PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'tan ümit kesilmez !

Eser Gokulu
04-10-2007, 13:36
http://img530.imageshack.us/img530/5796/puantc2.jpg

Grupta kalan maçlar:

24 Ekim: Beşiktaş-Liverpool, Marsilya-Porto
6 Kasım: Liverpool-Beşiktaş, Porto-Marsilya
28 Kasım: Liverpool-Porto, Beşiktaş-Marsilya
11 Aralık: Marsilya-Liverpool, Porto-Beşiktaş

Marsilya 6 yaptı ve bundan sonrası için Marsilya'nın her rakipten alabildiği kadar puan alması işimize gelecek

Gruptan uzak ara lider çıkması beklenen Liverpool bir anda rakibimiz oldu

3.olup Uefa'ya gidebilmek adına burada önemli olan nokta ;

İnönü'de Liverpool'u mutlaka yenmemiz lazım

ve sonrasında ,

Liverpool'a Porto'nun kaybettiğinden daha az puan kaybetmemiz gerekiyor ve İnönü'de mutlak bir Marsilya galibiyeti !

3.maçlar sonrasında

Biz Liverpool'u yenip,Marsilya'da kendi sahasında Porto'yu mağlup ederse

Marsilya 9
Porto 4
Beşiktaş 3
Liverpool 1

4.maçlarda en kötü en olası ihtimali göz önüne alıp, Porto kendi sahasında Marsilya'yı mağlup eder, biz de İngiltere'den puansız dönersek

4.maçlar sonunda,

Marsilya 9
Porto 7
Liverpool 4
Beşiktaş 3

bu saatten sonra yani 5.maçlara girilirken artık Porto'dan medet ummaya başlar, Porto'nun İngiltere'den puanla dönmesini bekleyeceğiz

ve 5.maçlarda biz İnönü'de Marsilya'yı yenip Porto İngiltere'den puan ile ayrılırsa

Marsilya 9
Porto 8
Beşiktaş 6
Liverpool 5

olacak ..

ve işte dananın kuyruğunun kopacağı hafta !

6.maçlarda biz Porto'ya giderken, Liverpool Marsilya'ya gidecek ..

Son maçlara girilirken,ne Marsilya'nın liderliği garanti,ne de Porto'nun ilk 2'ye girmesi

* Porto'dan 1 puan alırsak 7'ye yükseliyoruz ve Marsilya'nın, Fransa'da Liverpool'dan puan alması bizi 3.yapıyor
* Porto'dan 3 puan alırsak diğer maça bakmaksızın grupta 2.oluyoruz
* Porto'ya mağlup olursak, grupta 3.olmak için; Marsilya'nın Liverpool'u bir kez daha mağlup etmesini bekleyeceğiz

Olurda içerde Liverpool ve Marsilya'yı yenersek, son hafta;

Dramatik bir son da olabilir , bizim için düğün de olabilir

göründüğü üzere herşey olası ..

Adnan Gur
04-10-2007, 13:47
Aslında versiyonların genelde iyi tarafından bakmışsın iyide yapmışsın ve haklısın UMUT KESİLMEZ......

Mert Agar
04-10-2007, 13:51
en son umut ölürmüş kardeşim sende haklısın.

Demir Han
04-10-2007, 14:19
Ben Beşiktaş'tan değil

Yönetimden
S.E. den
Diatta'dan
Higuain'den
Nobre'den

Ümidi kestim :)

Onur Bayrak
04-10-2007, 14:40
Beşiktaşımdan hiçbirzaman ümidimi kesmedim !

İnanmayan gölge etmesin dedik bikere :D

Sercan Hosafci
04-10-2007, 16:05
Ben Beşiktaş'tan değil

Yönetimden
S.E. den
Diatta'dan
Higuain'den
Nobre'den

Ümidi kestim :)

Ben camia dan kestim gruptan çıksak da şampiyon olsakta camia içindeki kirli sorunlarla yüzleşip çare bulamadıktan sonra hepsi fasa fiso. Yeni gelen yönetimide bu kongre üyeleri seçeçekse kongre üyeleri değişmeden seçim olmasın diyorum.

Bu sene için futbol takımı için ikinci olamayız ama üçüncü oluruz mantıklı olanıda budur çünkü UEFA daha kolay ve önümüz daha açık.

Gokhan Yerlikaya
04-10-2007, 16:17
Bitmesin dertLerin...

Umudumsun,Hayatımsın,Tek Aşkımsın BESIKTAS!

Onur Özgen
04-10-2007, 16:40
bir kere en azından uefa şansımızı devam ettirmek istiyorsak içerideki liverpool ve marseille maçlarını mutlaka kazanmalıyız. porto deplasmanından da en az 1 puan almalıyız. anfield road'da allah yardımcımız olsun; ama chelsea maçını da unutmamak gerekir. tabii ki UMUT BİTMEZ, BEŞİKTAŞ'TA HİÇ BİTMEZ.

Ali Erken
04-10-2007, 17:01
Sampiyonlar liginde gruptan cikariz cikmayiz cok onemli degil ama gelecek vadeden futbol oynamak icin bu takımdan umutluyum ben de...

Serdar Ozen
04-10-2007, 17:17
o armayı üzerinde taşıyan kimseden ümidimi kesmem liverpoolu yenersek gruptan çıkarız... olabilecek tüm olumsuzluk oldu artık olmayacaktır. bu takım bizi üzmez

Anıl Tanrıyar
04-10-2007, 18:28
ümit dediğiniz şampiyonlar ligi içinse çoktan kapandı bu defter %5 uefa şansımız var oda çok ama çokkkk zor...

Cem Ozel
04-10-2007, 20:28
bir umudum sende....

Burak Ateş
04-10-2007, 22:43
oaynadıgımız buyuk macların hıçbıını kazanamasakta ınanıyoruz.ınanmak ıstıyoruz..