PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (Hentbol)Ankara İl Özel İdare(31)-BEŞİKTAŞ JK(32) 20.10.2007 CUMARTESİ 15.00

Safa Şenyıldız
16-10-2007, 12:29
Hentbol takımımızın bu hafta Ankara desplasmanında. Bir önceki Ankara deplamanındaki -şanssızlık mı diyeyim, hakem faciası mı, yoksa gayriciddiyet mi bilemiyorum- kazadan sonra artık bu kolay gibi görünen maçlarda puan bırakmamalıyız. Bütün Ankaralı Kartalları cumartesi saat 15.00'de bekliyoruz Prof Dr Y. Sevim Spor Salonu'na (artık nerdeyse). Daha önceden maç pazar günü diye ilan edilmişti; resmi sitede hala öyle yazıyor. Ama pazar günü referandum olduğundan maçlar cumartesiye alındı. Bilginize...

Deniz Özdemir
16-10-2007, 21:58
eee bu maçtada takımı yanlız bırakmak olmaz.cumartesi bi aksilik olmazsa yaşar sevim spor salonundayım...

Deniz Özdemir
16-10-2007, 22:04
ayrıca bilmeyen arkadaşlar için söyleyim cebeci hentbol salonu,Prof. Dr. Yaşar Sevim spor salonu olarak değişmiştir..

Safa Şenyıldız
16-10-2007, 23:51
Hadi ya! Ne zaman değişti isim? Neyse bildik yerdeymiş, her zamanki yer yani. :)

Gokhan Yerlikaya
17-10-2007, 01:08
haydi kartaLım artık Tüm branşLarda ve tüm cepheLerde Av zamanıdıR...
RastGeLe KartaLım...

Deniz Özdemir
17-10-2007, 21:19
Hadi ya! Ne zaman değişti isim? Neyse bildik yerdeymiş, her zamanki yer yani. :)

vallahi ne zaman değişti bilmiyorum.bu arada maça geleceğini duydum.çok iyi olur bekliyoruz:)

Safa Şenyıldız
17-10-2007, 21:32
Ben her maç Ankara'ya geliyorum zaten. Takım sağolsun. :)

Deniz Özdemir
17-10-2007, 22:27
Ben her maç Ankara'ya geliyorum zaten. Takım sağolsun. :)

hmm torpilliyiz yani:D neyse cumartesi maçta görüşürüz o zaman:)

Berk Halil Lişesivdin
17-10-2007, 23:54
yavru kartalıda kapıp geleyim..
cebecinin neresinde bu salon yaw :(

trabzon maçıda saat 4 de cappaya yetişiriz herhal)_

Safa Şenyıldız
18-10-2007, 01:16
Ancak Trabzon maçının 2. yarısına yetişebilirsiniz. Maç 4 buçuktan önce bitmez.

Deniz Özdemir
18-10-2007, 11:15
yavru kartalıda kapıp geleyim..
cebecinin neresinde bu salon yaw :(

trabzon maçıda saat 4 de cappaya yetişiriz herhal)_

salon cebeci inönü stadının hemen yanında.hatta hemen yanında da tren istasyonu var.kolay bir yer yani:)

Hakan Kirezci
21-10-2007, 00:37
Eeee? Ne oldu maç yahu?

Deniz Özdemir
21-10-2007, 13:30
Hentbol Takımımız, Süper Lig'in 4. haftasında Ankara İl Özel İdare'yi deplasmanda 32-31 mağlup etti.

Ankara Yaşar Sevim Spor Salonu'ndaki mücadelenin ilk yarısı 18-13 Ankara İl Özel İdare'nin üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda çok etkili bir oyun sergileyen Siyah-Beyazlılarımız, üst üste bulduğu sayılarla skoru eşitledi. Son saniyeleri nefes kesen maçta Takımımız, rakibinin hatalarını iyi değerlendirdi ve maçı 32-31 kazandı.

Deniz Özdemir
21-10-2007, 13:32
gerçekten çok heyecanlı bi maçtı özellikle son saniyeler geçmek bilmedi.neyse ki bir sayıyla da olsa aldık maçı.şimdi şampiyon kartallarımızdan devamını bekliyoruz:)

Safa Şenyıldız
22-10-2007, 17:37
Maçın aslında yoruma ihtiyaç duyan çok tarafı var. Nerden başlasam, nasıl başlasam? Bir kere bu maçta da görüldü ki hentbol maçlarında taraftar çok çok etki ediyor oyuncu konsantrasyonuna. İlk yarı ve ikinci yarıdaki oyunlarda çok da garipsenecek birşey yoktu. İlk yarıda taraftar ne kadar konsantreyse takım da o kadardı; ikinci yarıda taraftar ne kadr konsantreyse takım da o kadardı bu da skora yansıdı işte. Bu sene hentbol ligi daha güzel ve çekişmeli geçecek. 4 şampiyonluk adayı (BEŞİKTAŞ JK, İzmir BB, Milli Piyango ve Mersin Yenişehir Belediyesi), 3 çok güçsüz takım (Keçiörengücü, Çankaya Belediyesi ve Jandarmagücü) ve her takımı yenip her takıma kaybedebilecek ve orta sıralarda dolaşan takımlar var -ki bunlardan biri olan BB Ankara'ya kaybettik-. Bu durumda taraftara düşen takımın maça konsantre olmasını sağlamak.
Yukardaki yorumu kim yazdı bilmiyorum ama; rakibin hataları değil de hakemin hataları desek daha doğru olurdu. Maçın son saniyesinde rakibe vermesi gereken 7 metre yerine normal faul verince olası bir beraberlikten kurtardı bizi. Tabi maçın genelinde bizi durdurmak için elinden geleni yaptığını söylemezsek hakkını yemiş oluruz. Maç sonundaki hataları bir nevi diyet ödemek gibiydi.
Gelelim takımımıza... Bir kere hepsinin gerçek birer BEŞİKTAŞ'lı olduğunu söylemek gerekiyor (Yeni gelen Tezic'i saymıyorum tabi ki). Trabzonspor maçının ikinci yarısında radyodan dinlerken nasıl heyecanlı olduklarını görseniz şaşırırsınız. Ama şöyle bir sorunları var ki; rakip çok güçlü değilse taraftar olmayınca konsantre olamıyorlar -ki bunu da itiraf ediyorlar-. Saffet Halilagic'în "Taraftar olunca maçı kazanmak için çaba harcamadan kaybedersek nasıl taraftarın yüzüne bakarız." sözü herşeyi anlatıyor sanırım. Bir de işin yönetim ayağı var tabi o konuya girmek istemiyorum. Neyse bu maçlık bu kadar yeter. Önümüzdeki maçlara bakalım...