PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Serdar Özkan ve İbrahim Akın Sakatlandı

Onur Özgen
18-10-2007, 15:26
İbrahim Akın ve Serdar Özkan sakatlanmış arkadaşlar, ikisi de sol arka adelelerinden sakatlanmışlar ve Trabzon maçı kadrosundan çıkarılmışlar. Serdar Özkan'ın Liverpool maçında da oynama şansının düşük olduğu söylenmiş. Trabzon maçında Serdar'ın yerine sağ kanatta M.Yozgatlı oynayacakmış, bu arada Bobo da antremanlara başlamış ve Liverpool maçında hazır olacakmış.

Gokhan Yerlikaya
18-10-2007, 16:33
isabet olmus serdarın dinlendirilmesi şarttı bence. ibrahime zaten bişi demeye gerek duymuyorum.
gecmiş olsun.

Serdar Ozen
18-10-2007, 17:39
bu sene takımda sakatlanan sakatlanana ya... Allah sonumuzu hayır etsin bu arada burak ı yeniden kazanmalıyız...

Metin Yalçınkaya
18-10-2007, 19:11
Serdar Özkana üzüldüm ama İbrahim için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Çünkü kendisine o kadar şans verilmesine rağmen hala Beşiktaşın futbolcusu olduğunu benimseyemedi.Ne diyelim inş. buranın kıymetini bir gün gelir anlar.O formanın herkese nasip olmayacağını anlaması ümidiyle...

Onur Özgen
19-10-2007, 08:24
arkadaşlar bu futbolcunun sakatlığına üzüldüm, buna üzülmedim ne demek ? i.akın da bizim futbolcumuz, sakatlığına elbet üzüldüm, hem de çok üzüldüm, çünkü i.akın bu sene özellikle g.antep maçı ile çıkışa geçmişti, şöyle 4-5 maç üst üste ilk 11 oynatılabilse çok iyi olacak onun için. umarım iki futbolcumuz da kısa süre içinde aramıza döner. bobo'nun iyileşmesi de iyi oldu.

Onur Sarısoy
19-10-2007, 13:02
serdarın ve kalecimizin sakatlanması bi yonden iyi oldu en azından bıraz dinlenecekler.belki kendilerini biraz daha toparlarlar.Hem rüştü uü görmek için iyi bir fırsat!!!

Eren Cemaloğlu
19-10-2007, 17:58
bence asıl dert serdar'ın sakat olması değil onun yerine mehmet yozgatlı gibi takımda ne işi olduğunu hala anlayamadığım bir adamın oynayacak olması...offf bu adamı formamızın içinde görünce çıldırıyorum.şu anda düşünürken bile kafayı yiyorum...

Gokhan Yerlikaya
19-10-2007, 19:38
bence asıl dert serdar'ın sakat olması değil onun yerine mehmet yozgatlı gibi takımda ne işi olduğunu hala anlayamadığım bir adamın oynayacak olması...offf bu adamı formamızın içinde görünce çıldırıyorum.şu anda düşünürken bile kafayı yiyorum...

Forza ALi Tandogan..Apploud bu_!