PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : @Sen, sana söylüyorum dava arkadaşım

Onur Bayrak
04-10-2007, 12:32
@Sen,

Sen değilmiydin büyük puntolarla SAĞLAM GELİYORUZ, ne olursa olsun Ertuğrul Hocamızın arkasındayız diyen.

Sen değilmiydin Del Bosque'nin gönderilmesi hataydı, sabır gerekliydi çok erken fişini çektiler diyen.

Sen değilmiydin bu takıma zaman gerekli iyi yoldayız, takıma sahip çıkalım diyen.

Sen değilmiydin takım çok genç, ne olursa olsun destek vermeliyiz bu çocuklara, iyi bir nesil yakaladık değerlendirelim diyen.

Sen değilmiydin niye fener eskisi Rüştüyü aldık, kalede Hakan gibi gelecek vadeden muhteşem bir yetenek varken, önümüzdeki 10 sene kale sorunumuzu çözecek biri varken diyen.

Sen değilmiydin Tello alındığında ulan nerde gereksiz adam var biz alıyoruz, kimdir neyin nesidir diyen.

Sen değilmiydin Higuenin videolarını foruma koyup müthiş bir adam aldık diyen.

Sen değilmiydin Delgado bu maçta nasıl oynatılmaz diyen.

Sen değilmiydin Serdar Özkan için geleceğin yıldızı, yeni Messi diyen.

Sen değilmiydin Boboyu satan takımı satmış demektir diyen.

Sen değilmiydin ne olursa olsun bu takım Deli Ibo olmadan olmuyor diyen.

Sen değilmiydin takım iyi oynasın, ruhuyla oynasın, mücadele etsin formasını ıslatsın, isterse her maç yenilsin canları sağolsun diyen.

Sen değilmiydin takımı her maç yensede yenilsede tribüne çağırıp alkışlayan.

Sen değilmiydin basın bizi karıştırmaya çalışıyor, sakın bu tuzağa düşmeyelim diyen.

Sen değilmiydin sevinmek için sevmedik, yenilsende yensende taraftarın senle diyen.

Sen değilmiydin rakibi ve hakemi baskı altına almak için Inönüye giden. Bizim futbolcularımızı baskı altına almakta nerden çıktı şimdi.

Hani inanmayan gölge etmeyecekti. Sen değilmiydin bu çocuklara inanan, güzel günler göreceğiz diyen.

Peki ne oldu sana niye şimdi böyle söylüyorsun. Niye dediklerinin arkasında durmuyorsun. Önceden ne dediysen şimdi tam tersini söyler oldun baksana haline. Kim ne yaptı sana böyle, niye yuhalıyorsun oyuncuları. Niye maç boyunca topçulara sülalesine kulağımın dibinde düz gittin. Bu mu senin Beşiktaş sevgin. Futbolcularını sevmeyen adam takımını nasıl sever. Kusura bakma ama ben sana artık inanmıyorum, sende diğerleri gibi değiştin. Sende başkaları gibi skora endeksli oldun. Yazık oldu herkes gitseydi de sen kalsaydın keşke. Beni milyonların karşısında yanlız bıraktın.

Hani yıkılmayan son kale sendin, bu da mı yalandı?forzabesiktas.com dan alıntıdır !

Vedat Benakay
04-10-2007, 13:22
bir,iki kisi degiliz binleriz onbinleriz...evet yine yikilmayan son kaleyiz...ve yikilmayacagiz..bu gunlerde gececek ama bu gunler gecerken yine eskisi gibi yureklerimizle hep destek olumune destek...yikilmayan son kaleyiz ve biz THE LAST BARRICADE....inanmayan golge etmesin

Rifat Sozen
04-10-2007, 13:32
bernim anlamadığım niye tepki koymıcaz beşiktaşım elden gidiyo borç batağına batmışız hala tepki koymıcaz.beşiktaş endüstiriyelfutbola karşı son barikat beşiktaş y.d gibi parayı veren düdüdüğü çalanlara karşı son barikat.

Turan Baburoglu
04-10-2007, 13:57
evet tepki koyacaz amafutbolcuya değil yönetime koyacaz bu durmlara geldiysek onların sebebi ..Bu durmlara derken mali yapıdan bahsediyorum ..alıntı ise çok açık herşeyi anlatıyor..ya beklentilerin skora ,yıldız transferine dayalı ise çıkıp öle davranacan,yok yensede yenilsede inadına beşiktaş,görmek istediğimiz takımın savaşması ve bunun sonucunda skorun önemsizliğiyse bu durmda çıkıp futbolcuya küfür etmiyeceksin..Malzeme bunlar ..BU takımla beşiktaşımız müsabakalara çıkacaklar Beşiktaşımızı temsil edecekler..EN BAŞTA BEKLENTİLERİMİZİ BELİRLEMELİYİZ...kişisel olarak beklentim ise hayatımın hiç bitmemesi ve hep beşiktaşlı olmam bu bana yeter !

Dilek Güler
04-10-2007, 13:57
''Peki ne oldu sana niye şimdi böyle söylüyorsun. Niye dediklerinin arkasında durmuyorsun. Önceden ne dediysen şimdi tam tersini söyler oldun baksana haline. Kim ne yaptı sana böyle, niye yuhalıyorsun oyuncuları. Niye maç boyunca topçulara sülalesine kulağımın dibinde düz gittin. Bu mu senin Beşiktaş sevgin. Futbolcularını sevmeyen adam takımını nasıl sever. Kusura bakma ama ben sana artık inanmıyorum, sende diğerleri gibi değiştin. Sende başkaları gibi skora endeksli oldun. Yazık oldu herkes gitseydi de sen kalsaydın keşke. Beni milyonların karşısında yanlız bıraktın. ''

Şimdi ki bir olay bu sadece ? Geçen sene Runje yi milletin ağzına sakız yapanlar kimdi?Her maç oyunculara küfür kafir gidiliyordu.
Bu sene herşeyin değişiminin sonuçları bunlar.

Derya Banu Akgul
04-10-2007, 14:13
Ben Beşiktaşlıyım ya benim üzülmeye , sinirlenmeye hakkım yok ben maç anında kendimi kaybetip küfür falan edemem ( ben yapmıyorum demeyin gülerim )Eğer çoğunluk bişeyleri görüp tepki koyuyorsa vardır bir hikmeti diye düşünemem ben çünkü BEŞİKTAŞLIYIM .Ne diye ağlıyayım çünkü ben sevinmek için sevmedim alışığım hezimetlere,yanlış seçimlere,yenilgilere ben Beşiktaşlıyım.Ben sevdimmi ölümüne severim ister duysun beni futbolcum,yöneticim isterse duymasın.Ben Beşiktaşlıyım .Uzun lafın kısası herkez zamanı gelince gider biz kalırız o ayrı ama biz kansermi oluruz,veremmi orasını kim bilir .......

Murat Aru
04-10-2007, 14:16
Bunların hepsine katılıyorum.
Özellikle geçen seneTigana'ya Bakiye ve Runje ye sahip çıkmak için neler yaptığımızda ortadadır.

Ama yazıda bir eksik var.........

Biz değil miydik, Sinan Engin'i istemeyen..................................
Ne değişti?

Firat Sezginsoy
04-10-2007, 14:18
Yazıyı forzaya ben yazmıştım burayada kopyalayacaktım arkadaş sağolsun değer vermiş koymuş. Zaten dikkat ederseniz yönetimle ilgili birşey yazmadım. Benim kanaatimcede tüm hata yönetimdedir. Yaklasik 5 yıldır görev yapan yönetim hala elle tutulur değerli bir yabancı alamadı takıma ve hep vasat 2. sınıf topçularla takıma yama yapıldı. Saha dışındaki rezillikleri anlatmak için ise forumun kapasitesi yetmez.

Bence bu takımın kapasitesi budur. 3 sene önce şamp.ligi şampiyonu takımı daha fazla ezemezlerdi ama işte hala büyük takım olamadık, bu yüzdendir ki hala kötü oynayıp maç kazanamıyoruz, bu yüzdendirki oyun kitlendiğinde ardına sığınacağımız bizi ümitlendirecek bir futbolcumuz yok. Dün takım bence kapasitesinin en üst düzeyinde top oynadı ama işte dediğim gibi takımın gücü bu.

Bu arada gordon dışında 2.sene sonunda gönderilmeyen teknik direktör hatırlayan var mı?

Yönetim istifa!!!

Demir Han
04-10-2007, 14:23
Ey!!!!! Seba
Geri dööönnnn!!

Firat Sezginsoy
04-10-2007, 14:28
Yönetim derken yazdığım konunun aslını kaçırmışım. Biraz da hatayı kendimizde aramamız lazım. Bu kadar bağırıp, çağırıp yaygara kopararak ufacık çocukları ateşlediğimizi sanıyoruz. Düşünün, şu maçı izleyipte Beşiktaşlı olmayan Türkiyedeki kaç futbolcu Beşiktaşta bu seyirci önünde top oynamak ister. Hatta sizler istermiydiniz bu seyirci önünde top oynamak. Herşey yolunda giderken bu taraftarın belkide dünyada eşi yok. Dünde ilk yarı çok iyidi ama bu tahamülsüzlük nedir anlayamıyorum. Ben stres yaptım artık oyuncu nasıl yapmasın. Desteklemesi gereken adamlar sana ana avrat sövüyor. Gol kaçırdıktan sonra oyuncusunu yuhlayan başka takım gördünüz mü?

Bana bugün taraftarı soruyorlar. Önce gerilip bi ton laf ediyorum, sonra müthişti diyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum artık bende şaşırdım. Skora endeksli yeni nesil taraftar profili bizim karakterimizle pek uyuşmuyor.

Sercan Hosafci
04-10-2007, 15:56
Forzada düşündüğüm yorumu yaptım ancak. Bir eskik var,futbolcu transferlerine kesinlikle bu yönetim karışmadı. Hoca`yı getirdiler kimi istisiyorsunuz diye sordular hocalar istedi onlarda aldı.Ertuğrul Sağlam geldiği günden bu yana transfer döneminde bitün transferler benim bilgim dahilinde gelişiyor,diye kendisi söyledi. Hepsini kendisi istediğini çoğu kez doğruladı,ben burda yönetime suç bulmuyorum. Transfer yalnışları hocanın suçudur.

Derya Banu Akgul
04-10-2007, 17:06
Okudukça geriliyorum taş değilizki oratdan çatlayalım.Yeni yetme gençler takımı desteklemiyor iyi hadi onlar yuhlayıp küfür ediyor yahu ben dün gece başka bir staddamıydım yoksa komple kapalı ıslık ,küfür kafir gitmedide ben rüyamı gördüm ne yazıkki 2 . yarı kapalı maçın stresinden eridi bitti maçımı seyretsin marşlaramı eşlik etsin ne yapacağını şaşırdı şunu ayırt edemiyoruz galiba hepimiz etten kemikten yoğurulmuşuz ,sevinmek nekadar bizim içinse üzülmek sinirlenmekte bize mahsus bişey çünkü hepmiz insanız ve keşke bütün hatalarımız ıslık çalıp yuhlamak olsa bu maç böyle olur başka bir maçta gönül almayıda biliriz ama kimse bu sevdayı bırakmaz terketmez Bırakında biraz tepki olsun şöyle bir silkinsinler kendilerine gelsinler.

bide Sinan Engin durumu var ama oraya hiç parmak basmıyım ........

Onur Özgen
04-10-2007, 17:10
yönetim zaten çürük bari biz sağlam olalım.

Eren Cemaloğlu
04-10-2007, 20:40
bu yazı bütün her şeyi açıklıyor.emeğine yüreğine sağlık abicim.gerçekten "bize neler oluyor"u göstermişsin abicim.vallahi ne kadar konuşsam az teşekkürler...