Orijinalini görmek için tıklayınız : 10. hafta - 28-10-2007 - 16.00 - BEŞİKTAŞ(0) - B.Belediyespor(0)
Sezen Gunduzalp
26-10-2007, 20:25
Diren ve Şenel'den özür diliyorum konu açtım ama hala kimse açmadı :(
Kendi sahamızda oynayacağımız ve Oktay Demiray yöneticeği maçta BEŞİKTAŞIMA sonsuz başarılar...
Sezen Gunduzalp
26-10-2007, 20:28
Bilet Fiyatları ise ;
Bilet fiyatları şöyle:
VIP ÜST B&E 100 YTL
VIP ÜST A&F 80 YTL
VIP ALT A&F 65 YTL
VIP ALT B&E 80 YTL
VIP ALT C&D 100 YTL
NUMARLI ORTA 65 YTL
NUMARALI KENAR 50 YTL
KAPALI ÜST 50 YTL
KAPALI ALT 30 YTL
YENİ AÇIK 15 YTL
ESKİ AÇIK 15 YTL
ESKİ AÇIK 15 YTL
Onur Özgen
26-10-2007, 20:40
iyi bir seri yakaladık, bunu ist.b.bld maçında da devam ettireceğimizi düşünüyorum, aynen devam. :)
Özlem Erdoğdu
26-10-2007, 22:20
babamı işletip de gideceğm ilk maç olacak herhalde:D
Safa Şenyıldız
26-10-2007, 22:35
Umarım İstanbul BB'nin serisi bozulmaz. Topbaş'a selam, gösteriye devam...
Eren Cemaloğlu
26-10-2007, 22:38
ya geçen hafta 3 büyüklerden sadece biz kendi sahamızda oynuyorduk ama sadece biz gündüz maçı yapmıştık ( ! ) anlaşılmaz...
bu hafta "trabzon" ile yapıyoruz.malumunuz bu maç bir "derbi". bu maç ta gündüz maçı.anlaşılmaz...
anlaşılmazlar kafamızı bulandırmasın da başka bişey istemeyiz...
trabzon maçından önce bunları demiştim.midemiz bulanmaya başladı...
Eren Cemaloğlu
26-10-2007, 22:39
ya geçen hafta 3 büyüklerden sadece biz kendi sahamızda oynuyorduk ama sadece biz gündüz maçı yapmıştık ( ! ) anlaşılmaz...
bu hafta "trabzon" ile yapıyoruz.malumunuz bu maç bir "derbi". bu maç ta gündüz maçı.anlaşılmaz...
anlaşılmazlar kafamızı bulandırmasın da başka bişey istemeyiz...
trabzon maçından önce bunları demiştim.midemiz bulanmaya başladı...
Hatice Vural
26-10-2007, 22:52
Bu takıma dikkat edelim derim..Malum fb vakası :)
Deniz Özdemir
26-10-2007, 23:05
yeneriz...
Emre Tetik
27-10-2007, 00:50
avrupada önemli maçlar sonraıs ligde zorlanıyoruz
1-0 olsun bizim olsun :)
Onur Özgen
27-10-2007, 01:36
eren son iki maç gündüz maçıydı ikisini de kazandık, ses etme kardeşim boş ver, ne farkedecek :)
Eren Cemaloğlu
27-10-2007, 07:52
abi ya orası oyle de :D ya ne biliym hep bunların olması bana çok enteresan geliyor.hatırlarsanız ligin ilk 3 haftasında gs sadece 1 tane gündüz maçı yapmışken çıkıp medyaya ağladı ve o gunden sonra bir daha gündüz maçı oynamadılar.aynı şekilde fener de yalnız 1 gündüz maçı yaptı.ehh yani ne diyelim.kazanırsak ne âlâ ...
Huseyin Kurt
27-10-2007, 19:28
haftalar sonra orda olacam .... beşiktaş her sene en az bi maçta fark atıyo bu maçın o maçlardan bir olacağnı düşünüom ... tahminim 5-1 :)
Erkan Özberk
27-10-2007, 20:22
takimdan ayni performansi bekliyoruz. vira karakartal
Onur Özgen
27-10-2007, 20:39
ben maçların saatlerinin sonuca teshir edeceğine inanmıyorum.
Sezen Gunduzalp
27-10-2007, 22:02
Taraftarlarımıza Duyuru
27.10.2007 16:12
İstanbul’da yapılacak olan “29. Kıtalararası Avrasya Maratonu” nedeniyle yarın (28 Ekim) Boğaziçi Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatılacağından, Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maça gelecek taraftarlarımızın alternatif güzergahları kullanması gerekmektedir.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 28 Ekim tarihinde yapılacak olan “29. Kıtalararası Avrasya Maratonu” nedeniyle saat 07.00’den itibaren maraton bitimine kadar özürlüler kategorisi, maraton, halk koşusu ve 15 kilometre koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Trafiğe kapatılacak yollar şunlar; “Kadıköy-Göztepe gelişi Boğaziçi Köprüsü istikameti TEM ayrımından itibaren, E-5 Karayolu Boğaziçi Köprüsü-Mecidiyeköy arası, Boğaziçi Köprüsü gidiş-geliş, Mecidiyeköy girişi, tercihli yol (Mecidiyeköy Meydan, Şişli Camisi önü, Şişli Osmanbey, Harbiye, Divan Oteli Kavşağı) ve bu yola çıkan tüm ara yollar, Taksim’e çıkan bütün cadde ve sokaklar (Gümüşsuyu, İstiklal, Sıraselviler ve Tarlabaşı Taksim çıkışı), Tarlabaşı Bulvarı ve bulvara çıkan tüm cadde ve sokaklar, Şişhane Meydanı, Perşembe Pazarı Caddesi ile Karaköy, Fındıklı, Kabataş, Dolmabahçe arası Meclis-i Mebusan Caddesi, Beşiktaş Akaretler Dolmabahçe arası, Dolmabahçe Caddesi ve Atatürk Köprüsü ile Atatürk Bulvarı-M. Kemal Caddesi.”
Bu yollar dışında, Nixs Otel önü-Sahil Kennedy Caddesi-Sirkeci-Eminönü ve Yeni Galata Köprüsü araç trafiğine kapatılacak.
ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
Taraftarlarımızın kullanabilecekleri alternatif güzergahlar ise şöyle;
Asya yakasından Avrupa yakasına geçmek isteyenler, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Çamlıca turnikelerden gelip Boğaziçi Köprüsü’nden geçecek araçlar Kozyatağı’nı kullanarak TEM Otoyolunu ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünü, Mecidiyeköy-Taksim-Divan Kavşağı arasını kullanacak sürücüler ise Halaskargazi ve Cumhuriyet caddelerini kullanabilecek.
Divan Kavşağı’ndan Dolapdere-Kasımpaşa-Kulaksız-Halıcıoğlu yönüne gidecekler Piyalepaşa Bulvarı ve istikametini, Eminönü’nden Beşiktaş’a gidecekler Balat-Haliç-E-5-Barbaros Bulvarı istikametini, Beşiktaş’tan Karaköy’e gidecekler Spor Caddesi-Bayıldım Caddesi-Fındıklı-Salıpazarı-Karaköy istikametini kullanabilecek.
Beylerbeyi köprü katılım istikametine gidecekler, Beylerbeyi ve Üsküdar istikametinden, Boğaziçi Köprüsünü kullanacaklar ise Beylerbeyi Çengelköy yolunu takiben Beykoz-Kavacık’tan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nü kullanabilecek.
Altunizade Millet Parkı ışıklardan köprü katılımına gelecekler, Bağlarbaşı ve Altunizade istikametinden, Millet Parkı ışıklar yanından Boğaziçi Köprüsünü kullanacak olanlar de Kısıklı Caddesini takiben Ümraniye Çakmak’tan ya da Yeni Bulgurlu-Libadiye Caddesinin girişinde Şile yolunu takip ederek TEM yoluna girerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ulaşabilecek.
Uzunçayır TEM katılımına gelecekler ve Kadıköy-Göztepe ve E-5’i takiben Boğaziçi Köprüsü istikametine gelenler Uzunçayır’dan Çamlıca turnikeler istikametine dönüş yapıp, ayrıca Ankara istikametinden gelenler Kozyatağı’ndan TEM Otoyolu katılımına girerek Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçiş yapabilecek.
TEM Otoyolu Çamlıca istikameti çevre yolu katılımına girecekler ile TEM güney yolu ve Ümraniye istikametinden gelenler, Çamlıca 1. çevre yolu trafiğe kapalı olacağından Kozyatağı istikametine devam edecek, Ataşehir Köprü altından dönüş yaparak Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ulaşabilecek.
Sahil Kennedy Caddesi’ni kullanmak isteyenler ise E-5 güzergahını, Taksim istikametinden Unkapanı yönüne gidecek olanlar da Kasımpaşa’dan çevre yolunu kullanabilecek.
bjk.com.tr
Ertan Eylem
27-10-2007, 22:10
Ah Sezen Kardeşim şu yollar ve yolumuza taş koyanlar var ya ah neyse herşeye rağmen yolumuza devam!!!
Sezen Gunduzalp
27-10-2007, 22:19
Dert bu olsun abicim Allahtan denizlerimizi kapatmıyorlar :)
Namik Kartaloglu
28-10-2007, 18:43
Bugun I.B.Belediyeyle yapilan macta yeni acikta (Numaraliya yakin tarafta) acilmis iki pankart dikkatimi cekti. Halklar Karkestir ve Yasasin Kardeslik diye. Sevindim bu pankartlara ama buruktum. Bu iki pankart Kapalinin ortasinda olmaliydi bu iki pankart televizyon araciligiyla halka mesaj olarak sunulmaliydi. Erman Toroglu yine karsimizda olmaliydi. Onun övgusu olmadan Asiligimize devam etseydik. Bunlar mac öncesi göruntulerdi.
Macin ilk yarisi harika yuksek atmosferli mir musabaka izledik. ikinci yarida oyuncularimiz yorgunluk ve konsantre eksikliginden dolayi bizi kah öldurdu kah öldurdu. ama mac izlemeye degerdi. Yola Devam!
Deniz Özdemir
28-10-2007, 19:11
maçta alkışlanmaya değer yine her zaman ki gibi taraftardı;)
Hatice Vural
28-10-2007, 20:19
Korktuğum başıma geldi :( keşke yanılsaydım. Önümüzde çok zor bir hafta var. Umarım daha iyi sonuçlar alacağımız maçlar olur..
Ali Erken
28-10-2007, 20:35
bi maçı kazandık mı lider olma ihtimalimiz beliriyorsa eger, o gun illa ki birşeyler ters gidiyor nedense..bu da bizim takımın huyu.
deglado-ricardinho gibi yıldızlar daha cok bu maclarda aranır ama onlar da kayıp...
Onur Özgen
28-10-2007, 23:13
bir avrupa maçından sonra da kazansak zaten bitireceğiz olayı.
Serkan Kurt
29-10-2007, 12:31
haftalar sonra orda olacam .... beşiktaş her sene en az bi maçta fark atıyo bu maçın o maçlardan bir olacağnı düşünüom ... tahminim 5-1 :)
Valla hüso'cum müthiş bi tahmin de bulunmuşsun:D
İkimiz pek uğur getirmedik maça gitmekle herhalde ...
Bundan sonra şairlerde sınırlı kalsın herşey...:D
Demir Han
29-10-2007, 14:44
Yazık...lig sonunda çok arayacağız böyle hovardaca verdiğimiz puanları...
Bu 3 günde bir maç edememe olayı sadece Türk oyunculara has değil bence çünkü takımın yarısı zaten yabancı....demek ki Türk kulüplerinde bir sıkıntı..gelen yabancılarda bu zihniyete teslim oluyorlar...Be hocam kadronda o kadar genç ve arzulu adam var neden onları oynatmazsın o halde..yazık tamamı ile amatörce.Bakın liverpool'a ki rakibi Arsenal'de ŞL den geldi.Maç harika idi bizimkiler ise al gülüüüm ver gülüm..kendmizi Liverpool maçı ile avutmayalım da lig sonuna kadar.....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.