Orijinalini görmek için tıklayınız : Rüştü'nün Kirmizi karttan sonraki vakurlugu; Delgado'nun penalti golune sevinmemesi
Erhan Gocmen
23-10-2007, 11:57
Merhabalar,
20 Ekimde oynanan Trabzon-Besiktas macındaki haksız kırmızı karttan sonra Rustu'nun son derece sogukkanli,vakur ve efendi hareketleri ile Delgado'nun penaltidan golu attıktan sonra kaleci Tolga penaltı vurusuna yaptıgı hamle ile sakatlanmasından dolayı sevinmemesi bence uzerinde cok az durdugumuz / durulan bir konu oldu gecen hafta,hakettigi deger verilmedi.
Savaslardan, savas alanina donen futbol sahalarindan, kolunda Ulusal Takım kaptanlık pazubandıyla o malum hareketi ceken insanımsılardan,tehditlerden, meydan okumalardan, fasizan milliyetcilikten bunaldıgımız su gunlerde; takımları ne olursa olsun Rustu ve Delgado'nun sergiledigi bu iki davranıs bicimi, colde bulunmus bir vaha gibi.
"Takımları ne olursa olsun" dedim cunku bu iki erdemli davranıs takımdaslıgın da uzerinde ve kimden gelirse gelsin, renk gozetmeden eller ustunde tutmalı ve layık oldugu deger verilmeli.
Bu davranıslar hakettigi degeri ve saygıyı gordukce cogalacak ve cogaldıkca futbol dedigimiz bu grili-karalı gokyuzunde maviliklere biraz daha fazla alan acılacak.
Paylasmak istedim.
Serdar Yeşil
23-10-2007, 12:41
Yapılan hareketler davranışlar, hangi takıma gönül verirse versin tamamen BEŞİKTAŞLILIK terbiyesiyle ve duruşuyla paralel olan bir davranışdır.
Tabi bu güzellikleri bizim armamızı taşıyanlar yaparsa umursanmaz, bizim armamıza karşı haftanın olayı yapıldı, haksızlıgın kelime olarak eridigi bir olay yaşandı, ama ne kadar tepkili olduk bunun sorulması lazım.
hiç izlemedigim spor programlarını bu hafta izledim, en sert tepkiyi sevmedigimiz hıncal 90 dakikada dile getirdi, haşmete soruyor spiker o fatih terim bıraksınmı bırakmasınmı tartışmasını öne sürdü.
yani bir kaç gazete manşetinden başka bir tepki yoktu
Bizim yorumcularımız( medyada BEŞİKTAŞLI bilinen ) halen teknigi, taktigi konuşuyorlar.
geçen hafta lig radyoda sevgili Özer abi canlı yayına katıldı ordaki konuşması hem medyanın bu yanlı tutumuna hemde BEŞİKTAŞLI yöneticilere ve gazeticeler BEŞİKTAŞIN nasıl savunulacagını gösterdi
peki bizim medyamız ve yönetici koltuklarında oturanlar ne yaptı, bunları sorgulamamız lazım bunların bu eksikligini bunlara sürekli iletilmesi lazım
forza; başkan İSTİLA etme İSTİFA et başlık açılmış imza sayısı 1000 olmuş, bizde bu ve buna benzer başlıklarla destek vermeliyiz.
Aslında bana kalırsa örgütlü toplum bir hiçdir.
Dernek şart diyorum
Onur Sarısoy
23-10-2007, 12:47
haftanın en guzel ıkı olayı.90 dakikayı bende biraz izledim hıncal uluç gerçekten güzel konuştu doğrusu ben kendiisini Beşiktaş lı tanıtan yazarlardan şüphe etmeye başladım doğrusu.
hıncal uluç a teşekkürler.bizim yazarlarımızın oyuncularımıza gösterediği saygıyı bu hafta o gösterdi
Burak Güven
23-10-2007, 17:51
1. si Rüştü ne yapsaydı, Hakem'in üstüne yürüyüp hiç ceza almaması gereken şu durumda birde üstüne suçlu konumuna mı düşseydi, bu takım'ın hani çok beğenilen bir kaptan'ı var ya, o olay yerinde bile değil di...
2. si Delgado yorumsuz, mükemmel.
Ata Önder Atabay
23-10-2007, 19:58
arkadaşım dediğine katılıyorum bu iki davranış tüm futbolculara örnek olmadır. bu davranış anında tüm spor kamuoyu tarafından olumlu pekiştirilmeliydi ; ama nerdede bizim medyada, spor basının da bu tür tavır takınsın şu an medya savaş cığırtkanlığı yaparak faşizmi ,şövenizmi, linç kültürünü besliyor.
Diren Eren Bolat
24-10-2007, 03:50
Erhan Başlığı Gördüm Neler Neler Yazacaktım ki Mesajı Okuyunca İmla Hatası Ortaya Çıktı.
Sevinmemesi Yazmışsın Delgado İçin Körmüsünüz Ben mi Yanlış Gördüm Adam Kaleci Sakatlandı Diye Sevinmeden Geri Döndü Kaleci Tolganın Yanına Diye de. :D Yazıodum Yanı..
Sevinememesi Dersen Daha Doğru OLur.
Rüştü Meselesinde de Burak Dediğine Eş Değer Eğer Rüştü Ceza Almayacaksa ki Almayacak.
O Kart Cezasının da Kalkmasına Bir Katsı Sağlar...
Erhan Gocmen
24-10-2007, 10:09
Eren
"sevinmeme" seklinde yazdigim kelimeyi " sevinememesi" olarak burada duzeltiyorum. ama hatanin sebebi olarak " besiktas formasi giyen herhangi bir futbolcunun attigi yada atilan bir gole sevinmemesi " gibi bir kavramin asla aklimin ucundan gecmemis olmasini gostermekte fayda goruyorum.
Onur Özgen
24-10-2007, 15:07
ikisi de beşiktaş'ın futbolcu profiline yakıştığını gösterdi trabzon'da, tebrikler, ilk önce adam olmalı beşiktaş'ın futbolcusu.
Ufuk Saygin
26-10-2007, 01:17
rüştü,beşiktaşlı duruşunu en güzel biçimde yansıttı bence...elin oğlu out'u korner yaptırmak için ağlarken bunu görmek çok anlamlı,güzel..
Adnan Gur
26-10-2007, 02:15
[QUOTE=Serdar Yeşil;41457]Yapılan hareketler davranışlar, hangi takıma gönül verirse versin tamamen BEŞİKTAŞLILIK terbiyesiyle ve duruşuyla paralel olan bir davranışdır.
Yapmayın neolur. Rüştü Beşiktaşlılık rüştünü daha ispatlamamıştır öncelikle. Delgado Arjantin kültüründe yetişmiş Avrupadan gelmiştir. Bu davranışı yaptığı için hangi takımda olursa olsun öncelikle adam gibi adam diye alkışlanmalı bu bizim takımda olunca bağrımıza basmalıyız. İşte böylelikle Beşiktaşlı olunur ,olunuyor demeliyiz. Şerefli ikincilikler de böyledir. Ahlaksızlıkla kupalar şampiyonluklar kartalımızdan alınırken şikecilere ahlaksızlara söylenen şeydir bu. yada şerefsiz şampiyonluk Beşiktaşa göre değil ...
Safa Şenyıldız
26-10-2007, 05:19
Serdar da aynı şeyi söylemiş zaten. Sanırım yanlış anladın.
Bora Karabag
28-10-2007, 14:05
kesinlikle ayni düsünceleri paylasiyorum arkadasim...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.