Orijinalini görmek için tıklayınız : Şerefiyle Oynayıp Hakkınla Kazanamamak
Özer Özçetin
04-11-2007, 09:51
Yazıklar olsun en başta böyle bir BJK yönetimi ve başkanına,sen aldığın kupayı adamın gsli bababsına götürürsen olacağı budur.Federasyon denilen fb gs beslemeli makama omuz atarsan destek verirsen olacağı bududr.
Koskoca Beşiktaşımı ne hallere düşürdünüz yazıklar olsun seni destekleyenlere de.bursanın Antepin bile gollerini böyle üstüste saymamazlık edemez kimse.Ama azizin aba altından spoasını görüp korkan bir fedearsyon başkanı bunu yapar.Şerefinle oynamak ta yetmiyor Hakkınla kazanmak için.Önce Beşiktaş Başkanlık koltuğunun ne anlama geldiğini bileceksin,ağır olacaksın Beşiktaş ağır taştırı beyinlere kazıyacaksın.Hemen şimdi federasyonda ki Beşiktaş temsilcilerini çekeceksin,istifa etmiyorlarsa kulüpten ihraç edeceksin,milli takıma oyuncu vermeyeceksin,federasyonu mahkemeye verip düşüreceksin.
Beşiktaşı yerlere düşürdün,ama bunlar geçici başkan,altın yere düşmekle değer yitirmez,Şerefimizle oynamaya devam edeceğiz,Hakkımızla kazanacağımız günlerde yakındır,senden kurtulduktan sonra...
Serdar Yeşil
04-11-2007, 10:50
Sana soruyorum özer abi Şerefi olmayana şeref olgusunu nasıl anlatıyorsun, tarihlerinde alınteri ile bir yere gelmeyen hep birilerinin üstüne basarak gelenlere hakdan bahs etmişsin; seni anlamıyorum özer abi yazamayacagım kadar zulüm ettiler bize, katlettiler sen hala hakdan, şerefden bahs ediyorsun şerefsizlere
Serdar Yeşil
04-11-2007, 10:51
Artık bunları konuşmayalım hak nasıl kazanılır değil bunların oyunları nasıl bozulur onun tartışması yapılsın onun kararı alınsın
Ertan Eylem
04-11-2007, 11:14
Ya Özer Hocam bu adamlarla ilgili yaz yaz bitmez bu kadar sabık bir başkan tutmuş affan keçeci nin istifasını falan istiyo halbuki önce sen istifa et sonra affan ı da al git.
Vedat Benakay
04-11-2007, 11:36
Artık bunları konuşmayalım hak nasıl kazanılır değil bunların oyunları nasıl bozulur onun tartışması yapılsın onun kararı alınsın
evet iste bu artik ne yapacagiz.zaman geldi zaman bugundur zaman birlik tek vucut tek yurek olma zamanidir
Onur Özgen
04-11-2007, 13:12
biz bu lig için fazla şerefliyiz.
Onur Özgen
04-11-2007, 14:10
http://www.forzabesiktas.com/anasayfa_resimler/topfener.jpg
Deniz Özdemir
04-11-2007, 15:11
yazık yazık şu düştüğümüz durumlara bak.yıldırım bey zamanında bunların önlemini almış olsaydın şimdi ona buna istifa et demek zorunda kalmazdın.Beşiktaş'ımı yiyip bitirdiniz.artık o kirli ellerinizi takımımdan çekin...
Demet Kursunlu
05-11-2007, 12:51
"Talih insana bütün nimetlerini verse onları tadabilecek bir ruh lazım."
BEŞİKTAŞ sevdası lazım hiseederek yaşamak lazım bu sevdayı hissederek
Demirören sen gelme!
Hatice Vural
05-11-2007, 13:51
biz bu lig için fazla şerefliyiz.
İşte sonunda bir konuda uzlaştık Onur Bey :) Bu cümleye tamamen katılmakla birlikte, ligimizde bazı kluplerinde şerefli olma özelliğine sahip olduklarıı tahmin ediyorum.Ama bu klupler kesinlikle geriye kalan 3 büyüklerden biri değil. Aziz Yıldırım ne zaman oyunun sadece SAHA da oynanması gerektiğine ikna olacak merak ediyorum. Yani ahlaklı olanı seçmek neden onun gözünde kaybetmekten kötü. Unutmamalı ki; kaybetmek ŞEREFLİ iken bile güzeldir. ŞEREF eksikliği ile alınan 3 puan neye yarar ki. Çok yazık Aziz Yıldırıma ve onun gibilere. Onların adına üzülüyorum. bu yolla tüm kupaları müzelerine götürmeleri mümkün, ama şereflerini geri getirmeleri İMKANSIZ..Biz yolumuza -3 puanlada gayet iyi devam ederiz ve gerekirse sıfır kupayla ligi kapatırız. Ama şu meşhur reklamdada hatırlatıldığı gibi; İYİLER MUTLAKA KAZANIR..bu_!
Cem Ozel
05-11-2007, 23:02
tv ve haberlerden bir süredir uzak kaldım ama takip edebildiğim kadarı ile başkanımızın ilk açıklamasında ulusoyun istifasını istemek yerine ismet arzumanın ve mhk 'nın istifasını istemesini manidar buluyorum. umarım beni yanıltmış ve ulusoyunda istifasınıda istemiştir. yoksa diyecek birşey bırakmıyor ( bugüne kadar kaldımı zaten bilemiyorum)..
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.