Orijinalini görmek için tıklayınız : Beşiktaş'da "POLİS TERÖRÜ" 10 polis 2 taraftar!
Murat Aru
30-10-2007, 10:00
Beşiktaş B.Ş.Belediye maçı öncesi parkta bira içen Beşiktaş Taraftarı 2 kişinin
10 Polis tarafından dövülmesi.
İlginç olan gözaltına alınan kimse yok, madem gözaltına alınacak bir durum yoktu, Peki o şiddet neden?
Polis Terörüne Son!
k-_E90EKEnA
http://www.youtube.com/watch?v=k-_E90EKEnA
Yada Buradan: http://www.showtvnet.com/haber/player.asp?ptype=haber&product=/291007/dayak.wmv&btype=Firefox
"Bu dayak neden?" adlı videoyu izliyeceksiniz.
Sezen Gunduzalp
30-10-2007, 10:19
Dün televizyonda izlemiştim
Birşey demiyorum artık ya !_sinir_! !_sinir_!
Derya Banu Akgul
30-10-2007, 10:41
bu videoyu seyrederken şu geldi aklıma bir fırsat verseler ve o arkadaşlarla polisler şöle 10 dakikalığına yer değişse nasıl olurdu sadece 10 dakka .............
Namik Kartaloglu
30-10-2007, 10:47
Her iki video seklinde de izleyemedim:( ikinci link sayfa hatasi vermisti).Sidetin Besiktaslilar uzerinde uyguladigi ilk olan bir olay degil ki, bu sadece tekrari. Polisler camiden yeni ciktiklari icin o olay olmustur.
Yazi stiliniz, polisin yazi stilinden guzel oldugu icin dayak-kufure maruz kalan biri olarak bukar yorum yapabildim ancak.
Hatice Vural
30-10-2007, 10:56
Polisin yetkilerinin arttırrılması ile bugün bu gibi görüntüler izliyoruz. Durum gerçekten vahim. Polisin "canı istediği gibi" kişiye müdahale etme yetkisi taşımasını asla anlamıyorum. Sanırım bunun hukuksal bir karşılığı olmalı. Birileri polislerin bireylere karşı sınırlarını belirlemeli, esas görevlerinin suçluları etkisizleştirmek ve yakalamak olduğunu ve bireylere güvenlik hizmeti için varolduklarını hatırlatmalı. Zira görevleri algıladıkları gibi, bireylerinin huzurlarını keyfiyen kaçırmak değil.
Gokhan Akyol
30-10-2007, 11:59
polis terörünün bu ilk örneği değil sonuncusuda olmayacak....
bunun için tribunde ne yapılabilinir onu konuşalım bir tepki verilmesi gerek bence en azından bir pankart hazırlanabilir
çarşı polis terörüne karşı mesela
Eren Cemaloğlu
30-10-2007, 12:23
polislere kimsenin lafı yok.işlerini ADAM gibi yaptıkları sürece...
Burak Güven
30-10-2007, 13:00
Kahrolsun polisler, bu halk sizden ne bekler...
Onur Özgen
30-10-2007, 13:21
son günlerde polis terörünü sık sık görüyoruz. işte en son örnekleri :
İstanbul Polisi, Yenibosna’da Yürüyüş dergisi dağıtımcılarını kurşun yağmuruna tuttu. Her hafta, ülkenin dörtbir yanında olduğu gibi İstanbul’un çeşitli semtlerinde de Yürüyüş okurları dergilerini halka ulalştırmak için emekçi mahallelerde, sokaklardaydı.
Gerçeklerin halka ulaşmasını hazmedemeyen polis, bu hazımsızlığını çeşitli saldırı ve provokasyonlarla dile getiriyor, dağıtımcıları keyfi gözaltı ve baskılarla yıldırmaya çalışıyordu. Bunlar neredeyse her hafta yaşanan ‘rutin’ olaylar halini almıştı, fakat pervasızlığın, sokak ortasında insanları kurşunlamaya kadar varması, her türlü yetkiyle donatılan polisin son icraatları oldu.
İstanbul Yenibosna’da, her zaman olduğu gibi, 7 Ekim günü de, saat 14.00 sıralarında toplu dergi dağıtımı yapmak isteyen Yürüyüş okurları, dağıtım yaptıkları bir saat boyunca polisin provokatif tavırlarına ve tacizlerine maruz kaldı. Daha sonra dağıtım yapan okurlardan birini polisin gözaltına almak istemesi karşısında arkadaşlarının sahiplenmesiyle birlikte polis diğer okarlara da tekme ve tokatlarla saldırmaya başladı.
Okurların kararlılıkları karşısında istediğini elde edemeyen polis okurları takip etmeye başladı. Takip sırasında polisler okurların yanına ekip otosuyla yanaşarak “hepinizi tanıyoruz, hepinizi öldüreceğiz” diye bağırdıkları ve okurlara bir süre sonra tekrar saldırdıkları görüldü.
1 Mayıs Mahallesinde polis terörü
İstanbul, Anadolu yakasında, 1 Mayıs Mahallesi'nde 9 Ekim 2007, Salı günü, sabaha karşı 20'ye yakın ev polis tarafından basıldı, 12 kişi gözaltına alındı. İki sivil polisin dövüldüğü, silah ve kimliklerinin alındığı iddiasıyla düzenlenen operasyon saat 01:45 sıralarında başladı. İstanbul’un çeşitli bölgelerinden Çevik Kuvvet takviyesi alındığı gözlenen operasyona, Özel Harekat polisleri de katıldı. Sivil polislerin arabalarını Pazar sokağına park ederek buradan yönettiği ifade edilen operasyon sırasında, mahallenin tüm giriş çıkışları araç trafiğine kapatıldı. 3001. Cadde’ye çıkan tüm sokakların da tutulduğu operasyon yaklaşık 3 saat sürdü.
Başta Son Durak bölgesi olmak üzere mahallenin çeşitli bölgelerindeki evlere baskın düzenleyen polisler aralarında 1 Mayıs Mahallesi Güzelleştirme Derneği yöneticilerinin de bulunduğu 12 kişiyi gözaltına aldılar. Ev baskınlarının yanı sıra, polislerin 1 Mayıs Mahallesi Güzelleştirme Derneği, Pir Sultan Abdal Derneği, Şükrü Sarıtaş Parkı ve bir internet cafeye giderek buralarda arama yaptığı ve aramalar sırasında karşılaştığı kişileri gözaltına aldığı gözlendi. Avukatlardan alınan bilgiye göre, gözaltına alınan kişiler halen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde tutuluyor.
Hakkaride yaşanan olaylar sonrasında Örnek Mahallesinde 500 kişilik bir grup olayları protesto etti. Grup içerisindeki provokasyon yaratmak isteyen birileri tarafından 1 Mayıs Mahallesine yönlenen kitle Cennet durağında Polis barikatıyla karşılaştı. Polisin cennet durağını kapamasına rağmen Dereyolu denen bölgeyi açık bırakması üzerine kitle buradan dereyolu tarafına doğru yüyürüşe geçti.
Faşistlerin mahalleyi basacağı duyumunu alan antifaşist gençlik ve mahalle halkı çok geçmeden mahallenin belli bölgelerinde toplanmaya başladı. Mahallelinin toplanması üzerine polisin kitleyi durdurduğu gelen haberler arasında.
Mahalle halkının toplanmasının ardından binlerce polis 1 Mayıs Mahallesi Merkezde aşşağıya doğru indi. Tüm sokak başladını tutan polisin provokasyon peşinde olduğunu bilen halk sağduyuyla yaklaştı ve ara sokaklara çekildi. Yer yer ara sokaklarda toplanan halkı polis gaz bombaları atarak dağıttı. 1 Mayıs Mahallesinde şu an sıkıyönetim var , caddeye bakan tüm sokaklar polis tarafından tutulmuş durumda.
Serdar Yeşil
30-10-2007, 13:32
Başlık her şeyi anlatıyor, görüntüleri izlemeye gerek yok.
Şeref bey'e maça gelenler genelde bilirler polisin tutumu, davranışları hep alaycı, tahrikçi ve yıldırıcı oluyor.
Onları bu davranışlara zorlayan sorunu ortaya çıkarmak lazım hepimizin aklına birşeyler geliyor, ÇARŞI NIN Anarşı ruhu taşıması, sistem tarafından görünmek istenmeyeni milyonlara duyurması, onları ne üniversitelerde nede stadlarda görmek ismemeleri vs vs, bu nedenlerin ardı arkası gelmez çünkü gerçek bu,
kulüpler anlaşır herkes münferit gelsin denir bize uygulanılır, rakibe uygulanmaz
geçen sene samiyende yaşanan olaylar Şeref bey'de olsaydı, orada degil kan dökülmesi çok sayıda taraftar ölürdü sen yapsanda yapmasanda bütün cezalar sana kesiliyor ÇARŞI, Halkın Takımı, bunada tepkinin koyulması lazım olumsuz olan her şey lanetleniliyorsa buda lanetlensin.
Murat Aru
30-10-2007, 13:41
youtube videosu eklendi.
Erdem Mergen
30-10-2007, 14:40
halkın takımını yarın maçkada bira içemye davet ediyorum 1 maçlık şairlrden ayrı kalın arkadaşlar bu olayı protest edelim bece
Ahmet Yusuf
30-10-2007, 15:46
bütün polis camiasını aynı kefeye koymamak gerekir.malesef ki arada böyle çürük elmalar çıkıyor.birlik ve beraberliğe en çok muhtaç olduğumuz şu günlerde.
Derya Banu Akgul
30-10-2007, 18:27
son günlerde polis terörünü sık sık görüyoruz. işte en son örnekleri :
İstanbul Polisi, Yenibosna’da Yürüyüş dergisi dağıtımcılarını kurşun yağmuruna tuttu. Her hafta, ülkenin dörtbir yanında olduğu gibi İstanbul’un çeşitli semtlerinde de Yürüyüş okurları dergilerini halka ulalştırmak için emekçi mahallelerde, sokaklardaydı.
Gerçeklerin halka ulaşmasını hazmedemeyen polis, bu hazımsızlığını çeşitli saldırı ve provokasyonlarla dile getiriyor, dağıtımcıları keyfi gözaltı ve baskılarla yıldırmaya çalışıyordu. Bunlar neredeyse her hafta yaşanan ‘rutin’ olaylar halini almıştı, fakat pervasızlığın, sokak ortasında insanları kurşunlamaya kadar varması, her türlü yetkiyle donatılan polisin son icraatları oldu.
İstanbul Yenibosna’da, her zaman olduğu gibi, 7 Ekim günü de, saat 14.00 sıralarında toplu dergi dağıtımı yapmak isteyen Yürüyüş okurları, dağıtım yaptıkları bir saat boyunca polisin provokatif tavırlarına ve tacizlerine maruz kaldı. Daha sonra dağıtım yapan okurlardan birini polisin gözaltına almak istemesi karşısında arkadaşlarının sahiplenmesiyle birlikte polis diğer okarlara da tekme ve tokatlarla saldırmaya başladı.
Okurların kararlılıkları karşısında istediğini elde edemeyen polis okurları takip etmeye başladı. Takip sırasında polisler okurların yanına ekip otosuyla yanaşarak “hepinizi tanıyoruz, hepinizi öldüreceğiz” diye bağırdıkları ve okurlara bir süre sonra tekrar saldırdıkları görüldü.
1 Mayıs Mahallesinde polis terörü
İstanbul, Anadolu yakasında, 1 Mayıs Mahallesi'nde 9 Ekim 2007, Salı günü, sabaha karşı 20'ye yakın ev polis tarafından basıldı, 12 kişi gözaltına alındı. İki sivil polisin dövüldüğü, silah ve kimliklerinin alındığı iddiasıyla düzenlenen operasyon saat 01:45 sıralarında başladı. İstanbul’un çeşitli bölgelerinden Çevik Kuvvet takviyesi alındığı gözlenen operasyona, Özel Harekat polisleri de katıldı. Sivil polislerin arabalarını Pazar sokağına park ederek buradan yönettiği ifade edilen operasyon sırasında, mahallenin tüm giriş çıkışları araç trafiğine kapatıldı. 3001. Cadde’ye çıkan tüm sokakların da tutulduğu operasyon yaklaşık 3 saat sürdü.
Başta Son Durak bölgesi olmak üzere mahallenin çeşitli bölgelerindeki evlere baskın düzenleyen polisler aralarında 1 Mayıs Mahallesi Güzelleştirme Derneği yöneticilerinin de bulunduğu 12 kişiyi gözaltına aldılar. Ev baskınlarının yanı sıra, polislerin 1 Mayıs Mahallesi Güzelleştirme Derneği, Pir Sultan Abdal Derneği, Şükrü Sarıtaş Parkı ve bir internet cafeye giderek buralarda arama yaptığı ve aramalar sırasında karşılaştığı kişileri gözaltına aldığı gözlendi. Avukatlardan alınan bilgiye göre, gözaltına alınan kişiler halen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde tutuluyor.
Hakkaride yaşanan olaylar sonrasında Örnek Mahallesinde 500 kişilik bir grup olayları protesto etti. Grup içerisindeki provokasyon yaratmak isteyen birileri tarafından 1 Mayıs Mahallesine yönlenen kitle Cennet durağında Polis barikatıyla karşılaştı. Polisin cennet durağını kapamasına rağmen Dereyolu denen bölgeyi açık bırakması üzerine kitle buradan dereyolu tarafına doğru yüyürüşe geçti.
Faşistlerin mahalleyi basacağı duyumunu alan antifaşist gençlik ve mahalle halkı çok geçmeden mahallenin belli bölgelerinde toplanmaya başladı. Mahallelinin toplanması üzerine polisin kitleyi durdurduğu gelen haberler arasında.
Mahalle halkının toplanmasının ardından binlerce polis 1 Mayıs Mahallesi Merkezde aşşağıya doğru indi. Tüm sokak başladını tutan polisin provokasyon peşinde olduğunu bilen halk sağduyuyla yaklaştı ve ara sokaklara çekildi. Yer yer ara sokaklarda toplanan halkı polis gaz bombaları atarak dağıttı. 1 Mayıs Mahallesinde şu an sıkıyönetim var , caddeye bakan tüm sokaklar polis tarafından tutulmuş durumda.
Yapma bunu yapma bunuu :( :(
Ertan Eylem
30-10-2007, 19:35
Bir çoğumuzun sevmemesine , icraatlarını tasvip etmemesine rağmen bu hareket Başakan ya da yöneticilre yapılsa taraftar tepkisi çok büyük olurdu peki bu rezalet ve insanlık dışı uygulama karşısında Başkan ve arkadaşları nerede!_sinir_! !_sinir_! !_sinir_!
Onur Bayrak
30-10-2007, 19:56
Diyecek bişey bulamıyorum .... Yazıklar Olsun !
Onur Özgen
30-10-2007, 20:04
o videoda hakediyorlar diyen gerizekalı da çok şey hakediyor aslında
Ata Önder Atabay
30-10-2007, 20:15
arkadaşlar bu olay ve olaylar son zamanlarda cok yaygın devletin polısının yapması bii anlam ifade etmiyor artık. toplum faşizanlaştı zaten bu capulcu polislerden de ne beklenirki ..........
Onur Özgen
30-10-2007, 20:17
yeni çıkacak polis yasasından sonra daha da azacaklar, bunlar filmin fragmanı daha.
Deniz Özdemir
30-10-2007, 21:36
polislerden darbe yemiş biri olarak hepsinden NEFRET EDİYORUUUUUUUUUM.ah keşke o 10 dk polisleri bana verselerdi ah keşkeee
Onur Özgen
30-10-2007, 21:52
gün gelecek öyle birşey olacak zaten sevgili deniz, bu öfke dinmez yoksa içlerde.
Deniz Özdemir
30-10-2007, 21:55
ya nedir bizim bunlardan çektiğimiz yeter artık ama.bugün ki basket maçında adam gibi takımımızı destekliyoruz küfür falanda yok bayan polislerden biri dikti gözünü bana bakıyor.bi ara inip dövmek geldi içimden.hepsi bu kadar mı itici tipler olur yaa.tabi önüne geleni polis yaparlarsa olacağı bu.
Onur Özgen
30-10-2007, 22:02
hepsi bu kadar mı itici tipler olur yaa.
iticiler ki polis olmuşlar.
Namik Kartaloglu
30-10-2007, 22:07
ya nedir bizim bunlardan çektiğimiz yeter artık ama.bugün ki basket maçında adam gibi takımımızı destekliyoruz küfür falanda yok bayan polislerden biri dikti gözünü bana bakıyor.bi ara inip dövmek geldi içimden.hepsi bu kadar mı itici tipler olur yaa.tabi önüne geleni polis yaparlarsa olacağı bu.
Deniz Can, Bursa yeniliklerin denenmesi acisindan Pilot bolgelerin basinda gelir. Bu pilot bölgede ögrenci hareketleri,mitinglerde egitilmis toplum polisleri kullanilirmis ve egitim dedikleri de polisleri yatistirici cizgi filmler izletip sonra gösteri yerlerine göturmek(bu olay uydurma falan degil tamamen gercek ve Bursa basin arsivlerinde bulunabilir). isin espili yani simdi geliyor! Toplum Polisine izlettikleri cizgi filmler: TOM ve JERRY!
Yorum yapmiyorum!
Mert Iyigun
30-10-2007, 22:11
Tüm faşistlerin... neyse ulan neyse
Deniz Özdemir
31-10-2007, 10:10
Deniz Can, Bursa yeniliklerin denenmesi acisindan Pilot bolgelerin basinda gelir. Bu pilot bölgede ögrenci hareketleri,mitinglerde egitilmis toplum polisleri kullanilirmis ve egitim dedikleri de polisleri yatistirici cizgi filmler izletip sonra gösteri yerlerine göturmek(bu olay uydurma falan degil tamamen gercek ve Bursa basin arsivlerinde bulunabilir). isin espili yani simdi geliyor! Toplum filmlerine izlettikleri cizgi filmleri TOM ve JERRY!
Yorum yapmiyorum!
bunlara ne izletirsen izlet bi faydası yok.ben gözaltına alındığımda benim olduğum otobüste bulunan polislerden biriyle daha sonra bi 3.lig maçında karşılaştık ve baya konuştuk ve çok ilginç şeyler söyledi şaşırdım kaldım.o maçta taraftarlar arasında küçük bir gerginlik oldu.bunlar hemen coplarına sarıldı ortalık düzelince yerine oturdu "keşke kavga çıksa da şunları bi dövsek dedi" adamlar kendilerini şartlandırmışlar dövmek için o yüzden ne yapsanda boş.bende kendimi tutamadım ağzıma geleni saydım.kabahat sizde değil sizin gibileri polis yapanda hepinizden nefret ediyorum dedim bu sefer savunmaya geçtiler.ulan daha neyi savunuyorsun hepiniz birbirinizden iğrenç yaratıklarsınız bee!_sinir_!
Vedat Benakay
31-10-2007, 11:10
[QUOTE=Derya Banu Akgul;42042]Yapma bunu yapma bunuu :( :([/QUOTE
evet yapma bunu yapma
Firat Sezginsoy
31-10-2007, 12:07
Arkadaşlar ben olaya biraz fazla yüzeysel bakıldığını düşünüyorum. Bence burda sorun ne polistir ne Beşiktaşlı olmaktır. Olaya daha tepeden baktığınızda gitgide sivillerin de dahil olduğu yobazların Toplum Polisliği görevine soyunmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Yavaştan, göstermeden, alttan, sinsi sinsi derken kastedilen işete bunlar. Niye bunu hiçbir zaman asker yapmıyor da sürekli olarak polis yapıyor. Nasıl bir zihniyet nasıl bir başarısızlıktır ki bu benim güvenliğimi sağlamak için seçilen adamlardır bunlar.
Oruç tutmayanın dayak yediği bir toplumda yaşıyoruz o yüzden bu yaşananları ve ileride yaşayacaklarımızı düşündükçe ne yapmalıyız diye düşünüyorum fakat işin içinden çıkamıyorum. Tek diyebileceğimi keşke bizde orda olsaydık!
Ama işte gelin görünki bu görüntüleri izleyip kendini müslüman sanan insanlıktan gram nasibini almamış "iyi olmuş" deyip kıskıs gülerken göbeklerini kaşıyanlar var. Ama kimse unutmasın, gün gelir devran döner o tokat senin suratında öyle bir patlar ki...
Onur Sarısoy
31-10-2007, 12:50
allah hepsinin belasını versın.ne denebilirki böyle devletin böyle polisi olur
Devrim Doyran
31-10-2007, 19:04
kahraman polis yürü be kim tutar seni
Metin Taylan
01-11-2007, 12:36
Ayıdan post,polisten dost olmaz.Bu devlete bu polisi çok görmemek gerekir.polislerin hepsi faşist,hepsi kudurmuş gibiler ve ağızlarından salyalar akıyor.Her an birilerine saldırmak için tetikte bekliyorlar.Birşey anlatmak istiyorum arkadaşlar.
Bir kaç hafta önce,hangi maç olduğunu şimdi hatırlayamadım ama süperlig maçı öncesiydi.Maçın başlamasına 45 dakika falan vardı.Kapalı tribün önünde bekliyordum arkadaşlarla.Bu sırada karşımızdan gelen iki arkadaşın birbirleriyle şakalaştıklarını gördük.Birbirlerine el ense çekiyorlardı,kahkahalar atarak stada doğru ilerliyorlardı.Birden bire çevik kuvvet polislerinden biri jop la bu iki arkadaşa saldırdı sonra da polisler dört kişi oldu ve hastanelik olana kadar dövdüler çocukları.Aslında ilk vuran poliste biliyordu çocukların şakalaştıklarını,ama nasıl bir psikolojiye sahipse birden kudurmuş köpeğe döndü.Bu sorun polis teşkilatında,yani toplumun güvenliğini sağlaması gereken bir kurumda yıllardır var.Özellikle 12 eylül sonrası polis terörü artarak devam ediyor.Başka birşey söylemek istemiyorum çok sinirlendim.Ama bu olay beşiktaşlılık falan değil başka birşey bizler farkındayız.Hepsinede lanet olsun...
Adnan Gur
04-11-2007, 01:27
Ne çürük elması yaa. Çürük elma çıkıyormuş.. Olsa olsa sağlam çıkıyordur ancak. Oranlalınırsa yani. Bir Beşiktaş maçından çıktık,Bir satıcıyla bir beşiktaş taraftarı arasında biraz ağız munakaşası çıktı. Bağrıştılar falan sonra neyse herkes kendi yoluna... Sonra oradaki bir grup meslek erbabı binlerce beşiktaş taraftarına bir girdiii. Yani çoluk çocuk kadın erkek kaçışma kovalamaca joplamaca herşey orada ve çürük elma hee. Ya Ahmet kardeş sağlamlarıda bozuyorlar. Kuzenimi tanıyamıyorum valla çevik kuvvete girdi gireli!!!!!!!
Eylem şartttttt
Namik Kartaloglu
04-11-2007, 15:08
Köylunun biri esegiyle pazardan geliyormus, yanlarindan gectigi uc polis aralarinda sakalasarak- gelin bu köyluyu kafaya alalim! demisler.
Amca dur bakalim! diye bagirmis bir polis. Amca durmus
Eseginin plakasi ve ruhsatini göster
Amca- oglum ama bu esek? Plaka ve ruhsati olmaz ki!
olur olur bu da bir tasima araci degilmi? Plakasi da ruhsatida olmasi lazim! demis polis ve eklemis; Ceza kesecegiz ama cezayi sanami yoksa eseginemi keselim?
Amca, dusundukten sonra-Cezayi bana kesin! demis.
Polislerden biri de- Neden sana keselim ,esege degil?
Köylu amca- Polis olmaya niyetli de,o yuzden sicili kirlenmesin istiyorum da!
Deniz Özdemir
04-11-2007, 15:29
Köylunun biri esegiyle pazardan geliyormus, yanlarindan gectigi uc polis aralarinda sakalasarak- gelin bu köyluyu kafaya alalim! demisler.
Amca dur bakalim! diye bagirmis bir polis. Amca durmus
Eseginin plakasi ve ruhsatini göster
Amca- oglum ama bu esek? Plaka ve ruhsati olmaz ki!
olur olur bu da bir tasima araci degilmi? Plakasi da ruhsatida olmasi lazim! demis polis ve eklemis; Ceza kesecegiz ama cezayi sanami yoksa eseginemi keselim?
Amca, dusundukten sonra-Cezayi bana kesin! demis.
Polislerden biri de- Neden sana keselim ,esege degil?
Köylu amca- Polis olmaya niyetli de,o yuzden sicili kirlenmesin istiyorum da!
namık abi süper bu yaabu_!
Firat Sezginsoy
04-11-2007, 20:04
Ayıdan post,polisten dost olmaz.Bu devlete bu polisi çok görmemek gerekir.polislerin hepsi faşist,hepsi kudurmuş gibiler ve ağızlarından salyalar akıyor.Her an birilerine saldırmak için tetikte bekliyorlar.Birşey anlatmak istiyorum arkadaşlar.
Bir kaç hafta önce,hangi maç olduğunu şimdi hatırlayamadım ama süperlig maçı öncesiydi.Maçın başlamasına 45 dakika falan vardı.Kapalı tribün önünde bekliyordum arkadaşlarla.Bu sırada karşımızdan gelen iki arkadaşın birbirleriyle şakalaştıklarını gördük.Birbirlerine el ense çekiyorlardı,kahkahalar atarak stada doğru ilerliyorlardı.Birden bire çevik kuvvet polislerinden biri jop la bu iki arkadaşa saldırdı sonra da polisler dört kişi oldu ve hastanelik olana kadar dövdüler çocukları.Aslında ilk vuran poliste biliyordu çocukların şakalaştıklarını,ama nasıl bir psikolojiye sahipse birden kudurmuş köpeğe döndü.Bu sorun polis teşkilatında,yani toplumun güvenliğini sağlaması gereken bir kurumda yıllardır var.Özellikle 12 eylül sonrası polis terörü artarak devam ediyor.Başka birşey söylemek istemiyorum çok sinirlendim.Ama bu olay beşiktaşlılık falan değil başka birşey bizler farkındayız.Hepsinede lanet olsun...
Abi hata bizde aslında sessiz kalıyoruz. Dün maçta olanlar bilir maçtan sonra polisler tribüne daldı baktım kimileri geri çekiliyor. Sesim kısık bağırmaya çalışıyorum kaçmayın diye ama kendi sesimi zor duyuyorum. Neden kaçarızki sanki gidebilecek yerimiz var.
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.