hataların ertuğrul'dan kaynaklanmadığını düşünelim.ve en önemlisi ayıptır ya adamın hocalığına laf etmeyelim...
Gokhan Yerlikaya
05-10-2007, 03:05
diatta lyon'da oynamis bir adam, kisa bir ankette 15kisiye sordum 14'u cok saglam topcu diyor..lutfen.
borbiconi cok ama cok kotu, holosko besiktasin ilaci olacak adam degil..ne holosko ne higuain bir burak yılmaz bi serdar ozkanın vereceginden fazlasini veremez bu takıma.
ertugrul saglam oynatıyor, takım pozisyona giriyor, ama gol yok..gercekten inanılcak gibi degil?
borbiconiye bişey diyemem ama holosko suanda turkiye ligindeki en iyi santrafor.gerek hava topu gerekse fizik ve hızlanmada üzerine santrafor tanımam.en azından turkiye liginin biliyor ve milli takımında direct oynayan bir oyuncu.higuain gibi 2.Lig topcusu deiL(!)
Onur Özgen
05-10-2007, 08:06
arkadaşlar higuain 2.lig topçusu falan değil, oynadığı takım Nueva Chicago arjantin açılış ve kapanış liglerinde oynuyor. bizim kolpa medyanın uydurmaları...
Burak Güven
05-10-2007, 08:43
Futbolculara biraz zaman! Hangisi ilk geldiği andan itibaren kral oldu bu takımda? Bobo geçen sene neredeyse gönderiliyordu ama alışınca nasıl top oynamaya başladı. Cisse belkide takıma en çabuk ısınanlardan, Kleberson ile kıyaslanıyordu ama bence alakası yok, çünkü futbolu çok iyi okuyor, Porto maçında ne olursa olsun en beğendiğim isimlerin başında geldi. Tello desek Beşiktaş'a Münch ten sonra gelen belkide ondan daha iyi bir sol açık. Takıma çok büyük katkısı var, özellikle faul atışlarında direk kale içine sert açtığı ortalar her zaman tehlikeli ve gol olmaya aday pozisyonlar. Higuain'i biraz daha bekleyelim derim ya gerçekten iyi çıkıcak, yada bir zamanlar bizde oynayan Stavrum gibi olacak. Diatta içinde biraz daha o kalıba rağmen sert olması ve koşması gerekiyor, topu iyi oyuna sokan oyuncu, Porto maçında hepimiz Hakan'ı ıslıkladık ama bir tane defans oyuncusuda topu almak istemiyorduki...
Az daha sabır en azından Ocak ayına kadar.
Yeşim Cingöz
05-10-2007, 09:15
Uzun zamandır üyeyim forumumuza.Yazmak bugüne kısmetmiş.
Onlarca oyuncu 4. hocadan sonra saha içine tekniğe taktiğe kızamaz oldum.Sorun maalesef yönetimde.Bir tane doğru düzgün demeç veren,verdiği demecin arkasında duran yöneticimiz yok.Şu an ki yönetimle 4. sezona girdik ve tüm sezonlar birbirine benzer özellikler taşıyor.
Bu yönetime yeni hoca lüks.Bu sebeple Ertuğrul hocaya desteğe devam...
Muhittin Saban
05-10-2007, 09:19
Az daha sabır en azından Ocak ayına kadar.
Burak,
Yazdıklarına ve analizine sonuna kadar katılıyorum.(Bu arada Günaydın)
Nasılsa bizde sabır çok ve son noktasına kadar da sabırlı olduğumuz test adiliyor nasıl olsa. Onun için Higuen konusunda hem fikirim. Çünkü daha tam anlamı ile takıma ait hissedemiyor kendini. O güveni yakalaması lazım ve sahada 15 dakika değil 90 dakika kalması lazım. Yakında onu da medyada asacaklar kesecekler. Diğer takımlarda oynayan yabancı futbolcuların ilk transfer oldukları dönemin sonrasında neredeyse sezonun ilk yarısı biterdi ve güdümlü medya o futbolcular için(Hemde ilk 11 çıkıp oynayanlar) "daha henüz hazır duruma gelmediler biraz zaman ihtiyacı var" pış pışlamaları ile milleti kandırırlardı. Daha David bile yeni kendine geliyor aslında. Peki ne oldu da bu halini görebildik? Şu oldu; Adam takımda bu sene oynamaya başladı daha doğrusu şans bulmaya başladı.
"Ocak ayına kadar sabır" meselesine gelince. Sanırım sizlerde duymuşsunuzdur ya da duyanınız illa ki vardır; Manisasporlu Holosko Ocak ayında Beşiktaş'ta gibi. Hatta iş bitmiş bile. Holosko karşılığında Diatta, Burak Yılmaz ve bir miktar para verilecek Manisaspor'a.
Bilginize..
.
Burak Güven
05-10-2007, 10:56
Aslında bu konuda benim çok komiğime gitmiyor değil. Sezon başında Beşiktaş'a kurtarıcı olsun diye birçok adam alıyorsun bunların sadece 2 tanesi kendini gösteriyor ve kalanları devre arasında, hemde kendi liginden! bir oyuncu ile takasa yöneliyorsun. Yahu sormazlarmı adama madem öyle beğeniyordun bu adamı, neden sezon başında almadın da kamp'a dahil etmedin?
Kolot'a kızsam da bir çok konuda hak vermiyor değilim, en azından getirdiği bir oyuncu içlerinde en doğru tercih.
Defans için alınan Diatta'ya pek bir şey söyleyemesemde, Higuain için ne kadar beklersek bekleyelim, benim aklımdaki yırtıcı forvet, ismi, namı duyulmasa bile hep Siyahi futbolcu olmuştur.
Bkz: Adriano (İstanbul Belediye), Nonda (Galatasaray), David (Fenerbahçe)...
Demir Han
05-10-2007, 14:31
Sabır bende yok arkadaşlar.... yanlış seçimlere artık daha ne kadar sabredeceğiz?
Kolot belki hatalar yaptı ama onu getirdiği oyunular konusunda takdir ile karşılıyorum ve Higuain , Diatta konusunda Hocayı asla affetmeyeceğim.
Onur Özgen
05-10-2007, 14:52
ocak ayında de nigris veya holosko'dan birini mutlaka alırım ben.
Demir Han
05-10-2007, 17:32
Holosko ve Nigris bence gelecek odaklı bir transfer olamaz....Elimizdeki gereksizleri ve istenenleri bir çıkaralım bu sene böyle devam edelim Ocak'ta iyi adam bulmamız zor.Bu sezon izlemeye başlayıp az ve öz transfer yapalım.Daha önce bu tip lig içinden çok transfer yaptık adamlar orda altın bizde teneke oluyorlar
Gokhan Yerlikaya
05-10-2007, 21:28
higuain in oynadıgı futbol bizim standartlarımızın kat kat altında.Burak ı oynatırım daha iyi.
Ali Erken
06-10-2007, 00:05
konu disi ama holoskoya takmis durumdayim..var mi bunu 90 dakka izleyen?
isaret ediyorum holosko bombanin onde gidenidir..1 sene de onla avunuruz. Kandırmaca transferler, goz boyama, aldatma. Baska birsey degil.
Haber dogruysa gecmis olsun.
Gokhan Yerlikaya
06-10-2007, 03:39
konu disi ama holoskoya takmis durumdayim..var mi bunu 90 dakka izleyen?
isaret ediyorum holosko bombanin onde gidenidir..1 sene de onla avunuruz. Kandırmaca transferler, goz boyama, aldatma. Baska birsey degil.
Haber dogruysa gecmis olsun.
ben manisalıyım.manisasporun hemen hemen her macını izliyorum.tvden yada stadtan.holosko buyuk macların futbolcudur.nitekim 3 buyuklerin maclarındada gol atma becerisi gösteriyor.direk son adam üzerine oynuyor ve cok cabuk adam eksiltebiliyor.18 içinde cok soguk kanlı hareket ediyor ve yuzunu kaleye cok cabuk dönüyor.tam aradıgımız oyuncu eger kacarsa yazık olur diyorum..!_yok_!
Erhan Gocmen
09-10-2007, 16:58
ertugrul saglam'in arkasinda durmak yakisir bize.sahsen ertıgrul hocanin elindeki kadroyu etkili kullandigini dusunuyorum.takimin yarisi yeni oyunculardan kurulu ( gecen sene gelecegin takimini kuruyoruz teraneleriyle gecmisti), belli bir uyum sorunu olmasi gayet normal.bu ancak zamanla cozulecektir.takimin gecen senelerle kıyaslandıgında oyun sablonunda degisiklikler ve hatta ileriye gidis var. gercekten guzel oyun cikardigi maclar var.teknik detaylara girmek istemiyorum, elbette isimiz teknik direktorluk yapmak degil.ama sadece 4 aydir takiminin basindaki bir hoca olarak ertugrul saglam basarilidir.serdar ozkana cesurca formayi veren de ( tigana s.kurtulusu kazandirdigi icin ne kadar minettardik, belki en buyuk artisiydi) ve onu besiktasa kazandiran da ertıgrul saglam hocadir.
ertugrul saglam hoca caliskandir,mutevazidir,karakterlidir; egilip bukulmesini bilmez, eywallahci olmaz...
elbette hatalari da oldu, nobre cok kolay affedildi mesela, ibrahim gokhan zan ayni sekilde. ama ertugrul hoca da genc ve eksikleri olmasi normal.hatasi olur yanlisi olmaz.
besiktas icerisinde en saglam olarak ertugrul saglami goruyorum. umarim ertugrul hocaya destek devam eder.tek cıkıs yolu budur kanımca.
Rıza Şahin
10-10-2007, 23:22
son osmanlıya dönmüş burası. her kafadan ayrı sesler çatırdamalar çöküyoruz yazılanlara göre. öyle sandım birden. senelerdir konuşuruzda değişen olmaz.
takım iyi gidiyor. basının yaptığı işi siz burda yaparsanız olmaz. sahip çıkmalı.
kötü futbol oynanıyor olabilir. biz onları ayakta tutabiliriz ancak,
basın değil!!!!!!!
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.