Orijinalini görmek için tıklayınız : İnadına İnönü deyiz
Ertan Eylem
04-11-2007, 19:41
Fener maçında yaşanan rezaletleri ve daha öncesi hazırlık sürecini anlatmaya gerek yok zaten hepimiz biliyoruz.
Sayın Başkan büyük bir azametle buyuruyorlar Sivas maçına kimse gelmesin af buyuuuur Sayın Başkan.
Bu taraftarın öfkesine isteklerine ve hatta sevincine ne zaman ortak oldunuz.
Tartışmalı bir hakem yönetimi ile alınan kupayı haluk un babasına götürdünüz sevincinizi onlarla paylaştınız.Şimdi haluk kazık atınca yandım anam demektesiniz.
Oysaki Siz Beşiktaş Başkanı na yaraşır biçimde bu kupaya hakem gölgesi düşmüştür Erciyes Spor haksızlığa uğramıştır deseydiniz şu anda tüm Türkiye yanınızda olurdu.
Siz de diğerlerinden farksız olarak başarı için her yolu mübah gören bir anlayışı maalesefki Beşiktaşımız a yerleştirmeye çalışmaktasınız.
Beşiktaş taraftarının tepki göstereceğini bile bile 101. yıda kaçan şampiyonluktaki şaibesini aklayamamış yargıda devam eden davası bulunan sinan engin i menejer yaptınız hem de nasıl? Ali Hoca yı harcayarak.
Sayın Başkan bu haksızlıklara mutlak dur demek gerekmektedir Ben bu forumda yazmaya başladığımdan beri karınca kararınca sesimizi duyurmaya çalışan milyonlardan birisi olarak Size defaten seslendim olmuyor yapamıyorsunuz bu yükü taşıyamıyorsunuz lütfen yeter bu işi bırakın.
Paf takımı ile çıkmakta olabilir başka tepkilerde ama Siz Beşiktaş kulübü başkanı olarak hiç bir taraftar maça gelmesin diyemezsiniz.Çünkübu taraftar İnönü yine hınca hınç doldurur tepkisini ortaya koyar.Gencecik Karakartallar ı ölümüne destekler, dostta düşmana taraftar ne imiş gösterir.
Açıkçası taraftar herzaman olduğu gibi görevini yapar dostta hayranlık düşmanda saygı uyandırır.
Hayır Başkan bu haksızlıklara inat bu taraftar İnönü yü hınca hınç doldurmalı
Size gelince zaten siz biliyorsunuz
Firat Sezginsoy
04-11-2007, 20:18
Aynen katılıyorum Ertan abi size, bununla ilgili başka forumda açılan bir topiğe bir benzerini de ben yazmıştım. Demirören'e ne oluyor? Ne zamandan beri bize ne yapmamız gerektiğini öğretiyor. Aziz Yıldırım'ı kıskandı heralde. Böyle bir protesto olursa ona taraftar karar verir çArşı karar verir.
Biz Inonuye maç izlemeye gitmiyoruzki. Ister PAF takımı ister minik takım çıksın ister 5-0 kaybedelim ister 10-0 kazanalım ne farkeder. Başkan bile bizi anlayamıyor bizim derdimiz başarı değil neden bunu aklınıza sokamıyorsunuz. Biz fener gibi yıldız izlemeye gitmiyoruz o formayı giyen kim olursa olsun arkasında bizlerin olduğunu bilmeli.
Sivas maçı bence de tarih olmalıdır. Inonu Inönü olalı böyle kalabalık görmemiş olmalı. Umarım taraftar beni yanıltmaz.
Muhittin Saban
04-11-2007, 22:22
Sevgili Ertan,
Yazının içeriği çok şeyi anlatıyor ve seni de çok haklı buluyorum. Kimileri " Birlik zamanı Başkanın arkasında olalım "diyor ama zaten bu "son"un hazırlanmasındaki en büyük payda başkanın ta kendisidir!..
Silik, aciz, korkak, cesaretsiz, dirayetsiz ve popülist bir anlayışın, davranışın sonuçlarına bizler değil taa kendisinin katlanması gerekiyor.
Ne demekmiş" Taraftarımız maça gelmesin" Yahu başkan bir kere de düzgün, doğru ve anlaşılabilir bir şey söylesen keşke!.. " Taraftar sponsora karşı çıkar başkanda medyanın karşısına çıkar " Eski forma ile maça gelmeyin" diye fırça atar!..
Hele dün akşamki açıklaması tam bir skandaldır. "Takımı ligden çekerim" demişti 1.5 ay önce. Ligden çekmek nasıl bu kadar kolay olacaksa anlayamadık. Kurumsallaşan sizlerdiniz ve "kurum" bağladınız. Hadi çekin de görelim nasıl çekeceksiniz. Hukuki yaptırımlarını ya da borsa yaptırımlarını hesaba katarak yapılmışsa bu açıklama o zaman taraftarın maça gitmesine ambargoyu başkan koyamaz. Bunu istiyorsa haklı gerekçesini sunması lazım bizlere.
Bakın taraftar bu konuda ikiye hatta üçe ayrılmış durumda. Ama dün gece " Federasyonu protesto için taraftarımızı Sivas maçında İnönü'ye bekliyoruz" deseydi işte o zaman Ulusoy'un istifasını hızlandırabilirdi. Farkındaysanız açıklamasında başkanın hedefleri küçülmüştü; " Affan keçeci ve İsmet Arzuman"!.. Sanki tek suçlu onlarmış gibi. Başkan Ağaç ile uğraşacağına Ormanın bütünü ile uğraşması gerekirdi. Eşinin amcasının oğlu olan Ulusoy'a tek bir laf etmedi! Hem de başkanlığı döneminde onca haksız kararlara maruz kalan bir kulübün başkanı olarak. Şampiyonluğumuz kaç tane Ulusoy döneminde? Ulusoy'u en çok yıpratan Fb ve Gs nin şampiyonluk sayısı fark attmış durumda bize.
Başkan Sivas maçında İnönü'yü dolduran taraftardan ilk önce Levent'e federasyon binasına yürümesini isteyecekti sonra da İnönü'yü doldurmasını isteyecekti.
Ne günahı var Paf takımındaki genç ve ürkek ayakların. Ne yani 10-0 mı yenilelim protesto edeceğiz diye?
Bir sözüm de Paf'ları yalnız bırakmayalım diyenlere;
Şimdi mi aklınıza geldi o çocukların yanında olarak onlara moral vermek, daha önceleri neden aklınıza gelmiyordu destek vermek?
Bizde modaya uymuşuz maalesef!.. Gündeme göre tarz belirliyoruz. Oysa önceden bize göre gündem belirleniyordu!...
.
Onur Özgen
04-11-2007, 23:23
Bir sözüm de Paf'ları yalnız bırakmayalım diyenlere;
Şimdi mi aklınıza geldi o çocukların yanında olarak onlara moral vermek, daha önceleri neden aklınıza gelmiyordu destek vermek?
Bizde modaya uymuşuz maalesef!.. Gündeme göre tarz belirliyoruz. Oysa önceden bize göre gündem belirleniyordu!...
çok haklısın muhittin abi; eskiden bjk genç takımı maçları inönü'de oynanırmış ve fule yakın olurmuş, beşiktaş sevgisi eskiden daha mı yüceymiş acaba ???
Demir Han
04-11-2007, 23:40
Başka konu altında yazmıştım buraya da taşıyorum
İNADINA İNÖNÜ'DEYİZ...O KADAR!
1....
Hiç kimse kusra bakmasın..evet hakem sonuca etki eden kararlar vermiş olabilir
Bobo'nun 2 O genç Batuhan'ın bencilce harcadığı %99 luk gollük pozisyonlara ne demeli.. onları da mı hakem kesti....Evet kimse kusura bakmasın...şerefsizler ve şerefsizlikler her zaman var olacak bu hukuka saygı ver güven olmayan memlekette...o zaman çıkacaksın adam gibi ezeceksin geçeceksin ağlamayacak sahadan çekilmeyeceksin
Basiretsiz yönetim bir laf etti....yine bizim adımıza bir büyük laf ettiler arkasında dursalar bir halt durmasalar bir halt...Ulan Bu keçeci ile arzuman Bjk den büyük müdür de sen bu adamlar ile takımı eş tutup PAF ile çıkma kararı alıyorsun.Kimsin sen kim...ne hakla takımımı sahadan alırsın....O takım sahaya çıkacak onurum için kartallar gibi tel başına uçaçak tüpçü kardeşim.....
O kadar....
2.....
Fener maçında hangi golü attık da hakem vermedi.Hadi son pozisyonu geçtim...ya peki başka....geçmiş maçları unutmamız lazım artık...
Topu öyle bir sokacaksın ki kaleye çıkaramayacaklar adamla kaleci le birlikte sokacaksın...öylesine aç ve hırs ile vuracaksın topa.Bak bakalım ne oluyor o zaman
Bu arada PAF takım sahaya çıkacak ise ölümüne destek sonuna kadar destek...tüpçü istedi diye o gençleri desteklememek namerdlerin işidir....
o formayı üzerine geçirmiş kim olursa olsun desteklerim arkadaş..kimse bana gelme diyemez...oynayanlar değil o formaya onun değerlerine aşığım ben.....Allah'ım Tüpçü,imam ve mafya adamı...ne üçgen ne üçgen.....
Beşiktaş'lı olan o PAF ları babalar gibi destekler........Onlar onurum için oynarken size sırt dönerim onlara dönemem
Cem Tamimi
04-11-2007, 23:46
arkadaşlar başkanı desteklemiyorsak ta bunun gibi zamanlarda birlik olduğumuzu göstermemiz gerekir. kendi içimzde başkana ne kadar karşı olursak olalım bunu dışarıya yansıtmamalıyız. 101 . yılda samsun maçında kaçımız takımın ligden çekilmesini istemedi. tamam başkan istifa sözcüğğünü iki kişi için kullandıysa biz daha fazlasını istiyelim.. zaten ulusoy denilen muhterem demirörenin desteğini cepte gördüğünden dolayı diğer kuluplere kıyak geçiyor. biz başkanımızla da hesaplaşalım ama dışarıya karşı önerilen her protesto şeklini değerlendirelim, gözardı etmeyelim diyorum
Cem Tamimi
05-11-2007, 00:05
Başka konu altında yazmıştım buraya da taşıyorum
İNADINA İNÖNÜ'DEYİZ...O KADAR!
1....
Hiç kimse kusra bakmasın..evet hakem sonuca etki eden kararlar vermiş olabilir
Bobo'nun 2 O genç Batuhan'ın bencilce harcadığı %99 luk gollük pozisyonlara ne demeli.. onları da mı hakem kesti....Evet kimse kusura bakmasın...şerefsizler ve şerefsizlikler her zaman var olacak bu hukuka saygı ver güven olmayan memlekette....
O kadar....
dostum ben bu konuda da size katılmıyorum
atarız atamayız o ayrı bu kimi ilgilendirir. hakeme mi kalmış bunu değerlendirmek. hem eğer hakem bir maçı verdirmeyecekse kanırtarak ta atsan ağları da delsen maçı vermez. örnek 101. yılda samsun maçı. ama bizim sesimiz az çıkıyor. türkiyede dayılanmayınca seni ciddiye alan olmuyor. ve mesele dayılanma ise en kralını bizim yapmamız gerekir. benim düşüncem budur. bir ses çıkardıkmı ne federasyon ne mhk kalmalı hepsini devirebilmek lazım..
ama biz bir cem papila yı bile kovduramadık. en çok buna yanarım.
Demir Han
05-11-2007, 00:06
Ses çıkarmak o maça desteğe gitmemek mi ? Ben bunu kabul etmiyorum arkadaşım
Cem Tamimi
05-11-2007, 00:11
ya bu şekil de tartışılabilir ama eğer böyle bir karar alınırsa hepimiz uymalıyız.
Onur Özgen
05-11-2007, 00:35
Ses çıkarmak o maça desteğe gitmemek mi ? Ben bunu kabul etmiyorum arkadaşım
ne yani bu pankartı boşuna mı astık biz ?
http://img223.imageshack.us/img223/9463/adsztc1.png
Burak Güven
05-11-2007, 08:57
Biri bana söylesin arkadaş;
Bu Yönetim'i neden kimse eleştirmiyor?eleştiremiyor? tepki vermiyor?
-Lig başlamadan önceki futbolcu seçimleri,
-Sinan Engin'in getirilişi,
-Masaya vururuz dediğimiz andan itibaren, kafamıza kafamıza vurulması,
-Federasyon'a tek bir laf edilememesi,
-Affan Kececi'nin federasyon'a seçilmesi'nin sağlanması,
-Her sene bir teknik direktör değişimi,
-Demirören ile tek bir şampiyonluk bile yaşanmaması,
-vs vs vs...
Arkadaş sorunu niye dışarda arıyoruz, bu yönetim neden bu kadar tutuluyor, aklım mantığım el vermiyor.
Onur Özgen
05-11-2007, 12:17
yönetimi kim tutuyor burak ?
Demet Kursunlu
05-11-2007, 12:48
"Kardeş kardeş atan bu yürek bizim, bu yürekler hiç SUSMAYACAK"
Burak Güven
05-11-2007, 13:32
yönetimi kim tutuyor burak ?
Sence?
Onur Özgen
05-11-2007, 14:03
yönetimi destekleyen beşiktaşlı sayısının, yönetimin karşısında olan beşiktaşlı sayısının yanında hükmü olmaz.
Erkan Özberk
05-11-2007, 14:27
Rakiplerini sindirdi Demiroren, Besiktas su ana muhalefetsiz yonetiliyor ve demiroren istedigi gibi at oynatiyor.Bence demirorenin bu kadar serbest hareket etmesi onu destekleyenin coklugundan degil,Besiktas'in onde gelen isimlerinin ve muhalefetin sessiz kalmasi
Burak Güven
05-11-2007, 14:39
yönetimi destekleyen beşiktaşlı sayısının, yönetimin karşısında olan beşiktaşlı sayısının yanında hükmü olmaz.
Hükmü olmasaydı Demirören geçen yıl'ın ortasında Başkan'lığı bırakırdı emin olabilirsin.
Hatice Vural
05-11-2007, 14:50
Sanırım sayın Başkanımız Demirören, CHP de ki Deniz Baykal gibi oturduğu yerden zamanında kalkmayı bilmiyor. Birileri bildirmediği sürece oturmayada devam edecek gibi. Bence Sayın Demirören, o koltuğu oturma vaadleri arasında olan "başkan olduğumda Lucescuyla yola devem edeceğim" sözünü unutup, kötü gidişi durdurmak adına ama esasında medyanın istikrarlı kışkırtma politikalarına uyum göstermek adına, O'nu gönderdiği gün o koltukta artık olmamalıydı. Ama insnalar bazen doğru olan duruşu sergilemede sakıncalar görebiliyorlar. Ama her şeye rağmen, hakemlere rağmen, başkanımıza rağmen, içi boş medya haberciliğine rağmen , BEŞİKTAŞ ülkenin en iyi takımı. Çünkü taraftarı oturması ve kalkması gereken yerleri ve anları çok iyi biliyor.
Onur Türksoy
06-11-2007, 14:03
Maça gidilmeli... Armamızı yalnız bırakmamız düşünülemez... Seyircisiz maça RUHUMUZ YETER pankartı asan bizler, seyircinin girebildiği bir maça gitmeyerek kime ne tepki göstereceğiz...
"Federasyon başkanısın, cimbombomun uşağısın" ile başlayan bestemiz bağırılmalı... Skor ne olursa olsun...
Murat Yıldırım
06-11-2007, 19:15
Yönetimin harakirisi,
Fener maçından sonra Demirören tarafından yapılan açıklamanın en önemli sonucu, ortalığın toz dumanı içinde gözden kaçırılmaktadır. Sivas maçına PAF takımı ile çıkma tehdidi ve talep edilen istifalar, yönetimin sadece strateji ve taktik belirleme konusundaki yetersizliklerini ortaya koymakla kalmamış aynı zamanda var gibi görünen bütün ağırlıklarının yok olmasına ve giderek istifadan başka çarelerinin kalmamasına yol açacak bir sürecin başlamasına neden olmuştur.
Fener maçından sonraki kararın alınış şekli ve kamuoyuna aktarılması son derece gayrı ciddidir ve aslında bu niteliği, kararın uygulanmayacağının da işaretidir. Bu sürecin , maç sonu ilk demeçlerden başkanın son açıklamasına kadar geçen her aşaması, tam bir beceriksiz ve basiretsiz yöneticilik örneğidir. Neredeyse sistemli denilebilecek bir biçimde haksızlığa uğrayan Beşiktaş’ın buna karşı tepkisinin, (içeriği bir yana) maç sonrası cep telefonları ile yapılan öfke ve duygu ağırlıklı görüşmeler ve ayaküstü değerlendirmeler sonrasında ortaya konulmuş olması, sesin tonu ve dili ne kadar sert olursa olsun tepkiyi inandırıcı olmaktan alıkoymuştur. Olması gereken, Beşiktaş yönetiminin, ertesi gün oturup , durumu soğukkanlıca değerlendirdikten sonra bütün sonuçları ile gözden geçirilmiş kapsamlı bir eylem planını ortaya koymasıdır. Her türlü sonucun hesaplandığı ve dolayısıyla bedelinin de göze alınmış olduğu anlaşılan bir tepkinin muhataplarınca kale alınamaması düşünülemez. Eğer yönetim buna benzer bir süreç izlemiş olsaydı elbette, “Keçeci istifa etmeli, Arzuman bırakmalı “ gibi doğrudan kendi inisiyatifinde olmayan ve dolayısıyla gerçekleşmemesi halinde ağırlığını kaybetmesine sebep olacak olmazsa olmaz görüntülü taleplere yer vermezdi. “Aksi halde istifa ederim” diyebilirisiniz bir tehdit olarak ama “Aksi halde istifa etmeli” şeklinde dayatma yapamayacağınızı bilmeniz gerekir. Çünkü aksi halde; size istifa etmekten başka bir çare kalmaz… Hele bir de yaparım dediğiniz bir şeyi yapamaz duruma düşmüş durumda isenizkurtuluşunuz harakiridedir...
Ertan Eylem
06-11-2007, 20:14
Yönetimin harakirisi,
Fener maçından sonra Demirören tarafından yapılan açıklamanın en önemli sonucu, ortalığın toz dumanı içinde gözden kaçırılmaktadır. Sivas maçına PAF takımı ile çıkma tehdidi ve talep edilen istifalar, yönetimin sadece strateji ve taktik belirleme konusundaki yetersizliklerini ortaya koymakla kalmamış aynı zamanda var gibi görünen bütün ağırlıklarının yok olmasına ve giderek istifadan başka çarelerinin kalmamasına yol açacak bir sürecin başlamasına neden olmuştur.
Fener maçından sonraki kararın alınış şekli ve kamuoyuna aktarılması son derece gayrı ciddidir ve aslında bu niteliği, kararın uygulanmayacağının da işaretidir. Bu sürecin , maç sonu ilk demeçlerden başkanın son açıklamasına kadar geçen her aşaması, tam bir beceriksiz ve basiretsiz yöneticilik örneğidir. Neredeyse sistemli denilebilecek bir biçimde haksızlığa uğrayan Beşiktaş’ın buna karşı tepkisinin, (içeriği bir yana) maç sonrası cep telefonları ile yapılan öfke ve duygu ağırlıklı görüşmeler ve ayaküstü değerlendirmeler sonrasında ortaya konulmuş olması, sesin tonu ve dili ne kadar sert olursa olsun tepkiyi inandırıcı olmaktan alıkoymuştur. Olması gereken, Beşiktaş yönetiminin, ertesi gün oturup , durumu soğukkanlıca değerlendirdikten sonra bütün sonuçları ile gözden geçirilmiş kapsamlı bir eylem planını ortaya koymasıdır. Her türlü sonucun hesaplandığı ve dolayısıyla bedelinin de göze alınmış olduğu anlaşılan bir tepkinin muhataplarınca kale alınamaması düşünülemez. Eğer yönetim buna benzer bir süreç izlemiş olsaydı elbette, “Keçeci istifa etmeli, Arzuman bırakmalı “ gibi doğrudan kendi inisiyatifinde olmayan ve dolayısıyla gerçekleşmemesi halinde ağırlığını kaybetmesine sebep olacak olmazsa olmaz görüntülü taleplere yer vermezdi. “Aksi halde istifa ederim” diyebilirisiniz bir tehdit olarak ama “Aksi halde istifa etmeli” şeklinde dayatma yapamayacağınızı bilmeniz gerekir. Çünkü aksi halde; size istifa etmekten başka bir çare kalmaz… Hele bir de yaparım dediğiniz bir şeyi yapamaz duruma düşmüş durumda isenizkurtuluşunuz harakiridedir...
Murat Dost yazının altına imzamı atarım ve eklemek isterim:Sayın Başkan ne zaman tutarlı davrandı, nezaman söylediklerinin arkasında durduki şimdi ondan böyle bir tutarlı duruş-tavır bekleyelim.
Sonra Keçeçci nin istifasını istemekte ayrı bir komedi adamı haluk un yanına gönderen kendisi değil mi? neden federasyon ya da haluk değilde keçeci nin istifasını istemekte teşbihte hata olmaz umarım kusura bakılmaması dileği ile ''eşeğini dövemeyen semerini dövermiş'' misali.
Sonra iki büyük yaratılmasından bahsediyor adnan polat la kankilik ediyorsun neden Anadolu kulüplerinin abisi önderi rolüne soyunmuyosun''geç bunları anam babam''
Ertan Eylem
06-11-2007, 20:20
Ya Abi kusura bakma yaşını sonradan farkettim Murat Dost yazmış bulundum kusura bakmazsın umarım saygılar.
Demir Han
07-11-2007, 00:02
8-0 dan sonra İnönü'ye gelmeyen...yönetim istifa paflar sahaya diye bağırmayan Beşiktaş'ı sevmiyor demektir..bunu bilir bunu söylerim
Gul Aslan
07-11-2007, 00:18
8-0 dan sonra İnönü'ye gelmeyen...yönetim istifa paflar sahaya diye bağırmayan Beşiktaş'ı sevmiyor demektir..bunu bilir bunu söylerim
zaten amaçları bu taraftar gelmesin ulusoy abisine dil uzatmasın bana bişey demesin vs vs vs........ başka ne açıklaması olabilirki...
Şenel Kızıldaş
07-11-2007, 00:20
maçtan önce şairlere gelde tanışalım be
Onur Özgen
07-11-2007, 00:27
beşiktaş taraftarı ne kadar büyük olduğunu sivas maçında gösterecektir.
Demir Han
07-11-2007, 01:51
Gelirdim ama Almanya'dayım :(
Şenel Kızıldaş
07-11-2007, 02:10
yani sen beşiktaşı sevmiyosun öölemi bu hafta yönetim istifa demiycen ya...
Olgun Şimşek
07-11-2007, 08:35
imza
Ertan Eylem
07-11-2007, 12:07
zaten amaçları bu taraftar gelmesin ulusoy abisine dil uzatmasın bana bişey demesin vs vs vs........ başka ne açıklaması olabilirki...
Evet aynen öyle amaçları taraftar tepkisini ortadan kaldıracak hamleler yapmak.
Demir Han
07-11-2007, 12:23
Şenel :) sana cevabımı Liverpool maçı altında yazdım...
İnşallah geleceğim maça ama Ben istanbul'da değilim....
vBulletin v3.6.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.