Orijinalini görmek için tıklayınız : Savaşsız, Barış Dolu Mutlu Bayramlara.
Murat Aru
11-10-2007, 13:24
http://img237.imageshack.us/img237/3539/bayramzc6.jpg
Mutlu Bayramlar...
Onur Özgen
11-10-2007, 13:33
o kadar ihtiyacımız var ki böyle hoş, güzel mesajlara. teşekkürler murat aru. tüm insanlığa inşallah...
Sezen Gunduzalp
11-10-2007, 13:36
İnsanın insan gibi birlikte sevgi barış ile yaşadığı nice bayramlara inşallah...
Volkan Karabacak
11-10-2007, 13:58
hiç bir kere hayat bayram olmadı,yada her nefes alışımız bayramdı bir umuttu yaşatan insanı !
bulutsuzluk özleminin bu dizeleri sanırım her şeyi özetliyor.
barış ve sevgiyle dolu nice bayramlara
Sercan Hosafci
11-10-2007, 14:34
Cümleten hayırlı bayramlar. Camiamıza sevgi barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.
Burak Güven
11-10-2007, 15:53
Herkesin bayramını kutlarım...
Derya Banu Akgul
11-10-2007, 17:51
Bayramlar umuttur,özlemdir,birliktir.Hep bir arada huzurlu ve barış dolu bayramlara. Bayramınız kutlu olsun...
Safak Batman
11-10-2007, 18:26
bayram gibi geçen nice bayramlara...
Gokhan Yerlikaya
11-10-2007, 18:29
HuzuRLu,MutLu ve BaRıs DoLu Nice BayramLara...
Onur Bayrak
11-10-2007, 18:31
Mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar,tüm Türk dünyasına ve inanlara hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Sevdikleriniz ile birlikte daha nice mutlu bayramlar dilerim.
Vedat Hamzacelebioglu
11-10-2007, 18:38
Sağlık ve mutluluk ile dolu dolu biribirinizi kucaklayacak nice bayramlar diliyorum.
Namik Kartaloglu
11-10-2007, 18:48
En cok ihtiyacimiz olan sey, bir anda cika geldi! Sadece dilekte kalmasin, sureklilik arzeden pozitif enerjisiyle Bayraminiz Kutlu Olsun.
Safak Batman
11-10-2007, 19:19
http://www.academybjk.com/oz/bayram.jpg
Onur Özgen
11-10-2007, 19:31
bu metin-ali-feyyazlı zamanındaki "bayramları" hatırlamadığım için ne kadar üzülüyorum bilemezsiniz...
Muhittin Saban
11-10-2007, 20:33
Büyüklerim, küçüklerim, ablalarım, kardeşlerim, abilerim ve yaşıtlarım hatta aramızda olmayan değerli kısaca Halkın Takımı dostlarım;
İyisi ile kötüsü ile ara ara tartışmalarımızla beraber fikir alışverişinde bulunduğumuz dostlarım, sevenleri ve aslında özünde insanları bir arada kardeşce tutmayı hedefleyen böylsei anlanmlı Bayram Günlerinde sanalda olsa bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum.
Tabiki çatır çatır tartışacağız, konuşacağız ve belki de hiç bir sorunda ortak noktada buluşamayacağz ama en önemlisi de birbirimize olan saygımızı hiç ama hiç yitirmeyeceğiz, işte önemli olan nokta bu.
Onun içindir ki böylesi bir çizginin korunmaya çalışıldığı bu platformda bulunan tüm dostların Bayramanızı Kutlarım;
Bayramınız " M U T L U " Olsun. (Tüm Sevenlerinizle Beraber)
.
Hande Eroğlu
11-10-2007, 20:55
sevdamızın rengi siyah beyazda olsa tüm sevdiklerınızle hayatın hep beyaz tarafında olmanız dileğiyle mutlu bayramlar
Mert Atasayar
11-10-2007, 22:51
Hayirli Bayramlar Herkesİn Bayrami MÜbarek Olsun Sevgİlİ Halkin Takimi
Cem Ozel
12-10-2007, 01:09
bütün dostlarıma iyi bayramlar dilerim..
Gokhan Akyol
12-10-2007, 09:26
hiç bir kere hayat bayram olmadı,yada her nefes alışımız bayramdı bir umuttu yaşatan insanı !
otoritesiz bir dünyada nice mutlu bayramlara (bu dünya bize mutlu olma sansını vermez nede olsa :( )
Mehmet Yucegonul
12-10-2007, 10:31
HuzuRLu,MutLu ve BaRıs DoLu Nice BayramLara...
Bende aynısı temenni etmek isterdim ama meçhul kelimeler.Barış rüyamda gördüğüm hayal bile olamayacağı soyut birşeydir benim için.
Neyse halkıntakımının büyüklerinin ellerinden öperim..Kardeşlerimin bayramını kutlarım..
Özer Özçetin
12-10-2007, 12:14
Sevgi hoşgörü paylaşım ve dostluğun egemen olduğu bir dünya ve bayram tadında nice güzel günler için,mutlu bayramlar dilerim
Hakan Kirezci
12-10-2007, 13:42
Hadi bakalım... Forumun dedelerinden biri olarak bayram sohbeti de bize yakışır şimdi. Bu sohbetimde sizlere bayramlarla ilgili bir tesbitimi anlatacağım.
Bilindiği üzere hicri takvime bağlı olarak bayramlar 10 ar gün geri atar. Bu nedenle uzun yıllar süresince bayram mevsimleri de değişir. Bizim babalarımızın yetişkinlik dönemlerinde bayramlar hep kış mevsimine denk gelirmiş. Benim yaşımdakilerin de çocukluk dönemlerinde hep kışın yaşadık bayramları. Bu nedenle biz babalarımızdan, çoğunuz da dede ve ninelerinizden "Nerede o eski bayramlar" muhabbetini dinleye dinleye büyüdünüz. Yaklaşık 40 yıllık periodlarla değişen bayram mevsimlerini ise ben ve akranlarım hep yazın yaşadık. Bu nedenle bayramlarda herkes tatile kaçma fırsatını buldu. Hele o meşhur 9 günlük tatillerle bu alışkanlık iyice pekişti.
Şimdi bu 40 yıllık dönemin sonuna geldik artık. Önümüzde ki yaklaşık 40 yıl yani çoğunuzun yetişkinlik dönemlerinde bayramlar artık kış bayramları olacak. Yaz tatili olmayacağı için bol bol akraba ziyaretleri yapmak zorunda kalacaksınız yeniden.Bu nedenledir ki muhtemelen sizin çocuklarınız sizlerden bol bol "Nerede o eski bayramlar" söylemini dinlemeye aday bebeler olacaklar.
Yani... Umarım öyle olacaktır. Ne bileyim...
Herkesin bayramı mutlu geçsin.
Namik Kartaloglu
12-10-2007, 14:10
Hakan Dede :D ben cocukken dayim önde biz arkasinsa, ayak izlerine basa basa teyzelerim halalarim amcalarima giderdik. O zamanlar genelde evler tek katli oldugundan karin yogunlugundan yurudugumuzde evlerin damlarinin ustunde yuruyormus duygusuna kapilirdim.
Nerde o eski bayramlari ben de cok diyorum! ama simdiki nesil bu deyimi bir daha kullanamayacak durumda. Bizim anamiz babamiz yeni kiyafet alirdi biz o kiyafetlerle sabahi nasil getirecegimizin hayaliyle ruyalarimiza dalmisken gecenin bir saatinde o kiyafetler burusmasin diye ustumuzden cikarilirdi. sabah el öpme fasli,paralari cebe indirme fasli bittimi direk gecici kurulmus salincak dönerdolap meydaninda son nefesimizi alirdik.
Simdiki nesil el öpme fasli( eger buyuk aile ayni sehirde yasiyorsa) bittikten sonra eve hemen geri dönup bilgisayar oyununun önune gecme derdinde malesef. Eskiden bizim sokaklarda arkadaslarimiz vardi simdiki neslin de klavye tuslarinda arkadaslari var.
Hakan Dede:D biz o yoksulluga o kitliga ragmen cok sansli nesildik, yasimizin her dönemini dolu dolu yasadik.
Hakan Dede :D Bayramin mubarek ola ellerinden öperim( saka ama öperimde hic cekinmeden)
Deniz Özdemir
12-10-2007, 17:52
herkese iyi bayramlar halkın takımı...
Yeşim Cingöz
12-10-2007, 23:07
Avucumuza konan kocaman 2,5 liraları,mendilleri özledim.Keşke herşey o günlerdeki gibi saf ve temiz olsa.İyi bayramlar..
Özenç Kurt
12-10-2007, 23:31
teskerelerin geçmediği, muhabbetinin dahi dönmediği, barış dolu sevgi dolu bayramlara...
Serkan Kurt
13-10-2007, 00:49
.....
yumurtakafa yılmaz
14-10-2007, 18:20
"deliye her gün baryam" nice akıllıların dünyayı savaş meydanına çevirdiği bu ortam da, bırakın da deli kalayım.
ban bir şeyler anlat
canım çok sıkılıyor
bana bir şeyler anlat anlat
içim içimden geçiyor
yanımdasın susuyorsun
susuyor konuşmuyorsun
bakıyor görmüyorsun
dokunsan donacağım
içimde intihar korkusu var
bır gülsen ağlayacağım
bir gülsen kendimi bulacağım.............
yüzünüzden mutluluk eksik olmasın.
kapanış sunuşu da bana denk geldi sanırım.
tüm dostlara sevgi, dolu nice baryamlar dilerim.
Serdar Dağlı
14-10-2007, 22:29
tüm beşiktaşlıların ve islam aleminin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar esenlikler dilerim KARTAL KALIN GÖKYÜZÜ KARTALINDIR
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.