PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig radyoya cevap degil Tokat!!!

Serdar Yeşil
18-10-2007, 19:18
18/10/2007 akşam yayınında tanıdık bir ses ve radyonun sesi hızlıca açıldı o ses şöyle söylenmesi daha doğru olur TOKAT;atan sevgili abimiz
Özer ÖZÇETİN
radyo programını fırat diye biri sunuyor, konu milli takım içerisindeki gs lik ve fb liğin hakimiyeti onlar iyi ise milli takım iyi filan anlatıyor.
özer abi radyo sunucusuna verdigi cevap
BEŞİKTAŞIMIZI siz ve sizin gibiler hep ikinci plana atıyor, bununda bilinçli olarak yapıldıgını vurguluyor, BEŞİKTAŞIN başarılı süreçlerinde neler oldugunu başlıyor sunucu fıratın suratına vurmaya, senegale goli kim attı dedi, kim dünya kupasında finale taşıyan gölü attı, hangi formayı giyiyordu bu ülkede namaglup kim şampiyon, bir maçta 10 golü kim attı MAF efsanesi başka hangi takımda oldu,
ve azize cevap çok güzel yabancı sınırı serbest olsun diyenlere, onların gönlünü alıpda artı 1 leri serbest yapanlara cevap degil tokatı yapıştırdı suratına
Bende diyorumki biz bu abilerle BEŞİKTAŞIMIZIN o ASİ ruhunu geri kazanırız bunlara tokatı anında yapıştırırız, nasıl diyorsanız Halkın Takımı dernegini kurarak sadece şaiirler yetmiyor.

Özer Özçetin
18-10-2007, 20:51
Serdar öncelikle sağol ,lig radyoda Ulusal takımın ekolü yok için yıllardır böyle,keşke Ülkemzde başarılı olan falan filanın ekolü geçerli olsaydı deniyor,r.dilmen övülüyor,İstanbulda fb gs senede 50 maç oyunuyor millet bıkıp Ulusal maçlara gelmiyor ana konu bu.
Bağlandım Beşiktaş taraftarı Özer ,Ulusal takımı ekolü var,Beşiktaşı dışlamak,Gordon dönemi efsanesi 6 yıl unutulmuş unutturulmuş,nedense bir iki yıl çalışıp şaibeli şamoiyonluklar yaşamış isimler gündemde,o dönemin futbolcuları Ulusal takıma girmiyor Beşikltaşlı diye,namağlup şampiyon 10-0 lık rekor hem de tamamen yerli futbolcularla ama nedense Beşiktaş unutturulmak istendiği için takım iskeleti olmuyor,işte o gün bu gün bir yapı oturmuyor.Yayıncılar bile şartlanmışçasına Beşiktaş diyemiyor Gordon diyemiyor,İstanbulda sadece fb gs oynamıyor BJK da 25 maç yapıyor byu neden söylenmiyor,yabancı hayranı şakşakçılar ve ondan korkup yabancı kontenejanını artıran federasyon ve bugünkü Ulusal takım.Bir de çok methettiğiniz r.dilmen maç içindeki harika cümlesi,tümer cin gibi zaman geçiren kaleciyi uyarıyor diyor,ben kaleciyi ispiyonluyan değil,avlayan futbolcuyu severim ,rıdvanın dediğini değil,diye konuyu bağladım.
Tabii lig tv ye bağlı lig radyoda soğuk duş,kemküm,ilk kez tokat yediler,aziz,ulusoy,r.dilmen,tümer,yıllardır Ulusal Takımı seçenler,medya ve yaygaracıları gereken yanıtı beklemedikleri anda aldı.Sağolsun yayını dinleyen onlarca arkadaş aradı,hepsi teşekkür etti,Beşiktaa gönül veren kardeşlerim,bu tip proğramları kaçırmayıp bağlanıp konuşalım,derneğimiz dergimiz,radyomuz yok,hiç olmazsa buraları değerlendirelim.

Özer Özçetin
18-10-2007, 20:55
Unuttum Serdar değinmiş,Ulusal takımın tavan yaptığı maçın golünü hangi takımın futbolcusu attı diye,bir de ömer üründülün 5 sene önce yanlı yorum yaptığı BJK G.birliği maçına değindim,.....
Yani BJK düşmanlığının tüm aktörlerini elimden geldiğince deşifre ettim.

Erdal Karacelik
18-10-2007, 22:08
Beşiktaş'ımıza yapılan haksızlıklar ve dışlanmalara karşı, bu tarz programlara çok sık katılırım. Lig radyo dinlemediğim için genelde Radyospor'a bağlanma imkanı buluyorum. Sadece Beşiktaş'ı savunma anlamında değil içimizdeki yanlışlar ve yanlışlıklarada değinip gerekli eleştiride bulunuyorum.
Birçok yayında Halkın Takımı oluşumundan ve halkintakimi.com'dan bahsediyorum. Bizi savunacak, haksızlıkları dile getirecek bir yönetim olmadığı için bunu bir görev olarak kabul ediyorum.
Bu arada Serdar arkadaşımızın dediği gibi bir dernek kurulmalı ve biraraya gelmeliyiz.

Vedat Hamzacelebioglu
18-10-2007, 22:21
Yapılan yayın, spor adına bir talihsizlik!

Tarihte, Milli Takım'ı tek başına temsil eden ve bu nedenledir ki, armasında Ay-Yıldız taşıma hakkına sahip tek Kulüp'tür Beşiktaş.

Düşünüyorumda, dünkü maçta Milli Takım, ağırlıklı olarak Beşiktaşlı futbolculardan oluşmuş olsaydı, vay halimizeydi demekki! Neyse...

Özer Hocama teşekkürler.

Onur Özgen
19-10-2007, 08:21
bizim takımımız tarihteki ilk yunanistan maçında federasyon tarafından milli takım olarak seçilmiştir. ötesi mi var ? bravo özer abi, gerçekten tokat gibi cevaplar vermişsin, iyi olmuş.

Metin Yalçınkaya
19-10-2007, 10:38
Ne diyelim teşekkürler Özer Abi... Hakkımızı her yerde savunabilsek keşke...

Mert Atasayar
19-10-2007, 12:38
TEŞEKKÜRLEROkurken istger istemez insanın tüyleri diken diken olurya oldu işte ÖZER ABİ ağzına yüreğine sağlık

Mert Atasayar
19-10-2007, 12:41
zaten felsefe paratikte hayata geçmiyorsa sadece güzel bir düşünce olarak tarişhte yerini alır ..

Babahakkı haksız verilen bir penaltıya bu penaltı değil hoca deyip topu dışarı attıysa bu bir onurdur bir duruştur işte beşiktaşın farkıda budur , herkesin bunu bilmesi gerekir beişktaşlı haklıdır ve halkın adaletini taşır tekrardan TEŞEKKÜRLER ÖZER AĞABEY

Onur Sarısoy
19-10-2007, 12:59
Medyanın böyle bi tokada ihtiyacı vardı ama huylu huyundan vaz geçer mi?biz gerçekleri vurdukça bize daha çok saldıracaklar.Her zaman daha dik durmalıyız.

YÜRÜ BİLDİĞİN YOLDA ÖLÜMDEN ÖTE NE VAR!!!
konuşma için tekrar teşekkürler