Berk Karahan
05-11-2007, 14:29
Evet sizde skorlardan görüyosunuz..Bu sezon 5 maçta 2 maglubiyetimiz var.Sakın aklinizdan size maglubiyetler hakkinda bahaneler yazacagımı geçirmeyin.Her zaman kazanacagız diye bir kural da yok.Ama hedef belli..Şampiyonluk.İlaç belli...Namaglup takım ve aslan gibi bir kadro.ee sorun da belli...rakipler.Peki bu iş için bize keyif verecek,bakın işte size armaganimiz dedirtecek sizler nerdesiniz,?Arkadaşlar hepinize açık açık söyleniyorum.Ben geçen sezon ve ondan önceki sezon maçlarımıza gelen Halkin Takımını görmek istiyorum.Bakın 2 maglubiyetimiz var ve daha ligin başı..2 maçıda 1 sayıyla rezalet hakemlerin kararlarıyla kaybettik.Hele cumartesi günü eşi görülmemiş bir rezalet vardı.Ve maç sonunda 4 oyuncumuza rapor yazarak ceza kuruluna sevkeden bir hakem.Sonuçta kaybetmemeliydik ama hesapta olmayan bi maç oldu.Bu çarşamba günü saat 17.00'da şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden Milli Piyango'yu konuk ediyoruz.07.11.2007 saat 17.00.Maçın nerede olduğunu hepimiz biliyoruz.Ayrıca pazar günü saat 15.30'da yine Seba'da Çankaya Belediyesi ile oynayacağız.Haftaya ise bambaşka bir atmosfer..Avrupa EHF Kupası 3. tur ilk maçı ve rakip Hırvatistan'ın RK Osijek Elektromodül takımı.Eğer bu turu geçersek Avrupa'da ilk 16'ya kalacağız.Maç 17.11.2007 saat 17.00'da S.Seba'da.