Orijinalini görmek için tıklayınız : Pankart Önerilerimiz
Namik Kartaloglu
05-10-2007, 14:02
Son haftalarin hakem hatalari ve onun uzatmasi TFF in Besiktas uzerine oynadigi oyunlar icin öneri olarak bir pankart sunayim istedim insallah dikkatinizi ceker; Icerik anlaminda hem Kulubumuzun gercek sahipleri biz oldugumuzu vurgulamis oluruz, hem her ne olursa olsun baskanimiz veya menejerimiz le ilgili hesap mercileri de biziz! ve ayrica hangimize ceza kesseniz de susmayacagiz bilmis olun.
TFF dikkat et! Biz bir Viktor Jara´yiz!
Derya Banu Akgul
05-10-2007, 14:16
Sizce konuşuyormuyuz Namık Bey ?
Namik Kartaloglu
05-10-2007, 14:58
Belki konusuyoruz, ama sesimizi hic duyuramadik ki. Bir baskan Yumrugumu masaya vururum dediginde 3 ay, o laftan daha agir olan Mafya vari islerle puanlarimiz caliniyor lafina bir hafta. iste celiskinin icindeki TFF halen olayin farkinda degil. ismimiz ne FB ne de GS dir. Farki farketsinler. Sesimizin cok agizdan cikisi da fazlacada önemli degil aslinda bir agizdan cikmasi önemli olan.
Yusuf Helvaci
05-10-2007, 16:11
Namık abi,
İnonü Stadında , gerçekleri tekrarar tekrar haykırmamamız için işkence görmüyoruz henüz....
Henüz işin sonunda makineli tüfeklerle stadımızın içinde öldürülmeyi hakedecek kadar haykırmadık gerçekleri...
Üstüne üslük tribünümüzde Victor Jara ruhunu mumla arar olduk.
Başımızda bir Salvador Allande mi var ki , başkalarına Victor Jara olalım.
Başımızda Pinochet'ler at oynatıyor biz onlara karşı bile Victor Jara olamadık.
Ben de isterim "Unidad Popular" olalım ,
Ben de isterim hepimiz Victor Jara olalım
ve en nihayetinde aşağıda resmini gördüğümüz, işkencehane olmaktan kurtarılmış olan , "Estadio Chile" "Şili Stadyumu" gibi olsun İnönümüz.
Umudumuzun kuşatılmasına izin vermeyelim evet.
Ama umduğumuzdan çok geride olduğumuzu da kabul edelim.
Gerçekçi olalım , imkansızı isteyelim.
http://img117.imageshack.us/img117/6524/800pxestadionacionaldeclw6.jpg
Namik Kartaloglu
05-10-2007, 21:58
Yusuf Can, Gercekleri haykirmamamiz icin akla hizmet degil iskenceler göruyoruz,bence!
Super Ligin en stabil takimi iken ustumuzden surekli rant yapiliyor, sunni krizler yaratarak Besiktasi sistem,futbol,ekonomi olarak krize surukluyorlar.Bu iskencenin daniskasi degilmi?
Makinali tufek yerine gecen demecler,yasaklar,cezalar, senaryolar yokmu, dilimize kelepce vurulmuyormu?
Basimizdaki Salvador Allende, Baba Hakki, Seref Bey degilde kimdir?
Pinochetimiz de federasyon ve cevresi degilmi?
Unidad popula da CARSI degilmi?
Sende Viktor Jara degilmisin?
Parmaklarimizi kestiler ellerimizle, ellerimizi kestiler bileklerimizle,bileklerimizi kestiler dilimizle, dilimizi kestiler mirildanarak... kafamiza kursunu siktilar... öldukmu? Biz destaniz, kolay olmamasi gerek? Ah ah cok sey istiyoruz degilmi?
Muhittin Saban
05-10-2007, 22:12
Beşiktaş'ın kurtuluşu için bir tane "Vendetta" yeter. Artık iş bilmez yönetimin çalışma mekanı kulübü mü basar yoksa " Kuzuların Sessizliğinde Yaşanan Afazi Sendromu" sorumluları ve konuşması gerektiği yerde konuşulmayan Kongre salonunu mu havaya uçurur orasını bilemem.
Anlıyorsunuz değil mi? İşimiz hayali kahramanlara kaldı. Daha önce de söyledim; kahramanlar korkak insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda ortaya çıkarlar. Çünkü onlar korkak değil cesaretlidirler. İşte o cesaret onları "kahraman" yapar. Yoksa insanüstü bir güce sahip olmaya gerek yok.
Bir de "Lider"ler vardır. Onlarda arkalarında ona güvenen topluluk için en iyisini düşünür en iyisini yapmaya çalışırlar. " Çalışırlar " diyorum(Buraya dikkat)
Ortada ne çalışan var ne "kahraman" var!.. Ama bolca "Sanal lider adayı" ve bolca da "Sanal kahraman" var.
her zaman söylerim. Devrim şart. Öyle sabah uyanıpta " hadi devrim yapalım" demekle olmaz bu işler. Birilerinin bizim gırtlağımızı sıkması lazım. Anamızdan emdiğimiz sütün burnumuzdan gelmesi lazım. Yani canımızın acıması ruhumuzun işkence görmesi lazım.
Sizce şartlar daha oluştu mu oluşmadı mı? Önce bunun bir kararını vermemiz gerekiyor.
Namık abi, Pankart mı?
Vendetta'dan;
"Fikirler Kurşun Geçirmez!...."
Benden;
" Eğer Çelik yeleğin varsa Bu Sevda Bitmez!....."
.
Onur Ogurlu
05-10-2007, 22:54
beŞİktaŞimizin Mayasidir Sevdamizi Sonsuz Kilan !!!
Namik Kartaloglu
05-10-2007, 22:59
1996 Ekonomi krizinde Ankarada isciler yuruyuse basladi sabahin erken saatlerinde, saat 10 falandi polis panzerleri karsilarindaydi(hani su fiskirtan panzerler var ya?) Tank la karistirmayin! Sirnakta, Cizrede, halkin uzerine surulenlerden bahsetmiyorum. Yarim saat sonra Guven parki cevresinde in cin top oynamak icin 22 kisiyi bir araya getiremedi!
Muhittin CAN bugun hep hayal kuruyorum bugunku diger yazilarimda da olmasi gereken fantazilerimle yazmisim. Birileri bizim isot tarlalarina Fransizlarin girdiginden bahsetsin! Sen ve Yusuf can da hemen limon siktiniz, hemen de uyandirilmaz ki!
Sercan Hosafci
06-10-2007, 00:28
Gerçekleri Söyleyin - Bu Sene Galatasaray ı şampiyon yapacağız deyin.
Derya Banu Akgul
06-10-2007, 04:12
Muhittin Bey daha acıyacak can kalmadı eridik, bittik işlemiyo .yada artık bizde yüzsüzleştik.Her gelene" eyvallah " başımıza gelenlerede "buda gelir buda geçer ağlama "diyoruz.Alışkanlıkmı yaptı ne ?Biri bizi bu uykudan uyandırsın ,rüyalarımız kabusa dönmeden iğneyi batırsınlar kaldırsınlar ayağa .İnanın kendimiz söyleyip kendimiz dinliyoruz başkada olan biten bişey yok .
Cem Ozel
06-10-2007, 04:26
TFF'nin yanında UEFA tarafındanda boylesine katledilen, biçilen bir takım görmedim. sanki el birliği etmişçesine..
Gokhan Yerlikaya
06-10-2007, 17:00
Beşiktaş'ın kurtuluşu için bir tane "Vendetta" yeter. Artık iş bilmez yönetimin çalışma mekanı kulübü mü basar yoksa " Kuzuların Sessizliğinde Yaşanan Afazi Sendromu" sorumluları ve konuşması gerektiği yerde konuşulmayan Kongre salonunu mu havaya uçurur orasını bilemem.
Anlıyorsunuz değil mi? İşimiz hayali kahramanlara kaldı. Daha önce de söyledim; kahramanlar korkak insanların çoğunlukta olduğu toplumlarda ortaya çıkarlar. Çünkü onlar korkak değil cesaretlidirler. İşte o cesaret onları "kahraman" yapar. Yoksa insanüstü bir güce sahip olmaya gerek yok.
Bir de "Lider"ler vardır. Onlarda arkalarında ona güvenen topluluk için en iyisini düşünür en iyisini yapmaya çalışırlar. " Çalışırlar " diyorum(Buraya dikkat)
Ortada ne çalışan var ne "kahraman" var!.. Ama bolca "Sanal lider adayı" ve bolca da "Sanal kahraman" var.
her zaman söylerim. Devrim şart. Öyle sabah uyanıpta " hadi devrim yapalım" demekle olmaz bu işler. Birilerinin bizim gırtlağımızı sıkması lazım. Anamızdan emdiğimiz sütün burnumuzdan gelmesi lazım. Yani canımızın acıması ruhumuzun işkence görmesi lazım.
Sizce şartlar daha oluştu mu oluşmadı mı? Önce bunun bir kararını vermemiz gerekiyor.
Namık abi, Pankart mı?
Vendetta'dan;
Benden;
" Eğer Çelik yeleğin varsa Bu Sevda Bitmez!....."
.
daha nekadar canımız acıyacak,ruhumuz ne kadar acı cekecek.kahroluyorum her mac sonrası..biz bu kadar cile cekerken sahadakilerin bizle dalga gecercesine oynamaları yokmu en cokta o canımı sıkıyor..Onların sayesinde ne SEREFimiz kaldı nede HAKKImız..Besiktasın gercek sahipleri bizleriz..hiç kimse Besiktasımızı kendine mal edemez..
Basarısızsan gitmesini bileceksin arkadas!!_sinir_!
Demirörenin İktidarına son vermek için devrim ŞaRT!bu_!
_V for Vendetta_
Cagdas Sezgin
08-10-2007, 18:38
LİVERPOOL MACINA,
http://img50.imageshack.us/img50/5697/liverpooljaponpa8.jpg
Eren Cemaloğlu
08-10-2007, 20:32
isyanımızı belirtmemiz , artık iktidara geçmemiz için bişeyler yapmalıyız.ama victor jara ama vendetta ...
Onur Belci
09-10-2007, 15:40
Herkese Herseye Ragmen Daha Saglam Gelİyoruz
Rıza Şahin
10-10-2007, 23:03
biraz uzak kaldım. viktor jara muhabbeti nedir. neden viktor jara biri detaylı açıklarsa sevinirim...
Onur Özgen
10-10-2007, 23:06
Hep Denedİn, Hep Yenİldİn, Olsun, Gene Dene, Gene Yenİl, Daha İyİ Yenİl...
Namik Kartaloglu
10-10-2007, 23:23
biraz uzak kaldım. viktor jara muhabbeti nedir. neden viktor jara biri detaylı açıklarsa sevinirim...
Riza can, Her ne kadar ugrasilirsa ugrasilsin Besiktas in susturulamayacagindaydi kastim, Viktor Jara yi söylerken.
Viktor Jara Sili´li bir Edebiyatci, yazar,sair,Politikaci ve muzisyendir. Pinochet döneminde yakalandiginda iskencede halk sarkilarini söyledigi icin susturulmaya calisilmistir. Rivayetlere göre Gitarini calmamasi icin önce tirnaklarini cekmisler, devam edince parmaklarini devam edince elini ve sonrasinda dilini kesmisler öldurmusler. Benim bu olaya bizim acimizdan bakisim su sekildeydi; Önce carsi herseye karsi ile polulize edip dejenere etmek, sonra ic catismalarla kendisine dusman kilmak, sonra yok etmek! Bu hulleyi gördugumuzu, ne yaparsaniz yapin susmayacagiz anlamindaydi.
Rıza Şahin
10-10-2007, 23:27
teşekkür ederim.
güzel pankart olur. umarım dikkat çekerde msj istenen yere gider
Namik Kartaloglu
10-10-2007, 23:31
Taksim Tiyatrosunu "Figaronun Dugunu " yuzunden yikan zenginlerimiz eger iki satir okumuslarsa bilirler veya gidip federasyonun temizlikcisine sorurlarsa ögrenirler( cunku issiz kalmis Unversite mezunumdur o).
Diren Sarisoy
14-10-2007, 12:25
Ahmed Arİf Hasretİnden Prangalar EskİtmİŞ
Bİzİ BÖyle Eskİtense Şampİyonluk Hasretİ!!!
Gokhan Akyol
14-10-2007, 12:31
Ahmed Arİf Hasretİnden Prangalar EskİtmİŞ
Bİzİ BÖyle Eskİtense Şampİyonluk Hasretİ!!!
walla hoj pankart olur
Diren Sarisoy
14-10-2007, 12:57
walla hoj pankart olur
geçende nöbet tutarken aklıma geldi. bencede çok güzel olur)_
Gokhan Akyol
14-10-2007, 13:16
geçende nöbet tutarken aklıma geldi. bencede çok güzel olur)_
hayırdır ne nöbeti ???
Diren Sarisoy
14-10-2007, 13:20
askerim ya:)
gerçi biz beşiktaşın askeriyiz tezkere istemeyiz
Onur Sarısoy
14-10-2007, 15:00
diren valla süper pankart olur.şampiyonluk hasretimizi iyi yansıtıyo
Namik Kartaloglu
15-10-2007, 18:37
Diren dogru duzgun askerligini yap! Izinlerini aman A.Arif siirlerini dusunerek yakma!
Onur Sarısoy
16-10-2007, 14:17
diren valla süper pankart olur.şampiyonluk hasretimizi iyi yansıtıyo
dıren abi )_
Bora Karabag
16-10-2007, 21:33
LİVERPOOL MACINA,
http://img50.imageshack.us/img50/5697/liverpooljaponpa8.jpg
ben bu forum okunuyor sanirdim ya...
herneyse...icimden hem evet bi sekilde artik sesimizi duyuralim demek geliyor hem de bu da öncekiler gibi bosa cikacak hic yormayin demek...bakalim nolucak sonumuz...
Ertan Eylem
17-10-2007, 18:21
Namık abi,
İnonü Stadında , gerçekleri tekrarar tekrar haykırmamamız için işkence görmüyoruz henüz....
Henüz işin sonunda makineli tüfeklerle stadımızın içinde öldürülmeyi hakedecek kadar haykırmadık gerçekleri...
Üstüne üslük tribünümüzde Victor Jara ruhunu mumla arar olduk.
Başımızda bir Salvador Allande mi var ki , başkalarına Victor Jara olalım.
Başımızda Pinochet'ler at oynatıyor biz onlara karşı bile Victor Jara olamadık.
Ben de isterim "Unidad Popular" olalım ,
Ben de isterim hepimiz Victor Jara olalım
ve en nihayetinde aşağıda resmini gördüğümüz, işkencehane olmaktan kurtarılmış olan , "Estadio Chile" "Şili Stadyumu" gibi olsun İnönümüz.
Umudumuzun kuşatılmasına izin vermeyelim evet.
Ama umduğumuzdan çok geride olduğumuzu da kabul edelim.
Gerçekçi olalım , imkansızı isteyelim.
http://img117.imageshack.us/img117/6524/800pxestadionacionaldeclw6.jpg
Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud Apploud
Cenk Şerefhan
22-10-2007, 16:14
hakkiri'de son yaşanılan olaylardan sonra ölen/şehit edilen askerlerimizin anısına "êdî bes e" (kürtçe yeter artık) pankartı açsak anlamlı olmaz mı?
Mert Atasayar
23-10-2007, 10:33
!!!!den bi ZİCOlmaz :D:D:D hehehehe
Gurkan Kadik
23-10-2007, 17:57
hakkiri'de son yaşanılan olaylardan sonra ölen/şehit edilen askerlerimizin anısına "êdî bes e" (kürtçe yeter artık) pankartı açsak anlamlı olmaz mı? bence güzel öneri
benim yapmak istediğim pankart bu
http://img132.imageshack.us/img132/1907/pankart2xm5.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=pankart2xm5.jpg)
Hatice Vural
25-10-2007, 16:39
Uzun zamandır duyduğum en anlamlı cümle bu_!
Ertan Eylem
26-10-2007, 12:00
Sevgili Muhittin dünya da en kolay kahraman ve en olay hain olunan ülke sanırım Türkiye dir.
Aynı dünya görüşüne sahip insanlar bile birbirlerine hain damgasını o kadar kolay vururlarki şaşırır kalırsın ya da çok sıradan insanlar bir anda kahraman oluverir.
İşte temel sorunda burada başlıyor ne kolay kahraman olalım ne de birden bire hain.
Beşiktaşımız dakibu kirliliğin son bulması için ne kahramana ne de Vendetta ya ihtiyaç var sadece herkes duyarlı olup kimliğini hatırlasa iş biter.
Bunlar a Vendetta çok fazla gelir be üstad.
Namik Kartaloglu
27-10-2007, 22:50
Yorgun Demokratlar dinlenmeye cekilmis, CARSI bom bos! Bu pankartta bize!
Onur Sarısoy
29-10-2007, 15:33
yılanlara,çiyanlara rağmen yürüdük...
grup yorumdan :)
Namik Kartaloglu
01-03-2008, 22:28
]IGNE PARA ARABA sonrada SAMPIYONLUK= SAIBE[/B]
ATLARINIZA A-Ferin verin Galataraylilar gibi Kossun
Mert Kavak
10-03-2008, 01:40
nasıl olur bilmem ama benim önerim
beşiktaşlıyız halkız haklıyız kazanacagız
Sercan Yaprak
11-03-2008, 13:57
hakkiri'de son yaşanılan olaylardan sonra ölen/şehit edilen askerlerimizin anısına "êdî bes e" (kürtçe yeter artık) pankartı açsak anlamlı olmaz mı?
Katılıyorum sana kürtçe,lazca ve diğer lehçeler diliyle savaşa hayır pankartı asmalıyız.Edi bes e yani yeter artık pankartı yasaklandı diye biliyorum!
Serhat Ovayolu
11-03-2008, 14:39
Bence de édi bes e çok anlamlı olur. eğer o yasaklandı ise italyanca "basta" veya that's enough" yazalım:D bunu protesto etmek için.
ama bence "édi bes e" de ısrar edelim. gerçi milliyetçi yozlaşmanın emareleri bizim tribünlerimizde de görünürken bu çok zor olacaktır. umarım bu milliyetçi dalga sadece genel rüzgara uymadır. yoksa artık bjk tribünlerine özelde çarşının ruhuna el-fatiha okunmalıdır.
politik olmak gerekirse, kimseyi küstürmemek gerekiyorsa pankart şu şekilde olabilir:
"Akan kana karşı ÇARŞI: türkçe ve kürtçe yeter(édi bes e)" yazılır. yani
"Akan kana karşı ÇARŞI: Yeter
édi bes e"
buna kolay kolay kimsenin itirazı olmaz sanırım. hem de tribündeki milliyetçi dalga kırılır.
Gokhan Akyol
11-03-2008, 14:59
bence bahsetiğin şekilde pankart açmak imkansız olmasa bile çok zor.bizim tribun anlayışımızda aşırı milliyetçi olmaya başladı bunu forumlarda bile hissedebiliyoruz.ayrı yeten dtp nin kullandığı sloganı türkiyede (doğunun bazı illeri hariç )herhangi bir tribunde açmaya kalmak çok riskli buna bizim mabedimizde dahil
AlAyınA édi bes e ulAn !
Serhat Ovayolu
12-03-2008, 16:45
bence bahsetiğin şekilde pankart açmak imkansız olmasa bile çok zor.bizim tribun anlayışımızda aşırı milliyetçi olmaya başladı bunu forumlarda bile hissedebiliyoruz.ayrı yeten dtp nin kullandığı sloganı türkiyede (doğunun bazı illeri hariç )herhangi bir tribunde açmaya kalmak çok riskli buna bizim mabedimizde dahil
AlAyınA édi bes e ulAn !
haklısın ne diyeyim zaten bende çok zor dedim. ama keşke beraber yaşamaya olan inancımız artsa
Kemal Kara
12-03-2008, 23:42
fenerbahçe maçında açılabilir
TÜRKİYE KUPASI (26 yaş ve altı fenerli çocuklardan ve gençlerden uzak tutunuz)
Gönülden Müjde Başar
15-03-2008, 20:34
yaşamak bir kartal gibi tek ve hür,çarşı gibi kardeşcesine
benim yaptırmak istediğim pankart bu
bir imkanım olursa yaptırcam inşallah kısmetse
Namik Kartaloglu
15-03-2008, 22:57
yaşamak bir kartal gibi tek ve hür,çarşı gibi kardeşcesine
benim yaptırmak istediğim pankart bu
bir imkanım olursa yaptırcam inşallah kısmetse
Bazi seyler var ki tek basina olmuyor, el birligiyle olmayacak sey varmi? Guzel bir pankart olur Besiktasa yakisir.
Gokhan Yerlikaya
16-03-2008, 00:34
bencede cok iyi fikir bu
Namik Kartaloglu
01-04-2008, 13:34
Harbiden; Turkcell super [bir fiyasko] lig
Serkan Şaylan
01-04-2008, 14:28
benim pankart önerim.....
ÇARŞI KARABORSA BİLETE VE RANTA KARŞI........!
yaptıracağım kimse yaptırmazsa .......
Varol Özdemir
01-04-2008, 19:57
Sevgili Serkan Bu rantı kimler nasıl sağlıyor.Bunu Beşiktaşlılık adınamı yapıyorlar.
Sevgilerimle
Ahmet Ayyıldırım
02-04-2008, 11:14
Dersimiz bitti,sağlamasını yapıyoruz.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.