PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor(2) - Beşiktaş(3) 20 Ekim 2007-16:00

Murat Aru
16-10-2007, 10:13
Önce Trabzon deplasmanı Sonrada Liverpool...

Kimse Trabzon mazından bahsetmiyor herkes Liverpool'a odaklanmış. Umarım Futbolcularda bizim gibi degildir.

Beşiktaş Sen bizim herşeyimizsin!

Safak Batman
16-10-2007, 10:26
haydi bakalım kara kartal.

Namik Kartaloglu
16-10-2007, 10:49
Son beraberliklerimiz ve yenilgimiz hep buyuk mac arifelerinde oldu. Trabzon buyuk mac kartalim, Avni Aker´de Ucmak Özgurluktur de!

Murat Ödemiş
16-10-2007, 10:59
ziya abi yine bi farklı motive edecek takımını.....ama yenecez

Safa Şenyıldız
16-10-2007, 11:09
Liverpool maçının pek bir yoğunlaşılacak tarafı yok. Futbolcular da farkındadır o maçta hiç şansımızın olmadığının. Bu maç daha önemli ve bir o kadar da zor. Ziya Doğan'lı ve zor durumdaki Trabzonspor... Ürkütücü... Umarım maç sonu ürkütücü olmaz.

Onur Özgen
16-10-2007, 12:50
kalede rüştü oynayacakmış bu maçta. g.birliği maçının ilk yarısındaki oyunu oynayalım, ts'yi rahat yeneriz, ben korkmuyorum ts'den, maçın sonucu bize bağlı diye düşünüyorum.

kadro büyük ihtimalle böyle olur :

-------------------------------rüştü-------------------------------------
a.tandoğan--------------i.toraman---g.zan----------------------i.üzülmez
s.özkan----------------cisse----------delgado-----------------------tello
--------------------nobre--------------------burak----------------------

Onur Sarısoy
16-10-2007, 13:09
son yıllarda trabzon bize büyük üstünlük sağladı açıkcası benım umudum yok

Onur Özgen
16-10-2007, 13:27
bir geçen sene öyleydi, önceki seneler beşiktaş trabzon'u hep sürkalese etmiyor muydu, son 5 sene de 2 tane 5-0 lık galibiyetimiz var ne çabuk unuttuk ?

Serdar Ozen
16-10-2007, 18:03
bu maçta niye olmasın ki ya yine bi 5 çeksek... çok mu iyimser oldum acaba?!!

Onur Özgen
16-10-2007, 18:45
2001-2002 trabzon-BEŞİKTAŞ 0-5
2003-2004 BEŞİKTAŞ-trabzon 5-0

2004'te türkiye kupasını kazanıp, lig 2.si olan ts'ye 5 attıysak bu trabzon'a da atarız; ama 5 atmak önemli değil, beşiktaş gibi oynarsak gene kazanırız. umutsuz olmak bize yakışmıyor, bu trabzon'u da yenemeyeceksek şampiyonluktan bahsetmeyelim o zaman.

Derya Banu Akgul
16-10-2007, 19:34
Soğuk bir kış günü kendi kalemize attığımız golle yenilerek ve iliklerimize kadar ılsandığımız maçı hatırlamak bile istemiyorum.İçimden 2-0 alırız gibi geliyor.Hayatımda ilk defa maç öncesi yorum yapıyorum :) ..İnşallah doğru çıkar hislerim :)

Deniz Özdemir
16-10-2007, 21:08
haydi kartal haydi kartal haydiiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdi:)

Metin Yalçınkaya
16-10-2007, 22:03
bir geçen sene öyleydi, önceki seneler beşiktaş trabzon'u hep sürkalese etmiyor muydu, son 5 sene de 2 tane 5-0 lık galibiyetimiz var ne çabuk unuttuk ?

Öncelikle onur kardeşim biz o 5-0 ları unutmadık. Ama ortada da bir gerçek var.Bu da Ziya Doğan gerçeği.Eğer o yenildiğimiz maçları takip ettiysen o Ziya Doğanlı trabzon bize oynadığı futbolun kaçta kaçını fener yada galatasaraya karşı oynadı. Ben bunda art niyet ararım.Geçen senede bizim maçımıza kadar kötü giden bir trabzon bize gelince sanki bir benim benzetmem Real Madrid gibi top oynuyor.Bu nasıl bir iş. Eğer bize karşı oynattığı futbolu fenere yada galatasaraya karşı da oynatsa hiç sesim çıkmaz.Onlarda derbi sonuçta.Ama nedense Ziya beyin bir yarası var bizden. Scalanın yardımcısı iken hocalığı öğrendiği Beşiktaşımdan ne istiyorsa beyefendi..... Yorum sizlerin artık... Kardeşim birde böyle bak olaya... Saygılarımla...

Gokhan Yerlikaya
17-10-2007, 00:06
abi sadece trabzon deiL Ligdeki tüm takımLar sadece BizimLe oynarken böyLe asLan kesiLiyorLaR...Bize kök söktüren sert futboL oynayan takımLar fenere g.saraya geLince fark yiyorLaR.buna ne demeLi?

ben hiç gözLerinde korku oLan kartaL görmedim...Biz bu 2 macıda aLacagız aRkadas !
haydi önce hamsi sonra KOP avına ! :)

Cem Ozel
17-10-2007, 00:09
2 sinide yeneriz... yaa boyle diyorum ama buraya ne zaman rahat yeneriz desem cok garip şekilde yenildik yada puan kaybettik.. bu maçtada sorun cıkarsa artık yorum yapmayacam..

Emre Tetik
17-10-2007, 06:17
puan kaybına tahammül kalmadı. mutlak galip gelmeliyiz

Özer Özçetin
17-10-2007, 07:38
Bu kez yanılacak ve yanacaksın Kara Ziya,Zeytinburnu stadında jübilende birlikte ağlamıştık,bu formaya doyamadım diye sen gözyaşlarını tutarken,sen bizi hemen unuttun,evet görevini yap emeğinle kazan ama neden sadece Beşiktaşa ölümüne motive.
Biz senin emeklerini yaptıklarını hep yadediyoruz,82 şampiyonluğu Eskişehir,86 şampiyonluğu Trabzon unutmadık unutmayız,keşke o Kara Ziya olarak kalabilsen hırsına mağlup olmasaydın.
Bu kez inanıyorum yeneceğiz....

Metin Yalçınkaya
17-10-2007, 09:07
Birde bu maçlarda bazı trabzonsporlu futbolcuların performanslarına dikkat ettiniz mi hiç.Ya anlayamıyorum geçmişin verdiği ezilmişliğin bir hırsı değil onlarda ki,bi Gökdeniz sağ kanatta sanki uçuyor,yattara sanki sihirbaz gibi oynuyor bizim maçlarımızda onu da geçtim yeni yetme gençleri bile bize gelince kırk yıllık topçu oluyorlar.Ama inancım tam her zaman ki gibi bu sefer olsun Trabzonu eskiden olduğu gibi yine gömelim Avni Akere. Artık iş Ertuğrul Hoca ve futbolcularımızda nolur o kartal yürekli,o hiç bitmeyen enerjinizi sahaya yansıtın.. Ziya yı mahçup etme zamanıdır gün...

Mert Atasayar
17-10-2007, 10:40
Haydi Kartalım Al Bu Maçı GE-Lİ-YO-RUZ ULaN

Mert Atasayar
17-10-2007, 10:46
Bu SeVDa BiTMeZ , HaSReT BiTMeZ
İsTeyeNe GiDeR Hiç FarKetMez!
Bu aLemDe ÇARŞI HeRKeZe KaRŞI!!!
ALLAH Affeder ÇaRŞı affetmez!

Varol Özdemir
17-10-2007, 12:51
Şansızlıkların bu maç ile son bulmasını diliyorum.

Mert Atasayar
17-10-2007, 12:56
İnşallah varol ağabey SON bulacak

Onur Sarısoy
17-10-2007, 16:38
evet dileğimiz son bulması

ama bu futbol ve ziya doğan????!!!

Berk Halil Lişesivdin
17-10-2007, 23:02
maç ayın 20 sinde değilmi... yosam ben votkayımı çok kaçırdım?

Mert Atasayar
18-10-2007, 09:24
“Beşiktaş taraftarı futbolcusunun sahada ne oynadığına değil ne hissettiğine bakar'' (V.Okyar)
Bu sebepledirki saldır KARA KARTAL

Mert Atasayar
18-10-2007, 09:25
maç ayın 20 sinde değilmi... yosam ben votkayımı çok kaçırdım?

:D:D:D ayın 20sinde cumartesi günü saat 4 te ben böyle biliyorum :D

Demir Han
18-10-2007, 10:53
İki zor maç üstüste.
Büyük takımlar bugünlerde belli olur.Hocamız iki maç için tüm kadroyu hazır tutmuş olmalı ki yorulan ve olası sakatlıklara rağmen istediği oyunu sahaya yansıtabilsin

Beşiktaş bu sene için ümitlerini yeşertmek istiyor ise bu iki maçı da kazanmalı.Kaybedeceği her maç bu iki kulvardan düşmesine sebep olacaktır

Herkes ayağını denk almalı...

Bu arada liverpool maçının diğer oynamış olduğumuz iki maça oranla çok daha sert geçeceğine eminim çünkü adamların şansı kalmadı.....ya 1 farkla kazanırız yada onlar farklı bir galibiyet alabilirler...Umarım ilki olur....

Eren Cemaloğlu
19-10-2007, 16:56
ya geçen hafta 3 büyüklerden sadece biz kendi sahamızda oynuyorduk ama sadece biz gündüz maçı yapmıştık ( ! ) anlaşılmaz...
bu hafta "trabzon" ile yapıyoruz.malumunuz bu maç bir "derbi". bu maç ta gündüz maçı.anlaşılmaz...
anlaşılmazlar kafamızı bulandırmasın da başka bişey istemeyiz...

Metin Yalçınkaya
20-10-2007, 10:09
Bu maçı alıcaz öyle büyük bir his var ki içimde... Kartalım trabzon semalarında uçacak...

Onur Özgen
20-10-2007, 15:06
gökhan zan 1-0 BEŞİKTAŞ

Murat Aru
20-10-2007, 15:28
40. saniye Trabzon 1-0 önde
6. dakika Trabzon 2-0 önde
22 dakika Beşiktaş Gol attı 2-1 (burak attı)

Murat Aru
20-10-2007, 15:29
penaltııııııııııııııııı

Murat Aru
20-10-2007, 15:29
Gooooooooooooooooooooolllllllllllllllll

Murat Aru
20-10-2007, 15:30
2-2 DELGADO penALTIDAn attı.

Kaleci tolga sakatlandı.

Onur Özgen
20-10-2007, 15:30
bu sefer değil ziya doğan !..

trabzon 2-2 BEŞİKTAŞ

Onur Özgen
20-10-2007, 15:56
geçen sene trabzon 2-0 geriden gelip 3-2 kazanmıştı, bugün biz yapacağız onu, ilk 10 dk dışında trabzon'u sürklase ettik diye düşünüyorum, takımın oyun hırsından çok memnun kaldım, özellikle delgado'nun oyunu beni çok memnun etti. yalnız 2 golde de g.zan'ın net hatası vardı, gerçi 2.golde üzülmez'in de hatası vardı ama g.zan geriye dönmek yerine ileride kalınca gol yedik, ilk gol tam bir g.zan faciasıydı zaten, hatalı pas yaptı, arkasından umut'un pasında gökdeniz'in önünde yer alması gerekirken topa baktı ve gol yedik, yazık !..

Derya Banu Akgul
20-10-2007, 16:01
Son 10 dakikada ts 'nin iki atağı var ikiside net gol pozisyonu çok boşta bırakıyoruz defans korkutucu bence.
Fakat Rüştünün penaltı atıldıktan sonraki halini hiç unutmıyacağım resmen "yırttık "ifadesi vardı .

Murat Aru
20-10-2007, 16:01
Radyo yayınını internetten dinlemek için www.naklenfutbol.com u deneyin, pişman olmazsınız!

Gokhan Yerlikaya
20-10-2007, 16:08
2.yarı başlıyor hadi bakalım.
saldır BEŞİİİİİİKTAŞIIIIIM OOOOOOLEYYYYY !

BURAK bir gol daha atıcak söylüyorum burdan :)

Murat Aru
20-10-2007, 16:40
Bobo )_

Devrim Doyran
20-10-2007, 16:41
hoşgelmiş :)

Murat Aru
20-10-2007, 16:47
Bobo)_ )_ )_ )_ )_ )_

Murat Aru
20-10-2007, 16:47
Pancu BOBO )_ )_ )_ )_ )_ )_

Devrim Doyran
20-10-2007, 16:56
trabzon panteri bobo

Murat Aru
20-10-2007, 17:00
:d _) :d _)

Gokhan Yerlikaya
20-10-2007, 17:05
1 Bobo :) Liverpool macında bobo gecer artıq kaleye hehe

Onur Özgen
20-10-2007, 17:07
BÜYÜK TAKIMLARIN ZAFERLERİ DE BÜYÜK OLUR !.. ts 2-3 BJK (kalecisiz) -- AVNİ AKER HATIRASI -- Bu Kez Olmadı Ziya Doğan :D :D :D

Gokhan Yerlikaya
20-10-2007, 17:07
karadeniz kapLanı mı? Karadeniz Panteri mi?

ziya dogan ilk macını kaybetti bize.oda bu sekilde oldu. =)

Emre Tetik
20-10-2007, 17:10
Çok şükür kazandık...
ama bu hakemlerle nereye kadar gider bilmiyorum

Onur Özgen
20-10-2007, 17:13
bu arada rüştü'nün topu omzuyla almasını elle aldı diye gören yan hakemin hakemliğine tüküreyim ben, ama olsun kadıköy hatıRasından sonra bir de avni aker hatıRamız olmuş oldu, biz de pancular, bobolar bitmez :D

Derya Banu Akgul
20-10-2007, 17:16
Biz bu kalaci olayını hep yapıyoruz ee ne demişler Tarih tekkerrürden ibarettir.Maç sonu Bobo süperdi helal olsun.bu arada bir istatistik ts nin 60 top kaybı var 49 'unu Beşiktaş çalmış.

Mert Çevik
20-10-2007, 17:29
ehueheueueheu bir avni aker panterimiz yoktu şimdi oda oldu işh. forma bastırırlar kralsın bobo yine döktürdün

Onur Özgen
20-10-2007, 17:35
şimdi sıra ali sami yen hatıRasına geldi :D

Onur Özgen
20-10-2007, 17:40
bu arada trabzonlu taraftarlar beşiktaş'ı otobüse alkışlarla geçiriyorlarmış, demek gerçekten haketmişiz maçı, bunu trabzonlulara yaptırmak kolay değil :D bir de ligde oynanan ts-BJK maçlarında son 3 mücadele 3-2 bitti :)

Namik Kartaloglu
20-10-2007, 17:51
şimdi sıra ali sami yen hatıRasına geldi :D

Panter yetistire yetistire takimda Kartal kalmayacak galiba:D :D

Muhittin Saban
20-10-2007, 17:52
Trabzon maçı için yapabileceğim tek yorum sadece şudur;

" Beşiktaş bu maçta her an gol atacak kadar kötü oynadı!.."

Tarihi maçtan ilginç notlarım;

1* Ben hayatımda bir Beşiktaş'ın 5. dakikada 2-0 mağlup olup da böylesi güçlü bir rakip karşısında maçı çevirdiğini görmedim şahit olmadım canlı olarak!.

2* Burak Yılmaz, 3. golde asist yapan Tello'ya pası verirken tıpkı Ronaidinho gibi sağa bakıp sola pas verdi!..

3* Maçın gıcık Fenerli spikerinden;

" İki forvet oyuncusu karşı karşıya, biri kalede biri hücumda!.."

" Bobo kaleci vuruşunu kullandı!...................." :-))

4* Maç 2-2 iken kulübede ilginç bir görüntüye şahit oldum; Ertuğrul Hoca ilk defa maçın stresinden rüzgardan dağılan saçlarını düzeltmemişti ve çok endişeliydi, hele Sinan'ın suratı tam bir Limoni!.."

5* Rüştü'nün kırmızı kart gördüğü pozisyondan sonra Rüştü'nün yan hakemin yanına gidip " Hocam gördüğünüzden eminmisiniz" dediği ve hocanında " Evet" cevabından sonra " Peki o zaman benim diyecek bir şeyim yok" demesi bence günün en anlamlı olayıydı. Çünkü bir kalecinin en olgun çağını yaşadığına şahit olduk. Rüştü öyle ya da böyle yakışanı yaparak yaşının verdiği ağırlık ve olgunlukla resmen bilgeleşme aşamasına adım atımştır(bana göre)

6* O bayrağı kaldırarak Rüştü'nün Beşiktaş armasının olduğu yerle topu karşılamasını elle aldığını gösteren ve bayrağı tuttuğu elinde o hareketi tatbik eden yan hakemi kınıyorum ve bu sezon önce göz doktoruna sonra da memleketine gönderilmesini diliyorum

7* Gökdeniz, Ceyhun ve Yattara'nın kendi futbollarını resmen inkar ederek bu yenilgide başrol oynadıklarını ısrarla vurguluyorum.

8* Ziya Doğan ağzı ile kuş tutsa bu takımda başarılı olamaz!. Çünkü önce kendine sonrada takıma ihanet eden futbolcular var. Maça bu kadar hızlı ve güzel başlayan diri bir takım nasıl olurda bu kadar tersine döner? Yazık!.. Ben bugün anladım ki seyircilere haklı ama tek suçlu çıban başı futbolcular!...

9* Ertuğrul hocanın 3. oyuncu değişikliğinde neden Nobre'yi tercih ettiğini ve sahada sadece gezinen ve sanki sponsor Ülker'in direktifleri ile 90 dakika sahada kalması tembihlenen Delgado'nun neden oyundan alınmadığını merak ediyorum.

Ertuğrul hoca sana kırmızı kart!...

10* Eğer bu maçı berabere kalıp ya da almasaydık Çarşamba günü Liverpool maçımız tarihi bir sonuçla noktalanabilrdi. Aleyhimize!....

11* Son olarak da dikkatimi çeken bir şey daha;

Tello ilk defa sert orta ve pas yerine çok yumuşak bir orta ile asist yaptı ve gol oldu!...

Şimdi "Zurnanın zırtt" dediği yere geleceğim;

Rüştü'nün pozisyonunda haksız yere çıkartılan kırmızı karttan dolayı konuşması gerekenleri görmek istiyorum. Çünkü maç öyle bir öyle bir noktadan çevrilipi 3 puan alınmış ki ortalık sevinç yumağı!.. İşte şimdi göstermelidir kendini "Lider" olan kişi..

83 yıl önce Şerefbey'in yaptığını da yap demiyorum çünkü yapamayacağını biliyorum ama hiç olmazsa bu durumda bile büyük bir camianın lideri olduğuna dair bir işaret ver de görsün önce Beşiktaş taraftarı sonra da cümle alem!.. "Yumruğumu vururum" dedin Ankaraspor maçından sonra ama ne ses geldi ne de yumruk. Bari şu sevinçli anda bile olsa şu kulübün yenilen hakkını ara, bağır, tehdit et kısaca;

"Yağmasanda gürle be sevgili Başkan"

Sonuç olarak maç yorumumu tekrarlıyorum ve fazlacada yoruma gerek diyorum(bana göre);

" Beşiktaş bu maçta her an gol atacak kadar kötü oynadı!.."

Onur Özgen
20-10-2007, 18:17
Panter yetistire yetistire takimda Kartal kalmayacak galiba:D :D

panter de kara kartal da kara sonuçta fark etmiyor galiba :D

Ali Erken
20-10-2007, 18:24
yattarayi cikararak saolsun bizi rahatlattı dogan,
biz de nobrenin cikmasi cok dogruydu, bi de burak yerine delgado ciksaydi daha guzel olurdu.

simdi ben bu sistem taktik filan islerinin iyice bos oldugunu anladim.
bizim takim gol yedimi gol atma problemi kalmıyor.
tamamen psikolojik tamamen....

Cem Ozel
20-10-2007, 18:54
Maçı unuttup, Tiyatro'ya gittim :S

Metin Yalçınkaya
20-10-2007, 19:27
Bugün inanın o kadar mutlu oldum ki. Hele o Kara Ziyanın yüzündeki ifade beni fazlası ile mutlu etti yalnız beni mi milyonlarca Beşiktaş taraftarını mutlu etmiştir sanırım.Evet iyi oynadık, savaştık,hakkımızı aldık.Bir cümlede bobo ya SENİ SEVİYORUM KARTAL YÜREKLİ... Ve şimdi son söz: Sen oyna ZİYA sen oyna :) :) :)

Metin Yalçınkaya
20-10-2007, 19:44
Çok mutluyum inanın o kadar rahatladım ki... Çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorum.. Beşiktaşım benim biricik sevgilim....

Mert Atasayar
20-10-2007, 20:10
intikamda böyle alınır avni akerde :P son saniyeler geçmek bilemdi bobo süperdin maç bittiğindeki o gülüşünü unutamam 60 toptan 46sını çalmışız ....

Deniz Özdemir
20-10-2007, 22:35
ziya doğan buda sana kapak olsun:D

Onur Özgen
20-10-2007, 23:11
Maçı unuttup, Tiyatro'ya gittim :S

oha :D

Demir Han
20-10-2007, 23:17
Kurtuldun yine Ertuğrul hoca !!!!
Takımı kurmuşsun buna sözümüz yok oyunu kafanda böyle çizdin ve de kurdun...
Ama maç oynanırken ki değişikliklerin ne idi anlayamadım.

Takımda Kurtuluş ve Cisse'nin oynadıkları yer ve takımın kuruluşu aynı Tigana zamanını anımsattı.Sanırım kontradan ve ara bir toptan gol yememeyi planlıyordun ama 6 dakikadaki 2 gol bunun aslında çok da parlak bir seçim olmadığının sinyallerini veriyordu.

İlk değişiklik....Serdar çıktı Mehmet Yozgatlı girdi...ama adamı aldın göbeğe çektin...adam ısrarla kenara kaçmak için kendini engellemeye çalıştı ve o bölgede çok top kaybı yaptı.Diyelim ki bu zoraki bir değişiklikti.Delgado'yu onun ile yer değiştirebilirdin.

Ardından 2.değişiklik....Nobre çıktı ve Bobo girdi.. bunu anlayabilirim

Ama ya 3. değişiklik....Burak-Koray...yahu hocam yapma...

Maçı 90 dk seyrettim ve maç bence rezaletti bir yandan da avrupa liglerinden maçlar seyrediyordum L'pool maçıda bunlardan biri idi...ohoooo aramızda dağlar var dağlar.Bizimkiler al gülüm ver gülümü 10 kere yaptıktan sonra ileriye Nobre hep şişirmece..adamlar avrupada 3 pasta kaleye iniyorlar.... çok zor çook

Maçın en iyileri Delgado,Tello ve Bobo (Oda gol ve kalecilik meziyetleri ile) idi

Arkadaşlar takıma zaman lazım ama kaynakları da iyi kullanmak lazım.Maç boyunca Hoca'nın arkasında kellesini almak ister gibi hep SE yi gördüm kaybedelim diye dua eder gibi idi.Hoca ile Sinan olmaz bu film bir yerde kopar...

Bu arada bu maçta Kırmız kart gören ve son derece centilmence sahadan çıkan Rüştü ne kadar efendi ve Türk futbolunda olması gereken bir futbolcu portresi çizdi kendisi ile gurur duydum açıkçası

İyi kalın

Gokhan Yerlikaya
20-10-2007, 23:32
çarşamba günü mutlaka orda olmalıyım.stada giremesemde o coskuyu yasamalıyım kazanda şairlerde stad cevresinde =)

Mert Atasayar
20-10-2007, 23:37
Arkadaslar herşey çok güzel maçı aldık ilk 10 dakika hariç iyi bir oyun oynadık sevinçimizi yaşıyoruz fakat haksız yere Rüştüye verilen kırmızı kartın hesabını kim verecek? Bu gece görüntüleri izleyen hakemler yataklarında rahat uyuyabilecekler mi? Artık sevgili başkan masaya vurduğun yumruktan SESçıkmasının vakti gelmedi mi ? Bence geldide geçiyor bile

Hande Eroğlu
20-10-2007, 23:54
skorun bizim olmasının yanı sıra oyunda hoşuma gıttı umarım bu donum noktamız olur ve başarıda bızımle olur

Berk Halil Lişesivdin
20-10-2007, 23:59
yer siyah gök beyaz
alayına gider BEŞİKTAŞ....

Mustafa Kemal Varol
21-10-2007, 00:02
maçı 2-0dan 2-3 e getirmek çok güsel de , o goller de yenir be abi, l.pool a karşı da bu hataları yaparsak çok zor işimiz..sayın Demir HAN deişiklikleri eleştirmişsin ama , burak&serdar adele problemi yaşadıkları için kendileri çıkmak istemişler oyundan...bi de ben bu yardımcı hakemleri&hilmi ok u selçuk dereli yi......

Ulas Bozkurt
21-10-2007, 00:20
Maci kazandik ama bu aldatmasin..

Ertuğrul Hoca korkak futbol oynatiyor..Bu diğer 4 büyük maci kaybettiğimiz gibi bu macada kötü başladik ancak cok iyi mücadele ettik ve skoru lehimize cevirip galip ayrildik ama biraz durup düşünelim

Bobo golu atar atmaz kameralar Ertugrul hocayi gösterdiğinde duygusal tepkisinin ardindan ilk işi korayi cağirmak oldu ve adamlara santra izni vermeden oyuna sürdü..Cok yanliş bir hareketti..Bir 3 5 dk bekle oyunu gör ondan sonra değiştir..Bunu yapsa Kaleye Bobo gecmeyecek bizde ekran karşisinda kanser olmayacaktik..Allahtan şansliydikta gol yemeden bitirdik maci..

Peki ya 2 gol yeseydik ve maci kaybetseydik? Bunun sorumlusu Ertuğrul Hoca olurdu..

Gokhan Yerlikaya
21-10-2007, 00:58
sevgili ulas.eger o bahsettigin 3 5 dakika içinde gol yeseydik ne olacakti.eminimki o zmnda neden skoru kontrol altına almadın die ertugrul hocaya soracaktın.eleştirilerinzide yapıcı olun artık.yenen gollerde hocanın hatasımı vardı? Yada taktiksel bir hatamı vardı? yoksa yenilen gollerde hatalar bireysel miydi? önce bunun muhakemesini yapmalıyız içimizde...
futbol hatalar oyunudur.elbette hata yapılacak önemli olan tekrarlanmamasıdır.1kez yaparsan hatadır tekrarlarsan yanlıs olur.en az hata yapan oyunu alır ;)

Vedat Hamzacelebioglu
21-10-2007, 01:34
Futbolda hatalar olur...Hakemlerimizden biraz da vicdanlarının sesini dinlemelerini diliyorum...

Ben bugün Beşiktaş'ı yaşadım...
Teşekkürler Rüştü.Teşekkürler, o amatör yüreğiyle topun üzerine kapanan Bobo.

Teşekkürler Beşiktaş.

Özer Özçetin
21-10-2007, 08:40
Maçtan önce de inancım tamdı,maç esnasında 2-0 yenik duruma düşünce de.Maçı Mecidiyeköyde emektarlarla izledim,2-0 olunca,bakın geçen yılın intikamı nasıl alınacakmış trabzonlular görecek dedim.
Aynen öyle odu,hem de fener ve Pancuyu anarak.

Serdar Ozen
21-10-2007, 09:38
çok güzel bir maçtı... trabzonda panterimiz de oldu artık. ama bişi dikkatimi çekti. Delgado yu hiç bu kadar isabetli iyi bir oyununu görmemiştim. kilit yerlere harika paslar attı.burak keza öyle akıllı oynadı. serdar niye sağda oynamıyor bir orda bi burda değişiyor anlamıyorum oyunun başında zorluk çekti orda yine deharika ortasıyla konya maçındaki gol gibi bir gol attık. penaltı da delgadonun akıllı hareketiyle kazandık.bobo irde golcu olunca kendini belli ediyor girdi pozisyon içinde fırsatçılıyla attı golunu helal olsun bobo vallahi
hakemler de aynen aleyimize çalışmaya devam ediyor bunun sonu nereye varıcak???

Özer Özçetin
21-10-2007, 10:49
Hakemler son sürat göreve devam ediyor,buna rağmen gsnin ensesindeyiz,ama defans artık kendine gelmeli.

Burak Güven
21-10-2007, 12:51
Bana bundan sonra hakemleri savunanın 40 yıl düşmanı olurum, yeter ya vallahi yeter...

Muhittin Saban
21-10-2007, 14:52
Herşey bir kenarada bir şeyi çok merak ediyorum. Eğer araştıranınız olabilirse(benim vaktim yok) bir araştırsın dümkü Bobo olayını!..

Acaba futbol tarihinde bir maç içinde hücum oyuncusu olarak sahaya çıkan ve gol atan futbolcu aynı maçta kaleci forması ille gol kurtarışı yapmış mı?

.

Deniz Özdemir
21-10-2007, 15:38
Bana bundan sonra hakemleri savunanın 40 yıl düşmanı olurum, yeter ya vallahi yeter...

:D

Onur Özgen
21-10-2007, 15:44
Herşey bir kenarada bir şeyi çok merak ediyorum. Eğer araştıranınız olabilirse(benim vaktim yok) bir araştırsın dümkü Bobo olayını!..

Acaba futbol tarihinde bir maç içinde hücum oyuncusu olarak sahaya çıkan ve gol atan futbolcu aynı maçta kaleci forması ille gol kurtarışı yapmış mı?

.

abi sanırım jan köller dortmund formasıyla bayern'e 2-1 yenildikleri maçta 1 gol atmış ve sonrasında kırmızı kart gördükleri için kaleye geçmişti ve baya da kurtarış yapmıştı.

Barbaros Özel
22-10-2007, 01:04
bobo kalemize çekilen şutu kucagına aldıktan sonra ayakta dururken biranda yere topla beraber kapandı,süper di öldüm gülmekten:D..kaleci oldu bide poz veriyo :D bobo cok yönlü bir oyuncu oldugunu gösterdi sanırım,yani her takıma lazım ister kaleye koy ister forvete..karadeniz panteri!_nanik_!

Onur Özgen
22-10-2007, 01:16
seneye bobo kesin 1 numara olur pancu gibi :D bu arada o kurtarışından sonraki atlaması benim de hoşuma gitti, bakışı da vay be ne kurtardım gibiydi :D :D