Orijinalini görmek için tıklayınız : (Ş.Ligi) Beşiktaş(2)-Liverpool(1) 24 Ekim 2007-21:45
Barış Şahinler
22-10-2007, 11:28
Şampiyonlar liginde galibiyete ihtiyacımız var, o galibiyette bu maçta olacak.
Herşeyin güzel olması dileğiyle.
Kartal Gol Gol Gol........
Demir Han
22-10-2007, 11:37
İddiamız kazanırsak devam edebilir açıkçası umudum pek yok ama umarım en azından güzel bir futbol olur ve seyrederken zevk alırız
Murat Aru
22-10-2007, 12:14
Liverpool Biletleri Satışta
22.10.2007 10:45
Takımımız'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 24 Ekim Çarşamba günü saat 21.45'te Liverpool ile BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı maçın biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Karşılaşmanın biletleri tüm Biletix gişeleri, 0216 556 98 00 numaralı Biletix Call Center ve www.biletix.com.tr (http://www.biletix.com.tr/) internet adresinden satışa çıkartıldı. Ayrıca maç günü bilet kalması durumunda stat gişesinden de satış yapılacak. (Gişede satılmak için özel bilet ayrılmayacaktır. Normal satıştan kalan biletler gişeden satılacaktır.)
Bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST B&E 450 YTL
VIP ÜST A&F 350 YTL
VIP ALT A&F 250 YTL
VIP ALT B&E 300 YTL
VIP ALT C&D 350 YTL
NUMARLI ORTA 200 YTL
NUMARALI KENAR 175 YTL
KAPALI ÜST 150 YTL
KAPALI ALT 100 YTL
YENİ AÇIK 50 YTL
ESKİ AÇIK 50 YTL
ESKİ AÇIK 50 YTL
Onur Özgen
22-10-2007, 12:41
barcelona'yı, chelsea'yi... devirdik, liverpool'u da devirebiliriz,beşiktaş'ımıza güveniyoruz, atmosfer çok önemli !..
Sezen Gunduzalp
22-10-2007, 13:24
Liverpool Maçına Danimarkalı Hakem
22.10.2007 13:04
Futbol Takımımız'ın Şampiyonlar Ligi'nde 24 Ekim Çarşamba akşamı BJK İnönü Stadı'nda Liverpool ile oynayacağı karşılaşmayı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Claus Bo Larsen yönetecek.
Larsen'in yardımcılıklarını Bill Rene Hansen ve Anders Norrestrand yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nicolai Vollquartz.
Onur Özgen
22-10-2007, 13:37
umarım iyi bir maç yönetir.
Vedat Hamzacelebioglu
22-10-2007, 13:43
Kaybedecek bir şeyin yok.Paraymış,pulmuş vs.bunların anlamı da yok!
Geriye bir tek "istemek" kalıyor.
İstemek önemli...
İstersen, bu maçı kazanabileceğini sen de biliyorsun.
Hakem nasıl olsa Danimarkalı...
Sakinliğinle,sabrınla,aklınla koy yüreğini ortaya...
Cem Ozel
22-10-2007, 14:39
uefa tarafından tabiri caiz ise böylesine biçilen başka bi takım yoktur herhalde ( marsilya ve porto maçlarında yapılanlar ve hakemlerin buna göz yumması) bu maçta umarım herşey yolunda gider. çıldırt bizi kartalım..
Onur Sarısoy
22-10-2007, 15:09
yureğini ortaya koyanın önünde hiç bir engel kalmaz
Ibrahım Soydemır
22-10-2007, 18:10
biletimizi aldık ge-li-yo-ruz
_______
ÇARŞI İZMİR
Safa Şenyıldız
22-10-2007, 18:16
uefa tarafından tabiri caiz ise böylesine biçilen başka bi takım yoktur herhalde ( marsilya ve porto maçlarında yapılanlar ve hakemlerin buna göz yumması) bu maçta umarım herşey yolunda gider. çıldırt bizi kartalım..
Ya sanki bize öyle geliyormuş gibi geliyor. Acaba bizim ligimiz mi çok yumuşak diye de geçmiyor değil aklımdan. İngiltere'yi, İtalya'yı, Fransa'yı vb ligleri izleyince adamlar genel olarak zaten bize oynandığı gibi lig maçları oynuyorlar ve hakemlerin de öyle çok kart gösterdiği de yok çok daha sert olan hareketlere bile. Ayrıca hakemin kart göstermesini geçtim, futbolcular niye kart vermiyorsun, diye tepki göstermiyor ve bizimkiler gibi aynı harekette kıvranmıyorlar yerlerde. Acaba biz kriter olarak Türkiye ligini ve Türk hakemlerini aldığımız için bize çok sert geliyor olmasın oynanan oyun.
Emre Tetik
23-10-2007, 03:09
başarılar Kartalım
Onur Özgen
23-10-2007, 07:54
Ya sanki bize öyle geliyormuş gibi geliyor. Acaba bizim ligimiz mi çok yumuşak diye de geçmiyor değil aklımdan. İngiltere'yi, İtalya'yı, Fransa'yı vb ligleri izleyince adamlar genel olarak zaten bize oynandığı gibi lig maçları oynuyorlar ve hakemlerin de öyle çok kart gösterdiği de yok çok daha sert olan hareketlere bile. Ayrıca hakemin kart göstermesini geçtim, futbolcular niye kart vermiyorsun, diye tepki göstermiyor ve bizimkiler gibi aynı harekette kıvranmıyorlar yerlerde. Acaba biz kriter olarak Türkiye ligini ve Türk hakemlerini aldığımız için bize çok sert geliyor olmasın oynanan oyun.
valla avrupa ligleri maçlarını da izliyorum bizim maçlar kadar sert oynanmıyor hiç. iki maçta dört sakat verdik, sert oynanmasa sakat verilmez herhalde değil mi ?
Mert Atasayar
23-10-2007, 10:52
Dağılıyor parça parça karanlıklar
Açılıyor simsiyah bir gece
Uzanıyor dalga dalga sonsuzluğa
Unutulan düslerimiz nerde
Sevgiyle başlayan hayat seni birgün çagırınca
Vira vira demir aldı dünya
Açılmış hayalleri rüzgarlara
Vira vira dalgalandı dünya
Terkedip halatları limanlarda
Yıkılıyor tüm sınırlar birer birer
Kapanıyor simsiyah bir gece
Açılıyor hep yürekler denizlere
Belki hemen belki bugünlerde
G E L İ Y O R U Z
Ufuk Saygin
23-10-2007, 14:24
bu sene kombine alamadım malesef ve aklıma edeyim,neyse ama bu maça geliyorum,yendik bilin!
Erhan Gocmen
23-10-2007, 14:38
inanmadan basari olmaz.
oyuncularimiz da bizler kadar inanirsa neden olmasin.
sahada futbolun dogrularini kim ortaya koyarsa maci galibi o olsun.
bol sans besiktasim
Safa Şenyıldız
23-10-2007, 19:47
valla avrupa ligleri maçlarını da izliyorum bizim maçlar kadar sert oynanmıyor hiç. iki maçta dört sakat verdik, sert oynanmasa sakat verilmez herhalde değil mi ?
Sakat verme sebebimiz bizimkilerin yeterince çalışmıyo olması olmasın. Ben Ashley Cole'a atılan bir tekmeyi hatırlıyorum, hiçbir şey olmamış gibi kalkıp hiç sekmeden devam etmişti. Bizde olsa futbolcunun ayağının kırılmaması mucize diye karşılanırdı. Ayrıca burda sertlik tamamen oyunculara yapılıyor toptan bağımsız. Avrupa'da ne kadar sert girerse girsin kesinlikle topa oluyor hamlesi. Zaten aksi halde yiyo kırmızıyı bizde olanın aksine.
Hande Eroğlu
23-10-2007, 20:37
tam maç saatı stada varabılıyorum zor olacak gelışı ayarladım donuş allah emanet walla neyse
eskı açıkta yerımı ayırın ge lı yo rummmmmm
Cem Ozel
23-10-2007, 20:41
gelemiyorum :(
Muhittin Saban
23-10-2007, 21:58
Şaka maka yarın maçta baya bir show olacak. Tabi bu eğlenme adına değil ama tek seslilik ve bütünce hareket etme adına olacak. Atılacak her slogana yapılacak her tezahürata oturmadan ayakta izlenecek maç sırasında katılımın yüksek olması için herkese görev düşüyor. Bence yarın tarihi günlerinden birini daha yaşayacak İnönü stadı.
"galiptir bu yolda mağlup" durumu da yaşayabiliriz.
Bilgi;
Dün akşam İnönü stadının boş tribünlerinde yapılan son sözsüz tezahuratın tropmetli antrenmanı harika olmuş, nasıl da Yankılanıyor ses mabedde!.Bir göz atın derim çünkü ahenk olması adına bazı uyarılar var.(Forzada)
Yarın büyük bir gün; Haklılar " Asla yalnız yürümeyecekler" çünkü biz dolu dolu orada olacağız:-))
.
Onur Özgen
23-10-2007, 22:28
yarın kızılordu'dan "Song Of The Plains"i de büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Necdet Bulut
24-10-2007, 00:26
kimse kendini kandırmasın arkadaşlar !!!zaten kimse liverpool u yeneceğiz diye maça geliyoruz diyemiyor herkesin ağzında nasıl tribunde show yaparız nasıl dunyaya beşiktaş taraftarının buyukluğunu gosteririzin peşinde .!!!! herkes beşiktaşın başarılı olmasını bir kenara atmış kendi nasıl eğlenir onun peşinde yazık yazık beşiktaş ı sevmek boyle olamaz arkadaşlar once beşiktaşımızın başarılı olması için destek vermeliyiz tribunlerde orası sırf eğlenmek için gelenlerin yeri değildir. !!!
Onur Türksoy
24-10-2007, 00:42
Herkes Beşiktaş'ın başarısı temeliyle oraya geliyor düşüncesindeyim... Orada bulunma sebebimiz Beşiktaş değil mi sonuçta...
Forumlarda çok fazla şey yazılır çizilir, stada gittiğinde maça kaptırırsın kendini... Yazılanlar, söylenenler uçar gider... Soldan takım atak yapar sende tribünden yüklenirsin, sağdan atak yersin senin de tribünde tempon düşer...
Oraya herkes yine her zaman olduğu gibi Beşiktaş'ı desteklemeye gelecektir... Bunu en iyi şekilde yapmayı istemek ve yapmakta oldukça doğaldır...
Varol Özdemir
24-10-2007, 10:26
Bugünkü maçta malesef yokum.Sizlerden ricam şairlerde benim için de 1 bira içmeniz.:)
Namik Kartaloglu
24-10-2007, 11:27
Seref Bey´de oloacak herkesi kiskaniyorum!
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 11:31
Seref Bey´de oloacak herkesi kiskaniyorum!
Bende abi :( !_sinir_!
Murat Aru
24-10-2007, 11:31
Bu maçı alacağız, inanıyorum.
Firat Sezginsoy
24-10-2007, 13:16
Ya arkadaşlar var ya içim içime sığmıyor, bir garip coşku aldı götürdü beni. Tarif etmeye çalışsam edemiyorum, sözlerle olmuyor ama biliyorum siz beni anladınız kardeşlerim... Kaldı 8 buçuk saat
Sergen Kurt
24-10-2007, 13:35
Rastgele kartalım
Onur Özgen
24-10-2007, 15:04
aslında bu maçın çok ilginç yanı var, beşiktaş ve liverpool birbirine çok benzeyen iki kulüp. örneğin iki kulüp de ülkelerinin en köklü takımlarından, iki kulüp de ülkelerinin "halkın takımları", iki takımın da tribünleri ünlü çArşı ve kop, özellikle çArşı ve kop tribünleri karakteristik olarak birbirine çok benziyor, liverpool benim avrupa'da tuttuğum takımlardandır livorno ile birlikte. bu maçta sonuç ne olursa olsun, ilk önce güzel bir maç olsun istiyorum, ama tabii ki umarım biz kazanırız. :)
Muhittin Saban
24-10-2007, 15:56
Bugün Lig Radyodan kısa bir konuşma;
Atilla Gökçe Avrupa'da Liverpool'un bir hayranı olduğunu söylediği zaman eski Fenerbahçeli menejer Kemal Dinçer şunları söyledi;
" Beşiktaş'ta Türkiye'nin Liverpol'u. Çünkü Takım ve taraftar arasında çok farklı ve duygusal bir bağ var. Yenmek, yenilmek hiç bir şekilde bu bağın zedelenmesine engel olmuyor"
Centilmen bir Fenerliden bu sözleri duymak hoştu. Paylaşmak istedim.
.
Hakan Kirezci
24-10-2007, 16:05
Skor ne olursa olsun biz kazanacağız. Buna gönülden inanıyorum.
Muhittin Saban
24-10-2007, 16:06
kimse kendini kandırmasın arkadaşlar !!!zaten kimse liverpool u yeneceğiz diye maça geliyoruz diyemiyor herkesin ağzında nasıl tribunde show yaparız nasıl dunyaya beşiktaş taraftarının buyukluğunu gosteririzin peşinde .!!!! herkes beşiktaşın başarılı olmasını bir kenara atmış kendi nasıl eğlenir onun peşinde yazık yazık beşiktaş ı sevmek boyle olamaz arkadaşlar once beşiktaşımızın başarılı olması için destek vermeliyiz tribunlerde orası sırf eğlenmek için gelenlerin yeri değildir. !!!
Olmadı be Necdet kardeş, olmadı!.....
Mesnetsiz bir bir iddiayı dile getirmişsin.O kadar çoğul konuşmuşsun ki bu topice yorum yapanların içinde sadece ben ve sanırım sevgili Onur Özgen kardeşim tribün ile alakalı yorum yapmış. Onun için diğer yorum yapan arkadaşları resmen itham etmişsin.
Mesela ben üstüme alındım doğal olarak. Onun için sana kısa bir açıklama yapmak isterim. Böylesi bir iddianın doğru olmadığını nasıl kanıtlarım diye düşünüyorum!.....?
Bu akşam maçta eski açığa bir uğra ve halkın takımının toplu olarak maç seyrettiği kısıma gel ve uzaktan seyret, beni sor gösterirler sana. Bakalım tribüne show için mi gelinmiş yoksa Beşiktaş'ın başarısı için mi!....?
Bu kadar da sivri ve sert bir konuşmayı kaldırmaz mideler!..
Not: Eğer yukarıdaki ifadelerinde Halkı Takımı formu platformunu soyutlayarak genel olarak tüm forumların durumunu anlatmak istediysen yazdıklarımı unut, özür dilerim senden!...
.
Onur Özgen
24-10-2007, 21:24
son 16 dk, inanıyorum, alacağız bu maçı, haydi BEŞİKTAŞ'IM, inanmanız yeterli, şerefinizle oynayın, hakkınızla alın bu maçı, her zamanki gibi...
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 22:34
Allahım ölücem heyecandan :)
Onur Özgen
24-10-2007, 22:37
ilk yarı 1-0 bitti, gole kadar biz üstündük ama golden sonra biraz geri çekildik diye düşünüyorum. ikinci yarı oyunu orta alanda sıkıştırmalıyız ve serdar özkan, delgado, bobo üçlüsüyle hızlı ataklar bulmalıyız. korkmamalıyız liverpool'dan, 45 dk'da gördük ki, onların da bizim gibi iki kolu iki bacağı var :D bu maçı alacağız, inanıyorum, hem de 1-0'dan daha farklı skor olacak, bir barca maçı tekrarı da olabilir !.. :)
Deniz Özdemir
24-10-2007, 22:38
her zaman yer yerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde:)
Ezgi Asar
24-10-2007, 22:38
Allahım ölücem heyecandan :)
bendee
Onur Özgen
24-10-2007, 22:40
bobo'nun ilerde biraz top saklaması lazım, ilerde hiç top kalmıyor.
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 22:41
her zaman yer yerde şampiyonlar liginde kral sensin bu alemde:)
Apploud Apploud
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 22:50
http://maxupload.com/img/123C7431.jpg
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 23:24
Ah BOBO ah :( :(
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 23:41
Teşekkürler KARTALIM :D :D :D
Vedat Hamzacelebioglu
24-10-2007, 23:43
Yürekten Kutlarım.Sizlerle gururluyum.
Buyrun size değer...
Namik Kartaloglu
24-10-2007, 23:45
Ucurdun bizi KARTALIMMMMMMMM
Safa Şenyıldız
24-10-2007, 23:46
Hala inanamıyorum, rüyada mıyım?
Onur Özgen
24-10-2007, 23:48
Can You Walking Now, Liverpool ??? :d :d :d This Were Inonu, Don't Worry, You'll Remember To It !.. :d :d
Onur Özgen
24-10-2007, 23:50
maç öncesi umutsuz olan kartallarımıza, umutsuzluğun bize yakışmadığını hatırlatmak isterim, umudun hiç bitmeyeceği yerdeyiz çünkü, BURASI BEŞİKTAŞ çünkü...
Namik Kartaloglu
24-10-2007, 23:54
Televizyon basinda da ses kisilirmiymis?
Sezen Gunduzalp
24-10-2007, 23:55
Abicim kısılan birini daha tanıyorum :)
Onur Özgen
24-10-2007, 23:56
benim her maç son ses açık oluyor namık abi, bütün apartman sakinleri olarak maçı dinliyoruz :D ya bizim tv patlayacak birgün, ya da apartman sakinleri patlayacak :D !_nanik_!
Demir Han
25-10-2007, 00:00
Çok duyguluyum çok
Bu seyirci nerede var nerede....o saha kenarından kalplerini koyanlar...
Buna karşılık veren o sahadakiler....herşey çok güzel...emeği geçen herkese...sonsuz teşekkürler...
Umudumuz var..mutluyuz
Hakan Kirezci
25-10-2007, 00:00
Mabedde ki tüm kardeşlerimin alınlarından öpüyorum. Beşiktaş'lı olmanın gururunu daha bir başka yaşadık bu gece...
Namik Kartaloglu
25-10-2007, 00:01
bir iki defa eslik edemedim, cikaramadim neyi söyluyorlar diye.
Bu arada Hakan abime kucaklar dolusu selamlar. Iyiki bulmussun abim bu kanal olmasaydi bizim TV ler diger maclari gösteriyordu ölmustum.
Onur Özgen
25-10-2007, 00:03
bütün avrupa en büyük taraftarı gördü !.. dünyadaki en büyük, en yüce sevgiyi gördü !.. bu onur, namus, adalet bizim !.. BU SEVDA BİZİM !!! BEŞİKTAŞ'IM BENİM !!!!
Erhan Gocmen
25-10-2007, 00:12
besiktas sen bizim alnimizin akısın!!!
Onur Özgen
25-10-2007, 00:31
yalnız son 5 dk ciddi ciddi spazm geçirdim gidip geldim öbür tarafa haa :D
Demir Han
25-10-2007, 00:35
Maç boyunca aslında adamlar iyi oynadılar ilk gol öncesi çizgiden çıkan bir top var o zaman dedim ki atamayana atarlar...Bu arada kontraatak bir oyun tarzında Higuain umarım bir patlama yapar ama maça girdikten sonra çok daha fazla pres yapmasını beklerdim.Bu arada Tello 40 yıllık Beşiktaşlı gibi hırslı inançlı..Herşey çok güzeldi bende son 5 dk da saniyeleri saydım Porto maçı geldi aklıma :) Birde orda puan çıkarırsak offf ne güzel olur grup....
Erkan Özberk
25-10-2007, 00:38
hersey icin tesekkurler.yureginize emeginize saglik
Onur Özgen
25-10-2007, 00:48
bobo'nun kaçırdığı golü de hiç unutmayacağım doğrusu, o kaçırdığında ben de gol diye tam ayağa fırlıyordum, bir baktım kaçırmış, artık şoktan mı ne koltuktan düştüm, kolum hala ağrıyor :D ama sonra attığı harika golle telafi etti bunu bobo, teşekkürler herkese...
liverpool'dan 1 puan alırsak burada da marsilya'yı yenersek 2.lik şansımız artar, ben umutluyum, beşiktaşıma güveniyorum, her zaman !..
Ali Erken
25-10-2007, 01:16
ikinci devrenin ilk 15dakikasını unutmam..kapalı bize beden egitimi dersi yaptırdı..superdi
Hakan Kirezci
25-10-2007, 01:38
şu ikinci yarının ilk 10 dakikasının videosunu bulup da foruma koyan kardeşime ömür boyu minnettar kalırım. Madem yerinde yaşayamadık seyredip seyredip burnumuzu çekeriz derinden.
Onur Özgen
25-10-2007, 01:52
şimdi porto maçında son dk'da giden 1 puanın değerini daha iyi anlıyorum. :(
Onur Özgen
25-10-2007, 01:58
http://rapidshare.com/files/64943286/Besiktas_-_Liverpool_2-1_Ozet_by___Evo__.avi
hakan abicim buyur geniş özeti maçın doya doya izle... :)
Onur Özgen
25-10-2007, 02:03
1. gol :
AxoM3Q0R_x8
2. gol :
dpwO5q8pLNc
Özer Özçetin
25-10-2007, 08:03
Daha ilk günden Liverpolu yeneceğimize inandım,bunu konuştuğum arkadaşlarımla paylaştım,çok koşuyoruz,fiziğe dayalı takımları rahat yeneriz bundan sonra,eğer işin teknik boyutunu ve gol vuruşunu da çözersek,enerjimizi hücum futboluna göre şekillendirirsek,en az grupta 3.olur UEFA ya gideriz,lig de ise kesinkes şampiyon oluruz.
Onur Sarısoy
25-10-2007, 09:48
siftah liverpool dan bereketi allahtan :D:D:D:D
Alper Ruşen
25-10-2007, 11:35
dünyadaki en iyi taraftar topluluğu liverpoll taraftarıdır buna inanarak dün izmirden kalkıp istanbulun yolunu tuttum umarım yanlış anlamazsın ama liverpoll tribünde yerimi aldım ve yaklaşık bin kişilik liverpoll tarftarı maç boyu sizi izledi tebrikler ama genede herşeye inat türkiyede KARŞIYAKA avrupada LİVERPOLL
Hatice Vural
25-10-2007, 11:53
Kazanmanın anlamı en az ilk 3 e kalmak olmalı. Bir maçla kalmayız umarım..
dünyadaki en iyi taraftar topluluğu liverpoll taraftarıdır buna inanarak dün izmirden kalkıp istanbulun yolunu tuttum umarım yanlış anlamazsın ama liverpoll tribünde yerimi aldım ve yaklaşık bin kişilik liverpoll tarftarı maç boyu sizi izledi tebrikler ama genede herşeye inat türkiyede KARŞIYAKA avrupada LİVERPOLL
Deplasman taraftarının olduğu tribünden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.
Başka takım taraftarı olmanız değilde Şu "büyüklük" "Küçüklük" mevzusundan dolayı siteden uzaklaştırıldınız.
Beşiktaş Sen Bizim Herşeyimizsin.
Metin Yalçınkaya
25-10-2007, 12:53
Dün gece yi unutmak inanın mümkün değil.Maçın başında o inancı o azmi gördüm ya çocukların yüreğinde hiç bitmedi umudum. Ben evde her pozisyonda bu maçı alıcaz dedikçe evdekiler bana hep güldüler.Çünkü ben kartalım böyle azimle oynadığı hiç bir maçı kaybettiğini hatırlamıyorum.Aklıma barcelona maçı geldi o sahadaki mücadeleyi görünce.TEŞEKKÜRLER KARTAL YÜREKLİ ÇOCUKLAR.
Namik Kartaloglu
25-10-2007, 13:08
şu ikinci yarının ilk 10 dakikasının videosunu bulup da foruma koyan kardeşime ömür boyu minnettar kalırım. Madem yerinde yaşayamadık seyredip seyredip burnumuzu çekeriz derinden.
:D :D :D
Onur Özgen
25-10-2007, 13:17
biz dünkü gibi mücadele edelim, anfield road'da da liverpool'u azap saatleri bekler, burda marsilya'yı da yeneriz, yine burada elimizden kaçırdığımız porto'dan da orada puan alırız, yeter ki böyle mücadele edelim, maçı isteyelim ve şansımız da biraz yanımızda olsun.
Turgut Eren
25-10-2007, 14:02
harika bi geceydi. olumsuzleşmesi ve hatıralarda her daim diri durması için bol bol resim ve video bekliyoruz sizden. tşkler beşiktaşım.
Berk Halil Lişesivdin
25-10-2007, 14:12
evirdik liverledik poolladık :):)
Firat Sezginsoy
25-10-2007, 17:21
2 fark bize haram arkadaşlar. Tüm beşiktaşlılara uzun ömürler diliyorum :)
Hande Eroğlu
25-10-2007, 23:32
dün gece bır ara maça yetişemıcem sandım aklımda açıkçası galıbıyet dusuncesı yoktu tek amacım orada olup takımıma destek vermektı galibiyet yaşamakta onurdu sabah 8.30 da evımde oldum uzerımı değiştirip işe zor yetiştim uykusuz bır gece yollarda geçti ama beşiktaş için bugun yıne gelır yıne yaparım tüm dostlara desteklerınden yüreklerınden dolayı teşekkürü borç bılırım
Ercan Kartal
25-10-2007, 23:59
mac boyunca vede spiker konustukca gozlerimden akan yaslar yanagimi yakti , boyle anlarda fransada olmaktan nefret ediyorum
Ufuk Saygin
26-10-2007, 01:05
bu sene kombine alamadım malesef ve aklıma edeyim,neyse ama bu maça geliyorum,yendik bilin!
ahanda yazmıştım buraya...geçen sene de uefa maçında kombinemi arkadaşıma vermiştim y.açığa çift girmiştim,yenmiştik..yine y.açık bi uğuru mu vardır ne:)
Ozan Doğan
26-10-2007, 09:03
ahanda yazmıştım buraya...geçen sene de uefa maçında kombinemi arkadaşıma vermiştim y.açığa çift girmiştim,yenmiştik..yine y.açık bi uğuru mu vardır ne:)
benden sana açık kombinesi seneye ;)
Burak Güven
26-10-2007, 09:15
Ozan bana da Kapalı alsana seneye! :D
Barış Şahinler
26-10-2007, 12:01
Konuyu açarken ilk galibiyetimizi alıcağız demiştim, benim yüzümü kara çıkarmadı Beşiktaşım ve herşeyde güzel geçti.
O geceyi bize yaşatan herkese teşekkür ediyorum.
Onur Sarısoy
26-10-2007, 12:24
İşte dünyanın enn büyük taraftarı!!!
ne denbillir ki olayı tanımlıyacak bi kelime bulamıyorum
bize de yakışan bu olsa gerek.YOK BUNUN ÖTESİ!!!!!!!
Turgut Eren
26-10-2007, 15:17
İşte dünyanın enn büyük taraftarı!!!
ne denbillir ki olayı tanımlıyacak bi kelime bulamıyorum
bize de yakışan bu olsa gerek.YOK BUNUN ÖTESİ!!!!!!!
Orada olmak isterdim'
İngilizler'in web sitelerinde birbirleriyle paylaştıkları hayranlık dolu ifadelerden bazıları şöyle:
"Alkışlar Beşiktaş taraftarına. Maçı evimin salonundan izlerken bile ezildiğimi hissettim. Gören herkesin içinde olmak isteyeceği inanılmaz bir atmosfer. Her hafta böyle mi acaba? Tezahüratlardaki koordinasyon da inanılmaz. Dört saat durmadan bağırdılar. Liverpool taraftarı olarak dünyanın dört bir yanındaki statları gören biri olarak söylüyorum, bu en müthişi ve tartışmasız en iyisi. Orada olmak isterdim."
"Bravo Beşiktaş taraftarına, onlara şapka çıkarıyorum."
"Dinleyin, tribünlerin inanılmaz desteğini duyuyor musunuz?"
"Beşiktaşlılar maç boyunca şarkılar söyleyip, zıplayarak nasıl taraftar olunacağının dersini verdi. Ne yazık ki sadece çok az Liverpool taraftarı bu dersi alabildi!"
"Şşştt sesinden başka birşey duyamıyorum!"
"En büyük taraftar. Bu geceden önce Şampiyonlar Ligi'nde hiç başarısı olmayan bir takım için gerçekten büyük bir destek. Beşiktaş da cesur bir yürekle oynadı."
"Hem takıma, hem taraftarına şapka çıkarıyorum."
"İnanılmaz ve fantastik bir atmosfer. Sadece bu nedenle bile kazanmayı hak ediyorlar."
"Tezahüratın ses seviyesine inanamıyorum. Bu gerçek olamaz. Tüm stadın katıldığı müthiş bir uyum içindeki koro, şarkılar söylüyor. İnönü Stadı'nı mutlaka gidilmesi gereken yerler listesine aldım bile."
"Keşke Anfield'da da böyle bir atmosfer yaratabilsek."
"Maçtan sonra Liverpoollu futbolcuları alkışlamaları sürpriz oldu. Oysa maç sırasında çok saldırgan ve düşmanca duruyorlardı. Korkarım ki Liverpoollu futbolcuların sahayı alkışlarla terk ettileri son maç bu olacak!"
"Taraftarlık konusunda ne büyük bir ders. Zaten Tottenham maçında da müthiştiler."
'Bizde futbol ölmüş'
"Beşiktaş taraftarından müthiş bir şov. Bu sahne beni, 1970'li yıllardaki Liverpool tribünlerine götürdü."
"Belki de artık Liverpool'un tribün liderlerini değiştirmenin zamanı geldi!"
"Beşiktaş tribünleri göz kamaştırıcıydı. Hep birlikte zıplarlarken sanki stat darpaneye dönüştü!"
"Çok neşeli ve ilginç bir taraftar kitlesi. Tribünde olup bitenlere çok şaşırdım."
"Bizde futbol ölmüş. Bizim stadımız bir ses cehennemi olmaktan çok endüstriyel bir tema parkı gibi duruyor."
"Kulakları sağır eden ıslıklar, şarkılar, tezahüratlar. Tribünler karşılıklı bağırıyor. Biz 10 dakika tezahürat yaptık diye övünüyoruz, Beşiktaş taraftarı hiç susmuyor!"
alıntı milliyet.com.tr
Hakan Kirezci
26-10-2007, 20:13
Yav maçın ikinci yarısı başlamadan hemen önceydi yanlış hatırlamıyorsam, o kapalıda ki büyük bayrak yeniden açıldı. Ancak tam ortasından tutanlar nedense bir süre bırakmadılar bayrağı ve sağ-sol açılıp ortası toplu kalınca sağ tarafta ki "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazısı aynen "Hitler ölmez vatan bölünmez" gibi oldu iyi mi?.
Bırakın ulen diye bağırıyorum kendi kendime ki epey bir tuttular nedense. Neyse sonra açıldı da kabus bitti. Aman kardeşler yapmayın şunu...Yapmayın şunu...
Onur Özgen
26-10-2007, 20:19
yok yahu, kötü olmuş hakan abi, allahtan çok kimse farketmedi sanırım ilk kez senden duyuyorum.
Ibrahım Soydemır
26-10-2007, 23:31
bizde izmirden gelerek beşiktaşımızı destekledik ayrıca mabedimizde gırtlağımı bırakmaktan da çok mutluyum:D alen abinin sahaya üçlü için gelirken türk bayrağını da alması çok güzeldi teşekkürler beşiktaşım...
ölmek var susmak yok...
Hasan Aslan
27-10-2007, 09:15
birçok arkadaşımızın basından duyduğu beşiktaşı öven telegraph haberinin kaynağı
http://www.telegraph.co.uk/sport/main.jhtml?xml=/sport/2007/10/25/sfgbes125.xml
The Inonu is proud of its record of football's loudest ever decibel level —132. After 13 minutes, Besiktas supporters must have been within a strained larynx of setting a new mark. ses rekorundan da bahsetmiş
Ozan Doğan
27-10-2007, 14:06
Ozan bana da Kapalı alsana seneye! :D
sana canım feda kardeşim ama maddi durum terso :D eğer sayısal filan tutturursam söz ;)
Muhittin Saban
27-10-2007, 14:17
Yav maçın ikinci yarısı başlamadan hemen önceydi yanlış hatırlamıyorsam, o kapalıda ki büyük bayrak yeniden açıldı. Ancak tam ortasından tutanlar nedense bir süre bırakmadılar bayrağı ve sağ-sol açılıp ortası toplu kalınca sağ tarafta ki "Şehitler ölmez vatan bölünmez" yazısı aynen "Hitler ölmez vatan bölünmez" gibi oldu iyi mi?.
Bırakın ulen diye bağırıyorum kendi kendime ki epey bir tuttular nedense. Neyse sonra açıldı da kabus bitti. Aman kardeşler yapmayın şunu...Yapmayın şunu...
Abi stadda "O an" bende farkettim daha doğrusu ortadan bayrak bırakılmayınca acaba yeni bir kareografi mi deneniyor diye düşündüm. Sonra baktım baktım anlayamadım. Hatta hani insanın öksürürken boğazında bir şey kalır ya çıkaramazsın işte o kalan şey o bayrağın bırakılmadığı an dı:-))
Ama senin söylediğin ayrıntıya dikkat etmedim.
Sanırım "Bakmak ile görmek arasında ki fark" bu yaşadığımızdı!..
Abi valla bu yaşına rağmen iyi görüyorsun hee:D (şaka şaka)
.
Onur Özgen
27-10-2007, 14:22
muhittin abi hakan abi ile sana özel bir topic açalım siz birbirinize laf sokun sürekli çok güzel oluyor abi :D
Burak Gür
25-03-2011, 19:58
Vay be şimdi arşive bakarken aklıma geldi ne gündü be o gün Kapalı'da olmak bi şerefti ve biz bu şerefe erişmiştik şanslıyız bu açıdan
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.