PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkanızdayız...

Vedat Hamzacelebioglu
04-11-2007, 00:23
İnsanda biraz erdem olur.Spor da insani bir mücadeledir.
Öyle Federasyona karşı şartlar öne sürmek bize yakışmaz!
Özür dilemeleri neyi değiştirecek? İsmet Arzuman'ın istifasını istemek neyi çözecek? Biri gider biri gelir!..Affan Keçeci'nin istifasını istemek neyi çözecek?

Affan Keçeci önce kendini korusun. Sonra da Beşiktaş'ın haklarını korumaya vakti olsun!..

Yıllarca her türlü çirkinliğe, her türlü yalana-dolana, her türlü haksızlığa maruz kalan bizler değil miyiz? Federasyonun, Aziz Yıldırım'ın oyuncağı mıyız biz? Deyim yerindeyse artık bıçak kemiğe dayandı.

Bugün takımımızdan her türlü memnun kaldık. Vicdanımız rahat.

Öyle lamı-cimi yok! Bundan böyle sahada PAF Takımımızı sahada görmek istiyoruz.

Erdemli olun.
Bunun için de sonuna kadar arkanızdayız...

Onur Özgen
04-11-2007, 00:29
Affan Keçeci önce kendini korusun

kesinlikle. inönü'de çok küfür var deyip, stadı terkeden; kadıköy'de aziz yıldırım'dan fırça yiyip oturan bir adamdan ne beklersiniz ki ? kalsın hakkımı da savunmasın, gerek de yok zaten, tek istediğimiz adalet ama onu da böyle alamayacağız bu anlaşıldı artık. bir affan gider diğerleri gelir.

ayrıca sivas maçında bir tane koltuk boş kalırsa yazıklar olsun, o maç tarihi bir maçtıri ben de antalya'dan atlayacağım geleceğim o maça, hepimiz gideceğiz ve destekleyeceğiz o gençleri, beşiktaşlı olduğumuzu hissedeceğiz iliklerimize kadar. tamam mı ???

Yigit Bayman
04-11-2007, 00:33
bu kararın arkasında durmalıyız.

Metin Yalçınkaya
04-11-2007, 00:35
Hayattaki tek aşk BEŞİKTAŞK.Biz her zaman ki gibi yine olgun davranıyoruz.Her zaman gençlerin yanındayız.. ŞEREFİMİZLE OYNAYIP HAKKIMIZLA KAZANANA KADAR bu yola devam....

Onur Özgen
04-11-2007, 00:39
bu arada fb de tr kupasında paf ile çıkacaktı ne oldu yürekleri mi yetmedi ? 1 günde 150000 fax geldiğini iddia edenlerden ne beklersiniz ki başka ? dilerim biz bu kararımızın arkasında durur ve önemsemiş olduğumuzun başarı olmadığını gösteririz.

Onur Özgen
04-11-2007, 00:44
biz paftan gelenlerle 3 sene üst üste şampiyon olmadık mı ? (4.sene çalındı gs tarafından) gerekirse bütün sezon paflarla çıkarız. bu sivas maçı bjk tarihinin dönüm noktası olacaktır, buraya yazıyorum, tabii kararlarının arkasında dururlarsa, her zamanki gibi arkalarında olmasınlar da...

Ertan Eylem
04-11-2007, 11:18
Bu adam hangi sözünün arkasında durdu sevgili arkadaşlar.Yarın ikili kulisler yapılır ortaknoktalar bulunur iş tatlıya bağlanır Siz hiç üzmeyin tatlı canınızı.

Endüstriyel futbola karşı üç korner bir penaltı!!!Sokak çocuklarını bekliyor !!!

Vedat Benakay
04-11-2007, 11:33
arkanizdayiz yalniz ben seyirci gitmesin fikrine karsiyim o gun geldiginde tam tersi ful cekip o buyuk ordumuzla siarlarimizi yuzlerine vurmamiz gerekir.paf takimiyla cikipta onlari yalnizmi birakacagiz aksine bizim ne buyuk guc oldugumuzu bir kere daha dunya aleme ve serefsizlere gosterecegiz 104 yillik SEREFIMIZLE.ugrasmayin bosuna bu barikati yikmak degil daha sallayamadiniz bile.

Onur Özgen
04-11-2007, 13:09
evet arkadaşlar lütfen tek koltuk boş kalmasın sivas maçında, ne olur yahu !!!

Deniz Özdemir
04-11-2007, 15:17
umarım bu söylenenler öncekiler gibi lafta kalmaz...

Firat Sezginsoy
04-11-2007, 19:53
bu arada fb de tr kupasında paf ile çıkacaktı ne oldu yürekleri mi yetmedi ? 1 günde 150000 fax geldiğini iddia edenlerden ne beklersiniz ki başka ? dilerim biz bu kararımızın arkasında durur ve önemsemiş olduğumuzun başarı olmadığını gösteririz.

Hatta onu geç kupa maçının olduğu gün birinci ligde takımı olmayan bir şehirde as takımıyla dostluk maçı yapacaklarını söylemişlerdi, unutmayalım! Bunu ben hatırlıyorum da hiç bir yazar ve hiç bir gazete nasıl hatırlamıyor şaşıyorum!

Sırf bu yüzden ne dedilerse onları yapsınlar istiyorum, ağızdan çıkan her kelimenin arkasındayım yeterki bazıları gibi lafta bırakmayalım. Onur ve gurur her başarıdan önce gelir!

Bu arada Muhatara "düzenle"me imkanından dolayı teşekkür...

Vedat Hamzacelebioglu
08-11-2007, 15:10
Beceremedik!..

Ne siz Beşiktaş'a yakışıyorsunuz, ne de Beşiktaş size!

(Ay sonuna kadar kendime izin verdim. Bozuklukları biriktirmem lazım! Görüşmek üzere arkadaşlar)