PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Açik Duyurusu

Mustafa Şakıma
02-02-2007, 13:48
Değerli Kartallar;

Yeni Açık türbününde eskiye özlemi olan, Kapalı türbünümüz başta olmak üzere bütün türbünlerle koordineli olarak çalışacak bir türbün özlemi çekenlere, ben sonuç ne olursa olsun BEŞİKTAŞ’IMIZIN her zaman yanındayım diyenlere, Yeni açıkta eksiklikler olduğu görüpte sadece konuşmak değil çözüm üreterek yardımcı olmak isteyenlere, Yeni Açık türbünümüzün de Kapalı türbünümüz gibi çekici bir ortama getirmek isteyenlere, sevgi ve saygıdan ödün vermeden Ahde vefa duygusuna sahip, ben değil biz diyebileyecek herkese, türbünlerimizde var olan birçok öncü semtte rağmen semtini ve kendini ön plana çıkarmadan sadece BEŞİKTAŞ aşkı için uğraşanlara, ÇARŞI’MIZIN gerçekten mantığını anlayanlara, büyük,küçük,yaşlı,genç,kadın,erkek türbüne yıllarını vermiş veya ilk defa gelmiş herkese bir çağrımız, bir haykırışımız var;

Lütfen Bu sese kulak verin...

Yeni açık türbünümüz için ; yukarıda sıraladığımız birçok duygu ,düşünce ve sadece BEŞİKTAŞ sevgisi ile Yeni açık türbününe gelen veya gelecek olan herkesi orta kata numaralı köşeden başlayarak birlik beraberliğe davet ediyoruz ve burada toplanıyoruz.

Yeni açık türbünümüz de bu hareket özüne dönmek için bir milattır.Bu kararın istişaresini tüm türbün büyüklerimizle ve yeni açığa gelen kaanat önderleri ile konuşulup istişare edilerek elde edilmiş bir ortak karardır. En kısa zamanda da iki adet davulumuz yeni açıkta olacaktır.

Şimdi Değerli Kartallar ; Söz sizde

Yeni açığın birlik ve beraberliğini herkese gösterelim,böylece Kapalı türbünümüz başta olmak üzere diğer türbünlerle daha güzel bir ortam sağlanır.

Kısacası ; Yeni Açık Orta Katta Numaralı köşeden başlayarak toplanıyoruz ve hepinizi buraya bekliyoruz.Her Maça Atkılar ve bayraklar unutulmadan gelinirse bir kez daha seviniriz.

Tüm Kartallara Saygılarımla

Yeni Açık Mustafa

Umut Tutun
02-02-2007, 14:29
Mustafa kardeşimiz ve birçok arkadaş bu konuda değeri sonraları daha iyi anlaşılacak çabalar içinde bir süredir.bizler de sonuçlardaki güzelliği gözlemliyoruz zaten.

Beşiktaş ruhu adına, samimiyetine inandığımız tüm emek sahiplerinin gözümüzde yeri ayrıdır ve gereken desteği göreceklerdir.

geleneğimiz ve karakartal ruhumuz adına sağolun kardeşler.

umut

Bahadır Ahıska
02-02-2007, 15:35
yeni açıktaki adı konmamış pankart yasağı ne zaman kalkacak artık!!

Utku Gursoy
02-02-2007, 15:55
acık trıbun son yıllarda eskı etkınlıgını kaybettı bence bı acık ruhu yaratıp orda yetısen genclere bu ruh asılıyıp oradanda besıktasa hızmet edılebılecegını takımına destek olabılecegını gostermelısınız cunku acıkta cok ıyı bır potansıyel war bunu en ıyı sekılde kulanmakta sıze kalmıs.

Yetim Hakkı
02-02-2007, 16:43
yeni açık'ın organize edilmesi çabası çok güzel ancak bunu yaparken kullanılan dile de dikkat. 1. vestel maçında genç arkadaşlardan bir tanesi "bağıracaksınız ulan" nidalarıyla insanları organize etmeye çalışıyordu. elbette kimse opera seyretmiyor ancak insanlarla uğraşmadan, onları üzmeden ve biraz da maçın atmosferine göre bu işi yapmak lazım.

bir başka tuhaf durum da, yeni açık'ın sürekli "kapalı, kapalı" diye bağırması ama "kapalı"nın bu duruma sürekli kapalı kalması. deyim yerindeyse iplememesi. arada bir, uygun düşerse, koordine olunabilirse kapalı ile birlikte tezahürat yapılabilir ama en doğrusu tribünlerin biribirlerini bölmeden, kesmeden kendi içlerinde organize olmalarıdır bence.

Murat İscan
02-02-2007, 17:35
2. vestel maçında yeni açık !!!et iyiydi en sol tarafta biriken 50 kişilik bir grup tüm açığı yanlarına çağırmasıyla açıktanda çok güzel sesler yükseldi

Özer Özçetin
03-02-2007, 22:22
Mustafa öncelikle kolay gelsin başarılı olacağınıza inanıyorum ama yeni açıktaki pankart yasağını kim koydu konu nedir,duyduğum gibiyse yazık emeklere ve birlik beraberliğe,bu konu ilk maçta hallolmalı,yoksa ilgili arkadaşlarla konuşmak zorunda kalacağız.

Derya Banu Akgul
04-02-2007, 02:08
Adı konmamış pankart yasağı nedemek anlamadım ?böle bir yasakamı var trübünde?

Burak Uyak
05-02-2007, 00:25
yeni açık'ın organize edilmesi çabası çok güzel ancak bunu yaparken kullanılan dile de dikkat. 1. vestel maçında genç arkadaşlardan bir tanesi "bağıracaksınız ulan" nidalarıyla insanları organize etmeye çalışıyordu. elbette kimse opera seyretmiyor ancak insanlarla uğraşmadan, onları üzmeden ve biraz da maçın atmosferine göre bu işi yapmak lazım.

bir başka tuhaf durum da, yeni açık'ın sürekli "kapalı, kapalı" diye bağırması ama "kapalı"nın bu duruma sürekli kapalı kalması. deyim yerindeyse iplememesi. arada bir, uygun düşerse, koordine olunabilirse kapalı ile birlikte tezahürat yapılabilir ama en doğrusu tribünlerin biribirlerini bölmeden, kesmeden kendi içlerinde organize olmalarıdır bence.
Ben de Hakkı kardeşe katılıyorum.Daha önce de bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım.Hakikaten Yeni Açığın konumu itibarıyla organize olmak çok zor, devamlı bir kitlesi yok ki bu en büyük problem olarak gözüküyor.Hakkının da belirttiği gibi üslub çok kötü bundan tek şikayetçi de ben değilim.İyi niyet iyi kullanılmalı saygılar...

Bahadır Ahıska
05-02-2007, 09:42
Ç. Rize kupa maçından itibaren daha önce sezon boyunca en az 20 maçta içeriye soktuğumuz "Halkın Takımı" pankartını sokamaz olduk! Polis gerekçe göstermeksizin pankartımızın içeriye giremeyeceğini, daha doğrusu içeriye pankart sokulamayacağını söyülyür. Birileri "Hepimiz Türküz" pankartını rahatlıkla sokarken bizim kendi pankartımızı sokamamamız çifte standart kuşkusunu ortaya koyuyor. Neyse bunu gündem yapalım istemiştim...

Özer Özçetin
05-02-2007, 16:41
Bahadır yeni açıkta Mustafa ile irtibata geçerseniz iyi olur ben kendisyle konuştum,istersen cep telefonun vereyim Mustafanın,özeldemn mesaj at sana ulaştırıyım.
Pankart konusunu çözeceksiniz.

Mustafa Şakıma
05-02-2007, 17:12
Değerli Arkadaşlar pankart alınmaması konusunda haber alır almaz iş peşindeyiz görüşmelerimiz tüm yetkili mercilerle sürmektedir. Pankartın önemi bilerek hareket etmekteyiz bu konuda gelişme oldukça sizi haberdar edicem.Bide şunu açıkça söyliyelim yeni açık hepimizin ve biz yeni açığı hep beraber düzeltip istenilen hale getireceğiz o yüzden hem desteklerinizi hemde yapıcı eleştirilerinizi bekliyoruz.Tüm Kartallara selam

Bahadır Ahıska
05-02-2007, 17:22
yeni açık sirkülasyonu diğer tribünlerden çok olup müdavimleri her hafta değişen bir tribün. yani çoğumluğunu kombineciler değil sürekli olarak değişen bir kitle oluşturuyor. üstelik coğrafi olarak da en büyük (hem yana hem de yukarıya doğru) ve en şekilsiz tribün. o yüzden tümüyle ortak bişey yapmak çok zor ama imkansız değil. bunun yolu kuşkusuz bir arada hareket etmekten geçiyor. bu çaba anlamlı. hepimize kolay gelsin.

Murat Aru
05-02-2007, 18:55
Bizde elimizden geleni yapmalıyız,
Mustafa'ya ve orada koşuşturan arkadaşlara
yardım etmeliyiz.

Mustafa Şakıma
07-02-2007, 18:06
Halkın Takımı forumunda yeni açığa gelen herkesi acizane numaralı köşeyeden başlayarak orta katta toplanmaya ve yeni açığın eski özlenen halini almasında desteğinizi bekliyoruz.

Tüm Kartallara selamlar

yeni açık
mustafa

Özer Özçetin
07-02-2007, 19:24
Bir kaç maç sizle takılmaya çalışacağım,yeni açığı özledim

Mustafa Şakıma
08-02-2007, 15:11
Bir kaç maç sizle takılmaya çalışacağım,yeni açığı özledim

keşke eskiden yeni açığa gelen güzide abilerimizi yanımızda görmek bizleri onurlandıracak ve bu Beşiktaşımızın yeni açığına en güzel şekilde etki edecektir.

Serdo Yeşil
08-02-2007, 18:01
Yeni açık organize olursa neler olur neler oranın sesi digitürk sesinide bastırır

Rasim Bektaş
09-02-2007, 11:10
Açıkta çok dağınığız, bu güzelliği kim bozmak ister ki?
Ses dağınık, taraftar dağınık harika bir görüntü bu.

Birlikte olup birlikte organize olmak niye ki? Ayrı durmanın yararı tartışılmaz. Oturup çekirdek yemek varken ne gidip bağıracağız ki?! Hem bağıracağım hem çekirdek yiyemeyeceğim, hem çekirdeğimi paylaşacağım “oldu” “gözlerim doldu”
Forza dağınıklık!

Mustafa Şakıma
09-02-2007, 11:10
Değerli Kartallar

Pankartların girişi ile ilgili olan sıkıntılar yaptımız görüşmeler neticesinde sonuç vermiştir.Bu sıkıntının kaynağı olarak malesef ülkemizde yaşanan etkenler sebep olduğu bildirilmiştir.Denizli maçından itibaren tahrik edici veya siyasi pankartlar haricindekilerde herhangi bir sakınca olmadığı söylenmiştir.Ama biz yinede bu konun üstünde durmak istediğinizden ayrıca pankartın önemi binayen pankart getirecek arkadaşların bizle irtibata geçmesini ve bu konuda yeni açık için gerekli yardımları yapıcağımızı bildirir,

Tüm Kartallara selam ve saygılar sunarım.

Denizli maçında görüşmek üzere

yeni açık
mustafa

Mustafa Şakıma
12-02-2007, 15:37
Denizli Maçında da açıkça görüldü ki yeni açıkta gerçekten düzelmeler var.Kesinlikle eksiklerimiz olduğuna inanıyoruz ama birlik ve beraberlik içinde yeniden şahlanacak bir yeni açıkla daha güzel olacağına inanıyoruz.Türbünlerimizin her kesimden bu konuda bize desteği esirgemeyen herkese ve ayrıca yapıcı eleştirileriyle yön verenlere sonsuz teşekkürü bir borç biliriz.

Ölümüne Beşiktaş Sevgisi ve Daha Mükelmel Bir Yeni Açık İçin...

Saygılarımızla
Yeni Açık
Mustafa

Murat Aru
12-02-2007, 15:40
Mustafa Yeni Açık, takımında durumuyla alakalı olarak, göz dolduruyor.
Teşekkürler.

Cihan Umut Kaya
12-02-2007, 17:21
mustafa iyisin ve çok çaba veriyorsun ama şu 15 dk süren eller havaya ve her maç ki bu bir abartma değildir20 - 25 kez beşiktaşsın sen bizim canımız tezauratını yaptırmaya çalışma ve her dafasında yarım kalması durumunu tekrar bi gözden geçirmen dileğimi sana büyük bir sammimiyetle iletmek isterim...

Mustafa Şakıma
12-02-2007, 17:46
mustafa iyisin ve çok çaba veriyorsun ama şu 15 dk süren eller havaya ve her maç ki bu bir abartma değildir20 - 25 kez beşiktaşsın sen bizim canımız tezauratını yaptırmaya çalışma ve her dafasında yarım kalması durumunu tekrar bi gözden geçirmen dileğimi sana büyük bir sammimiyetle iletmek isterim...

Öncellikle çok teşekkür biz hep birlikte yeni açığı düzelticez.Ancak şunu belirtmek isterim ki yeni açıkta devamlı sirkülasyon olsuğundan tam anlamıyla beste bilen yeterli sayıda olmadığından çoğunluğun söyleyebileceği besteleri seçmekteyiz.Yinede eleştirinizi mutlaka dikkate alacağım.Eller konusuna gelince 10 kişi kaldırıyor türübün yarısı bakıyo biizm amacımız tüm yeni açığı kaldırmak o nedenle buna biraz anlayış gösterip herkes birbirini uyarırsa bu konuda tatlıya bağlanır.

Saygılarımızla yeni açık birliği için herkese teşekkür ederim.

Ben değil biz anlayışı ve Halkın Takımını Tutmanın gururuyla

yeni açık
mustafa

Cihan Umut Kaya
12-02-2007, 17:52
Öncellikle çok teşekkür biz hep birlikte yeni açığı düzelticez.Ancak şunu belirtmek isterim ki yeni açıkta devamlı sirkülasyon olsuğundan tam anlamıyla beste bilen yeterli sayıda olmadığından çoğunluğun söyleyebileceği besteleri seçmekteyiz.Yinede eleştirinizi mutlaka dikkate alacağım.Eller konusuna gelince 10 kişi kaldırıyor türübün yarısı bakıyo biizm amacımız tüm yeni açığı kaldırmak o nedenle buna biraz anlayış gösterip herkes birbirini uyarırsa bu konuda tatlıya bağlanır.

Saygılarımızla yeni açık birliği için herkese teşekkür ederim.

yeni açık
mustafa

sammimyetin için saol mustafa bu konuyu gerçekten merak ediyordum...

emeğine ve çabana sağlık yeni açıktayız ve dediğin gibi

BEŞİKTAŞ....

Özgür Ergün
12-02-2007, 21:56
Yahu Mustafa :) birgün yolunu şairlerden geçirde tanışak üç beş kelam edek :):) ya da biz senin olduğun yere gelek..!

Sanaldan gerçeğe çevirek muhabbeti.

Şenel Kızıldaş
12-02-2007, 23:45
özgür ağabey mustafa bu haftaki maçta şairlerdeydi keşke tanışsaydın bu hafta tanıştırıyım ağabey ...