Orijinalini görmek için tıklayınız : Hedef Cumhurbaşkanlığı Kupası
Deniz Özdemir
25-10-2007, 22:01
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.
Siyah Beyazlılarımız, ezeli rakibi ile 30 Ekim Salı günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda kupa için karşılaşacak. Derbi öncesi internet sitemize konuşan Coachumuz Aziz Akkaya, iki takımın da güçlerinin eşit olduğunu belirterek geçen sezonun rövanşını almak istediklerini söyledi.
Hayden ve Jelena’nın sakatlıkları olduğunu ifade eden Akkaya, “İki oyuncumuz dışında karşılaşmaya hazırız. 14. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı biz kazanmıştık, bu yıl da kupayı müzemize getirmek istiyoruz. Kısa zamanda çok fazla hazırlanamadık ama elimizdeki süreyi de en iyi şekilde değerlendirdik” dedi.
Yeni transferlerin takıma uyum sağladığını da sözlerine ekleyen Aziz Akkaya, “Takım içinde çok iyi bir uyum var. Bu yıl kadromuzu gençleştirdik. Geçen seneki oyuncularımızın bir kısmıyla yollarımızı ayırdık. Genç olmamıza rağmen çok mücadeleci ve savaşan bir takımımız var. Herkes yüreğini ortaya koyarak oynuyor. Bunu Fenerbahçe karşısında da sahaya yansıtırsak kupayı kazanırız. Kupayı kazanmayı çok istiyoruz” diye konuştu.
Tüm Ankaralı Kartallarımızı salı günü maça bekliyoruz:)
Onur Özgen
25-10-2007, 22:22
bu sene bayan basketbol takımımız ne gibi transferler yaptı hiç takip etmedim, umarım güzel bir kadro kurulmuştur ve f.bahçe'ye kafa tutabiliriz bu sene. başarılar final maçında...
Safa Şenyıldız
26-10-2007, 00:03
Nilay Yiğit'i aldık. Yeter mi?
Onur Özgen
26-10-2007, 00:04
nilay yiğit ile beşiktaş taraftarı arasında bir problem olduğunu duydum ama tam ne olduğunu bilmiyorum.
Safa Şenyıldız
26-10-2007, 00:09
Öyle böyle değil. En iyisi bilme de daha da nefret etme yönetimden.
Deniz Özdemir
26-10-2007, 23:22
safa yaa olayı bende tam bilmiyorum:(
Fırat Gürgan
26-10-2007, 23:48
arkadaşlar nilay yiğit denen şahıs uzun süredir fenerbahçe de oynadı. fb de oynarken her maç tribünü inanılmaz tahrik eden harektler yapıyordu, hem de öyle böyle değil. bizim yönetimde çok büyük(!) bir iş yaparak bu kişiyi kadromuza kattı.
Safa Şenyıldız
27-10-2007, 00:41
Ya bilinmesi gerekmeyen şeyleri ve olayları (daha doğrusu onla aramızdaki olaylar var) var. En iyisi hiç konuşmamak.
Onur Özgen
27-10-2007, 01:13
sanırım beşiktaş'a geldiği için yüreğimize taş basmamız ve susmamız gerekiyor. yönetim sayesinde...
Safa Şenyıldız
27-10-2007, 03:44
Hiç de öyle yüreğime taş basıp susamam bu sefer. Gidip her maç protesto edeceğim kendilerini.
Onur Özgen
27-10-2007, 04:00
nilay yiğit beşiktaş forması giyerken, ben protesto edemem kimse kusura bakmasın. ne yaptığını bilmiyorum; belki de o formayı giymesi yönetim adına bir ayıptı, hatası o kadar da büyük olabilir, ama beşiktaş'a zarar verecek hiçbir davranışta bulunmam ve de kimse de bulunmamalı diye düşünüyorum
saygılar...
Safa Şenyıldız
27-10-2007, 04:11
Onun BEŞİKTAŞ formasını giymesi başlı başına BEŞİKTAŞ'a zarar verecek bişey zaten. Ben de onu protesto etmenin BEŞİKTAŞ'lılık duruşumuz açısından zorunlu olduğunu düşünüyorum. Bize el-kol hareketi yapıp küfreden birini bu takıma almak en hafif tabirle terbiyesizliktir. Ve "Madem geldi, mecburen boyun eğeceğiz." demek de acziyet göstergesidir. Bu kadın Tümer Metin'den daha fazla nefreti hak ediyor. Ona yapılacak muamelenin kat kat fazlasını hak ediyor, deyip Nilay Yiğit konusunu kapatmak istiyorum; çünkü asıl konu saptı benim yüzümden. Bu yüzden özür dilerim herkesten.
Deniz Özdemir
27-10-2007, 10:55
ne yazık ki yönetimimiz yine yanlış bir transfer yaptı o zaman.bakalım bu hanımefendi dediğiniz gibi bize bunca hareketi yaptıktan sonra o formayı huzurla giyecek mi? ama nilayı protesto edelim derken takıma zarar vermeyelim.bu konuda da dikkatli olmak lazım safa.herşeyden önce bizim için önemli olan Beşiktaş'ımızın başarısı.inş ankarada ki bu önemli maçta kötü şeyler yaşanmaz...
Safa Şenyıldız
27-10-2007, 13:21
Ben de maç boyu onu protesto edelim demiyorum ki. Ama onun formamızı giyip sahaya çıkmaması, çıkıyorsa mümkün olduğunca az kalması için elimizden geleni yapmalıyız, diyorum sadece.
Neyse onun hakkında bu kadar konuşmak bile fazla. Genel olarak takıma gelirsek; genel olarak amatör branşlarda olduğu gibi bayan basketbol takımımızda da yönetimimizin senelerdir düzenli olarak yaptığı güçsüzleştirme projesi bu sene en yüksek düzeyine ulaştı ve bu sefer istedikleri gibi şampiyonluk için hiçbir şansımız yok. Şimdiden Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlarım. Bir örnek vereyim -zaten diğerlerinde de hemen hemen aynı durum söz konusu- ülkemizdeki en iyi oyun kurucu (aynı zamanda BEŞİKTAŞ taraftarı) olan Esmeral'i Fnerbahçe'ye kaptırdık (daha doğrusu kaptırmak için ne gerekiyorsa yaptık); sonra da daha kötü olan (aynı zamanda Fenerbahçe taraftarı ve kongre üyesi olan ve bize geldikten sonra bile bunu gurur duyarak söyleyen) Nilay'ı aldık. Durumu biraz daha açıklayacak olursak; Nilay'ın Fenerbahçe'den ayrılmalı gibi bir niyeti yokken, hatta çok daha düşük paraya bile oynamaya razıyken Fenerbahçe sözleşme imzalamadı ve biz büyük bir yöneticilik başarısı göstererek Fenerbahçe'den aldığı paradan daha fazla vererek transfer etmeyi başardık.
Onur Özgen
27-10-2007, 14:14
esmeral'in yerine nilay'ı almak zaten baştan hata. esmeral çok daha iyi nilay'dan.
Sezen Gunduzalp
30-10-2007, 18:05
Sanırım birazdan başlayacak macımız
Yürekten Başarılar KARTALIM :D :D :D
Sezen Gunduzalp
30-10-2007, 18:25
İlk çeyrek 12 - 13 öndeyiz
Hakan Kirezci
30-10-2007, 19:51
Yahu birşey soracağım, Bu Aziz Akkaya neredeyse Dandanakan savaşından beri takımın başında. Kaç senedir izlerim kız takımını, kötü coaching yüzünden verdiğimiz kaçıncı maçtır bu unuttum. İyi bir Coach bulmak çok mu zordur şu kızların başına? Bileniniz anlayanınız varsa anlatsın hele bir yav. Sıkıldım ben bu işten.
Onur Özgen
30-10-2007, 20:08
maç nerede veriliyor arkadaşlar :(
Sezen Gunduzalp
30-10-2007, 20:09
mac malesef bitti ve kaybettik sonuçta aklımda değil kanal d spor verdi :(
Sezen Gunduzalp
30-10-2007, 20:10
Beşiktaş Cola Turka:58 - Fenerbahçe:65
30.10.2007 19:33
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, 15. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe'ye 65-58 mağlup oldu.
Karşılaşma Ankara Atatürk Spor Salonu'nda oynandı.
AYRINTILAR AZ SONRA
kaynak : bjk.com.tr
Deniz Özdemir
30-10-2007, 21:33
off ya ne maçtı.kazanacağımız maçı yine kaybettik.hasta hasta gidip takımımı destekledim ama maç sonu yıkıldım:( şu iğrenç taraftarlar bizle dalga geçti ya kendime bir türlü yediremiyorum:(
Onur Özgen
30-10-2007, 21:51
onlar kendileri ile dalga geçsinler bırak, maç kaybedince üzülen maç kazanınca sevinen seyircilerden değiliz biz.
Deniz Özdemir
30-10-2007, 21:58
onlar kendileri ile dalga geçsinler bırak, maç kaybedince üzülen maç kazanınca sevinen seyircilerden değiliz biz.
öyle tabi ama yinede maç sonunda sevinen tarafın onlar olması dokundu bana işte:( bu maçtada yine hakemleri gördünüz!_sinir_! yoksa onlar bu sevinçle ordan ayrılamazlardı
Onur Özgen
30-10-2007, 22:01
göremedik ne yazık ki d-smart yüzünden :( ama tahmin edebiliyoruz gene de...
Burak Güven
31-10-2007, 08:28
Aziz hocam Nilay'ı da al git...
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.