PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yokluğunu Bile Umuda Ekledik

Özer Özçetin
27-10-2007, 23:49
Lavlar püskürüyor sanki yüreğimden,bir dar sokağın kıyısından koparıldın apansız,şen kahkahan düşüyor yorgun gecelerime.
Meydanlara koşuyorum belki varsın diye,gece feneri bir elimde,diğerinde mum sesi,arıyorum seni karanlıklarda.
Susturmak için çığılğımı kuşatıyoru öfkemle.Dik başın gibi son barikatın arrdında
kaldırıyorum yıldızları tutan yumruğumu.
Saksıdaki fesleğen bile hasret kaldı sana,ayın şavkı vuruyor tan vakti bana emanet ettiğin resminin altındaki saza.Çok Özledik Be Abi ,diyor çocuklar,afiş yapmışlar emanetini.Sen simsiyah gecelerin bembeyaz aydınlığı,son barikatın Işıkları,işte hayatınla ödedin başkaldırmışlığını.
Ey doğa dostu,ey kimsesizlerin sahipsizlerin,insanın hayvanın koruyanı...Dostum kardeşim sen de ö<zlüyormusun,sen de izliyırmusun bizi.Son barikatın çelik yürekli tuğlaları mahzun olsa bile şimdi,bilenen bir öfkenin sesi duyuluyor direnen Halkın Takımı Yolcularının nefesinde.
Dolmabahçe yolları üşüyor sensiz,Barbaros yetim ve yine sessiz,çaresizliğin solmuş yüzü geçici yenilgilerle sarsılsa bile,zaman öfke soluyan koluyla inecek elbet mabedin yollarına.
Aşıladığın umudun ışığı,dağılan sisin ardından başgösterecek bulutların arasından.Sessizliği atacak,savuracak tüm direnenler gibi,Halkın Takımı Barikatını inşa edenler duyacak sesini.
Ey Beşiktaşlının sevdiği gözlerin sahibi,sevinçleri çoşturan,kederleri dağıtan,Şerefbeyin son temsilcisi.
Çarpık gülüşlerde çoğalsada hain yürekler,onursuzluğun satılmışlığın tacını giysede sahte önderler,dört bir yanı sarsa da sinsi kurşinilikler,masmavi umut bulutlarından yürüyemesede bugün kızıl zafer ateşleri,inan bize yürüyeceğiz söz verdiğimiz güzelliklere.
Beyazın tek rengi Karakartalın kanatlarında bize umudunun selamını getirecek,hep birlikte konacağız Akaretler yokuşuna.
Sen soloyu seçtin tek kişilik ölümünle,bzise şimdilik çok sesli korodayız,sinsi ay kuşansa da silahını tek haberimiz yeter,deriz ki hep birlikte ona,bekle köşende bekle bizi,kızıl zaferlere yürüyeceğimiz günlerimizi.
Selamın geçer karanlıktan bile,ulaşır bize.
Yeryüzü sevdalara mahkum oluncaya dek sürecek bu onurun kavgasında yanımızdasın umudumuzsun..
Herşey yazdığım gibi Optiğim,yokluğunu bile umudumuza ekledik işte,orada bile rahat yok sana.

Eren Cemaloğlu
28-10-2007, 00:09
imzamı atıp şapka çıkartırım özer abi...bir şarkı dinliyorum şu anda "seninle bir dakika"...ağlamak...

Onur Bayrak
01-11-2007, 13:36
Yazıyı okuyupta ağlamamak elde değil :'( teşekkürler böyle bir yazıyı bizlerle paylaştığın için ...

Onur Özgen
01-11-2007, 14:12
seni düşündüm, dün akşam yine; kafam güzeldi, içmiştim yine; bir dekendimi düşündüm sonra, ölesim geldim senin uğruna...

Deniz Özdemir
01-11-2007, 21:29
seni düşündüm, dün akşam yine; kafam güzeldi, içmiştim yine; bir dekendimi düşündüm sonra, ölesim geldim senin uğruna...

bu_! bu_!

Demet Kursunlu
05-11-2007, 12:44
Özer abi paylaşımın için TEŞEKKÜRLER okuyupta gözlerimizin dolmaması mümkün mü?

izahı mümkün olmayan Beşiktaş sevdalılarıyız. ÇaresizLikLeri yokLukLarı birbirine ekLeyip zincirLerLe birbirine bağLanan onLarca sesiz biz.

Serdar Yeşil
05-11-2007, 15:54
Anlatmışsın bütün yaşananları ve yaşanacakları, Özlemin, hasretin içine birde onların emanetine, onların değerine o davaya bağlılığı anlatmışsın sahip çıkanı da sahip çıkılacağını da anlatmışsın.
Aklıma Optik başkanın ölümünde yazdığın yazının başlığı geldi ( Son Barikatın IŞIKLARI Söndü ) sanki o haberi aldığında, o haberi her an alacakmışsın’ki onu kaybetmenin korkusu içinde her an yaşıyormuş casına atmıştın o başlığı, barborosun, dolma bahçenin serence’bey yokuşundaki ve abbasağadaki kimsesizleri ve bizlerin kimsesizliğini yazmışsın, ama biz bizler sizin gibi güzel insanlarla güzelleşir ve Son BARİKATI ÖZGÜRLEŞTİRİRİZ, Özer abi

Son İki gündür, düşünüyorumda özlemekle kalmayıp, o günleri aramakta haklıymışsın özer abi

SON BARİKATIN IŞIKLARI SÖNMÜŞ biz her nekadar sönmedi desek'de

Mehmet Yucegonul
08-11-2007, 03:19
Bu aşk bitmez bu aşk bitmez hayat biter bu aşk bitmez sevgiyle bakan gözler yalan söylemez..
Onca aşklara sırt döndük sana yüz verdik
her fırsatta beni sana bağlayanlara şükrediyorum
ne hayat bizi bekler nede aşk
Senin adın AŞK.
Haydi KARTALım omuz omuza
siyahın beyazımda beyazın siyahımda
şu yüreğimize kim girdi kim dokundu sayamadık
Sana yüreğimizde ayrı ayrı yerler verdik
Hesapsızdır AŞK'ın bizde,
Yollara düştük hiç hesapsız
bir güldük bin ağladık
asla isyan etmedik vazgeçmedik sevdandan...
Bu Sevdayı bize yaşatananlara şükrediyorum...

Olgun Şimşek
08-11-2007, 08:46
yüreğine sağlık özer abi

Cem Kuzel
08-11-2007, 09:47
yüreğine sağlık.yokluğunu bile umudumuza ekledik

Ceyhun Civan
09-11-2007, 10:10
gözyaşlarımı tutamadım okurken yüreğine sağlık...

Efe Gursoy
10-11-2007, 11:16
biri çıkıp gelse herşey yalan dese...

Özer Özçetin
05-06-2008, 20:21
Ah Son Barikatımızın gerçek umudu,karanlığı aydınlatan kalplerin gece lambası,Beşiktaşlıların sevgili Optik i,öylesine muhtaçki Beşiktaşın çocukları IŞIKLAR ına

Cem Ozel
05-06-2008, 20:26
barikatı kurup savunmaya gectik ama hatamı ettik. saldırı geldi püskürttük yara aldık durduk bekledik. sonra yenisi sonra yenisi. karsı bir saldırı başlatmadık barikatın ardında. hatamız bumuydu.

Umit Bayezit
05-06-2008, 20:27
nerdesin be Abi...

Sinan Kara
05-06-2008, 20:42
şimdi ben düşsem uçurumlara.
kartal kanatlarımla yıldırım gibi,
çakılsam kayalara,
seni özledim
ama
sevmeyi beceremedim desem....
optik başkan mirasın eriyor.
beceremiyoruz adam gibi sevmeyi galiba...

Vedat Benakay
05-06-2008, 20:45
ne yaptin be Ozer hocam acilarimizi gomecegimiz yer ararken su gunlerde dagladin yureklerimizi.1 saat once oglum istanbuldan arayip ah baba mehmet abi olsaydi hersey degisik olurdu demisti.ozledik be mehmedim cok ozledik...

Ata Önder Atabay
05-06-2008, 22:08
yüreyine sağlık özer abi . OPTİK BAŞKAN seni cok arıyoruz

M.Ilke Bortacina
05-06-2008, 22:23
yokluğuna alışamadık be abi..

Özer abim yüreğine sağlık.. Gözlerim dolu dolu oldu.. Mehmet abi çok başka biriydi.. ne biliyim işte bambaşka.. senin dediğin gibi.. Deplasmana gidildiğinde Mehmet abinin adımlarını attığı an artık Çarşı oradaydı.. şimdi ise başka yerlerde.. neyse.. özledik işte suç değil ya.. Huzur içinde yat abi..

Onur Özgen
05-06-2008, 23:07
optik başkan olsaydı böyle mi olurdu?
s.e'nin ayağına gidilir miydi?
beşiktaş'ın en büyük utancı olan bu yönetime destek olunur muydu?
çArşı bu günlere gelir miydi?
üç beş tane mafya kılıklı çıkıp çArşı'yı sahiplenebilir miydi?
çArşı'yı sahiplenmekle kalmayıp, çarşı'yı çArşı yapan değerlere saldırır mıydı?
optik başkan olsa böyle mi olurdu?

Deniz Akkuş
06-06-2008, 00:57
çok sewdik be abi... senin yokluğun leş kargaların sesini yükseltti...özer abicim yüreğine emeğine sağlık...

Adnan Gur
06-06-2008, 01:44
Sözün bittiği yer..............