Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahce(2) - Beşiktaş(1) 03 Kas 2007-19:00
Murat Aru
01-11-2007, 13:46
Kara Kartalımızın uzun yıllardır Kadıköy'de sürdürdüğü üstünlüğünü devam ettirmesi dilegi ile.
Onur Özgen
01-11-2007, 13:56
3 kasım'da da ankara'da eyleme gidiyoruz, artık ankara'dan destekleyeceğiz kartalımızı :) kartalım fenere, biz faşizme.......... :D
Mahir Çağlar Kurt
02-11-2007, 13:13
kalede bobo 3 avans 5 te biter :D
Burak Güven
02-11-2007, 13:52
Aldık biletimizi yarın öğlende KAzanda, akşamında kız evinde görüşmek dileğiyle.
Gazamız mübarek olsun.
Fırat Gürgan
02-11-2007, 16:51
yarın kadıköy yollarında görüşmek üzere.
Özlem Erdoğdu
02-11-2007, 22:39
ya ben de gelmek isterdm ama gurbet ellerdeyim:( bidahaki mabet maçına inşallah. kız başıma saracoğlunda ne işim var, harcarlar adamı valla:D
Gokhan Yerlikaya
02-11-2007, 23:50
bizLer inandık cocukLar..SizLerde inanın..Bu macı Büyük Beşiktaş taraftarı için aLın!!!
Metin Yalçınkaya
03-11-2007, 17:15
Maça az bir zaman kaldı ama gelen haberler içimizi burkan cinsten tello yok maçta. Benim çok güvendiğim isimlerin başını çekiyordu maçta onun yokluğunu inşallah fazla hissetmeyiz.BÜTÜN İŞ YÜREKTE KARTALIM...
Sezen Gunduzalp
03-11-2007, 18:12
Son dönem oynadığı futbola göz dolduran Tellonun önemli maçta olmaması üzücü.
Ama denildiği gibi bu iş yürekte...
Başarılar KARTALIM...
Mert Çevik
03-11-2007, 19:29
bobo bobo bobo bobo ve yine bobo dakka 3 gooolllll BEŞİKTAŞ:1 !!!!bahçe:0
Onur Özgen
03-11-2007, 19:58
biz bu maçı kaybetmeyiz arkadaşlar, çok iyi mücadele ediyoruz; ikinci yarıda burak-higuain değişikliği olursa sonuca gideriz diye düşünüyorum.
Sezen Gunduzalp
03-11-2007, 20:00
Kaybetmeyi hiç düşünmedik zaten :)
sadece biraz bencil olmasak fark olacaktı.
Olsun İkinci yarımız var :) :)
Onur Özgen
03-11-2007, 20:04
ben de düşünmedim; ama beşiktaş'ı beklediğimden iyi buldum, ikinci yarı higuain ile kontra atakları sık sık denemeliyiz diye düşünüyorum.
Sezen Gunduzalp
03-11-2007, 20:07
Düşünmediğini kimsenin düşünmediğini biliyorum latife yaptım :)
Bende ama demiştim İstanbul Büyükşehir maçı , Rize maçı gibi olmaz diye
neyse ikinci başladı.
Haydi Bastır Beşiktaşım :D :D :D
Demir Han
03-11-2007, 20:58
İşte eseriniz yönetim......
Alın şimdi bu takımı bakalım
Onur Özgen
03-11-2007, 21:08
futbol kazandı değil mi ? açtığım konudaki gibi ASLA KAZANAMAYACAKSINIZ. masa başında oynamaya devam edin, gün gelecek o masayı kafanıza geçireceğiz. allah hepinizin belasını versin !!! beşiktaşlılarımızı tebrik ediyoruz, başları dik olsun.
Derya Banu Akgul
03-11-2007, 21:09
çekin takımı ligde yeter be yeter
Onur Özgen
03-11-2007, 21:15
Sinan Engin : "Takımımızı ligden çekiyoruz. Sivasspor maçına PAF takımımızla çıkıyoruz"
Ali Erken
03-11-2007, 21:17
bu maglubiyet ilerisi icin arti motivasyon olur, yıllardır kadıkoy efsaneleriyle hem futbolcular hem yönetim avundu durdu.
bu takım bu cacık türkiye liginde sampiyon olur, yeter ki motive olsun. her maç bu motivasyonla oynasın.
hakemler ayrı birer arıza...kamoyu görüyor.
takım ve futbol üzerine fazla konuşmaya gerek yok, dengede giden maçı onlar kazandı. Ama onların futbolcu kalitesi daha iyi. Bizim takım yüreğiyle oynadığı zaman iş yapar..yoksa nafile.
Derya Banu Akgul
03-11-2007, 21:19
ligden öektiler takımı sivas maçına paf takıla çıkıyoruz
Onur Özgen
03-11-2007, 21:20
başkan sinan engin ile telefon görüşmesinde "ligin kararı verilmiş. bundan sonra sahaya paf takımıyla çıkıyoruz" demiş arkadaşlar.
Metin Yalçınkaya
03-11-2007, 21:27
haberin doğruluk payı nedir onur kardeşim
Onur Özgen
03-11-2007, 21:28
lig tv'de sinan engin canlı yayında söyledi sevgili metin; başkan ile konuşmuş başkan çok sinirliymiş bundan sonra ligde sahaya paf takımı ile çıkacağız demiş.
Metin Yalçınkaya
03-11-2007, 21:33
teşekkürler Onur bilgi için.Bencede en iyisi bu sanırım.Artık nereye kadar böyle giderki.Fenerbahçe camiası istediği gibi hakemleri maçtan önce tesiri altına zaten aldı...
Onur Özgen
03-11-2007, 21:38
bence de doğru karar. artık yeter hakikaten, bu ligde şerefiyle birşeyler yapmak imkansız, bunu anladım. 21 yaşında bir brezilyalı bobo bile "garip şeyler oluyor, çok etkileniyoruz bu olaylardan, artık birşeyler yapılmalı" diyor. gs ezelden beri birileri tarafından destekleniyor, fb'nin masa başı oyunları, maçtan önce maç oynama çabaları artık yeter. buramıza geldi. zaten birşeyi değiştiremiyoruz, bari paf takımı ile çıkalım daha iyi.
BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ.
Mert Atasayar
03-11-2007, 21:41
BİZ BU LİG İÇİN FAZLA ŞEREFLİYİZ. [/QUOTE]
bu_!
Eren Tuncer
03-11-2007, 21:42
ntv de izledim takim ligden cekilio .Bu karardan dönmeyin de erkeklik edin azcik!!
Özlem Erdoğdu
03-11-2007, 21:42
şimdi ntv haberde s.e. nevi şahsına münhasır yaratık açıkladı metin abi pafla çıkılacak sivas maçına
Eren Cemaloğlu
03-11-2007, 21:47
edit edit edit edit....
ulan bari söyleyin bu maçı fenere verdik diye de adamları boşuna yormayın.allah belanızı nerenizden versin ben biliyom da yazmıyım...
Onur Özgen
03-11-2007, 21:53
Hakem Kararıyla! Fenerbahçe:2 - Beşiktaş:1
03.11.2007 21:08
Fenerbahçe'nin maçtan önce yaptığı açıklamayla ağır eleştiriler yönelttiği hakem İsmet Arzuman, bu açıklamanın gereğini yaptı. Karşılaşma boyunca sarı-lacivertli takımın galibiyeti için büyük çaba sarfetti. Son saniyede attığımız beraberlik golünü hakem Arzuman olmayan bir faülü gerekçe gösterip saymadı.Fenerbahçe Beşiktaş'ı Kadıköy'de 7 yıl sonra ancak bu şekilde hakem kararıyla yenebildi.
Hakem İsmet Arzuman, karşılaşma boyunca Fenerbahçe lehine verdiği kararlarla büyük tepki çekti.
Takımımız, karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaptı. 3. dakikada Delgado'nun mükemmel pasında topla ceza sahasında buluşan Bobo, rakip kalecinin yanından topu ağlarla buluşturarak Ekibimiz'i 1-0 öne geçirdi. Gökhan Zan, şanssız bir şekilde sakatlık geçirince 17. dakikada yerini Diatta'ya bıraktı. 29. dakikada ise Deivid Fenerbahçe'nin beraberlik golünü attı. Bu golden sonra rakip kaleye yüklenen Siyah-Beyazlılarımız, önemli pozisyonlar elde etmesine karşın golü bulamadı. İlk yarı 1-1 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarının ilk dakikaları daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçti. 60. dakikada Fenerbahçe Semih'in golüyle 2-1 öne geçti. 64. dakikada Burak Yılmaz, yerini Higuain'e bıraktı. 83. dakikada ise Batuhan Karadeniz, Koray Avcı'nın yerine oyuna girdi. 90+5. dakikada sol kanattan gelişen atağımızda Higuain topu ağlarla buluşturdu. Ancak hakem oyunu daha önce durdurduğunu belirterek golü geçerli saymadı. Oysaki hakemin faul kararı verdiği Bobo ile Gökhan Gönül'ün pozisyonunda Bobo'nun faullü bir hareketi yoktu. Yine bir hakem hatası nedeniyle golümüz geçersiz sayıldı.
Hakemin hatalı kararı sonrasında Fenerbahçe, sahadan 2-1 galip ayrıldı.
Onur Özgen
03-11-2007, 22:17
fenerbahçe yönetimi hakem hakkında bir kelam etse ya. dese ya biz endişeliydik maç öncesinde, ama haksız çıktı çok iyi yönetti maçı diye veya berbat bir maç yönetti dese ya, hakem hakkında bir yorum yapsa ya. yapamazlar ? çünkü hakem maçı istedikleri gibi yönetti. bıktım hepinizden, bıktım bu işgüzarlıklarınızdan, pis taktiklerinizden, iğreniyorum hepinizden !!!
Sezen Gunduzalp
03-11-2007, 22:19
fenerbahçe yönetimi hakem hakkında bir kelam etse ya. dese ya biz endişeliydik maç öncesinde, ama haksız çıktı çok iyi yönetti maçı diye veya berbat bir maç yönetti dese ya, hakem hakkında bir yorum yapsa ya. yapamazlar ? çünkü hakem maçı istedikleri gibi yönetti. bıktım hepinizden, bıktım bu işgüzarlıklarınızdan, pis taktiklerinizden, iğreniyorum hepinizden !!!
Apploud Apploud bu_!
Barbaros Özel
03-11-2007, 23:08
İsmet Arzuman:2-Beşiktaş:1..ligden çekilmeyelim İsmet Azuman hakamlige bugun itibariyle veda etsin,paf takımla çikalım maçlara nasıl olsa kararlar alınmış bu sene seneryolarını yazmiş kalpazanlar çetesi,bu lig için cok ama cok şerefliyiz biz ve istesekte yapamayız şerefsizlik biz!!!
Eren Tuncer
03-11-2007, 23:15
İsmet Arzuman:2-Beşiktaş:1..ligden çekilmeyelim İsmet Azuman hakamlige bugun itibariyle veda etsin,paf takımla çikalım maçlara nasıl olsa kararlar alınmış bu sene seneryolarını yazmiş kalpazanlar çetesi,bu lig için cok ama cok şerefliyiz biz ve istesekte yapamayız şerefsizlik biz!!!
ismet arzuman hakmligi biraksa elimize ne gececek arkadaslar?Besiktasin yenilen hakkı geri mi gelecek .Adam gibi bir eylem yapmamimz lazm ki yeni ismet arzumanlar fışkırmasin
Mustafa Kemal Varol
03-11-2007, 23:15
abi takımı ligden çekmek de demek ya..:( kaçmak yakışır mı bize ? kalıp sonuna kadar, tarafımızla,futbolcumuzla,yönetimimizle!!!(nası bi yönetimse artık akıllarını bşalarına alsınlar) birlikte olup inadına mücadele etmemiz gerekmez mi? her zamankinden daha birlik,her zamankinden daha güçlü..her zamankinden daha inatçı,her zamankinden daha asi..gün isyan günüdür.gün mücadelenin!!! başlama günüdür..
Yankı Aydın
03-11-2007, 23:29
ntv de izledim takim ligden cekilio .Bu karardan dönmeyin de erkeklik edin azcik!!
bu kararın ne Beşiktaş'a nede Türk futboluna bi katkısı olcanı sanmıyorum.Ortada berbat yönetilmiş bi maç var evet,Beşiktaş'ımızın elinden alınan 1 puanı var evet.Yalnız yapılan haksızlık ve yanlışlıklara karşın kendini cezalandırmak ne derece doğru merak ediyorum.Ne federasyon ne fenerin bunun için üzülcenide sanmıyorum.kaldıki Türkiye liginin ve Türk futbolunun kalitesi,dönen dolaplar,şikeler ortada..Burda bizim yapmamız gereken "hakkımızı arama"k demem klasik ve komik kaçıcak biliyorum bu derece kalitesiz ve adaletsizlin oldu bi ligte adaleti aramak zaten saçma..
ancak ben bu yenilgiden ve berbat yönetilen maçtan öte ligten çekilme kararına üzüldüm ve tepkiliyim.koskoca kulüp başkanı maçın sorası sinirli haliyle koskoca camiayı hiçe sayarak bi tel görüşmesiyle sinan engini arıyo ve ligten çekilme kararı aldını açıklıyo tüm camia adına..demirören devam etsin azize nin yolundan gitmeye,nitekim oda geçen sene böle bi karar almıştı demirörende çok sevdi azizenin peşinden gidiyo bölece takıma fenerin artıklarını toplaması,yaptı açıklamalarla..vs . içinde fener kompleksini henüz atabilmiş dil ,atabilcenide sanmıyorum Beşiktaşın başına yerleşmiş çetesiyle derebeyi edasıyla takımı idare ediyo.. zaman zaman Beşiktaşın başında bi fenerli oldunu düşünmüyo dilim hani..yaptı kararlar ve hareketleriyle ne Beşiktaş'a yakışıyo nede öle davranıyo,yani demek istedim hakemlerden federasyondan dönen dolaplardan(alışığız bunlara) önce içimizde temizlememiz gereken bişiler var,bu yönetimle bişi olmıcaı ortaya çıktıı çünkü demirören ve çetesi Beşiktaş'ın başına musallat olmuş ve bırakmıcaklar,takımı dibe sürükleyenlerde onlar,ilk önce yapcamız taraftar camiası olarak Liverpool maçından gösterdimizin birliğin ve gücün maçta bağırmak olmadını göstermek,sesimizi yönetimede duyurmak,çünkü onlar Beşiktaşlıysa biz onlardanda Beşiktaşlıyız ve onlar bizden korkmalı..Beşiktaş camiasıda her zaman politik duruşuyla gösterdi duyarlılığı ve gücünü bu sefer yönetime göstermeli bence,bu yönetimle bişey olmıcaı belli çünkü..ileriye doğru düşünmek lazım,bugün kaybettimiz bi 3 yada 1 puan var bu günü birlik bişi telafide edebilirz hukuk yoluylada geri kazanabiliriz,ancak kalıcı ve ileriye dönük bir takım deişiklikler yapmak lazım bu çete başımızda oldu sürece daha çok malubiyetleri hakemlere,oyunculara,federasyona yıkarız..son olarak:
ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR!
Onur Özgen
03-11-2007, 23:31
kardeşler, "özgürlük insanın devlete çüş demesiyle başlar"mış. biz de burada birilerine "çüş" diyoruz, mücadeleden kaçmıyoruz asla. şampiyonluk umurunda olan varsa şu an söylesin, inanın benim umurumda değil.
Erkan Özberk
03-11-2007, 23:34
mahmut uslu konusuyor gene. hakki yenen takim fenerbahce imis
adalet istiyoruz
Onur Özgen
03-11-2007, 23:41
arkadaşlar ortada kirli bir düzen var ve bu düzeni düzen içinde kalarak yıkamazsınız. bu yanlışa türkiye solu da çok düşmüştür, futbolda da geçerli. birinde düzen kapitalist düzen, diğerinde endüstriyel futbol. hoş ikisinin de hizmet ettiği yerler aynı ya...
yani bizim bugün gene hakkımız gasp edildi, yarın sivas'a çıkar fark atarız önemli değil, önemli olan öbürgün gene hakkımızın yenilecek olmasıdır. artık bu duruma birşeyler yapmak şart, çünkü geçmişimizi kararttılar bu adamlar, günümüzü de karartıyorlar, birşeyler yapmazsak geleceğimizi de karartacaklar. birileri mum yakmak zorunda.
Özlem Erdoğdu
03-11-2007, 23:53
mahmut uslu konusuyor gene. hakki yenen takim fenerbahce imis
adalet istiyoruz
doğrudur, kendileri bile ne kadar !!!! olduklarının farkındalar işte. maçı alsalar bile nedense hep onların hakkı yenir, her maçın sonunda salya sümük ağlarlar !!!!ler kişiliksizler. tümör kafalının teki, "yok bana haksızlık oldu" diye ağlar hakemin olmayan duygularını sömürür, hakem de onu pışpışlar. bu hep böyledir. değiştiğini de hiç görmedim
Erdal Karacelik
03-11-2007, 23:57
Ortak hareket edip tepki koymamız lazım. Birilerine artık ders verme zamanı geldi. Çekilmek çözüm değil ama bir dizi önlem almalı.
Onur Özgen
03-11-2007, 23:57
ben bu olanların fenerbahçe'ye yapılmış olmasını düşünüyorum da şu anda fb tv'de özel programlar olurdu, gene tv ekranlarından küfürler sallarlardı yöneticiler, futbolcumuz otoparkta dayak yerdi gene, belki bıçaklanırdı, 1 saatte 150.000 fax gelirdi yine :), biz gene çok terbiyeli bir kulübüz biliyor musunuz tek dediğimiz paf takımla çıkıyoruz oldu.
Onur Özgen
04-11-2007, 00:11
demirören : "biz o kadar büyüğüz ki, bizi ancak böyle oyunlarla yenebiliyorlar, biz kararımızın arkasındayız, sivas maçına paf takımımız ile çıkacağız, taraftarlarımızdan istediğim bu maça kimsenin gelmemesi, eğer isterlerse sponsorlar da beşiktaş'tan ayrılabilirler, ancak beşiktaş'ın haklarını savunamayan affan keçeci ve beşiktaş'ın hakkını gasp eden ismet arzuman derhal görevlerinden istifa edecekler, eğer etmezlerse beşiktaş da diğer tüm maçlarına paf takımı ile devam eder. beşiktaş ile kimse oynamaya kalkmasın"
Metin Yalçınkaya
04-11-2007, 00:21
Bence bu ligde bu senaryolar bir döngü şeklinde devam edip duracak.Bir İsmet Arzuman gider yerine bir başka İsmet Arzuman gibileri gelir.Ali Aydın,Vahap Beyaz,Ahmet Çakar böyle hakemlerin neslini devam ettiren bir jenerasyon devamlı gelir....He birde Cem Deda vardı...
Fırat Gürgan
04-11-2007, 00:25
maçtan yeni döndüm, öncelikle karar verdim sanırım biz bu ülkenin vatandaşı değiliz. böyle bir eziyet görülmemiştir. maça giderken üsküdar iskelesinde motora girenler tek tek aranıyor. 1 motor yarım saatte kalkamıyor. stada gittik içeri girerken bir izdiham, böyle birşey olamaz, 20 dakika içeri 5 kişi anca giriyor. çıkış ayrı dert tam 1 saat yürüttüler, işin ilginci kadıköye soktular sonra vazgeçtiler haydarpaşaya götürdüler, oradan vapura tıkıştık, Beşiktaşa gidicez derken, bir de baktık kabataştayız. fakat maçtan sonra emniyete en kral tepki verildi, videoları düşünce herkes görür.
Maça gelirsek , oyuna çok iyi başladık ve golüde bulduk fakat sonra gereksiz şekilde geriye yaslandık ve golü yedik. maçın çözülme anları; Bobo ile Batuhanın kaçırdığı pozisyonlardı. son dakikada verilmeyen golü biz tribünden gol olarak gördük ve pozisyonda bize çok yakındı. sonradan öğrendik golmüş zaten, fenerin maçtan önceki taktiği tuttu ve hakem orada kilitlendi, VERMEDİ. demirören yine çok büyük konuşmuş, yarın çıkar tükürdüğünü yalar, yumruk kaldırmakla bitmez bu iş kaldırdın mı vuracaksın, yoksa sen yersin yumruğu.
Erkan Özberk
04-11-2007, 01:32
buyuk baskan seba agzina gelen ilk seyi degil ikinci seyi soyleyecekin derdi.
artik ok yaydan cikti.baskana dusen sozunun arkasinda durmak,bize dusen takimi yalniz birakmamak besiktasla beraber olmaktir.
HAK verilmez ALINIR
Onur Özgen
04-11-2007, 04:24
dediğim gibi biz paftan gelenlerle 3 sene üst üste şampiyon olduk, 4.sene şampiyonluğumuzu yine çalarak durdurabildiler anca. bjk tarihi açısından sivas maçı dönüm noktası olacaktır.
yumurtakafa yılmaz
04-11-2007, 07:35
ERTUĞRUL (SAĞLAM) değil.
fb ile oynadığımız 3 maçıda kaybettik.
sağbek olarak oynattığı ali tandoğan'a bakarmısınız.
daha evvel defansif yönünün olmadığını, ofansif olarak sağ kanat da daha başarılı olduğunu ifade etmesine karşın, ertuğrul ali'yiyine sağ bek olarak oynatmaya çalıştı.
tamam burak henüz hazır değil ve maçta da iyi değildi ali de niye ısrarcı onu anlamış değilim.
ertuğrul fb 'lileri mutlu etti ve demecinde de "olur böyle ufak tefek hakem hataları" ifadesini kullandı.
ya kendi hatalarına ne demeli ???
aklımdayken, bir kaç kötü oynayan futbolcu dışında, kondisyonu yetmemesine karşın delgado'nun oyun kuruculuğu güzeldi...
Eren Cemaloğlu
04-11-2007, 10:02
"isterlerse sponsorlar da beşiktaş'tan ayrılabilirler" ya bunu duymak ne kadar güzel bir şey.çok duygulandım gerçekten.Allahım bize de o günleri göster...
Ufuk Saygin
04-11-2007, 12:24
hala inanamıyorum...kıçıkırık faullerle,zorla korner yapılan outlarla,'görünmez ellerle' gül gibi puanlar gasp edilirken,bu takım her maçı bu şekilde pres yaparak oynamalı...ayrıca çok affedersiniz ama sıçayım böyle işe,futbolcularımız ellerine geçen fırsatları böle kolaylıkla,acemilikle harcarsa boktan 2 tane gol yeriz ve otururuz,hakeme rağmen yenebilirdik çok rahat...
Metin Yalçınkaya
04-11-2007, 12:55
Bugün gazetelere bir göz attım öylesine de.Çünkü okudukça iyice sinirleniyorum.Böyle bir yanlı medya başka nerde var acaba merak ediyorum.Hakem hatasından çok konuşulan kaçırdığımız 2 tane net pozisyon.Ve erman toroğlu denen şahsiyetin türkiye kupasındaki erciyes maçında sözde erciyesin hakkı yenmiş o zaman sessiz kalmış beşiktaş camiasının şimdi neden bu kadar isyan ettiğini belirtmiş.Şimdi sabah sabah sinirlenmemek elde mi.Biz bu vatanda hiçbirşey yapmayacakmıyız.Sinirlenmemek için,herşeyini oluruna bırakmak için,ruhsuz olmak için,hiç birşey görmeyecek ve duymamış gibi mi davranacağız onu bir türlü çözemiyorum.Gerçekten o kadar canım sıkkın ki düşüncelerimi yazıya dökerken bile kendime hakim olamıyorum...
Rifat Aytekin
04-11-2007, 12:58
Bence son dakikalarda batuhanın yakaladığı pozisyon maçın kopma noktasıydı. Anlıyamadığım şey bu gençlere fb maçlarının ne kadar ciddi olduğunu kimse anlatmıyormu? yapılırmı buya son dakikada olucak şey değil canım hala sıkkın git liverpoolu yen gel fbye yenil şaka gibi:G
Bu arada yapılan eylemleri sonuna kadar destekliyorum bize artık bu lig fazla oynamayalım en iyisi kendileri artık tek kale gazozuna maç yaparlar takılsınlar kafalarına göre?
Onur Özgen
04-11-2007, 14:09
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/topfener.jpg
Onur Sarısoy
04-11-2007, 15:30
hayde demirören bu kararının sonuna kadar arkasındayım ılk ve son defa paf takımı sahaya çıkar sponsorlar çekilsin sende pılını pırtını topla git.fenerbahçe medyasıda tabi hemen konuya balıklama daldı yok paf takımla cıkmayın yok sızın zararınıza.ne sandılar beşiktaş ın daha çok mu olanları sineye çekeceklerini sandılar!!!.ama artık demirörenin de ortalıkta gezecek halı kalmadığı için bu kararları almak zorunda kaldı. MAÇA DA GİDİLMEMESİ TARAFTARIYIM
Onur Özgen
04-11-2007, 17:54
MAÇA DA GİDİLMEMESİ TARAFTARIYIM
http://img223.imageshack.us/img223/9463/adsztc1.png
Demir Han
04-11-2007, 23:07
Hiç kimse kusra bakmasın..evet hakem sonuca etki eden kararlar vermiş olabilir
Bobo'nun 2 O genç Batuhan'ın bencilce harcadığı %99 luk gollük pozisyonlara ne demeli.. onları da mı hakem kesti....Evet kimse kusura bakmasın...şerefsizler ve şerefsizlikler her zaman var olacak bu hukuka saygı ver güven olmayan memlekette...o zaman çıkacaksın adam gibi ezeceksin geçeceksin ağlamayacak sahadan çekilmeyeceksin
Basiretsiz yönetim bir laf etti....yine bizim adımıza bir büyük laf ettiler arkasında dursalar bir halt durmasalar bir halt...Ulan Bu keçeci ile arzuman Bjk den büyük müdür de sen bu adamlar ile takımı eş tutup PAF ile çıkma kararı alıyorsun.Kimsin sen kim...ne hakla takımımı sahadan alırsın....O takım sahaya çıkacak onurum için kartallar gibi tel başına uçaçak tüpçü kardeşim.....
O kadar....
Onur Özgen
04-11-2007, 23:19
demir han ;
benim kaçırdığım goller beni ilgilendirir, ama hakem benim golümü verecek kardeşim, hakem benim ankara'da golümü vermiyor, kadıköy'de golümü vermiyor, gs maçında olmayan korner ve penaltıdan 3 puanımız gidiyor, bu şartlar içinde bobo o golü atsa ne olacak ? batuhan o golü atsa ne olacak ? attığımız goller sayılmıyor yahu !!!
Demir Han
04-11-2007, 23:36
Fener maçında hangi golü attık da hakem vermedi.Hadi son pozisyonu geçtim...ya peki başka....geçmiş maçları unutmamız lazım artık...
Topu öyle bir sokacaksın ki kaleye çıkaramayacaklar adamla kaleci le birlikte sokacaksın...öylesine aç ve hırs ile vuracaksın topa.Bak bakalım ne oluyor o zaman
Bu arada PAF takım sahaya çıkacak ise ölümüne destek sonuna kadar destek...tüpçü istedi diye o gençleri desteklememek namerdlerin işidir....
o formayı üzerine geçirmiş kim olursa olsun desteklerim arkadaş..kimse bana gelme diyemez...oynayanlar değil o formaya onun değerlerine aşığım ben.....Allah'ım Tüpçü,imam ve mafya adamı...ne üçgen ne üçgen.....
Beşiktaş'lı olan o PAF ları babalar gibi destekler........Onlar onurum için oynarken ben sırtımı dönemem
Onur Özgen
05-11-2007, 00:34
yok bir maçta 2-3 gol atalım onları da saymasın bari, ben orada başka bir şey anlatmaya çalıştım, yani bu maçta onları atsaydı bobo ve batuhan kazanırdık, ama haftaya sivas maçında hakemi yenemeyebilirdik, yani beşiktaş bu sene operasyona tabi tutuluyor demek istiyorum, bunu bitirmeden, gol atmışız, gol yemişiz, kazanmışız, kaybetmişiz, ya da bataklıkta sinek öldürmüşüz, fark yok.
Özgür Öge
05-11-2007, 10:53
Yönetimin uyguladığı yanlış bir strateji burası Türkiye kimse koltuğundan biz istedik diye ayrılmaz.Yapılacak şey hedefimizdeki kişiler istifa edene kadar ulusal takımlara oyuncu vermiyeceğimizi açıklamaktan ibarettir.O zaman karşımızdaki kutsal ittifak domino taşları gibi yıkılacaktır.
Demet Kursunlu
05-11-2007, 12:18
bu öylesine hakem hatasında kaybedilen bir puan değildir .....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.